-
טוב היום exalt היו סיפור אחר לגמרי כי הייתה לי את המשימה מהסוג השני: מותר לי לשלוח רק 4 חיילים ולא חוליה מלאה, הפעיל שלי נמצא רחוק מהם, והוא צריך לפרוץ שתי אנטנות (שעדיין גורמות להם לטעון מחדש, אבל הפעם אין יותר מ-2 אנטנות על המפה ואני חייב לפרוץ להן בשביל המשימה), ואז לחלץ את הפעיל שלי. אחרי זה מותר לי או להרוג את כל הexalt במפה או לברוח מתי שבא לי.
הגישה שלי בדרך כלל הייתה להסתער על האנטנות כמה שיותר מהר ולברוח ולהרוג מינימום exalt. עם זאת, מרבוזיר דוגל בגישה של בוא נהרוג את כולם קודם ואז נפרוץ את האנטנות. ניסיתי ללכת בגישה של מרבוזיר. הוקפתי ב-200 exalt פספסתי כל ירייה וירו עליי טילים והתחילו להרוג אותי. אני לא מרוצה אז אני עושה save scum, ומנסה שוב ושוב את המשימה. בשלב מסויים גם ניסיתי את הגישה שלי שגם לא עבדה כל כך טוב, עד שבאחד הreroll לא היו עליי מאתיים rocketeer והצלחתי פשוט לפרוץ את האנטנות ולברוח משם. סך הכל הרגתי רק 4 exalt אבל אלים אדירים אני שונא את המשימות האלו.
אם זה ימשיך כך, בשמירה הבאה אני פשוט אשחק בלי EXALT.
-
חבל
משחקים מאתגרים אלו המשיקים הטובים ביותר לדעתי
-
אם יש משהו אחד טוב בהיסטוריה זה שבעוד שלושה שבועות זה נגמר.
-
-
יש קושי לא מבוטל רק בחייזרים עצמם, exalt מוסיף עוד קושי. לא קושי בלתי סביר, אבל לעתים זה קצת מוגזם.
-
-
-
-
-
same.
לומד עכשיו לתיאוריה שדחיתי הרבה יותר מידי זמן, וגם למיונים למודיעין.
-
אני אנסה השבוע להיפטר מכמה שיותר מטלות אקדמיות כך שאם בקיץ אפול על עבודה טובה או על איזה סכום כסף גדול, אוכל לטוס ליפן או משהו.
-
-
מה יש להסתדר? אוכלים, ישנים, והולכים למקומות מוזרים.
-
מאמין שהשפה קשה, הם יודעים שם אנגלית טוב?
-
אני בטוח שהם ערוכים לתיירים ביפן. זה לא כמו צרפת או סין. במקרה הכי גרוע, אני אמצא ישראלים. אנחנו בכל מקום!