[QUOTE=~Donphan~;1308872]בהצלחה אביב :)
בטח שבסדר איתי.. חח אפילו מומלץ[/QUOTE]
אני מתגעגע לנהל את טווס היה כיף לקבל את הבונוסים שהיו כמו פורום VIP ופורום מנהלים
Printable View
[QUOTE=~Donphan~;1308872]בהצלחה אביב :)
בטח שבסדר איתי.. חח אפילו מומלץ[/QUOTE]
אני מתגעגע לנהל את טווס היה כיף לקבל את הבונוסים שהיו כמו פורום VIP ופורום מנהלים
[quote=~Donphan~;1308869]טכנית, זו מחמאה לומר שאני פוזון D:
כי הוא ממש אדיר בצמ"ח, יותר ממני. אבל פוזון יש רק אחד חחח
שחר, דבר בשם עצמך :what:
ומה עם עידוד לקראת מחר? (לא, אני לא מצפה שתשים פונפונים חח)[/quote]
אין לי תקציב לפונפנים פשוט תדמיין , *פונפון* תנו לי א *פונפון* תנו לי ל *פונפון* תנו לי ו *פונפון* תנו ל נ סופית *פונפון* , תנו לי רווח *פונפון* תנו לי נ *פונפון* תנו לי ר *פונפון* תנו לי א *פונפון* תנו לי ה *פונפון* , תנו לי רווח *פונפון* תנו לי ל *פונפון* תנו לחי כ סופית *פונפון* , תנו לי רווח , תנו לי ש *פונפון* תנו לי ז *פונפון* תנו לי ה *פונפון* , תנו לי רווח *פונפון*תנו לי מ *פונפון* תנו לי ע *פונפון* תנו לי מ *פונפון* תנו לי י *פונפון*תנו לי נ סופית *פונפון* , תנו לי רווח *פונפון* , תנו לי א *פונפון* תנו לי ו *פונפון* תנו לי ת*פונפון* תנו לי י *פונפון*
ומה יצא? אלון נראה לך שזה מעניין אותי?
כן אלון, כנראה שאני הייתי נהנה מזה..
אוף משעמם לי..
אביב, אתה יכול לצלם סרטון עם הסבר על המהירויות של קלפים? ומתי אפשר להפעיל כל קלף?
למען האמת יצא "אלון נראה לך שזה מעמין אותי"..
[QUOTE=Prince;1308876]אין לי תקציב לפונפנים פשוט תדמיין , *פונפון* תנו לי א *פונפון* תנו לי ל *פונפון* תנו לי ו *פונפון* תנו ל נ סופית *פונפון* , תנו לי רווח *פונפון* תנו לי נ *פונפון* תנו לי ר *פונפון* תנו לי א *פונפון* תנו לי ה *פונפון* , תנו לי רווח *פונפון* תנו לי ל *פונפון* תנו לחי כ סופית *פונפון* , תנו לי רווח , תנו לי ש *פונפון* תנו לי ז *פונפון* תנו לי ה *פונפון* , תנו לי רווח *פונפון*תנו לי מ *פונפון* תנו לי ע *פונפון* תנו לי מ *פונפון* תנו לי י *פונפון*תנו לי נ סופית *פונפון* , תנו לי רווח *פונפון* , תנו לי א *פונפון* תנו לי ו *פונפון* תנו לי ת*פונפון* תנו לי י *פונפון*
ומה יצא? אלון נראה לך שזה מעניין אותי?[/QUOTE]
אתה באמת ישבת וכתבת את זה??
אהה... רציתי לבדוק אם אתה באמת בודק אם רשמתי נכון.
נפלת כרגע לתרגיל משולב של אסטרטגיה ונחישות יתר
ברור עידן אני משקיען סוף
כינוי חדש מה אתם אומרים?
הייתי אומר לך שזה מכוער אבל אי אפשר לשנות שוב אז... תתחדש אחי :d
חח אני לא קראתי את האותיות, רק את המשפט בסוף..
עידן אמרתי על זה מילה כאן.
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1308885#post1308885[/URL]
[quote=Blackbeard;1308873]thank you very much, o, did you sad im handsome?
אה ובהצלחה תרגיש טוב \:[/quote]
תודה
[quote=~בר רפאלי~;1308874]אני מתגעגע לנהל את טווס היה כיף לקבל את הבונוסים שהיו כמו פורום VIP ופורום מנהלים[/quote]
אז תנסה להשקיע ולהזיז שם ת'עניינים.. חח
יש לך סקייפ/מסן'? עדיף מסן'.
[quote=Prince;1308881]אהה... רציתי לבדוק אם אתה באמת בודק אם רשמתי נכון.
נפלת כרגע לתרגיל משולב של אסטרטגיה ונחישות יתר
ברור עידן אני משקיען סוף[/quote]
לא.. יש פה פיליפנית שמקריאה לי את הכל, אז הבנתי D:
[quote=Blackbeard;1308887]עידן אמרתי על זה מילה כאן.
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1308885#post1308885[/URL][/quote]
הייתי מסתכל על זה גם רק הבעיה היא שאני לא מבין ביוגי הו הדבר היחיד שהיה לי זה איזה 1,000 קלפים של העונות הראשונות שעוד יוגי הו היה בלעדיו זה חרא של סדרה
[QUOTE=Prince;1308884]הייתי אומר לך שזה מכוער אבל אי אפשר לשנות שוב אז... תתחדש אחי :d[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחח אני חוזר לכינויים הישנים שלי כמו
איתי.
איתי..
!!!~איתי~!!!
~בר רפאלי~
יגאל
יהודי בנשמה
ועוד שאני לא זוכר כרגע
ושלי הם... ( אם אני זוכר )
ShiFteR
SnitchAttack
MasterHero
NapTime
Prince
איזה נוסטלגיה..
[quote=Prince;1308891]הייתי מסתכל על זה גם רק הבעיה היא שאני לא מבין ביוגי הו הדבר היחיד שהיה לי זה איזה 1,000 קלפים של העונות הראשונות שעוד יוגי הו היה בלעדיו זה חרא של סדרה[/quote]
אם תתעניין ותהנה לשחק תגלה שאנשים מאוד ישמחו שתצטרף כאן בפורום. כל שחקן כאן הוא חשוב ובאמת תיכנס לקהילה של אנשים שכיף להם אחד עם השני ם: