-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 14 2010, 11:01 PM
[b]
ריימונד ~
"רק ריימונד זכה בטלסימן , ולכן כל השאר יצטרו להשיג אותו לבד , האימון שלכם ניגמר , למדתם מתקפות ודברים מעניינים מאוד , תתאמנו על זה בבית , בהצלחה לכולם ." הוא אומר ושולח את כולכם חזרה לכיתה הקודמת , עכשיו כולם יכולים ללכת , ניגמר שיעור כוחות האור והברק אבל יש לך עכשיו שיעור ערפדים , אבל זה אחרי הפסקת האוכל .
[/b][/quote]
אלך לאכול.
-
[b]דראקו ~
המחנך מחייך ואז מוחק את החיוך ועובר לפרצוף חמוץ כמו שלך , ואז אומר
"אווו.. אני מצטער דראקו שזה קרה לך ,אולי תמצא אותם בהמשך היום ?
אבל אם באת לפה סימן שיש משהו שרצית לדעת , להבין , או להגיד לי , לא ?"
ומחכה לתשובה .
האול ~
"וואט דה פאק ?!?!" הוא צועק ולא מבין מה זה היה
"אתה מלך !!!!" הוא אומר וטופח על השכם שלך .
ג'ין ~
אתה לא מצליח והמאמן רואה את זה ואומר "תשמע , ברגע שבאמת תרצה להחזיק את הנשק שלך הוא פשוט יופיע , תאמין בעצמך !"
ריימונד ~
אתה מגיע לחדר האוכל המפואר , לוקח לעצמך ארוחת בוקר מפנקת ומתיישב שם .
הרבה אנשים עוברים ואתה שומע יותר מידי מחשבות ,
הבחורה שקודם אמרה שאתה ניראה טוב , אתה לא זוכר כ"כ איך קוראים לה אבל זוכר
מה היא אמרה עליך קודם , היא עוברת בידיוק לידך עכשיו .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 15 2010, 08:17 PM
[b] [b]האול ~
"וואט דה פאק ?!?!" הוא צועק ולא מבין מה זה היה
"אתה מלך !!!!" הוא אומר וטופח על השכם שלך .
[/b] [/b][/quote]
"כן יכול להיות, אבל זה היה פשוט טבעי..." אומר לו בחיוך.
"תגיד מי זאת חברה שלה?, אם אתה רוצה אני אראה ואולי אסדר לך אותה" אומר ואקרוץ לו עין.
-
[b] [b]דראקו ~
המחנך מחייך ואז מוחק את החיוך ועובר לפרצוף חמוץ כמו שלך , ואז אומר
"אווו.. אני מצטער דראקו שזה קרה לך ,אולי תמצא אותם בהמשך היום ?
אבל אם באת לפה סימן שיש משהו שרצית לדעת , להבין , או להגיד לי , לא ?"
ומחכה לתשובה.[/b] [/b][/quote]
"האמת שסתם באתי,אבל אם אני כבר פה יש לי שאלה. קיבלתי מחייה קמע והחייאתי את הקמע שלי.
והוא "בלע" לי את הנשק. במידה ואצטרך את הנשק,איך אני מזמן אותו?"
-
[b]דראקו ~
המחנך שלך צוחק קצת ואז אומר "תשמע , הקמע שלך בלע את הנשק שלך , אבל ברגע שתרצה להחזיק בנשק פשוט תחשוב על להוציא את הנשק שלך , הרצון להחזקה בנשק הוא בעצם כפתור ההפעלה של הטלסימן , ברגע שאתה רוצה את הנשק שלך בידיים הוא מופיע בידיים שלך והאבן הוורודה תרחף לצידך "
האול ~
"כן , הן אמרו שהן הולכות להתאמן , בוא נלך לראות אותן , רוצה ?" כריס שואל .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 15 2010, 08:52 PM
[b] [b]האול ~
"כן , הן אמרו שהן הולכות להתאמן , בוא נלך לראות אותן , רוצה ?" כריס שואל .[/b] [/b][/quote]
"אני לא רוצה להיראות כפייתי מדי" אשיב בזאת לכריס.
"הקרב עם השניים הקודמים היה יותר מדי משעמם אולי נאתגר שני אנשים מכיתה 2?" אשאל אותו ואחכה לתגובתו.
-
[b] ג'ין ~
אתה לא מצליח והמאמן רואה את זה ואומר "תשמע , ברגע שבאמת תרצה להחזיק את הנשק שלך הוא פשוט יופיע , תאמין בעצמך !"
[/b][/quote]
"אוקי" אומר לו ואדמין את זה שוב אני אדמיין את עצמי פשוט מוציא את הנשק מהחולצה אני פשוט מאמין ושזה למטרה טובה ושיכול לעשות את זה ואני מדמיין את איך שהוא מתפעל מהנשק שלי
-
[b] [b]ריימונד ~
אתה מגיע לחדר האוכל המפואר , לוקח לעצמך ארוחת בוקר מפנקת ומתיישב שם .
הרבה אנשים עוברים ואתה שומע יותר מידי מחשבות ,
הבחורה שקודם אמרה שאתה ניראה טוב , אתה לא זוכר כ"כ איך קוראים לה אבל זוכר
מה היא אמרה עליך קודם , היא עוברת בידיוק לידך עכשיו .[/b] [/b][/quote]
אחייך אלייה ,אקרא לה את המחשבות.
-
[b]האול ~
כריס צוחק ואומר " כיתה 2 חזקה מידי , ואגב לא התכוונתי שנלך להילחם , אני רק רוצה שנלך לראות את סופי והחברה שסיפרה עליה , היא אמרה שהיא הולכת להתאמן איתה אולי נוכל למצוא אותה באחד מחדרי האימונים ."
ג'ין ~
פתאום משהו מוזר קורה , אור ורוד מופיע ליד הכתף שלך ופתאום ממנו יוצאת אבן ורודה שמרחפת מעל ראשך, אתה מרגיש משהו מוזר בידיים שלך , מין כובד כזה .. אתה מסתכל על היד ורואה שהטפרים שלך מופיעים על היד שלך והם זוהרים , אור שחור זוהר מקיף אותם .
ריימונד ~
היא מחייכת חזרה וחושבת על 'איזה חתיייך , מתי כבר הוא יחשוב לעצמו להתחיל איתי ?'[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 16 2010, 06:21 PM
[b] ג'ין ~
פתאום משהו מוזר קורה , אור ורוד מופיע ליד הכתף שלך ופתאום ממנו יוצאת אבן ורודה שמרחפת מעל ראשך, אתה מרגיש משהו מוזר בידיים שלך , מין כובד כזה .. אתה מסתכל על היד ורואה שהטפרים שלך מופיעים על היד שלך והם זוהרים , אור שחור זוהר מקיף אותם .
[/b][/quote]
"תראה סטנלי הצלחתי הצלחתי!!" אגיד לו בשמחה והתרגשות, "בוא תראה מה אתה חושב" אגיד לו בעודי מתפעל מהנשק שהוצאתי
-
[b] [b]האול ~
כריס צוחק ואומר " כיתה 2 חזקה מידי , ואגב לא התכוונתי שנלך להילחם , אני רק רוצה שנלך לראות את סופי והחברה שסיפרה עליה , היא אמרה שהיא הולכת להתאמן איתה אולי נוכל למצוא אותה באחד מחדרי האימונים ."
[/b] [/b][/quote]
"אוקיי" אאנח ואשמי טון מבואס מכך שלא אוכל להילחם במישהו מכיתה 2.
"אבל תחשוב על זה זה רק היום הראשון שלי וכבר הצלחתי להחיל בהפיכה לעורב מה שלפעמים קורה לתלמידים רק כשהם בכתה 2 יש בזה משהו לא כך?" אומר ואתקדם איתו לאחד מחדרי האימונים.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 15 2010, 08:52 PM
[b] [b]דראקו ~
המחנך שלך צוחק קצת ואז אומר "תשמע , הקמע שלך בלע את הנשק שלך , אבל ברגע שתרצה להחזיק בנשק פשוט תחשוב על להוציא את הנשק שלך , הרצון להחזקה בנשק הוא בעצם כפתור ההפעלה של הטלסימן , ברגע שאתה רוצה את הנשק שלך בידיים הוא מופיע בידיים שלך והאבן הוורודה תרחף לצידך "[/b] [/b][/quote]
"אוקי תודה רבה,אני צריך ללכת." אגיד ואלך לחדרי,אפתח אותו ואז אשב על המיטה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 14 2010, 11:01 PM
[b] [b]דיזל ~
"לשיעור הזה בכוונה הבאתי רק 20 תלמידים , כי יש לי רק טלסימן אחד , ורק האחרון שישאר חי הוא זה שיקבל את הטלסימן !" צועק המאמן ופתאום הכיתה משתנה והופכת לזירת קרחונים !!!
הדבר המפחיד גורם לכולם להתפזר במגרש ולהתרחק אחד מהשני ואז המאמן צועק "רק אחד ישאר חי , צאו לדררררך !!!" אתה קולט פתאום מישהו מזנק מעליך , הוא פוצע אותך קלות ביד , שריטה קטנה שאפילו לא מותירה דם[/b] [/b][/quote]
'הייתי צריך להשאר עם סוניה להתאמן... קרב על היום הראשון?' אחשוב ואז אתקוף את הבחור שזינק עליי עם הטפרים לכיוון האף שלו
-
[b] [b]
ריימונד ~
היא מחייכת חזרה וחושבת על 'איזה חתיייך , מתי כבר הוא יחשוב לעצמו להתחיל איתי ?'[/b] [/b][/quote]
"תגידי אמרו לך כבר שאת יפה?"אחמיא לה.
"אז מה שמך?" אשאל אותה.
-
[b]ג'ין ~
"יפה מאוד ג'ין " אומר סטנלי "אז אפשר להתחיל באימונים ?" הוא שואל ומחייך .
ריימונד ~
היא מסמיקה ואומרת "היי , שמי אמילי . גם לך לא חסר .." ומחייכת .
ואז מתיישבת ליידך "מתי הצטרפת לכאן , ומה שמך ?" שואלת .
דיזל ~
אתה תוקף אותו ומכניס לו את את הטפרים לתוך האף , שיספת לו את האף והוא מדמם על הרצפה .
מישהו מאחורה זרק עליך שוריקן ענקי אבל הצלחת להתחמק וזה פגע באיש שהיה מדמם על הרצפה , השוריקן חדר לאיש לתוך הלב והאיש מת בלי אף , כשכל גופו היה מלא בדם .
עכשיו השוריקן חזר אל האיש השני , זאת אישה , שזורקת את השוריקן לכיוונך !
דראקו ~
אתה יושב על המיטה שלך , קצת דיכאוני ולא עושה שום דבר , הדממה בבית גורמת לחייך להיראות קצת שחורים ועצובים , פתאום אתה שומע שהדלת בכניסה נפתחת , ומישהו צועד בצעדים קלילים אל עבר חדר השינה שלך , שבו אתה יושב על מיטתך .
האול ~
אתה מגיע איתו לחדרי האימונים , הוא מציע שתיתפצלו כי יש 4 חדרי אימונים , בנתיים הוא הולך לחדר האימונים הראשון לחפש את הבנות .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 17 2010, 04:13 PM
[b] [b]
האול ~
אתה מגיע איתו לחדרי האימונים , הוא מציע שתיתפצלו כי יש 4 חדרי אימונים , בנתיים הוא הולך לחדר האימונים הראשון לחפש את הבנות .[/b] [/b][/quote]
אגש לחדר האימונים השני באדישות במידה והן לא יהיהו שם בכל זאת אני אחפש מישהו להילחם נגדו במידה והם יהיהו שם אני אשב ואתבונן אשתדל לא להיות בולט מדי.
-
[b] [b]ג'ין ~
"יפה מאוד ג'ין " אומר סטנלי "אז אפשר להתחיל באימונים ?" הוא שואל ומחייך .
[/b][/quote]
"כן אפשר" אגיד לו בהתרגשות ואלך לראות מה נעשה
-
[b]ג'ין ~
"שב שוב על הספה ! הפעם תשב בצד שמאל כדי שאוכל להצטרף !!!"
הוא צועק ומתיישב במהירות על הצד הימיני של הספה"
האול ~
אתה נכנס ורואה שני חנונים משחקים שחמט זירתי , זהו שחמט שבו הזירה היא הלוח והם החיילים יחד עם עוד פסלים . כריס קורא לך מבחוץ "האול ! צא החוצה !" אתה מיד יוצא החוצה וניפגש איתו
"הם לא בחדר 1 , ולא ב-2 שהיית בו עכשיו , אני יילך ל-3 ואתה תלך לחדר 4 , קדימה !"
הוא אומר ונכנס לחדר 3 .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 18 2010, 11:19 AM
[b] [b]
האול ~
אתה נכנס ורואה שני חנונים משחקים שחמט זירתי , זהו שחמט שבו הזירה היא הלוח והם החיילים יחד עם עוד פסלים . כריס קורא לך מבחוץ "האול ! צא החוצה !" אתה מיד יוצא החוצה וניפגש איתו
"הם לא בחדר 1 , ולא ב-2 שהיית בו עכשיו , אני יילך ל-3 ואתה תלך לחדר 4 , קדימה !"
הוא אומר ונכנס לחדר 3 .[/b] [/b][/quote]
"איך שאתה רוצה זה עדיף על שחמט זירתי..." אמלמל באדישות.
לאחר מכן בחוסר מס אלך ואכנס לחדר 4.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 18 2010, 11:19 AM
[b] [b]ג'ין ~
"שב שוב על הספה ! הפעם תשב בצד שמאל כדי שאוכל להצטרף !!!"
הוא צועק ומתיישב במהירות על הצד הימיני של הספה"
[/b][/quote]
"כן" אשיב לו במהיות ואשב בצד השמאלי ואחכה לראות מה הוא יעשה
-
[b]האול ~
אתה נכנס לזירה ושם ריק לגמרי
פתאום אתה שומע לחישות "האול האול !!!"
שנשמעו ממש מלחיצות , אתה מסתובב ורואה את כריס בפתח החדר שמסמן לך לבוא מהר !
אתה רץ אחריו ואתם נכנסים לחדר 3
שם אתה רואה את סופי !!
[url=http://i26.photobucket.com/albums/c133/asks/Hot%20Anime%20Girls/_____________________tifa.jpg]http://i26.photobucket.com/albums/c133/ask..._______tifa.jpg[/url]
בבגדים שחורים צמודים ויפים מאוד ,
היא נלחמת נגד החברה שלה , חברה של בעל שיער ורוד , גם היא מאוד נאה
הם נלחמות מאוד יפה !
[url=http://s.bebo.com/app-image/8669486179/5411656627/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/11/23/AnimeGirl26.jpg]http://s.bebo.com/app-image/8669486179/541...AnimeGirl26.jpg[/url]
הן שמו לב שאתה וכריס מסתכלים עליהם , אז הן עצרו את הקרב ואז סופי רצה אליך ואמרה
"שלום האול , אני רואה שבאת לראות אותי נילחמת , זה נכון ?" שואלת בעודה מחייכת שוב .
ג'ין ~
הספה נישארת במקומה אבל כל שטח הבית מתעוות וצללים מורמים באוויר , אתה לא מבין מה קורה ואתה רואה שסטנלי לא יושב ליידך בספה , רוחות עזות מתפרצות ושוברות את החלונות וכל הרקע נעלם , פתאום אתה מבין ששום דבר לא קרה לדירה של סטנלי אלא הספה הזאת היא מעבירת המקומות והזמנים , הגעת לעידן אחר , אתה לא בטוח שאתה בעבר או בעתיד אבל אתה נמצא במקום אחר לגמריי , בתוך מן כפר מוזר שבסופו יש ארמון ענקי , אתה רואה הרבה אנשים , אף אחד לא במאת מוכר לך .
[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 18 2010, 03:07 PM
[b]
ג'ין ~
הספה נישארת במקומה אבל כל שטח הבית מתעוות וצללים מורמים באוויר , אתה לא מבין מה קורה ואתה רואה שסטנלי לא יושב ליידך בספה , רוחות עזות מתפרצות ושוברות את החלונות וכל הרקע נעלם , פתאום אתה מבין ששום דבר לא קרה לדירה של סטנלי אלא הספה הזאת היא מעבירת המקומות והזמנים , הגעת לעידן אחר , אתה לא בטוח שאתה בעבר או בעתיד אבל אתה נמצא במקום אחר לגמריי , בתוך מן כפר מוזר שבסופו יש ארמון ענקי , אתה רואה הרבה אנשים , אף אחד לא במאת מוכר לך .
[/b] [/b][/quote]
"סטנלי לאיפה הגענו איזה זמן אנחנו" אשאל אותו בתמיהה ואחכה לתגובתו "מה התוכנית שלך לאימונים שלי באזור הזה" אשאל אותו שוב בתמיהה ואחכה לתגובתו
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 18 2010, 03:07 PM
[b] [b]האול ~
אתה נכנס לזירה ושם ריק לגמרי
פתאום אתה שומע לחישות "האול האול !!!"
שנשמעו ממש מלחיצות , אתה מסתובב ורואה את כריס בפתח החדר שמסמן לך לבוא מהר !
אתה רץ אחריו ואתם נכנסים לחדר 3
שם אתה רואה את סופי !!
[url=http://i26.photobucket.com/albums/c133/asks/Hot%20Anime%20Girls/_____________________tifa.jpg]http://i26.photobucket.com/albums/c133/ask..._______tifa.jpg[/url]
בבגדים שחורים צמודים ויפים מאוד ,
היא נלחמת נגד החברה שלה , חברה של בעל שיער ורוד , גם היא מאוד נאה
הם נלחמות מאוד יפה !
[url=http://s.bebo.com/app-image/8669486179/5411656627/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/11/23/AnimeGirl26.jpg]http://s.bebo.com/app-image/8669486179/541...AnimeGirl26.jpg[/url]
הן שמו לב שאתה וכריס מסתכלים עליהם , אז הן עצרו את הקרב ואז סופי רצה אליך ואמרה
"שלום האול , אני רואה שבאת לראות אותי נילחמת , זה נכון ?" שואלת בעודה מחייכת שוב .
[/b] [/b][/quote]
"כן" אשיב לה בחיוך.
"אל תתנו לנו להפריע לכן אנחנו נצפה מן הצד, למרות שגם אני רוצה אימון טוב" אמלמל ואחייך אליה.
"בכל מקרה יהיה מעניין לראות אותכן נלחמות" אומר לה ולאחר מכן אנשק לה בלחי ואלך אל הצד.
-
[b] דיזל ~
אתה תוקף אותו ומכניס לו את את הטפרים לתוך האף , שיספת לו את האף והוא מדמם על הרצפה .
מישהו מאחורה זרק עליך שוריקן ענקי אבל הצלחת להתחמק וזה פגע באיש שהיה מדמם על הרצפה , השוריקן חדר לאיש לתוך הלב והאיש מת בלי אף , כשכל גופו היה מלא בדם .
עכשיו השוריקן חזר אל האיש השני , זאת אישה , שזורקת את השוריקן לכיוונך ! [/b][/quote]
אני חומק מהשוריקן של האישה, רץ עליה במהירות וגם לה אני מכניס אגרוף עם היד עם הטפרים באזור הפרצוף
-
[b]דיזל ~
אתה מתחמק מהשוריקן , אך הוא עובר לך ליד הכתף ופוצע אותך ..
אתה חש בכאבים קלים ורץ במהירות אל האישה , הטפרים הם ייתרון בשביל בקרב כזה צפוף
אתה פשוט תוקע לה את הטפרים בעיניים ובין העיניים , אתה מרגיש שחדרת עמוק ,
ושאתה מוציא את הטפרים , שטח הפנים שלה מתפרק והמוח שלה ננעץ על הטפרים שלך .
אתה קולט עוד 2 אנשים יחד שבאים לתקוף אותך , אחד עם חרב ואחד עם טפרים גם כן .
ג'ין ~
סטנלי לא נמצא ליידך , כדאי שתשאל את אחד האנשים שניראים כעובדים
אתה נמצא באמצע הכפר , כניראה במדרכוב , או במרכז המסחרי
ניראה כמו שוק , אבל קצת שקט מידי .
האול ~
כריס משיב בחיוב ואתם יושבים שניכם לראות את הקרב שלהן ,
תחילה סופי חושפת את הטלסימן הוורוד שלה , ואז את הנשק שלה - מטה ארוך .
הילדה השנייה שעדיין לא יודעים מה שמה מוציאה את הנשק שלה - שוריקן ענקי .
ואת הטלסימן הוורוד שלה , שתיהן מתחילות בקרב , הקרב ניראה רגיל עד שסופי
עוצרת במקום והילה כחולה נוצרת סביב המטה שלה , את ההילה הזאת היא שולחת אל הילדה
וההילה מתפוצצת עליה , סופי עוצרת וצועקת "הכל בסדר מריה ? אפשר להמשיך ?" .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 18 2010, 05:05 PM
[b]
ג'ין ~
סטנלי לא נמצא ליידך , כדאי שתשאל את אחד האנשים שניראים כעובדים
אתה נמצא באמצע הכפר , כניראה במדרכוב , או במרכז המסחרי
ניראה כמו שוק , אבל קצת שקט מידי .
[/b][/quote]
אני חושב לעצמי 'איפה הוא שם אותי לעזאזל' אחשוב בעצבים ואלך לשאול את אחד העובדים איפה אני נמצא ומה זה המקום הזה?
-
[b] [b]דראקו ~
אתה יושב על המיטה שלך , קצת דיכאוני ולא עושה שום דבר , הדממה בבית גורמת לחייך להיראות קצת שחורים ועצובים , פתאום אתה שומע שהדלת בכניסה נפתחת , ומישהו צועד בצעדים קלילים אל עבר חדר השינה שלך , שבו אתה יושב על מיטתך.[/b] [/b][/quote]
אתכונן,אהיה דרוך ומרוכז ואז אסתכל בזהירות מי צועד אל חדר השינה שלי.
-
[b] [b]דיזל ~
אתה מתחמק מהשוריקן , אך הוא עובר לך ליד הכתף ופוצע אותך ..
אתה חש בכאבים קלים ורץ במהירות אל האישה , הטפרים הם ייתרון בשביל בקרב כזה צפוף
אתה פשוט תוקע לה את הטפרים בעיניים ובין העיניים , אתה מרגיש שחדרת עמוק ,
ושאתה מוציא את הטפרים , שטח הפנים שלה מתפרק והמוח שלה ננעץ על הטפרים שלך .
אתה קולט עוד 2 אנשים יחד שבאים לתקוף אותך , אחד עם חרב ואחד עם טפרים גם כן . [/b][/quote]
אני לוקח את גוף האישה וזורק על המבחור עם הטפרים, ואז ארוץ בכל כוחי לבחור עם החרב ואנסה שלא להפגע מהחרב ולנעוץ את החודים של הטפרים בבטנו!
-
[b] [b]
האול ~
כריס משיב בחיוב ואתם יושבים שניכם לראות את הקרב שלהן ,
תחילה סופי חושפת את הטלסימן הוורוד שלה , ואז את הנשק שלה - מטה ארוך .
הילדה השנייה שעדיין לא יודעים מה שמה מוציאה את הנשק שלה - שוריקן ענקי .
ואת הטלסימן הוורוד שלה , שתיהן מתחילות בקרב , הקרב ניראה רגיל עד שסופי
עוצרת במקום והילה כחולה נוצרת סביב המטה שלה , את ההילה הזאת היא שולחת אל הילדה
וההילה מתפוצצת עליה , סופי עוצרת וצועקת "הכל בסדר מריה ? אפשר להמשיך ?" .[/b] [/b][/quote]
"היא חזקה משחשבתי" אומר לכריס ואמשיך לצפות בקרב.
"אז מה דעתך אתה רוצה שנסדר לך את מריה?" אשאל אותו לפתע.
-
[b]
ריימונד ~
היא מסמיקה ואומרת "היי , שמי אמילי . גם לך לא חסר .." ומחייכת .
ואז מתיישבת ליידך "מתי הצטרפת לכאן , ומה שמך ?" שואלת .
[/b][/quote]
"לא מזמן,שמי הוא ריימונד ומפייר" אומר ואחייך.
"אני ערפד ששולט בכוחות האור והברק,במה אתה שולטת?"אשאל אותה.
לאחר שהיא תענה אתקרב אלייה קצת ואתחיל לנשק אותה.
-
[b]ריימונד ~
היא מספרת "אני אבירת החשמל והאור , ואני אוהב מאוד לשחק במשחקי לשווון"
ואז אתה מתקרב אליה והיא מנשקת אותך . הנשיקה הרטובה והמתוקה שנעשית מול כל חדר האוכל
משתיקה רבים , אבל לך לא אכפת כל כך מה אחרים חושבים , כי ההנאה הרבה שחווית בנשיקה הזאת גרמה לך להבין שהחיים בבית הספר הזה , הם פשוט כל החיים !
האול ~
כריס מחייך ואומר "תשמע , למריה יש חבר כפי שידוע לי , אבל אם לא היה לה
לא הייתי מתנגד כ"כ " ונשמע קצת מבואס .
הקרב נעצר , סופי ומריה קצת מתביישות בעובדה שאתם צופים בהם בלי לעשות כלום .
דיזל ~
אתה זורק את האישה על האיש עם הטפרים שנבהל ומנסה להיפטר ממנה ורץ לאיש עם החרב
תקעת את הטפרים בבטנו והוא ניסה להתקיף אותך אבל הוא פגע באיש עם הטפרים , האיש עם החרב פשוט צנח על הרצפה ומת , נישארו רק עוד 10 תלמידים בחיים כולל אותך , האיש עם הטפרים מגיע מאחורה ואתה מרגיש בצווארך חתיכה שנעשתה ע"י הטפרים של הבחור , אתה מסתובב ורואה את אותו בחור עם טפרים שהעפת עליו את האישה .
דראקו ~
אתה רואה את אותו זקן שהחיה לך את הטלסימן והביא לך אותו בכלל נכנס לתוך חדר השינה שלך ואומר
"שלום דראקו , חיכית שתיצור איתי קשר ."
ג'ין ~
אחד האנשים רואה שאתה קצת לא יודע להתמקם ואומר
"אתה בסמתנה , עיירת האופל ."[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 19 2010, 01:34 PM
[b] דיזל ~
אתה זורק את האישה על האיש עם הטפרים שנבהל ומנסה להיפטר ממנה ורץ לאיש עם החרב
תקעת את הטפרים בבטנו והוא ניסה להתקיף אותך אבל הוא פגע באיש עם הטפרים , האיש עם החרב פשוט צנח על הרצפה ומת , נישארו רק עוד 10 תלמידים בחיים כולל אותך , האיש עם הטפרים מגיע מאחורה ואתה מרגיש בצווארך חתיכה שנעשתה ע"י הטפרים של הבחור , אתה מסתובב ורואה את אותו בחור עם טפרים שהעפת עליו את האישה . [/b][/quote]
אני אבעט לו בבטן ובזמן שהוא מתקפל אנעץ את הטפרים בחלק האחורי של ראשו.
-
[b] [b]
האול ~
כריס מחייך ואומר "תשמע , למריה יש חבר כפי שידוע לי , אבל אם לא היה לה
לא הייתי מתנגד כ"כ " ונשמע קצת מבואס .
הקרב נעצר , סופי ומריה קצת מתביישות בעובדה שאתם צופים בהם בלי לעשות כלום .
[/b] [/b][/quote]
"טוב נראה כבר מה נעשה אל תדאג..." אמלמל ואקרוץ לו.
"היי אל תפריעו לעצמכן בנות!" קרא לעברן, "אני בינתיים אחפש לי אימון" אמלמל לעצמי ואחפש מישהו חזק להילחם נגדו.
-
[b] ג'ין ~
אחד האנשים רואה שאתה קצת לא יודע להתמקם ואומר
"אתה בסמתנה , עיירת האופל ."[/b] [/b][/quote]
'ממ עיירת האופל אוליי המקום הזה קשור להינאמורי' אחשוב לי בסקרנות אשאל אותו "מה זה הארמון הזה ושל מי הוא" אנסה לקחת כמה שיותר פרטים
-
[b] [b]
דראקו ~
אתה רואה את אותו זקן שהחיה לך את הטלסימן והביא לך אותו בכלל נכנס לתוך חדר השינה שלך ואומר
"שלום דראקו , חיכית שתיצור איתי קשר ."[/b] [/b][/quote]
"איך ליצור איתך קשר? אני אפילו לא יודע מי אתה. מי אתה? ומה אתה רוצה עכשיו? החייאתי את הקמע,אני יודע איך להשתמש בו אז מה אתה רוצה?"אשאל במעט עצבים.
-
[b]ג'ין ~
"העיר לא שייכת לאף אחד ועל הארמון יש שליט , לא ידוע לי מי הוא השליט כי רק חיילים מורשים
להיכנס לארמון , מדוע אתה שואל ? אתה הרי חייל , איך זה שאתה לא יודע ?" שואל הנער .
דראקו ~
"מוזר , חשבתי שאולי תרצה להצטרף לממלכת המים ולקבל את כוח המים בעזרת הדבר המופלא
שנקרא - מגילה" הוא אומר ופתאום נעלם .
האול ~
אתה מחליט לצאת מחדר האימונים וכריס מעדיף להישאר , אתה יוצא והולך לחדרי האימונים
לכיתה 2 אסור לך להיכנס אבל אתה מחפש אחרים , אתה רואה מישהו שעומד באמצע הזירה ושלושה נלחמים נגדו , הוא משתמש במכת דם ובמכה כבדה (מה שראית את סופי עושה עם זוהר כחול) ופשוט מחסל את שלושתם !! הם נכנעים ובורחים .
דיזל ~
אתה בועט בבטנו והא מתקפל , לאחר מכן אתה תוקע לו את הטפרים בעורך והוא תוקע לך את הטפרים שלו מעל הברך , בשוק . הוא מת ואתה לא , אבל ממש כואב לך , אתה רואה שרק עוד שלושה נישארו במגרש
אחד עם מטה גדול
אחת עם שוריקן ענקי
ואחד עם טפרים .
האישה רצה אליך ![/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 19 2010, 03:52 PM
[b]
האול ~
אתה מחליט לצאת מחדר האימונים וכריס מעדיף להישאר , אתה יוצא והולך לחדרי האימונים
לכיתה 2 אסור לך להיכנס אבל אתה מחפש אחרים , אתה רואה מישהו שעומד באמצע הזירה ושלושה נלחמים נגדו , הוא משתמש במכת דם ובמכה כבדה (מה שראית את סופי עושה עם זוהר כחול) ופשוט מחסל את שלושתם !! הם נכנעים ובורחים .
[/b][/quote]
'הראה לי שמצאתי לעצמי אתגר!' אחשוב לעצמי בשמחה.
"היי אתה!" אקרא לעברו.
"מה דעתך על קרב?!" אשאל ואחכה לתגובתו.
-
[b] [b]ריימונד ~
היא מספרת "אני אבירת החשמל והאור , ואני אוהב מאוד לשחק במשחקי לשווון"
ואז אתה מתקרב אליה והיא מנשקת אותך . הנשיקה הרטובה והמתוקה שנעשית מול כל חדר האוכל
משתיקה רבים , אבל לך לא אכפת כל כך מה אחרים חושבים , כי ההנאה הרבה שחווית בנשיקה הזאת גרמה לך להבין שהחיים בבית הספר הזה , הם פשוט כל החיים !
[/b][/quote]
אופס התבלבלתי בכוחותXD
ומתי אני אמור לדעת מתי מתחיל שיעור?אמור להיות צלצול או משהו?
~~
"האמת היא שהתלבטתי בין אביר לערפד ובסוף החלטתי ללכת עם הערפד" אומר לה ואנשק אותה שוב,אהנה מהנשיקה כמה שיותר זמן בלי להתייחס לאחרים.
-
[b]ריימונד ~
לא התבלבלת אתה אוויר וחשמל , זה אותו דבר .. זה בסדר חח
------------
לבסוף היא עוצרת ואומרת "יש כל מיני סוגים של ערפדים ..
כאלה שחוזים את העתיד , כאלה שקוראי מחשבות , ויש כאלה מהירים , יש חזקים..
אני מקווה שאתה לא מהקוראי מחשבות .. זה ממש חטטני ואני לא סובלת כאלה , איזה מן
ערפד אתה ?" היא שואלת .
האול ~
זכית בביצה מסתורית , תקבל אותה שתיכנס לחדר שלך
-----------
הוא מסתכל עליך ומחייך , ואז אומרת בזלזול
"יש לך אומץ , מה ?
אם כך , אני מסכים להילחם נגדך , רק בגלל שבאת לבד ויש לך את האומץ לעמוד מולי..
שמי הוא קליציפר , ואני אוחז בכוח האש .. למדתי את הכוח מוקדם מהצפוי .
מהו שמך ?"[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 19 2010, 04:44 PM
[b] [b]
האול ~
זכית בביצה מסתורית , תקבל אותה שתיכנס לחדר שלך
-----------
הוא מסתכל עליך ומחייך , ואז אומרת בזלזול
"יש לך אומץ , מה ?
אם כך , אני מסכים להילחם נגדך , רק בגלל שבאת לבד ויש לך את האומץ לעמוד מולי..
שמי הוא קליציפר , ואני אוחז בכוח האש .. למדתי את הכוח מוקדם מהצפוי .
מהו שמך ?"[/b] [/b][/quote]
"שמי הוא האול, אני שולט בכוחות האופל, זה היום הראשון שלי כאן ואם לא היתי מפסיק את עצמי הייתי יכול להפוך לעורב, כך שאתה לא היחיד עם ההישגים המרשימים כאן!" אקרא בנחישות.
לאחר מכן אפעיל את הטליסמן שלי ואגרום לנשקי לצאת ממני בכך שארצה זאת.
"אם כך למה אנחנו מחכים בוא נתחיל!" אקרא ואסתער עליו במכה כבדה.