-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, צ'רלוגם, צהריים
--
הוא לוקח את הבגדים, מסתכל עליהם קצת, מהנהן, ומתחיל להחליף אותם במדים שלו. אתה אומר את מה שאתה אומר.
"העסקה עדיין לא הושלמה. ביקשתי שתעזור לי להגיע לצ'רלוגם, ולהשיג לי בגדים נורמליים, שאת זה עשית, אך אתה עדיין צריך לעזור לי להתאושש קצת. שזה ככל הנראה כרוך בזה שתממן לי לילה או שניים בפונדק. ובנוגע לתגמול? בוא נראה, התכנון שלי זה לברוח ולמצוא איזשהו כפר קטן להיות בו, קצת צפונה מפה. הפוקימון שלי יהיה הכרחי לזה. מצד שני אני לא חושב שיהיה לי כל כך צורך בחרב שלי. אני סיימתי עם זה. אז מה דעתך על חרב צבאית תקנית? מחיר הפונדק בטח יהיה זול יותר מאשר אם תנסה לקנות כזאת חרב בעצמך."[/QUOTE]
"שיהיה, ממילא התכוונתי להשיג נשק בסופו של דבר" אומר לו "בוא אחרי ראיתי פונדק בעיר" אלך לכיוון הפונדק ואברר כמה עולה לילה שם
-
[QUOTE=LordAbizi;1487213][B]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום, צהריים
--
[/I]לוטאד מהנהנן ומנסה לשלוח אקדח מים אל גיבל. בהתחלה הוא עומד קצת רחוק, ולכן כשהמים מגיעים לגיבל הם די חלשים, וגיבל לא מרגיש שזה מעצבן אותו אלא הם נעימים לו. לוטאד מבין שזה לא עובד, אז הוא מתקרב אל גיבל כדי שהזרם יהיה חזק יותר. עכשיו זה כבר קצת מפריע לו. גיבל מנסה לירות שוב, ויוצאת לו הפעם אלומה מעט רחבה יותר ממקודם, שמחזיקה מעמד קצת יותר זמן.
[/QUOTE]
׳אוקיי אני מניח שזה מספיק׳ אחשוב לעצמי, ״לוטאד, אנו צריכים לעבוד על ירי המים״ אומר לו.
״גיבל, איתך נעבוד על קרן האנרגיה הזו, אני מאמין ששניכם תצליחו!״ אומר להם בחיוך, ואבהיר שכעת נמשיך בדרכינו. אם שום דבר לא יקרה, נמשיך
-
[QUOTE=LordAbizi;1487213][B][B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, צהריים
[/I]אתה מתפלל אל הו-הו, או אליי? huehuehuehue
יעזור גם אם תציין מה בדיוק אתה מנסה שיקרה
הייתי מציע לך לנסות לסיים את הקרב הזה עכשיו ואז לעבוד על זה.
--
סולוסיס שוב מנסה לעשות כהורואתיך, ושוב סווינאב מנסה לנצל את חוסר התנועה שלו כדי לתקוף. אלא שבמהלך התנועה שלו, הוא לפתע נבלם קצת ונהדף אחורה. סווינאב מופתע קצת ממה שקרה, ועוצר את ההתקפה שלו.
[/QUOTE]
huehue
אתה זה שביקשת להתייחס לדת, לא?
~~~~~~~~~~~~~~
"סולוסיס, נתאמן אחר כך! תתנגש בסווינאב בלכ עוצמתך, נסה לעלף אותו!"
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, צ'רלוגם, אחר צהריים
[/I]הנחת קסם: מכיוון שמבחינתי אין הבדל בין כל הפונדקים, נניח שזה שהגעת אליו הוא הכי זול. כמו כן, אם בא לך אתה מוזמן להמציא לו שם.
--
אתם חוזרים אל מרכז צ'רלוגם, ובנדר ואתה מנווטים לפי השלטים לפונדק עד שאתם מגיעים אליו. לאחר שיחה קצרה מתברר שהמחיר זה 4 ארד ליום, וזה יכלול גם אוכל.
"אני חושב ש-8 ארד בתמורה לחרב שלי זו עסקה הוגנת למדי." אומר לך בנדר.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום - ורידיוס אנטום, אחר צהריים
[/I]לכאורה רמזתי שזו הייתה אמורה להיות הזדמנות להפסקה, ואתה קצת התעלמת מזה, אז אני ארשמה לעצמי להניח שאתה והפוקימונים שלך קצת אכלו.
--
אתה אוסף את הפוקימונים שלך, חוזר אל השביל, וממשיך ללכת צפונה אל עבר ורידיוס אנטום. עוברות כמה השעות, והשמש מגיעה לשיא גובהה ומתחילה לרדת. עם זאת, אתה מרגיש שאתה קרב לעיר גדולה, יש הרבה כנראה סוחרים מחוץ לעיר, ואתה גם עובר ליד הרבה שדות, מה שמעיד על הקרבה שלך לעיר. ואכן, לא עובר זמן רב עד שאתה מוצא את עצמך ליד חומות ורידיוס אנטום.
[B]דור
[/B]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, צהריים
--
סולוסיס וסווינאב מתנגשים שנית ומתרחקים זה מזה. נראה שסוינאב מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487213]
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, צהריים
[/I]K
--
חוזה צוחק מעט. "אני מעריך את הישירות שלך, לי. אני אשקול את הבקשה שלך, ואגיד לך מה דעתי עליה בסיום הקרב. "גסטלי, תשתמש באגרוף צל, ולאחר מכן בנשיכה." הונטר מתחיל לנוע לכיוון מגבי כשמגבי יורה את הגחלת לכיוון הקרקע. בגלל התנועה של הונטר יוצא שהגחלת אינה מספיקה לפגוע בקרקע, אלא פוגעת בהונטר עצמו, אך לא נוצר פיצוץ שפוגע בשדה הראייה. הונטר מגיע אל מגבי ונותן לו אגרוף צל. מגבי מתרחק מעט, ושולח שוב גחלת, אך היא יוצאת מעט קטנה יותר ממקודם, כי נראה שהיכולת של מגבי לירות אש נחלשת. בכל מקרה, גם הגחלת הזו פוגעת בהונטר, בזמן שהונטר מתקרב אל מגבי ונושך אותו.[/QUOTE]
כתבת גסטלי ואז הונטר
---------------------
אני אומר למגבי" נגמרו לי כל הרעיונות אבל קדימה נסה לתת לו את הדחיפה הכי חזקה שאתה יכול לתת לו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1487249][B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, צ'רלוגם, אחר צהריים
[/I]הנחת קסם: מכיוון שמבחינתי אין הבדל בין כל הפונדקים, נניח שזה שהגעת אליו הוא הכי זול. כמו כן, אם בא לך אתה מוזמן להמציא לו שם.
--
אתם חוזרים אל מרכז צ'רלוגם, ובנדר ואתה מנווטים לפי השלטים לפונדק עד שאתם מגיעים אליו. לאחר שיחה קצרה מתברר שהמחיר זה 4 ארד ליום, וזה יכלול גם אוכל.
"אני חושב ש-8 ארד בתמורה לחרב שלי זו עסקה הוגנת למדי." אומר לך בנדר.
[B]אלון
[/I]לכאורה רמזתי שזו הייתה אמורה להיות הזדמנות להפסקה, ואתה קצת התעלמת מזה, אז אני ארשמה לעצמי להניח שאתה והפוקימונים שלך קצת אכלו.
--
אתה אוסף את הפוקימונים שלך, חוזר אל השביל, וממשיך ללכת צפונה אל עבר ורידיוס אנטום. עוברות כמה השעות, והשמש מגיעה לשיא גובהה ומתחילה לרדת. עם זאת, אתה מרגיש שאתה קרב לעיר גדולה, יש הרבה כנראה סוחרים מחוץ לעיר, ואתה גם עובר ליד הרבה שדות, מה שמעיד על הקרבה שלך לעיר. ואכן, לא עובר זמן רב עד שאתה מוצא את עצמך ליד חומות ורידיוס אנטום.
[B]דור
--
סולוסיס וסווינאב מתנגשים שנית ומתרחקים זה מזה. נראה שסוינאב מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"אני מקווה בשבילך, אחרת אני אבוא בשביל הראש שלך ואדווח עליך גם לצבא" אומר מסתכל עליו לראות אם הוא מתחרט או דואג
אם אראה שהכל בסדר אביא לבעל הפונדק מטבע כסף ואגיד לו "זה בשביל יומיים פה, בשבילו" ואצביע על בנדר
-
[QUOTE=LordAbizi;1487249][B]
[B]אלון
--
[/QUOTE]
״וואו..״ אמלמל לעצמי בהתפעלות, מביט בחומות.
אתחיל להתקדם אל עבר הסוחרים, ואבדוק אם יש דבר מעניין שהם מציעים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487167][B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום-סובפרום, צהריים
--[/I]
אתה רץ עם הפוקרשת ועוטף בה את גראולייט, שאין לו הרבה כח להתנגד למה שאתה עושה. הקסם של הפוקרשת מתחיל לפעול והפוקרשת מנסה להתכווץ ולהכיל את גראוליט. בשלב מסויים התהליך מתייצב, והפוקרשת אינה קטנה עוד. נראה שלכדת גראוליט, אתה קורא gotcha יעודכן מיד.
[/QUOTE]
אני מחזיר את גאז לפוקרשת ואוסף את הפוקרשת של גראוליט, לאחר מכן נושא דברי הלל למיו הבורא וגם לזאפדוס על פי הטקס, ולבסוף ממשיך לצעוד מערבה, לעבר הבירה סאבפרום.
-
[B]לי
[/B]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, צהריים
shit happens
--
"חה! אין כמו מאבק פיזי טוב כדי להכריע התמודדות, מה?" מגחך לו חוזה, "הונטר, בוא נכבד את יריבינו, ונדחוף אותו גם אנחנו!" שני הפוקימונים נעים אחד לכיוון השני ומתנגשים, נראה שהדחיפה של מגבי קצת חזקה יותר מזו של הונטר. הפוקימונים מתרחקים מעט. נראה שמגבי מתחיל קצת להתעייף.
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
[/I]אתה לא רואה שום דאגה אצל בנדר. "ברזל יותר יקר מארד. להתיך את החרב הזו ולמכור את הברזל יהיה שווה יותר. זה היגיון פשוט." אתה משלם לפונדקאי (יעודכן מיד). "ובכן, לוקאס, קיימת את חלקך ואני אקיים את חלקי." הוא מוריד את החרב ומושיט לך אותה (גם זה יעודכן מיד). "מה אתה מתכוון לעשות כעת?"
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
--
[/I]ממבט חטוף בסחורות של הרוכלים אתה רואה כל מיני בדים, מתכות, קמיעות הגנה מוזרים שכאלה. אתה בשלב מסויים מבין שאלו וודאי הסוחרים סוג ב', כי הסוחרים הטובים באמת נמצאים בתוך העיר בשוק.
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, דרך לאבאנצ'ום - סובפרום, אחר צהריים
--[/I]
אתה אוסף את דבריך, וממשיך להתקדם. עוברות מספר שעות, שבמהלכן השמש מטפסת למעלה, ובשלב מסויים מתחילה לרדת. הלכת כבר במשך כמה שעות, אינך רואה לא את עיר המוצא ולא את עיר היעד באופק, אז ייתכן וזה יהיה מקום מועיל לעשות בו הפוגה קלה.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
אתה לא רואה שום דאגה אצל בנדר. "ברזל יותר יקר מארד. להתיך את החרב הזו ולמכור את הברזל יהיה שווה יותר. זה היגיון פשוט." אתה משלם לפונדקאי (יעודכן מיד). "ובכן, לוקאס, קיימת את חלקך ואני אקיים את חלקי." הוא מוריד את החרב ומושיט לך אותה (גם זה יעודכן מיד). "מה אתה מתכוון לעשות כעת?"[/QUOTE]
"לחפש פוקימונים ללכוד, ואיך להפיל את המעמדות החברתיים ואת מעמד הכישופייה" אומר לו 'הוא לא יכול לגרום לי נזק, הוא ינסה להתרחק מהממשלה כמה שרק יוכל' אחשוב "יש לך מושג איפה אני יכול למצוא פוקימוני אש כמו למשל האונדור?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1487283][B]לי
[/B]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, צהריים
shit happens
--
"חה! אין כמו מאבק פיזי טוב כדי להכריע התמודדות, מה?" מגחך לו חוזה, "הונטר, בוא נכבד את יריבינו, ונדחוף אותו גם אנחנו!" שני הפוקימונים נעים אחד לכיוון השני ומתנגשים, נראה שהדחיפה של מגבי קצת חזקה יותר מזו של הונטר. הפוקימונים מתרחקים מעט. נראה שמגבי מתחיל קצת להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי בקולות שמחה " נראה שאנו מנצחים. אז קדימה תן עוד דחיפה אחת אחרונה הונטר הזה!".
-
[QUOTE=LordAbizi;1487249][B]
[B]דור
--
סולוסיס וסווינאב מתנגשים שנית ומתרחקים זה מזה. נראה שסוינאב מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
כל הכבוד סולוסיס! התנגש בו שוב! נסה שזו תהיה הפעם האחרונה!" אתפלל שוב להו-או כי מתחיל להימאס לי מהקרב הזה וברצוני שסולוסיס ינצח.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487283]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
--
[/I]ממבט חטוף בסחורות של הרוכלים אתה רואה כל מיני בדים, מתכות, קמיעות הגנה מוזרים שכאלה. אתה בשלב מסויים מבין שאלו וודאי הסוחרים סוג ב', כי הסוחרים הטובים באמת נמצאים בתוך העיר בשוק.
[/QUOTE]
'אם כך, עליי להיכנס לעיר' אחשוב לעצמי.
בהנחה שהכנסתי גם את גיבל קודם, אוציא אותו מהפוקרשת. "בוא תראה את העיר!" אומר לו בשמחה, ואתחיל להתקדם.
אחפש את הכניסה אל העיר, וכשאמצא.. איכנס, אני מניח.
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
[/I]"בהצלחה עם זה..." ממלמל בנדר כשאתה אומר על להפיל את המעמדות ואת המכשפים. "ולא, אינני יודע. הניסיון שלי בפוקימונים אינו רב. אני מלח, לא מאמן פוקימונים. בכל מקרה, השאלה שלי הייתה יותר קונקרטית, כי אחרי הכול הסיכוי שלנו להיפגש בהמשך נמוך, אז לא כל כך מעניין אותי מה התכניות שלך לחיים. התכוונתי, מה אתה מתכנן לעשות עכשיו?"
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין - אקרוס טיום, צהריים
--
[/I]"צל לילה!" פוקד חוזה מנגד. מגבי מתחיל לנוע לכיוון הונטר, בזמן שהונטר יורה צל לילה שקודם פוגע במגבי. מגבי ממשיך להתקדם בכבדות אל הונטר, ובסוף גם דוחף אותו.
[B]דור
[/I]אתה זוכר את ההערה שמדברת על איך לקבוע מתי לסיים קרבות נגד פוקימונים פראיים?
--
סולוסיס שולח את עצמו שוב לכיוון סווינב, ומתנגש בו, ולפני שמתרחק, סוינב שולח את הזרועות שלו קדימה ושורט מעט את סולוסיס.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]יש חסרונות ללהסתובב עם הפוקימון בחוץ. לשיקולך להבין מה הם ואם אכפת לך מהם.
--
יש שער בחומות, ואתה, ועוד כמה עוברי אורח, עוברים בשער. השער מאוייש בשומרים, אך מעבר למבט חטוף באנשים שעוברים הם לא עושים הרבה. אתה מתקדם בעיר עד שאתה מגיע לכיכר המרכזית של העיר, שם אתה מזהה את השלטים הבאים:
כישופייה, מכון, בית אציל, אזור קרב, פונדקים, שוק (שכרגיל נמצא ליד הכיכר), מקום פולחן, ומשמר מקומי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1487417][B]
[B]דור
[/I]אתה זוכר את ההערה שמדברת על איך לקבוע מתי לסיים קרבות נגד פוקימונים פראיים?
--
סולוסיס שולח את עצמו שוב לכיוון סווינב, ומתנגש בו, ולפני שמתרחק, סוינב שולח את הזרועות שלו קדימה ושורט מעט את סולוסיס.
[/QUOTE]
אני זוכר שאמרת שתשלב רמיזות 'דקות כמו פיל'. עוד משהו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סולוסיס! תמשיך להתנגש בסווינאב עד שלא יוכל להילחם עוד! בלי רחמים!"