-
[QUOTE=Chity;1347010][QUOTE=dvirbs;1346832][QUOTE=Chity;1346826][QUOTE=dvirbs;1346619][QUOTE=r03e;1346067]
[QUOTE=r03e;1346918][QUOTE=Chity;1346826][QUOTE=dvirbs;1346619][QUOTE=r03e;1346067]
[COLOR="Purple"][CENTER][U][B][SIZE="5"]אנדרו וג'ון:[/SIZE][/B][/U][/CENTER][/COLOR]
טפיג קופץ גבוה, עדיין עטוף אש, ומשתמש בטעינת להבה במהירות מדהימה, (בגלל האפקט של המתקפה) ונוחת על טוטודייל. השיניים של טוטודייל גדלות מעט, וזוהרות קצת. כשטפיג מנסה לנחות לידו, טוטודייל קופץ עליו ומצליח לתפוס אותו בין שיניו, כשטפיג עדיין עטוף באש. הוא זורק את טפיג באוויר, ואז משתמש אליו באקדח מים.
הסילון מתקרב לטפיג, אבל מפספס מעט וטפיג נוחת פגוע מאוד על האדמה.[/QUOTE]
"טוב מאוד טפיג" אני אומר לטפיג "עכשיו תשתמש בגחלת כפעולת הסחה ואז תרוץ לעברו ותשתמש בדחיפה, אחר כך תשתמש בטעינת להבה ושוב בדחיפה" אגיד.
-
[QUOTE=r03e;1346619]
"טוב מאוד טפיג" אני אומר לטפיג "עכשיו תשתמש בגחלת כפעולת הסחה ואז תרוץ לעברו ותשתמש בדחיפה, אחר כך תשתמש בטעינת להבה ושוב בדחיפה" אגיד.[/QUOTE]
[QUOTE=dvirbs;1346619]
"טוב טוטודייל, פספוס אחד זה לא הסוף, תתרכז, תתמקד על טפיג ורק על טפיג, ואז שוב אקדח מים!" אני אומר לו ברוגע למרות שאני לחוץ בעצמי. 'אני מאמין בך טוטודייל אתה יכול לעשות את זה' אני חושב לעצמי[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][U][B][CENTER][SIZE="5"]ג'ון ואנדרו:[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
שני הפוקימונים מרוכזים בהוראות המאמנים שלהם. טפיג תוקף ראשון בגחלת, אבל טוטודייל חוסם את מתקפת האש באקדח מים עצמתי. טפיג משתמש בדחיפה מהירה, רץ אל טוטודייל, מתנגש בו ומפיל אותו.
טפיג עושה סיבוב בריצה מהירה, עוטף את כל גופו באש ורץ עם טעינת הלהבה המהירה הזאת אל טוטודייל. טוטודייל מסתכל עליו בריכוז, ופולט אקדח מים שפוגע בטפיג ומפוצץ את המתקפה. מהערבוב של מתקפת המים והאש, נוצרת עננת אדים סמיכה. כשהאדים מתפזרים, נגלה המחזה הזה:
טוטודייל רוכן מעל טפיג, בעוד טפיג מנסה לקום. לפתע טפיג נופל, ונראה כאילו הוא פגוע קשה.
[CENTER][COLOR="Red"][B][COLOR="red"][SIZE="3"]ג'ון רוברט ניצח בקרב![/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER]
מכיון שלכל קבוצה יש ניצחון ותיקו, יש קרב חוזר בין הזוג שהיה לו תיקו.
הזוג הוא הארי וקווין, אבל בגלל שהמשתמש של קווין (king4500) לא יכול עכשיו, אז יהיה קרב בין דניאל (כי הוא המנצח היחיד בקבוצה הכחולה) לקווין.
הפוקימונים של קווין ודניאל יירפאו אוטומטית, ואז הם יתחילו בקרב.
אז אני מכריז על הקרב:
[COLOR="Purple"]התחילו בקרב.[/COLOR]
-
[QUOTE=Chity;1347316][COLOR="Purple"][U][B][CENTER][SIZE="5"]ג'ון ואנדרו:[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
שני הפוקימונים מרוכזים בהוראות המאמנים שלהם. טפיג תוקף ראשון בגחלת, אבל טוטודייל חוסם את מתקפת האש באקדח מים עצמתי. טפיג משתמש בדחיפה מהירה, רץ אל טוטודייל, מתנגש בו ומפיל אותו.
טפיג עושה סיבוב בריצה מהירה, עוטף את כל גופו באש ורץ עם טעינת הלהבה המהירה הזאת אל טוטודייל. טוטודייל מסתכל עליו בריכוז, ופולט אקדח מים שפוגע בטפיג ומפוצץ את המתקפה. מהערבוב של מתקפת המים והאש, נוצרת עננת אדים סמיכה. כשהאדים מתפזרים, נגלה המחזה הזה:
טוטודייל רוכן מעל טפיג, בעוד טפיג מנסה לקום. לפתע טפיג נופל, ונראה כאילו הוא פגוע קשה.
[CENTER][COLOR="Red"][B][COLOR="red"][SIZE="3"]ג'ון רוברט ניצח בקרב![/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER]
הזוג הוא הארי וקווין, אבל בגלל שהמשתמש של קווין (king4500) לא יכול עכשיו, אז יהיה קרב בין דניאל (כי הוא המנצח היחיד בקבוצה הכחולה) לקווין.
אז אני מכריז על הקרב:
[COLOR="Purple"]התחילו בקרב.[/COLOR][/QUOTE]
"יש טוטודייל, זה היה חתיכת קרב קשה, אבל תהנה מזה, זה הניצחון הראשון שלך נגד יריב ברמה גבוהה!" אני אומר לטוטודייל וקופץ משמחה.
"והיי, אנדרו, קרב נהדר, כדאי שניקח את הפוקימונים למרכז הפוקימונים אחרי קרב קשה כזה, ובפעם הבאה שנילחם אני מצפה ללא פחות!".
-
[QUOTE=Chity;1347316][COLOR="Purple"][U][B][CENTER][SIZE="5"]ג'ון ואנדרו:[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
אז אני מכריז על הקרב:
״טוב, צא אושאוט! ״ אגיד לאושאוט ״ אושאוט תרוץ מהר לפוקימון שקווין יוציא ותשתמש בצדף תער!״ אגיד לאושאוט בהתרגשות .
-
[QUOTE][B][U][COLOR=#800080] [/COLOR][/U][/B]
[CENTER][COLOR=#2a2a2a][/COLOR]
[COLOR=red][B][COLOR=red][SIZE=3]ג'ון רוברט ניצח בקרב![/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER]
אז אני מכריז על הקרב:
[COLOR=purple]התחילו בקרב.[/COLOR] [/QUOTE]
'לעזאזל' אני חושב לעצמי ואומר לטורצ'יק:"קדימה טורצ'יק אומנם אין לנו הרבה סיכויים אבל אנחנו חייבים לעשות מה שאנחנו יכולים"אני מעודד אותו.
[QUOTE]״טוב, צא אושאוט! ״ אגיד לאושאוט ״ אושאוט תרוץ מהר לפוקימון שקווין יוציא ותשתמש בצדף תער!״ אגיד לאושאוט בהתרגשות . [/QUOTE]
"עכשיו תתחמק מכל מה שהוא יעשה לך וברגע שתהיה לך הזדמנות תמקד אנרגיה ומהר תעשה אס אווירי!"אני אומר בעודי חושב על אסטרטגיות נוספות.
-
[QUOTE=יצור אחד;1347360]'לעזאזל' אני חושב לעצמי ואומר לטורצ'יק:"קדימה טורצ'יק אומנם אין לנו הרבה סיכויים אבל אנחנו חייבים לעשות מה שאנחנו יכולים"אני מעודד אותו.
"עכשיו תתחמק מכל מה שהוא יעשה לך וברגע שתהיה לך הזדמנות תמקד אנרגיה ומהר תעשה אס אווירי!"אני אומר בעודי חושב על אסטרטגיות נוספות.[/QUOTE]
[QUOTE=omer2012;1347352]״טוב, צא אושאוט! ״ אגיד לאושאוט ״ אושאוט תרוץ מהר לפוקימון שקווין יוציא ותשתמש בצדף תער!״ אגיד לאושאוט בהתרגשות .[/QUOTE]
אושאוט שולף את הצדף שלו, משתמש בכוח שלו, והופך אותו לחד וזוהר.
הוא רץ לעבר טורצ'יק, אבל הוא מתחמק בזריזות ותחיל להשתמש במיקוד אנרגיה. זוהר קלוש עוטף את טורצ'יק, ונראה כאילו מתקפת מיקוד האנרגיה הושלמה. אושאוט לא מוותר, ורץ שוב אל טורצ'יק עם צדף תער. טורצ'יק קופץ אל האוויר, זוהר לבן עוטף אותו והוא נוחת במלוא העוצמה על אושאוט.
אושאוט קופץ אל טורציק, והמתקפות שלהם מתנגשות. מהעוצמה נור הדף שצפיל את שני הפוקימונים על האדמה, אבל הם קמים ומוכנים לסיבוב הבא.
-
[quote=Chity;1347383]אושאוט שולף את הצדף שלו, משתמש בכוח שלו, והופך אותו לחד וזוהר.
הוא רץ לעבר טורצ'יק, אבל הוא מתחמק בזריזות ותחיל להשתמש במיקוד אנרגיה. זוהר קלוש עוטף את טורצ'יק, ונראה כאילו מתקפת מיקוד האנרגיה הושלמה. אושאוט לא מוותר, ורץ שוב אל טורצ'יק עם צדף תער. טורצ'יק קופץ אל האוויר, זוהר לבן עוטף אותו והוא נוחת במלוא העוצמה על אושאוט.
אושאוט קופץ אל טורציק, והמתקפות שלהם מתנגשות. מהעוצמה נור הדף שצפיל את שני הפוקימונים על האדמה, אבל הם קמים ומוכנים לסיבוב הבא.[/quote]
"טוב מאוד טורצ'יק" אני מחזק אותו "עכשיו תתחמק עוד פעם ותצעק עליו ואז מהר תעשה אס אווירי ומיד תמקד אנרגיה ותשרוט אותו ושוב אס אווירי"
-
אז אני מכריז על הקרב:
'קרב טוב' אחשוב לעצמי ואתקרב אל טפיג "היית נהדר" אומר לו ואכניס אותו לפוכדור. "כל הכבוד, אגיד לג'ון, "הטוטודייל שלך ממש טוב, בפעם הבאה על תצפה שזה יהיה קל כמו עכשיו" אוסיף ואתרחק כדי לצפות בקרב שיקבע את מהלך המשימה
-
[QUOTE=Chity;1347383]אושאוט שולף את הצדף שלו, משתמש בכוח שלו, והופך אותו לחד וזוהר.
אושאוט קופץ אל טורציק, והמתקפות שלהם מתנגשות. מהעוצמה נור הדף שצפיל את שני הפוקימונים על האדמה, אבל הם קמים ומוכנים לסיבוב הבא.[/QUOTE]
אני מנסה לשלב מתקפה בשם " אקדח מים חד"
-----------------------------------------------------------
" אושאוט תקפוץ גבוה ואז תשתמש בצדף תער ובאותו הזמן באקדח מים ואז שים את צדף התער באקדח המים!" אגיד לאושאוט בתקווה שיצליח לעשות אקדח מים חד.
-
[QUOTE=omer2012;1347619]אני מנסה לשלב מתקפה בשם " אקדח מים חד"
-----------------------------------------------------------
" אושאוט תקפוץ גבוה ואז תשתמש בצדף תער ובאותו הזמן באקדח מים ואז שים את צדף התער באקדח המים!" אגיד לאושאוט בתקווה שיצליח לעשות אקדח מים חד.[/QUOTE]
[QUOTE=יצור אחד;1347404]"טוב מאוד טורצ'יק" אני מחזק אותו "עכשיו תתחמק עוד פעם ותצעק עליו ואז מהר תעשה אס אווירי ומיד תמקד אנרגיה ותשרוט אותו ושוב אס אווירי"[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][CENTER][U][B][SIZE="5"]דניאל וקווין:[/SIZE][/B][/U][/CENTER][/COLOR]
טורצ'יק תוקף ראשון בצווחה רועשת. אושאוט מתכווץ בכאב, וזה נותן לטורצ'יק הזדמנות לתקוף באס אווירי. טורצ'יק קופץ אל האוויר ועוטף את עצמו בזוהר לבן, אבל אושאוט מכין מתקפת נגד - הוא קופץ גבוה גם הוא, שולף את הצדף שלו, עוטף אותו באנרגיה כחולה, ומעיף אותו על טורצ'יק בתנופה של אקדח מים.
הוא מצליח ליצור את 'אקדח המים החד' כפי שדניאל קורא לו. אקדח המים החד מתנגש עם האס האווירי של טורצ'יק ומפיל אותו על הקרקע, מעולף.
[COLOR="Blue"][SIZE="5"][CENTER][B]דניאל דרולייט ניצח בקרב!!![/B][/CENTER][/SIZE][/COLOR]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
דניאל, אתה יכול גם מעכשיו להגיד לאושאוט להשתמש במהלך: 'אקדח מים חד'.
אבל רק שתדע שייקח לו זמן לעשות את זה ואז לתקוף.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[U][COLOR="Red"][CENTER][B]הקבוצה האדומה:[/B][/CENTER][/COLOR][/U]
מכיוון שרוב הקרבות שלכם נגמרו בהפסד, אתם חוזרים למפקדה ע"פ החוק הזה:
[QUOTE=Chity;1340620]
[U]חוקי קרבות:[/U]
המפסיד יתנהג בכבוד לאחר ההפסד, ולא ימשיך במשימה.
[/QUOTE]
[U][COLOR="blue"][CENTER][B]הקבוצה הכחולה:[/B][/CENTER][/COLOR][/U]
מכיוון שרוב הקרבות שלכם נגמרו בi, אתם ממשיכים את המשימה בזמן שהקבוצה האדומה חוזרת אל המפקדה.
המכון נמצא מולכם, ונראה שהאיש עם המסיכה ושותפו הספיקו כבר להתכונן אליכם ולרפא את הפוקימונים שלהם (אני ממליץ גם לכם לרפא את הפוקימונים שלכם, זה יבזבז לכם רק POTION אחד).
האם אתם מוכנים לפרוץ אל המכון ולהשלים את המשימה?
-
[QUOTE=Chity;1347810][COLOR="Purple"][CENTER][U][B][SIZE="5"][/SIZE][/B][/U][/CENTER][/COLOR]
מכיוון שרוב הקרבות שלכם נגמרו בi, אתם ממשיכים את המשימה בזמן שהקבוצה האדומה חוזרת אל המפקדה.
המכון נמצא מולכם, ונראה שהאיש עם המסיכה ושותפו הספיקו כבר להתכונן אליכם ולרפא את הפוקימונים שלהם (אני ממליץ גם לכם לרפא את הפוקימונים שלכם, זה יבזבז לכם רק POTION אחד).
האם אתם מוכנים לפרוץ אל המכון ולהשלים את המשימה?[/QUOTE]
אוציא מהתיק שלי POTION ואביא אותו לטפיג, "אתה מוכן?" אשאל אותו בשקט בזמן שאתן לPOTION להשפיע "אז בוא נזוז!" אני אומר לטפיג לאחר שיענה ואסתכל אל עבר חברי הקבוצה שלי "בואו ניכנס" אגיד להם
-
[QUOTE=Chity;1347810][COLOR="Purple"][CENTER][U][B][SIZE="5"]דניאל וקווין:[/SIZE][/B][/U][/CENTER][/COLOR]
טורצ'יק תוקף ראשון בצווחה רועשת. אושאוט מתכווץ בכאב, וזה נותן לטורצ'יק הזדמנות לתקוף באס אווירי. טורצ'יק קופץ אל האוויר ועוטף את עצמו בזוהר לבן, אבל אושאוט מכין מתקפת נגד - הוא קופץ גבוה גם הוא, שולף את הצדף שלו, עוטף אותו באנרגיה כחולה, ומעיף אותו על טורצ'יק בתנופה של אקדח מים.
הוא מצליח ליצור את 'אקדח המים החד' כפי שדניאל קורא לו. אקדח המים החד מתנגש עם האס האווירי של טורצ'יק ומפיל אותו על הקרקע, מעולף.
[COLOR="Blue"][SIZE="5"][CENTER][B]דניאל דרולייט ניצח בקרב!!![/B][/CENTER][/SIZE][/COLOR]
דניאל, אתה יכול גם מעכשיו להגיד לאושאוט להשתמש במהלך: 'אקדח מים חד'.
אבל רק שתדע שייקח לו זמן לעשות את זה ואז לתקוף.
[U][COLOR="Red"][CENTER][B]הקבוצה האדומה:[/B][/CENTER][/COLOR][/U]
"לא נורא קווין, זאת רק המשימה הראשונה, בפעם הבאה נצליח יותר טוב" אומר לו בנימה מעודדת.
"טוב, חברי הקבוצה הכחולה, רק שתדעו, ההפסד אולי שלנו, אבל אנחנו ממשיכים לעבוד על הכל כצוות, ואחרי שראינו את הקרבות, והסתכלנו על המהלכים, אנחנו יודעים ומוכנים לפעם הבאה, תכינו את עצמכם לטוטודייל שלי ומי יודע אולי עוד פוקימונים יצטרפו אלינו" אני אומר להם בביטחון כאשר שלושתנו, חברי הקבוצה מסתובבים ומתקדמים בחזרה אל המפקדה בדרמתיות
*חשבתי להוסיף קצת אווירה דרמתית למ"ת :D
-
[QUOTE=Chity;1347810][COLOR="Purple"][CENTER][U][B][SIZE="5"]דניאל וקווין:[/SIZE[U][COLOR="Red"][CENTER][B]הקבוצה האדומה:[/B][/CENTER][/COLOR][/U]
אני אתן לאושאוט potion אחד ואחכה שזה ישפיע אחר אגיד לאושאוט " אושאוט בוא נתחיל ללכת למכון ואולי נמצא גם איזה פוקימוון שנתפוס!" אגיד לאושאוט ואמשיך ללכת לכיוון המכון.
-
[QUOTE=omer2012;1347877]אני אתן לאושאוט potion אחד ואחכה שזה ישפיע אחר אגיד לאושאוט " אושאוט בוא נתחיל ללכת למכון ואולי נמצא גם איזה פוקימוון שנתפוס!" אגיד לאושאוט ואמשיך ללכת לכיוון המכון.[/QUOTE]
[QUOTE=r03e;1347854]אוציא מהתיק שלי POTION ואביא אותו לטפיג, "אתה מוכן?" אשאל אותו בשקט בזמן שאתן לPOTION להשפיע "אז בוא נזוז!" אני אומר לטפיג לאחר שיענה ואסתכל אל עבר חברי הקבוצה שלי "בואו ניכנס" אגיד להם[/QUOTE]
אתם שמים לב לשיפור המשמעותי בהרגשת הפוקימונים שלכם. טפיג ואושאוט מחייכים, ועומדים על רגליהם. הם הולכים בעקבותיכם לכיוון המכון, אבל לפתע מתוך סבך השיחים שלידכם מזנקים עליכם הפוקימונים טדיאורסה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/216.png[/IMG] ומורקרו [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/198-f.png[/IMG].
מורקרו מתחיל להשתמש ברוח קרח(Icy Wind), הוא מנפנף בכנפיו בחוזקה, ויוצר משב רוח קר ומהיר שפוגע בפוקימונים שלכם.
מכיוון שרוח קרח היא מתקפה מסוג קרח, וקרח לא משפיע טוב על פוקימון מסוגי אש ומים, נראה שהמתקפה גרמה נזק מאוד מזערי לאושאוט וטפיג.
[U][I]------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/I][/U]
אם אתם רוצים לתפוס את מורקרו או טדיאורסה, תזכרו שרק לדניאל מותר לתפוס את טדיאורסה כי הוא ביקש אותו, ורק לאנדרו מותר לתפוס את מורקרו כי הוא ביקש אותו - ע"פ החוק הזה:
[QUOTE=Chity;1340620]
[U]חוקים:[/U]
5.לא לנדנד לי על פוקימון,
תבקשו פעם אחת ואני אולי יסכים (80% בערך אני מסכים...) אם אני אסכים, אתם תפגשו אותו במשימה, ורק לזה שיבקש יהיה מותר לנסות לתפוס אותו.
[/QUOTE]
-
[QUOTE=Chity;1347896]אתם שמים לב לשיפור המשמעותי בהרגשת הפוקימונים שלכם. טפיג ואושאוט מחייכים, ועומדים על רגליהם. הם הולכים בעקבותיכם לכיוון המכון, אבל לפתע מתוך סבך השיחים שלידכם מזנקים עליכם הפוקימונים טדיאורסה [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/216.png[/IMG] ומורקרו [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/198-f.png[/IMG].
מורקרו מתחיל להשתמש ברוח קרח(Icy Wind), הוא מנפנף בכנפיו בחוזקה, ויוצר משב רוח קר ומהיר שפוגע בפוקימונים שלכם.
מכיוון שרוח קרח היא מתקפה מסוג קרח, וקרח לא משפיע טוב על פוקימון מסוגי אש ומים, נראה שהמתקפה גרמה נזק מאוד מזערי לאושאוט וטפיג.
[U][I]------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/I][/U]
אם אתם רוצים לתפוס את מורקרו או טדיאורסה, תזכרו שרק לדניאל מותר לתפוס את טדיאורסה כי הוא ביקש אותו, ורק לאנדרו מותר לתפוס את מורקרו כי הוא ביקש אותו - ע"פ החוק הזה:[/QUOTE]
מורקרו? יש! בדיוק הפוקימון שאני אוהב' אחשוב לעצמי ואסתכל על טפיג "אני רוצה לתפוס את המורקרו הזה" אומר לו ואוסיף "אז תשתמש בגחלת ואז בטעינת להבה, קדימה"