אנג'ל ~
אנג'ל 5
טוד 7
[quote]פאנג:
התקפה:5
דיוק: 2
הגנה:0
מהירות: 0
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.[/quote]
קרן קרח נוספת העלתה את המהירות שלך.
Printable View
אנג'ל ~
אנג'ל 5
טוד 7
[quote]פאנג:
התקפה:5
דיוק: 2
הגנה:0
מהירות: 0
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.[/quote]
קרן קרח נוספת העלתה את המהירות שלך.
[QUOTE=The Charmander;1345696]אנג'ל ~
אנג'ל 5
טוד 7
קרן קרח נוספת העלתה את המהירות שלך.[/QUOTE]
'פאנג עוד קרן קרח! יותר מהירות יותר כוח ! אנחנו הולכים לסיים את זה במכה אחת, אז בינתיים תצבור עוד כוח מצידי תכוון לתקרה אבל אל תתן לו הזדמנות להשתמש ביכולת המעצבנת שלו'
אנג'ל~
אנג'ל 5
טוד 0
אתה ממשיך לפקוד על פאנג שוב ושוב לירות קרני קרח. גם אם הם מתבטלים ונמסים, המהירות עולה וכך ההתקפה. לבסוף לאחר שצברת כ40 נקודות התקפה ופאנג כמעט התמוטט מעייפות, פקדת על פאנג לירות קרן קרח ישירות לעבר פרג שהתעלף במקום.
"אתה ניצחת! אלפיים פאונד בדיוק כמו שהבטחתי." אמה טוד ושיפשף לך בראש בעדינות.
'כל הכבוד אנג'ל, אני ממש נהניתי!' אמר פאנג בראשך.
[QUOTE=The Charmander;1345706]אנג'ל~
אנג'ל 5
טוד 0
אתה ממשיך לפקוד על פאנג שוב ושוב לירות קרני קרח. גם אם הם מתבטלים ונמסים, המהירות עולה וכך ההתקפה. לבסוף לאחר שצברת כ40 נקודות התקפה ופאנג כמעט התמוטט מעייפות, פקדת על פאנג לירות קרן קרח ישירות לעבר פרג שהתעלף במקום.
"אתה ניצחת! אלפיים פאונד בדיוק כמו שהבטחתי." אמה טוד ושיפשף לך בראש בעדינות.
'כל הכבוד אנג'ל, אני ממש נהניתי!' אמר פאנג בראשך.[/QUOTE]
"תודה אבל אני מעדיף את השרשרת שלי עליי"אומר ואתפוס את ידו במהירות,לוקח את השרשרת מידו, לאחר מכן אקח את כספי.
[COLOR="Purple"]אנג'ל ~
ממש לפני שהוא ניתק את השרשרת מצווארך אתה תפסת את ידו. התכסיס לא עבד לו. אתה שומע מישהו ממלמל משהו על השעה ואתה נזכר שאמא שלך אמורה לקחת אותך מתישהו.
עשית רווח של 2000 פאונד.[/COLOR]
[QUOTE=The Charmander;1345711][COLOR="Purple"]אנג'ל ~
ממש לפני שהוא ניתק את השרשרת מצווארך אתה תפסת את ידו. התכסיס לא עבד לו. אתה שומע מישהו ממלמל משהו על השעה ואתה נזכר שאמא שלך אמורה לקחת אותך מתישהו.
עשית רווח של 2000 פאונד.[/COLOR][/QUOTE]
"טוב נהניתי לעשות אתך עסקים" אומר וארוץ מהמקום לאזור המפגש עם אימי.
[QUOTE=The Charmander;1345635]אנייה ~
אנייה: 10
טהורת בצע: 9
בת הים מושכת אותך פנימה באכזריות. את נלחצת ומנסה לחנוק אותה אך את לא מצליחה להגיע אליה.
לאחר כמה שניות את לוקחת נשימה בטעות. משהו מוזר קרה. את פשוט הצלחת לנשום מתחת למים. הילה מוזרה עטפה אותך ונכנסת למעין הידרו. נראה שאת יכולה להדוף אותה ממך כעת.
[/QUOTE]
'מוזר' אחשוב ואנסה להדוף את הבת ים ממני 'דאדי אמר משהו על אנרגיה,חייבת להיות פה אחת כזאת' אחשוב ואנסה לראות אם יש משהו שימושי
[quote]ג'ואי ~
"הנושא הזה רציני." אביך איבד אורך רוח "אנחנו באמת הוריך ואתה באמת אלף."[/quote]
"טוב, אני אנסה להאמין לכם, אבל למה דווקא עכשיו?למה דווקא עכשיו אתם באים אליי,בדיוק ביום שבו סופסוף הייתה לי הזדמנות ללכת למשפחה אומנת?" אומר להוריי.
אנג'ל ~
אתה מסתלק מהאזור ויורד לקומה האמצעית. לקח לך כמה דקות לאתר את אמא שלך ולהיכנס איתה הביתה. סטף היתה על הספה, היא צפתה בטלויזיה בשיעמום, מרימה רגל ועושה את הדבר החביב עליה מכל.
"אנג'י, עשה טובה. לך לך תביא לי משהו לאכול..." היא צוחקת עליך "אחרי הכל אתה המשרת הקטן שלי, לא?"
אנייה ~ אנייה:10
טהורת בצע: 5
ההידרו היה חזק וניתן לשליטה. הדפת את בת הים בכל הכח והיא הסתחררה, כמעט מעולפת. זינקת מעל המים ועפת ישירות לסירה. בת הים הקרבה לעברך במהירות, מוכנה להפוך את הסירה שוב.
ג'ואי ~
"אנחנו הוריך האמיתיים. אתה לא צריך משפחה אומנת. אנחנו אלפים, חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה. גם כוחותיך פרצו החוצה כרגע ולכן אין סיבה להסתתר יותר. אתה חופשי להצטרף אלינו מבין?" הסביר אביך.
[QUOTE=The Charmander;1346216]אנג'ל ~
אתה מסתלק מהאזור ויורד לקומה האמצעית. לקח לך כמה דקות לאתר את אמא שלך ולהיכנס איתה הביתה. סטף היתה על הספה, היא צפתה בטלויזיה בשיעמום, מרימה רגל ועושה את הדבר החביב עליה מכל.
"אנג'י, עשה טובה. לך לך תביא לי משהו לאכול..." היא צוחקת עליך "אחרי הכל אתה המשרת הקטן שלי, לא?"[/QUOTE]
"יש לי ברירה ?"אומר ואביא לאחותי הנחמדה משהו מהמקרר.
[QUOTE=The Charmander;1344795]
לוק ~
אופסי ><'
-------------------------
"הכל בסדר. אתה לא הוזה חמוד." אומרת לך אמך. באמת שיש לי אוזניי אלף, וכך גם לך. הנה," היא מצביעה על המראה. "תסתכל בעצמך! מה אתה אומר?"[/QUOTE]
"אממ.. מה אני בדיוק צריך לומר..?" אביט אליה במבט תוהה. אצמיד את היד שלי לראש ואנסה להבין משהו ממה שהיא אמרה לי. "אני, כאילו, אלף..? אלה באגדות ובסיפורים האלה של הפנטזיות..?" אשאל אותה, לא מסיר את המבט שלי מהאזניים שלה.
~~~~~
אם אסור לי להגיב אז תמחוק, אתה ורדרד XD
אנג'ל ~
"תודה אח." צחקה אחותך. "שב... מזמן לא דיברנו ככה כמו גבר לגבר כזה... מה שלומך?"
לוק ~
"אתה אכן אלף. וגם אני." צחקה אמך "אתה מסוגל להרבה דברים מדהימים. למה שלא תבוא איתי? אני אראה לך!"
[QUOTE=The Charmander;1346242]אנג'ל ~
"תודה אח." צחקה אחותך. "שב... מזמן לא דיברנו ככה כמו גבר לגבר כזה... מה שלומך?"
[/QUOTE]
'סוף סוף' אחשוב לעצמי.
"אצלי ?כמו כל אדם שגילה שהוא חיי בשקר, והעולם שלו התהפך, הא כן והרווחתי היום כסף מאיזה פראייר"
אנג'ל ~
"וואלה רק חכה כשתגיע לבית ספר. כל מה שחשבת שאתה יודע יתערער..."
[QUOTE=The Charmander;1346249]אנג'ל ~
"וואלה רק חכה כשתגיע לבית ספר. כל מה שחשבת שאתה יודע יתערער..."[/QUOTE]
"יש גם בית ספר חדש?מה רע בבית הספר שהייתי בו עד עכשיו ?כאילו הוא לא טוב אבל מה רע ?"