אביזי סורי סורי סורי ה''פ מהר
Printable View
אביזי סורי סורי סורי ה''פ מהר
זה בסדר; מתפעל את הארוע.
וכפתור הערוך הוא אדום וכל השאר כחולים. עד כמה עוד בולט את רוצה את זה...?
אמ..תשמע התרגלתי אוטמט למיקום
[b]שוב אני כל כך מפגרת![/b]
[b]הלכתי להעניש את עצמי *דופקת ראש בקיר*[/b]
[QUOTE=asuna;1413361]אמ..תשמע התרגלתי אוטמט למיקום
[b]שוב אני כל כך מפגרת![/b]
[b]הלכתי להעניש את עצמי *דופקת ראש בקיר*[/b][/QUOTE]
האם את מוכנה לספר גם לי מה קרה או שאת מעדיפה להמשיך לדפוק את הראש?
[quote=The Stranger;1413362]האם את מוכנה לספר גם לי מה קרה או שאת מעדיפה להמשיך לדפוק את הראש?[/quote]
היא בטעות ערכה את התגובה שלי במקום לצטט אותה.
וasuna, לדפוק את הראש בקיר זה עונש שהולם רק לHouse Elf Dobby.
הארי פוטר!
אז אמ..לדפוק ראש בשולחן?d=
[QUOTE=asuna;1413364]הארי פוטר!
אז אמ..לדפוק ראש בשולחן?d=[/QUOTE]
לא גם זה שייך לו. יש לי כמה רעיונות יצירתיים,אבל סיכויי ההישרדות שלך לא יהיו בדיוק לטובתך.
אמ..אז עדיף שאוותר?
בקיצור, תפעלתי את הארוע, והחזרתי את ההודעה הקודמת שלי (אולי אפילו משופרת מעט, כי אני מנגנון שמבקר את עצמו, ובכל פעם שאני עושה פעולה כלשהי אני מנסה לבצע אותה טוב יותר ממקודם).
אבל אני לא מבין איך בכלל יצא לך למחוק את ההודעה במהלך ציטוט. אם נפתח ה"עריכה מהירה" (כשזה לא עובר לחלון של עריכה מלאה אלא נשאר בחלון של ההודעה אלא שההודעה נכנסת לתיבת טקסט) אז היית מיד אמורה לשים לב שמשהו לא טוב וללחוץ "בטל" או לצאת מהדף. ואם עברת לחלון העריכה המלאה אז במקרה הגרוע לא היית שמה לב שלא כתוב שם את תגית הציטוט, ומוחקת את התגובה של רועי ואת ההערה שלי על עצלנות, ועורכת, אבל אז היית שמה לב, מוחקת את התגובה שלך ומודיעה לי על זה כך שאני אצטרך להשלים רק המשך אחד והערה על עצלנות מאשר שני המשכים...
הולכת
להגיב
ולשמור על ציטוט
[QUOTE=asuna;1413366]אמ..אז עדיף שאוותר?[/QUOTE]
את יכולה לדפוק לעצמך אגרוף לפרצוף,אבל אני מתאר לעצמי שלא תיהני במיוחד.
ומלדפוק ראש בקיר אני יהנה?xd
לראש שלי נכנס המשפט "כולם עושים טעויות, אבל מה לעשות שהטעות שלך תוביל לסוף העולם". ואני מנסה להזכר מאיפה הוא. יש לי ניחוש די מבוסס שזה באבידי לsupreme Kai באגדת גוקו 3 כשבו עומד להשתחרר, אבל אני צריך עוד לעבור כמה קומות בחללית שלו בטלפון שלי כדי שאני אוכל לבדוק את זה...
[QUOTE=asuna;1413372]ומלדפוק ראש בקיר אני יהנה?xd[/QUOTE]
זה יותר מהנה מאגרוף בפרצוף.
[QUOTE=טלי;1413116]איזו טל את?!
ועוד יש לנו כמעט אותו שם.
אני רוצה להתגרש.:cry::cry:[/QUOTE]
[QUOTE=LordAbizi;1413373]לראש שלי נכנס המשפט "כולם עושים טעויות, אבל מה לעשות שהטעות שלך תוביל לסוף העולם". ואני מנסה להזכר מאיפה הוא. יש לי ניחוש די מבוסס שזה באבידי לsupreme Kai באגדת גוקו 3 כשבו עומד להשתחרר, אבל אני צריך עוד לעבור כמה קומות בחללית שלו בטלפון שלי כדי שאני אוכל לבדוק את זה...[/QUOTE]
WOW תודה על העידוד.
עכשיו אני מבינה שהטעות שלי תגרום לסוף העולם0__________0