עוד פרק בעל רקע היסטורי רב וחשוב לתולדות הנארוטו.
Printable View
עוד פרק בעל רקע היסטורי רב וחשוב לתולדות הנארוטו.
מה לכתוב ? מה אני רוצה להגיד ? או לאמר ?
האמת שאין בכלל מה להגיד!
חשבתי לעשות נניח פוקימון ארינה. הגרסה הפוקימונית של אחד הסיפורים הכי מצליחים ומדהימים,אוונג'רס ארינה. דוראנט מופיע שם על בטוח כבר. רוצים?
כן. התכוונת לכתוב משהו כזה ? אם כן בהצלחה !
היום נגמר.
חבל חבל
[QUOTE=הנפש המתמטית;1466593]כן. התכוונת לכתוב משהו כזה ? אם כן בהצלחה ![/QUOTE]
אוונג'רס ארינה ד"א זה 16 בני נוער שנחטפו ועכשיו הגיעו למקום מסוים ונאמר להם שבעוד 30 יום הם כולם ימותו אלא אם הם יילחמו זה בזה ואז אחד מהם ישרוד. זה מעניין מאוד. רוצים שאעשה סיפור כזה?
[QUOTE=Odin Borson;1466596]אוונג'רס ארינה ד"א זה 16 בני נוער שנחטפו ועכשיו הגיעו למקום מסוים ונאמר להם שבעוד 30 יום הם כולם ימותו אלא אם הם יילחמו זה בזה ואז אחד מהם ישרוד. זה מעניין מאוד. רוצים שאעשה סיפור כזה?[/QUOTE]
בכיף אבל תכתוב זכויות יצורים אם בכלל מי שכתב את המקור מרשה לך
בוקר טוב
בוקר אור,
היום יום המשפחה.
זה לא היה שישי שעבר..?
העיצוב בפורום מעצבן :p
מצד שאני אני עוד מעט מגיע לפרק הנוכחי בוואן פיס :D
[QUOTE=LordAbizi;1466588]עוד פרק בעל רקע היסטורי רב וחשוב לתולדות הנארוטו.[/QUOTE]
U r damn right.
הלו D:
[QUOTE=הנפש המתמטית;1466597]בכיף אבל תכתוב זכויות יצורים אם בכלל מי שכתב את המקור מרשה לך[/QUOTE]
המקור זה קומיקס וזה רק הקונספט,הקונספט בכלל הוא נלקח בעצמו מספר יפני. אז אני אכתוב פרק אחד כשיהיה לי זמן ואפרסם,מעניין מה יהיו התגובות.
[QUOTE=הנפש המתמטית;1466604]בוקר אור,
היום יום המשפחה.[/QUOTE]
בטח....
[QUOTE=Odin Borson;1466613]המקור זה קומיקס וזה רק הקונספט,הקונספט בכלל הוא נלקח בעצמו מספר יפני. אז אני אכתוב פרק אחד כשיהיה לי זמן ואפרסם,מעניין מה יהיו התגובות.
בטח....[/QUOTE]
אתה יכול להגיד שלקחת את זה מיומן העתיד, לא שופטים אותך פה..