[quote=שלום לכם;1448233]זה בעיקרון רק צביעה מחדש...[/quote]
עדיין,זה נחשב למשהו שמפרסמים שם
Printable View
[quote=שלום לכם;1448233]זה בעיקרון רק צביעה מחדש...[/quote]
עדיין,זה נחשב למשהו שמפרסמים שם
[quote=amitlv;1448222]מעניין אם גם מי שמפעיל פעילות מקבל ווינר...
והם או מקבל גם אם המשחק נסגר באמצע מחוסר פעילות...[/quote]
מממ...
מעניין באמת...
[quote=odin borson;1448232]לא כמו שאני עושה
מחר זה כבר ייצא כנראה,התחרות שלי. ואולי תפרסם בצמ"ח את הדיג'ימונים שלך?[/quote]
אז אל תפרסם אף תמונה של אוצר או משהו איפה שיש את המטמון
כי אחרי זה אפשר פשוט לחפש לפי תמונה...
[quote=odin borson;1448234]עדיין,זה נחשב למשהו שמפרסמים שם[/quote]
אבל אני פשוט לא חושב שזה שווה פרסום... ד"א איך באמת החפש את המטמון שלך יתנהל?
[quote=שלום לכם;1448237]אבל אני פשוט לא חושב שזה שווה פרסום... ד"א איך באמת החפש את המטמון שלך יתנהל?[/quote]
אתם תראו,ויש עוד זמן עד אז. מגל,אני עשיתי איזה 50 צביעות בערך ופירסמתי בעבר. חלק פה וחלק לא פה. זה שווה פרסום,אתה צריך להתחיל להבין שכל דבר שעשית בצייר ראוי לפרסום,כל עוד נעשתה השקעה כמובן.
אני חושב שמה שבאמת היה קשה זה היה להוריד לאפסימון את הסמל של האומץ מהכתף.
[quote=שלום לכם;1448239]אני חושב שמה שבאמת היה קשה זה היה להוריד לאפסימון את הסמל של האומץ מהכתף.[/quote]
אל תדבר,תראה. נכון אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים? אז תמונה אחת שווה גם אלף פיקסלים.
[QUOTE=Odin Borson;1448241]אל תדבר,תראה. נכון אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים? אז תמונה אחת שווה גם אלף פיקסלים.[/QUOTE]
תמיד חשבתי שפחות...
[quote=שלום לכם;1448243]תמיד חשבתי שפחות...[/quote]
חחחח... בתאכלס,תפרסם כבר,שנראה עבודה שלך סוף סוף מחוץ לקורס(שתופס מנוחה כרגע)
[quote=odin borson;1448245]חחחח... בתאכלס,תפרסם כבר,שנראה עבודה שלך סוף סוף מחוץ לקורס(שתופס מנוחה כרגע)[/quote]
אני מנסה לעשות שתי גרסאות חדשות לאימפמון, אחת דאטא והשנייה ואקין. בדאטא אני עושה את הכפפה והמטפחת בכחול, ובואקין בירוק, אבל אין לי רעיון לצבע שיחליף את הסגול...
[quote=שלום לכם;1448247]אני מנסה לעשות שתי גרסאות חדשות לאימפמון, אחת דאטא והשנייה ואקין. בדאטא אני עושה את הכפפה והמטפחת בכחול, ובואקין בירוק, אבל אין לי רעיון לצבע שיחליף את הסגול...[/quote]
אולי תכין אוסף? אבל אני ממליץ לך לפרסם עכשיו את מה שיש לך ואז לפרסם את מה שאתה עובד עליו עכשיו. בדאטא אולי צהוב?
[QUOTE=Odin Borson;1448251]אולי תכין אוסף? אבל אני ממליץ לך לפרסם עכשיו את מה שיש לך ואז לפרסם את מה שאתה עובד עליו עכשיו. בדאטא אולי צהוב?[/QUOTE]
אני אנסה!
[quote=שלום לכם;1448253]אני אנסה![/quote]
א.תנסה מה?
ב.למה העצבים!?!?!!"?!
[quote=odin borson;1448255]א.תנסה מה?
ב.למה העצבים!?!?!!"?![/quote]
א. לעשות אימפמון בצהוב (זה עבד דרך אגב)
ב. אין עצבים
[quote=שלום לכם;1448260]א. לעשות אימפמון בצהוב (זה עבד דרך אגב)
ב. אין עצבים[/quote]
אבל תבטיח לי שתפרסם. ד"א עניתי לך