באמצע...
Printable View
באמצע...
[QUOTE=The Charmander;1337861]באמצע...[/QUOTE]
אז תגיד לי אם אתה צריך עזרה ם:
אתם עוד שנייה תשכנעו אותי לסיים את החפיסה הכמעט אולטימטיבית.
אני למען האמת קורא כל קלף מה הוא נותן וזה...
אני פשוט מתרגש... הטורניר הזה גורם לכולם לשחק להתאחד ולהנות... תתארו יום שיהיו 20 שחקני יוגיהו בפורום, איך זה ייאחד תקהילה...
אגב כולם יודעים שמותר לבנות רק מקלפים מהבוסטרים שהראתי שהאחרון הוא פליימינג אנטרניטי כן? ומחר אולי אפרסם תרשימת הגבלות שתשנה הכל
[QUOTE=The Charmander;1337856]למה עמית בבאן?![/QUOTE]
אפשר להירגה חזרתי ובגדול!!
כן קלינקס... יודעים... אבל אנחנו צריכים לשוחח במסן, צרף אותי א ני בחתימה....
[QUOTE=Kurohige;1337865]אני פשוט מתרגש... הטורניר הזה גורם לכולם לשחק להתאחד ולהנות... תתארו יום שיהיו 20 שחקני יוגיהו בפורום, איך זה ייאחד תקהילה...
אגב כולם יודעים שמותר לבנות רק מקלפים מהבוסטרים שהראתי שהאחרון הוא פליימינג אנטרניטי כן? ומחר אולי אפרסם תרשימת הגבלות שתשנה הכל[/QUOTE]
שווה היוגיהו אונליין הזה?
נראה לי שאני לא ארשם כי אף אחד לא רוצה להלחם..
מה הקשר יהיה טורניר אחי ואיגארא אם אתה אוהב Ygo כן
אדם הוספתי אתה לאמחובר!
[QUOTE=Kurohige;1337865]אני פשוט מתרגש... הטורניר הזה גורם לכולם לשחק להתאחד ולהנות... תתארו יום שיהיו 20 שחקני יוגיהו בפורום, איך זה ייאחד תקהילה...
אגב כולם יודעים שמותר לבנות רק מקלפים מהבוסטרים שהראתי שהאחרון הוא פליימינג אנטרניטי כן? ומחר אולי אפרסם תרשימת הגבלות שתשנה הכל[/QUOTE]
אביב~ עשיתי חבילה, יש מצב אתה עובר עליה ובודק אם עשיתי טובה? ם:
כאילו עם באמת מהחבילות, שלא הכנסתי משהו בטעות X3
מותר להשתמש בדקים מומצאים כמו בלאקביסט שלי?
[QUOTE=Kurohige;1337872]מה הקשר יהיה טורניר אחי ואיגארא אם אתה אוהב Ygo כן
אדם הוספתי אתה לאמחובר![/QUOTE]
אני פלופי לא איגאראשי גאנטה.
נו אף-אחד לא רוצה להיות בקבוצה ?
Silver Knights
אני כן!
TheCharmander ככה בדיוק!