-
[QUOTE=LordAbizi;1418171]
אוקיי.
--
אתה חוזר על עקבותיך לכיכר העיר, ועוקב אחרי השלטים למכון. בלי מאמץ רב אתה מגיע למכון ורידיוס-אנטום. המכון הוא מבנה די גדול, שלפי מה שאתה רואה יכול להיות קטן יותר אולי רק מבית הסגידה המקומי. אתה נכנס פנימה ומתקדם מעט, והמקום נראה די ריק. שומר מתקרב אליך.
"מה אתה מחפש?" הוא שואל.
[/QUOTE]
"את מאמן המכון." אני אומר ומוסיף "דרך אגב, למה כל כך ריק כאן?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1418171]בר
זה בסדר, אם לא היית מגיב עוד קצת הייתי כנראה שולח לך ה"פ בנוגע לכך.
--
אתה מוצא מן הכישופייה, ומשחרר את פיג'י מהפוקרשת שלו. פיג'י מביט בך. הוא נראה קצת מבולבל מכך שהוא בחוץ ולא בתא בכישופייה. וכפי שאמרתי פעם, אני משתדל לדאוג לתיאום בזמן, ולכן כבר שעת אחר הצהריים בפלאטיום, ונותרו שעות ספורות עד לשקיעה.
יאשה
אתה שואל את הפונדקאי היכן ניתן לאכול והוא אומר שבפונדק עצמו מוצעת ארוחת בוקר, ומכיוון שהעברת בפונדק את הלילה המחיר שלה יהיה שתי מטבעות ארד בלבד.
עידו
אוקיי.
--
אתה חוזר על עקבותיך לכיכר העיר, ועוקב אחרי השלטים למכון. בלי מאמץ רב אתה מגיע למכון ורידיוס-אנטום. המכון הוא מבנה די גדול, שלפי מה שאתה רואה יכול להיות קטן יותר אולי רק מבית הסגידה המקומי. אתה נכנס פנימה ומתקדם מעט, והמקום נראה די ריק. שומר מתקרב אליך.
"מה אתה מחפש?" הוא שואל.
רועי
יש סיבה שלא טרחת לפתוח את הדף הראשון בtab חדש ולבדוק איך קוראים לעיר שממנה התחלת..
--
"האוורנדים מקוללים..." אומר האיש, "הנמל שלנו גם ככה קטן, אבל עכשיו בגלל הווארנדים הנמל לא מתפקד. דייגים מפחדים לצאת לים... מה אני שמעתי על הספינות האלו של הווארנדים... הן ענקיות! והן מונעות באמצעות כמה פוקימונים כחולים עצומים שלא ראיתי מעולם..." מקשקש לו האיש, ובינתיים מגיעה מלצרית עם האוכל שלך.[/QUOTE]
אני אביא לו את הכסף (דרך אגב, כמה יש לי?) ואבקש את האוכל ואז אחפש שולחן כדי לאכול בוא.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418171]בר
זה בסדר, אם לא היית מגיב עוד קצת הייתי כנראה שולח לך ה"פ בנוגע לכך.
--
אתה מוצא מן הכישופייה, ומשחרר את פיג'י מהפוקרשת שלו. פיג'י מביט בך. הוא נראה קצת מבולבל מכך שהוא בחוץ ולא בתא בכישופייה. וכפי שאמרתי פעם, אני משתדל לדאוג לתיאום בזמן, ולכן כבר שעת אחר הצהריים בפלאטיום, ונותרו שעות ספורות עד לשקיעה.
[/QUOTE]
'כל כך מאוחר חבל שהתעקבתי כל כך הרבה זמן בכשפייה, טוב כדי שאני יתחיל לככת לכיוון כיכר העיר ויחפש את היצאה ממנה,היה היום מחנה ראשון בחוץ זה היה כל כך מאתגר ומהנה.'
"פיג'י בו איתי, אתה יכול לנוח על הגב שלי בזמן שאנחנו יוצאים מהעיר אתה צריך הרבה כוח במקרה שניתקל בפוקימוני פרא." אני אומר לפיג'י בקול מרגע כדי שיפסיק להיות בבהלה שתקפה אותו.
-
[quote=LordAbizi;1418171]
רועי
יש סיבה שלא טרחת לפתוח את הדף הראשון בtab חדש ולבדוק איך קוראים לעיר שממנה התחלת..?
--
"האוורנדים מקוללים..." אומר האיש, "הנמל שלנו גם ככה קטן, אבל עכשיו בגלל הווארנדים הנמל לא מתפקד. דייגים מפחדים לצאת לים... מה אני שמעתי על הספינות האלו של הווארנדים... הן ענקיות! והן מונעות באמצעות כמה פוקימונים כחולים עצומים שלא ראיתי מעולם..." מקשקש לו האיש, ובינתיים מגיעה מלצרית עם האוכל שלך.[/quote]
סליחה, רציתי לכתוב את כל ההודדע ורק אחר כך להכניס את השם אבל שכחתי. בכל מקרה שיניתי
--------------
"מעניין" אומר לאיש "מי אלו הוורנדים האלו?" אשאל, אודה למלצרית ואתחיל לאכול. "שמעתי על המלחמה אבל אני לא כל כך מבין מה טיבה" אוסיף בין נגיסה לנגיסה
-
עידו
"מנהיג המכון, האדון יוחנן, הוא יד ימינו של הוד מעלתו, המלך אינדיגו הרביעי. בימי מלחמה שכאלו נוכחתו של האדון יוחנן נחוצה אצל הוד מעלתו, ולכן האדון השהה את המכון מפעילותו עד שהמצב בחזית יאפשר זאת. על כן המכון לא מתפקד כעת." מסביר לך השומר.
יאשה
דף ראשי.
--
אין כל כך הרבה אנשים כעת במשבאה, מצד שני היא גם לא כל כך גדולה, כך שבכל השולחנות שיש, יושב כבר אדם. אתה מתיישב באיזשהו שולחן ומחכה לאוכל. בינתיים איש שיושב בשולחן פונה אליך.
"אינך מכאן. מנין אתה? אילו חדשות אתה מביא עמך?"
בר
זו לא בהלה, אלא זו פשוט התנסות חדשה שהוא עוד לא כל כך מבין.
--
אתה נושא את פיג'י עליך ואתה יוצא מהעיר. אתה מתחיל ללכת בדרך שמובילה לורידיוס-אנטום. אתה מתקדם במשך כמה שעות ואתה רואה את הפוקימונים מתרחקים מן השביל, כנראה חוזרים אל הקבוצות שלהם כדי להערך אל הלילה, לכן לך ולפיג'י אין הרבה מה לעשות בדרך. הדרך גם די שוממת מבני אדם, שכן המסע מורידיוס-אנטום לפלאטיום וחזרה אינו דחוף כל כך שמישהו יצטרך לעשות אותו בלילה אצל רוב בני האדם. השמש תשקע בעוד דקות ספורות.
רועי
"לפני מאה שנה כולנו חשבנו שיש שני עמים בעולם. אנחנו, והקוטורים. אנחנו גרים פה על היבשת הזאתי, והיא מוקפת בים אינסופי. אבל אז הגיעו אלינו הווארנדים האלו... הם הגיעו מדרום. איננו יודעים הרבה על המקור שלהם. שמעתי שהם באים מאדמה רחוקה בדרום מעבר לים, שם יש פוקימונים שמעולם לא ראינו. הם הגיעו הנה. והם רוצים להתפשט ולהרחיב את שטחם, טרייניטאר יודע מדוע. שמעתי סיפורים על הקרבות... הם פשוט ריטשו את ציאנטוודום מהספינות שלהם.... כשהחיילים שלהם עלו לקרקע, כמעט לא נתקלו בהתנגדות... זה מה ששמעתי בנוגע אליהם."
-
[QUOTE=LordAbizi;1418339]עידו
"מנהיג המכון, האדון יוחנן, הוא יד ימינו של הוד מעלתו, המלך אינדיגו הרביעי. בימי מלחמה שכאלו נוכחתו של האדון יוחנן נחוצה אצל הוד מעלתו, ולכן האדון השהה את המכון מפעילותו עד שהמצב בחזית יאפשר זאת. על כן המכון לא מתפקד כעת." מסביר לך השומר.
יאשה
דף ראשי.
--
אין כל כך הרבה אנשים כעת במשבאה, מצד שני היא גם לא כל כך גדולה, כך שבכל השולחנות שיש, יושב כבר אדם. אתה מתיישב באיזשהו שולחן ומחכה לאוכל. בינתיים איש שיושב בשולחן פונה אליך.
בר
--
אתה נושא את פיג'י עליך ואתה יוצא מהעיר. אתה מתחיל ללכת בדרך שמובילה לורידיוס-אנטום. אתה מתקדם במשך כמה שעות ואתה רואה את הפוקימונים מתרחקים מן השביל, כנראה חוזרים אל הקבוצות שלהם כדי להערך אל הלילה, לכן לך ולפיג'י אין הרבה מה לעשות בדרך. הדרך גם די שוממת מבני אדם, שכן המסע מורידיוס-אנטום לפלאטיום וחזרה אינו דחוף כל כך שמישהו יצטרך לעשות אותו בלילה אצל רוב בני האדם. השמש תשקע בעוד דקות ספורות.
רועי
"לפני מאה שנה כולנו חשבנו שיש שני עמים בעולם. אנחנו, והקוטורים. אנחנו גרים פה על היבשת הזאתי, והיא מוקפת בים אינסופי. אבל אז הגיעו אלינו הווארנדים האלו... הם הגיעו מדרום. איננו יודעים הרבה על המקור שלהם. שמעתי שהם באים מאדמה רחוקה בדרום מעבר לים, שם יש פוקימונים שמעולם לא ראינו. הם הגיעו הנה. והם רוצים להתפשט ולהרחיב את שטחם, טרייניטאר יודע מדוע. שמעתי סיפורים על הקרבות... הם פשוט ריטשו את ציאנטוודום מהספינות שלהם.... כשהחיילים שלהם עלו לקרקע, כמעט לא נתקלו בהתנגדות... זה מה ששמעתי בנוגע אליהם."[/QUOTE]
אני אענה לו:"היני מהעיר בארק, איני מביא חדשות מכיוון שהיני התחלתי את. מסעי רק אתמול ולא היה לי זמן להתעדכן הנעשה בעיר. בנוסף שמי הוא הרליוס" אוסיף לדברי ואשאל את שמו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418339]עידו
יאשה
דף ראשי.
--
בר
--
רועי
"לפני מאה שנה כולנו חשבנו שיש שני עמים בעולם. אנחנו, והקוטורים. אנחנו גרים פה על היבשת הזאתי, והיא מוקפת בים אינסופי. אבל אז הגיעו אלינו הווארנדים האלו... הם הגיעו מדרום. איננו יודעים הרבה על המקור שלהם. שמעתי שהם באים מאדמה רחוקה בדרום מעבר לים, שם יש פוקימונים שמעולם לא ראינו. הם הגיעו הנה. והם רוצים להתפשט ולהרחיב את שטחם, טרייניטאר יודע מדוע. שמעתי סיפורים על הקרבות... הם פשוט ריטשו את ציאנטוודום מהספינות שלהם.... כשהחיילים שלהם עלו לקרקע, כמעט לא נתקלו בהתנגדות... זה מה ששמעתי בנוגע אליהם."[/QUOTE]
"הוא עומד לחזור בקרוב?" אני אשאל, ואחרי שאקבל את התשובה אני ילך בחזרה לצומת ומשם אלך למסבאה.
-
[quote=LordAbizi;1418339]
רועי
"לפני מאה שנה כולנו חשבנו שיש שני עמים בעולם. אנחנו, והקוטורים. אנחנו גרים פה על היבשת הזאתי, והיא מוקפת בים אינסופי. אבל אז הגיעו אלינו הווארנדים האלו... הם הגיעו מדרום. איננו יודעים הרבה על המקור שלהם. שמעתי שהם באים מאדמה רחוקה בדרום מעבר לים, שם יש פוקימונים שמעולם לא ראינו. הם הגיעו הנה. והם רוצים להתפשט ולהרחיב את שטחם, טרייניטאר יודע מדוע. שמעתי סיפורים על הקרבות... הם פשוט ריטשו את ציאנטוודום מהספינות שלהם.... כשהחיילים שלהם עלו לקרקע, כמעט לא נתקלו בהתנגדות... זה מה ששמעתי בנוגע אליהם."[/quote]
"מעניין מאוד..." אמלמל לעצמי ואודה לאיש על המידע. לאחר מיכן אסיים לאכול, אשלם את מחיר הארוחה, 3 ארד, ואצא חזרה אל כיכר העיר כדי למצוא פונדק ללילה
-
אני מבטל את ההבדלה בין פונדק למשבאה, משום שבלבלתי את עצמי. מעתה - ניתן לאכול במקום מסויים אם ורק אם אפשר גם לישון בו.
יאשה
האיש צוחק.
"בטח שאיני רוצה שתספר לי מידע על מה שקורה פה.. אני יודע מה קורה פה! הרי אני גר פה! יותר מעניינות אותי החדשות שמחוץ לעיר..." הוא עונה, "והשם הוא טרודין." בינתיים מובאת לך הארוחה שלך.
עידו
"אינני יודע. הכל תלוי בהתקדמות המערכה הצבאית בחזית, מאמן. זה לא משהו שאפשר לצפות מראש." אומר השומר. אתה עוזב את המכון הסגור והולך לכיכר העיר ומוצא שלט של פונדק, שאין לי כח להמציא לו שם, ואם בא לך אתה יכול להמציא בעצמך. אתה הולך אל הפונדק. כעת כבר חשוך, ובחדר הכניסה לפונדק יש כבר די הרבה אנשים.
רועי
בעקבות ההערה שלי בראש ההודעה הזו, הגעת לפונדק.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418437]
עידו
"אינני יודע. הכל תלוי בהתקדמות המערכה הצבאית בחזית, מאמן. זה לא משהו שאפשר לצפות מראש." אומר השומר. אתה עוזב את המכון הסגור והולך לכיכר העיר ומוצא שלט של פונדק, שאין לי כח להמציא לו שם, ואם בא לך אתה יכול להמציא בעצמך. אתה הולך אל הפונדק. כעת כבר חשוך, ובחדר הכניסה לפונדק יש כבר די הרבה אנשים.
[/QUOTE]
אני ינסה להידחק לתוך הפונדק "הג'יגליפאף המזמר", מזמין אוכל ויושב באחד השולחנות
-
[QUOTE=LordAbizi;1418437]אני מבטל את ההבדלה בין פונדק למשבאה, משום שבלבלתי את עצמי. מעתה - ניתן לאכול במקום מסויים אם ורק אם אפשר גם לישון בו.
יאשה
האיש צוחק.
"בטח שאיני רוצה שתספר לי מידע על מה שקורה פה.. אני יודע מה קורה פה! הרי אני גר פה! יותר מעניינות אותי החדשות שמחוץ לעיר..." הוא עונה, "והשם הוא טרודין." בינתיים מובאת לך הארוחה שלך.
עידו
רועי
בעקבות ההערה שלי בראש ההודעה הזו, הגעת לפונדק.[/QUOTE]
כנראה שלא הבנת אותי נכון. התכוונתי לעיר בארק.
--------------------------------------------------------
אני אומר לו שנעים לי להכיר אותו ואשאל אותו על הנעשה בעיר בזמן האחרון ומה הוא יודע על הוונדארים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1418339]בר
--
[/QUOTE]
'חבל הדרך פחות מרגשת מהצפוי, טוב עם כבר מתחיל להחשיך כדי שאני ילך לפונדק הקרוב וימשיך מחר.' עם מחשבה זו אני חוזר לכיכר העיר כדי לחפש את הדרך לפונדק.
בנוסף אני מחזיר את פידג'י על הפוקירשת כדי שינוח.
-
[quote=LordAbizi;1418437]אני מבטל את ההבדלה בין פונדק למשבאה, משום שבלבלתי את עצמי. מעתה - ניתן לאכול במקום מסויים אם ורק אם אפשר גם לישון בו.
[/quote]
אלך לדבר עם הפונדקאי ואשאל אותו לגבי חדר ללילה ועל מחירו. לאחר מיכן אשלם לו ועאלה לחדרי לישון
-
[QUOTE=LordAbizi;1418146]
איתמר
אתה ממשיך ללכת ואינך מתעייף יתר על המידה. אתה מגיע אל צ'רלוגם, והולך אל הכיכר המרכזית של העיר, כשהשמש כבר קרובה לשקיעתה. אתה מסתכל על השלטים בכיכר ואתה רואה את הסמלים הבאים:
כישופייה, יציאה מן העיר, אציל מקומי, אזור קרב, נמל (די קטן), שוק (די קטן), פונדקים/משבאות (לצורך העניין אפשר להניח שיש רק אחד), מקום פולחן, ומשמר מקומי.
[/QUOTE]
אתחיל עם השוק בכדי להשיג ציוד שכנראה נחוץ להמשך, בנוסף אבדוק את המלאי שברשותי שוב ואנסה לזכור את הדרך כדי שאוכל לחזור לשלט במקרה הצורך
-
עידו
השם התקבל.
--
אתה הולך לפי השלטים ומגיע אל הפונדק. זו כבר שעת ערב, אז למרות שהפונדק לא כל כך גדול, הוא די מלא. אתה ניגש ומזמין אוכל, ונאמר לך שהמחיר הוא שלוש מטבעות ארד. אתה מוצא שולחן שיש בו מקום ומתיישב בו. יושבים שם כמה אנשים. בזמן שאתה מחכה לאוכל שלך אחד מהם פונה אליך:
"אינך מהעיר. מנין אתה? אילו חדשות אתה מביא?"
יאשה
זה באמת לא ברור, אבל אם דיברת על בארק, אתה לא צריך באמת "ללכת לכיכר העיר" כדי לברר מידע על מה שקורה שם... ההנחה היא שכל מי שגר בעיר מסויימת יודע את כל מה שקורה בה. כלומר, אולי לא התעדכנת בידיעות לוהטות שאולי נודעו ביום שבו עזבת, אבל אתה בטח יודע הכל לגבי מה שקרה שם בזמן האחרון. ומכיוון שלא קרה שום דבר בזמן האחרון, אז אין כל כך מה לדעת...
לא חשוב.
--
"כאן? אנשים פוחדים מה אני אגיד לך. הנמל שגם ככה היה קטן לא מתפקד עכשיו. אנשים חוששים לרדת לים. הוואנדרים? אתה בטח מתכוון להווארנדים. כן, הם הסיבה. לפי מה ששמענו מעדויות של אנשים שהיו בקרובות בציאנטוודום, הם מגיעים בספינות ענקיות שרתומות לפוקימוני מים שמעולם לא ראינו. הספינות האלו נעות במהירות עצומה, ודייגים מפחדים להתקל בהם בלב ים..." אומר לך טרודין.
בר
אתה פונה אחורה ומחליט לחזור לפלאטיום. אתה הולך חזרה במשך כמה שעות, ונהיה כבר חשוך. עם זאת, הדרך די ברורה כך שאין לך בעיה לצעוד בה גם מבלי לראות אותה היטב. אתה חוזר אל העיר, שכעת רחובותיה כמעט ריקים. מדי פעם אתה נתקל בכל מיני שיכורים, ואת עיקר הקולות אתה שומע מהפונדק (שאת שמו אתה יכול להמציא ואולי אני אקבל אותו) של פלאטיום, אליו אתה מגיע.
רועי
הפונדקאי אומר שיש לו חדר, ושמכיוון שאכלת פה מחירו יהיה רק שלוש מטבעות ארד. אתה משלם לו, והוא מוביל אותך לחדר שלך. אתה מבריח (מלשון בריח, דהיינו מנעול) את הדלת, נשכב במיטתך ונרדם בקלות. בבוקר המחרת, ביום שני, אתה מתעורר כשהשמש כבר זרחה ועלתה מעט, אך עדיין די נמוכה.
איתמר
בגלל שאני משתדל לשמור על זמן אחיד לכל השחקנים, אז הזמנים עלולים לקפוץ מעט, אז השתדל להגיב ביתר תכיפות כדי לנצל את שעות היום!
ואם אתה רוצה לחפש משהו בשוק, תגיד מה בדיוק אתה מחפש ואני אגיד לך אם אתה מוצא כזה או לא. ובנוגע למלאי - כתוב הכל בדף הדמות שלך בהודעה הראשונה.
--
אתה מגיע אל השוק, אלא שכבר השמש שקעה, ורוב הסוחרים והרוכלים אורזים את סחורתם וסוגרים את חנויתיהם. עדיין יש כמה שפתוחים, אך מכיוון שאני לא כל כך יודע מה אתה מחפש, אז אני לא יכול להגיד אם הם מתאימים או לא.