-
scizor-x:
הייתה רוצה שאני יוסיף לך את איימי בדף המידע של השחקן עם הפוקימונים והמתקפות שלהם?
--------------------------------------------------------------------------------
"תודה רבה!" איימי אומרת בקול ואז פוקדת על ווינגול "ווינגול תשאר קרוב לקרקע ותשתמש במתקפת קרח כדי לתקוע את וורמפל ואז תשתמש בניקור כדי לסיים את זה!" וכפי שהיא מכננת ווינגול מנצח את וומפל והיא לוכדת אותו.
"עבודה טובה ווינגול ותודה שוב קווין." היא אומרת בקול ובהתרגשות ולאחר שהיא מסיימת הפוקדע מתחיל להגיד "מזל טוב איימי תפסת וומפל,וומפל הוא פוקימון זחל ויש לו שתי התפתחיות שונות אחת מהן היא דאסטוק והשנייה ביוטיפלי. וומפל יודע התקלה,מתיקות, וזריקת חוטים."
אתם ממשיכים לנוע בעוד שאיימי עדיין מתרגשת מהתפיסה הראשונה שלה ומחזיקה את וומפל בזרועותיה.
לאחר מספר שעות של הליכה אתם מגיעים לאזור עירי ויש בו שלט המקדם את פניכם "ברוכים הבאים לעיר סאקאי, למרכז העיר פנו ימינה למרכז הפוקימונים פנו שמאלה."
"לאן אתה רוצה ללכת קווין?" איימי שואלת אותך ומחכה לתשובתך לפני שהיא מתחילה לנוע.
-
[QUOTE=מונקי;1424025]scizor-x:
הייתה רוצה שאני יוסיף לך את איימי בדף המידע של השחקן עם הפוקימונים והמתקפות שלהם?
--------------------------------------------------------------------------------
"תודה רבה!" איימי אומרת בקול ואז פוקדת על ווינגול "ווינגול תשאר קרוב לקרקע ותשתמש במתקפת קרח כדי לתקוע את וורמפל ואז תשתמש בניקור כדי לסיים את זה!" וכפי שהיא מכננת ווינגול מנצח את וומפל והיא לוכדת אותו.
"עבודה טובה ווינגול ותודה שוב קווין." היא אומרת בקול ובהתרגשות ולאחר שהיא מסיימת הפוקדע מתחיל להגיד "מזל טוב איימי תפסת וומפל,וומפל הוא פוקימון זחל ויש לו שתי התפתחיות שונות אחת מהן היא דאסטוק והשנייה ביוטיפלי. וומפל יודע התקלה,מתיקות, וזריקת חוטים."
אתם ממשיכים לנוע בעוד שאיימי עדיין מתרגשת מהתפיסה הראשונה שלה ומחזיקה את וומפל בזרועותיה.
לאחר מספר שעות של הליכה אתם מגיעים לאזור עירי ויש בו שלט המקדם את פניכם "ברוכים הבאים לעיר סאקאי, למרכז העיר פנו ימינה למרכז הפוקימונים פנו שמאלה."
"לאן אתה רוצה ללכת קווין?" איימי שואלת אותך ומחכה לתשובתך לפני שהיא מתחילה לנוע.[/QUOTE]
"מרכז הפוקימונים, הפוקימונים שלנו בטח תשושים" אגיד "אחר כך נלך להתאמן, אנחנו נראה מה אברה הזה יכול ללמוד"
-
scizor-x:
איימי מהנהנת להסכמה ועד מהרה אתם מגיעם לסף המבנה הגדול שיש על גגו סמל של מגן דוד אדום,שניכם נכנסים ומקדמת את פניכם אחות ג'וי נחמדה אשר שואלת אותכם בנחמדות "האם אני יכולה לעזות לכם במשהו?""
איימי אומרת בשם שניכם שהייתם רוצים שהיא תבדוק אתהפוקימונים שלכם,ולאחר זמן קצר היא מחזירה לכם את הפוקדורים ואומרת "הכל היה בסדר גמור עם הפוקימונים שלכם הם כולם בריאים לחלוטין."
בנתיים איימי מוצאת את אזור האימונים אשר נמצא במרכז הפוקימונים ומוציאה את אברה כדי שתעזור להם לאמן אותו.
-
[QUOTE=מונקי;1424042]scizor-x:
איימי מהנהנת להסכמה ועד מהרה אתם מגיעם לסף המבנה הגדול שיש על גגו סמל של מגן דוד אדום,שניכם נכנסים ומקדמת את פניכם אחות ג'וי נחמדה אשר שואלת אותכם בנחמדות "האם אני יכולה לעזות לכם במשהו?""
איימי אומרת בשם שניכם שהייתם רוצים שהיא תבדוק אתהפוקימונים שלכם,ולאחר זמן קצר היא מחזירה לכם את הפוקדורים ואומרת "הכל היה בסדר גמור עם הפוקימונים שלכם הם כולם בריאים לחלוטין."
בנתיים איימי מוצאת את אזור האימונים אשר נמצא במרכז הפוקימונים ומוציאה את אברה כדי שתעזור להם לאמן אותו.[/QUOTE]
"היי אברה, אני קווין!" אתחיל "הבנתי מאיימי שאתה יודע רק להשתגר" אתיידד איתו "ואני חושב שאפשר לפתח הרבה אסטרטגיות עם המתקפה הזאת אבל מומלץ שנלמד אותך עוד מתקפה וחשבתי על מתקפה על חושית" אגיד ואוציא את בלבאזור. "בלבאזור, אנחנו עומדים ללמד אותך ואת אברה מתקפה חדשה, אתם תתאמנו אחד נגד השני. אפנה לאברה: "תנסה להתרכז בכוח המנטלי (המחשבתי) שלך תתרכז בכוח הזה ותרגיש אותו, ואז תנסה להפוך אותו למשהו מוחשי ותוקף ותעיף אותו לעבר בלבאזור" לאחר מכן אפנה לבלבאזור. "בלבאזור, תרגיש את השמש מעליך" אתחיל "תרגיש איך היא נותנת לך כוח, איך היא מסתובבבת בגופך ונותנת לך כוח" אמשיך "אז תנסה לצבור אותה בפקעת שלך ולשגר אותה כלפי חוץ בקרן אדירה!"
-
[QUOTE=מונקי;1423954]
Gallade123:
שחכתי בתגובה הקודמת... אבל מזל טוב פתחתה את ע"מ 10 ולכן אתה ראשי לבחור כל פוקימון בהתפתחות ראשונה שתרצה עד לדור ה 4.
----------------------------------------------------------------------
אתה אומר לסקווירטל להשתמש בהתקשות ולמרות מחשבותיך השלילשיות הוא מצליח והשיתוק עובר אולם עדיין קיימת הבעיה עם המגע הפיזי ובלבזור כבר מתקדם לכיוון סקווירטל להתקפה חוזרת של התקלה, וסקיירטל אשר איננו רוצה לאכזב אותך עושה דבר בלתי רגיל ונראה כי יוצא מאט קרח מהפה שלו ופוגע קשות בבלבזאור. לפתע הפוקדע אומר "מזל טוב סקווירטל למד להשתמש בקרן קרח. קרן קרח היא מתקפת קרח בסיסית אשר יכולה לעזור נגד סוגי מעופף,עשב,דרקון ואדמה."[/QUOTE]
"כל הכבוד סקווירטל!" אני אומר בהתלהבות אחרי שאני רואה שהוא למד מתקפה חדשה. "עכשיו תגמור עם הקרב הזה! תשתמש בהתקלת מגן אחרונה!" אני צועק אליו.
-
scizor-x :
לאחר הכרות קצרה אברה מרגיש בטוח לפעול על פי פקודותיך והעובדה שאיימי עומדת בצד עם חיוך רק מוסיפה לנינוחות שלו, אך לאחר שאתה מוציא את בלבזאור הוא מאט חושש וניראה כי הוא מעדיף להיתאמן לבדו בנתיים,לעומתו בלבזאור נראה נחוש מאוד ומוכן ללמוד, ושינהם מתחילים לעבוד כפי שביקשתה עד שלאחר זמן קצר אברה מתייאש ובורח.
"אני מצתערת" אומרת איימי ומסבירה "אברה הפסיד לבלבזאור שניסיתי לתפוס ואני לא חושבת שהוא רוצה להילחם אבל אני ימשיך להתאמן איתו בצד." וכפי שהיא אומרת היא לוקחת את אברה לצד ועד מהרה הוא מצליח להרים כמה אבנים ולזרוק אותם לרצפה במהירות,אך לעומתו בלבזאור איננו נראה מוכן להוציא שום דבר מהפקעת עד שלפתע הפקעת שלו זורחת באור חזק וניראה כי הוא מתחזק ואז הפוקדע אומר :"מזל טוב בלבזאור למד סינטאזה.מתקפת הסנטזה יעילה בשמש ומחזקת את הפוקימון המשתמש בא בנוסף ניתן ללמד את הפוקימון בדרך זו שאיבה אשר לוקח אינרגיה מפוקימון אחר."
Gallade123:
סקווירטל משתמש במגנו כדי לסיים את הקרב הזה ובלבאזור מאבד את הכרתו.
"עבודה טובה" אומר לך המאמן היריב ונותן לך חמישה שקלים במאט עצב ומסתלק.
בנתיים מתחילים להקיף אותך הרבה מאמנים ושואלים אותך האם אתה מוכן בניהם ישנו ילד צעיר עם משקפיים אשר זורק זובאט לאוויר ואומר לך "אני היריב הבאה שלך אני רוצה לראות מה אתה שווה" בזילזול רב ופתאום כל שאר המאמנים בורחים הצידה ומסתכלים בעניין למה שניקראה.
-
[QUOTE=מונקי;1424118]scizor-x :
לאחר הכרות קצרה אברה מרגיש בטוח לפעול על פי פקודותיך והעובדה שאיימי עומדת בצד עם חיוך רק מוסיפה לנינוחות שלו, אך לאחר שאתה מוציא את בלבזאור הוא מאט חושש וניראה כי הוא מעדיף להיתאמן לבדו בנתיים,לעומתו בלבזאור נראה נחוש מאוד ומוכן ללמוד, ושינהם מתחילים לעבוד כפי שביקשתה עד שלאחר זמן קצר אברה מתייאש ובורח.
"אני מצתערת" אומרת איימי ומסבירה "אברה הפסיד לבלבזאור שניסיתי לתפוס ואני לא חושבת שהוא רוצה להילחם אבל אני ימשיך להתאמן איתו בצד." וכפי שהיא אומרת היא לוקחת את אברה לצד ועד מהרה הוא מצליח להרים כמה אבנים ולזרוק אותם לרצפה במהירות,אך לעומתו בלבזאור איננו נראה מוכן להוציא שום דבר מהפקעת עד שלפתע הפקעת שלו זורחת באור חזק וניראה כי הוא מתחזק ואז הפוקדע אומר :"מזל טוב בלבזאור למד סינטאזה.מתקפת הסנטזה יעילה בשמש ומחזקת את הפוקימון המשתמש בא בנוסף ניתן ללמד את הפוקימון בדרך זו שאיבה אשר לוקח אינרגיה מפוקימון אחר."
Gallade123:
בנתיים מתחילים להקיף אותך הרבה מאמנים ושואלים אותך האם אתה מוכן בניהם ישנו ילד צעיר עם משקפיים אשר זורק זובאט לאוויר ואומר לך "אני היריב הבאה שלך אני רוצה לראות מה אתה שווה" בזילזול רב ופתאום כל שאר המאמנים בורחים הצידה ומסתכלים בעניין למה שניקראה.[/QUOTE]
"מעולה בלבאזור!" אגיד "תשתמש באנרגיה הזאת של הסינטזה ותנסה להוציא אותה כלפי חוצה אחרי שאגרת הרבה ממנה. תמשיך להתאמן, תקרא לי אם תצליח" אגיד ואלך לאיימי "איך ההתקדמות?"
-
[QUOTE=מונקי;1424118]
Gallade123:
בנתיים מתחילים להקיף אותך הרבה מאמנים ושואלים אותך האם אתה מוכן בניהם ישנו ילד צעיר עם משקפיים אשר זורק זובאט לאוויר ואומר לך "אני היריב הבאה שלך אני רוצה לראות מה אתה שווה" בזילזול רב ופתאום כל שאר המאמנים בורחים הצידה ומסתכלים בעניין למה שניקראה.[/QUOTE]
'הא! ילד קטן עם זובאט חושב שהוא יכול לנצח אותי.' אני חושב בזילזול. 'אני לא מבין ממה כל המאמנים האחרים מפחדים, אני בטוח שסקווירטל יכול להביס את הזובאט הזה במתקפת קרן קרח אחת.' אני חושב בביטחון.
"סקווירטל, תסיים את הקרב הזה עם קרן קרח." אני אומר לסקווירטל בשיעמום.
-
scizor-x :
איימי בחיוך גדול "זה הולך מציון תודה על העצות." ואז אומרת לאברה "אברה אני רוצה לנסות איתך משהו אתה מוכן?"
ואברה עונה לה בהתלהבות גדולה ולמרות שלא ניתן להבין מה הוא בדיוק אומר היא מבינה.
"טוב מאוד,אם כך אברה אני רוצה שתשתמש בסרט שלי כדי ליצור צורות ע"י שימוש בעל חושי." היא אומרת בעוד היא מוציאה את הסרט שהחזיק את שערה הארוך והחום.
אברה קולט את העניין די מהר ומצליח להניף את הסרט במגוון צורות מרהיבות ואיימי שמחה,לעומתו בלבזאור איננו בא עליך וניראה כי הוא מתקשה לבצע את המתקפה המסובחת.
"אברה עבודה טובה,עכשיו צא וומפל." אומרת איימי לפוקימונים שלה ואז שואלת אותך "אתה רוצה קרב אימון בלבזאור שלך נגד וומפל שלי?"
Gallade123:
סקווירטל נראה מושפע מהביטחון העודף שלך ושולח מתקפת קרן קרח עוצמתית לכיוון זובאט ולא טורח אפילו להסתכל כדי לראות מה קרה,וחבל שכך מפני שזובאט התחמק בקלילות.
"אתה באמת חושב שקרן קרח אחת עלובה תנצח אותי" הילד שואל בציחקוק ואז ממשיך "זובאט אני רוצה שתשתמש במתקפת סופה ובתוחה תעוף עם שאיבה ותסיים את זה עם קרן קרח בצדדים."
תגיד איך קוראים לך בכלל ילדון, אני אלברט מלך האסתרטגיות ולימוד המתקפות." הוא אומר בשחצנות בעוד זובאט שלו מתקרב עם ההתקפה העצומה לעבר סקווירטל.
-
[QUOTE=מונקי;1424148]
Gallade123:
סקווירטל נראה מושפע מהביטחון העודף שלך ושולח מתקפת קרן קרח עוצמתית לכיוון זובאט ולא טורח אפילו להסתכל כדי לראות מה קרה,וחבל שכך מפני שזובאט התחמק בקלילות.
"אתה באמת חושב שקרן קרח אחת עלובה תנצח אותי" הילד שואל בציחקוק ואז ממשיך "זובאט אני רוצה שתשתמש במתקפת סופה ובתוחה תעוף עם שאיבה ותסיים את זה עם קרן קרח בצדדים."
תגיד איך קוראים לך בכלל ילדון, אני אלברט מלך האסתרטגיות ולימוד המתקפות." הוא אומר בשחצנות בעוד זובאט שלו מתקרב עם ההתקפה העצומה לעבר סקווירטל.[/QUOTE]
'וואו, הילד הזה הרבה יותר קשוח ממה שחשבתי.' אני חושב בלחץ. "סקווירטל, אל תפחד מהאפס הזה, אני בטוח שאתה יותר חזק מהזובאט שלו!" אני צועק אליו בעידוד, למרות שבתוכי אני רועד. "סקווירטל, תשתמש בהתקשחות ומתקפת מגן ביחד, ותנסה להשתמש באותו זמן גם בקרן קרח מתוך השיריון שלך!" אני צועק בניסיון לחקות את הפקודות המסובכות של אלברט.
-
[QUOTE=מונקי;1424148]scizor-x :
איימי בחיוך גדול "זה הולך מציון תודה על העצות." ואז אומרת לאברה "אברה אני רוצה לנסות איתך משהו אתה מוכן?"
ואברה עונה לה בהתלהבות גדולה ולמרות שלא ניתן להבין מה הוא בדיוק אומר היא מבינה.
"טוב מאוד,אם כך אברה אני רוצה שתשתמש בסרט שלי כדי ליצור צורות ע"י שימוש בעל חושי." היא אומרת בעוד היא מוציאה את הסרט שהחזיק את שערה הארוך והחום.
אברה קולט את העניין די מהר ומצליח להניף את הסרט במגוון צורות מרהיבות ואיימי שמחה,לעומתו בלבזאור איננו בא עליך וניראה כי הוא מתקשה לבצע את המתקפה המסובחת.
"אברה עבודה טובה,עכשיו צא וומפל." אומרת איימי לפוקימונים שלה ואז שואלת אותך "אתה רוצה קרב אימון בלבזאור שלך נגד וומפל שלי?"
Gallade123:
תגיד איך קוראים לך בכלל ילדון, אני אלברט מלך האסתרטגיות ולימוד המתקפות." הוא אומר בשחצנות בעוד זובאט שלו מתקרב עם ההתקפה העצומה לעבר סקווירטל.[/QUOTE]
"סבבה" אגיד "בלבאזור, עבודה טובה באימון, ננסה לעשות עכשיו קרב" אחכה לבלבאזור וכשהקרב יתחיל אגיד "בלבאזור, צרחה ודחיפה בו זמנית, ואז כשהוא על הרצפה תשתמש בסינתזה כדי לקבל יותר כוח!"
-
scizor-x :
בלבאזור מתחיל לצבור מהירות ומתקרב לכיוון וומפל בעודו שואג צרחה מאיימת אשר גורמת לוומפל לקפוא במקום , ולאחר כמה שניות הוא פוגע בו ומעיף אותו על הרצפה ואז משתמש בסנטזה אשר משיבה לו כוחות אך לא פוגעת קשה בוומפל מסוג החרק.
איימי איננה נשארת אדישה למצב ואומר בעידוד לוומפל "תשתמש בזריקת חוטים ותלכוד את בלבאזור ואז תשתמש בהתקלה!" וכפי שהיא אמרה וומפל כורך את בלבזור לחוטים ומתחיל להשתמש בהם כדי להשתמש בדחיפה, והוא מתקרב על בלבזאור במהירות.
Gallade123:
הנסיון שלך לחכות את אלברט לא מרשים אותו במיוחד והוא ומר "בטח עם הצורה הפשוטה בא התייחסתה לקרב קודם הפקודה לא תעבוד כמו שצריך." ולצערך או אולי לא היא באמת לא עובדת כמו שצריך, אלה טוב יותר ההתקשות גרמה לסקווירטל להיות חסין בעוד הוא משתמש במתקפת מגן אשר בגלל קרן הקרח מלאה כולה בקרח שפיצי אשר עובר דרך המערבולת אך מחמיץ את זובאט.
"ואיו זה מרשים" אלברט אומר בהתפלאות ואז מתעשת "טוב זובאט ההתקפה הזו לא עבדה אז הו ננסה משהו אחר תשתמש בקרן קרח ושאיבה ותקפיא אותו בעוד שאתה מחזיר לעצמך עוצמה!" וכפי שאלברט אומר זובאט מבצע וחתיחות שלג קטנות בצבע ירוק מתקרבות לכיוון סקווירטל.
-
[QUOTE=מונקי;1424190]
Gallade123:
הנסיון שלך לחכות את אלברט לא מרשים אותו במיוחד והוא ומר "בטח עם הצורה הפשוטה בא התייחסתה לקרב קודם הפקודה לא תעבוד כמו שצריך." ולצערך או אולי לא היא באמת לא עובדת כמו שצריך, אלה טוב יותר ההתקשות גרמה לסקווירטל להיות חסין בעוד הוא משתמש במתקפת מגן אשר בגלל קרן הקרח מלאה כולה בקרח שפיצי אשר עובר דרך המערבולת אך מחמיץ את זובאט.
"ואיו זה מרשים" אלברט אומר בהתפלאות ואז מתעשת "טוב זובאט ההתקפה הזו לא עבדה אז הו ננסה משהו אחר תשתמש בקרן קרח ושאיבה ותקפיא אותו בעוד שאתה מחזיר לעצמך עוצמה!" וכפי שאלברט אומר זובאט מבצע וחתיחות שלג קטנות בצבע ירוק מתקרבות לכיוון סקווירטל.[/QUOTE]
'אני לא מאמין, זה הצליח!' אני חושב בהתרגשות אחרי שסקווירטל מבצע את המהלך בהצלחה. אני מנסה להישאר אדיש למרות ההתרגשות שלי כדי להדאיג את אלברט. "כל הכבוד, סקווירטל." אני אומר באדישות ומקווה שהוא לא יעלב. "עכשיו תשתמש בקרן קרח על הרצפה ותחליק עליה כדי להתחמק מהמתקפות של זובאט. אחר כך תכנס לשיריון שלך ותשתמש בהתקלת מגן והתקשחות. כשאתה מתקרב מספיק אל זובאט, תשתמש גם בצרחה." אני אומר לסקווירטל.
-
[QUOTE=מונקי;1424190]scizor-x :
בלבאזור מתחיל לצבור מהירות ומתקרב לכיוון וומפל בעודו שואג צרחה מאיימת אשר גורמת לוומפל לקפוא במקום , ולאחר כמה שניות הוא פוגע בו ומעיף אותו על הרצפה ואז משתמש בסנטזה אשר משיבה לו כוחות אך לא פוגעת קשה בוומפל מסוג החרק.
איימי איננה נשארת אדישה למצב ואומר בעידוד לוומפל "תשתמש בזריקת חוטים ותלכוד את בלבאזור ואז תשתמש בהתקלה!" וכפי שהיא אמרה וומפל כורך את בלבזור לחוטים ומתחיל להשתמש בהם כדי להשתמש בדחיפה, והוא מתקרב על בלבזאור במהירות.
Gallade123:
"ואיו זה מרשים" אלברט אומר בהתפלאות ואז מתעשת "טוב זובאט ההתקפה הזו לא עבדה אז הו ננסה משהו אחר תשתמש בקרן קרח ושאיבה ותקפיא אותו בעוד שאתה מחזיר לעצמך עוצמה!" וכפי שאלברט אומר זובאט מבצע וחתיחות שלג קטנות בצבע ירוק מתקרבות לכיוון סקווירטל.[/QUOTE]
"בלבאזור תנסה להשתחרר ולא משנה מה, אל תפסיק לצרוח!"
-
scizor-x :
בלבזאור מתחיל לשאוג ולשאוג אך הדבר לא מפחיד את וומפל אשר יודע שבלבזאור לכוד כמו אריה בכלוב ותוקף את בלבזאור ומעיף אותו לרצפה.
איימי מתחילה לומר "וומפל תסיים את זה בדחיפה!", אך לפני שהיא מסיימת את המשפט וומפל מתחיל לזהור בצבע לבן יפיפה ונראה כי הוא משתנה אט אט.
לאחר שהשניות חולפות מתגלה לעינכם פוקימון בצורת גולם לבן, והפוקדע אומר בקול "מזל טוב וומפל התפתח לסלייקון."
"יש" איימי צועקת ומחבקת את סלייקון "תודה קווין אני ידעתי שוומפל מתפתח במהירות הקרב הזה נגמר, אני השגתי את המטרה שלי בו!"
בלבזאור הולך לצד ונראה עצוב מהנעשה ומתחיל להתאמן על הסנטזה ומשהו מוזר קורה וחלק מהעשבים שלידו מתחילים לנבול, "מזל טוב בלבזאור למד שאיבה" אומר הפוקדע בקול.
Gallade123:
כפי שחששתה האדישות שלך גורמת לסקווירטל מאט צער כיוון שהוא יודע שאיננו ביצע אתה ההתקפה כמו שצירך אך הוא מתעודד מכך שהיא הצליחה בכל זאת, בהרגשה זו הוא מתחיל להקפיא את המגרש ולנוע בו בעוד שכדורי השלג הירוקים בעקבותיו ולבסוף כמה מהם פוגעים בו, אך למרות הפגיעה סקווירטל לא נשאר על הקרע לזמן רב ומתחיל להשתמש במתקפת מגן והתקשות וכאשר הוא באוויר הוא מוציא צרחה מתוך שריונו.הצליל האיום שיוצא מהצב המסתובב מזכיר חללית אשר מתחילה את המראתה וגורמת לזובאט הרגיש להתחרפן והוא פוגע בו באלגנתיות.
"נמאס לי מהקרב הזה!" אומר אלברט באופן פתאומי ואז פונה לזובאט בעצבים "תשתמש במערבולת אוויר בזמן שאתה שולח קרן קרח המחסה שאיבה ולבסוף תשתמש בדחיפה עם שימוש במערבולת למהירות!!!!",וכפי שהוא אמר זובאט יוצא בתוך מערבולת שאיבה קפואה לכיוון סקווירטל כמו הואיקן עצבני והרסני.