[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה מגיע בזמן לספניה והספניה מתחליה לשוט.לאחר כמה שעות אתה כבר רואה את האי באופק.לפתע אתם מרגשים רעידה קלה והספניה עוצרת על האי."כולם לרדת בבקשה!" אומר הקפטן של הספינה.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
Printable View
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה מגיע בזמן לספניה והספניה מתחליה לשוט.לאחר כמה שעות אתה כבר רואה את האי באופק.לפתע אתם מרגשים רעידה קלה והספניה עוצרת על האי."כולם לרדת בבקשה!" אומר הקפטן של הספינה.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[quote=afikafik1999;673911][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה מגיע בזמן לספניה והספניה מתחליה לשוט.לאחר כמה שעות אתה כבר רואה את האי באופק.לפתע אתם מרגשים רעידה קלה והספניה עוצרת על האי."כולם לרדת בבקשה!" אומר הקפטן של הספינה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
"יש אני באי!..עכשיו אני תריך למצוא מקום אימונים טוב ואולי גם אני אמצא חבר חדש לצוות!"
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה הולך קצת קדימה ואתה מגיע ליער עם עצים בעלי עלים צהובים ויפים. יש על העצים המון פירות ומסתובבים שם המון פוקימונים. לפתע אתה רואה פוקימון קטן שנראה כמו סלע מתחבא מאחורי עץ אחד ומסתכל עליך בפחד [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jnndxqdjjygw.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[quote=a.v.i.v;673932][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה הולך קצת קדימה ואתה מגיע ליער עם עצים בעלי עלים צהובים ויפים. יש על העצים המון פירות ומסתובבים שם המון פוקימונים. לפתע אתה רואה פוקימון קטן שנראה כמו סלע מתחבא מאחורי עץ אחד ומסתכל עליך בפחד [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jnndxqdjjygw.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"היי חמוד מה קרה הלכת לאיבוד?! אתה רוצה פרי?" אני הולך ומביא לפוקימון פרי
[COLOR=purple]אתה מביא לו פרי והוא אוכל אותו בהנאה. אתה מנצל את ההזדמנות וסורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו ארמוסטון. לפתע אתה רואה שהוא מסיים לאכול והוא מחייך אליך.[/COLOR]
[quote=a.v.i.v;673966][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מביא לו פרי והוא אוכל אותו בהנאה. אתה מנצל את ההזדמנות וסורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו ארמוסטון. לפתע אתה רואה שהוא מסיים לאכול והוא מחייך אליך.[/COLOR]
"ארמוסטון אתה רוצה להיות חלק מהצוות שלי?"
במידה ויש עוד מקום אשמח להירשם ולבדוק את המשחק ם:
אגב סלח לי על השם, פשוט זה נוסטלגי, השתמשתי בו כמעט ובכל משחק בחיי.
[COLOR=navy]כינוי: Blacbeard [/COLOR]
[COLOR=navy]שם: שינו אבורמה[/COLOR]
[COLOR=navy]רקע: שינו אבורמה נולד בכפר קטן באזור הצפוני במחוז, אזור חקלאי ושקט.[/COLOR]
[COLOR=navy]בילדותו אהב שינו לשחק עם שאר הילדים, הוא הרגיש כאחד מכולם, ונהנה מהתקופה התמימה. [/COLOR]
[COLOR=navy]כל זאת השתנה כאשר גדלו ילדי אותה תקופה, וגם תמימותם ואחידותם השתנו.[/COLOR]
[COLOR=navy]עם גדילתם, החלו הילדים ליצור קבוצות, כאלו שנחשבות יותר, כאלו שפחות.[/COLOR]
[COLOR=navy]שינו היה שייך לאלו שפחות, לפתע, כל חבריו נטשו אותו ואף גינו אותו.[/COLOR]
[COLOR=navy]כנראה שלא יפה מספיק, כנראה שלא אמיץ מספיק, וכנראה שפשוט והיה לו אופי טוב.[/COLOR]
[COLOR=navy]הוא כבר לא היה שייך לאותה חבורת הפרחחים שגדלה בכפר. [/COLOR]
[COLOR=navy]באותו הזמן, החלו לעזוב מספר ילדים את הכפר, בכדי להתחרות בליגת המחוז.[/COLOR]
[COLOR=navy]שינו קינא בהם, רצה גם הוא, אך בדרך כלל נכשל כשניסה. אך הפעם הוא לא מתכוון לוותר![/COLOR]
[COLOR=navy]שינו רוצה לנקום בכל אלו שצחקו עליו, בכל אלו שחשבו שמקומם מעליו,[/COLOR]
[COLOR=navy]הוא רוצה להוכיח להם שהוא טוב מהם.[/COLOR]
[COLOR=navy]אך בעולם שבו שינו חי, אתה מקבל כבוד על פי יכולתך כמאמן.[/COLOR]
[COLOR=navy]לכן, רק תבוסה שלהם כמאמנים תספק אותו. ואם יצטרך, יעבור כל מאמן מכון במחוז,[/COLOR]
[COLOR=navy]עד שיגיע אל תקופת משחקי הליגה ויביס כל אחד מהם, כדי שיושפלו, כפי שהוא הושפל.[/COLOR]
[COLOR=navy]שינו היה חלוק בדעתו לגבי היציאה למסע, כיוון שתמיד הייתה בו אהבה לפוקימונים,[/COLOR]
[COLOR=navy]אך לא ציפה שמסעו יהיה מלא בזעם ורצון לנקמה...לכן, כמה ימים לפני יציאתו למסע,[/COLOR]
[COLOR=navy]הוא החליט להשאיר בצד את כל הרגשות הרעים, ולהנות מהמסע.[/COLOR]
[COLOR=navy]כשיפגוש אותם, הוא יסביר להם את ההבדל בינם לבינו, ויראה שדווקא הוא, ניצח.[/COLOR]
[COLOR=navy]גיל: 16[/COLOR]
[COLOR=navy]פוקימון התחלתי:[I]סטלד[/I][/COLOR]
[COLOR=navy]בקשות/שאלות: אשמח להתרכז בעיקר באימון הפוקימונים שלי ופחות בצוות הרשע, מאוד אשמח אם יהיו לי פוקימונים מגניבים, למשל סטיקוויג,סומוטון,מילון תפסו את עיניי, פוקימונים יפים כמוהם בהחלט יעשו את העבודה ם: אשמח לפוקימון דרקון כלשהו.[/COLOR]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה שארמסטון הקטן והחמוד רוצה אבל לפתע אתה רואה שהוא רוצה לעשות קרב נגדך בשביל שתיתפוס אותו.לאחר מכן ריזיד יוצא מין הפקדור ואתה רואה שהוא רוצה להילחם.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="blue"]~שינו~
רשום אבל אנחנו לא נותנים פוקימונים שיש כבר למאמנים אחרים זה פשוט הורס את כל ההפתעה.[/COLOR][/I]
[B]תגיב להתחלה:[/B]
[I][COLOR="Blue"]אתה לוקח את הפוכדור במהירות ורואה שיצוא מימנו פוקימון מוזר [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wyzymtmz2myu.png[/IMG]
פיתאום הוא משתמש באקדח מים שפוגעת חזק בפוקימון העכביש.
"היי ילד?! מה אתה עושה!" צועק איש אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG].
"תודה ילד! אומר הנער אם השעיר הירוק תופס לך את היד ורץ למסוק שהיה שם.
לפתע המסוק מתחיל להמריא ואתם בפנים.
"תודה ילד אני לא יודע מה היה קורה לי אם לא ההיתה עוזר לי!" אומר הנער אם השעיר הירוק.
"האא דרך אגב קוראים לי ג'ק! איך קוראים לך?" שואל ג'ק.[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue][QUOTE]
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]רשום אבל אנחנו לא נותנים פוקימונים שיש כבר למאמנים אחרים זה פשוט הורס את כל ההפתעה.[/COLOR][/I]
[B]תגיב להתחלה:[/B]
[I][COLOR=blue]אתה לוקח את הפוכדור במהירות ורואה שיצוא מימנו פוקימון מוזר [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wyzymtmz2myu.png[/IMG][/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]פיתאום הוא משתמש באקדח מים שפוגעת חזק בפוקימון העכביש.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"היי ילד?! מה אתה עושה!" צועק איש אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG].[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"תודה ילד! אומר הנער אם השעיר הירוק תופס לך את היד ורץ למסוק שהיה שם.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]לפתע המסוק מתחיל להמריא ואתם בפנים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"תודה ילד אני לא יודע מה היה קורה לי אם לא ההיתה עוזר לי!" אומר הנער אם השעיר הירוק.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"האא דרך אגב קוראים לי ג'ק! איך קוראים לך?" שואל ג'ק.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
[/QUOTE][/COLOR][/I]
אז הלך על מילון אה? ><
טוב תודה על ההרשמה, אהיה רציני במשחק
---
אביט בו בבלבול ולא אבין מה פשר ההתרחשות שהייתי עד אליה.
"שמי שינו, אתה יכול להסביר לי מה קרה עכשיו?" אומר לו.
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]טוב שינו תקשיב אני חלק מארגון מיוחד שמטרתו לנצח צוות מרשוע בשם צוות גיאזרון או צוות G"[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"אנחנו עפים עכשיו לאי סודי שלא הרבה מכירים אותו. קוראים לו אי גריטלור,שם נימצאת המפקדה" אומר ג'ק ונוחת על אי גדול.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]פתאום האדמה מתחילה לרעוד ואתם יורדים למטה עד שאתה רואה אור מוזר.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]אתה מתקרב על האור ורואה המון מכונות פוקימונים משונים ועוד..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"בוא שינו,אני אראה לך את מנהיג הארגון" אומר ג'ק ולוקח אותך לחדר גדול.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"היי ג'ק מה קורה? מי זה הילד?" שואל איש מוזר אם כובע ומעיל אדום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG].[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"תציג את עצמך,שינו" אומר ג'ק בעד שאתה עומד ליד מנהיג הארגון.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[quote=a.v.i.v;674116][I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]טוב שינו תקשיב אני חלק מארגון מיוחד שמטרתו לנצח צוות מרשוע בשם צוות גיאזרון או צוות G"[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"אנחנו עפים עכשיו לאי סודי שלא הרבה מכירים אותו. קוראים לו אי גריטלור,שם נימצאת המפקדה" אומר ג'ק ונוחת על אי גדול.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]פתאום האדמה מתחילה לרעוד ואתם יורדים למטה עד שאתה רואה אור מוזר.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]אתה מתקרב על האור ורואה המון מכונות פוקימונים משונים ועוד..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"בוא שינו,אני אראה לך את מנהיג הארגון" אומר ג'ק ולוקח אותך לחדר גדול.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"היי ג'ק מה קורה? מי זה הילד?" שואל איש מוזר אם כובע ומעיל אדום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG].[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"תציג את עצמך,שינו" אומר ג'ק בעד שאתה עומד ליד מנהיג הארגון.[/COLOR][/I]
"שלום, שמי שינו" אומר בהיסוס ואתחיל לחשוב איך אני יוצא מן הצרה הזו.
'הגעתי למפקדה חשאית, באי שאיני יודע את הדרך ממנו...הדברים רק יכולים להסתבך' אחשוב.
[I][COLOR=blue]~שינו~
"אם כך אני ג'ד.תפוס!" אומר ג'ד ונותן לך חמישה פקדורים ופוקדע.
"מעכשיו אתה חלק מצוות S.R.L צוות שמטרתו לעצור את צוות G.הפוקדע יסביר לך על הפוקימונים המיוחדים שיש על האי הזה. טוב ג'ק יהיה איתך בקשר ובנתיים אתה ראשי להמשיך את תחילת המסע שלך על האי!" אומר ג'ד בעד שג'ק לוקח אותך לעיר גדולה שיש על האי.
"טוב,נדבר שינו!" אומר ג'ק והולך.
פיתאום אתה רואה את הפוקימון שהישתמשתה בו קודם יוצא מאחד הפקדורים שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[quote=a.v.i.v;674145][I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"אם כך אני ג'ד.תפוס!" אומר ג'ד ונותן לך חמישה פקדורים ופוקדע.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"מעכשיו אתה חלק מצוות S.R.L צוות שמטרתו לעצור את צוות G.הפוקדע יסביר לך על הפוקימונים המיוחדים שיש על האי הזה. טוב ג'ק יהיה איתך בקשר ובנתיים אתה ראשי להמשיך את תחילת המסע שלך על האי!" אומר ג'ד בעד שג'ק לוקח אותך לעיר גדולה שיש על האי.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"טוב,נדבר שינו!" אומר ג'ק והולך.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]פיתאום אתה רואה את הפוקימון שהישתמשתה בו קודם יוצא מאחד הפקדורים שלך.[/COLOR][/I]
אומנם לא אהיה בטוח שאני רוצה להיכנס לכל הצרות הללו,
אך אתרגש מכך שאני עומד להתחיל את המסע שלי, ואפילו קיבלתי 5 פודקורים ופוקידע.
אסתכל על הפוקימון שהשתמשתי בו ממקודם, ואחליט להתכופף כדי שנהיה באותו הגובה,
אשאל אותו האם הוא רוצה להיות חבר שלי.
'הוא נראה פוקימון מעניין, אולי הוא יהיה הפוקימון הראשון שלי' אחשוב.
---
אגב זה השתמשת גם לזכר וגם לנקבה
[COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שהוא מסתכל עליך כמה שניות ואז פתאום קופץ עליך ומלקק אותך. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סאלטד והמתקפות שלו הן:אקדח מים,דחיפה,צעקה. לפתע אתה רואה פוקימון קטן וחמוד דמוי גוזל [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/kzywmvyizwgr.png[/IMG]. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו פלווק.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[quote=afikafik1999;674003][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה שארמסטון הקטן והחמוד רוצה אבל לפתע אתה רואה שהוא רוצה לעשות קרב נגדך בשביל שתיתפוס אותו.לאחר מכן ריזיד יוצא מין הפקדור ואתה רואה שהוא רוצה להילחם.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"אז קדימה בואו נתחיל בקרב! רייזיד תשתמש בזנב ברזל צא!"
[COLOR=purple]רייזיד משתמש בזנב ברזל אך ארמוסטון מתחמק ותוך שניה משתמש בבלימה שמעיפה את רייזיד אך הוא עדיין בסדר. לפתע ארמוסטון משתמש בגלגול ומתקדם אל עבר רייזיד![/COLOR]
[quote=a.v.i.v;674218][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד משתמש בזנב ברזל אך ארמוסטון מתחמק ותוך שניה משתמש בבלימה שמעיפה את רייזיד אך הוא עדיין בסדר. לפתע ארמוסטון משתמש בגלגול ומתקדם אל עבר רייזיד![/COLOR]
"מהר רייזיד תשתמש בחפירה ואז סופת חול כדי לחסום את הראיה של ארמוסטון ואז זנב ברזל צא!"
[quote=a.v.i.v;674167][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שהוא מסתכל עליך כמה שניות ואז פתאום קופץ עליך ומלקק אותך. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סאלטד והמתקפות שלו הן:אקדח מים,דחיפה,צעקה. לפתע אתה רואה פוקימון קטן וחמוד דמוי גוזל [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/kzywmvyizwgr.png[/IMG]. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו פלווק.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אשמח עד מאוד מההתחברות שלי עם סאלטד ואפנה את תשומת לבי לפוקימון דמוי הגוזל.
'פלווק, פוקימון מסוג אש ומעופף. נשמע מעניין, אולי הוא יוכל לגדול ולהיות לפוקימון חזק.
מעופף ואש הם סוגים מעולים, ואני חושב שאשמח לשילוב הזה' אחשוב לעצמי.
"הגד לי מה דעתך סאלטד, האם אתה רוצה לעזור לי בלכידה הראשונה שלי?" אומר לו ואקרוץ.
"אם כן, צא אליו במהירות תוך כדי שימוש בצעקה, כך שתוכל להבהילו ולגרום לו לנוס.
לאחר מכן, קפוץ לאוויר כדי לקבל מרווח תקיפה אפשרי גדול והשתמש באקדח מים!" אומר לו בהתלהבות.
[COLOR=purple]רייזיד חופר ומתחמק מהמתקפה. לאחר מכן הוא משתמש בסופת חול וארמוסטון לא מצליח לראות כלום ורייזיד משתמש בזנב ברזל שמעיף את ארמוסטון אך עוד כשהוא באוויר,ארמוסטון משתמש בגלגול פעם נוספת ובהפתעה פוגע ברייזיד וכמעט מחסל אותו![/COLOR]
[COLOR=blue]סאלטד מסכים איתך והוא נותן לך מבט של ניצחון. לאחר מכן הוא רץ אל פלווק במהירות תוך שימוש בצעקה ופלווק מנסה לברוח אך בעיניים עצומות והוא נתקע בטעות בעץ. לאחר מכן סאלטד קופץ ומשתמש באקדח מים חזק מאוד שמחסל את פלווק.[/COLOR]
[quote=a.v.i.v;674550][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד חופר ומתחמק מהמתקפה. לאחר מכן הוא משתמש בסופת חול וארמוסטון לא מצליח לראות כלום ורייזיד משתמש בזנב ברזל שמעיף את ארמוסטון אך עוד כשהוא באוויר,ארמוסטון משתמש בגלגול פעם נוספת ובהפתעה פוגע ברייזיד וכמעט מחסל אותו![/COLOR]
[/quote]
"רייזיד תשתמש במכת ברק כדי לנסות ולשתק את ארמוסטון ואז קפוץ באויר וזנב ברזל מלמעלה"
[quote=a.v.i.v;674550
[COLOR=blue]סאלטד מסכים איתך והוא נותן לך מבט של ניצחון. לאחר מכן הוא רץ אל פלווק במהירות תוך שימוש בצעקה ופלווק מנסה לברוח אך בעיניים עצומות והוא נתקע בטעות בעץ. לאחר מכן סאלטד קופץ ומשתמש באקדח מים חזק מאוד שמחסל את פלווק.[/COLOR]
"עבודה מעולה סאלטד!" אומר בשמחה ואחבק אותו.
"הגיע הזמן לנסות לזרוק פוקדור בפעם הראשונה" אומר ואקח פוקדור מכיסי, אחד מבין החמישה.
"פוקדור, צא!" אקרא בקול ואזרוק את הפוקדור בעוצמה אל עבר הגוזל המעולף, אקווה לטוב.
[COLOR=purple]רייזיד משתמש במכת ברק שלא מזיזה לארמוסטון אך בכל זאת מרוב העוצמה,ארמוסטון נופל על האדמה ורייזיד קופץ מעליו ומשתמש בזנב ברזל מלא עוצמה ותנופה מהאוויר ומוחץ אותו על ארמוסטון. נוצר המון עשן ולפתע אתה רואה שארמוסטון מחוסל ורייזיד נשאר על הרגליים אך פתאום הוא נופל ומתעלף.[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]הפוכדור פוגע בפלווק ונופל. הוא מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד אך פתאום פלווק יוצא מהפוכדור ומעיף אותו לשמיים. הוא משתמש בגחלת על סאלטד אך הוא מתחמק ומשתמש באקדח מים על הענף שעל העץ שמאחוריו והענף נופל על הראש של פלווק ומחסל אותו. פתאום הפוכדור שפלווק העיף נפל שוב על הראש שלו והוא נכנס לבפנים. הפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונעצר![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]תפסת פלווק!*מיד יעודכן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[quote=a.v.i.v;674569][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד משתמש במכת ברק שלא מזיזה לארמוסטון אך בכל זאת מרוב העוצמה,ארמוסטון נופל על האדמה ורייזיד קופץ מעליו ומשתמש בזנב ברזל מלא עוצמה ותנופה מהאוויר ומוחץ אותו על ארמוסטון. נוצר המון עשן ולפתע אתה רואה שארמוסטון מחוסל ורייזיד נשאר על הרגליים אך פתאום הוא נופל ומתעלף.[/COLOR]
[/quote]
רייזיד תחזור! אתה צריך לנוח..פוקדור צא!" וזורק את הפוקדור על ארמוסטון בתקווה שאלכוד אותו
[quote=a.v.i.v;674569]
[COLOR=blue]הפוכדור פוגע בפלווק ונופל. הוא מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד אך פתאום פלווק יוצא מהפוכדור ומעיף אותו לשמיים. הוא משתמש בגחלת על סאלטד אך הוא מתחמק ומשתמש באקדח מים על הענף שעל העץ שמאחוריו והענף נופל על הראש של פלווק ומחסל אותו. פתאום הפוכדור שפלווק העיף נפל שוב על הראש שלו והוא נכנס לבפנים. הפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונעצר![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]תפסת פלווק!*מיד יעודכן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
חחח איזו התרחשות
---
ארוץ לחבק שוב את סאלטד ולאחר מכן ארים את הפוקדור מן הרצפה ואקרא בקול:
"יש, הצלחתי לתפוס פוקימון בפעם הראשונה!".
אכניס אותו לתוך החגורה שלי בשמחה ואחמיא לסאלטד על הקרב,
לאחר מכן אמשיך בדרכי במטרה למצוא מרכז פוקימונים שבו יוכל פלווק לקבל טיפול.
[COLOR=purple]הפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונעצר![/COLOR]
[COLOR=purple]תפסת ארמוסטון![/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מסתכל קצת הצידה ורואה לפתע את מעבדת החקר ששמעת ששם אפשר לקבל פוקימון עשב/אש/מים נדיר אם כל הפוקימונים שלך מאומנים! מצד שני אתה רואה את מרכז הפוקימונים ותחרות פוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתקדם קצת ורואה יער. אתה נכנס לתוכו ורואה שם מרכז פוקימונים. אתה נכנס מהל למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאת את הפוקימונים שלך ולאחר כמה דקות אתה יוצא משם ורואה שאתה בעצם בתוך יער ענק וחשוך מרוב העצים שמכסים אותו.[/COLOR]
[quote=a.v.i.v;674601][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]הפוכדור מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונעצר![/COLOR]
[COLOR=purple]תפסת ארמוסטון![/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מסתכל קצת הצידה ורואה לפתע את מעבדת החקר ששמעת ששם אפשר לקבל פוקימון עשב/אש/מים נדיר אם כל הפוקימונים שלך מאומנים! מצד שני אתה רואה את מרכז הפוקימונים ותחרות פוקימונים.[/COLOR]
[/quote]
אני אלך לכיוון מעבדת החקר כדי לקבל פוקימון נדיר ואחשוב לעצמי: 'איזה כיף אולי אני יקבל פוקימון נדיר'
[quote=a.v.i.v;674601][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתקדם קצת ורואה יער. אתה נכנס לתוכו ורואה שם מרכז פוקימונים. אתה נכנס מהל למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאת את הפוקימונים שלך ולאחר כמה דקות אתה יוצא משם ורואה שאתה בעצם בתוך יער ענק וחשוך מרוב העצים שמכסים אותו.[/COLOR]
"כל כך חשוך כאן, תהיה לי בעיה לצאת מכאן בצורה הזו" אמלמל.
"צא החוצא פלווק!" אומר ואוציא את הפוקימון החדש שלי.
אבקש מפלווק ולנסות וליצור אור בעזרת כוחות האש שלו, בכדי שאוכל למצוא את היציאה מן היער.
אתקדם עם פלווק.
[COLOR=purple]אתה הולך למעבדת החקר ורואה שם כמה מדענים. "שלום לך איש צעיר!" אומר אחד המדענים וניגש אליך. "אתה צריך משהו?" הוא שואל בהתעניינות.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]פלווק מהנהן בראשו ואתה רואה שהוא מתחיל להתאמץ אך אתה לא מבין למה. לאחר כמה שניות אתה רואה שהנוצות שלו כאילו בוערות מבפנים והוא מחייך אליך. אתם נכנסים ליער החשוך ואתה רואה שהשיטה של פלווק ממש מצויינת. לפתע אתה רואה ילד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG]. "היי אתה,רוצה לעשות מולי קרב פוקימונים?! אחד על אחד?!" הוא שואל אותך בחיוך וממשיך:"או שאתה מפחד שהפוקימונים החלשים שלך יפסידו!" ואתה רואה לידו פוקימון קטן וחמוד שמחייך בדיוק כמו הילד [IMG]http://up203.siz.co.il/img2/zcmz3ztyxakd.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו זאפי. "אז מה אתה אומר ילד פוקימון שלך מול הזאפי שלי!" אומר הילד ומחייך מין חיוך שטני.[/COLOR]
[quote=a.v.i.v;674640][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה הולך למעבדת החקר ורואה שם כמה מדענים. "שלום לך איש צעיר!" אומר אחד המדענים וניגש אליך. "אתה צריך משהו?" הוא שואל בהתעניינות.[/COLOR]
[/quote]
"כן אדוני שמעתי שמביאים כאן פוקימונים נדירים למאמנים ורציתי לשאול אם אני יכול לקבל אחד?!"
'מקווה שיגיד כן' אחשוב לעצמי
[quote=a.v.i.v;674640][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]פלווק מהנהן בראשו ואתה רואה שהוא מתחיל להתאמץ אך אתה לא מבין למה. לאחר כמה שניות אתה רואה שהנוצות שלו כאילו בוערות מבפנים והוא מחייך אליך. אתם נכנסים ליער החשוך ואתה רואה שהשיטה של פלווק ממש מצויינת. לפתע אתה רואה ילד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG]. "היי אתה,רוצה לעשות מולי קרב פוקימונים?! אחד על אחד?!" הוא שואל אותך בחיוך וממשיך:"או שאתה מפחד שהפוקימונים החלשים שלך יפסידו!" ואתה רואה לידו פוקימון קטן וחמוד שמחייך בדיוק כמו הילד [IMG]http://up203.siz.co.il/img2/zcmz3ztyxakd.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו זאפי. "אז מה אתה אומר ילד פוקימון שלך מול הזאפי שלי!" אומר הילד ומחייך מין חיוך שטני.[/COLOR]
"הייתי מתמודד נגדך, אך לא אוכל להמשיך ביער ללא פלווק, אני איאלץ לסרב...אלא אם תרצה להילחם מול סאלטד!" אומר ואוציא החוצא את סלטאד.
[COLOR=purple]"כן כן,בוודאי! תביא אותו לפה,סטילון." אומר המדען ואתה רואה מדען אחר בא עם עגלה ועל העגלה פוקימון קטן וחמוד שמזכיר קצת את טורקול [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/gzztm4wmzyue.bmp[/IMG][/URL]. "זהו טורבויל. הוא מתפתח לטורקול לאחר המון אימונים ולאחר מכן,לאחר עוד הרבה אימונים,הוא מתפתח לצורת היתפתחות חדשה של טורקול מסוג ברזל ואש." מסביר לך המדען והוא אומר לך שמתקפותיו הן:בלימה,להביור,צעקה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"מזה משנה מול מי אני אלחם?! אני אנצח בכל מקרה.." הוא אומר בהתעלות ואומר לזאפי:"תשתמש במהירות!" וזאפי כבר מתקדם אל סאלטד במהירות מדהימה![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"זאפי שלי הוא אחד הפוקימונים המהירים ביותר שיש לי ואני אוהב מאוד פוקימונים מהירים!" אומר הילד ופתאום נזכר "אה כן,לי קוראים סטיב!" וסאלטד מספיק להתחמק מזאפי אך הוא בא לו מאחור![/COLOR]
[quote=a.v.i.v;674669][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"כן כן,בוודאי! תביא אותו לפה,סטילון." אומר המדען ואתה רואה מדען אחר בא עם עגלה ועל העגלה פוקימון קטן וחמוד שמזכיר קצת את טורקול [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/gzztm4wmzyue.bmp[/IMG][/URL]. "זהו טורבויל. הוא מתפתח לטורקול לאחר המון אימונים ולאחר מכן,לאחר עוד הרבה אימונים,הוא מתפתח לצורת היתפתחות חדשה של טורקול מסוג ברזל ואש." מסביר לך המדען והוא אומר לך שמתקפותיו הן:בלימה,להביור,צעקה.[/COLOR]
[/quote]
"אני אקח אותו תודה רבה!" 'מעניין איך ההתפתחות השלישית שלו תיראה..אני יאמן אותו הרבה כדי שהוא יתפתח'
[quote=a.v.i.v;674669][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"מזה משנה מול מי אני אלחם?! אני אנצח בכל מקרה.." הוא אומר בהתעלות ואומר לזאפי:"תשתמש במהירות!" וזאפי כבר מתקדם אל סאלטד במהירות מדהימה![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"זאפי שלי הוא אחד הפוקימונים המהירים ביותר שיש לי ואני אוהב מאוד פוקימונים מהירים!" אומר הילד ופתאום נזכר "אה כן,לי קוראים סטיב!" וסאלטד מספיק להתחמק מזאפי אך הוא בא לו מאחור![/COLOR]
"זאפי קרוב אליך, הסתובב אליו והשתמש בצעקה אדירה שתפגע בו ותחריש אותו מהמרחק הקרוב" אומר בנחישות.
"לאחר מכן, דחוף אותו בכל העוצמה!" אמשיך.
[COLOR=purple]אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים כשלפתע אתה רואה שלט על מרכז הפוקימונים:"תחרות פוקימונים בשעה 14.00! ההרשמה עוד פתוחה!" וליד זה אתה רואה עוד שלט:"תמיד רציתם לקבל ביקורת אמיתית על הפוקימונים שלכם? עכשיו אתם יכולים! בבניין של תחרות הפוקימונים יש חדר מיוחד רק לנרשמים שם מקבלים עצות לטיפול בפוקימונים,אימון הפוקימונים,עם איזה פוקימונים כדאי להשתתף בתחרות ועוד!" אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה היא 13.15 .[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]סאלטד משתמש בצעקה אך מרוב המהירות של זאפי הוא לא יכול לשמוע כלום! סאלטד מנסה לעשות שוב צעקה אך זה לא עוזר. סאלטד מנצל את ההזדמנות האחרונה שלו ומשתמש בדחיפה בכל הכוח. שניהם מתנגשים ועפים אחורה שוב ושוב. לבסוף אתה רואה ששניהם מותשים![/COLOR]
[quote=a.v.i.v;674754][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים כשלפתע אתה רואה שלט על מרכז הפוקימונים:"תחרות פוקימונים בשעה 14.00! ההרשמה עוד פתוחה!" וליד זה אתה רואה עוד שלט:"תמיד רציתם לקבל ביקורת אמיתית על הפוקימונים שלכם? עכשיו אתם יכולים! בבניין של תחרות הפוקימונים יש חדר מיוחד רק לנרשמים שם מקבלים עצות לטיפול בפוקימונים,אימון הפוקימונים,עם איזה פוקימונים כדאי להשתתף בתחרות ועוד!" אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה היא 13.15 .[/COLOR]
[/quote]
"אני חייב לקבל ייעוץ לגבי הפוקימונים שלי אז קדימה להרשמה!" ואני ארוץ להרשם לתחרות
[quote=a.v.i.v;674754][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]סאלטד משתמש בצעקה אך מרוב המהירות של זאפי הוא לא יכול לשמוע כלום! סאלטד מנסה לעשות שוב צעקה אך זה לא עוזר. סאלטד מנצל את ההזדמנות האחרונה שלו ומשתמש בדחיפה בכל הכוח. שניהם מתנגשים ועפים אחורה שוב ושוב. לבסוף אתה רואה ששניהם מותשים![/COLOR]
אסתכל על המתרחש ואקווה שסאלטד לא נפגע.
"סאלטד, אם אתה רוצה לסיים את הקרב זה בסדר מבחינתי, אבל אם יש בך עוד כוח קטן לקרב,
אם יש בך עוד אנרגיה, נוכל להשתמש ברעיון שעלה לי!" ואלחש לסאלטד את האסטרטגיה שלי.
'סאלטד יוכל להתקדם אל עבר זאפי, מה שיגרום לו לקום ולנסות ולרוץ אל עבר סאלטד.
במצב הזה, סאלטד ישתמש באקדח מים על הרצפה, כך יחליק זאפי ישר אל סאלטד אשר יכה בו בדחיפה עוצמתית שנקווה ותסיים תקרב' אחשוב בתקווה.
[I][COLOR="Blue"]~שינו~
התרגיל שלך עובד רק שסטלד עומד לתת לזאפי דחיפה הוא משתמש ברעם שכמעט פוגע בסטלד אך רגע לפני הפגיעה סטלד מחליק בעזרת המים ומצליח להתכופף ולפגוע בזאפי בחוזקה.לאחר מכן זאפי מתנגש בעץ ומיתעלף."אוף אוף אוף! אני אף פעם לא מפסיד!!" אומר הילד מכניס את זאפי לפכדור וברוח.לפתע אתה רואה שסטלד מאוד מותש והוא רוצה לנוח.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה מגיע לבניין הרישום ורואה את אחות ג'וי."אני מבניה שאתה רוצה להירשם לתחרות הזאת נכון? אם תרצה רק תראה לי את כרטיס המעבר שלך (יש לך אחד מהתחרות הקודמת שלך)." אומרת האחות ג'וי."אני רואה שיש לי יותר משישה פוקימונים טוב.. הרבה יותר עדיף לההשים בביתך את שאר הפוקימונים כדי שלא היו לא יותר מידי עלייך ותוכל לקחת אותם מתי שתיצטרך!" אומרת האחות ג'וי בעד היא מראה לך את המכונה שמעבירה פוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[quote=afikafik1999;675063][I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]התרגיל שלך עובד רק שסטלד עומד לתת לזאפי דחיפה הוא משתמש ברעם שכמעט פוגע בסטלד אך רגע לפני הפגיעה סטלד מחליק בעזרת המים ומצליח להתכופף ולפגוע בזאפי בחוזקה.לאחר מכן זאפי מתנגש בעץ ומיתעלף."אוף אוף אוף! אני אף פעם לא מפסיד!!" אומר הילד מכניס את זאפי לפכדור וברוח.לפתע אתה רואה שסטלד מאוד מותש והוא רוצה לנוח.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
אהיה מאושר מהניצחון ואחבק את סטאלד חזק, אחזיר אותו אל תוך הפקודור תוך כדי שאני מציין כמה טוב הוא היה.
"קדימה פלווק, המשך בעבודה הנהדרת שלך" אומר בשמחה שעיקרה בניצחון על זאפי, למרות החיסרון מבחינת הסוג, ואמשיך בדרכי ביער.
[quote=afikafik1999;675063][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה מגיע לבניין הרישום ורואה את אחות ג'וי."אני מבניה שאתה רוצה להירשם לתחרות הזאת נכון? אם תרצה רק תראה לי את כרטיס המעבר שלך (יש לך אחד מהתחרות הקודמת שלך)." אומרת האחות ג'וי."אני רואה שיש לי יותר משישה פוקימונים טוב.. הרבה יותר עדיף לההשים בביתך את שאר הפוקימונים כדי שלא היו לא יותר מידי עלייך ותוכל לקחת אותם מתי שתיצטרך!" אומרת האחות ג'וי בעד היא מראה לך את המכונה שמעבירה פוקימונים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
"תודב רבה על העצה והנה כרטיס המעבר שלי" ואני ניגש אליה ונותן לה את הכרטיס שלי
[COLOR=blue]אתה ממשיך להתקדם ורואה חווה. לפתע אתה רואה בתוך החווה שני טירונים של צוות G [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr106.png[/IMG] שבורחים כשבידם יש ביצה מוזרה [IMG]http://wahackpokemon.com/sprite/huevo/ovoG.gif[/IMG] ומאחוריהם טירון של צוות S.R.L [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]שרודף אחריהם וצועק להם:"עיצרו במכומכם!".[/COLOR]
[COLOR=purple]"תודה רבה,עכשיו אתה רשום לתחרות. יש לך חצי שעה לנוח או להתאמן או ללכת לחדר ההצעות עד שהתחרות תתחיל." אומרת האחות ג'וי. אתה מסתובב ולפתע נתקל בטום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG]![/COLOR]
[COLOR=purple]חברך מהתחרות הקודמת! "שלום לך אדם! לא ראיתי אותך מאז התחרות בעיר של מכון החשמל... שחכתי איך קוראים לה חחח..." הוא אומר ומתחיל לצחוק.[/COLOR]