-
[quote=Ritsuka Kun;600970][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=blue]
[SIZE=1][COLOR=blue]וואו אני לא מבין כלום ממה שאתה עושה Oם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]אם אתה לא רוצה אותה למה אתה תופס אותה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]ולא אמרת אתה רוצה להיות [SIZE=7]מאמן [SIZE=1]או [SIZE=7]מתאם?![/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][SIZE=7][SIZE=1]
[SIZE=1][COLOR=blue][SIZE=1]תתחיל להכניס שכל למשחק, כי אם לא אתה תיהיה בחוץ.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]אתה זורק פוקדור על איפום והיא נכלאת בתוכו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נעצר~[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][spoiler][SIZE=1][COLOR=purple]איפום הישתחררה!![/COLOR][/SIZE][/spoiler][/quote]
אני מאמן ההחלטתי אני סתם רציתי לתפוס אותה אבל אני בסוף סתם אתן אימון קטן לפוקימונים שלי
"טוטודייל צא" אומר ואוציא את טוטודייל מהפוכדור "השתמש מהר בקרן בועות ואחר כך בטופרי מתכת חזקים שיגמרו אותה" אומר לו
-
[quote=Ritsuka Kun;600970][COLOR=blue][SIZE=1]ניב-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=blue]"מה הבעיה שהוא סתם ירחף במקום כלשהו וכך יהיה אפשר באמת לראות את היופי שלו?" טימי שואל ומרים גבה.[/COLOR][/SIZE][/quote]
"נראה לך שזה יראה מספיק טוב? נו טוב, ננסה. ביוטיפליי! תשתמש באותו רצף שוב והפעם תשתגר מעל הכדור ותרחף שם!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;600970]
[COLOR=Green]סטיב-
אתה יודע שהוא לא מסוגל ללמוד את המתקפה הזו? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט מתחיל לבהוק באור בהיר במיוחד ומסנוור את ויינגול המנסה לשלוח אקדח מים, אבל מפספס את סידוט בהרבה.
סידוט מנסה שוב לשלוח עלי תער אבל כלום לא קורא.
ויינגול בינתיים מתאפס ויוצא עם רוח שוב ומעיף את סידוט לאחור.[/COLOR]
[/QUOTE]
אה לא ידעתי חחח
------------------
"סידוט נסה להשתמש במתקפת פיצוץ ! (EXPLOSION)"
אצעק לעברו "אתה יכול , אתה עצבני , אתה חם ! אתה תצליח"
"קדימה !"
-
[COLOR=DarkOrchid][SIZE=5]מתאמים, תסבירו ביותר פירוט על השילובי מתקפות!
לא רק מה לעשות אבל איך שהן יצאו ולאיזו תוצאה סופית אתם רוצים שהיא תיהיה!
[COLOR=Magenta][SIZE=1]אינג'ל-
ספיל יוצאת ושולחת אקדח מים חזק לכיוון אחד מהעצים. לאחר חצי שנייה היא מפסיקה ושולחת אבקת קרח על המים, וגוש ארוך של קרח נופל על הריצפה.
ספיל לא מבזבזת שנייה ושולחת קרן איותר ומופצצת את הקרח.
המראה ממש לא מרשים ובהחלט שלא יפה.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
"שנציג להם מה?" שואלת מירי ומרימה גבה.
"אם אתה לא רוצה עזוב אולי יש משהו אחר בהמשך!" היא אומרת
[COLOR=Purple]סם-
טוב O_O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטדייל יוצא מהפוקדור ושולח קרן בועות על איפום והיא מנסה להיתנגד, אבל טוטדייל רץ במהירות לעברה ומחסל אותה הפעם סופית עם טופרי מתכת.
[COLOR=Blue]ניב-
"שמע אתה גם בכו ובכו צריך לתת לו פוקיבלוקים או פופים ולגרום לו להיראות יפה לתחרות. אז למה לא להשוויץ בו?" טימי שואל בחיוך.
ביוטיפליי מנסה לעשות את השילוב שוב ועוטף את עצמו ביריעת חוט ואורות בכל מיני צבעיים מתחילים להציץ מתוך הכדור.
ביוטיפליי אז מופיע משום מקום מלפני הכדור וקרני האור פוגעות בכנפיו והוא אכן ניראה מצויין.
"היי, חשבתי על משהו למה שלא תלמד אותו עוד מתקפה? זה בטוח יעזור לך!" טימי אומר בהיתלהבות.
[COLOR=Green]סטיב-
תסביר לו מה לעשות זה שתגיד לו לעשות את זה, לא רומר שהוא יודע איך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט קופץ במקום מנסה, אבל הוא לא יודע מה לעשות.
ווינגול בינתיים פוגע בו עם הרוח.
סידוט מועף אחורה בעוצמה גדולה.
אם לא תעשה משהו בקרוב סידוט יפצע קשה!
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;601686][SIZE=5][COLOR=darkorchid]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorchid]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]"שנציג להם מה?" שואלת מירי ומרימה גבה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]"אם אתה לא רוצה עזוב אולי יש משהו אחר בהמשך!" היא אומרת [/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
"התכוונתי שנשאל אותם, אבל אם את לא רוצה אז לא צריך" אני אומר וממשיך איתה בדרך, מתעלם מפלאסל ומיינון.
-
[quote=Ritsuka Kun;601686][SIZE=5][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorchid]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]טוב O_O[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]טוטדייל יוצא מהפוקדור ושולח קרן בועות על איפום והיא מנסה להיתנגד, אבל טוטדייל רץ במהירות לעברה ומחסל אותה הפעם סופית עם טופרי מתכת.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
"יפה טוטודייל קרב מעולה המשך כך" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור ואמשיך לחפש פוקימונים לאימון בעודי ממשיך לעיר הבאה
-
[quote=Ritsuka Kun;601120][COLOR=red][SIZE=1]ג'ו-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]זה בסדר~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אין טעם לשקר אנחנו נקבל אותך למרות הכל 3:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]הנשיקה המתוקה יוצאת ועשרות ללבות קטנים וורודים מרחפים במהירות לעבר סטנטלר ונידבקים לכל גופו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]למרות ניסיון ההיתחמקות שלו, הוא ניהיה מסוחרר מהנשיקה המתוקה ויוצא עם קרן מגה לעבר קלפרי, אבל היא מתחמקת בעזרת צוות כפול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"פרי קדימה תשתמשי בקרן בועות!" הוא קורא וקלפרי שולחת מפיה קרן ענקית של בועות המרחפות במהירות לעבר סטנטלר.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
שתוק!!!!!!!:um_face:
~~~~~~~~~~
"תתחמק מזה סטנטלר! לאחר מכן תקוף את קלפרי בהיפנוזה בכל הריכוז!, לאחר מכן רוץ אליה עם בעיטה כפולה! שאתה מסיים זאת חזור אחורה ותירגע מעט!"אני מורה לו.
-
[COLOR=Green]סטיב-
תסביר לו מה לעשות זה שתגיד לו לעשות את זה, לא רומר שהוא יודע איך.
סידוט קופץ במקום מנסה, אבל הוא לא יודע מה לעשות.
ווינגול בינתיים פוגע בו עם הרוח.
סידוט מועף אחורה בעוצמה גדולה.
אם לא תעשה משהו בקרוב סידוט יפצע קשה!
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"סידוט השתמש בכדורי זרע !
ואז השתמש בתסכול !"
-
[COLOR=DarkOrange][SIZE=1]תומאס-
אתם ממשיכים ללכת במהירות למקום בו ניפרדתם מאלי ורואים את בידריל של אלי שוכבת שם פצועה ומדממת.
אין שם שום זכר לאלי,סיזור,פידג'יוטו או אנני.
[COLOR=Purple]סם-
אתה מתחיל ללכת בהמשך הדרך וניתקל בנינקדה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e2/Spr_4d_290.png[/IMG]) הולכת לצד הדרך.
[COLOR=Red]ג'ו-
אז גם לא להגיב? X:
סטנטלר מנסה להיתחמק אבל הרוח בדיוק נושבת לכיוונו והוא ניפגע בקרן הבועות.סטנטלר לא מוותר ומתחיל לזהור בורוד בהיר וקלפרי מתחילה להיסתובב מעט במקום ונירדמת על הריצפה.
סטנטלר רץ במהירות לעבר קלפרי, אבל היא נוחרת לפתע בקול חזק במיוחד ומיפלה את סטנטלר על הריצפה והוא מנסה לאטום את אוזניו מהרעש המחריד הזה.
לאחר שהיא מפסיקה לנחור הוא בועט בה פעמיים, אבל לא ניראה שהיא הולכת להפסיד.
"קלפרי קדימה קומי ואז אגרוף דינאמיט!" קורא המאמן. סטנטלר בינתיים חוזר לידך ומנסה לצבור אנרגיה.
[COLOR=Green]סטיב-
סידוט שכבר עצבני מהקרב מתחיל לירות מקצה ראשו מספר רב של זרעים ומעיף את ווינגול על הריצפה.
ויינגול מנסה לקום, אבל סידוט שעדיין לא אוהב אותך כ"כ ועצבני מהקרב רץ ופוגע בווינגול בעוצמה אדירה.
ווינגול לא מעולף, אבל לא ניראה שהוא יוותר.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;601774][COLOR=darkorange]
[SIZE=1][COLOR=darkorange][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]אז גם לא להגיב? X:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]סטנטלר מנסה להיתחמק אבל הרוח בדיוק נושבת לכיוונו והוא ניפגע בקרן הבועות.סטנטלר לא מוותר ומתחיל לזהור בורוד בהיר וקלפרי מתחילה להיסתובב מעט במקום ונירדמת על הריצפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]סטנטלר רץ במהירות לעבר קלפרי, אבל היא נוחרת לפתע בקול חזק במיוחד ומיפלה את סטנטלר על הריצפה והוא מנסה לאטום את אוזניו מהרעש המחריד הזה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]לאחר שהיא מפסיקה לנחור הוא בועט בה פעמיים, אבל לא ניראה שהיא הולכת להפסיד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]"קלפרי קדימה קומי ואז אגרוף דינאמיט!" קורא המאמן. סטנטלר בינתיים חוזר לידך ומנסה לצבור אנרגיה.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"קלפרי הזאת באמת נוחרת נורא..."אני ממלמל ביראה,
"יש לי רעיון סטנטלר! אז תקשיב טוב!, תתחב את הקרניים שלך מתחת לגופה של קלפרי לפני שהיא תספיק לתקוף אותך והעף אותה למעלה, לאוויר!, וכשהיא מתחילה לנחות תתקוף אותה במגה קרן העוצמתית ביותר שלך!"אני מדריך את סטנטלר.
-
[quote=Ritsuka Kun;601774]
[SIZE=1][COLOR=darkorange][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]אתה מתחיל ללכת בהמשך הדרך וניתקל בנינקדה ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e2/Spr_4d_290.png[/IMG]) הולכת לצד הדרך.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"הוא יהיה אימון טוב" אומר בעודי מוציא את הפוכדור של טוטודייל ואומר לו "תרוץ לעבר נינקדה תוך כדי שאתה משתמש בקרן בועות ואחר כך ישר תתקיף אותו בטופרי מתכת" אומר לו
-
[quote=Ritsuka Kun;601686][COLOR=darkorchid][SIZE=5]מתאמים, תסבירו ביותר פירוט על השילובי מתקפות![/SIZE][/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]לא רק מה לעשות אבל איך שהן יצאו ולאיזו תוצאה סופית אתם רוצים שהיא תיהיה![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid][SIZE=5][COLOR=darkorchid][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorchid]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]"שמע אתה גם בכו ובכו צריך לתת לו פוקיבלוקים או פופים ולגרום לו להיראות יפה לתחרות. אז למה לא להשוויץ בו?" טימי שואל בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]ביוטיפליי מנסה לעשות את השילוב שוב ועוטף את עצמו ביריעת חוט ואורות בכל מיני צבעיים מתחילים להציץ מתוך הכדור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]ביוטיפליי אז מופיע משום מקום מלפני הכדור וקרני האור פוגעות בכנפיו והוא אכן ניראה מצויין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]"היי, חשבתי על משהו למה שלא תלמד אותו עוד מתקפה? זה בטוח יעזור לך!" טימי אומר בהיתלהבות.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorchid][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
"פוקיבלוקים? פופים? מה זה? אשאל ואז אומר לביוטיפליי "עבודה מצויינת, תחזור! עוד מעט נעבוד על שילוב נוסף או על מתקפה חדשה" ואחזיר אותו לפוקדור שלו
-
[COLOR=Red][SIZE=1]ג'ו-
סטנטלר מהנהן ורץ במהירות לעבר קלפרי ומעיף אותה באוויר גבוהה.
קלפרי בדיוק מיתעוררת כשהיא באוויר ואגרופה מתחיל לזהור והיא וסטנטלר מתקרבים ביחד לפגיעה ישירה.
שתי המתקפות מיתפוצצות בפיצוץ גדול.
כשהעשן מתפזר שני הפוקימונים מעולפים על הריצפה.
"אוי לא פרי!!" קורא המאמן ורץ לקלפרי שלו ומחבק אותה.
"היית נהדרת" הוא אומר בעצב ומחזיר אותה לפוקדור.
"מוכן לפוקימון הבא?" הוא שואל בכעס ומכין פוקדור בידו.
[COLOR=Purple]סם-
אתה זורק את הפוקדור של טוטדייל והוא יוצא מהפוקדור רציני למדי ויוצא במהירות עם קרן בועות לעבר נינקדה הניפגעת בעוצמה.
נינקדה מגיב במציצת חיים ושואב מטוטדייל חיים רבים.
טוטדייל ניראה עייף, אבל רץ במהירות עם טפרי מתכת. נינקדה ניפגעת ומחזירה לו עם רוח ומעיפה אותו לאחור.
טוטדייל לא ניראה טוב.
[COLOR=Blue]ניב-
"אלו ממתקים מיוחדים המכינים בפירות יער מיוחדים. בעזרתם אתה יכול להעלות את רמת היופי של הפוקימונים. מובן?" הוא שואל.
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;601898]
[SIZE=1][COLOR=red][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה זורק את הפוקדור של טוטדייל והוא יוצא מהפוקדור רציני למדי ויוצא במהירות עם קרן בועות לעבר נינקדה הניפגעת בעוצמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]נינקדה מגיב במציצת חיים ושואב מטוטדייל חיים רבים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]טוטדייל ניראה עייף, אבל רץ במהירות עם טפרי מתכת. נינקדה ניפגעת ומחזירה לו עם רוח ומעיפה אותו לאחור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]טוטדייל לא ניראה טוב.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][/COLOR][/COLOR][/quote]
"צאי נידורן נעשה קרב כפול השתמשי בשריטה ואחר כך בבעיטה כפולה ואחרי שנידורן מסיימת את המתקפות שלה השתמש באקדח מים וקרן בועות" אומר להם
-
[quote=Ritsuka Kun;601774][COLOR=darkorange][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]אתם ממשיכים ללכת במהירות למקום בו ניפרדתם מאלי ורואים את בידריל של אלי שוכבת שם פצועה ומדממת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]אין שם שום זכר לאלי,סיזור,פידג'יוטו או אנני.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][COLOR=darkorange][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אני רץ במהירות אל עבר בידריל, בודק מה מצבה "הפוקימונים שחטפו את אנני בטח פצעו אותו" אני אומר בכעס. אני מרים את בידריל מהרצפה "אני אקח אותו למרכז הפוקימונים שיטפלו בו. אני אחזור במהרה" אני אומר לה ורץ למרכז הפוקימונים.
-
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]תומאס-
אתה מרים את בידריל ורץ במהירות למרכז הפוקימונים.
אתה מגיע לשם אחרי חמש דקות של ריצה מהירה במיוחד ובדיוק שאתה בא להיכנס יוצא משם בחור צעיר הניפרד מהאחות ג'וי ואתה מפיל אותו מרגליו.
"היי תיזהר!" הוא צועק וקם מהריצפה [IMG]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/119.png[/IMG]. "מה קרה לבידריל שלך?" הוא שואל ומיסתכל עליה ואז מעביר את מבטו אליך.
[COLOR=Purple]סם-
קרא חוקים אסור לעשות דבר כזה!!
זה הפעם השנייה שהתשובה שלך ניפסלת, עוד פעם אחת תוקפא ליום!
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;601914]
[SIZE=1][COLOR=darkorange][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=darkorange]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]קרא חוקים אסור לעשות דבר כזה!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]זה הפעם השנייה שהתשובה שלך ניפסלת, עוד פעם אחת תוקפא ליום![/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
סליחה אני ארשום תגובה להמשך הקודם שלך
'טוב הקרב יהיה קשה אבל חייבים לנצח' אחשוב לי "טוטודייל השתמש באקדח מים ואחר כך בקרן בועות ואל תיתן לו להתקרב אליך" אומר לו
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;601774]
[COLOR=Green]סטיב-
סידוט שכבר עצבני מהקרב מתחיל לירות מקצה ראשו מספר רב של זרעים ומעיף את ווינגול על הריצפה.
ויינגול מנסה לקום, אבל סידוט שעדיין לא אוהב אותך כ"כ ועצבני מהקרב רץ ופוגע בווינגול בעוצמה אדירה.
ווינגול לא מעולף, אבל לא ניראה שהוא יוותר.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"אתה נהדר סידוט המשך כך !
בוא נראה לווינגל הזה מה זה , החוצפן הזה פשוט חוצפן כ"כ עד שהוא מתנהג בחוצפה
אפילו כלפיך !" אגיד לו למרות שאני יודע שהוא לא כ"כ יבין את זה
בגלל שאפילו אני לא הבנתי מה הוא אומר
"אני לא יודע מה איתך סידוט , אבל אני לא יודע מה איתך ..
קדימה השתמש שוב בכדורי זרע
ואז נסה ליצור פיצוץ כלשהו , נסה לחמם את גופך ולהוציא ממנו
חומר שייצור פיצוץ ! (EXPLOSION)"
-
[quote=Ritsuka Kun;601898][COLOR=red][SIZE=1][COLOR=red][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]"אלו ממתקים מיוחדים המכינים בפירות יער מיוחדים. בעזרתם אתה יכול להעלות את רמת היופי של הפוקימונים. מובן?" הוא שואל.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"מה? אדיר!!!! חייבים להכין כאלה! איך אפשר להכין כאלה, זו דרך מצויינת לעזור לביוטיפליי!" אומר בהתרגשות גלוייה
-
[quote=Ritsuka Kun;601914][SIZE=1][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]אתה מרים את בידריל ורץ במהירות למרכז הפוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]אתה מגיע לשם אחרי חמש דקות של ריצה מהירה במיוחד ובדיוק שאתה בא להיכנס יוצא משם בחור צעיר הניפרד מהאחות ג'וי ואתה מפיל אותו מרגליו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]"היי תיזהר!" הוא צועק וקם מהריצפה [IMG]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/119.png[/IMG]. "מה קרה לבידריל שלך?" הוא שואל ומיסתכל עליה ואז מעביר את מבטו אליך.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][/COLOR][/quote]
"זה לא הבידריל שלי, זה בידריל של ידידה שלי. מאמנת שנלחמנו נגדה ואחותה בקרב כפול נחטפה בסיום הקרב ע"י פידג'יאוט ענק, ידידה שלי רצה בעקבותם כדי לנסות להציל אותם. זה סיפור ארוך, עכשיו תסלח לי" אני אומר לו ונכנס מהר פנימה "האחות גו'י, גם הבידריל הזה הותקף" אני אומר לה.
-
[quote=Ritsuka Kun;601898][COLOR=red][SIZE=1]ג'ו-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]סטנטלר מהנהן ורץ במהירות לעבר קלפרי ומעיף אותה באוויר גבוהה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]קלפרי בדיוק מיתעוררת כשהיא באוויר ואגרופה מתחיל לזהור והיא וסטנטלר מתקרבים ביחד לפגיעה ישירה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]שתי המתקפות מיתפוצצות בפיצוץ גדול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]כשהעשן מתפזר שני הפוקימונים מעולפים על הריצפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"אוי לא פרי!!" קורא המאמן ורץ לקלפרי שלו ומחבק אותה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"היית נהדרת" הוא אומר בעצב ומחזיר אותה לפוקדור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"מוכן לפוקימון הבא?" הוא שואל בכעס ומכין פוקדור בידו.[/COLOR][/SIZE][COLOR=red][COLOR=red]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"אני מוכן, וכך גם סטנטלר"אני משיב לו בחיוך קטן.
-
[COLOR=Purple][SIZE=1]סם-
מן הסתם..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטדייל יוצא עם אקדח מים רציני על נינקדה שעף אחורה בחוזקה.
נינקדה מבריקה לרגע ואז טוטדייל שולח קרן בועות, אבל נינקדה לא ניראה שמזיז לו לרגע אחד.
הוא הישתמש בהיתקשחות.
נינקדה יוצא עם רוח ופוגע חזק בטוטדייל.
[COLOR=Green]סטיב-
מה הקטע עם החוצפן? OO
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט יוצא עם כדורי זרע ופוגע בדיוק בויינגול בראש.
וינגול מנסה להישתמש בעל קולי, אבל סידוט ממשיך עם הכדורי זרע ומכניס אותם ישר לתוך פיו של ווינגול.
ווינגול מתעלף לפני שסידוט מנסה ללמוד את המתקפה.
[COLOR=Blue]ניב-
"אוקי.. קודם אתה צריך להשיג כמה שיותר ברים שגדלים על עצים מיוחדים" הוא אומר "כמובן אתה צריך לקנות גם קופסא מיוחדת שאתה יכול לשמור בתוכה את התוצר" מוסיף ושותק.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
אתה ניכנס פנימה והאחות ג'וי שמזועזעת מהמקרה רצה לבידריל מבלי שום מילה תופסת אותה בידייה ורצה איתה לחדר אחר.
אתה מרגיש נגיעה קלה על כתפיך "צריך עזרה?" אתה שומע ומיסתובב ורואה את הבחור שהפלת עומד שם עם ארשת פנים רצינית.
[COLOR=Red]ג'ו-
סטנטלר גם מעולף ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב צאי פאפי!" קורא המאמן וזורק מהפוקדור שלו ג'יגליפאף ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/34/039.png[/IMG]) חייכנית אשר מרחפת באוויר כמו בלון.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;602817][COLOR=Green]סטיב-
מה הקטע עם החוצפן? OO
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט יוצא עם כדורי זרע ופוגע בדיוק בויינגול בראש.
וינגול מנסה להישתמש בעל קולי, אבל סידוט ממשיך עם הכדורי זרע ומכניס אותם ישר לתוך פיו של ווינגול.
ווינגול מתעלף לפני שסידוט מנסה ללמוד את המתקפה.
[/QUOTE]
"כל הכבוד סידוט ! רק חבל שהחוצפן לא חטף פיצוץ , תמשיך ככה !"
אגיד לו ואלטף אותו ומיד אכניס אותו לפוכדור שלו
אלך לחפש עוד קצת פוקימונים ואתקדם לעיר הקרובה .
-
[COLOR=Green][SIZE=1]סטיב-
אתה ממשיך ללכת וניתקל בדודיו [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b4/Spr_4h_084_f.png[/IMG]מנסה לאכול תולעת קטנה ממש מולך.
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;602817][COLOR=purple][SIZE=1]סם-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple]מן הסתם..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]טוטדייל יוצא עם אקדח מים רציני על נינקדה שעף אחורה בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]נינקדה מבריקה לרגע ואז טוטדייל שולח קרן בועות, אבל נינקדה לא ניראה שמזיז לו לרגע אחד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]הוא הישתמש בהיתקשחות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]נינקדה יוצא עם רוח ופוגע חזק בטוטדייל.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"וואו לא יסתדר לי הקטע של ההתקשחות הזאת" אומר לעצמי בכעס ואומר לטוטודייל "קדימה אסור שיקשיח את עצמו עוד השתמש באקדח מים ותרוץ אליו תוך כדי ותנסה אחר כך לפגוע בו עם טופרי ברזל חזקים" אומר לו
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;602850][COLOR=Green][SIZE=1]סטיב-
אתה ממשיך ללכת וניתקל בדודיו [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b4/Spr_4h_084_f.png[/IMG]מנסה לאכול תולעת קטנה ממש מולך.
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"נו באמת.." אצעק עליו בזלזול ואגיד
"בחווורה.. מה את עושה ? בחוורה ? בשביל מה זה זה ?
בחורה....מה את עושה ?"
אדקלם לו במבטא של זקן רוסי ואז אוציא את לארביטאר
"בוקר טוב לארביטאר , ניראה לי שהדודריו האוכל בתח..נת רכבת
צריך טיפול , השתמש במגלשת אבנים ואז בסופת חול !"
-
[quote=Ritsuka Kun;601686]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid][COLOR=magenta][SIZE=1]אינג'ל-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]ספיל יוצאת ושולחת אקדח מים חזק לכיוון אחד מהעצים. לאחר חצי שנייה היא מפסיקה ושולחת אבקת קרח על המים, וגוש ארוך של קרח נופל על הריצפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]ספיל לא מבזבזת שנייה ושולחת קרן איותר ומופצצת את הקרח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkorchid]המראה ממש לא מרשים ובהחלט שלא יפה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid][COLOR=darkorchid][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/quote]
אוקיי לא יצא בדיוק מה שרצית "אומר ואגחח טיפה .
-
[quote=Ritsuka Kun;602817][COLOR=purple][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה ניכנס פנימה והאחות ג'וי שמזועזעת מהמקרה רצה לבידריל מבלי שום מילה תופסת אותה בידייה ורצה איתה לחדר אחר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה מרגיש נגיעה קלה על כתפיך "צריך עזרה?" אתה שומע ומיסתובב ורואה את הבחור שהפלת עומד שם עם ארשת פנים רצינית.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אני לא יודע בנאדם, אם אני אבקש ממך לעזור הפוקימונים שלך עלולים להיפגע גם כן" אני אומר לו.
-
[quote=Ritsuka Kun;602817][COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]"אוקי.. קודם אתה צריך להשיג כמה שיותר ברים שגדלים על עצים מיוחדים" הוא אומר "כמובן אתה צריך לקנות גם קופסא מיוחדת שאתה יכול לשמור בתוכה את התוצר" מוסיף ושותק.[/COLOR][/SIZE][COLOR=purple][COLOR=purple]
"נשמע כמו עבודה קשה" אומר בתסכול ואז אמשיך "אבל למרות זאת, צריך להתחיל לעבוד. אתה רואה פה מקום טוב לאימונים עם ביוטיפליי, קודם כל?" בהתרוממות המורל, ואתחיל לסרוק את הסביבה
-
[quote=Ritsuka Kun;602817][COLOR=purple][COLOR=purple]
[COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple]סטנטלר גם מעולף ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"טוב צאי פאפי!" קורא המאמן וזורק מהפוקדור שלו ג'יגליפאף ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/34/039.png[/IMG]) חייכנית אשר מרחפת באוויר כמו בלון.[/COLOR][/SIZE]
'פאפי... אין לאיש הזה בושה?' אני חושב בעצבנות,
"צא לפה מגבי! תתחיל עם חבטת ראש חזקה ישר לתוך הבטן של פאפי ולאחר מכן גחלת! צא!" אני מורה למגבי לאחר שאני משחרר אותו מהפוכדור.
-
[SIZE=1][color=purple]טל-
פיצ'ו מלחסנת אליך מבט ומחייכת בהסכמה ואז קופצת באוויר ושולחת מתנה על הריצפה, אשר מיתפוצצת ושוהרת באורות ציבועניים במיוחד.
פיצ'ו לא מבזבזת זמן וקופצת מעל ביוטיפליי ונחותת על גבה ומישתמשת במכת ברק רצינית הפוגעת קשות בביוטיפליי וגורמת לה להתרסק בעוצמה אדירה על האדמה הקשה.
ביוטיפליי מצליחה להיתרומם קצת ואז מישתמשת בסופה על פיצ'ו, שבדיוק מישתמשת בהקסמה ושולחת לבבות לעבר ביוטיפליי, שהסופה מעיפה אותם לכל הכיוונים ויוצרת מערבולת של לבבות הפוגעת בפיצ'ו.
אתה מיסתכל לעבר קארי והיא יושבת על רגליים מקופלות כנגד בטנה ונראת מעט משועממת מהקרב.[/color][/SIZE]
תודה שקיבלת אותי בחזרה D:
--
'אני רוצה להרשים אותה..אבל אני לא יודע איך' אני חושב לעצמי "אוקיי קאגו!"אני צועק לעברה "תשלחי מכת ברק חזקה על העצים מסביבך ותנסי להפילם על ביוטיפליי,אחר כך תשלחי כמה מתנות סביבך כדאי לנסות לקפוץ גבוה שוב ותשתמשי במכת ברק על עצמך ואז כשאת טעונה תדחפי את ביוטיפליי בכל הכוח(יעני סוג של מכת וולטXD)"אומר ואקווה שזה ירשים את קארי
-
[COLOR=Purple][SIZE=1]סם-
טוטדייל קם על רכליו עייף ותשוש, אבל לא מוותר ורץ במהירות לעבר נינקדה ומעיף אותו לאחור עם אקדח מים רציני.
נינקדה מנסה לצאת עם סופה, אבל טוטדייל שיותר מהיר ממנו יוצא עם טפרי לדה ומחסל לחלוטין את נינקדה, אבל ניפגע בעצמו מהמשריטה שלו.
[COLOR=Green]סטיב-
WTF? :oing::oing::oing:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להקניט את דודיו שכנראה נעלבת ומישתמשת ביכולת המיוחדת שלה ובורחת מהמקום.
לארביטר מיסתכל עליך מעט מבואס שלא יצא לו להילחם.
[COLOR=Magenta]אינג'ל-
"אתה מכוון גבוהה מידי" אומרת לך לורי אחרי שתיקה ממושכת. "תנסה משהו פשוט. אפילו אקדח מים קטן שיראה כמו מזרקת מים יכולה להרשים את השופטים" היא אומרת בחיוך מובך מעט.
[COLOR=DarkOrange]תומאס-
"נו ו...?" הוא שואל ומרים גבה "אבל אתה לא תיהיה לבד" הוא מוסיף ומחכה לתשובתך.
[COLOR=Blue]ניב-
"טוב יש בטח מהירידה מההר מקום טוב" אומר טימי בחיוך ושניכם ממשיכים בדרך ויורדים לוואדי קטן וישר מלא בעשב ופרחים בכל מקום.
"מקום מספיק טוב?" הוא שואל בחיוך
[COLOR=Red]ג'ו-
מגבי יוצא מהפוקדור ורץ במהירות לעבר גי'גליפאף של המאמן שפשוט מחכה "קדימה היתנפחות!" קורא המאמן וג'יגליפאף שואבת אוויר לבטנה ומיתנפחת לגודל עצום ומרחפת באוויר לגובה ובקח מתחמקת למגבי.
מגבי שולח גחלת רצינית על ג'יגליפאף, אבל היא מישתמשת בהגנה (Protect) והמתקפה לא משפיעה.
"קדימה פאפי סתירה כפולה!" הוא קורא וג'יגליפאף יוצאת מהאוויר במהירות לעבר מגבי.
[COLOR=DeepSkyBlue]טל-
בכיף 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קאגו שולחת מכת ברק ופוגעת בכמה עצים, אבל באטרפריי מיתחמק מהעצים הנופלים והם כמעט פוגעים בכם במקום.
באטרפריי יוצא עם בילבול רציני על קאגו והיא ניפגעת קשה, אבל מכת ברק טועה פוגעת בו ומשתקת אותו במקום.
קאגו לא מוותרת ושולחת מתנות לכל עבר ויוצרת בעזרתם "סולם" המוביל אותה עד לבאטרפריי והיא קופצת עליהן במהירות מאחת לשנייה ובכל פעם שהיא קופצת מהמתנה, המתנה מיתפוצצת מאחור בקול פיצוץ אדיר.
לבסוף קאגו מגיעה לגובהה של באטרפריי וקופצת עליו ומישתמשת במכת ברק עצומה ויחד איתו נופלת מהגובהה הרב ונוחטת על ראשו ובכך מחסלת אותו סופית.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[COLOR=DeepSkyBlue]טל-
בכיף 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קאגו שולחת מכת ברק ופוגעת בכמה עצים, אבל באטרפריי מיתחמק מהעצים הנופלים והם כמעט פוגעים בכם במקום.
באטרפריי יוצא עם בילבול רציני על קאגו והיא ניפגעת קשה, אבל מכת ברק טועה פוגעת בו ומשתקת אותו במקום.
קאגו לא מוותרת ושולחת מתנות לכל עבר ויוצרת בעזרתם "סולם" המוביל אותה עד לבאטרפריי והיא קופצת עליהן במהירות מאחת לשנייה ובכל פעם שהיא קופצת מהמתנה, המתנה מיתפוצצת מאחור בקול פיצוץ אדיר.
לבסוף קאגו מגיעה לגובהה של באטרפריי וקופצת עליו ומישתמשת במכת ברק עצומה ויחד איתו נופלת מהגובהה הרב ונוחטת על ראשו ובכך מחסלת אותו סופית.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד קאגו!" אצעק ואחבק את קאגו "פוקדור צא!" אצעק ואשלח פוקדור אל עבר הבאטרפרי "נו מה דעתך?" אשאל את קארי בחיוך
-
[quote=Ritsuka Kun;603139][COLOR=purple][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=darkorange]תומאס-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]"נו ו...?" הוא שואל ומרים גבה "אבל אתה לא תיהיה לבד" הוא מוסיף ומחכה לתשובתך.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][COLOR=purple][COLOR=purple][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אני לא יודע... טוב נו, בסדר" אני אומר "אגב, אני תומאס" אני מציג את עצמי, מביט לעבר חדרה של אלקיד.
-
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=1]טל-
"זה היה נחמד" אומרת קארי בחיוך "לתחרות סרט אני לא אציג את זה. אבל לך תדע" היא אומרת בחיוך מעט נבוך.
אתה זורק פוקדור על סאטרפריי. הפוקדור ניפתח ומתחיל להינדנד על האדמה.
~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נידנוד~נעצר~
[/SIZE][/COLOR][SPOILER]באטרפריי נלכד!![/SPOILER]
[SIZE=1][COLOR=Orange]תומאס-
"נעים להכיר תומאס שמי דני מאק. אני מנהיג מכון העיר ג'נטה" הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך.
אתה מציץ לעבר אלקיד והיא עדיין חסרת הכרה ואילו האחות ג'וי מחזירה לך את בידריל בריאה ושלמה.
[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;603161]
[SIZE=1][COLOR=orange]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]"נעים להכיר תומאס שמי דני מאק. אני מנהיג מכון העיר ג'נטה" הוא אומר בחיוך ולוחץ את ידך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=orange]אתה מציץ לעבר אלקיד והיא עדיין חסרת הכרה ואילו האחות ג'וי מחזירה לך את בידריל בריאה ושלמה.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אתה מנהיג המכון?" אני אומר בהתרשמות "בידריל, אתה בסדר? אתה יודע אולי לאן נעלמה אלי?" אני שואל אותו.
-
[RIGHT][COLOR=DarkOrange][SIZE=1]תומאס-
"פעם אחרונה שבדקתי" דני אומר בחיוך. אתה פונה לבידריל שניראת הרבה יותר טוב ומהנהנת בראשה.
"לפחות אנחנו יודעים לאן היא נעלמה" הוא אומר "קדימה בוא נזוז מהר!" הוא מכריז ברצינות.
[/SIZE][/COLOR][/RIGHT]
-
[SPOILER] [/SPOILER][quote=Ritsuka Kun;603164][RIGHT][COLOR=darkorange][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]"פעם אחרונה שבדקתי" דני אומר בחיוך. אתה פונה לבידריל שניראת הרבה יותר טוב ומהנהנת בראשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=darkorange]"לפחות אנחנו יודעים לאן היא נעלמה" הוא אומר "קדימה בוא נזוז מהר!" הוא מכריז ברצינות.[/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
[/quote]
"כן, קדימה" אני אומר ויוצא החוצה במהירות "בידריל, תראה לנו איפה הם" אני אומר לו.
-
[COLOR=DarkOrange][SIZE=1]תומאס-
שוב?
זכר- יש זין
נקבה יש פות
בנקבה לרוב מוסיפים י' או ה'
לזכר לא.
לבידריל יש פות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בידריל מהנהנת בראש[SIZE=7]ה [SIZE=1]ומנסה לצאת מהדלת אבל ניתקעת בקיר זכוכית.
אתה ודני ותחים את הדלת והיא עפה במהירות לקצה העיר ומשם לתוך שביל קטן המוביל אתכם ליער ענק.
בידריל מחווה עם עוקצ[SIZE=7]ה[SIZE=1] לכניסה של היער.[/SIZE][/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;603139][COLOR=Green]סטיב-
WTF? :oing::oing::oing:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להקניט את דודיו שכנראה נעלבת ומישתמשת ביכולת המיוחדת שלה ובורחת מהמקום.
לארביטר מיסתכל עליך מעט מבואס שלא יצא לו להילחם.
[/QUOTE]
"נו באמת בחורה !"
אצעק ואחפש פוקימון אחר
"בכל מקרה הוא היה חלש , בוא נמצא לך משהו שבאמת שווה להילחם נגדו."
אגיד ואחפש משהו בשיחים .