-
[quote]הנואש לווינר -
הוא מתעלם מהמשפט האחרון שאמרת לו, מסתובב והולך לו אל מחוץ לאקדמיה, בשולחן שנמצא בקצה הכיתה באקדמיה, אתה רואה ילדה יפת-מראה, שער שחור ארוך עם מגן המצח שנמצא על צווארה, מרימה את ספריה בידיה ומתקדמת אליך, "היי, טייסון" היא אומרת לך בחיוך חמוד. "אל תשכח שהמפגש הראשון שלנו הוא היום בארבע" היא אומרת לך בחיוך ויוצאת לה מן האקדמייה.[/quote]
'אהה... מי זאת בכלל?' אשאל את עצמי בזמן שהיא יוצאת, ואנסה להיזכר במי אמור להיות בקבוצה שלי. 'אמי משהו.. אם אני לא טועה.. נראית אחלה בחורה..' אחשוב ואחייך קלות.
אחרי כמה שניות של מחשבה על אותה אמי, אקשור את מגן המצח שלי על הראש ואהדק אותו מעט. אקום על הרגליים ואביט על האקדמיה מבט אחרון, ואז אצא בקלילות.
-
[QUOTE=RangerForce;1324414][COLOR="Red"]בארי -
אתה חותך לאוביטו את המטפחת ומשחרר אותו, אוביטו מתנשף ומתחיל להזיז את ידיו כדי לראות שהכל טוב.
"תודה" הוא אומר לך בקרירות, ומתקרב אל הסורגים של הכלוב הוא ממשש אותם ורואה שהם עשויים מתכת, הוא פתאום שומע צעדים בגרם המדרגות "מהר!, מישהו מגיע" הוא צועק לעברך ודוחף אותך לריצפה, "בונשין נו ג'וטסו" הוא אומר בלחש ולפתע עשן לבן מופיע לידו העשן מתפוגג ומופיע כפיל שלו, הוא קושר את ידיו ושם אותו על הריצפה, הוא עולה לתקרת הכלוב ומסווה את עצמו בצבעי הכלוב, מישהו אכן ירד, אותה נינג'ה שהביאה אותך לשם, "המנהיג יהיה כלכך מאושר" הוא אומר ברגש, פותח את דלת הכלוב ולוקח אותך איתו בגרם המדרגות, אתם מגיעים לחדר ענק ושם אתה רואה שטיח אדום פרוס עד לאדם אחד שיושב בכסא מפואר, בעל שיער שחור, חליפה אפורה עם חגורה לבנה במותנו, כפתורים שחורים במרכז החליפה, השרוולים מכוסים עד סוף קצות אצבעותיו. ומסביב לשטיח נמצאים שומרים מכפר הערפל, "בבקשה אדוני." הנינג'ה שהביאה אותך אומרת לאותו אדם שיושב בכסא וזורקת אותך אליו.
[/QUOTE]
"מ.. מה אתם רוצים ממני?!" אני שואל בצעקה ומנסה לקום על הרגליים. אני חש פחד.
-
[QUOTE=RangerForce;1323451][COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה כאילו משתמש בג'וטסו ושוטף את הכלים במהירות רבה, ושם את כולם במקומם. אירוקה מסתכל ומשחרר אותך ועכשיו אתה יכול ללכת לך, אתה שם לב שמתחיל להחשיך עכשיו בחוץ.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
*יש קצת להגיב
אלך הביתה ואחשוב מה אספר להוריי "אני ג'ונין,לימדתי מתכון ראמן,מצאתי עבודה בחנות אוכל,ראיתי מלצר עם חליפת צלילה מתחת לבגדיו,המצאתי ג'וטסו כלים והכול ביום אחד!".
-
[QUOTE=RangerForce;1324386]
[COLOR="Teal"]PizzaBlaster -
אתה עוצם את עיניך ולאחר מכן פותח אותן עיני השארינגן נראות לפתע בעיניך ואתה משתמש בהן בכדי לראות את המקומות הטובים ביותר לטכניקה "סופושן נו טאצ'י" אתה משמש בטכניקת "קאטון:שחרור אש" בכדי להסוות את השוריקנים שעומדים להיזרק אל עבר ניוקי, ניוקי מנסה לברוח מטכניקת הקאטון, והוא מצליח לברוח, אתה משתמש בטכניקת "סופושן נו טאצ'י" ושולח את השוריקנים שנתפסים בחולצתו של ניוקי ומדביקים אותו לעץ שהיה קרוב אליו.
הוא מנסה להשתחרר אך הוא לא מצליח, "באסה" הוא אומר בפרצוף ממורמר.[/COLOR]
[/QUOTE]
"זה היה מהיר" אני אומר לו ומפסיק את השארינגאן. אני הולך אליו ומשחרר אותו, ואז אומר: "אתה פגשת את מירו או מאיטו? כדי שנלך לפגוש אותם ולצאת למשימה." אחר כך אני הולך לחפש אותם ואומר: "ניוקי, אתה בא?" וממשיך ללכת. אנחנו הולכים קודם כל לחנות הראמן, לחפש אותם שם.
-
[COLOR="Purple"]יאמאטו -
אתה מגיע לביתך, "שלום" אתה שומע את אמא שלך אומרת לך מאחוריך, היא מסתכלת על מגן המצח שעל הכתף שלך, "נהדר!" היא אומרת לך בחיוך רחב, "סוף כל סוף עברת את הבחינה הגדולה באקדמייה ונהפכת לשינובי" היא אומרת לך בחיוך שמח, "עכשיו כנס להתקלח כי אתה בטח עייף ואני כבר אכין לך את הארוחה שלך" היא אומרת לך בחיוך, אתה נכנס להתקלח ולאחר המקלחת אתה רואה את הארוחה שלך שמחכה לך בשולחן האוכל.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]עומר -
אתה יוצא מן האקדמייה אל הרחוב ושם אתה רואה הרבה מאוד אנשים הולכים להם ברחובות הכפר, אתה רואה את חנות הראמן ומרחוק אתה רואה את ההר של ההוקגאים.[/COLOR]
[COLOR="Red"]עידן -
אותו אדם מתחיל לדבר "קוראים לי הידרה" הוא אומר בקרירות, "אתה הוא משבט האוצ'יהא האגדי ואני רוצה את השארינגן שלך" הוא אומר לך בקרירות רבה ומצווה על אחד מהשינובי שומרים להוציא אותך החוצה ולהרוג אותך.
הוא מוציא אותך החוצה ומכוון לעברך קונאי לפגוע בך.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה הולך הביתה ומספר להורך את כל מה שחשבת בדרכך לבית, "אתה כבר עובד?" אמך שואלת בתמיהה "אני גאה בך כלכך" אמך משבחת אותך ומוציאה דמעה. "מצוין בן" אבא שלך אומר לך "עכשיו בוא תאכל" אמא שלך אומרת לך ומגישה לעברך ארוחה.[/COLOR]
"לא לא ראיתי אותם" הוא אומר לך בעוד שאתה משחרר אותו מן החוטים, אתה משחרר אותו והוא מתרחק ממך ומתחיל ללכת מבואס עם הידיים בכיסים והוא בועט באבנים, 'הוא חזק מאוד..' הוא תוהה בפרצוף ממורמר, אתם הולכים ונכנסים אל רחוב העיר, "חייל!" אתם שומעים מאחוריכם, אתם מסתובבים ורואים אדם בעל צלקת בסנטרו, מגן מצח שנמצא בצווארו, חליפת ג'ונינים ושער שחור. "תצדיע חייל!" הוא צועק עליכם, ניוקי מצדיע לו בפחד.[/COLOR]
-
[QUOTE=RangerForce;1324519][COLOR="Purple"][COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה הולך הביתה ומספר להורך את כל מה שחשבת בדרכך לבית, "אתה כבר עובד?" אמך שואלת בתמיהה "אני גאה בך כלכך" אמך משבחת אותך ומוציאה דמעה. "מצוין בן" אבא שלך אומר לך "עכשיו בוא תאכל" אמא שלך אומרת לך ומגישה לעברך ארוחה.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
*אפשר לשנות תיאור?
אוכל וכשאסיים לאכול אלך לחדרי ואזכר באירועים שקרו לי: "אבי מת בניסיון לחתום את כל הביג'ויים בשביל לחסל את ג'ובי עצמו.אמי נעלמה במסתוריות אחרי שהביאה אותי לבית יתומים,אימצו אותי הוריי החדשים,חתמו בי אנרגיה מסוכנת של נינג'ה שהצליח להגשים את מטרתו ולהפוך לדמוי ביג'ו,שניסיתי לברוח מהבית כמה פעמים.שבחרתי למרות כל האירועים בחיי(אני יוצר ר'קע במשחק) להיות חברותי. כנראה החלטה זו הייתה טעות." ואחפש במגירתי את המסכה שלי(אני אתאר אותה תגובה הבאה).
-
[QUOTE=RangerForce;1324519][COLOR="Purple"]
[COLOR="Red"]עידן -
אותו אדם מתחיל לדבר "קוראים לי הידרה" הוא אומר בקרירות, "אתה הוא משבט האוצ'יהא האגדי ואני רוצה את השארינגן שלך" הוא אומר לך בקרירות רבה ומצווה על אחד מהשינובי שומרים להוציא אותך החוצה ולהרוג אותך.
הוא מוציא אותך החוצה ומכוון לעברך קונאי לפגוע בך.[/COLOR]
[/QUOTE]
הערה- לא הוספת לי לעמוד הראשי את הג'וטסו החדש שלמדתי.. את הפוטון..
~~~~~~~~~~~~~
"א.. אבל עדיין אין לי שרינגן!" אני צועק ועושה חותמות ידיים שואף אוויר ואומר " קאטון: גווקאקיואו נו ג'וטסו!" ושואף אש הכי חזק שאני יכול.
-
[quote]עומר -
אתה יוצא מן האקדמייה אל הרחוב ושם אתה רואה הרבה מאוד אנשים הולכים להם ברחובות הכפר, אתה רואה את חנות הראמן ומרחוק אתה רואה את ההר של ההוקגאים.[/quote]
ארוץ אל חנות הראמן בשמחה. 'זה יעביר לי זמן עד 4..' אחשוב לעצמי.
-
[quote]יוקיו -
"שלום" לפתע מולך מופיע אדם, "משפחת ראיצודן.." הוא אומר לך בצורת זלזול, "יש להורים שלך חובות ענקיים בשבילנו" הוא אומר לך ומתחיל להסתובב סביבך, "אנחנו הולכים לקחת אותך ולבקש בעבורך כופר, רק אז הוריך יחזירו את כל החובות שלהם" הוא אומר לך בחיוך מרושע, הוא נותן לך מכה במהירות ומשתק אותך, אתה מתעורר באזור הררי ואתה כבול בחבל.[/quote]
"מה קורה פה?" אשאל מישהו שנמצא בחדר ואחפש את החרב שלי.
-
[QUOTE=RangerForce;1324519]
"לא לא ראיתי אותם" הוא אומר לך בעוד שאתה משחרר אותו מן החוטים, אתה משחרר אותו והוא מתרחק ממך ומתחיל ללכת מבואס עם הידיים בכיסים והוא בועט באבנים, 'הוא חזק מאוד..' הוא תוהה בפרצוף ממורמר, אתם הולכים ונכנסים אל רחוב העיר, "חייל!" אתם שומעים מאחוריכם, אתם מסתובבים ורואים אדם בעל צלקת בסנטרו, מגן מצח שנמצא בצווארו, חליפת ג'ונינים ושער שחור. "תצדיע חייל!" הוא צועק עליכם, ניוקי מצדיע לו בפחד.[/COLOR][/QUOTE]
"ומי בדיוק מבקש?" אני אומר בחוצפה קטנה ומכניס את ידיי לכיסים. "אם אתה לא מאיטו, אני הולך" אני אומר ומחכה לתשובה שלו.
-
[COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה מעלה זכרונות מן העבר (אגב תשלח לי את הרקע שיהיה מוכן כולל על המסכה.) ואתה פותח את מגירתך ומוציא משם את המסכה שלך.[/COLOR]
[COLOR="Red"]בארי -
תענה לה"פ
----------------------
"עצור!" אתה שומע ומסתכל לצד ורואה הולוגרמה של הידרה, "אל תגע בו יותר" הוא אומר בקול קריר, "תלחם בו לפני" הוא אומר לשינובי שלידך, וההולוגרמה נעלמת והשינובי משחרר אותך ומגלגל אותך רחוק כ-15 מטר ממך, "אז מה?, איך זה להיות חלש כמו חתול" הוא שואל בזלזול, "ועדיין לא הערת את השארינגן?!" הוא אומר לך בתמיהה עם חיוך מזלזל.
הוא מתחיל לשחק עם הקונאי שלו, "אתה רק ילדון חלשלוש שמשחק אותה שינובי, זה מה שאתה." הוא אומר בחיוך מזלזל, "רוצה להראות לי שלא?" הוא ואמר לך ומתיישב על הקרקע, "בוא תראה לי" הוא ואמר לך בזלזול. [/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]הנואש לווינר -
"שלום וברכה" המוכר בעמדת הקבלה אומר לך בחיוך. "אתה רעב?" הוא שואל אותך , "בטח שאתה רעב!" הוא עונה לעצמו "מה תרצה?, ראמן, בקר, סלטים?" הוא אומר לך בחיוך ומחכה לתשובתך.
[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
אתה נמצא על הר שמחוץ לכפר הענן, "יש פה מישהו" אתה שואל ורואה שהחרב לא נמצאת על ההר, "ראיצודן.." אתה שומע קול ושינובי עם מגן מצח של כפר הענן מופיע מולך, "קח זה מהוריך" הוא אומר לך, "אה?, אתה לא יכול לקחת?" הוא צוחק עליך, "הנה" הוא אומר ומפסיק לצחוק, הוא פותח את המכתב ומקריא "יוקיו חמוד שלי, אנחנו נעשה הכל בכדי שנזק קטן ביותר לא יקרה לך, נשלם כל סכום שצריך בשביל שתחזור אלינו והנבלות האלה ישלמו ביוקר על זה" הוא אומר ומסיים להקריא את המכתב וזורק אותו לקרקע, "תחכה כאן, לא שישי לך לאן ללכת, הבנת??" הוא מתחיל לצחוק והולך לו. אתה רואה שהקשר לא כל-כך מסובך.[/COLOR]
"אני הוא מאיטו יומה, חייל ואתה הולך להצדיע!" הוא אומר לך בהצדעה "חופשי חייל" הוא אומר לניוקי וניוקי מוריד את ידו מהמצח, "שלום" הוא אומר ולוחץ לכם את היד, "קדימה, בואו אחריי!" הוא אומר והולך לכיוון חנות הראמן שבכפר. "שמאל ימין שמאל" הוא משנן לעצמו והולך בצעדי ענק.[/COLOR]
-
[quote]הנואש לווינר -
"שלום וברכה" המוכר בעמדת הקבלה אומר לך בחיוך. "אתה רעב?" הוא שואל אותך , "בטח שאתה רעב!" הוא עונה לעצמו "מה תרצה?, ראמן, בקר, סלטים?" הוא אומר לך בחיוך ומחכה לתשובתך.[/quote]
"ראמן!" אענה לו בתיאבון. "תרגיש חופשי לפנק אותי!" אומר לו בהתלהבות ואתיישב, מהרהר בשמחה על אמי, ועל קימיקו גאי.
"היום אני רשמית גנין!" אומר למוכר. "ואז צ'ונין, ולאחר מכן ג'ונין.." אפליג בדמיון שלי, "ובסוף.. אהיה הוקאגה!"
-
[QUOTE=RangerForce;1324663]
"אני הוא מאיטו יומה, חייל ואתה הולך להצדיע!" הוא אומר לך בהצדעה "חופשי חייל" הוא אומר לניוקי וניוקי מוריד את ידו מהמצח, "שלום" הוא אומר ולוחץ לכם את היד, "קדימה, בואו אחריי!" הוא אומר והולך לכיוון חנות הראמן שבכפר. "שמאל ימין שמאל" הוא משנן לעצמו והולך בצעדי ענק.[/COLOR][/QUOTE]
*בתיאור שלי אני רוצה לשנות משהו: שהווסת יהיה כחול כהה ועל גבו יהיה את סמל האוצ'יהא.
~~~~~~~~~~~~~~~~
'איזה מורה מוזר' אני חושב לעצמי. אני הולך אחריו עם הידים בכיסים, ואז אומר: "ניוקי, יש לך רוח לחימה, זה כבר טוב" אני אומר לו בחיוך קטן. 'איזה תחושה מוזרה זו...' אני חושב. 'אני חושב שלזה קוראים חיבה אמיתית.'
-
[quote]יוקיו -
אתה נמצא על הר שמחוץ לכפר הענן, "יש פה מישהו" אתה שואל ורואה שהחרב לא נמצאת על ההר, "ראיצודן.." אתה שומע קול ושינובי עם מגן מצח של כפר הענן מופיע מולך, "קח זה מהוריך" הוא אומר לך, "אה?, אתה לא יכול לקחת?" הוא צוחק עליך, "הנה" הוא אומר ומפסיק לצחוק, הוא פותח את המכתב ומקריא "יוקיו חמוד שלי, אנחנו נעשה הכל בכדי שנזק קטן ביותר לא יקרה לך, נשלם כל סכום שצריך בשביל שתחזור אלינו והנבלות האלה ישלמו ביוקר על זה" הוא אומר ומסיים להקריא את המכתב וזורק אותו לקרקע, "תחכה כאן, לא שישי לך לאן ללכת, הבנת??" הוא מתחיל לצחוק והולך לו. אתה רואה שהקשר לא כל-כך מסובך.[/quote]
'יופי,עכשיו רק להשתחרר ולחסל אותם עם הצ'ידורי.' אחשוב לעצמי, תוך כדי שאתשחרר מהחבל."שמע אחי יש לך רק שתי בעיות.אחת-אתה לא יודע לקשור קשר טוב." אומר לשינובי הזה ואשתחרר מהקשר."השנייה-אני יודע את הצ'ידורי.".לאחר מכן אעשה את הצ'ידורי שקאקאשי לימד אותי ואשקיע יותר כוח מבדרך כלל, כזה שיספיק לגרום לו לגסוס."איפה אני נמצא?איך להגיע לכפר הברק שוב?מה עשיתם לקאקאשי?!" אשאל את הנינג'ה הזה "ואיפה החרב שלי?!"
-
[QUOTE=RangerForce;1324663][COLOR="SeaGreen"]
[COLOR="Red"]בארי -
תענה לה"פ
----------------------
"עצור!" אתה שומע ומסתכל לצד ורואה הולוגרמה של הידרה, "אל תגע בו יותר" הוא אומר בקול קריר, "תלחם בו לפני" הוא אומר לשינובי שלידך, וההולוגרמה נעלמת והשינובי משחרר אותך ומגלגל אותך רחוק כ-15 מטר ממך, "אז מה?, איך זה להיות חלש כמו חתול" הוא שואל בזלזול, "ועדיין לא הערת את השארינגן?!" הוא אומר לך בתמיהה עם חיוך מזלזל.
הוא מתחיל לשחק עם הקונאי שלו, "אתה רק ילדון חלשלוש שמשחק אותה שינובי, זה מה שאתה." הוא אומר בחיוך מזלזל, "רוצה להראות לי שלא?" הוא ואמר לך ומתיישב על הקרקע, "בוא תראה לי" הוא ואמר לך בזלזול. [/COLOR]
[/QUOTE]
אתה תעשה מבחני צ'ונין עם כל השחקנים ביחד?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אל תזלזל בכוח שלי!" אני אומר והפחד נעלם ומפנה מקום לשנאה. אני עושה חותמות ידיים ואומר "Katon: Goukakyuu no Jutsu" אני שואף הכי הרבה אוויר שאני יכול ומשחרר אותו בעוצמה.