-
איקי
הפוכדור נזרק, מיאו נכנס לתוך הפוכדור והפוכדור מתנודנד, ולבסוף נעצר. לכדת מיאו, יעודכן מיד.
ירין
מנקי מצליח להדוף ממנו את רטיקייט באמצעות שריטות ואגרופי הזעם.
"רטיקייט, התקרב אליו במהירות כך שהוא לא יוכל לתפוס אותך!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל לשעוט קדימה ומנקי מכין את הידיים שלו כדי לתפוס אותו, אך הוא תופס אותו רק אחרי שמנקי כבר דוחף אותו. רטיקייט נמצא מעל מנקי על הרצפה, והוא מתכוון לנשוך אותו, אך מנקי בועט בו במלוא כוחו ומעיף אותו מעל רטיקייט. על רטיקייט נראים סימנים של עייפות, וכך גם על מנקי שהספיק לנוח מעט מהקרב הקודם.
דודי
טורטוויג מהנהן בחיוב והוא מתרחק ממך, ומחכה לקרב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 03:22 PM
[b]
דודי
טורטוויג מהנהן בחיוב והוא מתרחק ממך, ומחכה לקרב. [/b][/quote]
אפשר שטרוויג ידע כדור עסב משו כזה
---------------------
"פוצ'אנה צא דחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 11:03 AM
[b]
מקס
ספירו מתעופף ומתיישב לך על הכתף (מה יש לכולם מלאמר לפוקימון מעופף לנוח על הכתף? סתם מעתניין.)
צ'אמרנדר מנסה שוב, ואתה מרגיש חום שיוצא לו מהפה, אבל לא יוצאת אש, אלא רק גחלון קטן קטן שמתפזר ברוח במהירות.
סטארלי ממשיך לעוף במעגלים ולבסוף הוא מסתחרר.
דרך אגב, אם תתן שם למתקפות האלה שאתה עושה עכשיו, אני יוכל לעדכן את ההתקדמות שלהם בדף הראשי... [/b][/quote]
אממ... שחכתי את שמות המתקפות, ספירו זה פשוט רוח, צ'ארמנדר זה כדורי אש וסטארלי זה האצה
חחח וזה מגניב לראות פוקימון על הכתףD:
"סטארלי, תתחיל לעצור בשמיים ואז תתחיל לעוף לכיוון האדמה ושנייה לפניה שאתה פוגע באדמה תתיישר, שאתה מתיישר אז במכת מקור תפגע בעץ ותעלה!"
"צ'ארמנדר, תנסה שוב"
-
[b] איקי
הפוכדור נזרק, מיאו נכנס לתוך הפוכדור והפוכדור מתנודנד, ולבסוף נעצר. לכדת מיאו, יעודכן מיד. [/b][/quote]
"לכדתי מיאו!" אומר בהתלהבות~ תפסתי את הפוקימון הראשון שלי :D
ממשיך בדרכי אל העיר הקרובה^^
-
דודי
אתה תעלב אם אני אתקן את שגיאות הכתיב שלך? ולא, טורטוויג לא ידע שום מתקפת עשב כשתלכוד אותו.
--
פוצ'יאנה יוצא ורץ לדחוף את טורטוויג. טורטוויג מגיב בדחיפה, שניהם נפגעים וטורטוויג נהדף. טורטוויג משתמש בדחיפה
מקס
בעיה, אם הוא מנקר את העץ, אם הוא יעלה למעלה הוא יכנס לתוך העץ עצמו, והם הוא לא, הוא ייתקע בעץ, אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה שיקרה?
צ'ארמנדר מנסה, אך יוצא קצת עשן. אתה נזכר בעובדה ש"אין עשן בלי אש" ולכן אתה מניח שיש אש בתור צ'ארמנדר רק שהיא לא יוצאת. צ'ארמנדר נחנק מעט מהעשן, ומשתעל, וכשהוא משתעל יוצא לו מהפה מספר גחלים קטנטנות שמתפוררות ברוח.
איקי
אתה מתקדם עוד קצת לכיוון העיר הבאה ואתה פוגש אודיש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 05:03 PM
[b] איקי
אתה מתקדם עוד קצת לכיוון העיר הבאה ואתה פוגש אודיש. [/b][/quote]
"מיאו צא! השתמש בשריטה!"
-
[b] דודי
אתה תעלב אם אני אתקן את שגיאות הכתיב שלך? ולא, טורטוויג לא ידע שום מתקפת עשב כשתלכוד אותו.
--
פוצ'יאנה יוצא ורץ לדחוף את טורטוויג. טורטוויג מגיב בדחיפה, שניהם נפגעים וטורטוויג נהדף. טורטוויג משתמש בדחיפה
[/b][/quote]
לא זה בסדר
--------------
פוצ'יאנה תיתחמק ואז נשיכה
-
איקי
מיאו יוצא ומשתמש בשריטה על אודיש הלא מוכן. אודיש מגיב בדחיפה והוא רץ אל מיאו
דודי
שחכת להשתמש ב""
--
טורטוויג מחטיא והדחיפה פוגעת בו. טורטוויג משתמש בחבטת ראש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 05:19 PM
[b] איקי
מיאו יוצא ומשתמש בשריטה על אודיש הלא מוכן. אודיש מגיב בדחיפה והוא רץ אל מיאו [/b][/quote]
"מיאו התחמק ודחוף אותו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 05:19 PM
[b]
דודי
שחכת להשתמש ב""
--
טורטוויג מחטיא והדחיפה פוגעת בו. טורטוויג משתמש בחבטת ראש. [/b][/quote]
תודה
------------
"פצ'יאנה קפוץ ואז דחיפה"
-
מיאו
התכנית עובדת, ואודיש נפגע מהדחיפה של מיאו. לאחר מכן אודיש קופץ לאחור ומהעלים שלו יוצאת אבקה סגולה.
דודי
פוצ'יאנה קופץ, צובר מהירות ולבסוף פוגע בטורטוויג. כעת מכיוון שפוצ'יאנה קרוב לטורטוויג, טורטוויג נוגח בפו'צאינה ופוגע בו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 05:39 PM
[b] דודי
פוצ'יאנה קופץ, צובר מהירות ולבסוף פוגע בטורטוויג. כעת מכיוון שפוצ'יאנה קרוב לטורטוויג, טורטוויג נוגח בפו'צאינה ופוגע בו. [/b][/quote]
"נשיכה עכשיו!"
-
[b]
מקס
בעיה, אם הוא מנקר את העץ, אם הוא יעלה למעלה הוא יכנס לתוך העץ עצמו, והם הוא לא, הוא ייתקע בעץ, אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה שיקרה?
צ'ארמנדר מנסה, אך יוצא קצת עשן. אתה נזכר בעובדה ש"אין עשן בלי אש" ולכן אתה מניח שיש אש בתור צ'ארמנדר רק שהיא לא יוצאת. צ'ארמנדר נחנק מעט מהעשן, ומשתעל, וכשהוא משתעל יוצא לו מהפה מספר גחלים קטנטנות שמתפוררות ברוח. [/b][/quote]
"כל הכבוד צ'ארמנדר, תמשיך!"
"סטארלי, תאיץ למטה ואז שנייה לפני שאתה מגיע לרצפה תתרוממם במהירות ותעבור לי העץ!"
אני מסתכל על הכתף שלי
"ספירו, אתה כבר מוכן לנסות שוב?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 05:39 PM
[b] מיאו
התכנית עובדת, ואודיש נפגע מהדחיפה של מיאו. לאחר מכן אודיש קופץ לאחור ומהעלים שלו יוצאת אבקה סגולה. [/b][/quote]
התכוונת איקיXD
"מיאו, התחמק מזה!"
-
[b] ירין
מנקי מצליח להדוף ממנו את רטיקייט באמצעות שריטות ואגרופי הזעם.
"רטיקייט, התקרב אליו במהירות כך שהוא לא יוכל לתפוס אותך!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל לשעוט קדימה ומנקי מכין את הידיים שלו כדי לתפוס אותו, אך הוא תופס אותו רק אחרי שמנקי כבר דוחף אותו. רטיקייט נמצא מעל מנקי על הרצפה, והוא מתכוון לנשוך אותו, אך מנקי בועט בו במלוא כוחו ומעיף אותו מעל רטיקייט. על רטיקייט נראים סימנים של עייפות, וכך גם על מנקי שהספיק לנוח מעט מהקרב הקודם.
[/b][/quote]
"מנקי אתה יכול!!! שוב חכה שהוא יתקרב ואז שריטות זעם! ברגע שאתה מעיף אותו לאוויר תשתמש באגרופי זעם ובחבטת גוף אווירית!" אני אומר
-
דודי
טורטוויג ננשך ולאחר מכן הוא מתשחרר מהנשיכה ודוחף את פו'ציאנה. נראה שטורטוויג מתחיל להתעייף
מקס
צ'ארמנדר מנסה, ויוצאים יותר גיצים ממקודם, אבל אין קידום משמעותי.
סטארלי מנסה, אך הוא לא מצליח לעצור ונתקע באדמה.
ספירו מסתכל עליך במבט אדיש ולא מביע דעה כלשהי.
איקי
יכול להיות, זה קורה לי
--
מיאו רץ ובורח מהאזור אליו מתפזרת האבקה. אודיש נראה מאוכזב והוא משתמש בדחיפה.
ירין
"קדימה רטיקייט, מתקפת מהירות!" אומר פול מורפי. רטיקייט רץ במהירות אדירה לעבר מנקי, וכפי שאמרת, מנקי שורט בזעם את רטיקייט המתקרב, אך זה לא גורם לו לעוף לאוויר, ורטיקייט פוגע במנקי.
חוץ מזה שחבטת גוף אווירית אינה מתקפה של מנקי ם.ם
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 06:18 PM
[b] ירין
"קדימה רטיקייט, מתקפת מהירות!" אומר פול מורפי. רטיקייט רץ במהירות אדירה לעבר מנקי, וכפי שאמרת, מנקי שורט בזעם את רטיקייט המתקרב, אך זה לא גורם לו לעוף לאוויר, ורטיקייט פוגע במנקי.
חוץ מזה שחבטת גוף אווירית אינה מתקפה של מנקי ם.ם [/b][/quote]
"מנקי אתה רוצה להמשיך?" אני שואל אותו
-
[b] מקס
צ'ארמנדר מנסה, ויוצאים יותר גיצים ממקודם, אבל אין קידום משמעותי.
סטארלי מנסה, אך הוא לא מצליח לעצור ונתקע באדמה.
ספירו מסתכל עליך במבט אדיש ולא מביע דעה כלשהי. [/b][/quote]
"סטארלי!" אני צועק ומוציא את הפוקדור
"חזור" אני אומר ומחזיר את סטארלי
אני מסתכל על ספירו במבט אדיש
"לך תנסה שוב ספירו.." אני אומר
"צ'ארמנדר, אתה יכול לעשות את זה, אתה בכיוון!"
-
[b] דודי
טורטוויג ננשך ולאחר מכן הוא מתשחרר מהנשיכה ודוחף את פו'ציאנה. נראה שטורטוויג מתחיל להתעייף
[/b][/quote]
"בוא ניגמור את זה פוצ'יאנה דחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 12:03 PM
[b]
תמיר
אה אוקיי
--
אתה רואה את מרכז הפוקימונים עם הגג האדום המסורתי, את החנות שמה שניתן לקנות בה תלוי במה שרוצים לקנות, בעקרון אמור להיות לך כסף לקנות כל ציוד הכרחי, אבל ציוד שאינו הכרחי אין לשחקן אף פעם מספיק כסף. אתה רואה את המכון בו נלחם כעת ירין, ואת השביל המוביל לשמורת הפוקימונים, שמה אסור ללכוד פוקימונים, או לפגוע בהם קשה מדי. [/b][/quote]
*סוף סוף נגמר הצום!!!*
אני נכנס למכון,ומסתכל על הפוקימונים של מאמן המכון,ואם בא לך לפרט אז גם את הלחימה שלו בפוקימונים של היריב שלו
-
[b] איקי
יכול להיות, זה קורה לי
--
מיאו רץ ובורח מהאזור אליו מתפזרת האבקה. אודיש נראה מאוכזב והוא משתמש בדחיפה. [/b][/quote]
"מיאו התחמק והשתמש במתקפת זעם!"
-
ירין
מנקי מוסר לך בדרך זו או אחרת שהוא סומך על ההחלטות שלך.
"היי, אם הפעם לא התערבתי, אבל בפעם הבאה שאתה תסיח את הדעה שלו אני לא אהסס לתקוף אותך, אז קדימה תקוף כבר!" אומר לך פול מורפי
מקס
סטארלי חוזר לפוקדור שלו.
ספירו מתעופף ליד צמח, ומתחיל לנפנף בכנפיו בחוזקה, והצמח מושפע מהרוח ותמנונד.
צ'ארמנדר מנסה שוב, אך הפעם יוצא עשן וצ'ארמנדר שוב משתעל גיצים קטנים.
דודי
הדחיפה פוגעת בטורטוויג, והא משתמש בנגיחה שפוגעת בפו'צאינה
תמיר
כשאתה נכנס למכון, השומר עוצר אותך
"כעת מתרחש קרב במכון, ואתה לא יכול לאתגר אותו. לשם מה באת אם כן?" הוא שואל. (כדי לעקוב אחרי קרב המכון תעקוב פשוט אחרי התגובות של ירין)
איקי
זה מצליח ואודיש נפגע מהשריטות של מיאו. אודיש לאחר מכן שולח אבקה צהובה מהעלים שלו, ומיאו לא מצליח להתחמק והוא שואף ממנה, והתנועה שלו הוגבלה מעט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 09:18 PM
[b] ירין
מנקי מוסר לך בדרך זו או אחרת שהוא סומך על ההחלטות שלך.
"היי, אם הפעם לא התערבתי, אבל בפעם הבאה שאתה תסיח את הדעה שלו אני לא אהסס לתקוף אותך, אז קדימה תקוף כבר!" אומר לך פול מורפי
[/b][/quote]
"מנקי בוא נראה לו! תבלבל אותו בקפיצות למעלה ומטה ואז תן את מכת הקארטה הכי חזקה שלך על השיניים שלו!! ואז בעוט בו בחוזקה וגלגל אותו!" אני אומר
-
[b] איקי
זה מצליח ואודיש נפגע מהשריטות של מיאו. אודיש לאחר מכן שולח אבקה צהובה מהעלים שלו, ומיאו לא מצליח להתחמק והוא שואף ממנה, והתנועה שלו הוגבלה מעט. [/b][/quote]
"מיאו, דחוף אותו לפינה מסויימת ותקוף אותו במתקפת זעם!אל תיתן לו לברוח!"
-
[b] דודי
הדחיפה פוגעת בטורטוויג, והא משתמש בנגיחה שפוגעת בפו'צאינה
[/b][/quote]
"פוצ'יאנה בכול הכוח נשיכה"
-------------------------
טרטוויג לא אמרול להיות עייף מהקרב האחרון שלו?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 10:18 PM
[b]
תמיר
כשאתה נכנס למכון, השומר עוצר אותך
"כעת מתרחש קרב במכון, ואתה לא יכול לאתגר אותו. לשם מה באת אם כן?" הוא שואל. (כדי לעקוב אחרי קרב המכון תעקוב פשוט אחרי התגובות של ירין) [/b][/quote]
"אני רוצה לראות את קרב המכון שמתרחש,אני יכול?" אני שואל את השומר
---------------------------------------------------------------------
אפשר להמשיך כאילו שקרב המכון נגמר?חבל על כל הזמן שנבזבז...
-
ירין
אני מתחיל לאבד תחושה באיברים שלא ידעתי על קיומם כשאני קורא את זה.. אבל שוב, אל תתן לזה להפריע לך... ואיך אפשר לקפוץ למטה אם הוא עומד במקום הכי נמוך במגרש?
--
"רטיקייט, כשהוא מתכוון להשתמש במכת הקארטה ברח אחורה, וכשהוא מתכוון לבעוט בך השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מנקי מתקרב לרטיקייט באמצעות הקפיצות מעלה ו"מטה", ולבסוף הוא משתמש במכת קארטה חזקה ביותר, אך רטיקייט בורח אחורה. המכה גורמת לשקע באדמה שמרים קצת את האדמה מסביב. השקע מגיע כמעט עד לרטיקייט. לאחר מכן מנקי מתכוון לבעוט בו, אבל רטקייט קופץ ומשתמש בחבטת גוף, אך מנקי תופס אותו והם נופלים כשמנקי מנסה למנוע מרטיקיט להמרח עליו
--
תזכור שיש לך עוד פוקימון שלישי, ובגלל שהוא עדיין לא נלחם, הוא יוכל להחזיק מעמד מספיק זמן כדי שג'יגליפף ומנקי ינוחו. אבל תזכור שגם לפול מורפי יש פוקימון שלישי. רק אומר.
איקי
כן, אתה בשדה פתוח, קשה למצוא כאן פינות, כדור הארץ לא מרובע.
--
מיאו משתמש בשריטות זעם, אחרי חלק מהשריטות הוא פשוט עומד שם ולא מסוגל לתקוף, והוא פוגע באודיש שכבר מתחיל להתעייף. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע במיאו
דודי
הקרב שלך עם המאמן נתן לו הזמדנות לנוח, והוא ניצל אותה היטב
--
פוצ'יאנה פוגע וטורטוויג נראה כעת מותש לגמרי.
תמיר
החוק הוא כזה, אם מהתגובה שלי עוברות 4 שעות ואין תגובה של זה שנמצא במכון, כולם יוכלים לאתגר אותו. היום אני במילא לא מתכוון להמשיך עוד, ולמנהיג יש 3 פוקימונים, ככה שאולי כדאי שתלכוד עוד אחד, אם לא אתה יכול סתם להתאמן.
--
"אוקיי, ככנס, ושוב בספסל שם" הוא מצביע על ספסל. אתה רואה את רטיקייט של פול מורפי מתנפל על מנקי של ירין ומנקי תופס אותו והם כעת על הרצפה, מעכשיו אני יותר לא אתאר את הקרב, ואם תרצה לעקוב פשוט תקרא את ההמשכים לירין.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 09:50 PM
[b]
דודי
הקרב שלך עם המאמן נתן לו הזמדנות לנוח, והוא ניצל אותה היטב
--
פוצ'יאנה פוגע וטורטוויג נראה כעת מותש לגמרי.
[/b][/quote]
ברוך השם
-----------
"צא פוקדור"
-
[b] איקי
כן, אתה בשדה פתוח, קשה למצוא כאן פינות, כדור הארץ לא מרובע.
--
מיאו משתמש בשריטות זעם, אחרי חלק מהשריטות הוא פשוט עומד שם ולא מסוגל לתקוף, והוא פוגע באודיש שכבר מתחיל להתעייף. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע במיאו
[/b][/quote]
חשבתי שאני ביער, מיאו יכול לדחוק אותו לפינה מסויימת שלא יוכל לצאת מתוך ההתקפה שלו.
--
"לעזאזל, מיאו השתתק.."חושב לעצמי. "מיאו, עשית עבודה טובה, תנוח לך"מחזיר אותו לפוקדור.
"צא קרבי! השתמש בדחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 10:50 PM
[b] תמיר
החוק הוא כזה, אם מהתגובה שלי עוברות 4 שעות ואין תגובה של זה שנמצא במכון, כולם יוכלים לאתגר אותו. היום אני במילא לא מתכוון להמשיך עוד, ולמנהיג יש 3 פוקימונים, ככה שאולי כדאי שתלכוד עוד אחד, אם לא אתה יכול סתם להתאמן.
--
"אוקיי, ככנס, ושוב בספסל שם" הוא מצביע על ספסל. אתה רואה את רטיקייט של פול מורפי מתנפל על מנקי של ירין ומנקי תופס אותו והם כעת על הרצפה, מעכשיו אני יותר לא אתאר את הקרב, ואם תרצה לעקוב פשוט תקרא את ההמשכים לירין. [/b][/quote]
אני יוצא החוצה,נהנה מאור השמש הנעים.
אני ממשיך לכיוון הדרך שמובילה לעיר הבאה(מקום שבו ניתן לתפוס פוקימונים)ומסתכל סביב,מחפש פוקימונים
-
[b] מקס
סטארלי חוזר לפוקדור שלו.
ספירו מתעופף ליד צמח, ומתחיל לנפנף בכנפיו בחוזקה, והצמח מושפע מהרוח ותמנונד.
צ'ארמנדר מנסה שוב, אך הפעם יוצא עשן וצ'ארמנדר שוב משתעל גיצים קטנים. [/b][/quote]
"ספירו!! יותר חזק! לא נחים עד שלא מצליחים"
"צ'ארמנדר, אתה חייב להמשיך לנסות"
-
[b] ירין
אני מתחיל לאבד תחושה באיברים שלא ידעתי על קיומם כשאני קורא את זה.. אבל שוב, אל תתן לזה להפריע לך... ואיך אפשר לקפוץ למטה אם הוא עומד במקום הכי נמוך במגרש?
--
"רטיקייט, כשהוא מתכוון להשתמש במכת הקארטה ברח אחורה, וכשהוא מתכוון לבעוט בך השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מנקי מתקרב לרטיקייט באמצעות הקפיצות מעלה ו"מטה", ולבסוף הוא משתמש במכת קארטה חזקה ביותר, אך רטיקייט בורח אחורה. המכה גורמת לשקע באדמה שמרים קצת את האדמה מסביב. השקע מגיע כמעט עד לרטיקייט. לאחר מכן מנקי מתכוון לבעוט בו, אבל רטקייט קופץ ומשתמש בחבטת גוף, אך מנקי תופס אותו והם נופלים כשמנקי מנסה למנוע מרטיקיט להמרח עליו
--
תזכור שיש לך עוד פוקימון שלישי, ובגלל שהוא עדיין לא נלחם, הוא יוכל להחזיק מעמד מספיק זמן כדי שג'יגליפף ומנקי ינוחו. אבל תזכור שגם לפול מורפי יש פוקימון שלישי. רק אומר.
[/b][/quote]
"מנקי חזור! אלקיד צא! נסה שוק חשמלי בכל הכח! ואז חכה שהוא יתרקב אליך חבטת גוף מחשמלת- חבטת גוף רגילה רק שתעביר בך זרמים שיחשמלו אותו!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 9 2009, 01:43 PM
[b] ליאו
אתה מתקדם שם ואתה רואה שם בדו ( [img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa406.png[/img] [/b][/quote]
"פיג'י אני בוחר בך! השתמש במכת כנף על בדו!" אני אומר ושולח אותו
-
דודי
הפוכדור נזרק וטורטוויג נכנס לתוכו. הפוכדור מתנודנד מספר פעמים, ולבסוף הוא נעצר. לכדת טורטוויג, יעודכן מיד.
איקי
יער יש רק אחד במשחק, אם לא כתוב שיש יער הכוונה היא לשדה אם אולי כמה עצים.
--
קרבי יוצא ודוחף את אודיש שכבר נראה עייף. אודיש משתמש בדחיפה ופוגע בקרבי
תמיר
אתה יוצא ממרוול, ואתה רואה את דרך מרוול-זואגוויל, כביש שמתפתל ועלוה להר רום. אתה רואה גם את נחל רום שזורם מהר רום מטה, והוא מתעקל ומתרחק מהעיר. בסביבת הנחל ניתן למצוא פוקימוני מים, ובשדה סתם פוקימונים כמו שהיו עד עכשיו, איפה תחפש?
מקס
מצליחים מה בדיוק?
--
ספירו מנסה חזק יותר והצמח ואחד העלים של הצמח מתחיל להקרע.
צ'ארמנדר מנסה שוב ויוצאים שוב גיצים, קצת יותר, אבל הם עדיין זניחים מכדי לגרום נזק.
ירין
"רטיקייט, התחמק מהשוק החשמלי, ולאחר מכן השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
אלקיד מנסה לעשות שוק חשמלי, ומסביב לגוף שלי יש ניצוצות, ואתה חושב שעוד רגע זה יצליח והוא ישתמש בשוק חשמל, אך בסוף הניצוצות נעלמים. אלקיד נאנח, ורטיקייט משתמש בחבטת גוף. אלקיד משתמש בחבטת הגוף החשמלי, ושניהם פוגעים, ואתה רואה ברקון (יש מילה כזאת בכלל?) שעובר מאלקיד לרטיקייט, אך גם אלקיד נפגע מרטיקייט. רטיקייט כבר נראה עייף.
ליאו
פיג'י יוצא מהכדור ומכה בבדו עם הכנף שלו. בדו נפגע ומשתמש בדחיפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 08:39 AM
[b] תמיר
אתה יוצא ממרוול, ואתה רואה את דרך מרוול-זואגוויל, כביש שמתפתל ועלוה להר רום. אתה רואה גם את נחל רום שזורם מהר רום מטה, והוא מתעקל ומתרחק מהעיר. בסביבת הנחל ניתן למצוא פוקימוני מים, ובשדה סתם פוקימונים כמו שהיו עד עכשיו, איפה תחפש?
[/b][/quote]
אני הולך לנהר,עומד על שפתו בזהירות וצופה מסביב לפוקימוני מים מזדמנים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 07:39 AM
[b] ירין
"רטיקייט, התחמק מהשוק החשמלי, ולאחר מכן השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
אלקיד מנסה לעשות שוק חשמלי, ומסביב לגוף שלי יש ניצוצות, ואתה חושב שעוד רגע זה יצליח והוא ישתמש בשוק חשמל, אך בסוף הניצוצות נעלמים. אלקיד נאנח, ורטיקייט משתמש בחבטת גוף. אלקיד משתמש בחבטת הגוף החשמלי, ושניהם פוגעים, ואתה רואה ברקון (יש מילה כזאת בכלל?) שעובר מאלקיד לרטיקייט, אך גם אלקיד נפגע מרטיקייט. רטיקייט כבר נראה עייף.
[/b][/quote]
יש לי שאלה למתקפה, ברק על חושי-ברק שאתה יכול להחזיק אותו ולהזיז אותו בעזרת כח המחשבה, אפשר?
-------
"אלקיד נסה לתת את השוק החשמלי שלך בשיא הכח ולהוציא מכת ברק! ואז נסה אקדח חשמל-רכז את כל הכח בפה כמו חשמלת ואז תוציא אותה בשיא הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:19 PM
[b] ניתאי
הכדור נזרק וורמפל נכנס לתוכו, ואחרי כמה רעידות הפוכדור נעצר. לכדת וורמפל, יעודכן מיד. [/b][/quote]
היה ממשד קשה למצוא את התגובה שלי...
"יש,לכדתי וורמפל" אני אומר וממשיך ללכת ביער
-
לכל אלה שהגיבו קודם, ושראו שאני מחובר ולא הגבתי... זה היה כי נאבקתי עם חיפוש בינארי בתוך מטריצות... אבל הסתדרתי (ואל תחשבו בבקשה שאני סתם זורק מושגים לאוויר טוב?)
תמיר
הפוקימון הקרוב ביותר אליך הוא הורסי, והוא שוחה במים כעת. (שלמען הפשטות וחוסר הסיבוכיות במשחק יכול להלחם ביבשה, אבל מעדיף בהרבה את המים, וכמו כן שכל פוקימון פרט לפוקימון מועפף יכול לשחות, אבל פוקימוני מים יכולים להיות זמן בלתי מוגבל מתחת למים.)
ירין
הכל אפשרי, תלוי איך תסביר את זה לפוקימון ומה תהיה השליטה שלו בחשמל מלחתכילה, ואז נראה. פוקימון ברמה של אלקיד שלך לא יכול להתקרב לביצוע מתקפה כזאת.
--
"רטיקייט, אם זה אכן יצליח, תתחמק, ובין אם זה יצליח ובין אם לא השתמש בחבטת גוף בעוד אתה מתחמק מה'חשמלת'" אומר פול מורפי. אלקיד מנסה לרכז את הכוחות, והניצוצות מתלכדים לחשמל שמקיף את אלקיד ויורה ברק קטנטן את רטיקייט, שמספיק להתחמק. רטיקייט רץ לאלקיד, ואלקיד מצליח לירות את הניצוצות של החשמל, אך לא מצליח לאחד אותם לאקדח חשמל, אבל הניצוצות די חלשים, אך מצליחים לפגוע ברטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט חובט באלקיד.
ניתאי
זה סביר.
--
זה לא יער זה שדה -.-, אתה ממשיך לטייל ואתה פוגש וויזמיר. ([img]http://pokemonelite2000.com/pkrs045.gif[/img])
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 01:49 PM
[b] לכל אלה שהגיבו קודם, ושראו שאני מחובר ולא הגבתי... זה היה כי נאבקתי עם חיפוש בינארי בתוך מטריצות... אבל הסתדרתי (ואל תחשבו בבקשה שאני סתם זורק מושגים לאוויר טוב?)
תמיר
הפוקימון הקרוב ביותר אליך הוא הורסי, והוא שוחה במים כעת. (שלמען הפשטות וחוסר הסיבוכיות במשחק יכול להלחם ביבשה, אבל מעדיף בהרבה את המים, וכמו כן שכל פוקימון פרט לפוקימון מועפף יכול לשחות, אבל פוקימוני מים יכולים להיות זמן בלתי מוגבל מתחת למים.) [/b][/quote]
*עכשיו אתה יכול להסביר את זה בעברית?*
---------------------------------------------------
אני הולך על גדת הנהר במשך כמה מטרים טובים,מחפש כמה שיותר פוקימוני מים כדי שאוכל לברור לי את הכי טוב
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 12:49 PM
[b] ירין
הכל אפשרי, תלוי איך תסביר את זה לפוקימון ומה תהיה השליטה שלו בחשמל מלחתכילה, ואז נראה. פוקימון ברמה של אלקיד שלך לא יכול להתקרב לביצוע מתקפה כזאת.
--
"רטיקייט, אם זה אכן יצליח, תתחמק, ובין אם זה יצליח ובין אם לא השתמש בחבטת גוף בעוד אתה מתחמק מה'חשמלת'" אומר פול מורפי. אלקיד מנסה לרכז את הכוחות, והניצוצות מתלכדים לחשמל שמקיף את אלקיד ויורה ברק קטנטן את רטיקייט, שמספיק להתחמק. רטיקייט רץ לאלקיד, ואלקיד מצליח לירות את הניצוצות של החשמל, אך לא מצליח לאחד אותם לאקדח חשמל, אבל הניצוצות די חלשים, אך מצליחים לפגוע ברטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט חובט באלקיד.
[/b][/quote]
נחכה שהוא יתפתח..
-----
"אלקיד שוב חבטת גוף חשמלית משולב באגרוף חשמלי! בכל הכח!" אני אומר