-
[QUOTE=r03e;1306374][COLOR="Black"]לן ודניאל-
על תגיבו אחד לשני זה לא שרשור
--------------------------
סינדקוויל מטפס על העץ פעם נוספת ומחפש שוב את צ'יקו. צ'יקו שלמדה מהטעות שלה קודם ממשיכה לזוז אבל ממש לאט כדי שסינדקוויל לא יגלה אותה. אבל סינדקוויל מהגובה שלו על העץ מצליח למצוא את צ'יקו לומרות התזוזה האיטית שלה ויורה לערה גחלת. צ'יקו נפגעת קשה ונופלת על הקרקע, סינדקוויל מנצל את המצב ומשתמש בגלגל להבה לכיוון צ'יקו הפצועה ומצליח לפגוע בה. שני הפוקימונים תשושים מאוד כשלפתע צ'יקו מתחילה לזהור באור לבן בוהק והיא מתחילה לגדול, לן אומר "צ'יקו, היא... היא מתפתחת" צ'יקו ממשיכה לגדול ולבסוף האור הלבן נעלם ואתם רואים ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/muxkn3dwowde.gif[/IMG][/URL]) עומדת במקום צ'יקו. "צ'יקו התפתחה לבייליף" אומר לן בהתפעלות והפתעה (בטח הפתעה, חחחח). בייליף משתמש בעלי תער רק שהפעם עלי התער בצבעים כחול ואדום בנוסף לירוק "אלה עלים קסומים" אמר דניאל והוסיף במהירות "סנידקוויל תתחמק מזה!". סינדקוויל התחמק מהעלים הקסומים ולן התאושש. בייליף (אתה רוצה להמשיך לקרוא לה צ'יקו) תשתמשי בדחיפה בכל הכוח. בייליף שהיתה הרבה יותר גדולה מצ'יקוריטה הסתערה אל סינדקוויל והפילה אותו בדחיפה חזקה שעילפה אותו.
~סינדקוויל מעולף~
לן, שמח החזיר את בייליף לפוכדור ונאנח "אתה די טוב ילד" הוא אמר לדניאל שבדיוק החזיר גם הוא באכזבה את סינדקוויל לפוכדור שלו.,"אולי נלחם שוב באחד הימים" לן הוסיף והחל ללכת בהמשך היער. בינתיים התחיל להחשיך ואת היער מילאו קולות פוקימוני הלילה שיצאו לטייל בשעה שפוקימוני היום הלכו לישון.
מה תעשו?[/QUOTE][/COLOR]
"ררררר..." אמלמל בעיצבון ובהתפלאות ואחזיר את סינדקוויל לפוקדור שלו.
"עשית עבודה טובה מאוד"אגיד לסינדקוויל דיי בעצב אבל אבין את המצב ואשמח שעכשיו אוכל ללמוד מטעויות.
'אצטרך להתחיל להתאמן וכך יותר להתחזק' אחשוב לי.
אלך אוחפש לי פוקימונים חדשים לצוות.(אני צריך לקבל טירטוגה ^^)
-
[COLOR="DarkOrange"][COLOR="DarkOrange"]לן-
אני אוסיף את לורי מחר
------------------------------------------
אתה מחפש את לורי ורואה אותה יחד עם עוד קבוצה של ילדים ומבוגר אחד ([/U][/B][/COLOR] [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=70256028.png"][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.up2me.co.il/images/70256028.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL]). היא קוראת לך ואומרת "זה רב סרן מורגן" ומצביעה על המבוגר. "היא כאן כדי לאמןמגויסים חדשים לצוות רוקט, ותראה תפסתי קאטרפי" היא אומרת ומראה לך פוכדור. "אנחנו מקימים עכשיו מחנה ללילה ומחר אנחנו נעבור את מבחן הכניסה" מוסיפה לורי ואומרת "עכשיו יש ילדים שיוצאים ללילה כדי לתפוס פוקימוני לילה שלא רואים אותם ביום. בנוסף ניבחר ילד אחד מכל אלה שיוצאים להישאר לבד במקום כולשהו ביער, הוא צריך למצוא את הדרך חזרה למחנה". אתה שוקל את מה שאמרה. (ד"א אין מרכז פוקימונים באזור אבל עם תצא למה שלורי הציעה רב סרן מורגן ירפא לך את הפוקימונים, ואים לא תצא הוא ירפא לך אותם מחר)
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]
ריי-
אתה יוצא במהירות מיער ניוטיק ומגיע לעיר אוקיומה. כבר חשוך מידי בשביל לראות עוד מיבנה חוץ ממרכז הפוקימונים שעומד בכניסה לעיר. אתה הולך לשם ונותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך. "הם ירגישו טוב עוד כמה דקות" היא אומרת והולכת לחדר אחורי וחוזרת כעבור כמה דקות ומוסיפה "כל הפוקימונים שלך שלמים ובריאים" ונותנת לך מפתח לחדר ללילה "חדר מספר 2" היא אומרת לך בנחמדות ופונה לעיסוקיה. אתה עולה לקומה העליונה ורואה חדרים ממוספרים 1-10.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"][COLOR="Red"]דניאל-
אתה תקבל אותו כשתעבור את המשימה הראשונה שלך
---------------------------------------
אתה ממשיך ללכת. עצוב מיכך שהפסדת אבל אתה אומר לעצמך שאתה צריך להתאמן ולהתחזק. אתה ממשיך ורואה קבוצה של ילדים ומבוגר אחד (:[/U][/B][/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=62626432.png"][SIZE=2][COLOR=red][IMG]http://www.up2me.co.il/images/62626432.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL]) מקימים מחנה. אתה מתקדם לעברם ואז המבוגר שם לב אליך ומתקרב אליך. "אני סמל רובי ג'ונס" הוא אומר לך ותפקידי לאמן את המגויסים החדשים של המחתרת. אתה תצתרך לעבור את משימת ההיתקבלות שלך למחתרת (המשימה הראשונה) מחר" הוא אומר ומוסיף "כבר חשוך מידי" והולך לעבר הקבוצה שלו. אתה מתארגן לעצמך, נותנים לך אוהל אישי קטן ושק"ש. אתה נרדם ובשעמה מאוחרת מאוד אתה מתעורר בגלל קול פתאומי של פוקימון לילי, אתה נזכר שיש פוקימונים שאפשר לראות אותם רק בלילה ובמקומות מסוימים מאוד.
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1306302][COLOR="DarkGreen"][COLOR="Blue"]מרקוס-
אני כבר מעדכן את סנאיבי
----------------------
אתה מוציא את סנאיבי מהפוכדור ומציג את עצמך. סנאיבי נרה מסופק אבל לא מפגין רגשות מיוחדים. אתה מכוון לעברו את הפוקדע ושומע קול מתכתי שאומר "סנאיבי, פוקימון נחש העשב, סנאיבי חיי בדרך כלל עמוק בתוך יערות גדולים בזוגות או בודדים. סנאיבי ידוע במיזגו השקול ובאהבתו לצדק, נדיר מאוד למצוא סנאיבי פיראי ואפשר לקבל אותו בתור פוקימון התחלתי מהפרופסורים השונים. סנאיבי יודע את המתקפות: עלי תער דחיפה ופזילה. הקול אומר ומשתתק. אתה ניגש לפוקימונים שראית ומתחיל לשאול אותם מי יאתגר אותך לקרב אבל הם נסוגים מפניך לא בפחד אלא יותר בזהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אמשיך ללכת ואקווה לפגוש את סמל רובי ג'ונס עוד פעם ואשבח את סנאיבי "אז כנראה ששנינו באמת הצוות האולטימטיבי,אם הפוקימונים ההם ברחו הם לא ראוים להיות חלק מהצוות שלנו"
-
[COLOR="Blue"]מרקוס-
אתה ממשיך לכיוון הקבוצה של סמל רובי ג'ונס ומגיע לש כשכבר מתחיל להחשיך. סמל רובי ג'ונס שואל אותך כשאתה מגיע "נו איך היו האימונים" ואז מוסיף אתה "תצתרך להילחם באחד מהילדים האלה כדי להוכיח שאתה חזק מספיק בשביל להיכנס למחתרת, אבל זה יכול לחכות למחר" הוא אומר ואתה רואה שהקבוצה שלו מיתכוננת לשינה ומקימה מחנה. "בינתיים אולי תלך קצת ותיתאמן עוד קצת. יש פוקימונים שיוצאים רק בלילה ולכו תוכל לתפוס אותם רק במהלך שעות השינה שלך" הוא מוסיף. אתה מודה לו ומקבל מהקבוצה אוהל אישי ושק"ש. אתה מקים את האוהל ופורס את השק"ש בתוך האוהל. אתה שוקל עם לצאת ולחפש פוקימונים ליליים. 'עם אצא אני צריך להודיע על כך' אתה חושב לעצמך 'אחרת ידאגו לי כאן כשלא ימצאו אותי'.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1306374"]
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
אתה נותן לבלבאזור קצת מהאוכל שבתיקך ורואה שמתחיל להחשיך, אתה פונה אל אחד העצים הקרובים ומקים שם מחנה ללילה. 'אני אבדוק מי הפוקימון החדש שלי בבוקר, אתה חושב לעצמך והולך לישון. בלילה אתה מתעורר לפתע לקול רעש של פוקימון שבוקע מהעץ שמעליך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מעניין מה זה.' אני חושב לעצמי . "צא בלבאזור." אני אומר וזורק את הפוקדור שלו . "השתמש בהצלפת גפן על מה שעושה את הרעש." אני אומר לבלבאזור .
-
[quote]אדווין-
פוקימון מסוג נורמל
----------------------------------
אתה מעודד את מדקיפ אבל בזמן הזה הפוקימון פוגע בו והוא עף ומתנגש בעץ. אתה אומר לו להשתמש בהצלפת בוץ ואז בדחיפה. מדקיפ משתמש שוב בהצלפת בוץ אך הפוקימון מצליח לחמוק. מדקיפ כנראה נפגע קשה מהדחיפה שהפוקימון עשה. מדקיפ משתמש בדחיפה והוא רץ לעבר הפוקימון. הפוקימון זז הצידה מהר ומתחמק, אבל מרוב בילבול מדקיפ סוטה מהדרך ופוגע בפוקימון שנהדף וניכנס לאחד השיחים. אתה שומע מיתוך השיח נהמה חזקה ואתה רואה שמדקיפ מאבד את האומץ שלו.
מה תעשה?[/quote]
אני אתעצב מעט ואומר למאדקיפ "שאגה גדולה במיוחד" כדי להחזיר לו את הביטחון. ואומר לו גם "אני בוטח בך שאתה תנצח אני יודע שאתה יכול לעשות את זה אז קדימה בכל הכח." "אל תפחד אני סומך עליך מאדקיפ אתה תעשה את זה."
-
[QUOTE=r03e;1306435][COLOR="DarkOrange"][COLOR="DarkOrange"]לן-
אני אוסיף את לורי מחר
------------------------------------------
אתה מחפש את לורי ורואה אותה יחד עם עוד קבוצה של ילדים ומבוגר אחד ([/U][/B][/COLOR] [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=70256028.png"][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.up2me.co.il/images/70256028.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL]). היא קוראת לך ואומרת "זה רב סרן מורגן" ומצביעה על המבוגר. "היא כאן כדי לאמןמגויסים חדשים לצוות רוקט, ותראה תפסתי קאטרפי" היא אומרת ומראה לך פוכדור. "אנחנו מקימים עכשיו מחנה ללילה ומחר אנחנו נעבור את מבחן הכניסה" מוסיפה לורי ואומרת "עכשיו יש ילדים שיוצאים ללילה כדי לתפוס פוקימוני לילה שלא רואים אותם ביום. בנוסף ניבחר ילד אחד מכל אלה שיוצאים להישאר לבד במקום כולשהו ביער, הוא צריך למצוא את הדרך חזרה למחנה". אתה שוקל את מה שאמרה. (ד"א אין מרכז פוקימונים באזור אבל עם תצא למה שלורי הציעה רב סרן מורגן ירפא לך את הפוקימונים, ואים לא תצא הוא ירפא לך אותם מחר)
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"אני לא פחדן" אגיד "אני הרגע ניצחתי בקרב שליריב שלי יש היתרון סוגים עלי" ואוסיף "אני מסוגל להכול ואני רוצה להיות זה שנשאר ביער לבד!" אצעק בביטחון "אבל יש שתי דברים שאני צריך לפני שאני יוצא" אגיד ואוסיף "דבר ראשון אני רוצה לדבר עם ג'ובאני עוד הלילה. דבר שני אני צריך שתרפה ותאכיל טוב את ציקו לפני המסע" אגיד ואוצי את ציקו מהפוקדור
-
[QUOTE=r03e;1306435]
[COLOR="Red"][COLOR="Red"]דניאל-
אתה תקבל אותו כשתעבור את המשימה הראשונה שלך
---------------------------------------
אתה ממשיך ללכת. עצוב מיכך שהפסדת אבל אתה אומר לעצמך שאתה צריך להתאמן ולהתחזק. אתה ממשיך ורואה קבוצה של ילדים ומבוגר אחד (:[/U][/B][/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=62626432.png"][SIZE=2][COLOR=red][IMG]http://www.up2me.co.il/images/62626432.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL]) מקימים מחנה. אתה מתקדם לעברם ואז המבוגר שם לב אליך ומתקרב אליך. "אני סמל רובי ג'ונס" הוא אומר לך ותפקידי לאמן את המגויסים החדשים של המחתרת. אתה תצתרך לעבור את משימת ההיתקבלות שלך למחתרת (המשימה הראשונה) מחר" הוא אומר ומוסיף "כבר חשוך מידי" והולך לעבר הקבוצה שלו. אתה מתארגן לעצמך, נותנים לך אוהל אישי קטן ושק"ש. אתה נרדם ובשעמה מאוחרת מאוד אתה מתעורר בגלל קול פתאומי של פוקימון לילי, אתה נזכר שיש פוקימונים שאפשר לראות אותם רק בלילה ובמקומות מסוימים מאוד.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אצא מהשק"ש בשקט בכדיי לא להעיר את שאר האנשים ואז אצא מהאוהל ואמשיך אל היער בפסיעות קטנות וקצרות.
"'דיי מפחיד כאן.."אגיד לעצמי בפחד. "אני יודע "אגיד בשמחה רבה ואוציא את הפוקדור של סינדקוויל ואצעק "צא סינדקוויל!" אלטף אותו ואבקש ממנו להעיר לנו את הדרך על האש שעל גבו " תוכל להאיר לנו את הדרך עם הלהבה שלך סינדקוויל?" אשאל אותו בחיוך.
-
[QUOTE=r03e;1306435]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה יוצא במהירות מיער ניוטיק ומגיע לעיר אוקיומה. כבר חשוך מידי בשביל לראות עוד מיבנה חוץ ממרכז הפוקימונים שעומד בכניסה לעיר. אתה הולך לשם ונותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך. "הם ירגישו טוב עוד כמה דקות" היא אומרת והולכת לחדר אחורי וחוזרת כעבור כמה דקות ומוסיפה "כל הפוקימונים שלך שלמים ובריאים" ונותנת לך מפתח לחדר ללילה "חדר מספר 2" היא אומרת לך בנחמדות ופונה לעיסוקיה. אתה עולה לקומה העליונה ורואה חדרים ממוספרים 1-10.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני הולך לחדר מספר שתיים ופותח את הדלת בעזרת המפתח.
אני סוגר את הדלת אחרי ונשכב על המיטה בעודי חושב על אירועי היום.
אני אשים את התיק שלי ליד המיטה ואלך לישון בצפייה למחר.
-
[CENTER][SIZE="4"][COLOR="Red"]מצטער שלא הגבתי בסופ"ש היתי אצל דודים שלי
גם מחר אני לא אגיב הרבה כי אני אשן אצל חבר[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
אתה מוציא את בלבזור בשקט מהפוכדור אבל לא מצליח במיוחד והפוקימון שהיה מעליך שמע אותך והישתתק, אתה מבקש מבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן לכיוון הקול שהוא שמע ובלבאזור מוציא את הגיבעולים שלו ושולח אותם לעבר העץ. לפתע אתה שומע "הוווווווווט הווווווווווט" ואתה רואה פוקימון שדומה לינשוף ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/ydz4mng1mytw.gif[/IMG][/URL]) מזנק לעברך מצמרת העץ.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]אדווין-
אתה צריך לבחור פוקימון מסוג נורמל: פתחת את עמוד 5
--------------------------------------
מדקיפ נראה בטוח יותר בעצמו בגלל העידוד שלך והוא מנסה להשתמש בשאגה גדולה. השאגה שהוא מוציא מפיו היא השאגה הגדולה ביותר ששמעת בעולם ואתה מחמיא למדקיפ. הפןקימון נראה מפוחד עד מוות. הוא הולך לאט אחורנית ומקווה להיסתלק. לפתע אתה שם לב שמתחיל להחשיך ונזכר שפוקימונים מסיוימים יוציאם רק בלילות, מדקיפ נראה בטוח בעצמו ונראה שהוא רוצה לסיים את הקרב.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה מעודד את עצמך ואומר לעצמך שאתה לא פחדן ושאתה רוצה ללכת ליער. אתה אומר ללורי שאתה תלך והיא מהנהנת בראשה כאילו ידעה שתעשה כך "אני אשאר פה" היא אומרת לך והולכת לאוהל שלה. אתה הולך לרב סרן מורגן ומציג את עצמך. אתה אומר לו שאתה רוצה ללכת לעש לילה. והוא מסתכל עליך, כאילו הוא בוחן אותך ומהנהן, "יש לך עוד חצי שעה לנוח ואז נצא" הוא אומר לך. אתה מנצל את הזמן ומתקשר לג'ובאני, "שלום לן, מה העינינים" הוא שואל אותך בקול משתתף. "איך הולך במסע שלך? פגשת כבר את רב סרן מורגן" אתה אומר לו שכן ומספר לו על הקרב שהיה לך ומתענין בשלומו. "כל הכבוד, והצ'יקוריטה שלך התפתחה? נהדר" הוא אומר ואז מוסיף "שלומי טוב ואני עומד ללכת לישון, לילה טוב" הוא אומר בקול קצת מאשים ומנתק. אתה רואה שעברה חצי השעה והולך לעבר קבוצה של ילדים שנמצאת יחד עם מורגן ושומע אותו מסביר. "אנחנו נצא ליער וננסה למצוא את המחנה של המחתרת, אנחנו נתפצל ונחפש בזוגות, אבל נתקשר במכשירי הקשר. לאחר שמישהו ימצא את המחנה שלהם הוא קורא לכולם ומשם אחד מבני הזוג שמצאו את המחנה ישאר וינסה לחזור לבדו עד הבוקר. שכל אחד יבחר לו זוג ונצא." אתה סוקר את הילדים ורואה ילד אחד שהתרחק מהקבוצה קצת. אתה שואל אותו עם הוא ירצה להיות בן הזוג שלך והוא מסכים "קוראים לי ג'ק ולך?". הילד שואל
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]דניאל-
אתה יוצא מהאוהל ומתחיל ללכת לעבר היער, אתה מוציא את סינדקוויל ומבקש מימנו להאיר את הדרך. סינדקוויל יוצר להבה גדולה מידי לרגע ואתה שומע צווחות פוקימונים, בטח בגלל שהם לא רגילים לאור. אתה שם לב שרק פוקימון אחד נשאר לידכם ומסתכל עליכם בעיניין ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up1/ynemlvnmjzmd.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה נכנס לחדר ומרוב עיפות נרדם בבגדיך. אתה חולם חלום מוזר: אתה מטייל מיסביב לעיר ואתה מרגיש שאתה מחכה למשהו או מישהו שמאחר להגיע. אתה מאבד את מתחיל הסבלנות כשלפתע איש מגיח מבין הצללים "איחרת" אתה מציין והאיש לא אומר כלום "שיחררת את זה כבר?" אתה שואל והאיש מניד בראשו. "אז תשחרר עכשיו" אתה אומר והאיש מוציא שלט רחוק מכיסו ולוחץ על כפתור. לפתע אתה רואה סוג של מפלצות פוקימונים מתקדמים לעבר העיר אוקיומה. אבל מה שמוזר בכל הסיפור זה שאתה נהנה לקראת הסבל שהאנשים יסבלו. אתה מתעורר מהחלום ורואה שעכשיו כבר בוקר.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1306449][COLOR="Blue"]מרקוס-
אתה ממשיך לכיוון הקבוצה של סמל רובי ג'ונס ומגיע לש כשכבר מתחיל להחשיך. סמל רובי ג'ונס שואל אותך כשאתה מגיע "נו איך היו האימונים" ואז מוסיף אתה "תצתרך להילחם באחד מהילדים האלה כדי להוכיח שאתה חזק מספיק בשביל להיכנס למחתרת, אבל זה יכול לחכות למחר" הוא אומר ואתה רואה שהקבוצה שלו מיתכוננת לשינה ומקימה מחנה. "בינתיים אולי תלך קצת ותיתאמן עוד קצת. יש פוקימונים שיוצאים רק בלילה ולכו תוכל לתפוס אותם רק במהלך שעות השינה שלך" הוא מוסיף. אתה מודה לו ומקבל מהקבוצה אוהל אישי ושק"ש. אתה מקים את האוהל ופורס את השק"ש בתוך האוהל. אתה שוקל עם לצאת ולחפש פוקימונים ליליים. 'עם אצא אני צריך להודיע על כך' אתה חושב לעצמך 'אחרת ידאגו לי כאן כשלא ימצאו אותי'.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אלך לישון ואנסה לחשוב מה זה שק"ש.
*אני עסוק
-
[COLOR="Blue"]מרקוס-
שק שינה
--------------
אתה הולך לישון ואתה נרדם מיד, בלילה אתה חולם חלום מוזר. אתה נמצא בתוך היער ואתה רואה שמתחילים לצאת מהיער כל מיני מפלצות דמויות פוקימונים שמשמיעות קולות של פוקימונים, אתה מנסה להסתתר ועולה על עץ קרוב. לפתע עובר במקום שבו הית עוד מפלצת שנראת בדיוק כמו סנאיבי. אתה מתעורר ורואה שכבר בוקר.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1307719][COLOR="Blue"]מרקוס-
שק שינה
--------------
אתה הולך לישון ואתה נרדם מיד, בלילה אתה חולם חלום מוזר. אתה נמצא בתוך היער ואתה רואה שמתחילים לצאת מהיער כל מיני מפלצות דמויות פוקימונים שמשמיעות קולות של פוקימונים, אתה מנסה להסתתר ועולה על עץ קרוב. לפתע עובר במקום שבו הית עוד מפלצת שנראת בדיוק כמו סנאיבי. אתה מתעורר ורואה שכבר בוקר.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אלך מהר אל סמל רובי ג'ונס ואקווה שלא איחרתי.
-
[QUOTE=r03e;1307691][CENTER][SIZE="4"][COLOR="Red"]מצטער שלא הגבתי בסופ"ש היתי אצל דודים שלי
כם מחר אני לא אגיב הרבה כי אני אשן אצל חבר[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
אתה מוציא את בלבזור בשקט מהפוכדור אבל לא מצליח במיוחד והפוקימון שהיה מעליך שמע אותך והישתתק, אתה מבקש מבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן לכיוון הקול שהוא שמע ובלבאזור מוציא את הגיבעולים שלו ושולח אותם לעבר העץ. לפתע אתה שומע "הוווווווווט הווווווווווט" ואתה רואה פוקימון שדומה לינשוף ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/ydz4mng1mytw.gif[/IMG][/URL]) מזנק לעברך מצמרת העץ.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
מזנק אחורה , 'אוקיי לפי המתקפות שלו אני אבדוק איזה סוג הוא ועם הוא מעופף אני אוציא את הפוקימון האחר שלי.' אני אחשוב . "בלבאזור השתמש בעלי תער." אני אומר לבלבאזור .
-
[QUOTE=r03e;1307691]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה נכנס לחדר ומרוב עיפות נרדם בבגדיך. אתה חולם חלום מוזר: אתה מטייל מיסביב לעיר ואתה מרגיש שאתה מחכה למשהו או מישהו שמאחר להגיע. אתה מאבד את מתחיל הסבלנות כשלפתע איש מגיח מבין הצללים "איחרת" אתה מציין והאיש לא אומר כלום "שיחררת את זה כבר?" אתה שואל והאיש מניד בראשו. "אז תשחרר עכשיו" אתה אומר והאיש מוציא שלט רחוק מכיסו ולוחץ על כפתור. לפתע אתה רואה סוג של מפלצות פוקימונים מתקדמים לעבר העיר אוקיומה. אבל מה שמוזר בכל הסיפור זה שאתה נהנה לקראת הסבל שהאנשים יסבלו. אתה מתעורר מהחלום ורואה שעכשיו כבר בוקר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'המ... מוות של המוני אנשים' אחשוב לעצמי 'איזה חלום נהדר' אמשיך לחשוב בעודי מחייך חיוך גדול.
אני אארגן את כל הציוד שלי ולבסוף אלך להחזיר את המפתח לאחות ג'וי.
לאחר שאסיים אני אצא ממרכז הפוקימונים ואוציא את מכשיר הקשר שלי לראות אם יש לי משימה חדשה.