[quote=Ace;706646]לדעתי זה אביב.
כבר רצח שני שיש רמזים ברורים עליו[/quote]
כנ"ל, אני צריך רק לראות עוד פעם לראות אם יש חשודים אם לא אני יצביע.
Printable View
[quote=Ace;706646]לדעתי זה אביב.
כבר רצח שני שיש רמזים ברורים עליו[/quote]
כנ"ל, אני צריך רק לראות עוד פעם לראות אם יש חשודים אם לא אני יצביע.
לי יש שלושה חשודם
עומר
אביב
שקד
[QUOTE=mor15;706647]תסתכלו שוב:
איך לא עליתי על זה חח:
הוא אמר שצריכים להפוך דברים לו גם את המספרים אז אם הופכים את 6 מקבלים 9 ואם הופכים את 5 פעמיים כי הוא אמר שאפשר להפוך מס' פעמים מקבלים 2
9:2 אחרי שהפכנו את התרגיל זה שווה 4 שארית אחת בגימטריה זה יוצא מא אם הופכים את זה זה יוצא אם ואם הופכים את נד מקבלים דן זה לא הפיתרון אבל זאת התחלה
ועוד משהו נכון הוא אמר שהנשק הקטלני זה חרב יכול להיות שבעצם הנשק הקטלני הוא לא חרב אלא חבר! שהמאפיונר נעזר בחבר שלו[/QUOTE]
אבל מה קשור אמ דן?
ויש מצב שזה חבר
אתם הולכים רחוק יותר מדי מחפשים בחתימות מחברים מילים יכול להיות שהרמז לזהות של המאפיונר נמצא בדיוק מולנו ורנחנו סתם הולכים רחוק מדי
נד לקחתי את ה נ'
ושמתי דן
נדן
למי יש חרב בנדן בפרופיל?
ומישהוא עוזר לו
[QUOTE=nilasak;706657]נד לקחתי את ה נ'
ושמתי דן
נדן
למי יש חרב בנדן בפרופיל?
ומישהוא עוזר לו[/QUOTE]
נדן זה הנרתיק של החרב..
והדבר היחיד שמתקרב לזה זאת החתימה של אביב וגם זה באופן עקיף
אני עדיין חושב באביב
טוב מכיוון שכל הרמזים מובילים אליו אני מצביע לאביב
יש לי תאוריה אבל היא מאוד לא הגיונית
שקד הדמות שלו זה נארוטו
מכירים את סאסקה
במקרה יש לו חרב בנדן
וסאסקה עוזר לנארוטו
אבל אני ממש לא בטוח
[QUOTE=Naruto;706660]אני עדיין חושב באביב[/QUOTE]
גם אני...
והוא באמת הסית בסוף נגד ליאור
סאסקה לא עוזר לנארוטו הוא שונא אותו.. ><
גם אני משנה לאביב,כל הרמזים מובילים אליו
בתאוריה
הוא בקבוצה איתו
אתה ראיתה כמה הם עוזרו אחד לשני?
[quote=nilasak;706668]בתאוריה
הוא בקבוצה איתו
אתה ראיתה כמה הם עוזרו אחד לשני?[/quote]
אבל הם כבר לא.. O:
מה ההצבעות בסה''כ? תעזרו לסכם אני כבר לא מצליח לעקוב
בינתיים אין טעם לחשדות באף אחד חוץ משקד! אין רמז לעומר.. אין רמז לאביב (הכל בצורה עקיפה ואי אפשר לדעת)
ויש רמז לשקד! תראו את ההתלהבות שלו "תדיחו את ליאור!" "כולם להצביע ליאור!" זה הרמז החותך והקובע שקד הוא מאפיונר שהסיט את כולם להצביע לליאור!
[quote=Ace;706670]מה ההצבעות בסה''כ? תעזרו לסכם אני כבר לא מצליח לעקוב[/quote]
3 אביב
1 שקד
נראה לי.
יש 4 קולות לאביב
חבר גם אתה מאפיונראתה עוזר בטרוף לאביב
מצביע לאביב
[quote=killerbee;706671]בינתיים אין טעם לחשדות באף אחד חוץ משקד! אין רמז לעומר.. אין רמז לאביב (הכל בצורה עקיפה ואי אפשר לדעת)
ויש רמז לשקד! תראו את ההתלהבות שלו "תדיחו את ליאור!" "כולם להצביע ליאור!" זה הרמז החותך והקובע שקד הוא מאפיונר שהסיט את כולם להצביע לליאור![/quote]
עומר התחיל עם זה ואני הסכמתי אז כתבתי, זה שכולם התחילו לחשוב כמוני לא אשמתי
[QUOTE=killerbee;706671]בינתיים אין טעם לחשדות באף אחד חוץ משקד! אין רמז לעומר.. אין רמז לאביב (הכל בצורה עקיפה ואי אפשר לדעת)
ויש רמז לשקד! תראו את ההתלהבות שלו "תדיחו את ליאור!" "כולם להצביע ליאור!" זה הרמז החותך והקובע שקד הוא מאפיונר שהסיט את כולם להצביע לליאור![/QUOTE]
אתם עוד פעם מתפזרים.
יש לכם שוב רמז חד על אביב ואתם הולכים למישהו אחר,
תדיחו אותו תראו שזה לא מאפיונר..
אם 4 לאביב אז צריך עוד 4 וזה גמור
[QUOTE=Naruto;706676]עומר התחיל עם זה ואני הסכמתי אז כתבתי, זה שכולם התחילו לחשוב כמוני לא אשמתי[/QUOTE]
אבל אני רואה שניסית לשכנע את כולם!
אולי זה הם (54 בהפוך זה 45)= 5:6 וזה מדבר על התגובות, תגובות 5 ו6 זה אביב ושקד (ראיתי איזה מישהו שהגיע לחשיבה כזאת, למרות שאני לא בדיוק חושב שזו דרך החשיבה בשביל הרמז, אולי זה נכון, לכו תדעו. כמובן שזה לא אומר כלום על הדעות שלי, אני עדיין מחכה לתקציר העמודים 5-23)
[QUOTE=dcaovhiedn;706679]אולי זה הם (54 בהפוך זה 45)= 5:6 וזה מדבר על התגובות, תגובות 5 ו6 זה אביב ושקד (ראיתי איזה מישהו שהגיע לחשיבה כזאת, למרות שאני לא בדיוק חושב שזו דרך החשיבה בשביל הרמז אולי זה נכון, לכו תדעו. כמובן שזה לא אומר כלום על הדעות שלי, אני עדיין מחכה לתקציר העמודים 5-23)[/QUOTE]
יש מצב..
אביב..
[QUOTE=dcaovhiedn;706679]אולי זה הם (54 בהפוך זה 45)= 5:6 וזה מדבר על התגובות, תגובות 5 ו6 זה אביב ושקד (ראיתי איזה מישהו שהגיע לחשיבה כזאת, למרות שאני לא בדיוק חושב שזו דרך החשיבה בשביל הרמז, אולי זה נכון, לכו תדעו. כמובן שזה לא אומר כלום על הדעות שלי, אני עדיין מחכה לתקציר העמודים 5-23)[/QUOTE]
עוד רמז אפשרי אבל עדיין בעקיפין... על שקד ואביב אחד מהם בטוח המאפיונר...
יש ל משהוא לומר
ושוב אני עולה על הפושעים
נראה לי שהכינוי שאני יחלי זה שרלוק הולמס
גם אני מצביע אביב
פעם קודמת הוא התחמק כשהיה עליו רמז ברור ועכשיו גם יש עליו רמזים.
טיפה פחות ברורים אבל אני חושב שצריך לנצל את ההזדמנות שלא הדחנו אותו אז ולהדיח אותו עכשיו
למה להתווכח אני לא הייתי פה ולא דיברתי עם מטגרוס, שאל אותו אפילו.. ><
[QUOTE=killerbee;706682]עוד רמז אפשרי אבל עדיין בעקיפין... על שקד ואביב אחד מהם בטוח המאפיונר...[/QUOTE]
עוד רמז על אביב מצטרף לרוב הרמזים שהיו לו עוד מאז הרצח הקודם
אני לא אלך נגד הרוב אבל אני לא משנה את דעתי בנוגע אליך שקד אז אני מחליף את הצבעתי לאביב
אני מצביע לאביב, יש יותר מידי רמזים ולא רוצה ללכת נגד הרוב.
לאביב יש 6 קולות?
עוד 1 ללינץ'.
אז לפי מה שאני רואה פה, ולפי מה שראיתי מהעמודים המעטים שכן קראתי (כבר אמרתי שאני מחכה לתקציר?) אז אני אצביע אביב
בי בי אביב...
[QUOTE=dcaovhiedn;706692]אז לפי מה שאני רואה פה, ולפי מה שראיתי מהעמודים המעטים שכן קראתי (כבר אמרתי שאני מחכה לתקציר?) אז אני אצביע אביב[/QUOTE]
זהו.
8 הצבעות לאביב
תצביעו לאביב ותגמרו עם זה כבר...
אם הוא יהיה מאפיונר יש לי הרגשה שהמאפיונרים הבאים יהיו מיכאל ונילאסאק,הם הגנו עליו אבל בסוג של פרופיל נמוך,וישר כשהעלו את השם של ליאור כמאפיונר הם תמכו בזה וניסו לשכנע את כולם להצביע לו.
עומר תחשוב מה שאתה רוצה,
לא איכפת לי שאתה חושד בי
גם אם זה מושך תצומת לב
ובו נגיד
שבתור הבא הולכים עלי
הוחכה קיימת שעומר קובע
[QUOTE=SexStyle;706696]תצביעו לאביב ותגמרו עם זה כבר...
אם הוא יהיה מאפיונר יש לי הרגשה שהמאפיונרים הבאים יהיו מיכאל ונילאסאק,הם הגנו עליו אבל בסוג של פרופיל נמוך,וישר כשהעלו את השם של ליאור כמאפיונר הם תמכו בזה וניסו לשכנע את כולם להצביע לו.[/QUOTE]
נילאסאק גם גיליתי עליו רמז מהגימטריה ההיא..
אבל יש מצב שטעיתי בחישוב..
לא חזק במשואות מצטער
מצביע לאביב