-
[quote=dj pon-3;1461205][b]סנפאי[/b]
[spoiler]מיקאדו ניגש אליכם, לוקח את הפוכדור מהיד שלה וממהר להתרחק. הוא לא נראה שמח כל כך להיות קרובה אליהxd הספיקה להפחיד אותוxd
"אתה יכול להוריד את החרב שלך... אין לי עוד כלום בכיס... גם הפוכדור הזה ריק... הפוקימון האמיתי שלי בתוך התיק..." היא אומרת לאחר שמיקאדו מתרחק מכם.[/spoiler][/quote]
"תבדוק אותה, מיקאדו, תבצע חיפוש." אני אומר, אני לא ממהר להאמין לי, עם כל השקרים שהיא אמרה בדקות האחרונות.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]"ט-טוב..." הוא ממלמל, חוזר אליכם ומתחיל לבדוק את כל הכיסים שלה. "אין לה עוד כלום..." הוא מודיע לאחר שהוא שוב מתרחק.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1461207][b]סנפאי[/b]
[spoiler]"ט-טוב..." הוא ממלמל, חוזר אליכם ומתחיל לבדוק את כל הכיסים שלה. "אין לה עוד כלום..." הוא מודיע לאחר שהוא שוב מתרחק.[/spoiler][/quote]
אני מוריד מצווארה את החרב שלי, אך עדיין נשאר דרוך.
"אם כך, נמשיך בדרכנו." אני אומר לה וממשיך להתקדם לעבר המפקדה.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מוריד ממנה את החרב, ואתם ממשיכים אל המפקדה. נכנסים פנימה.
"איך אוכל לעזור לכם?" המזכירה פונה אליכם כאשר אתם עוברים לידה. אתה מסביר לה שאתה צריך לראות את המפקדת שלכם בנוגע לספיר.
"היא פנויה עכשיו, תדפקו לפני שאתם נכנסים" היא עונה לכם ואתם ניגשים את המשרד ודופקים על הדלת.
"כן? מה עכשיו?" קולה של המפקדת שלך נשמע מתוך החדר. אתה מפרש את זה כאישור כניסה ואתה פותח את הדלת. זה לא נראה שהיא זזה ממקומה מהפעם האחרונה שראית אותה, אבל היא כן נראת יותר עייפה. "מה עכשיו?" היא שואלת אתכם בחוסר סבלנות:"זאת הילדה שדיברתם עליה קודם?"[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1461185][b]עמית[/b]
[spoiler]פיל נושם נשימה עמוקה ומשחרר אותה אל כיוונו של הפוקימון, אתה יכול להרגיש את קור היוצא מפיו של פיל בזמן שהוא מתקרב אל פוקימון התעופה. הפוקימון לא מחכה שכנפיו יקפאו, הוא פורס אותן ומתחיל לעוף בניסיון לברוח. רגליו מתחילות להיקפא, זה לא מפריע לו לברוח אבל זה כן משפיע בצורה משמעותית על המהירות שלו. פיל יורק עליו מים מפיו, פוגע בבטנו וגורם לו להתרסק על האדמה. בגלל רגליו הקפואות הפוקימון לא יכול לקום. הוא מנפנף בכנפיו בניסיון לחזור לאוויר. אתה שולף את הפגיון...[/spoiler]
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]היא לא עונה לך מיד, היא שותקת לכדקה לפני שהיא אומרת משהו:"אני בסדר עכשיו" היא נושמת נשימה עמוקה ומשחררת אותה באיטיות, לאחר מכן ממשיכה:"אמם... שמי הוא ספיר, אני עובדת בחברה סודית שמטרתה לשמור על הואן בטוח ושקט. אמם... אני צריכה למצוא ארבעה פוקימונים שונים שהגיעו לכאן ממחוזות שונים, אמם... והזמן שלי כמעט נגמר. אני מצטערת על הצעקות הפתאומיות שלי, אני בסדר עכשיו אז בבקשה תעזוב אותי"[/spoiler][/quote]
״ספיל עבודה מעולה״ אני אומר לפוקימון שלי ומחזק אותו ״עכשיו אני רוצה שתעשה שכבה דיי עבה של אבקת שלג על כל הגוף שלו אבל תשאיר את הצוואר חשוף״ אצווה ואחכה שהציפור תהיה מנוטרלת מקמות הקרח שנוצר אליו ״רובי בגלל שאתה בן אדם עדין״ אגיד ׳או במילים אחרות הומו׳ אחשוב ואצחק מאט ״אני מציא לך לא להסתקל״ אזהיר אותו ואתקרב לציפור על מנת לבצע את משימתי ולערוף לה את הראש
-
[quote=dj pon-3;1461210][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מוריד ממנה את החרב, ואתם ממשיכים אל המפקדה. נכנסים פנימה.
"איך אוכל לעזור לכם?" המזכירה פונה אליכם כאשר אתם עוברים לידה. אתה מסביר לה שאתה צריך לראות את המפקדת שלכם בנוגע לספיר.
"היא פנויה עכשיו, תדפקו לפני שאתם נכנסים" היא עונה לכם ואתם ניגשים את המשרד ודופקים על הדלת.
"כן? מה עכשיו?" קולה של המפקדת שלך נשמע מתוך החדר. אתה מפרש את זה כאישור כניסה ואתה פותח את הדלת. זה לא נראה שהיא זזה ממקומה מהפעם האחרונה שראית אותה, אבל היא כן נראת יותר עייפה. "מה עכשיו?" היא שואלת אתכם בחוסר סבלנות:"זאת הילדה שדיברתם עליה קודם?"[/spoiler][/quote]
"כן, היא טוענת שבדבר הזה." אני מראה את הפוכדור שיש לה בתיק, אם אין שם, אני מראה את הפוכדור שבידו של מיקאדו. "יש פוקימון חזק, היא ניסתה גם למכור לנו את זה שהיא בדרג גבוהה בצבא." אני אומר, כבר לא מהסס להכריז עליה כשקרנית.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]יש ארבעה פוכדורים בתיק שלה, אתה מראה לה את ארבעתם ומסביר לה שבאחד מהם, לפי טענתה, יש פוקימון חזק.
"אוקיי, מה הדרגה שלך?" היא פונה אל הנערה לאחר שהיא עונה לך בקצרה. משאירה לך להחזיר את ארבעת הפוכדורים.
"אמם... זה... אמם... עובדת פנימית? אה! לא! שומרת עם! שומרת עם!" היא נשמעת מאוד לא בטוחה בהתחלה, ולאחר שהיא נותנת שם של תפקיד שלא קיים היא ממהרת לתקן את עצמה בלחץ. ליילה מחייכת:"כל הכבוד חיילים, מצאתם מרגלת. קחו אותה לכלא שכאן לבנתיים. אני אדבר עם האנשים מלמעלה ונראה אם בכלל מגיע לה משפט"
"לא! חכו! אני יכולה להוכיח שאני מהואן, כל המשפחה שלי כאן! והפוקימון שלי הוא פוקימון צבאי מהואן!" כמובן שספיר מנסה להגן על עצמה.
"מה הוא שמך?"
"ספיר בירץ'. המשפחה שלי נמצאת בעיירת ליטלרווט! באמת!"
"אף פעם לא נתקלתי בשם הזה... אבל אני מניחה שלפני שנוכיח שאת באמת ממחוז אחר, חובתי לבדוק... ריוגאמינה, לך תבקש מהמזכירה לבדוק אם באמת קיים במחוז משפחה בשם בירץ'. יאמאנאשי, אנחנו יוצאים, בחוץ תפתח את הפוכדורים שלה ונראה אם מה שהיא אומרת נכון" מורה ליילה. מיקאדו יוצא מן המשרד. אתם יוצאים לאחר שליילה כובלת את ידה של ספיר באזיקים ומוציאה פוכדור אפור ממתחת לכרית הספה שלה. היא מחזיקה את האזיקים של ספיר ביחד אחת ואת הפוכדור ביד שנייה, מורה לך לפתוח את הפוכדורים.[/spoiler]
[b]עמית[/b]
[spoiler]"אני לא חושב שפוקימון ברמה כזאת יוכל לשלוט באבקת שלג ככה..." ממלמל רובי כשפיל כבר מתחיל לשחרר רוח קרירה אל כיוונו של הפוקימון העדיין מנסה לברוח מהמקום. הפוקימון מנפנף בכנפיו ומעיף את הרוח הקרירה לכל הכיוונים, ערפל מתחיל להתפזר סביבכם ונהיה קשה לראות. הציפור ממשיכה לנפנף את כנפיה במהירות, לערוף את ראשה כשהיא כך יהיה מסובך.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1461214][b]סנפאי[/b]
[spoiler]יש ארבעה פוכדורים בתיק שלה, אתה מראה לה את ארבעתם ומסביר לה שבאחד מהם, לפי טענתה, יש פוקימון חזק.
"אוקיי, מה הדרגה שלך?" היא פונה אל הנערה לאחר שהיא עונה לך בקצרה. משאירה לך להחזיר את ארבעת הפוכדורים.
"אמם... זה... אמם... עובדת פנימית? אה! לא! שומרת עם! שומרת עם!" היא נשמעת מאוד לא בטוחה בהתחלה, ולאחר שהיא נותנת שם של תפקיד שלא קיים היא ממהרת לתקן את עצמה בלחץ. ליילה מחייכת:"כל הכבוד חיילים, מצאתם מרגלת. קחו אותה לכלא שכאן לבנתיים. אני אדבר עם האנשים מלמעלה ונראה אם בכלל מגיע לה משפט"
"לא! חכו! אני יכולה להוכיח שאני מהואן, כל המשפחה שלי כאן! והפוקימון שלי הוא פוקימון צבאי מהואן!" כמובן שספיר מנסה להגן על עצמה.
"מה הוא שמך?"
"אף פעם לא נתקלתי בשם הזה... אבל אני מניחה שלפני שנוכיח שאת באמת ממחוז אחר, חובתי לבדוק... ריוגאמינה, לך תבקש מהמזכירה לבדוק אם באמת קיים במחוז משפחה בשם בירץ'. יאמאנאשי, תפתח את הפוכדורים שלה"[/spoiler]
[b]עמית[/b]
[spoiler]"אני לא חושב שפוקימון ברמה כזאת יוכל לשלוט באבקת שלג ככה..." ממלמל רובי כשפיל כבר מתחיל לשחרר רוח קרירה אל כיוונו של הפוקימון העדיין מנסה לברוח מהמקום. הפוקימון מנפנף בכנפיו ומעיף את הרוח הקרירה לכל הכיוונים, ערפל מתחיל להתפזר סביבכם ונהיה קשה לראות. הציפור ממשיכה לנפנף את כנפיה במהירות, לערוף את ראשה כשהיא כך יהיה מסובך.[/spoiler][/quote]
׳רובי, תמות׳ אחשוב בכעס ״עצור ספיל״ אגיד לו ״תשתמש בצעקה כדי להפחיד את הציפור הזו פחד מוות ואז תשתמש בעוצמה באקדח מים״ אצווה ובינתיים אחפש ענף עץ עבה שאני יכול לפגוע איתו בראש של הציפר ובכך לעלף אותו כדי שאוכל לגמור סוף סוף את משימתי
-
[quote=dj pon-3;1461214][b]סנפאי[/b]
"מה הוא שמך?"
"אף פעם לא נתקלתי בשם הזה... אבל אני מניחה שלפני שנוכיח שאת באמת ממחוז אחר, חובתי לבדוק... ריוגאמינה, לך תבקש מהמזכירה לבדוק אם באמת קיים במחוז משפחה בשם בירץ'. יאמאנאשי, אנחנו יוצאים, בחוץ תפתח את הפוכדורים שלה ונראה אם מה שהיא אומרת נכון" מורה ליילה. מיקאדו יוצא מן המשרד. אתם יוצאים לאחר שליילה כובלת את ידה של ספיר באזיקים ומוציאה פוכדור אפור ממתחת לכרית הספה שלה. היא מחזיקה את האזיקים של ספיר ביחד אחת ואת הפוכדור ביד שנייה, מורה לך לפתוח את הפוכדורים.[/spoiler]
[b]עמית[/b]
[spoiler]"אני לא חושב שפוקימון ברמה כזאת יוכל לשלוט באבקת שלג ככה..." ממלמל רובי כשפיל כבר מתחיל לשחרר רוח קרירה אל כיוונו של הפוקימון העדיין מנסה לברוח מהמקום. הפוקימון מנפנף בכנפיו ומעיף את הרוח הקרירה לכל הכיוונים, ערפל מתחיל להתפזר סביבכם ונהיה קשה לראות. הציפור ממשיכה לנפנף את כנפיה במהירות, לערוף את ראשה כשהיא כך יהיה מסובך.[/spoiler][/quote]
אני פותח את הפוכדורים xd
-
[B]עמית[/B]
[SPOILER]אני מבינה שאיתי כבר לא יחזור?
ובקשר לתגובה, אתה מבין שצעקה לא אמורה ממש להפחיד? זאת התקפה לפוקימונים מתחילים שמורידה מההתקפה... היא יכולה לעבוד גם כצורת הפחדה אם הפוקימון שמשתמש בה הוא פוקימון שגם נראה מאיים וגם נשמע מאיים. עכשיו תגיד לי, ספיל נראה ונשמע מאיים?
~~~
מעט קשה לראות באזור המעורפל, אם תרצה לחפש כמו שצריך אחר ענף תצטרך לצאת הרחק מהאזור או לחכות שהערפל יחלש. אתה מורה לספיל להשתמש בצעקה, אבל הצעקה שלו לא מדהימה כל כך. [URL="http://veekun.com/dex/media/pokemon/cries/363.ogg"]קליק[/URL].
לאחר מכן הוא יורה אקדח מים, הוא יורה זאת לכיוון בו בפעם האחרונה ראית את פוקימון התעופה, נשמע שהוא פוגע לפי צעקתו של הפוקימון. מתוך האזור אליו נשלח אקדח המים עף במהירות פוקימון התעופה, הוא מופיע מול פרצופו של ספיל וצועק עליו בצעקתו העורבית:"קרה!" לאחר מכן פוגע בראשו עם ראשו ועף בחזרה עמוק יותר אל תוך הערפל.[/SPOILER]
[B]סנפאי[/B]
[SPOILER]אתה פותח את הפוכדור הראשון, הוא לא נעול. הפוקימון ישר יוצא ברגע שאתה לוחץ על הכפתור הקטן שבמרכז הפוכדור, מוזר מאוד. הפוקימון שיוצא מתוך הפוכדור הוא פוקימון ענקי וגבוה מאוד יחסית אליך. יש לו רגליים ארוכות ופרוותיות בצבעים צהוב ואדום-כתום. הפרווה האדומה ומעט מהצהובה ממשיכים לשאר חלקי גופו, מלבד ידיו הנראות כרגלי ציפור ענקיות, לא מכוסות בפרווה. פרווה ארוכה יותר ולבנה מכסה את ראשו ומעט מחזהו וגבו, נותנת רושם של שיער [IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/257f.gif[/IMG]
בלייזק. פוקימון גדול, חזק ונדיר במיוחד. אי אפשר כמעט למצוא אותו בטבע, ומי שמצא לא חזק בחיים. נחשב לאחד הפוקימונים המסוכנים ביותר והבלתי ניתנים לאימון. הדרך היחידה שפוקימון זה מצליח להגיע לצבא היא על ידיי אימון של שני הפוקימונים התרום התפתחות שלו: טורצ'יק וקומבאסקן. רק חיילים מוצלחים ביותר מצליחים לאמן את שני הפוקימונים האלו לבלייזק חזק, ממושמע ושימושי. ואז, רק הם מצליחים לשלוט בבלייזק אותו אימנו. פוקימון כזה בצבא נחשב לנדיר ביותר ושייך אך ורק לחיילים ברמות גבוהות. ביחידה כמו שלך לא תוכל למצוא פוקימון כמו בלייזק. תוכל למצוא פוקימון כזה רק בין החיילים האמיצים היוצאים למלחמה במחוזות אחרים.
הבלייזק הענקי מסתכל עליך מלמעלה, הוא לא נראה מפלצתי או מפחיד כפי שחשבת שיהיה. לפי עיניו אתה לא יכול לראות רשע או כעס, הוא נראה רגוע למדי. לאחר שהוא גומר לבהות בך למספר שניות הוא מעביר את מבטו לסביבה, בוחן אותה עד שעיניו נפגשות בספיר המוחזקת בכוח על ידיי הקפטנים שלך. "גררר?" הוא מתחיל לנהום, למרות שלך זאת נשמעת יותר כמו שאלה.
"צ'אקה, זה בסדר. אל תתקיפי!" ספיר מורה כנראה לפוקימון שלה.
"בלייזק... באמת קשה להאמין שלמישהי לא מהואן יהיה אחד..." ממלמלת ליילה למראה הפוקימון הענקי:"מאיפה גנבת אותו?" היא אבל עדיין מתקשה להאמין שהוא של ספיר.
"לא גנבתי אותה! אימנתי אותה מהרגע שהיא הייתה טורצ'יק קטנה! אבא שלי הביא לי אותה" מגוננת על עצמה ספיר.
"תחזיר את הבלייזק ותפתח את הפוכדור הבא" מודיעה ליילה כתגובה, פונה אליך ומתעלמת מספיר. אתה עושה כדבריה, מחזיר את הבלייזק הענקי ופותח את הפוכדור הבא- אין בו כלום. אתה פותח את הבא אחריו- אין בו כלום. גם הפוכדור האחרון ריק.
"רק בלייזק... בסדר. אני מניחה שזה משנה הרבה, זה לא מוכיח לגמרי את חפותך אבל זה אכן מוכיח שמגיע לך משפט או לפחות בירור. לא היו לך עוד פוכדורים?" ליילה חוזרת לפנות את ספיר.
"ל-לא..." ספיר עונה לה, מגמגמת את התשובה בניגוד לפעמים האחרות שדיברה אל ליילה.
"בסדר... קח אותה לכלא לבנתיים. נוציא אותה אחרי שהחבר שלך יחזור עם הבירורים שלו בקשר למשפחה שלה. את הפוכדורים שלה תביא לי" היא מורה לך.[/SPOILER]
-
[quote=dj pon-3;1462839][b]עמית[/b]
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה פותח את הפוכדור הראשון, הוא לא נעול. הפוקימון ישר יוצא ברגע שאתה לוחץ על הכפתור הקטן שבמרכז הפוכדור, מוזר מאוד. הפוקימון שיוצא מתוך הפוכדור הוא פוקימון ענקי וגבוה מאוד יחסית אליך. יש לו רגליים ארוכות ופרוותיות בצבעים צהוב ואדום-כתום. הפרווה האדומה ומעט מהצהובה ממשיכים לשאר חלקי גופו, מלבד ידיו הנראות כרגלי ציפור ענקיות, לא מכוסות בפרווה. פרווה ארוכה יותר ולבנה מכסה את ראשו ומעט מחזהו וגבו, נותנת רושם של שיער [img]http://sprites.pokecheck.org/i/257f.gif[/img]
בלייזק. פוקימון גדול, חזק ונדיר במיוחד. אי אפשר כמעט למצוא אותו בטבע, ומי שמצא לא חזק בחיים. נחשב לאחד הפוקימונים המסוכנים ביותר והבלתי ניתנים לאימון. הדרך היחידה שפוקימון זה מצליח להגיע לצבא היא על ידיי אימון של שני הפוקימונים התרום התפתחות שלו: טורצ'יק וקומבאסקן. רק חיילים מוצלחים ביותר מצליחים לאמן את שני הפוקימונים האלו לבלייזק חזק, ממושמע ושימושי. ואז, רק הם מצליחים לשלוט בבלייזק אותו אימנו. פוקימון כזה בצבא נחשב לנדיר ביותר ושייך אך ורק לחיילים ברמות גבוהות. ביחידה כמו שלך לא תוכל למצוא פוקימון כמו בלייזק. תוכל למצוא פוקימון כזה רק בין החיילים האמיצים היוצאים למלחמה במחוזות אחרים.
הבלייזק הענקי מסתכל עליך מלמעלה, הוא לא נראה מפלצתי או מפחיד כפי שחשבת שיהיה. לפי עיניו אתה לא יכול לראות רשע או כעס, הוא נראה רגוע למדי. לאחר שהוא גומר לבהות בך למספר שניות הוא מעביר את מבטו לסביבה, בוחן אותה עד שעיניו נפגשות בספיר המוחזקת בכוח על ידיי הקפטנים שלך. "גררר?" הוא מתחיל לנהום, למרות שלך זאת נשמעת יותר כמו שאלה.
"צ'אקה, זה בסדר. אל תתקיפי!" ספיר מורה כנראה לפוקימון שלה.
"בלייזק... באמת קשה להאמין שלמישהי לא מהואן יהיה אחד..." ממלמלת ליילה למראה הפוקימון הענקי:"מאיפה גנבת אותו?" היא אבל עדיין מתקשה להאמין שהוא של ספיר.
"לא גנבתי אותה! אימנתי אותה מהרגע שהיא הייתה טורצ'יק קטנה! אבא שלי הביא לי אותה" מגוננת על עצמה ספיר.
"תחזיר את הבלייזק ותפתח את הפוכדור הבא" מודיעה ליילה כתגובה, פונה אליך ומתעלמת מספיר. אתה עושה כדבריה, מחזיר את הבלייזק הענקי ופותח את הפוכדור הבא- אין בו כלום. אתה פותח את הבא אחריו- אין בו כלום. גם הפוכדור האחרון ריק.
"רק בלייזק... בסדר. אני מניחה שזה משנה הרבה, זה לא מוכיח לגמרי את חפותך אבל זה אכן מוכיח שמגיע לך משפט או לפחות בירור. לא היו לך עוד פוכדורים?" ליילה חוזרת לפנות את ספיר.
"ל-לא..." ספיר עונה לה, מגמגמת את התשובה בניגוד לפעמים האחרות שדיברה אל ליילה.
"בסדר... קח אותה לכלא לבנתיים. נוציא אותה אחרי שהחבר שלך יחזור עם הבירורים שלו בקשר למשפחה שלה. את הפוכדורים שלה תביא לי" היא מורה לך.[/spoiler][/quote]
אני מוסר למפקדת את הפוכדורים בעודי וממהר להגיד "המפקדת, אם יורשה לי להגיד משהו?" אני אומר, אם היא מרשה לי אני אומר לה שלמיטב זכרוני היא אמרה שהיא צריכה לחפש את שאר הפוקימונים שלה ושזה לא הפוקימון היחיד שלה. אם היא לא מרשה לי אני פשוט לוקח אותה לכלא.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מקבל אישור לדבר, ואתה מספר לה את המידע על הפוקימונים שספיר אמרה שהיא מחפשת.
"זה למה הפוכדורים ריקים..." ספיר עונה לך לפני שליילה מספיקה.
"היא אמרה לך כמה פוקימונים חסרים לך?" ליילה פונה אליך, מתעלמת מספיר. היא לא אמרה לך, אתה אומר לה זאת.
"אני מבינה, בסדר. קח אותך לכלא אני אחזור אליכם ברגע שאסיים את הבדיקות" היא אומרת וחוזרת אל תוך המבנה, אתה לוקח את ספיר ומתחיל להתקדם אל כיוון האזור בו אמור להיות בית הכלא.
"אתם לא הולכים לפגוע בצ'אקה, כן?" ספיר שואלת אותך לאחר כדקת הליכה.[/spoiler]
-
[quote=dj pon-3;1462839][b]עמית[/b]
[spoiler]אני מבינה שאיתי כבר לא יחזור?
ובקשר לתגובה, אתה מבין שצעקה לא אמורה ממש להפחיד? זאת התקפה לפוקימונים מתחילים שמורידה מההתקפה... היא יכולה לעבוד גם כצורת הפחדה אם הפוקימון שמשתמש בה הוא פוקימון שגם נראה מאיים וגם נשמע מאיים. עכשיו תגיד לי, ספיל נראה ונשמע מאיים?
~~~
מעט קשה לראות באזור המעורפל, אם תרצה לחפש כמו שצריך אחר ענף תצטרך לצאת הרחק מהאזור או לחכות שהערפל יחלש. אתה מורה לספיל להשתמש בצעקה, אבל הצעקה שלו לא מדהימה כל כך. [url="http://veekun.com/dex/media/pokemon/cries/363.ogg"]קליק[/url].
לאחר מכן הוא יורה אקדח מים, הוא יורה זאת לכיוון בו בפעם האחרונה ראית את פוקימון התעופה, נשמע שהוא פוגע לפי צעקתו של הפוקימון. מתוך האזור אליו נשלח אקדח המים עף במהירות פוקימון התעופה, הוא מופיע מול פרצופו של ספיל וצועק עליו בצעקתו העורבית:"קרה!" לאחר מכן פוגע בראשו עם ראשו ועף בחזרה עמוק יותר אל תוך הערפל.[/spoiler]
[/quote]
ברור שהוא מאיים! הוא פאקינג כדור מדבר!!! אני הייתי מת מפחד...
-----------------
אתפוס את ספיל בידיי "קדימה" אצעק לרובי "צריך לרוץ שלא יברח לנו!" אגיד לו תוך כדי ריצה לכיוון שראיתי את הציפור עפה אליו 'אם אני אשתמש באבקת שלג על הערפל האם זה יעזור לי?' אחשוב לעצמי
-
[quote=dj pon-3;1462842][b]סנפאי[/b]
[spoiler]אתה מקבל אישור לדבר, ואתה מספר לה את המידע על הפוקימונים שספיר אמרה שהיא מחפשת.
"זה למה הפוכדורים ריקים..." ספיר עונה לך לפני שליילה מספיקה.
"היא אמרה לך כמה פוקימונים חסרים לך?" ליילה פונה אליך, מתעלמת מספיר. היא לא אמרה לך, אתה אומר לה זאת.
"אני מבינה, בסדר. קח אותך לכלא אני אחזור אליכם ברגע שאסיים את הבדיקות" היא אומרת וחוזרת אל תוך המבנה, אתה לוקח את ספיר ומתחיל להתקדם אל כיוון האזור בו אמור להיות בית הכלא.
"אתם לא הולכים לפגוע בצ'אקה, כן?" ספיר שואלת אותך לאחר כדקת הליכה.[/spoiler][/quote]
"זה תלוי במפקדת, אבל אני לא חושב. אם כבר, ישתמשו בו."אני אומר בקלילות דעת.
-
[b]סנפאי[/b]
[spoiler]"מה זאת אומרת 'ישתמשו בו'?" היא שואלת, אתם כבר מגיעים לבית הכלא. הוא קטן, בעל ארבעה תאים בלבד וכולם ריקים. מלבד בשומר בעצם אין אף אחד במקום הקטן הזה. לא שציפית ליותר מדי מבית כלא שעיירה קטנטנה ושלווה שכזאת.
השומר, שרואה אותך נכנס, מבקש את תעודת החייל שלך. אתה מראה לו אותה והוא לוקח ממך את הספיר ומכניס אותה לאחד התאים הקרובים יותר לשולחן עליו הוא ישב לפני שהוא קם אליך.
"כמה זמן אני צריכה להיות כאן?" ספיר פונה אליך לאחר שהסוגרים ננעלים.[/spoiler]
[b]עמית[/b]
[spoiler]לא... הוא כלב ים תינוק... פינגווינים רואים אותו כממתק...
עזוב, נגמור עם החרא הזהxd לא יודעת איך הצלחת למשוך את זה כל כך.
~~~
אתה מרים את ספיל וקורא לרובי לרדוף יחד איתך אחר פוקימון הציפור. אתה בעצמך מתחיל לרוץ כשרובי תופס בכתפך ועוצר אותך. הוא מוציא את אחד הפוכדורים המוזרים שלו מכיסו ופותח אותו, חושף את הפוקימון אונובה שלו. שנייה לאחר שהפוקימון מוצא הוא נעלם, מספר שניות לאחר מכן לאחר שהערפל כבר מתחיל להעלם הוא מופיע שוב לידכם, אוחד בפוקימון הציפור מחוסר הכרה.
"זה בסדר? עכשיו אני ארצה לצאת מהיער הזה וללכת למקום עם קליטה" מודיע רובי.[/spoiler]