-
[B][COLOR=#4169e1]לרן תאה ממשיך לחפש עוד פוקימונים ואתה רואה וולפיקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa037.png[/IMG]שרץ אחרי אקנס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa023.png[/IMG], הפוקדע : " ולפיקס פוקימון שועל האש , ולפיקס אוהב לחיות בהרים גבוהים עם חבורות גדולות של ולפיקסים "[/COLOR][/B]
"אוקיי וולפיקס לא פוקימון מתאים בשבילי אחפש פוקימון אחר" אני מתעלם מוולפיקס ומחפש פוקימון אחר
-
[B][COLOR=royalblue]לרן - אתה ממשיך לחפש עוד פוקימונים ואתה רואה חמישה פסידקים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa054.png[/IMG], הפוקדע : " פסידק פוקימון הברווז המגושם , פסידק הוא הפוקימון שלמעשה מהאגדה "הברווזון המכוער, פסידק הוא די פוקימון מגושם אבל בכל זאת יש כאלה שאוהבים אותו "[/COLOR][/B][B][COLOR=royalblue]שעומדים לדיך בתנוחה מאוד מוזרה מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]ג'קסון - " צא פוקדור " 3..... 2.... ..... 1.... .... .... ... והוא שלך! תפסת מאנקי! ברמה 4! המתקפות שהוא יודע : ריכוז אנרגיה ( Focus Energy ) ; שריטה ( Scratch ) ; בעיטה נמוכה ( Low Kick ) ; נעיצה ( Leer ) ; חמידה ( Covet ) מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לי - אתה חוזר לעיר ורידיאן ונכנס למרכז הפוקימונים ואחרי רבע שעה יוצא , אויל כדי לך כבר לתפוס עוד פוקימונים מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=SnitchKick;652718]
[B][COLOR=#000080]ג'קסון - " צא פוקדור " 3..... 2.... ..... 1.... .... .... ... והוא שלך! תפסת מאנקי! ברמה 4! המתקפות שהוא יודע : ריכוז אנרגיה ( Focus Energy ) ; שריטה ( Scratch ) ; בעיטה נמוכה ( Low Kick ) ; נעיצה ( Leer ) ; חמידה ( Covet ) מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][/COLOR][/B][/quote]
' ישש תפסתיי מאנקי ' אומר ואלך לראפות את כולם
-
[QUOTE=SnitchKick;652718][B][COLOR=royalblue]
[B][COLOR=black]לי - אתה חוזר לעיר ורידיאן ונכנס למרכז הפוקימונים ואחרי רבע שעה יוצא , אויל כדי לך כבר לתפוס עוד פוקימונים מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדאר" נתאמן אחר כך קודם נתפוס פוקימון" אני הולך לחפש פוקימון לצוות שלי
-
[quote]דסו - אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את גרימר ממשיך לעקוב אחריך מה תעשה?[/quote]
אני פשוט אקח פוקדור מהכיס שלי ואזרוק עליו,בתקווה שהוא יכנס ויפסיק לעקב אותי במשחק P:
-
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - אתה זורק עליו פוקדור והוא נכנס פנימה , 3..... 2..... ..... .... 1....... ....... ...... הוא שלך! יש לך גרימר ! הוא רמה 4 המתקפות שהוא יודע הן : חבטה ( Pound ) ; גז רעיל ( Poison Gas ) ; התקשחות ( Harden ) ; גנבה ( Thief ) מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B]לי - אתה חוזר ליער ורידיאן ואתה רואה שם סנורלקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa143.png[/IMG]שפשוט נרדם בדרך! , הפוקדע : " סנורלקס הפוקימון השמן , לסנורלקס קיבה שיכולה להכיר יער בגודל של 40 דונם! , אחרי כל ארוחה הוא הולך לישון ומתוערר שהוא רעב " מה תעשה??[/B]
[I][B][COLOR=#000080]ג'קסון - אתה מפרא את כל הפוקימונים שלך ויוצא חזרה לעיר ורידיאן מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/I]
-
[QUOTE=SnitchKick;652867][B][COLOR=darkolivegreen]
[B]לי - אתה חוזר ליער ורידיאן ואתה רואה שם סנורלקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa143.png[/IMG]שפשוט נרדם בדרך! , הפוקדע : " סנורלקס הפוקימון השמן , לסנורלקס קיבה שיכולה להכיר יער בגודל של 40 דונם! , אחרי כל ארוחה הוא הולך לישון ומתוערר שהוא רעב " מה תעשה??[/B]
[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
אני זורק פוכדור על סנאורלקס ומקווה שיתפס
-
[QUOTE]דסו - אתה זורק עליו פוקדור והוא נכנס פנימה , 3..... 2..... ..... .... 1....... ....... ...... הוא שלך! יש לך גרימר ! הוא רמה 4 המתקפות שהוא יודע הן : חבטה ( Pound ) ; גז רעיל ( Poison Gas ) ; התקשחות ( Harden ) ; גנבה ( Thief ) מה תעשה?[/QUOTE]
"גרימר הא?" אני חושב לעצמי "טוב נו לפחות נראה שהוא מחבב אותי".
אני ימשיך בדרכי לעיר וורידיאן!
*תוכל לעדכן בדף הראשי שיש לי גם גרימר ואת המתקפות שלו? תודה O:
-
[quote=SnitchKick;652628][I][I][B][COLOR=seagreen]קאי - אתה לא יודע מה לעשות פתאום אתה שומע קול : " פידג'יוטו התקפת כנף " ופתאום אתה פידגו'וטוחותך את הבלון של צוות רוקט שנופל ביער מה תעשה?[/COLOR][/B][/I][/I][/quote]
"מי שם?"אני שואל ומסתכל לכיון הקול.
-
[quote=SnitchKick;652628][I][I][B][COLOR=#ff0000]נאולנדו - סקווירטל משתמש בבועות ומצילח להעיר את ג'יודוד מה תעשה?[/COLOR][/B][/I][/I]
[/quote]
"אני מקווה שזה לא היה חזק,ג'דוד תשתמש בחפירה כדי לחפור לנו דרך!"אני אומר.
-
[QUOTE=SnitchKick;652718][B][COLOR=royalblue]לרן - אתה ממשיך לחפש עוד פוקימונים ואתה רואה חמישה פסידקים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa054.png[/IMG], הפוקדע : " פסידק פוקימון הברווז המגושם , פסידק הוא הפוקימון שלמעשה מהאגדה "הברווזון המכוער, פסידק הוא די פוקימון מגושם אבל בכל זאת יש כאלה שאוהבים אותו "[/COLOR][/B][B][COLOR=royalblue]שעומדים לדיך בתנוחה מאוד מוזרה מה תעשה?[/COLOR][/B]
"קדימה סקווירטל צא החוצה תשתמש בהצלפת זנב וישר בלימה על אחד הפייסדקים"
-
[QUOTE=SnitchKick;652628][B][COLOR=#ff8c00]
[B][COLOR=#0000ff]ג'ים - הקרב מתחיל![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]הקרב : [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]דיגלט מתחיל להתקדם לעבר אברה , אבל אברה מעלם ומשתמש בהנגבות ומכה בדיגלט![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]סטטיסטיקה:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa050.png[/IMG]רמה 2 , חיים : 7/14[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]רמה 3, חיים : 31/31 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/63.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
COLOR][/B][/I][/QUOTE]
-----------------------------------------------
"אברה תתגרה בו,ואז שהוא בא לתקוף אותך תשתמש במראה!"אני אומר.
-
[CENTER][quote=SnitchKick;652628][B][COLOR=#ff8c00]זאק - " פוקדור צא " , 3...... 2...... 1...... והוא שלך ! תפסת קאטרפי! קאטרפי רמה 3 והוא יודע [/COLOR][COLOR=darkorange]יריית חוט ( String Shot ) ; בלימה ( Tackle ) ; גיוס אנרגיה ( Raising Energy ) מה תעשה?[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B][/I][/quote]
אני אוציא את קטרפי אתכופף את הברכיים ואגיד לו: "אני מצטער שאמרתי לסקווירטל לתקוף אותך, פשוט אני מאוד אוהב קטרפי, אני מקווה שתסלח לי", ואז אנסה ללטף אותו
[/CENTER]
-
[quote=SnitchKick;652867]
[I][B][COLOR=#000080]ג'קסון - אתה מפרא את כל הפוקימונים שלך ויוצא חזרה לעיר ורידיאן מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/I][/quote]
אמשיך לעיר פיוטר
-
[QUOTE=SnitchKick;652628][B][COLOR=#ff8c00]
[B][COLOR=#8b0000]קני - הופריון הזה נראה די חברותי ואז מלטף אותך עם הסנפיר שלו מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
"ופוריון אתה רוצה להצטרף אליי?" אשאל אותו ואוציא פוכדור מהכיס שלי ואראה לו
-
[RIGHT][B][SIZE=5][COLOR=red][U]החלטתי שרמה 1 זה רמה נמוכה מדי , כולם מתחילים מרמה 5 וכל מי שעלה לרמה 2 א ו3 רמה 6 ו7 בהתאמה כנ"ל הפוקימונים הבאים.[/U][/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קני - זה נראה לופריון אין שום בעיה , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]ג'קסון - אתה מתקדם לעבר העיר פיוטר אבל קודם תאמן את הפוקימונים לקראת המכון???[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff8c00][B]זאק - קאטרפי יוצא נרגש ומשתמש בחוטים ויוצר באוויר צורה של לב , מה תעשה עכשיו?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]ג'ים - הקרב ממשיך :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אברה מסתובב ומכה בתחת שלו ודיגלט מעצבן ומשתמש בזריקת אבנים אך אברה יוצר מראה והמתקפה חוזרת אל דיגלט ומביסה אותו. ( אברה קיבל 20 נקודות ניסיון )[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1]לרן - לפני שאתה מצילח להוציא את פסידק הם מזיזים את הראש מצד לצד ותוך כמה שניו תהם נעלמו משום מקום!! מה תעשה?[/COLOR][/B]
[I][I][I][B][COLOR=#ff0000]נאולנדו - ג'יודוד מתחיל לחפור תעלה שתוכלו לעבור דרכה ואחרי 5 דקות הוא מסיים ואתה וסקווירטל עוברים ( ג'יודוד מקבל 14 נקודות ניסיון על התמסרות ) מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/I][/I][/I]
[I][B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [/I]
[I][COLOR=seagreen][B]קאי - אחרי שאתה שואל אתה רואה את פידג'יוטו נוחת לידך ואתה רואה משהו מעליו וזה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6e/Bill.jpg[/IMG] ביל! מה תעשה?[/B][/COLOR][/I]
[I][B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B] [/I]
[I] [/I]
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - כן אני יעדכן עכשיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]~~~~~~~~~~~~~~~
דסו - אתה ממשיך בדרכך ואתה מגיע לעיר ורידיאן!! מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]- מרכז פוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]- מגדל ורידאן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]- בית גידול לפוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]- בית המוות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]- מרקט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]* להמשיך ליער ורידיאן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]* להמשיך לגבעת ורידיאן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#556b2f][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לי - אתה זורק את הפוקדור 3.. 2.. 1.. והוא נלכד? זה היה קל סנורלקס שהוא ישן הוא יושן ושום דבר לא יכול להעיר אותו , הוא רמה 7 המתקפות שהוא יודע : בלימה ( Tackle ) ; שכבת הגנה ( Defence Curl ) ; אגרוף מפוקס ( Focus Punch ) מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=SnitchKick;654124][RIGHT][B][SIZE=5][COLOR=red][U]החלטתי שרמה 1 זה רמה נמוכה מדי , כולם מתחילים מרמה 5 וכל מי שעלה לרמה 2 א ו3 רמה 6 ו7 בהתאמה כנ"ל הפוקימונים הבאים.[/U][/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קני - זה נראה לופריון אין שום בעיה , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [/COLOR][/B][/QUOTE]
אז מה זה אומר? איזה רמה פיקאצ'ו וקאטרפי?
"אוקי צא פוכדור!" אומר ואזרוק עליו פוכדור ואחכה
-
[B][COLOR=#4169e1]לרן - לפני שאתה מצילח להוציא את פסידק הם מזיזים את הראש מצד לצד ותוך כמה שניו תהם נעלמו משום מקום!! מה תעשה?[/COLOR][/B]
"אוקיי זה היה דבר מוזר שלא ראיתי לפני טוב נמשיך לחפש פוקימונים חזקים לצוות" אני אומר לעצמי וממשיך בדרכי לחפש פוקימונים
-
[quote=SnitchKick;654124] [B][COLOR=#000080]ג'קסון - אתה מתקדם לעבר העיר פיוטר אבל קודם תאמן את הפוקימונים לקראת המכון???[/COLOR][/B]
לא הבנתי מה לעשות
~~~~~~~~~
אלך לחפש לי מאמנים להילחם נגדם ולאמן את הפוקימונים שלי
-
[quote]דסו - כן אני יעדכן עכשיו.
~~~~~~~~~~~~~~~
דסו - אתה ממשיך בדרכך ואתה מגיע לעיר ורידיאן!! מה תעשה?
- מרכז פוקימונים
- מגדל ורידאן
- בית גידול לפוקימונים
- בית המוות
- מרקט
* להמשיך ליער ורידיאן
* להמשיך לגבעת ורידיאן[/quote]
דבר ראשון אני לך למרכז הפוקימונים לראפות את הפוקימונים שלי
אחרי זה אני ילך לבדוק מה זה בית המוות הזה.
-
[QUOTE=SnitchKick;654124][RIGHT][B][SIZE=5][COLOR=red][U]
[B][COLOR=black]לי - אתה זורק את הפוקדור 3.. 2.. 1.. והוא נלכד? זה היה קל סנורלקס שהוא ישן הוא יושן ושום דבר לא יכול להעיר אותו , הוא רמה 7 המתקפות שהוא יודע : בלימה ( Tackle ) ; שכבת הגנה ( Defence Curl ) ; אגרוף מפוקס ( Focus Punch ) מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שמח על תפיסת סנורלקס וממשיך בדרכי לעיר פיוטר
-
[B][SIZE=5][COLOR=red][U]לכל מי שלא הבין את העניין עם הרמות שפשוט יראה את הרמות של הפוקימונים שלו בדף הראשון.[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[U][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=black][B]לי- אתה ממשיך לעיר פיוטר ופתע אתה שומע קול של זקן שאומר לך : " שלום נערי אתה מתקדם לעבר המכון הראשון נכון? לא כדי קודם שתתפוס פוקימון מים או פוקי[/B][/COLOR][COLOR=black][B]מון עשב למכון אבן? וגם כדי שתאמן את הפוקימונים היטב הם חזקים " מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - כן אני יעדכן עכשיו.[/COLOR][/B][COLOR=darkgreen][B][COLOR=darkolivegreen]דסו - אתה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לכיוון בית המוות ואתה שהוא בית דיי גדול אתה הולך לכניסה ואתה רואה איש שמתסכל פנימה אולי הוא יודע משהו על הבית[/COLOR]?[/B][/COLOR]
[I][B][COLOR=#000080]ג'קסון - מה לא הבנת???
~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=navy]ג'קסון - אתה מחפש מאמן פוקימונים ואתה רואה דייג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr038.png[/IMG] שמנסה לתפוס פוקימון ואתה רואה שיש לו 3 פוקדורים לידו אולי הוא יסיכים?[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B] [/I]
[I][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B] [/I]
[B][COLOR=#4169e1]לרן - אתה ממשיך לחפש פוקימונים ולפתע מתחיל סופת רעמים ורוחות חזקות ואתה רואה שהעננים מתחיל לתפוס מקום בשמיים מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]קני - רשמתי למעלה פשוט תבדוק איזזה רמות הם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/COLOR][/B][B][COLOR=#8b0000]קני - " פוקדור צא! " , 3... 2... . 1.... ... . והוא שלך ! יש לך ופריון רמה 8 והמתקפות שלו הן : בלימה ( Tackle ) ; הצלפת זנב ( Tail Whip ) ; יד עוזרת ( Helping Hand ) אקדח מים ( Water Gun ) ; בועות ( Bubble ) , מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][B][COLOR=#8b0000]
[/COLOR][/B]
[I] [/I]
-
[QUOTE=SnitchKick;654148][B][SIZE=5][COLOR=red][U]
[U][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=black][B]לי- אתה ממשיך לעיר פיוטר ופתע אתה שומע קול של זקן שאומר לך : " שלום נערי אתה מתקדם לעבר המכון הראשון נכון? לא כדי קודם שתתפוס פוקימון מים או פוקי[/B][/COLOR][COLOR=black][B]מון עשב למכון אבן? וגם כדי שתאמן את הפוקימונים היטב הם חזקים " מה תעשה?[/B][/COLOR]
[I] [/I][/QUOTE]
אני אומר לזקן" תודה על העצה" ומחפש פוקימון עשב למכון פיוטר
-
[B]לי- אתה מקישב לעצה ומחפש פוקימון עשב ואתה רואה טנגלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/114.png[/IMG], הפוקדע : " טנגלה פוקימון השושנה , טנגלה הוא פוקימון די עליז ומאוד נדיר לראותו במקום יערתיים כי רוב הזמן הוא עסוק בשחייה , בניית משחפה ועוד "[/B]
-
[QUOTE=SnitchKick;654165][B]לי- אתה מקישב לעצה ומחפש פוקימון עשב ואתה רואה טנגלה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/114.png[/IMG], הפוקדע : " טנגלה פוקימון השושנה , טנגלה הוא פוקימון די עליז ומאוד נדיר לראותו במקום יערתיים כי רוב הזמן הוא עסוק בשחייה , בניית משחפה ועוד "[/B][/QUOTE]
אני מוציא את צ'רמנדר ואומר לו" גחלת וניקוז אדמה על טנגלה"
-
[quote=SnitchKick;654148]
[I][B][COLOR=#000080]ג'קסון - מה לא הבנת???
~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=navy]ג'קסון - אתה מחפש מאמן פוקימונים ואתה רואה דייג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr038.png[/IMG] שמנסה לתפוס פוקימון ואתה רואה שיש לו 3 פוקדורים לידו אולי הוא יסיכים?[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
לא משנה לא הבנתי את הרמות אבל כבר הבנתי את זה
~~~~~~~~~~~~
' שלום אתה יכול רוצה להילכם נגדי ? ' אשאל את הדייג
-
[B][COLOR=navy]ג'קסון - הדייג : " בשמחה כמה פוקימונים משתתפים ? "[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=black]לי- צ'ארמנדר משתמש בגחלת על טנגלה וזה מאוד אפקטיבי עליהו מעיף אותה על אחד העצים, אחרי שהוא משתמש בגחלת אתה רואה אותה בוכה ואז היא מתקרבת אליה והיא ממשיכה לבכות.... מה תעשה?[/COLOR][/B][/I]
-
[quote=SnitchKick;654174][B][COLOR=navy]ג'קסון - הדייג : " בשמחה כמה פוקימונים משתתפים ? "[/COLOR][/B]
[/quote]
' שלושה פוקימונים ' אומר לדייג
-
[QUOTE=SnitchKick;654174][B][COLOR=navy]
[I][B][COLOR=black]לי- צ'ארמנדר משתמש בגחלת על טנגלה וזה מאוד אפקטיבי עליהו מעיף אותה על אחד העצים, אחרי שהוא משתמש בגחלת אתה רואה אותה בוכה ואז היא מתקרבת אליה והיא ממשיכה לבכות.... מה תעשה?[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
אני שואל את טנגלה" למה את בוכה"
-
[quote]דסו - כן אני יעדכן עכשיו.דסו - אתה מרפא את הפוקימונים שלך והולך לכיוון בית המוות ואתה שהוא בית דיי גדול אתה הולך לכניסה ואתה רואה איש שמתסכל פנימה אולי הוא יודע משהו על הבית? [/quote]
אני פונה אליו ושואל אותו "אתה יודע מה זה המקום הזה?"
-
[B][COLOR=#4169e1]לרן - אתה ממשיך לחפש פוקימונים ולפתע מתחיל סופת רעמים ורוחות חזקות ואתה רואה שהעננים מתחיל לתפוס מקום בשמיים מה תעשה?[/COLOR][/B]
"אויי לא מתחיל סופות גשמים אני חייב למצוא מקום מחסה כמו מערה או משו" אני רץ לכיוון מערה להסתתר שם ואולי לחפש שם כמה פוקימונים
-
[quote=SnitchKick;654124][I][COLOR=seagreen][B]קאי - אחרי שאתה שואל אתה רואה את פידג'יוטו נוחת לידך ואתה רואה משהו מעליו וזה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6e/Bill.jpg[/IMG] ביל! מה תעשה?[/B][/COLOR][/I][B][COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/B][/quote]
"תודה רבה על העזרה שלך ביל."אני מודה לביל ואז רץ במהירות לכיון הבלון לנסות לראות מה קרה לצוות רוקט.
-
[quote=SnitchKick;654124][I][I][I][B][COLOR=#ff0000]נאולנדו - ג'יודוד מתחיל לחפור תעלה שתוכלו לעבור דרכה ואחרי 5 דקות הוא מסיים ואתה וסקווירטל עוברים ( ג'יודוד מקבל 14 נקודות ניסיון על התמסרות ) מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/I][/I][/I]
[/quote]
אני זוחל בתעלה בחריצות רבה יחד עם ג'דוד וסקוירטל.
-
[CENTER][quote=SnitchKick;654124]
[COLOR=#ff8c00][B]זאק - קאטרפי יוצא נרגש ומשתמש בחוטים ויוצר באוויר צורה של לב , מה תעשה עכשיו?[/B][/COLOR]
אני אגיד בהתלהבות: "קדימה! אנחנו רועי סקווירטל נידורן וקטרפי הצוות הכי טוב שהיה!", ואקח אותם להתאמן
[/CENTER]
-
[QUOTE=SnitchKick;654148][B][SIZE=5][COLOR=red][U]
[B][COLOR=#8b0000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[/COLOR][/B][B][COLOR=#8b0000]קני - " פוקדור צא! " , 3... 2... . 1.... ... . והוא שלך ! יש לך ופריון רמה 8 והמתקפות שלו הן : בלימה ( Tackle ) ; הצלפת זנב ( Tail Whip ) ; יד עוזרת ( Helping Hand ) אקדח מים ( Water Gun ) ; בועות ( Bubble ) , מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][B][COLOR=#8b0000]
[/COLOR][/B]
[I] [/I][/QUOTE]
קאטרפי רמה 7 הוא צריך להתפתח
"חברים יש פוקימון מים ובגלל שאתם לא עייפים בואו נחפש אימון!" אומר ואחפש פוקימונים לאימון
-
[COLOR=darkred][B]קני - קאטרפי יפתח הרמה הבאה וברמה 12[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]קני - אתה מחפש אימון לפוקימונים ואתה רואה שם אמן צעיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr058.png[/IMG]שמחפש קרב של 3 פוקימונים.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00]זאק - אתה מחפש אימון טוב לפוקימונים ואתה רואה ספורטאי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr041.png[/IMG]שרץ ואתה רואה שיש לו פוקודרים ליד הכיסים כנראה הוא מחפש קרב.[/COLOR][/B]
[I][I][I][I][B][COLOR=#ff0000]נאולנדו -ג'יודוד יצא ראשון ואתה אחריו אבל רגע איפה סקווירטל? מה תעשה?[/COLOR][/B][/I][/I][/I][/I]
[I][I][COLOR=seagreen][B]קאי - " אין בעיה אני יבוא איתך "אתם רצים לכיוון הבלון שנפל ואתם רואים את הכלוב של ספירו שם ואתם רואי ם שצוות רוקט על הרצפה מה תעשה?[/B][/COLOR][/I][/I]
[B][COLOR=#4169e1]לרן - אתה מוצא מן מערה קטנה כזאת ואתה נכנס פנימה בפנים אתה רואה כמה פוקימונים שמסתררים מפני הגשם וקר להם אבל אתה לא מבחין בדיוק מי אלה מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - האיש : " מספרים שבמקום הזה כל הרוחות של הפוקיומנים הקרובים לכאן באים לכאן והם מופיעים בצורות של פוקיוני רוח וצלליות "[/COLOR][/B]
[B]לי- אתה מסתכל עליה ואתה רוא של שהרגל שלה שבורה והיא חצי הולכת ועכשיו זה נראה יותר רע מה תעשה?[/B]
[B][COLOR=#000080]ג'קסון - " אוקיי צא פוליווג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/60.png[/IMG], תוציא אתה ונתחיל בקרב " , הפוקדע " פוליוג פוקימון מי הסנפיר פוילוג הוא פוקימון מאוד רגיש אבל שהוא בסכנה תמיד ישתמש בסנפיר שלו ההתפחות שלו היא הפוכה ממנו "[/COLOR][/B]
[I] [/I]
[I] [/I]
-
[quote=SnitchKick;654900][I][I][I][I][B][COLOR=#ff0000]נאולנדו -ג'יודוד יצא ראשון ואתה אחריו אבל רגע איפה סקווירטל? מה תעשה?[/COLOR][/B][/I][/I][/I][/I]
[/quote]
"סקוירטל?איפה אתה?"אני שואל ומנסה לחפש אותו בצד הזה של השביל.
-
[QUOTE=SnitchKick;654900][COLOR=darkred][B
[B]לי- אתה מסתכל עליה ואתה רוא של שהרגל שלה שבורה והיא חצי הולכת ועכשיו זה נראה יותר רע מה תעשה?[/B]
"[/COLOR][/B]
[I] [/I]
[I] [/I][/QUOTE]
אני אור לטנגלבה" אל תדאגי אני יביא אותך למרכז הפוקיונים שם יטפלו בך" מחפש את מרכז הפוקימונים
-
[quote=SnitchKick;654900]
[B][COLOR=#000080]ג'קסון - " אוקיי צא פוליווג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/60.png[/IMG], תוציא אתה ונתחיל בקרב " , הפוקדע " פוליוג פוקימון מי הסנפיר פוילוג הוא פוקימון מאוד רגיש אבל שהוא בסכנה תמיד ישתמש בסנפיר שלו ההתפחות שלו היא הפוכה ממנו "[/COLOR][/B]
[/quote]
' אוקי אני יוציא את פרינפלאפ ' אומר ואוציא אותו
-
[QUOTE=SnitchKick;654900][COLOR=darkred][B]קני - קאטרפי יפתח הרמה הבאה וברמה 12[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]קני - אתה מחפש אימון לפוקימונים ואתה רואה שם אמן צעיר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr058.png[/IMG]שמחפש קרב של 3 פוקימונים.[/B][/COLOR]
[I] [/I]
[I] [/I][/QUOTE]
אבל ברמה 7 הוא מתפתח למטפוד
"היי בחור קדימה עכשיו קרב 3 על 3 צא קאטרפי!" אומר ואוציא את קאטרפי ואחכה שהוא יוציא את הפוקימון שלו