-
[QUOTE=The Charmander;1479557]
ג׳רי ~
אתה מנסה לשכנע אותו אך הוא ממש מבוהל. הוא מתכנס בתוך עצמו ותומן את הראש ברצפה. לפתע אתה מבחין בג׳ף ג׳רקינגס. התלמיד הכי מצטיין בכתה והשונא הכי גדול שלך. הוא מביט בפוקימון המבהול שלך ומחייך. "אז ג׳רימיסימו, מצאת חתול רחוב?"
[/QUOTE]
וואו אדם נראה לי יצרתי דמות מורכבת מדי עבורי, בניתי שהיא תהיה זהה לגמרי לאישיות שלי אבל אני עדיין לא מצליח לחשוב מה אני אעשה במצב כזה :sorry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא! זה ליטלאו, הוא כפיר, אתה לא רואה?" אנסה להלחם בביישנות הקלה שלי, במיוחד מול השונא הכי גדול שלי ובין היחידים שיכולים להתעלות עליי אינלקטואלית, ואנסה להגן על הפוקימון הפגיע והביישן שלי.
-
[QUOTE=The Charmander;1479557]
טלי ~ (שכחתי את שם הדמות שלך חח)
אתה ניגש לסמואל שמחייך אליך. "אני זקוק לעזרתך, לך להשיג את הפוקימון שלך ותפגוש אותי כאן." אתה ממהר לעבר חדר המחשבים שם נאמר שמחלקים פוקימונים, אתה נכנס לשם ראשון ואתה רואה שהם מסדרים את הקבצים לפי תלמידים כולל פוקדורים שבהם יש פוקימונים התחלתיים. אתה מחליט לבקש את שלך והשקית מכילה פוקדור כסוף וחלקלק. אתה לוחץ עליו והוא תופח למימדי הכף יד שלך. לחיצה נוספת ומשם מזנק פוקימון כחלכל שנראה כמו תנין. "טוטוטוטוטוטוווווווודייל!" הוא מכריז בקול נחוש למלחמה. עיניו היו שונות מבדרך כלל, הן אדומות וכעוסות מאוד.[/QUOTE]
"יש! טוטודייל!" אצעק בקול גדול.
"בוא נלך ונהרוג את כולם!" אדרבן אותו, בעודי כועס על חבריי ההפכפכים, ואחותי השנואה. "אני ואתה הולכים להראות לכל מי שיפנה לנו את הגב, אני ואתה כאן, זה בשביל זה" אומר לו, אם כי בתוך תוכי אני מרגיש שזה יותר בשביל לחזק את עצמי.
-
[QUOTE=The Charmander;1479436][COLOR=#0000ff]אביזי ~
"שמע לי!" זעק כריס וקפץ על רגליו. "זה שאתה חומד לכסף שלי זה עוד קיבלתי, על אף שראיתי את זה ממזמן! אבל אני בחרתי בדרך הישר! הסיבה שאני רוצה את הפקגיר חזרה אלי זה כי הוא מייצג את זכרון בני! אני רוצה אותו ולא מעוניין להשתמש בדברים השייכים לעבר האפל שלי לסייע לי. כי לזה יהיה מחיר כבד! או שאתה מתכון לעזור לי באופן [B]חוקי[/B], או שפשוט תעוף לי מהעניים ותזכור שאתה פוטרת על ידי המעסיק הראשון שלך! שומע אותי?!"[/COLOR][/QUOTE]
"טוב טוב, תירגע. אם אתה רוצה להיות משעמם, זו לחלוטין זכותך. אני רק מספק ייעוץ משפטי. בכל מקרה, אם כך, מה שאנחנו כנראה צריכים לעשות זה ללכת לחברה הזו שלך, להסתנן פנימה, להעמיד פנים שאנחנו טכנאים או משהו, לגשת למחשב שלך, ולמצוא כל טיוטה על שמך ששמרת במחשב שלך אז. לבטח הם לא מצאו הכול כשהם גנבו לך את זה. הדרך הזאת יותר מקובלת בעייניך?"
-
בל ~
"אני מספר לך את האמת. תבעתי אותו בגלל שהוא גנב! הוא לקח אחוזים מהעסקה של החברה!" צרח אוק. הוא החל להזיע ולהתעצבן. הוא הוציא פוקדור וזרק אותו ומשם יצא פיקאצ'ו זועם. "מכת ברק!" אוק היה מבולבל לגמרי ולא הבחין בך יותר!
ליט ~
אתה זורק אבנים על צ'אטוט שמתחמק בקלות מהן. נראה שפוניטה החל להבין מה הולך פה והוא ירה גחלת לעבר צ'אטוט שצנח לרצפה בחבטה ונדחף בכל הכח והוטח בקיר, נופל המום דומם.
ג'רי ~
"למה שלא אציג לך פוקימון אמיתי." צחק בקול "סנייבי, בוא לשחק! דחיפה!" הוא כבר ישר פקד על סנייבי שבמהירות מסחררת העיף את ליטלאו אחורה. ליטלאו זעק בכאב, אך התרומם לאיטו. הוא נראה ממוקד יותר. הוא הביט ישירות על ג'ף.
טלי (תזכיר לי את השם של השחקן שלך!)~
טוטודייל מהנהן בכעס ומתחיל לצעוד לצידך. אתה יוצא לדרך כשמולך נעמד פוקימון מקפץ. זה היה צ'ימצ'ר, הוא היה מלא בשמחת חיים ותמימות.
אביזי ~
ניפגש במשרדים בעוד שעה! הוא קורא בקול ויוצא מהמעבדה. נראה שהוא מרוצה מאוד מהרעיון שלך. "בנתיים אני ממליץ לך לתפוס עוד פוקימונים." מוסיף אוק. "אתה רוצה שאביא לך טרמפ למקום בו שורצים פוקימונים יעילים? סטת הצעה חד פעמית."
רובי ~
אתה ממשיך בדרך ונראה שאיווי מקבל מוטיבציה גדולה ממך. הוא נשם לרוחה ורץ בדשא הפתוח כשלפתע הוא מועד. הוא מזדקף ומבחין בפוקימון שהיה בדרכו. זה היה ארון קטן וקשוח למראה. [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/08/Spr_6x_304.png[/IMG]
-
[QUOTE=The Charmander;1479872]
טוטודייל מהנהן בכעס ומתחיל לצעוד לצידך. אתה יוצא לדרך כשמולך נעמד פוקימון מקפץ. זה היה צ'ימצ'ר, הוא היה מלא בשמחת חיים ותמימות.
[/QUOTE]
נו
השם שלי.
דה אוריג'ינל
---
"צ'ימצ'אר?" אשאל בתמיהה, "טוטודייל, חכה" אוסיף במהרה.
"מה אתה עושה פה צ'ימצ'אר?" אשאל אותו, בעודי מסתכל אם ישנו מאמן בסביבה.
-
אלון ~
אתה מחפש את הבעלים של צ׳ימצאר ולאחר כמה דקות שאתה מחפש אתה מגלה שצ׳ימצ׳אר השובב ברח לאחד מעורכי הדין הותיקים שבאו לראות את הטקס. הוא מחייך לעברך ומציג את עצמו. "שמי קאמפ ותודה על שהחזרת לי את צ׳ימצ׳אר. האם יש משהו שאני יכול לעזור לך בו?" שואל קאמפ בחיוך.
-
[QUOTE=The Charmander;1479872]בל ~
"אני מספר לך את האמת. תבעתי אותו בגלל שהוא גנב! הוא לקח אחוזים מהעסקה של החברה!" צרח אוק. הוא החל להזיע ולהתעצבן. הוא הוציא פוקדור וזרק אותו ומשם יצא פיקאצ'ו זועם. "מכת ברק!" אוק היה מבולבל לגמרי ולא הבחין בך יותר!
ליט ~
אתה זורק אבנים על צ'אטוט שמתחמק בקלות מהן. נראה שפוניטה החל להבין מה הולך פה והוא ירה גחלת לעבר צ'אטוט שצנח לרצפה בחבטה ונדחף בכל הכח והוטח בקיר, נופל המום דומם.
ג'רי ~
"למה שלא אציג לך פוקימון אמיתי." צחק בקול "סנייבי, בוא לשחק! דחיפה!" הוא כבר ישר פקד על סנייבי שבמהירות מסחררת העיף את ליטלאו אחורה. ליטלאו זעק בכאב, אך התרומם לאיטו. הוא נראה ממוקד יותר. הוא הביט ישירות על ג'ף.
אביזי ~
ניפגש במשרדים בעוד שעה! הוא קורא בקול ויוצא מהמעבדה. נראה שהוא מרוצה מאוד מהרעיון שלך. "בנתיים אני ממליץ לך לתפוס עוד פוקימונים." מוסיף אוק. "אתה רוצה שאביא לך טרמפ למקום בו שורצים פוקימונים יעילים? סטת הצעה חד פעמית."
רובי ~
אתה ממשיך בדרך ונראה שאיווי מקבל מוטיבציה גדולה ממך. הוא נשם לרוחה ורץ בדשא הפתוח כשלפתע הוא מועד. הוא מזדקף ומבחין בפוקימון שהיה בדרכו. זה היה ארון קטן וקשוח למראה. [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/08/Spr_6x_304.png[/IMG][/QUOTE]
"אוק הרגע!" אצעק ואנסה להתחמק מין המתקפה "מה עובר עליך?" אשאל מבולבל אך גם מאט כועס "פיפלאפ צא!" אחריז " אוק הרגע או שלא יהיה לי ברירה" אאים נחרצות ואנסה להסטיר את הפחד האוחז בי
-
בל ~
אוק נעצר ונרגע. הוא מתיישב. "אני לא יכול להפסיד את המעבדה שלי, זה כל עולמי! אין לי מה לעשות בחיים בלעדיה!" הוא נראה ממש בבתקף חרדה. "תעשה לי טובה, אני חייב שתמצא לי אורן בארי מהשיחים בחצר שלי. הוא כחול וקטנטן!" הוא נראה ממש חיוור!
-
[QUOTE=The Charmander;1479875]אלון ~
אתה מחפש את הבעלים של צ׳ימצאר ולאחר כמה דקות שאתה מחפש אתה מגלה שצ׳ימצ׳אר השובב ברח לאחד מעורכי הדין הותיקים שבאו לראות את הטקס. הוא מחייך לעברך ומציג את עצמו. "שמי קאמפ ותודה על שהחזרת לי את צ׳ימצ׳אר. האם יש משהו שאני יכול לעזור לך בו?" שואל קאמפ בחיוך.[/QUOTE]
אינלי מושג מה אני אמור לעשות
חח
-------
"אממ.. לא לא, אני בסדר" אומר בחיוך, ואתבונן בטוטודייל, אראה אם הוא עוד כעוס.
"טוטודייל, מה דעתך שנלך לחפש מקום להוציא בו את האנרגיות?" אשאל אותו
-
[QUOTE=The Charmander;1479872]
ג'רי ~
[/QUOTE]
'הפוקימון הזה מזכיר לי את עצמי... ברגע שמתחיל הקרב הוא מתרכז' אחשוב לעצמי בזמן שאסתכל בפלא על ליטלאו. "היי ג'ף, לא פה!" אצעק אליו, "אנחנו במעבדה, עם אנשים. זה לא המקום לקרב!"
-
[QUOTE=The Charmander;1479877]בל ~
אוק נעצר ונרגע. הוא מתיישב. "אני לא יכול להפסיד את המעבדה שלי, זה כל עולמי! אין לי מה לעשות בחיים בלעדיה!" הוא נראה ממש בבתקף חרדה. "תעשה לי טובה, אני חייב שתמצא לי אורן בארי מהשיחים בחצר שלי. הוא כחול וקטנטן!" הוא נראה ממש חיוור![/QUOTE]
'משהו מוזר הולך פה' אחשוב 'למה הכנסתי את עצמי?' אתהה אך במהרה אתפקח. "קודם נדאג לך לנוחות" אגיד לפרופסור שנראה קשיש מתמיד. אחפש כיסא נוח או מיטב ואושיב את אוק. ברגע שאוודה כי נוח לו אצווה על פיפלאפ להשתמש בבועות שלו על מנת לנסות לקרר את הפרופסור ואגיש לו גם כוס מים. "תנסה לא למות בזמן שאביא לך את הברי" אגיד לאחר שאתן מבט אחרון באוק ואבדה כי כל מה שהוא צריך בהסג ידו. אלך לחפש את הברי שרצה.
-
אלון ~
טוטודייל מביט בך בכעס, הוא מזנק ורץ לעבר השער הגדול. אתה בעקבותיו והוא חוצה את הכביש הסואן בדילוגים קלילים. לאחר מכן הוא נכנס לשדה פתוח לרווח, שם אתה רואה אותו ניצב מול לא פחות מפוקימון פראי! זה היה אודיש שקיפצץ לו בדשא בשמחה.
ג׳רי ~
אתם מתמקמים מחוץ למעבדה ושם ליטלאו נכנס למצב מרוכז מאוד. הוא מחליט להילחם. (אגב הוא יודע את המתקפה דחיפה ומבט כרגע) סנייבי דוחף שוב את ליטלאו!
בל ~
אתה יוצא לעבר השדה של אוק ומולך ניצב טיילו שעל פניו נוגח מבט נחוש לקרב. הוא מסרב לתת לך ללכת לשום מקום והוא קורא עליך תיגר!
-
[QUOTE=The Charmander;1479883]אלון ~
טוטודייל מביט בך בכעס, הוא מזנק ורץ לעבר השער הגדול. אתה בעקבותיו והוא חוצה את הכביש הסואן בדילוגים קלילים. לאחר מכן הוא נכנס לשדה פתוח לרווח, שם אתה רואה אותו ניצב מול לא פחות מפוקימון פראי! זה היה אודיש שקיפצץ לו בדשא בשמחה.
[/QUOTE]
"טוטודייל, שנבחן את עוצמתך?" אשאל אותו בעניין, ובהנחה שיסכים.
במידה והאינטואיציה שלי נכונה, אבקש ממנו להראות לי את אחת ממתקפותיו. (עקב זה שהשה"מ עוד לא עדכן אותי ברשומים)
-
[quote=the charmander;1479883]
ג׳רי ~
אתם מתמקמים מחוץ למעבדה ושם ליטלאו נכנס למצב מרוכז מאוד. הוא מחליט להילחם. (אגב הוא יודע את המתקפה דחיפה ומבט כרגע) סנייבי דוחף שוב את ליטלאו!
[/quote]
"ליטלאו, תביט בו! (זה נשמע ממש מוזר בעברית). לאחר מכן, תדחוף אותו בחזרה, אל תתן למתקפה להיות חד-צדדית, אל תתן לו להיות בריון כלפיך, just do it!" אצעק לפוקימון החדש שלי ובאותו זמן אקבל קצת מוטיבציה בעצמי להתמודד מול ג'ף.
-
[QUOTE=The Charmander;1479883]אלון ~
ג׳רי ~
בל ~
אתה יוצא לעבר השדה של אוק ומולך ניצב טיילו שעל פניו נוגח מבט נחוש לקרב. הוא מסרב לתת לך ללכת לשום מקום והוא קורא עליך תיגר![/QUOTE]
" לא באתי לפגוע בך קטנצ׳יק" אגיד ברוך "אבל אם אני רוצה אני יכול לדרך עליך. זוז אוק חולה" אגיד בטון רציני