[quote][i]Originally posted by Psycho-Aknziss[/i]@Nov 8 2008, 07:08 PM
[b] א'...
סטופ!
ל!
לא מצחיק
ניר-באשכול שמה XS [/b][/quote]
תבין
אני לא מאמינה שהיית שיכור
אני כן מאמינה שאתה...
Printable View
[quote][i]Originally posted by Psycho-Aknziss[/i]@Nov 8 2008, 07:08 PM
[b] א'...
סטופ!
ל!
לא מצחיק
ניר-באשכול שמה XS [/b][/quote]
תבין
אני כן מאמינה שאתה...
[quote][i]Originally posted by captain charisma[/i]@Nov 8 2008, 09:09 PM
[b] תבין
אני כן מאמינה שאתה... [/b][/quote]
תגידי מה שבא לך...
אז לא מזיז לי :גבותה:
טוב יאללה הלכתי
בורחת?!
ניצחתי וניצחתי!
במה?
[url=http://www.youtube.com/watch?v=oobDQ0vdm8M]http://www.youtube.com/watch?v=oobDQ0vdm8M[/url]
יוסי הגשתי שיעורים....
מישהו מכיר
Carry On Wayward Son?
\:
[quote][i]Originally posted by Psycho-Aknziss[/i]@Nov 8 2008, 09:23 PM
[b] בוקר טוב פושטקים [/b][/quote]
הזכרת לי מתיחה טלפונית שמישהו מנסה לשלוח את האבא המטורף שלו לבית אבות בסתר ואבא שלו מגלה והוא צורח "פושטקס!!"
אנד איים באק אס באק אגייין~
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Nov 8 2008, 11:28 PM
[b] הזכרת לי מתיחה טלפונית שמישהו מנסה לשלוח את האבא המטורף שלו לבית אבות בסתר ואבא שלו מגלה והוא צורח "פושטקס!!" [/b][/quote]
אבא, לא ניסיתי לשלוח אותך לבית האבות מלכתחילה...
יוסי התנתק מהמסנג'ר ;;
[quote][i]Originally posted by SimpleDesign+Nov 8 2008, 11:34 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>[b]QUOTE[/b] (SimpleDesign @ Nov 8 2008, 11:34 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> אבא, לא ניסיתי לשלוח אותך לבית האבות מלכתחילה... [/b][/quote]
מתיחה טלפונית, לא אתה ><"
<!--QuoteBegin-Mis.Beatle[/i]@Nov 8 2008, 11:50 PM
[b]יוסי התנתק מהמסנג'ר ;;[/b][/quote]
אני חושב שהוא יודע את זה בעצמו גם בלי התובנה שלך...
[quote][i]Originally posted by Orochimaru sexy[/i]@Nov 8 2008, 07:00 PM
[b] אישור זה היה כל כך ילדה, והוא היה מקבל אותה כדי לסגור b יום, ואת אמא שלה קנה לה די סין בובה קטנה. באותו לילה, היא שמעה משהו לשיר "אני קצת סין בובה יש לי סכין כיס, אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך. "הבחורה היה freaked החוצה אבל היא חשבתי שזה רק בדמיון. כשהיא התעוררה, היה בובה של סין על הכרית שלה, אין לה איפה היא bedside table צריך לשים את זה. הפעם היא לשים אותו בארון שלה, והלכתי להביא אותה מסיבה מוכן למחרת. כאשר היא ניגשה אל המיטה, היא התעוררה שוב כדי לראות את סין בובה על שולחן bedside שלה, לשיר את השיר הזה מפחיד אותו . היא חשבתי שזה היה משחק אותה אמא תרמית על אותה, היא כל כך חזר למיטה. "למחרת בערב אותה ואת החברים שלה היו להרוס את חדר הצפייה בסרטים כאשר אחת מהבנות התיישבתי." מה זה היה, את השיר הזה? "בטח מספיק, כאשר הם שמעו, הם שמעו," אני קצת סין בובה, יש לי סכין בכיס, אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך. ". הם הסתכלו על הדלת כדי לראות את הבובה סין שהסתובב באיטיות לכיוון המחסום. הם צעקו כשהוא leaped על אחת הילדות וחתך אותה בגרון. הם רצו דרך אולמות צועק עבור אמה אבל כאשר ילדה את יום ההולדת שלה רק חיפשו אחרי אותה מאוד נשאר החבר הכי טוב. הם שמעו את השיר מגיע קרוב יותר, וכאשר הם הגיעו הם מצאו את המטבח שלה עם אמא שלה מת הגרון וחתך החוצה. הם ברח מהבית לחברים הכי טובים שלה, והם אימצו אותה. כל הלילה, הוא שומע "אני קצת סין בובה, יש לי סכין בכיס, אני אהרוג אותך, אני אהרוג אותך" מתחיל להיות קרוב קרוב, ...." - [/b][/quote]
אם זה היה אצלי,הייתי נותן את זה כטרף לארוחת צהריים לחתולים שלי,הם כבר היו מטפלים בבובה השרה לה שתשיר את המילים האחרונות שלה מאואואואואוואה ^__________^
ממממממממממממממממממיאו
ואז אם זה עדיין היה בא לבית שלי,זה היה כבר רק הראש והייתי משסע לזה את הצורה אם הוא מוציא לפחות פיפס אחד מהפה שלו מאואואוואה
לא מתעסקים עם החתול ^^ ממממממממממיאו