פרק נחמד ביותר.
Printable View
פרק נחמד ביותר.
[b]פרק 76[/b]
אפוק בדרך להציל את יודיאס מקוואידול או מה שלא קוראים אותו. ו the luge הכורסא עוזר לה. אה כן, פייזר החליף את עצמו בזוויג'ו באמצע הדו קרב, שזה ממש דברים הגיוני לעשות. כמובן שיש בחפישה של פייזר קלפים של זוויג'ו שנשלפים בדיוק כשזוויג'ו משחק. כמובן שיהיה fusion בין מפלצת של זוויג'ו לזאת של פייזר. שזה סימלי כי פייזר היה נגד חייזרים וולגירים ולכן זה סימלי שיש לו fusion עם מישהו מוולגיר. אני בננה עם זוויג'ו מנצח עם ההתקפה הזאת. המממ the creator הגיע מכדור הארץ בעבר... Otes... אז מי שפגש את זוויג'ו היה למעשה קוואדי דול ולא the creator... אההההה ככה ניאנסדטר הפכה לחתול!!! הולי שיט. ויודיאס מכריח את זוויג'ו להחליף עם מישהו, וזה כנראה יהיו יוחי..? אכן.
אוקיי איזה פרק מפוצץ. כל כך הרבה תשובות. כל כך הרבה שאלות. אני hyped.
בפרק הבא:
[spoiler]
לפרק הבא קוראים the creator וזה נשמע מבטיח.
[/spoiler]
פרק מעניין, ממש לא צפיתי לטוויסט הזה בסוף.
[b]פרק 77
אחלה פרק
[/b]
לא היה פתיח בפרק, אס נראה שהארכ נגמר?.
יודיאס הפסיד זאת הפתעה, יוחי ניצח את יודיאס אז הוא המנצח בטורניר, לפני כמה פרקים הוא סולק מהטורניר והיום שב כמנצח- lol.
אז היוצר זה לא אוטיס אלה ארטמאדר
מה זאת הדמות הזאת שהיוצר מעצב..? אין פתיח. מקריב שלוש מפלצות? אל מצרי? מפלצת transamu אפלה, כמה הולם. פייזר הטרול שם גם מפלצות join tech בחפישה, כי ברור שהוא יצפה את זה מראש. יוחי ישרוד עם 600 חיים. יוחי מזמן את requiem. ועכשיו הוא גם יזמן מפלצת של פייזר, ואז יהיה לו מפלצת של כל אחד על השדה, כי זה חייב להיות כך. מזכיר לי את הקרב של יומה ושארק נגד דון 1000, כשהם זימנו את הנאמברס שלהם ושל קאיתו. אפוק מגיעה בזמן. וואי הסצינה הפנימית הזאת עם יודיאס נגד קוואידול היא לגמרי דומה למשהו שיקרה כשמרטין "יישלט" על ידי הג'מוזה בשכתוב של מרטין. זה לא ההי בדיוק קיים ברמה הזאת בגרסה המקורית, אבל בשכתוב זה יהיה די דומה. תזכורת - שובחה עדיין יכול להפוך דברים לרהיטים, ולא יודע על זה. אישיות מבוססת על גלקסיה... זה הגיוני. יוגה?! איכשהו קוואידול השתלט על יודיאס בכל זאת. Old school polymerization???? אז בעצם המלכודת לא שינתה שום דבר, כי אפשר היה למזג או מהשדה או מהיד, אבל יוחי היה חייב קודם לזמן אותם כי חלקם היו בבית הקברות. והמלכודת בכל מקרה לא הייתה יכולה לפעול נגד המפלצת הממוזגת כי היא לא עומדת בתנאים. אז אכן זה לא היה רלוונטי. Gg יוחי. ושוב חזרנו אל earthdamar. מה לעזאזל... אז היצור הוא לא otes אלא הearthdamar של אוטס...? מה לעזאזל. טכנית מי שניצח בגמר הוא פייזר/זוויג'ו/יוחי. אני מוכן לקבל את הטיעון שפייזר נפסל בתור היותו אחד המארגנים. אך קוואידול טרם אומר נואש.
זה היה נהדר!
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק שירגיש לא קשור, אבל יתבהר בהמשך. דאמאמו נלחם נגד יודיאס? יואמו? לא ברור.
[/spoiler]
[b]פרק 78
[/b]
רק אני או שהחליפו מדובב ליוחיי? הוא נשמע שונה.
טוב אין מצב שהם באמת הגיעו לתור 88 בדו קרב rush, בוצ'י הפך לאפלקה.
לא משנה, הטוויסט בפרק הפך אותו לפרק דבילי לפרק מעניין.
אז היה לנו אחלה פרק סיום לנושא הקודם, לאן ממשיכים מפה? מה מה מה. הפרס שלו זה צנון כבוש?! כן וואו יוחי נשמע שונה לגמרי. יודיאס מפיל על יוחי משימה חסרת היגיון לחלוטין. צ'ופהטרו נגד דאמאמו... לול הוא לא מצליח לשלוף את מג צ'אן. ובינתיים דאמאמו פשוט מרביץ לו. רוביאן מופיעה משום מקום. רוביאן מתחילה להשתמש בתוף משום מקום. היי איך the luge חזר להיות בן אדם? חשבתי שהבורג נמצא אצל שובאהא. מאיפה the luge הביא כבש?? למה היא רכבה על בוצ'י?? ולמאניה יש ידיים מוזרות. והעיניים של יואמו סגורות... כן יש כאן כמה דברים מוזרים, יוחי עולה על משהו. והכבש אומר woof. הקול של יוחי מתעוות זה חלק מהארועים של הפרק, זה לא סתם החלפת מדובב. יוחי הצליח להחזיר את הקול שלו. איך יוחי מראה להם את כל הארועים של מה שקרה עד עכשיו, לא הבנתי? זה קצת מוזר שמראים לנו שוב חלקים מהפרק הזה.
כן החלק הזה שהם ראו מחדש את כל מה שקרה עד עכשיו והגיבו עליו היה קצת מוזר, אבל סוקרנתי.
בפרק הבא:
[spoiler]
משכנעים את מאנאבו שמשהו לא בסדר.
[/spoiler]