-
[QUOTE=TheChosenOne;675127][B]Steave[/B]
"אהה זה" אומר הפרופסור, "זה שום דבר" הוא מתחמק
אתה מסתכל בחדר ורואה מדפים על מדפים של פוקדורים ומוכנה אפורה גדולה
"לארוויטר נכון?" שואל הפרופסור וניגש למכונה
לאחר כמה שניות יצא ממנה פוקדור והפרופסור לוקח אותו בידו ומושיט אותו אליך.
.[/QUOTE]
כמה הערות אם אפשר :
1. קוראים לו לארביטאר
2. השם שלי הוא Steve .. לא .. Steave .
תודה
---
"תודה רבה פרופסור" אגיד וקח ממנו את הפוקדור
"אני מצטער שאני חוצפן אך זה דבר מיוחד במינו" אגיד ואסתכל שוב על הפוקדור הזהוב
"האם תוכל לספר לי אולי בכל זאת מה נמצא שם ? לא אגלה לאף אחד .. אני מבטיח" אגיד .
-
-
[B]Suicune[/B]
רק עכשיו קיבלתי את האישור שלך, אבל שלחתי לך את הבקשת אישור כבר מלפני שבוע
תביא בבקשה את התופס שלך כי אני לא מוצא אותו
בכ"מ זאת ההתחלה שלך:
אתה מתוערר בבוקר בחדרך,קרני האור מפציעות מהחלון שלך,אתה קם ומשפשף עיניים
העיירה ליטלרוט פרוסה לפניך,אתה מסתכל על הקיר ורואה את טבלת היאוש שהכנת שבה סימנת
כול יום שעבר עד ליום בו אתה תקבל את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור בירץ'.
אתה רואה שהיום הזה הגיע.
[B]Steve[/B]
מקובל P:
-----
[B]העיר ליטלרוט[/B]
"אין בו שום דבר" מתחמק הפרופסור שוב הזמן שהוא מלווה אותך לדלת.
"בהצלחה במסעך" הוא אומר ופותח לכבודך את הדרך. "אם תצתרך משהו אני תמיד אהיה כאן".
[B]Shlomi[/B]
[B]יער פטלבורג[/B]
"מממ לא נראה לי" היא אומרת ומכניסה את הפוקדור של טרטווי לכיס.
"היה נעים לפגוש אותך, אני מקווה שנתראה שוב!" היא אמרה ונעלמה בין השיחים, נשארת לבדך.,
[B]Metagros[/B]
[B]יער פטלבורג - דרך חבויה[/B]
"ג'ולטיון מכת ברק!" נשמע קול מבין השיחים, ג'ולטיון משחרר מכת ברק שמחשמלת לגמרי את פינסיר.
אתה שומע צעדים ומבין העצים יוצא נער שנראה גדול ממך, לבוש במעיל אדום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG].
"אתה בסדר?" הוא שואל אותך, "כול היום אני רודף אחרי הפינסיר המשוגע הזה".
[B]LordAbizi[/B]
[B]דרך 104[/B]
אתה מחזיר את איפום ומוציא מבקומו את צ'רמנדר.
"צ'אר צ'אר!" הוא אומר ומתמתח,לאחר מכן הוא משתמש בלהביור על פיקאצ'ו
פיקאצ'ו מתגלגל הצידה ובשניה האחרונה מתחמק, "תשתמש במתקפה מהירה!" אומר המאמן
פיאקצ'ו מתחיל לרוץ במהיות ולחבוט בצ'רמנדר מכול הצדדים
-
[quote=TheChosenOne;675127][B]Kratos[/B]
"אלקיד!" הוא אומר בשמחה,נראה שהוא יסתגל אליך במהירות.[/quote]
"בוא נלך להתאמן!" אני קורא והולך לדרך הקרובה, מחפש פוקימונים לאימון.
-
[QUOTE=TheChosenOne;676456][B]Suicune[/B]
[B]Metagros[/B]
[B]יער פטלבורג - דרך חבויה[/B]
"ג'ולטיון מכת ברק!" נשמע קול מבין השיחים, ג'ולטיון משחרר מכת ברק שמחשמלת לגמרי את פינסיר.
אתה שומע צעדים ומבין העצים יוצא נער שנראה גדול ממך, לבוש במעיל אדום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG].
"אתה בסדר?" הוא שואל אותך, "כול היום אני רודף אחרי הפינסיר המשוגע הזה".
[/QUOTE]
"אתה מכיר אותו?"אני שואל את האיש,ואז אני אומר בנוסף:"תודה על העזרה,וכן,אני בסדר"
-
[quote=TheChosenOne;676456]
[B]LordAbizi[/B]
[B]דרך 104[/B]
אתה מחזיר את איפום ומוציא מבקומו את צ'רמנדר.
"צ'אר צ'אר!" הוא אומר ומתמתח,לאחר מכן הוא משתמש בלהביור על פיקאצ'ו
פיקאצ'ו מתגלגל הצידה ובשניה האחרונה מתחמק, "תשתמש במתקפה מהירה!" אומר המאמן
פיאקצ'ו מתחיל לרוץ במהיות ולחבוט בצ'רמנדר מכול הצדדים[/quote]
"צ'ארמנדר, תירה להביור לכל הכיוונים כדי לגרום לו לעזוב אותך!" אומר לצ'ארמנדר.
-
[QUOTE=TheChosenOne;676456][B]
[B]Shlomi[/B]
[B]יער פטלבורג[/B]
"מממ לא נראה לי" היא אומרת ומכניסה את הפוקדור של טרטווי לכיס.
"היה נעים לפגוש אותך, אני מקווה שנתראה שוב!" היא אמרה ונעלמה בין השיחים, נשארת לבדך.,
[/QUOTE]
"אוקי טוטודייל בוא נמשיך לעיר רוסטרובו!" אומר לו ואמשיך ללכת איתו בשביל
-
[quote=TheChosenOne;676456][B]Suicune[/B]
רק עכשיו קיבלתי את האישור שלך, אבל שלחתי לך את הבקשת אישור כבר מלפני שבוע
תביא בבקשה את התופס שלך כי אני לא מוצא אותו
בכ"מ זאת ההתחלה שלך:
אתה מתוערר בבוקר בחדרך,קרני האור מפציעות מהחלון שלך,אתה קם ומשפשף עיניים
העיירה ליטלרוט פרוסה לפניך,אתה מסתכל על הקיר ורואה את טבלת היאוש שהכנת שבה סימנת
כול יום שעבר עד ליום בו אתה תקבל את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור בירץ'.
אתה רואה שהיום הזה הגיע.
[/quote]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][B]שם:[/B] לואיס פטרסון.
[/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][B]גיל:[/B] 17
[/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][B]תמונה:[/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/IMG][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]רקע:[/B] לואיז בא מאיזור צפון אירופה, לואיס הוא בן יחיד לשני הורים עשירים.
שני הוריו של לואיס בקושי היו בבית וניסו לפצות אותו תמיד בקניית מתנות וקניית חפצים ללואיס, אך זה לא סיפק אותו.
לואיס בצעירותו היה אוהד מושבע של הארי קולק, [אלוף האיזור שממנו לואיס בא], הארי תמיד היה מתחרה מול מאמנים צעירים, כמובן שתמיד היה מנצח אותם אך כל קרב איתו היה מלמד את המתחרה דברים חדשים. להארי היה פוקימונים מסוג דרגון ומסוג מים ולואיס תמיד צפה בהארי. מכיוון שלא יכול היה להתחרות בו שאין לו פוקימון.
מאז חלומו של לואיס זה להיות כמו הארי קולק, אלוף האיזור ואפילו להיות מאסטר פוקימון.
לואיס נישבע שביום שהוא יתחיל עם אימון הפוקימונים הוא לא יפסיק ורק יתחזק ויתחזק.
[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=black][B]פוקימון התחלתי:[/B] גיבל [ אם אי אפשר אז גלייגר ] [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]ציוד:[/B] (לא לגעת)[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]כסף:[/B] (לא לגעת)[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]פוקימונים נוספים:[/B] (לא לגעת)[/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial][COLOR=black][B]בקשות,הערות:[/B] לתפוס גיבל \ גלייגר [ תלוי בפוקימון ההתחלתי שלי].
שהוא יתפתח מהר, ולתפוס מגבי ואלקיד.
ובכללי עלילה מענינת
------------------------------------
' סוף סוף היום הזה הגיע, אני לא מאמין!' אני חושב לעצמי וצובט את עצמי לראות אני לא חולם.
'אין זמן אין זמן' אני ממהר לעצמי, ורץ להתארגן בשביל לצאת.
[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=TheChosenOne;676456][B]Steve[/B]
מקובל P:
-----
[B]העיר ליטלרוט[/B]
"אין בו שום דבר" מתחמק הפרופסור שוב הזמן שהוא מלווה אותך לדלת.
"בהצלחה במסעך" הוא אומר ופותח לכבודך את הדרך. "אם תצתרך משהו אני תמיד אהיה כאן".[/QUOTE]
"אוקיי תודה רבה " אגיד לו ואצא מהמעבדה ..
אסתכל על הפוקדור שהביא לי ואזרוק אותו באוויר "צא פוקימון !"
אגיד ואסתכל איזה פוקימון יוצא משם
-
[COLOR="Black"][B]אני מצטער שלא ממש הגבתי ביומיים האחרונים, שילוב של אינטרנט שנדפק ולמידה לבגרות
מחר אני מבטיח להמשיך את המשחק.[/B][/COLOR]
-
[B][COLOR=black]Steve[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]העיר ליטלרוט[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה זורק את הפוקדור באוויר, הוא נפתח ומתוכו יוצא פוקימון קטן ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/246.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]"לארביטר" אומר הפוקימון בחשש ומסתכל עליך.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]-----[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]Suicune[/COLOR][/B]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]אתה מסיים להתארגן ולאכול, אבל יש עוד כמה דקות עד שתצתרך לצאת[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה שהטלוויזיה נשארה פתוחה מאתמול, אתה שעכשיו משדרים עוד אחד מאלפי[/COLOR]
[COLOR=black]השידורים החוזרים של קרבות הליגה - קרבות שאתה כבר שיננת אותם בעל פה.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה גנגר ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkfrlg094.png[/IMG]) מתחמק מלהביור קטלני שמגמוטר ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/467.png[/IMG]) ירה עליו.[/COLOR]
[COLOR=black]הקהל צועק מאחור בפחד אבל המאמנים לא נלחצים וממשיכים בקרב.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה שניות השעון שלך מצלצל, הגיע הזמן לצאת לדרך.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]Shlomi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]יער פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]לאחר הליכה ארוכה אתם סוף סוף יוצאים מהיער, אתה מגיע לשטח פתוח עם שלט[/COLOR]
[COLOR=black]"דרך 104",נראה שהגעתם לצד השני של הדרך, אתה רואה מלך מה שנראה כמו חנות,זה הבניין היחיד בסביבה.[/COLOR]
[COLOR=black]לעומת זאת אתה גם רואה מרחוק אגם גדול, הדרך ממשיכה לכיוון ימין ואתה רואה כול מיני[/COLOR]
[COLOR=black]מאמנים הולכים בדרך או יושבים ליד האגם עם חכות.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]Lord Abizi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דרך 104[/COLOR][/B]
[COLOR=black]צ'רמנדר יורה להביור ברנדומליות, אחד מהם מצליח לפגוע בפיקאצ'ו שנופל, כשהוא קם[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה שיש כמה להבות מסביבו - פיקאצ'ו נשרף וזה יפגע בו בהמשך הקרב.[/COLOR]
[COLOR=black]"קדימה פיקאצ'ו אנחנו יכולים לעשות את זה!" אומר המאמן. "מכת ברק!".[/COLOR]
[COLOR=black]פיקאצ'ו משחרר מכת ברק חזקה שפוגעת בצ'רמנדר, מיד אחרי מכת הברק הלהבות[/COLOR]
[COLOR=black]מופיעות שוב סביב פיקאצ'ו והוא נפגע עוד פעם.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]Metagros[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]יער פטלבורג - דרך חבויה[/COLOR][/B]
[COLOR=black]"כן" הוא אומר, "הפינסיר הזה כבר הרבה זמן מציק למאמנים פה".[/COLOR]
[COLOR=black]הוא מוציא פוקדור מכיסו וזורק אותו על הפינסיר המעולף,הפינסיר נכנס פנימה והפוקדור נסגר.[/COLOR]
[COLOR=black]"עכשיו הוא כבר לא יפריע פה" אומר המאמן בחיוך והג'ולטיון שלו נעמד לידו.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני שמח שאתה בסדר" הוא אומר, "אם תמשיך מכאן" הוא אומר ומצביע על המשך הדרך[/COLOR]
[COLOR=black]"אתה תגיע תוך שניה להמשך דרך 104, ומיד משם לרוסטברו".[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][B]Naruto - [/B]תתחדש על הכינוי.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה יוצא לדרך 101, הדרך המחברת בין העיר ליטלרוט לעיר אולדייל[/COLOR]
[COLOR=black]כשאתה מגיע לדרך אתה רואה הרבה פוקימונים: ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/265.png[/IMG]),([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/287.png[/IMG])[/COLOR]
-
[quote=TheChosenOne;682317]
[B][COLOR=black]Lord Abizi[/COLOR][/B]
[COLOR=black]צ'רמנדר יורה להביור ברנדומליות, אחד מהם מצליח לפגוע בפיקאצ'ו שנופל, כשהוא קם[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה שיש כמה להבות מסביבו - פיקאצ'ו נשרף וזה יפגע בו בהמשך הקרב.[/COLOR]
[COLOR=black]"קדימה פיקאצ'ו אנחנו יכולים לעשות את זה!" אומר המאמן. "מכת ברק!".[/COLOR]
[COLOR=black]פיקאצ'ו משחרר מכת ברק חזקה שפוגעת בצ'רמנדר, מיד אחרי מכת הברק הלהבות[/COLOR]
[COLOR=black]מופיעות שוב סביב פיקאצ'ו והוא נפגע עוד פעם.[/COLOR]
[/quote]
"עבודה טובה צ'ארמנדר, כעת התקרב אליו והשתמש בשריטות!" אומר לצ'אמרנדר.
-
[QUOTE=TheChosenOne;682317][B][COLOR=black]Steve[/COLOR][/B]
B][COLOR=black]Metagros[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]יער פטלבורג - דרך חבויה[/COLOR][/B]
[COLOR=black]"כן" הוא אומר, "הפינסיר הזה כבר הרבה זמן מציק למאמנים פה".[/COLOR]
[COLOR=black]הוא מוציא פוקדור מכיסו וזורק אותו על הפינסיר המעולף,הפינסיר נכנס פנימה והפוקדור נסגר.[/COLOR]
[COLOR=black]"עכשיו הוא כבר לא יפריע פה" אומר המאמן בחיוך והג'ולטיון שלו נעמד לידו.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני שמח שאתה בסדר" הוא אומר, "אם תמשיך מכאן" הוא אומר ומצביע על המשך הדרך[/COLOR]
[COLOR=black]"אתה תגיע תוך שניה להמשך דרך 104, ומיד משם לרוסטברו".[R][/QUOTE]
--------------------
"תודה רבה על העזרה!"אני אומר לו,והולך לכיוון שהוא אמר לי ללכת אליו,ואז כאשר אני מגיע לאמצע דרך 204,אני מוציא את נינקאדה מהפוקדור בשביל אימונים.
-
[QUOTE=TheChosenOne;682317][B][COLOR=black]
[COLOR=black]לאחר הליכה ארוכה אתם סוף סוף יוצאים מהיער, אתה מגיע לשטח פתוח עם שלט[/COLOR]
[COLOR=black]"דרך 104",נראה שהגעתם לצד השני של הדרך, אתה רואה מלך מה שנראה כמו חנות,זה הבניין היחיד בסביבה.[/COLOR]
[COLOR=black]לעומת זאת אתה גם רואה מרחוק אגם גדול, הדרך ממשיכה לכיוון ימין ואתה רואה כול מיני[/COLOR]
[COLOR=black]מאמנים הולכים בדרך או יושבים ליד האגם עם חכות.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/287.png[/IMG])[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה טוטודיל יהיה טוב אם נתאמן קצת" אומר לו ואלך לשאול כמה מאמנים אם הם רוצים קרב
-
[B][COLOR=black]LordAbizi[/COLOR][/B]
[COLOR=black]צ'רמנדר משתמש בשריטות ומסיים את הקרב, פיקאצ'ו נופל כשהוא לא יכול ליותר להילחם.[/COLOR]
[COLOR=black]"תחזור פיקאצ'ו!" אומר המאמן ומחזיר אותו לפוקדור. "היית מעולה" הוא אומר ומחזיר את הפוקדור לכיס.[/COLOR]
[COLOR=black]"צא סקווירטל!" הוא אומר וזורק את הפוקדור שלו באוויר, מתוכו יוצא סקווירטל.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירטל אקדח מים!" הוא אומר, סקווירטל יורה זרם מים חזק מפיו שפוגע בצ'רמנדר.[/COLOR]
[COLOR=black]צ'רמנדר נופל - הוא לא יכול להמשיך להילחם.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]הא? אתה באמצע יער ידידי, והדרך הבאה היא 104.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לסוף היער, שלט קטן באדמה מודיע לך שהגעת לדרך "104" ושאתה קרוב מאוד לעיר רוסטברו[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה מולך מה שנראה כמו חנות, ולידה אגם ענקי, השביל עצמו ממשיך ימינה ואתה רואה לאורך השביל הרבה מאמנים[/COLOR]
[COLOR=black]שיושבים לשפת האגם ומנסים לדוג או מטיילים לאורכו.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]דרך 104 - רוסטברו[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה הולך לאורך האגם, קרוב אליך יושב ילד עם חכה ומנסה לדוג פוקימונים ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]אתה פונה עליו ושואל אותו אם הוא ירצה קרב, הוא בוחן אותך לשניה ואומר "תקבע את התנאים" בזילזול.[/COLOR]
-
[QUOTE=TheChosenOne;682421][B][COLOR=black]
[B][COLOR=black]דרך 104 - רוסטברו[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה הולך לאורך האגם, קרוב אליך יושב ילד עם חכה ומנסה לדוג פוקימונים ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]אתה פונה עליו ושואל אותו אם הוא ירצה קרב, הוא בוחן אותך לשניה ואומר "תקבע את התנאים" בזילזול.[/COLOR][/QUOTE]
"אחד על אחד,הפוקימון שלא יכול להילחם יותר מפסיד! קדימה בוא נתחיל" אומר לו
-
[QUOTE=TheChosenOne;682421][B][COLOR=black]LordAbizi[/COLOR][/B]
[COLOR=black]הא? אתה באמצע יער ידידי, והדרך הבאה היא 104.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לסוף היער, שלט קטן באדמה מודיע לך שהגעת לדרך "104" ושאתה קרוב מאוד לעיר רוסטברו[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה מולך מה שנראה כמו חנות, ולידה אגם ענקי, השביל עצמו ממשיך ימינה ואתה רואה לאורך השביל הרבה מאמנים[/COLOR]
[COLOR=black]שיושבים לשפת האגם ומנסים לדוג או מטיילים לאורכו.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR] [/COLOR][/QUOTE]
----------------------
'וואו אגם!,אולי אני ימצא בו פוקימוני מים חזקים כמו לוטאד,קרבי,ואולי עם יהיה לי הרבה מזל אני ימצא אפילו קרוונה!'אני חושב בסקרנות רבה,ורץ לאגם במהירות בשביל לראות אילו פוקימונים שוכנים בו,ואולי לתפוס אחד.
-
[quote=TheChosenOne;682421][B][COLOR=black]LordAbizi[/COLOR][/B]
[COLOR=black]צ'רמנדר משתמש בשריטות ומסיים את הקרב, פיקאצ'ו נופל כשהוא לא יכול ליותר להילחם.[/COLOR]
[COLOR=black]"תחזור פיקאצ'ו!" אומר המאמן ומחזיר אותו לפוקדור. "היית מעולה" הוא אומר ומחזיר את הפוקדור לכיס.[/COLOR]
[COLOR=black]"צא סקווירטל!" הוא אומר וזורק את הפוקדור שלו באוויר, מתוכו יוצא סקווירטל.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירטל אקדח מים!" הוא אומר, סקווירטל יורה זרם מים חזק מפיו שפוגע בצ'רמנדר.[/COLOR]
[COLOR=black]צ'רמנדר נופל - הוא לא יכול להמשיך להילחם.[/COLOR]
[/quote]
אופס, סליחה על הבלבול. (ואגב התחימה לא ארוכה זה פשוט שלא רואים ספויילרים כשמסתכלים בפרופיל משתמש ובה"פ מסתבר..)
--
"לא נורא. צ'ארמנדר, חזור. צא הוטהוט! השתמש בהיפנוזה!" אחזיר את צ'ארמנדר; אוציא את הוטהוט.
-
[quote=TheChosenOne;682317][B][COLOR=black][/COLOR][/B][COLOR=black][B]Naruto - [/B]תתחדש על הכינוי.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה יוצא לדרך 101, הדרך המחברת בין העיר ליטלרוט לעיר אולדייל[/COLOR]
[COLOR=black]כשאתה מגיע לדרך אתה רואה הרבה פוקימונים: ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/265.png[/IMG]),([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/287.png[/IMG])[/COLOR][/quote]
תודה P:
----------------------------
'אוו, על מה אני אלך' אני מתחיל לחשוב.
"החלטתי! אלקיד מכת ברק על הפידג'י הזה!" אני קורא.
-
[quote=TheChosenOne;682317]
[COLOR=black]אתה מסיים להתארגן ולאכול, אבל יש עוד כמה דקות עד שתצתרך לצאת[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה שהטלוויזיה נשארה פתוחה מאתמול, אתה שעכשיו משדרים עוד אחד מאלפי[/COLOR]
[COLOR=black]השידורים החוזרים של קרבות הליגה - קרבות שאתה כבר שיננת אותם בעל פה.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה גנגר ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkfrlg094.png[/IMG]) מתחמק מלהביור קטלני שמגמוטר ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/467.png[/IMG]) ירה עליו.[/COLOR]
[COLOR=black]הקהל צועק מאחור בפחד אבל המאמנים לא נלחצים וממשיכים בקרב.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה שניות השעון שלך מצלצל, הגיע הזמן לצאת לדרך.[/COLOR]
[/quote]
'אני זוכר את הקרב הזה, הסוף שלו יהיה מפתיע..' אמלמל לעצמי.
'זהו זמני להתחיל את המסע הגדול שלי!' אני צועק, ורץ לכיוון המעבדה.
-
[COLOR=black]כתבתי תגובה ארוכה מאוד והכול נמחק. איזה זין.[/COLOR]
[COLOR=black]לכולם - אם אתם משאירים את הפוקימון שלכם מחוץ לפוקדור הוא יתעייף והביצועים שלו יהיו הרבה פחות טובים.[/COLOR]
[COLOR=black]פה זה לא הסדרה והפוקימון שלכם זה לא פיקאצ'ו :big_wink:[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]Naruto[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]דרך 101[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אלקיד משתמש במכת ברק, רוב הפוקימונים בורחים והפיג'י שאתה נלחם נגדו מצליח להתחמק.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עולה לאוויר וצולל לכיוון אלקיד במתקפת ניקור.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]אתה יוצא מהבית והולך לכיוון המעבדה, אתה עובר בעיר ליטלרוט הקטנה[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע למעבדה, אתה רואה שזה בניין גדול ואפור עם לוגו פוקדור גדול מעליו.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]דרך 104-פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה מוציא את הוטהוט, הוטהוט עולה לאוויר ומשתמש בהיפנוזה.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל שלא מבין מה קורה עושה טעות ומסתכל עליו, שניהם זוהרים באור סגול חלש.[/COLOR]
[COLOR=black]ומיד אחרי זה סקווירטל נופל על הקרקע רדום.[/COLOR]
[COLOR=black]המאמן מחזיר אותו לפוקדור, "אין טעם להמשיך" הוא אומר במשיכת כתפיים, "ניצחת".[/COLOR]
[COLOR=black]הוא חוזר לעבר פטלבורג.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]דרך 104-רוסטברו[/COLOR][/B]
[COLOR=black]הילד הולך צעד אחורה ומוציא פוקדור מכיסו, "צא טיילו!" הוא אומר וזורק את הפוקדור באוויר[/COLOR]
[COLOR=black]מתוכו יוצא פוקימון הציפור טיילו ().[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך לעבר האגם, בזווית עינך אתה רואה שני מאמנים נלחמים - אחד מהם בדיוק הוציא טיילו.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מגיע לאגם ורואה שהוא ממש עמוק, תוכל לפתות פוקימונים לצאת רק אם תהיה לך חכה[/COLOR]
[COLOR=black]או שתעדיף לקפוץ לתוך האגם בעצמך?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheChosenOne;682928][COLOR=black]
[COLOR=black]הילד הולך צעד אחורה ומוציא פוקדור מכיסו, "צא טיילו!" הוא אומר וזורק את הפוקדור באוויר[/COLOR]
[COLOR=black]מתוכו יוצא פוקימון הציפור טיילו ().[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR] [/COLOR][/QUOTE]
"קדימה טוטודייל צא לקרב" אומר ואסמן לו לעלות לקרב "תתחיל עם מבט זועם ואז אקדח מים" אומר לו
-
[quote=TheChosenOne;682928]
[B][COLOR=black]דרך 104-פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה מוציא את הוטהוט, הוטהוט עולה לאוויר ומשתמש בהיפנוזה.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל שלא מבין מה קורה עושה טעות ומסתכל עליו, שניהם זוהרים באור סגול חלש.[/COLOR]
[COLOR=black]ומיד אחרי זה סקווירטל נופל על הקרקע רדום.[/COLOR]
[COLOR=black]המאמן מחזיר אותו לפוקדור, "אין טעם להמשיך" הוא אומר במשיכת כתפיים, "ניצחת".[/COLOR]
[COLOR=black]הוא חוזר לעבר פטלבורג.[/COLOR][/quote]
"הוט - הוט, עבודה מצויינת. 1HKO כמו שצריך. חזור" אחזיר את הוטהוט, ואז אלך לפטלבורג (בהנחה שאין בעיות) ארפא את הפוקימון (ובהנחה שאין בעיות) אלך ליד המכון ואחכה שם לכריס האן אם אני לא טועה שאני צריך לפגוש.
-
[quote=TheChosenOne;682928][COLOR=black]כתבתי תגובה ארוכה מאוד והכול נמחק. איזה זין.[/COLOR]
[COLOR=black]לכולם - אם אתם משאירים את הפוקימון שלכם מחוץ לפוקדור הוא יתעייף והביצועים שלו יהיו הרבה פחות טובים.[/COLOR]
[COLOR=black]פה זה לא הסדרה והפוקימון שלכם זה לא פיקאצ'ו :big_wink:[/COLOR]
[COLOR=black]אתה יוצא מהבית והולך לכיוון המעבדה, אתה עובר בעיר ליטלרוט הקטנה[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה דקות הליכה אתה מגיע למעבדה, אתה רואה שזה בניין גדול ואפור עם לוגו פוקדור גדול מעליו.[/COLOR]
[/quote]
'איזה התרגשות, אני לא מאמין שהרגע הזה הגיע' אני חושב לעצמי.
'1...2...3...' אני סופר וניכנס למעבדה.
-
[QUOTE=TheChosenOne;682317][B][COLOR=black]Steve[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה זורק את הפוקדור באוויר, הוא נפתח ומתוכו יוצא פוקימון קטן ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/246.png[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]"לארביטר" אומר הפוקימון בחשש ומסתכל עליך.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[/QUOTE]
"אין לך ממה לחשוש , אני המאמן החדש שלך .. אני רואה שצריך לעשות בך הרבה שינויים
כי אני רוצה שהפוקימון הראשון שלי .. שילווה אותי במהלך כל המשחק לא יהיה פוקימון פחדן ..
אלא פוקימון חזק ואימתני .. בוא ניראה מה אפשר למצוא לך" אגיד ואחפש במקום הכי קרוב לעיר הבאה
פוקימונים
-
[QUOTE=TheChosenOne;682928][COLOR=black][B][COLOR=black]Metagros[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה הולך לעבר האגם, בזווית עינך אתה רואה שני מאמנים נלחמים - אחד מהם בדיוק הוציא טיילו.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מגיע לאגם ורואה שהוא ממש עמוק, תוכל לפתות פוקימונים לצאת רק אם תהיה לך חכה[/COLOR]
[COLOR=black]או שתעדיף לקפוץ לתוך האגם בעצמך?[/COLOR][/QUOTE]
-----------------------
אני מוציא מעט מזון פוקימון מהתיק,וזורק אותו אל האגם בכדי לראות אילו פוקימונים יוצאים לאכול אותו.
-
[B][COLOR=black]Metagross[/COLOR][/B]
[COLOR=black]רעיון טוב O:[/COLOR]
[COLOR=black]אתה זורק קצת מזון אל תוך האגם, המזון צף לכמה שניות על פני המים[/COLOR]
[COLOR=black]אבל אז פתאום משהו כחול-צהוב קופץ מתוך המים ובולע את המזון! אתה לא מספיק לראות את זה[/COLOR]
[COLOR=black]לפני שהוא חוזר אל תוך המים, לאחר כמה שניות הפוקימון מוציא את ראשו, אתה רואה שזה צ'ימצ'ר ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs181.gif[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]נראה שהוא רוצה עוד אוכל.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]אתה מחפש מקום עם פוקימונים, אתה ממחליט ללכת לדרך 101 שיוצאת מהעירה[/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך לשער העיר, בדרך אתה עובר ברחבה גדולה ורואה ההרבה מאמנים בגילך[/COLOR]
[COLOR=black]נלחמים בקרבות, אחד מהם שואל אותך אם תהיה מעוניין בקרב.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]אתה בא לפתוח את דלת המעבדה, אבל לפני שאתה מספיק הדלת נפתחת.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה זז אחורה ורואה שמתוך המעבדה יוצאים שוטר במדים ואדם בחליפה חומה.[/COLOR]
[COLOR=black]"להתראות בירץ'" אמר האדם בחליפה החומה, שניהם עוברים אותך וממשיכים בדרכם.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נכנס אחריהם ורואה את פרופסור בירץ' עסוק במשהו במחשב.[/COLOR]
[COLOR=black]"שלום לך" אומר הפרופסור כשהוא מבחין בך "באת לקחת פוקימון?".[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[B][COLOR=black]העיר פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה חוזר לעיר ומרפא את הפוקימונים שלך ואחרי זה פונה למכון הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נכנס פנימה ורואה את מפקד המשטרה עומד ומדבר עם נורמן שעדיין יושב במדיטציה.[/COLOR]
[COLOR=black]"זאת המחויבות שלך בתור מנהיג מכון!" אמר מפקד המשטרה בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני חושב שבאו לפגוש אותך" אומר נורמן בשלווה, מפקד המשטרה מבחין בך.[/COLOR]
[COLOR=black]"יש לך פה איזה חדר פנוי?" שאל מר האן את נורמן, נורמן הצביע על הדלת השמאלית.[/COLOR]
[COLOR=black]"בוא" אמר מקפד המשטרה ונכנס לחדר השמאלי.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]טוטודייל משתמש במבט זועם אבל המתקפה לא עובדת, אחרי זה הוא משתמש באקדח מים[/COLOR]
[COLOR=black]אבל טילו מצליח להתחמק ממנו באוויר.[/COLOR]
[COLOR=black]"טיילו מתקפת רוח!" אומר הילד, טיילו מנופף בכנפיו ויוצר טורנדו קטן שפוגע בטוטודייל.[/COLOR]
-
[quote=TheChosenOne;682928][B][COLOR=black]Naruto[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אלקיד משתמש במכת ברק, רוב הפוקימונים בורחים והפיג'י שאתה נלחם נגדו מצליח להתחמק.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עולה לאוויר וצולל לכיוון אלקיד במתקפת ניקור.[/COLOR][/quote]
"תתחמק ממנו בהתקפה מהירה ואז תשתמש שוב במכת ברק" אני אומר לאלקיד מחחיך טיפה, חושב שזה מה שבזכותו אני אנצח את הקרב.
-
[B][COLOR=black]Naruto[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אלקיד מצליח להתחמק, אבל לפיג'י יש קצת פחות מזל - מכת הברק פוגעת בו פגיעה ישירה והוא נופל לקרקע[/COLOR]
[COLOR=black]פיג'י לא יכול להמשיך להילחם.[/COLOR]
-
[QUOTE=TheChosenOne;683714][B][COLOR=black]Metagross[/COLOR][/B]
[COLOR=black]רעיון טוב O:[/COLOR]
[COLOR=black]אתה זורק קצת מזון אל תוך האגם, המזון צף לכמה שניות על פני המים[/COLOR]
[COLOR=black]אבל אז פתאום משהו כחול-צהוב קופץ מתוך המים ובולע את המזון! אתה לא מספיק לראות את זה[/COLOR]
[COLOR=black]לפני שהוא חוזר אל תוך המים, לאחר כמה שניות הפוקימון מוציא את ראשו, אתה רואה שזה צ'ימצ'ר ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs181.gif[/IMG])[/COLOR]
[COLOR=black]נראה שהוא רוצה עוד אוכל.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
------------------
'וואו צ'ינצ'ו,זה פוקימון בעל שילוב סוגים ממש חזק!'אני חושב בהתלהבות,ולאחר מכן אני לוקח עוד קצת אוכל מכיסי ושם מעט על היבשה והולך אחורה,ואז עוד פעם ועוד פעם עד שצ'ינצ'ו יהיה מספיק רחוק מהאגם,ואז אני מוציא את נינקאדה ואומר לו:"נינקאדה צא,ותשתמש בשריטות!"
-
[QUOTE=TheChosenOne;683714]
[COLOR=black]אתה מחפש מקום עם פוקימונים, אתה ממחליט ללכת לדרך 101 שיוצאת מהעירה[/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך לשער העיר, בדרך אתה עובר ברחבה גדולה ורואה ההרבה מאמנים בגילך[/COLOR]
[COLOR=black]נלחמים בקרבות, אחד מהם שואל אותך אם תהיה מעוניין בקרב.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[/QUOTE]
"בשמחה הייתי נילחם איתך אבל לא בקרב הראשון של הפוקימון שלי שכל הלחץ על הכתפיים שלו"
אגיד ואחפש פוקימונים בשיחים "לארביטאר , קדימה בוא ניראה מה אתה יודע ..
אתה ניראה מושלם אעדיף שתהיה יותר בחוץ מאשר בתוך הפוקדור " אגיד לו בזמן שאני מחפש
פוקימונים .
-
[quote=TheChosenOne;683714]
[B][COLOR=black]העיר פטלבורג[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה חוזר לעיר ומרפא את הפוקימונים שלך ואחרי זה פונה למכון הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה נכנס פנימה ורואה את מפקד המשטרה עומד ומדבר עם נורמן שעדיין יושב במדיטציה.[/COLOR]
[COLOR=black]"זאת המחויבות שלך בתור מנהיג מכון!" אמר מפקד המשטרה בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=black]"אני חושב שבאו לפגוש אותך" אומר נורמן בשלווה, מפקד המשטרה מבחין בך.[/COLOR]
[COLOR=black]"יש לך פה איזה חדר פנוי?" שאל מר האן את נורמן, נורמן הצביע על הדלת השמאלית.[/COLOR]
[COLOR=black]"בוא" אמר מקפד המשטרה ונכנס לחדר השמאלי.[/COLOR]
[/quote]
אהנהן לשלום לנורמן, בזמן שאני אלך בשקט אל החדר השמאלי.
-
[B]LordAbizi[/B]
[B]העיר פטלבורג - מכון פטלבורג[/B]
נורמן משיר אליך מבט בזמן שאתה נכנס לחדר השמאלי, אתה רואה שהוא בדיוק בחדר השמאלי.
מפקד המשטרה נשען על הקיר ומסמן לך להתקרב.
"קודם כול, תודה רבה לך" הוא אומר לך, "מנעת אובדן חיים עם הפלייגון הזה" הוא אומר ושולף פוקדור מכיסו.
עוד לא יצא לי לדבר עם פרופסור בירץ' על מה שקרה במעבדה שלו, כרגע הוא בחקירה של משטרת ליטלרוט
"אני צריך לדעת מה קרה שם" הוא אומר, "הבנתי שאתה היית ממש נוכח במקום".
[B]Steve[/B]
[B]דרך 101[/B]
אתם מסתובבים בשיחים ומחפשים פוקימונים, אתם רואים פוקימונים רבים: ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs019.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs094.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs014.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs010.gif[/IMG]).
[B]Metagros[/B]
[B]דרך 104-רוסטברו[/B]
אתה מפזר קצת אוכל ומתרחק מעט, צ'ימצ'ר יוצא לאט מהמים ומתחיל לאכול.
ברגע שהוא מתחיל לאכול נינקאדה קופץ עליו מתקפת שריטות.
צ'ימצ'ר מתעצבן ומשתמש באקדח מים על הנינקאדה שנפגע מעט מזה.
-
[quote=TheChosenOne;684013][B]LordAbizi[/B]
[B]העיר פטלבורג - מכון פטלבורג[/B]
נורמן משיר אליך מבט בזמן שאתה נכנס לחדר השמאלי, אתה רואה שהוא בדיוק בחדר השמאלי.
מפקד המשטרה נשען על הקיר ומסמן לך להתקרב.
"קודם כול, תודה רבה לך" הוא אומר לך, "מנעת אובדן חיים עם הפלייגון הזה" הוא אומר ושולף פוקדור מכיסו.
עוד לא יצא לי לדבר עם פרופסור בירץ' על מה שקרה במעבדה שלו, כרגע הוא בחקירה של משטרת ליטלרוט
"אני צריך לדעת מה קרה שם" הוא אומר, "הבנתי שאתה היית ממש נוכח במקום".
.[/quote]
"אכן, הייתי בדרכי לקבל פוקימון אצל הפרופסור, ואז נתקלתי במה שקרה. לספר לך את מה שאני ראיתי?" אשאל
-
[B]LordAbizi [/B]
[B]העיר פטלבורג-מכון פטלבורג[/B]
"אני צריך לדעת למה הפרופסור העביר אלי את ה..חבילה. הוא לא אמר את הסיבות לכך במכתב המצורף.
אני מניח שתקפו אותו, ואם כן אני צריך לדעת מי ואיך. "
-
[quote=TheChosenOne;683737][B][COLOR=black]Naruto[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אלקיד מצליח להתחמק, אבל לפיג'י יש קצת פחות מזל - מכת הברק פוגעת בו פגיעה ישירה והוא נופל לקרקע[/COLOR]
[COLOR=black]פיג'י לא יכול להמשיך להילחם.[/COLOR][/quote]
"אלקיד חזור" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור שלו.
אני זורק פוקדור על הפידג'י בתקווה להצליח לתפוס אותו.
-
[quote=TheChosenOne;684018][B]LordAbizi [/B]
[B]העיר פטלבורג-מכון פטלבורג[/B]
"אני צריך לדעת למה הפרופסור העביר אלי את ה..חבילה. הוא לא אמר את הסיבות לכך במכתב המצורף.
אני מניח שתקפו אותו, ואם כן אני צריך לדעת מי ואיך. "[/quote]
"כשאני הגעתי למעבדה הפוקימונים התנהגו מוזר והדלת הייתה נעולה. הלכתי מסביב ומצאתי כניסה צדדית. נכנסתי וראיתי שהמעבדה הייתה מבולגנת, ספרים ופוקדרים נמצאים על הרצפה. לקחתי שני פוכדורים כדי להיות בטוח, ועליתי למעלה. מישהו איים על הפרופסור ואמר משהו בסגנון 'יש לי אקדח מגנום וכדור אחד ממנו שולח אותך לעולם הבא' ואז זרקתי פוכדור על האיש הזה ויצא מהפוכדור מאק שהעיף את האיש מהחלון." אספר לו.
-
[B]LordAbizi[/B]
[B]מכון פטלבורג[/B]
מפקד המשטרה מסתכל עליך במט בוחן, אתה רואה שהוא מחייך.
"סיפור נחמד" הוא אומר ומחזיר את הפוקדור של פלייגון לכיס מעילו.
"הבריונים בשקל של צוות אקווה בהחלט מסוג האנשים שירשמו שורות מחץ מסרטים וינסו להשתמש בהם".
לפתע אתם שומעים ציפצופים, הביפר שלרגלו של מר האן מצפצף.
"אני חייב לחזור לתחנה" הוא אומר ולוחץ על מתג הכיבוי של הביפר. "שוב תודה רבה על העזרה שלך".
ובזאת הוא יוצא מהחדר ו משאיר אותך לבד.
[B]Naruto[/B]
[B]דרך 101[/B]
אתה זורק את הפוקדור על פיג'י, פיג'י נכנס פנימה והפוקדור מתחיל להתנדנד.
אבל מיד אחרי זה הפוקדור נפתח ופיג'י יוצא החוצה, הוא עולה לאוויר ועף משם במהירות.
-
[quote=TheChosenOne;684032][B]LordAbizi[/B]
[B]מכון פטלבורג[/B]
מפקד המשטרה מסתכל עליך במט בוחן, אתה רואה שהוא מחייך.
"סיפור נחמד" הוא אומר ומחזיר את הפוקדור של פלייגון לכיס מעילו.
"הבריונים בשקל של צוות אקווה בהחלט מסוג האנשים שירשמו שורות מחץ מסרטים וינסו להשתמש בהם".
לפתע אתם שומעים ציפצופים, הביפר שלרגלו של מר האן מצפצף.
"אני חייב לחזור לתחנה" הוא אומר ולוחץ על מתג הכיבוי של הביפר. "שוב תודה רבה על העזרה שלך".
ובזאת הוא יוצא מהחדר ו משאיר אותך לבד.
[/quote]
אני אצא מהחדר ואז אפנה לנורמן.
"נראה לי שאני מוכן כעת לקרב המכון איתך" אומר לו.
-
[QUOTE=TheChosenOne;684013]
[B]Steve[/B]
[B]דרך 101[/B]
אתם מסתובבים בשיחים ומחפשים פוקימונים, אתם רואים פוקימונים רבים: ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs019.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs094.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs014.gif[/IMG]), ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/pkrs010.gif[/IMG]).
[/QUOTE]
"נדיר !" אמלמל בהתרגשות ואסתכל על הרוזליה הזה
"לארביטאר .. זהו פוקימון שכבר התפתח , אבל אנחנו צריכים אותו לצוות שלנו
בוא נחסל אותו כדי שאוכל ללכוד אותו !" אצעק לו ואמשיך בהוראות שלי
"קדימה לארביטאר רוץ אליו והשתמש בנשיכה חזקה , מיד אחרי שתתקוף אותו השתמש בסופת
חול והתחבא בתוכה"