-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 03:05 PM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רק שתדע הצלפת זנב זו מתקפה שלא פוגעת ביריב הפוקימון רק מזיז את הזנב שלו מצד לצד, ככה כשאתה מבקש לתקוף את מגמגר עם הזנב של רייהורן זה לא אפזרי כי הזנב שלו ממש קטן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רייהרון מנסה להתהפך ומצליח, הוא מצליח לעמוד וללכת.
מגמגר העצבני מנסה לתקוף בלהביור אבל רייהרון חומק.[/i]
[/b][/quote]
אז למה יש אותה?
------
"מכת קרן בכל הכח!!!" אני אומר
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות ביער, מחפש את האישה, כל האזור חשוך מאוד כי לילה, אתה ממשיך לחפש, לפתע אתה שומע רעש ממקום אחד של משהו שזז, אתה תקרב לאט לאט לראות מה זה ולפתע מגיע מהאזור הזה אורסרינג עצבני במיוחד. [/b][/quote]
"מישהו יכול לעזור לי?" אצעק ואתחיל לברוח עם טוטודייל
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בבועות על טריקו ומפיל אותו מהעץ, טריקו העצבני קם מן האדמה ותוקף בספיגה ושואב מסקווירטל את הכוח שהוא איבד בגלל הנפילה, סקווירטל הפצוע ממשיך להלחם ותוקף בחבטה ופוגע בטריקו שנופל שוב על האדמה.[/i]
[i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
[i]ג'יאודוד לא עונה הלך הוא ניראה מחוסל, לפתע מאמן היינג'ר מוציא מן הכיס שלו מן מרפאה ומרפאה את הגי'אודוד שלך.
"צריך להזר בית המלון הזה מלא פוקימונים מטופרים, אני מצאתי בחדר שלי חבורה של רטטות מעצבנות שאכלו לי את האוכל שהיה לי בתיק, תגיד מה שימך?" שאל המאמן.[/i]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]לפתע רואה שהיד הענקית נעלמה, אתה ממשיך לרוץ אחרילני ושרון, כעבור כרבע שעה אתה מגיע אל העיר, לפתע אתה רואה חור ענקי באדמה ולידו עומד אוגי הוא מביט אל תוך החור.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]זה מתקפה שמעלה סטטוס בדרך כלל, אני לא מבין בזה, ככה חשבו יוצרי המשחקים שהמתקפה הזו טובה אני חושב שהיא סתם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רייהורן תוקף במקת קרן ומעיף את מגמר לגובה, מגמגר נופל על האדמה וניפצע קשה.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה רואה שאין אף אחד באזור הזה של היער, אתה מתחיל לברוח עם טוטודייל והאורסרינג רץ אחריכם, הוא מפיל עצים מרוב עצבים, לפתע הוא תוקף באגרוף ממוקד ומפיל שורה של עצים ומפיל גם עץ אד שחוסם את דרככם, אתה לא יודע לאן ללכת ואתה רואה שהאורסרינג מתקרב עליכם במהירות.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 03:35 PM
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בבועות על טריקו ומפיל אותו מהעץ, טריקו העצבני קם מן האדמה ותוקף בספיגה ושואב מסקווירטל את הכוח שהוא איבד בגלל הנפילה, סקווירטל הפצוע ממשיך להלחם ותוקף בחבטה ופוגע בטריקו שנופל שוב על האדמה.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל,נסיגה ושוב חבטה ואז בועות!"אני צועק לו.
-
[i]אתה רואה שאין אף אחד באזור הזה של היער, אתה מתחיל לברוח עם טוטודייל והאורסרינג רץ אחריכם, הוא מפיל עצים מרוב עצבים, לפתע הוא תוקף באגרוף ממוקד ומפיל שורה של עצים ומפיל גם עץ אד שחוסם את דרככם, אתה לא יודע לאן ללכת ואתה רואה שהאורסרינג מתקרב עליכם במהירות.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל! אקדח מים!"
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]טריקו תוקף במתקפה מהירה וסווקיטל תוקף בנסיגה וחומק, סקווירטל מנצל את הרגע ותוקף בחבטה ומעיף את טריקו על אחד העצים, טריקו ניפצע קשה אבל מנסה לתקוף בחבטה.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תוקף במתקפת אקדח מים ופוגע בקושי באורסרינג, אורסריג תוקף בחבטת זעם ופוגע חזק בטוטודייל שמתעלף.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 03:53 PM
[i]טוטודייל תוקף במתקפת אקדח מים ופוגע בקושי באורסרינג, אורסריג תוקף בחבטת זעם ופוגע חזק בטוטודייל שמתעלף.[/i] [/b][/quote]
אני מרים את טוטודייל ומתחיל לרוץ,מנסה לעקוף את העץ
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 03:53 PM
[i]טריקו תוקף במתקפה מהירה וסווקיטל תוקף בנסיגה וחומק, סקווירטל מנצל את הרגע ותוקף בחבטה ומעיף את טריקו על אחד העצים, טריקו ניפצע קשה אבל מנסה לתקוף בחבטה.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תקוף שוב בחבטה בכל הכוח!"אני אומר לו
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה מרים את טוטודייל וקופץ מעל גזע העץ, ורץ במהרות כדי לברוח מאורסרינג, אתה לפתע רואה שאורסרינג לא רודף אחריך, אתה ממשיך לחפש את האישה לפתע אתה רואה את אחד המאמנים שאיתך בצוות הוא רץ לאחד הכיוונים.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תקוף בחבטה שוב בכל הכוח אבל טריקו מצליח לחמוק בשנייה האחרונה, טריקו תוקף בספיגה ושואב את האנרגיה שהוא איבד מסקווירטל, סקווירל ניראה חלש מאוד.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 04:05 PM
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תקוף בחבטה שוב בכל הכוח אבל טריקו מצליח לחמוק בשנייה האחרונה, טריקו תוקף בספיגה ושואב את האנרגיה שהוא איבד מסקווירטל, סקווירל ניראה חלש מאוד.[/i] [/b][/quote]
"סקווירטל תקוף בבועות ואז נסיגה ואז שוב חבטה!"אני צועק לו
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]זה מתקפה שמעלה סטטוס בדרך כלל, אני לא מבין בזה, ככה חשבו יוצרי המשחקים שהמתקפה הזו טובה אני חושב שהיא סתם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רייהורן תוקף במקת קרן ומעיף את מגמר לגובה, מגמגר נופל על האדמה וניפצע קשה.[/i]
[/b][/quote]
"עכשיו רקע בכל הכח עליו ומכת קרן לסיום!!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 04:05 PM
[i]אתה מרים את טוטודייל וקופץ מעל גזע העץ, ורץ במהרות כדי לברוח מאורסרינג, אתה לפתע רואה שאורסרינג לא רודף אחריך, אתה ממשיך לחפש את האישה לפתע אתה רואה את אחד המאמנים שאיתך בצוות הוא רץ לאחד הכיוונים.[/i] [/b][/quote]
"תיזהר! יש שם אורסרינג עצבני וענק!" אגיד לוואצביע לכיוון שבו ראיתי את אורסרינג בפעם האחרונה
-
[b]
[i]לפתע רואה שהיד הענקית נעלמה, אתה ממשיך לרוץ אחרילני ושרון, כעבור כרבע שעה אתה מגיע אל העיר, לפתע אתה רואה חור ענקי באדמה ולידו עומד אוגי הוא מביט אל תוך החור.[/i] [/b][/quote]
"אוגי, מה יש בחור הזה? ואיפה פרופסור גרי?" אני שואל אותו.
-
[b] [i][b]the Ultimate Rhydon[/b][/i]
[i]ג'יאודוד לא עונה הלך הוא ניראה מחוסל, לפתע מאמן היינג'ר מוציא מן הכיס שלו מן מרפאה ומרפאה את הגי'אודוד שלך.
"צריך להזר בית המלון הזה מלא פוקימונים מטופרים, אני מצאתי בחדר שלי חבורה של רטטות מעצבנות שאכלו לי את האוכל שהיה לי בתיק, תגיד מה שימך?" שאל המאמן.[/i] [/b][/quote]
"שמי הנרי! שוב פעם תודה על שהצלת אותנו!" אני אומר למאמן
אני מחזיר את ג'יודוד לפוקאדור ואומר למאמן:"אתה יכול לקחת אותי לאולם ההופעות, בבקשה? אני מאחר למסדר בוקר! דרך-אגב, איך קוראים לך?"
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בבועות אבל טריקו חומק במתקפה מהירה, הוא מנסה לפגוע בסקווירטל שחומק בנסיגה ולא ניפגע, סקווירטל תוקף בחבטה ופוגע חזק בטריקו.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף ברקע אבל מגמר חומק הוא תוקף בסיבוב אש ופוגע חזק ברייהורן.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"אתה מספר לי, אחרי רדפו חבורה של גיבלים רעבים, טוב אני חייב להמשיך לרוץ אני רוצה לקבל את הפוקדור הראשון שלי" אמר המאמן ואז התחיל לרוץ עד שהוא נעלם.[/i]
[i]"זה החור שהמפלת הזו יצא, היא חטפה את הפרופסור, אני חושב שאני אכנס לתוך הבור, אני חייב להציל את האנשים שהמפלת הזו חטפה ואת הפרופסור" אמר אוגי.[/i]
[i]"קוראים לי דני, בו אחרי אני אקח אותך לאולם ההופעות" אמר דני הוא לחץ על הכפתור של המעלית, כעבור כמה דקות אתה ניכנס אל מהעלית, הוא לוחץ על הכפתור שבמעלית והמעלית מתחילה לרדת, כעבור כמה דקות המעלית ניפתחת, אתה הולך אחרי דני ואתם מגיעים אל אולם ההופעות, באולם יש מלא מאמנים, לפתע פרופסור גרי אוק עולה על הבמה ומתחיל לדבר.
"שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 04:38 PM
[i]"אתה מספר לי, אחרי רדפו חבורה של גיבלים רעבים, טוב אני חייב להמשיך לרוץ אני רוצה לקבל את הפוקדור הראשון שלי" אמר המאמן ואז התחיל לרוץ עד שהוא נעלם.[/i] [/b][/quote]
"גם אני" אגיד לו ואתחיל לרוץ בעצמי לכיוון אחר ממה שהוא רץ,אבל לא לא לכיוון שממנו הוא בא
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף ברקע אבל מגמר חומק הוא תוקף בסיבוב אש ופוגע חזק ברייהורן.[/i]
[/b][/quote]
"עכשיו רקע משולב במכת קרן(קרן רקעית?)!!" אני אומר
-
[i]"קוראים לי דני, בו אחרי אני אקח אותך לאולם ההופעות" אמר דני הוא לחץ על הכפתור של המעלית, כעבור כמה דקות אתה ניכנס אל מהעלית, הוא לוחץ על הכפתור שבמעלית והמעלית מתחילה לרדת, כעבור כמה דקות המעלית ניפתחת, אתה הולך אחרי דני ואתם מגיעים אל אולם ההופעות, באולם יש מלא מאמנים, לפתע פרופסור גרי אוק עולה על הבמה ומתחיל לדבר.
"שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי[/i] [/b][/quote]
"תודה רבה, דני!" אני אומר לדני
'אני הלך למרכז הפוקימונים כדי לראות שג'יודוד באמת בסדר, ולא פצוע קשה!' אני חושב לעצמי והולך...
-
[i]סקווירטל תוקף בבועות אבל טריקו חומק במתקפה מהירה, הוא מנסה לפגוע בסקווירטל שחומק בנסיגה ולא ניפגע, סקווירטל תוקף בחבטה ופוגע חזק בטריקו.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל פעם אחרונה תקוף בחבטה!תסיים את זה!"אני אומר לו
-
[quote][b]
~JolTeoN~
פיצ'ו מנסה לתקוף בזנב ברזל אבל היא בכלל לא יודעת אך להתחיל תקוף בזה כי לא אימנתה אותה בזה, פיצ'ו תוקפת בגל רעם ומריפ תוקפת במכת ברק כמכתנגד ונוצר פיצוץ חשמךי חזק בזירה אבל אף אחד לא ניפגע.
[/b][/quote]
אני ניזכר פיתאום במה שקרה בקרבות הקודמים של פי'צו ומפחד שהיא תיפגע גם הפעם.אני אומר למאמנת "אולי נפסיק את הקרב הזה לפני שהפוקימונים שלנו יפגעו" ושואל את פיצ'ו"את מסכימה להפסיק את הקרב??"
-
[b] [i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]אתה יוצא מבית המלון לפתע אתה רואה מגרש קרבות ענקי ויש בוא מלא מאמנים שנלחמים ומתאמנים.[/i] [/b][/quote]
אלך להסתכל מעט על הקרבות באיזור, לראות רמה אמיתית של מאמני פוקימונים.
-
[b]
[i]"זה החור שהמפלת הזו יצא, היא חטפה את הפרופסור, אני חושב שאני אכנס לתוך הבור, אני חייב להציל את האנשים שהמפלת הזו חטפה ואת הפרופסור" אמר אוגי.[/i]
[/b][/quote]
"אני אכנס אתך" אני אומר ומתקרב אליו.
"לני, שרון, גם אתם באים, נכון?" אני שואל.
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
אתה ממשיך לרוץ, לפתע אתה מגיע לאזור מוזר אתה רואה מלא עיניים אדומות שמביטות עליך ורעש של משהו שמתקרב.
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]איך הוא יכול לשבל את המתקפות האלה, רקע זה מתקפה עם כף הרגל ומכת קרן זה מכה עם הקרן שלו.
~~~~~~~~~~~~~~
רייהורן תוקף במכת רקע מגמר הודף אותה עם מכת התעלפות ואז רייהורן תוקף עם מכת קרן ופוגע במגמר חזק.[/i]
[i]אתה הולך למכרז הפוקימונים ומרפאה את ג'יאודוד האחות גוי אומרת לך שהכל בסדר עם ג'אודוד, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה תור ארוך של אנשים שרוצים להכנס לאיזה מקום.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה אלב טריקו חומק בשערית כוחותיו, הוא תוקף בסםיגה שוב אבל סקווירטל לא נותן לו הוא תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק, טריקו מחוסל.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]פיצ'ו לא מבינה למה אתה רוצה להפסיק את הקרב, היא מאוד רוצה להמשיך להלחם.[/i]
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]אתה הולך לראות את הקרבות אתה רואה שהמאמנים שם מאוד טובים, לפתע הפוקדור שקבלתה בדואר ביום שבוא קבלתה את המכתב, נופל על הריצפה וניפתח ויוצא ממנו לארביטאר קטן הוא ניראה חזק.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/img]
[i]"בשמחה!" אמר לני, שרון עשתה עם הראש כן, טוב כחו את הפוקדורים האלו בתוכים יש פוקימונים מעופפים בעזרתם תרדו למטה, אמר אוגי והוציא פלייגון, הוא קפץ עליו ואז הפלייגון התחיל לעוף אל תוך הבור.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/16/330.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 08:08 PM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]איך הוא יכול לשבל את המתקפות האלה, רקע זה מתקפה עם כף הרגל ומכת קרן זה מכה עם הקרן שלו.
~~~~~~~~~~~~~~
רייהורן תוקף במכת רקע מגמר הודף אותה עם מכת התעלפות ואז רייהורן תוקף עם מכת קרן ופוגע במגמר חזק.[/i]
[/b][/quote]
"שוב רקע ומכת קרן חזקה!" אני צועק לו
-
[b]
[i]"בשמחה!" אמר לני, שרון עשתה עם הראש כן, טוב כחו את הפוקדורים האלו בתוכים יש פוקימונים מעופפים בעזרתם תרדו למטה, אמר אוגי והוציא פלייגון, הוא קפץ עליו ואז הפלייגון התחיל לעוף אל תוך הבור.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/16/330.png[/img] [/b][/quote]
"בסדר" אני אומר וזורק את הפוקדור שקיבלתי לאוויר.
-
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בחבטה אלב טריקו חומק בשערית כוחותיו, הוא תוקף בסםיגה שוב אבל סקווירטל לא נותן לו הוא תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק, טריקו מחוסל.[/i]
[/b][/quote]
"כל הכבוד סקווירטל"אני אומר לו וזורק פוקדור על טריקו
-
אתה ממשיך לרוץ, לפתע אתה מגיע לאזור מוזר אתה רואה מלא עיניים אדומות שמביטות עליך ורעש של משהו שמתקרב.
שוב אבל סקווירטל לא נותן לו הוא תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק, טריקו מחוסל.[/i] [/b][/quote]
"טוטודייל,תתעורר!" אני אומר ומנער אותו מעט כדי שיתעורר
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף ברקע אבל מגמגר חומק הוא תוקף בגלגל אש ופוגע חזק מאוד ברייהורן ומחסל אותו, אתה מפסיד בקרב.[/i]
[i]מן הפוקדור יוצא פיג'יוט, הוא ניראה חזק, גם ללני ולשון יוצאים פיג'יוטים, אתה עולה על הפיגי'יוט שלך והוא מתחיל לעוף אל תוך הבור, אתה לא רואה כלום אתה מוציא את הפוקדע שלך ולוחץ על כפתור הפנס כדי לראות משהו, אתה רואה מלא בורות קטנים, ודברים מוזרים מאוד, לפתע הפיג'יוט שלך נוחת הקרקע ואתה רואה את אוגי הוא ניראה מבוהל מאוד, אתה רואה שהפלייגון שלו מחוסל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/Spr_4d_018.png[/img]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]הפוקדור עף לכיוונו של טריקו ופוגע בו, הפוקדור מוציא מן אור אדום מוזר שמקיף את טריקו בהילה אדומה ואז בולעה אותו לתוך הפוקדור, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד והכפתור של הפוקדור מתחיל להבהב, לפתע הפוקדור נעצר, אתה לא קולט אבל לפתע אתה מבין שתפסתה טריקו.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה מטלטל את טוטודייל עד שהוא מתעורר, הוא מביט עליך בחצי עין בפוקחה, לפתע הוא מבחין בכל העיניים האדומות וקופץ לתוך התיק שלך מרוב בהלה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 25 2009, 08:22 PM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף ברקע אבל מגמגר חומק הוא תוקף בגלגל אש ופוגע חזק מאוד ברייהורן ומחסל אותו, אתה מפסיד בקרב.[/i]
[/b][/quote]
"ריי הייתה מצויין!חזור!" אני אומר "זה היה קרב טוב" אני אומר לו
-
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]הפוקדור עף לכיוונו של טריקו ופוגע בו, הפוקדור מוציא מן אור אדום מוזר שמקיף את טריקו בהילה אדומה ואז בולעה אותו לתוך הפוקדור, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד והכפתור של הפוקדור מתחיל להבהב, לפתע הפוקדור נעצר, אתה לא קולט אבל לפתע אתה מבין שתפסתה טריקו.[/i]
[/b][/quote]
"יש!תפסתי טריקו!"אני אומר בשמחה וחוזר לעיר למרכז הפוקימונים לרפות אותו,אני נכנס למרכז ומחפש את האחות ג'וי
-
[b]
[i]מן הפוקדור יוצא פיג'יוט, הוא ניראה חזק, גם ללני ולשון יוצאים פיג'יוטים, אתה עולה על הפיגי'יוט שלך והוא מתחיל לעוף אל תוך הבור, אתה לא רואה כלום אתה מוציא את הפוקדע שלך ולוחץ על כפתור הפנס כדי לראות משהו, אתה רואה מלא בורות קטנים, ודברים מוזרים מאוד, לפתע הפיג'יוט שלך נוחת הקרקע ואתה רואה את אוגי הוא ניראה מבוהל מאוד, אתה רואה שהפלייגון שלו מחוסל.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/Spr_4d_018.png[/img]
[/b][/quote]
"אוגי! מה קרה לפלייגון?" אני שואל ויורד מפידג'יוט בזמן שאני רץ אל עבר אוגי.
-
[i]אתה מטלטל את טוטודייל עד שהוא מתעורר, הוא מביט עליך בחצי עין בפוקחה, לפתע הוא מבחין בכל העיניים האדומות וקופץ לתוך התיק שלך מרוב בהלה.[/i] [/b][/quote]
"זה לא עןזר לי במיוחד" אני אומר לעצמי מסתובב ומתחיל לרוץ כדי לברוח
-
[b] [i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]אתה הולך לראות את הקרבות אתה רואה שהמאמנים שם מאוד טובים, לפתע הפוקדור שקבלתה בדואר ביום שבוא קבלתה את המכתב, נופל על הריצפה וניפתח ויוצא ממנו לארביטאר קטן הוא ניראה חזק.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/68/246.png[/img] [/b][/quote]
"היי לרויטר!" אני אומר לו בחיוך.
"אני ביל, ואני אהיה המאמן שלך!" אני אומר לו בגאווה.
-
[quote][b]
~JolTeoN~
פיצ'ו לא מבינה למה אתה רוצה להפסיק את הקרב, היא מאוד רוצה להמשיך להלחם.
[/b][/quote]
אני אומר לה:"פיצ'ו את עדיין חלשה ואני פוחד שתיפגעי"
-
[i]אתה הולך למכרז הפוקימונים ומרפאה את ג'יאודוד האחות גוי אומרת לך שהכל בסדר עם ג'אודוד, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה תור ארוך של אנשים שרוצים להכנס לאיזה מקום.[/i] [/b][/quote]
אני הולך ושואל את אחד האנשים למה הם מחכים בתור...
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 24 2009, 12:16 PM
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]סווינאב אוכל ללא הפסקה, אבך גיבל לפתע מפסיק לאכול הוא מתחיל לרוץ ויוצא מחדר האוכל.[/i]
[/b][/quote]
"סוונאב תישאר פה אני הולך אחרי גיבל..." אני אומר לו ומלטף אותו בראשו בעודו זולל.
אני מתחיל לרוץ אחרי גיבל.
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה מחזיר את רייהורן לפוקדור והולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאה אותו, אחרי כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקדור, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה תור ארוך של אנשים שמחכים למשהו.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה לוקח את הפוקדור של טריקו ויוצא מפארק פוקימוני העשב, אתה רואה שכבר כמעט לילה, ושעוד חצי שעה יש מסדר בבית המלון ומחלקים אתכם לקבוצות, אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את טריקו ואת סקווירטל, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שיש מלא מאמנים שהולכים לבית המלון.[/i]
[i]"תקפו אותי חבורה של אלקטרובאזים עצבניים במיוחד ופגעו בפלייגון שלי ואז הם ברחו." אמר אוגי, לפתע אתה רואה 3 מערות שונות הם ענקיות.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/28/125.png[/img]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה ממשיך לרוץ אתה ממשיך לראות את העיניים האדומות, לפתע אתה מבחין שהעיניים האדומות הם של הוט הוטים, אבל אתה עדיין שומע רעש של משהו שמתקרב הוא עוכב אחריך.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a4/163.png[/img]
[i][b]Glalie Kun[/b][/i]
[i]לרביטאר ניראה מאוד שמח שאתה המאמן שלו, לפתע הוא רץ לאחת הזירותשבהם נימצא כבר מאמן, המאמן ניראה מאוד חזק אבל לרביטאר רוצה להלחם נגדו.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr008.png[/img]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]פיצ'ו רוצה מאוד להמשיך להלחם, היא רוצה להתחזק.[/i]
[i]"יש כאן פארק פוקימוני עשב, כולם רוצים להכנס כדי לאמן או לתפוס פוקימונים." אמר איש אחד.[/i]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה רץ אחרי הגיבל ואז לפתע אתה רואה שהוא יוצא מהמלון, אתה יוצא לראות לאן הוא הולך ואתה רואה שהוא הולך למגרש הקרבות, לפתע אתה רואה שעוד מעט גרי עומד להתחיל לדבר באולם ההופעות.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 26 2009, 12:29 AM
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה לוקח את הפוקדור של טריקו ויוצא מפארק פוקימוני העשב, אתה רואה שכבר כמעט לילה, ושעוד חצי שעה יש מסדר בבית המלון ומחלקים אתכם לקבוצות, אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפאה את טריקו ואת סקווירטל, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שיש מלא מאמנים שהולכים לבית המלון.[/i]
[/b][/quote]
אני מחזיר את סקווירטל לפוקדור ורץ מהר למלון לא לאחר למסדר.
-
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה מחזיר את רייהורן לפוקדור והולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאה אותו, אחרי כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקדור, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה תור ארוך של אנשים שמחכים למשהו.[/i]
[/b][/quote]
אני שואל את האנשים למה התור
-
[b]
[i]"תקפו אותי חבורה של אלקטרובאזים עצבניים במיוחד ופגעו בפלייגון שלי ואז הם ברחו." אמר אוגי, לפתע אתה רואה 3 מערות שונות הם ענקיות.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/28/125.png[/img]
[/b][/quote]
פלייגון הוא פוקימון אדמה, איך לעזאזל מתקפות חשמליות פגעו בו? ._.
"טוב. שרון ולני. אנחנו מפצלים. אני אקח את המערה הימנית, לני את השמאלי ושרון את האמצעית" אני אומר, מחזיר את פידג'יוט לכדור, מכניס אותו לכיס שלי ומתחיל ללכת אל המערה הימנית.