-
[QUOTE=Pooh;1336419][b]דניאל:[/b]
אתה קוטע את רצף הזכרונות הצפים שלך ושל ריו, ומתחיל לרוץ, תוך קריאה לריו לרוץ איתך, אבל אתה רואה שהוא ממשיך ללכת, "אין לנו לאן למהר..." אומר ריו מחייך חיוך קטן ומצביע על משהו, אך אתה לא מצליח לראות מרחוק על מה. אתה מתקרב חזרה אל ריו, ואתה רואה על אחד העצים חרוט הסמל של כפר הגשם הנסתר, "הגענו." הוא אומר בחיוך ערמומי. ומתחיל ללכת באיטיות בקצב הקבוע שלכם.[/QUOTE]
'נו ו... עשינו חצי דרך פשוט, עכשיו נצטרך למצוא את ההוסוטו ועדיף במהירות האפשרית' אחשוב בראשי בזמן שאנחנו הולכים.
"הנה עברה לה חצי דרך ריו." אגיד לריו. "עכשיו נותר מציאת ההוסוטו" אוסיף ואמשיך ללכת.
-
[b]דניאל:[/b]
אתה אומר את דבריך לריו, וריו מגחך, "יכול להיות שאתה צודק..." הוא ממלמל תוך כדי הליכה.
אתם ממשיכים בהליכה של עוד כרבע שעה, ולפתע לפניכם ניצב שער ענק, ובמרכזו הסימן של כפר הגשם הנסתר, אותו ראית כבר פעמים רבות בשעות האחרונות.
בכניסה אתה רואה שומר בודד שקורא ספר, הוא מרים את עיניו לרגע, ורואה אתכם, "מי אתם?!" הוא צועק בבהלה, שולף מיד קונאי ונכנס לעמדת קרב. "תזדהו!" הוא מוסיף וצועק.
-
[QUOTE=Pooh;1334046][B]עמית:[/B]
תקשיב אתה חייב להיות יותר ברור ולפרט. תתחיל לפרט יותר על המעשים שלך. ומי זה "נעלה על השנייה"? אתה ויושיסו? לא הבנתי הרבה מהתגובה הזו שלך, ולכן התגובה הזו תהיה לפי מה שהבנתי.
דרך אגב בגלל שהם שכפולים שלך, לכולם יש חרב.
-----
אתה מורה על שלושת שכפולי הברק לקפוץ על ציפור אחת, והם מיד עושים זאת ועולים על הציפור השמאלית שיושיסו הכין. אתה נותן ליושיסו תוכנית פעולה, ושכדאי שגם הוא וגם אתה תעלו על הציפור השנייה, "מה נעשה עם השניים מאחורה?" הוא שואל אותך בבלבול, "כדאי יותר שאתה והכפילים שלך תטפלו בזוג הקדמי ואני אטפל בזוג האחורי." מסביר יושיסו בלחץ, כאשר ארבעת השינובים מכפר הצליל הנסתר מתקדמים לכיוונכם במהירות. לפתע, אתה רואה קונאי עובר ליד פניך, ומפספס אותך בממש כמה סנטימטרים.
[B]גיל:[/B]
אתה הולך אחרי סאנסו, וצולל אחריו מטה לכיוון השינובים התוקפים. תוך כדי צניחתך, אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים, ומיד מייצר שלוש ציפורים דמויי בז, עשויים מלהבות, והם יוצאים במהירות רבה ותוקפים את זוג השינובים, אך הם מצליחים להתחמק בזריזות מההתקפה שלך.
בינתיים, אתה רואה את סאנסו נוחת, ושנייה לאחר מכן, אתה גם כן נוחת. "קדימה, אני אטפל באחד, ואתה באחד." אומר סאנסו בקולו העדין, ומיד אתה מסתער עם זוג אגרופים מלאים בצ'אקרת אלמנטים על אחד השינובים שיותר קרוב אליך, אך השינובי הזריז מצליח במזל לחמוק מזוג ההתקפות שלך. אתה מביט בשינובי, ורואה שעל מותניו קשור מגן מצח ועל הסימן של כפר הענן הנסתר, "שחרור ברק: כדור ברק!" צועק השינובי היריב, ולפתע משחרר מפיו כדור עשוי צ'אקרת ברק לכיוונך, בדיוק כמו כדורי הברק שתקפו את הציפור הקפואה.[/QUOTE]
1)נעלה על השנייה-אני והשכפולים.
2)בקשר לחרב-לכל אחד מהכפילים יש חרב,זה נכון.אבל החרב נעלמת עם שחרור הג'וטסו.לכן אני נותן לאחד את החרב, כשהוא ידקור מישהו אני אשחרר את הג'וטסו ואגרום להתחשמלות האויב.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"המממ.." אומר ואוריד את ציפור החול למטה כדי להתחמק מין הכדור."מרשים מאוד, אני לא יכול לעשות כזה.אבל אני יכול לעשות את זה!" אומר לאיש שכיוון אליי את הקונאי ואשלח אליו את השכפולים שלי, ואקפוץ גם אליו.בזמן הקפיצה אכין את סימני הידיים של הצ'ידורי ואורה לשכפולים לתקוף את כל מי שעל הציפור חוץ ממי שכיוון אליי את הקונאי.
-
[QUOTE=Pooh;1336493][b]דניאל:[/b]
אתה אומר את דבריך לריו, וריו מגחך, "יכול להיות שאתה צודק..." הוא ממלמל תוך כדי הליכה.
אתם ממשיכים בהליכה של עוד כרבע שעה, ולפתע לפניכם ניצב שער ענק, ובמרכזו הסימן של כפר הגשם הנסתר, אותו ראית כבר פעמים רבות בשעות האחרונות.
בכניסה אתה רואה שומר בודד שקורא ספר, הוא מרים את עיניו לרגע, ורואה אתכם, "מי אתם?!" הוא צועק בבהלה, שולף מיד קונאי ונכנס לעמדת קרב. "תזדהו!" הוא מוסיף וצועק.[/QUOTE]
"אנחנו לא פה בשביל להילחם" אגיד בנינוחות ואתקדם צעד אחד לשלום.
"שמי הוא יומה קורונאיי, וזהו חברי ריו" אוסיף.
"אנו נשמח לבלות זמן בחיק אנשי כפר הגשם הנסתר" אחייך אל השומר.
"אז תסכים לזוג האנשים הפחותים שלפניך להיכנס אל הכפר?" אשאל אותו בחיוך תמים.
-
[quote=Pooh;1336419]
[B]אביב:[/B]
1. אוף בסדר שכנעת אותי :ם
2. תוקן
3. ריכוז צ'אקרה באגרופים זה לא בדיוק טכניקה, זה כמו טאיג'וטסו רק שמקרה שלך הצ'אקרה מתרכזת מחוץ לגוף ולא בתוך הגוף, אז כן.
------
אתה מתייעץ עם קאסוגה ומציע כמה רעיונות משלך, "אין לנו צורך בהם." אומר קאסוגה בבטחון בקולו הגבוה, "אין צורך שיכניסו אותנו לתוך הכפר, אנחנו נכנס לבד." מסביר קאסוגה, שולף זוג קונאים, וזורק אותם במהירות לעבר השינובים הכלואים. הקונאים חותכים את צווארם של זוג השינובים, ואתה רואה שבמהירות כבר אין להם רוח חיים.
אתה משחרר את הטכניקה שלך, וזוג הגופות של השינובים מכפר האבן הנסתר נזרקות על הקרקע. הצ'אקרה ששחררת מתחילה להתפוגג, ואתה מרגיש מיד שהצ'אקרה בתוך הגוף מתחילה לחזור.
"למה הצ'אקרה שלך יוצאת בצורה כזאת?" מתעניין קאסוגה תוך כדי שמתחיל ללכת.
[/quote]
שאלתו של קאסוגה נוגעת בנושא שרגיש אצלי, ולכן לא אתייחס בה כמו כל שאלה תמימה. יש מאחוריה סיפור חיים שלם שוודאי וזה לא הזמן והמקום לשוחח בו עליו.
"זו בעיה מולדת, מן פערים מסויימים בתוך העורקים. כשאני מתאמץ הדם בגוף והצ'קרה כמו כן כמובן זורמים בלחץ רב יותר, וכשזה קורה הצ'קרה מוצאת עצמה החוצא ולאחר מכן גם דרך העור שלי," אסביר תוך כדי הליכה.
-
[quote=Pooh;1336419]
[B]רומה:[/B]
אתה מנסה ליצור את סימן הידיים כדי להתהבהב, אך אתה לא מצליח להזיז את ידיך הלכודות. לפתע, אתה רואה קלף משחק נזרק במהירות לעבר יריבך, ואתה מיד מזהה שזה אייס. השינובי מכפר הכוכבים הנסתר קופץ מעל הקלף, חושב שהתחמק, אך לפתע הקלף מתפוצץ והשינובי נזרק בכאב על אחד העצים.
טכניקת הלפיפה הזו שבה השתמש השינובי נפסקה ואתה משחרר ונושם לרווחה. אתה מביט ימינה ורואה את אייס מחייך, "אתה בסדר?" שואל אייס ומצחקק, אתה רואה מלפני אייס את האויב השני שוכב על הרצפה וכחמישה קלפים נעוצים בו. עוד לפני שאתה מספיק לענות לאייס, לפתע אתה מבחין בשלושה שוריקנים שנזרקו אליך במהירות.[/quote]
בתנועה מהירה אזוז הצידה ולאחר מכן אביט לכיוון ממנו הם באו.
-
[quote=Pooh;1336419][B]גיל:[/B]
אתה מבצע את סימני הידיים הנדרשים ליישום הטכניקה, משתמש בטכניקת יצירי הלהבה שלך, ומייצר בז עשוי להבות. הבז עולה גבוה באוויר, ואז במהירות רבה צולל לעבר זוג השינובים הרכובים על הציפור. הבז הבוער שלך פוגע בציפור שנשרפת ונעלמת, אך זוג השינובים מצליח לחמוק במזל מהמתקפה, ושניהם מתקדמים במהירות לעברכם. אתה רואה שמבטם כועס מעט ונחוש, כאילו מוכנים להתקפה מידית.
[/quote]
שוב הפעם אבצע את סימני הידיים אך פעם למטרת "שחרור ברק: קשת ברקים" על שני השינובים המתקדמים בכוונה להאט אם לא לעצור לגמרי אותם. "קדימה סאנסו" אני מסנן מצד הפה שלי "אני חושב שאנחנו צריכים למהר, אם נתעכב יותר מדי עלולה להגיע תגבורת, ואז בחיים לא נצליח להסתנן לכפר."
-
[b]עמית:[/b]
אתה הגבת לתגובה שכתבתי לגיל... תגיב מחדש...
"אנחנו לא פה בשביל להילחם," אתה אומר לשומר בנינוחות ומתקדם צעד אחד לשלום, "שמי הוא יו..." אתה מתחיל לומר, אך מיד ריו מתקדם וקוטע אותך עם מרפק חלש בבטן, אתה מבין שריו לא רוצה שתיחשפו.
"אני מכיר אתכם! אתם האקאטסוקי!" צועק השומר ושולף קונאי מכיסו, "עופו מהכפר הזה!"
לפתע, אתה רואה את ריו פותח בריצה לעבר השומר, שולף את חרבו ומשסע את גופו באכזריות. השומר נופל על הקרקע, ואתה מבחין בחתך גדול לאורך כל גופו ונפלט ממנו המון דם, "אמרתי לך שזו הכניסה הכי קלה..." אומר ריו ומגחך בזמן שמחזיר את חרבו למקומה הרגיל.
[b]אביב:[/b]
שאלתו הכבדה של קאסוגה נוגעת בנושא רגיש אצלך, אך בכל זאת אתה מסביר לו על המחלה, וקאסוגה מהנהן קלות. תשובתו של קאסוגה מסתכמת בהנהון, ושניכם ממשיכים ללכת.
עוברת עוד כחצי שעה של הליכה ביערות הסבוכים בדרך לכפר האבן הנסתר, כשלפתע אתה מתחיל להרגיש בבטנך רעדים ורעשים מוזרים, אותם אתה ישר מזהה כרעב.
[b]רומה:[/b]
אתה נע הצידה במהירות, ומצליח להתחמק מהקונאי, אשר נתקע לבסוף באחד העצים שמאחוריך. אתה מביט לכיוון ממנו נזרק, ואתה רואה את השינובי מכפר הכוכבים הנסתר מחייך בערמומיות. אתה מבין שהוא השליך את הקונאי לעברך, ושפצעיו מהפיצוץ של אייס אינם גדולים כפי שחשבת.
"נטפל בו יחד?" שואל אייס מגחך, ולוקח שאיפה גדולה מהסיגר שלו, שמתלווה מיד בעשן רב שיוצא מפיו. אתה מבחין שהסיגר נעשה קטן.
[B]גיל:[/B]
אתה מתחיל את סימני הידיים כדי לבצע את טכניקת הברקים שלך, אך לפני שאתה מספיק לסיים ולשחרר את קשת הברקים שלך, אחד השינובים מכפר הענן הנסתר תופס אותך ומפיל אותך יחד איתו מטה.
שניכם צוללים במהירות לכיוון הקרקע, אתה מרגיש שאחיזת השינובי חזקה. אתה מביט מעלה לכיוון ראשו ורואה שעל פניו מרוח חיוך ערמומי ואף מרושע. אתה מביט מטה ורואה שאתם כבר אינכם כל כך רחוקים מהקרקע.
-
[quote=Pooh;1336629][B]גיל:[/B]
אתה מתחיל את סימני הידיים כדי לבצע את טכניקת הברקים שלך, אך לפני שאתה מספיק לסיים ולשחרר את קשת הברקים שלך, אחד השינובים מכפר הענן הנסתר תופס אותך ומפיל אותך יחד איתו מטה.
שניכם צוללים במהירות לכיוון הקרקע, אתה מרגיש שאחיזת השינובי חזקה. אתה מביט מעלה לכיוון ראשו ורואה שעל פניו מרוח חיוך ערמומי ואף מרושע. אתה מביט מטה ורואה שאתם כבר אינכם כל כך רחוקים מהקרקע.[/quote]
אני משתמש ב"התעוררות אוני" כדי לעבור לצורת האוני שלי. כעת, עם הכוח והמשקל (והעמידות הגבוהה יותר למכות ולנפילות מגובה רב) אני אתפוס את השינובי כבובה ואשתמש בו ובענפי העצים במטרה לרכך את הנפילה שלי, ולהרוג אותו. בנוסף, כשאתקרב לקרקע אצית סילון עשן שלי לכיוון הקרקע, כדי להאט עוד מעט את הנפילה(אוויר חם מתרומם וכל השטויות האלה).
-
[quote=Pooh;1336629][B]עמית:[/B]
שאלתו הכבדה של קאסוגה נוגעת בנושא רגיש אצלך, אך בכל זאת אתה מסביר לו על המחלה, וקאסוגה מהנהן קלות. תשובתו של קאסוגה מסתכמת בהנהון, ושניכם ממשיכים ללכת.
עוברת עוד כחצי שעה של הליכה ביערות הסבוכים בדרך לכפר האבן הנסתר, כשלפתע אתה מתחיל להרגיש בבטנך רעדים ורעשים מוזרים, אותם אתה ישר מזהה כרעב.
.[/quote]
"אכפת לך שנעצור בכפר בכדי שאוכל לסחוט מנה מאיזה דוכן? כל ההליכה הזו הרעיבה אותי," אשאל את קאסוגה.
-
[QUOTE=Pooh;1336629]
"אנחנו לא פה בשביל להילחם," אתה אומר לשומר בנינוחות ומתקדם צעד אחד לשלום, "שמי הוא יו..." אתה מתחיל לומר, אך מיד ריו מתקדם וקוטע אותך עם מרפק חלש בבטן, אתה מבין שריו לא רוצה שתיחשפו.
"אני מכיר אתכם! אתם האקאטסוקי!" צועק השומר ושולף קונאי מכיסו, "עופו מהכפר הזה!"
לפתע, אתה רואה את ריו פותח בריצה לעבר השומר, שולף את חרבו ומשסע את גופו באכזריות. השומר נופל על הקרקע, ואתה מבחין בחתך גדול לאורך כל גופו ונפלט ממנו המון דם, "אמרתי לך שזו הכניסה הכי קלה..." אומר ריו ומגחך בזמן שמחזיר את חרבו למקומה הרגיל.
[/QUOTE]
"אוקיי.." אגיד בחיוך ואצחק מעט.
"אני לא מבין למה כולם חושבים שאנחנו האקטסוקי?" אשאל את ריו בנימה מזלזלת כלפי אותו שינובי שומר.
"אהה.. אני יודע בגלל החליפות" אחזור על הנימה המזלזלת ואלטף את העננים שעל החליפה שלי.
אעבור את השער ואתן לריו להוביל את דרכנו למציאת ההוסוטו.
-
[b]גיל:[/b]
אתה מעורר את האוני שבך, גופך גודל לממדי ענק, צבע העור שלך משתנה לכחול, הקרניים הקטנות צצות, עיניך משתנות לצבעי האוני ושיערך מתארך ונעשה לבן. צורת האוני משתלטת עליך. השינובי מכפר הענן הנסתר מביט בך כעת ואתה רואה שעיניו מתמלאות בהלה. כאוני, אתה תופס בחוזקה את השינובי שהפיל אותך, מסיט אותו כך שגבו יהיה לכיוון הקרקע, ואתה מגן על עצמך ועל נפילתך בעזרת הגוף שלו ובעזרת כמה ענפי עץ עליהם אתה נוחת.
אתה רואה שהנחיתה כבר קרובה מאוד, ואתה מנסה לבלום את עצירתך בעזרת העשן שאתה מייצר, אבל אתה לא מספיק ושניכם מתרסקים על הקרקע, אך גופו של השינובי מרכך את נפילתך ואתה בקושי מרגיש כאב, לעומת השינובי שנפצע מאוד.
אתה קם על רגליך, ונראה שהשינובי מכפר הענן הנסתר לא מצליח לקום. אתה עדיין בצורת האוני שלך, אתה מביט למעלה ורואה לפתע פיצוץ גדול. לאחר כמה שניות, סאנסו אשר רכוב על ציפור הקרח שלו מגיח לעברך מלמעלה, "מה קרה לך?" הוא שואל באדישות, והוא אינו נראה מבוהל כלל מה שדי מפליא אותך.
[b]אביב:[/b]
אתה שואל את קאסוגה אם תוכלו לעצור בכפר קרוב כדי להרגיע את הרעב שלך, "זה זמן מיותר, הנה." אומר קאסוגה בקולו הגבוה, מחטט בכיסו הפנימי של מעיל הבושוקו שלו, ומיד זורק לך לחמנייה זהובה וטרייה, "קדימה תאכל." מוסיף קאסוגה, ומתיישב על הדשא.
אתה וריו נכנסים דרך שערי כפר הגשם הנסתר, אל תוך רחבת אדמה רכה, מסביביה בתים ובניינים שונים. מהרחבה אתה רואה יציאות לארבעה רחובות שונים, וברחבה נמצאים גם כמה אנשים. האנשים מבחינים בכם ומתחילים לצרוח ולהמלט מהמקום.
"טוב, למה ללכת ולחפש את ההוסוטו, כשההוסוטו יכול לבוא אלינו?" אומר ריו בחיוך קטן, ולפתע פוצח במספר סימני ידיים, "שחרור מים: טכניקת דרקון זועם!" צועק ריו, ולפתע משחרר המון צ'אקרה בצורת מים מגופו, שמיד מתאחדת ומצורתה נהפכת למין דרקון שואג ומפחיד. הדרקון עשוי המים עף במהירות ומרסק שלושה בניינים שמסביב. ריו מצחקק.
"קדימה הוסוטו! צא אלינו!" צועק ריו ומצחקק שוב הפעם בנימה שנשמעת לך קצת יותר מרושעת.
-
[quote=Pooh;1336708][B]גיל:[/B]
אתה שואל את קאסוגה אם תוכלו לעצור בכפר קרוב כדי להרגיע את הרעב שלך, "זה זמן מיותר, הנה." אומר קאסוגה בקולו הגבוה, מחטט בכיסו הפנימי של מעיל הבושוקו שלו, ומיד זורק לך לחמנייה זהובה וטרייה, "קדימה תאכל." מוסיף קאסוגה, ומתיישב על הדשא.
.[/quote]
אקח את הלחמניה ואשב לאוכלה, מבלי אמירת תודה כלשהי. ארגיש על פי דבריו כי הוא עשה זאת רק כדי שהדברים יסתדרו, שאפסיק להתלונן על רעב, ולכן לא אמצא מקום לכך. יכלתי באותה מידה להשיג מנה טובה, אך הוא העדיף שאוכל את הלחם למען ייעול הזמן. לאחר שאהנה מאכילתה, אמשיך איתו בדרכנו. הייתי מעוניין לנצל את זמן הישיבה בכדי לשוחח עימו, אך אני מרגיש שאולי מוקדם מכדי לעשות זאת, לפחות אם זה לא יגיע מכיוונו.
-
[QUOTE=Pooh;1336708]
אתה וריו נכנסים דרך שערי כפר הגשם הנסתר, אל תוך רחבת אדמה רכה, מסביביה בתים ובניינים שונים. מהרחבה אתה רואה יציאות לארבעה רחובות שונים, וברחבה נמצאים גם כמה אנשים. האנשים מבחינים בכם ומתחילים לצרוח ולהמלט מהמקום.
"טוב, למה ללכת ולחפש את ההוסוטו, כשההוסוטו יכול לבוא אלינו?" אומר ריו בחיוך קטן, ולפתע פוצח במספר סימני ידיים, "שחרור מים: טכניקת דרקון זועם!" צועק ריו, ולפתע משחרר המון צ'אקרה בצורת מים מגופו, שמיד מתאחדת ומצורתה נהפכת למין דרקון שואג ומפחיד. הדרקון עשוי המים עף במהירות ומרסק שלושה בניינים שמסביב. ריו מצחקק.
"קדימה הוסוטו! צא אלינו!" צועק ריו ומצחקק שוב הפעם בנימה שנשמעת לך קצת יותר מרושעת.[/QUOTE]
"תשאיר לי קצת ריו!" אצעק לריו בצחקוק מרושע. אעשה חותמות ידיים בנינוחות ולאחר מכן אצעק "שחרור אש:להביור" בזמן שהצ'אקרה נאגרת בפי ואשחרר אותה בכדי שהלהביור ישרוף חלק מהעיר אך לא יפגע באנשים.
-
[quote=Pooh;1336708][B]גיל:[/B]
אתה מעורר את האוני שבך, גופך גודל לממדי ענק, צבע העור שלך משתנה לכחול, הקרניים הקטנות צצות, עיניך משתנות לצבעי האוני ושיערך מתארך ונעשה לבן. צורת האוני משתלטת עליך. השינובי מכפר הענן הנסתר מביט בך כעת ואתה רואה שעיניו מתמלאות בהלה. כאוני, אתה תופס בחוזקה את השינובי שהפיל אותך, מסיט אותו כך שגבו יהיה לכיוון הקרקע, ואתה מגן על עצמך ועל נפילתך בעזרת הגוף שלו ובעזרת כמה ענפי עץ עליהם אתה נוחת.
אתה רואה שהנחיתה כבר קרובה מאוד, ואתה מנסה לבלום את עצירתך בעזרת העשן שאתה מייצר, אבל אתה לא מספיק ושניכם מתרסקים על הקרקע, אך גופו של השינובי מרכך את נפילתך ואתה בקושי מרגיש כאב, לעומת השינובי שנפצע מאוד.
אתה קם על רגליך, ונראה שהשינובי מכפר הענן הנסתר לא מצליח לקום. אתה עדיין בצורת האוני שלך, אתה מביט למעלה ורואה לפתע פיצוץ גדול. לאחר כמה שניות, סאנסו אשר רכוב על ציפור הקרח שלו מגיח לעברך מלמעלה, "מה קרה לך?" הוא שואל באדישות, והוא אינו נראה מבוהל כלל מה שדי מפליא אותך.
[/quote]
"אכלתי משהו לא טוב. הלחם הזה..." אני אומר ברצינות. "סתם בצחוק, יכולת מיוחדת של השבט שלי, שום דבר רציני" אני אומר תוך כדי עריפת הראש בתנועת שליקה (לעזאזל, אני מגעיל את עצמי) של השינובי הפצוע.