אז אני אתן לו באן ובחיים לא תראה את המשחק נפתח מואהאהאאהאההאהאההה
@Yveltalblue תמשיך יש רק 2 שהגיבו. בוא נגמור עם הקרב המעפן הזה כבר!
Printable View
אז אני אתן לו באן ובחיים לא תראה את המשחק נפתח מואהאהאאהאההאהאההה
@Yveltalblue תמשיך יש רק 2 שהגיבו. בוא נגמור עם הקרב המעפן הזה כבר!
[QUOTE=סוייפר הנחש;1492504]הייתי ממשיך אבל יש לי מבחן בספרות
@totodile , רואה?
מה שאתה אומר לא מייק סנס בכלל
נתחיל בזה שבאמת גם בלבאזור לא הגיע לצורה אחרונה, וגם בייליף לא. אז הטיעון לא בסדר, אבל אוקיי (כאילו אני יודע שהצגת את בלבאזור. אבל זה עדיין 1/6, זה די הרבה.)
אבל העונה החדשה שברה את כל מה שהכרנו. הדרך הכי קלה להראות את זה היא זה שאש לא זה שתפס את פוקימון העשב.
או שההתחלתי מים של אש התפתח.
או זה שהפוקימון הראשון שאש תפס הוא התחלתי מים ולא מעופף, כמו בדכ.
או זה שלקח לסרינה איזה 40 פרקים לתפוס פוקימון.
יש הרבה דברים חדשים, אי אפשר להסתמך על העונה הקודמת להשוואה 0:[/QUOTE]
זה דווקא היה די ברור שאש לא יתפוס את צ'ספין, הם רצו לעשות קטע כמו ביהלום ופנינה.
ונראלך שלא היו מפתחים את פרוקי??? גרנינג'ה כזה אוסמנססס
ותגיד מה שתגיד, אני לא מקבל את סרינה בתור הצלע הנשית הרשמית. כל הקטע שהיא מאוהבת באש שובר את רצף המתח המיני בין אש ושאר הצלעות הנשיות.
[QUOTE=BurstingBlitz;1492532]זה דווקא היה די ברור שאש לא יתפוס את צ'ספין, הם רצו לעשות קטע כמו ביהלום ופנינה.
ותגיד מה שתגיד, אני לא מקבל את סרינה בתור הצלע הנשית הרשמית. כל הקטע שהיא מאוהבת באש שובר את רצף המתח המיני בין אש ושאר הצלעות הנשיות.[/QUOTE]
אז את מי בוני? חח
[QUOTE=The Charmander;1492531]אז אני אתן לו באן ובחיים לא תראה את המשחק נפתח מואהאהאאהאההאהאההה
@Yveltalblue תמשיך יש רק 2 שהגיבו. בוא נגמור עם הקרב המעפן הזה כבר![/QUOTE]
שנייה מחכים לבוגוג'י
בוגוג׳י?
[QUOTE=The Charmander;1492531]אז אני אתן לו באן ובחיים לא תראה את המשחק נפתח מואהאהאאהאההאהאההה
@Yveltalblue תמשיך יש רק 2 שהגיבו. בוא נגמור עם הקרב המעפן הזה כבר![/QUOTE]
Go for it
[QUOTE=The Charmander;1492534]בוגוג׳י?[/QUOTE]
@BurstingBlitz
אני אזכור אותו בתור בוגוג'י1 כי ככה הוא נרשם למ"ת שלי לפני מיליון שנה
[quote=yveltalblue;1492533]אז את מי בוני? חח
שנייה מחכים לבוגוג'י[/quote]
הגבתי, תגיב חזרה xd
[quote=the charmander;1492534]בוגוג׳י?[/quote]
חשבתי שאחרי הרייג' קוויט ההוא דווקא יזכרו אותי טוב xd
[quote=yveltalblue;1492536]@burstingblitz
אני אזכור אותו בתור בוגוג'י1 כי ככה הוא נרשם למ"ת שלי לפני מיליון שנה[/quote]
hug me brother
[QUOTE=BurstingBlitz;1492538]הגבתי, תגיב חזרה xd
חשבתי שאחרי הרייג' קוויט ההוא דווקא יזכרו אותי טוב xd
hug me brother[/QUOTE]
חח
הבוויזל הזה עושה לי thorwback כל היום לסופר מיסטרי דנג'ן שאני משחק
[QUOTE=YveltalBlue;1492540]חח
הבוויזל הזה עושה לי thorwback כל היום לסופר מיסטרי דנג'ן שאני משחק[/QUOTE]
DUDE קנית סופר מיסטרי דנג'ן???
LUCKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
אני מרושש :peee:
לבינתיים אסתפק בגיימפלייז
[QUOTE=BurstingBlitz;1492544]DUDE קנית סופר מיסטרי דנג'ן???
LUCKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
אני מרושש :peee:
לבינתיים אסתפק בגיימפלייז[/QUOTE]
בפרי-אורדר, קיבלתי ב26 :nose_pick:
Feeling lucky.
*משחק, עושה תחידון אופי, מחכה למשהו שעוד לא שיחקתי בו ו....
מאדקיפ. הדמות שלי בexplorers of time. יאי..*
מה איפה ברוק באנימה
Wtf למה הוא כבר לא מלווה את אש
הוא הרבה יותר צבעוני ממנו
[quote=burstingblitz;1492532]זה דווקא היה די ברור שאש לא יתפוס את צ'ספין, הם רצו לעשות קטע כמו ביהלום ופנינה.
ותגיד מה שתגיד, אני לא מקבל את סרינה בתור הצלע הנשית הרשמית. כל הקטע שהיא מאוהבת באש שובר את רצף המתח המיני בין אש ושאר הצלעות הנשיות.[/quote]
אני לא מצליח להבין, הדגשתי את הנקודה שלי
שברו את כל מה שהיה עד עכשיו באנימה, וזה לטובה.
חח אין שום קשר ליהלום ופנינה (אם כבר הואן), וזה לא היה ברור שאש לא יתפוס את צ'ספין.
אש היה תופס באופן קבוע כל התחלתי עשב (לא מאשים אותו), וזה בדיוק אחד הדברים ששברו באנימה:
[list][*]התחלתי מים מתפתח.[*]אש לא תופס התחלתי עשב.[*]התחלתי העשב הוא שובב יותר מאשר 'שקט', כמו כל אלה שהיו עכשיו.[*]הדמות הנשית מאוהבת באש, והכירה אותו 'לפני האנימה'.[/list]
הנקודה שלי היא שxy סאגה נהדרת בה שינו דברים רבים, ומצליח להם.
אי אפשר לומר[i] 'עד עכשיו #$@ לא היה אז זה גם לא הולך לקרות..' [/i]מאותה סיבה שהרבה מאוד דברים שעד עכשיו לא קרו- קורים. (אותו דבר האמת אמרתי בדור 5, לאחר שחשפו את השילובים של קיורם.)
:)
[QUOTE=YveltalBlue;1492547]בפרי-אורדר, קיבלתי ב26 :nose_pick:
Feeling lucky.
*משחק, עושה תחידון אופי, מחכה למשהו שעוד לא שיחקתי בו ו....
מאדקיפ. הדמות שלי בexplorers of time. יאי..*[/QUOTE]
אתה יודע שאתה לא חייב להיות מאדקיפ כן?
אחרי החידון הם שואלים אותך אם אתה רוצה להיות מאדקיפ או לשנות את זה למשהו אחר.
[QUOTE=סוייפר הנחש;1492551]אני לא מצליח להבין, הדגשתי את הנקודה שלי
חח אין שום קשר ליהלום ופנינה (אם כבר הואן), וזה לא היה ברור שאש לא יתפוס את צ'ספין.
אש היה תופס באופן קבוע כל התחלתי עשב (לא מאשים אותו), וזה בדיוק אחד הדברים ששברו באנימה:
[LIST][*]התחלתי מים מתפתח.[*]אש לא תופס התחלתי עשב.[*]התחלתי העשב הוא שובב יותר מאשר 'שקט', כמו כל אלה שהיו עכשיו.[*]הדמות הנשית מאוהבת באש, והכירה אותו 'לפני האנימה'.[/LIST]
אי אפשר לומר[I] 'עד עכשיו #$@ לא היה אז זה גם לא הולך לקרות..' [/I]מאותה סיבה שהרבה מאוד דברים שעד עכשיו לא קרו- קורים. (אותו דבר האמת אמרתי בדור 5, לאחר שחשפו את השילובים של קיורם.)
:)[/QUOTE]
מיסטי לא הכירה אותו מלפני האנימה אם אני זוכר נכון, גם אני לא זוכר שהיא הייתה מאוהבת בו אלא בעיקר התעצבנה על הטמטום שלו
מיי אין לי מושג
[quote=סוייפר הנחש;1492551]אני לא מצליח להבין, הדגשתי את הנקודה שלי
[list][*]התחלתי מים מתפתח.[*]אש לא תופס התחלתי עשב.[*]התחלתי העשב הוא שובב יותר מאשר 'שקט', כמו כל אלה שהיו עכשיו.[*]הדמות הנשית מאוהבת באש, והכירה אותו 'לפני האנימה'.[/list]
אי אפשר לומר[i] 'עד עכשיו #$@ לא היה אז זה גם לא הולך לקרות..' [/i]מאותה סיבה שהרבה מאוד דברים שעד עכשיו לא קרו- קורים. (אותו דבר האמת אמרתי בדור 5, לאחר שחשפו את השילובים של קיורם.)
:)[/quote]
את האמת שבהרבה מובנים אתה צודק, העונה באמת נראית יותר טובה מהאחרות. אני חייב להגיד שלראות את המגות באנימה זה משהו שעשה לי הייפ כלכך גדול, אני חושב שזאת הייתה הסיבה הראשית לזה שהתחלתי לראות את העונה. +גרנינג'ה בתלבושת אש!!! נראה איזה חרטוט יביאו בשביל להסביר את זה xd