-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור שלך ואחרי דקה היא מחזירה לך אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*זה סנורנט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]המאמן אומר :"טוב אני יודע שזה הולך קרב משעמם טריק וטרי תחזרו לפוכדורים שלכם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]המאמן הולך ונעלם אל תוך הלילה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]רד אומר לך :"רוח שחורה הוא די חדש לי את כול המפקדים אני מכיר זו הפעם הראשונה שהרוח השחורה יוצאת מין המחילה של המפקדה שלהם,"וספקטרה פנטום" הוא מנהיג צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial] הרשע".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]פתאום כבלי הקרח חוזרים לזירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אין לך טיפת תחרותיות,אין לך טיפת יכולת קרב בגלל זה אתה לוזר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;737116]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אין לך טיפת תחרותיות,אין לך טיפת יכולת קרב בגלל זה אתה לוזר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר למאמן בעצבנות:"מה גורם לך לחשוב את זה? אולי אתה בכלל הלוזר כאן?!"
-
[QUOTE=אדון פלריון;737116][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור שלך ואחרי דקה היא מחזירה לך אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]המאמן אומר :"טוב אני יודע שזה הולך קרב משעמם טריק וטרי תחזרו לפוכדורים שלכם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]רד אומר לך :"רוח שחורה הוא די חדש לי את כול המפקדים אני מכיר זו הפעם הראשונה שהרוח השחורה יוצאת מין המחילה של המפקדה שלהם,"וספקטרה פנטום" הוא מנהיג צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial] הרשע".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את אותם והולך למרכז הפוקימונים
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הירח אתה רואה אור קטן מין התיק שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אני בנו של פרייס מנהיג מכון הקרח הייתי פעם מרביעיית העלית,אז אני לא לוזר,אני אגיד לך למה אתה לוזר יותר נכון למה הטורצ'יק שלך לוזר בגלל שהטורצ'יק שלך לא יודע מתקפת אש אפילו!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;737124]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אני בנו של פרייס מנהיג מכון הקרח הייתי פעם מרביעיית העלית,אז אני לא לוזר,אני אגיד לך למה אתה לוזר יותר נכון למה הטורצ'יק שלך לוזר בגלל שהטורצ'יק שלך לא יודע מתקפת אש אפילו!".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לו עדיין בעצבנות:"זה שאתה היית מישהו פעם זה לא אומר שאתה עכשיו מישהו! וטורצ'יק שלי לא לוזר, רק לפני זמן קצר קיבלתי אותו אז אני לא מצפה ממנו להיות מושלם ולדעת הכל"
-
[QUOTE=אדון פלריון;737116][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"תודה"והולך אל מכון ורידיאן
-
[QUOTE=אדון פלריון;737124][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הירח אתה רואה אור קטן מין התיק שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני פותח את התיק וחושב שאולי הביצה של פיצ'ו בוקעת
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את השמש שעולה רוח נעימה מתחילה לנשב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את מכון ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הביצה של ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG] שבאמת עומדת לבקוע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]וויל אומר לך :"יש לך ולטורצ'יק שלך פוטנציאל אדיר רק אתה צריך ללמד אותו מתקפות אש כגון גחלת,קח את הפוקימון הזה הוא יעזור לך במסע שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]וויל מעביר לידך פוכדור והוא הולך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]אני מבקש שאם אתם רוצים לשנות כינוי תגידו לי קודם לאיזה כינוי אתם רוצים לשנות.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738139][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את השמש שעולה רוח נעימה מתחילה לנשב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את מכון ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני נכנכס למכון ורידיאן
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה נכנס אל המכון ואתה רואה מאמן צעיר רץ בוכה בידו פוכדור.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738155][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה נכנס אל המכון ואתה רואה מאמן צעיר רץ בוכה בידו פוכדור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אליו ואומר לו"מה קרה לך הפסדת במכון"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]הילד אומר :"כן הפסדתי בעוד שהמכון הוא מסוג אש ואני השתמשתי בסלופוק שהוא על-חושי ומים".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738170][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הילד אומר :"כן הפסדתי בעוד שהמכון הוא מסוג אש ואני השתמשתי בסלופוק שהוא על-חושי ומים".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לילד"תודה על המידע"ומחפש את מנהיג המכון
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר :"המתמודד הבא על תג "כנפי ורידיאן" אתה לא רואה אף אחד ואתה מבין שאתה מבין שאתה המתמודד הבא על התג.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738200][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר :"המתמודד הבא על תג "כנפי ורידיאן" אתה לא רואה אף אחד ואתה מבין שאתה מבין שאתה המתמודד הבא על התג.[/FONT][/COLOR]
אני אומר למנהיג"אני מתאגר אותך לקרב מכון ורידיאן"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]המאמן אומר :"שמי לואיס ואני מנהיג המכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שהזירה נפתחת ואתה רואה לבה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]השופט אומר :"הקרב יהיה אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738217][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]המאמן אומר :"שמי לואיס ואני מנהיג המכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שהזירה נפתחת ואתה רואה לבה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]השופט אומר :"הקרב יהיה אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
אני אומר ללאויס"אין בעיה.צא צ'ימצ'אר," אני מוציא את צ'ימצ'אר לקרב
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר :"צא וולוויקס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה לפניך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG] חזק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]השופט אומר :"התמודד האורח מתחיל".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738229][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר :"צא וולוויקס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה לפניך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG] חזק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]השופט אומר :"התמודד האורח מתחיל".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אגרוף ממוקד ואז צעקה על ולקיס"
-
[quote=אדון פלריון;738139]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]וויל אומר לך :"יש לך ולטורצ'יק שלך פוטנציאל אדיר רק אתה צריך ללמד אותו מתקפות אש כגון גחלת,קח את הפוקימון הזה הוא יעזור לך במסע שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]וויל מעביר לידך פוכדור והוא הולך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
סליחה שלא הודעתי לך, אבל שיניתי את הכינוי כמו ששמת לב מMatanS23 לThe Joker
-----------
אני חושב לעצמי בזמן שאני מסתכל על הפוכדור שוויל נתן לי:'מה קרה כאן עכשיו? לפני רגע הוא חשב שאני לוזר ופתאום אומר לי דברים חיוביים? מה זה צריך להיות?'
אני מוציא את הפוקימון מתוך הפוכדור שוויל נתן לי כדי לראות איזה פוקימון זה, ביחד עם טורצ'יק שאקרא לו להיות לידי.
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר :"וולוויקס אש מסתורית!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שמין הלבה יוצאות להבות שעומדות לפגוע ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*המצאתי את החוק הזה הרגע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה רואה שמין הפוכדור יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/225.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?קיבלת[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/225.png[/IMG] ![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738336][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר :"וולוויקס אש מסתורית!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שמין הלבה יוצאות להבות שעומדות לפגוע ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק ואז אגרוף ממוקד על ולפקיס"
-
[quote=אדון פלריון;738336]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*המצאתי את החוק הזה הרגע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה רואה שמין הפוכדור יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/225.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?קיבלת[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/225.png[/IMG] ![/FONT][/COLOR][/quote]
אני מסתכל לעבר דליבירד ואומר לו:"דליבירד, אני מתן, המאמן החדש שלך, וזה טורצ'יק אחד מהפוקימונים והחברים החדשים שלך, נעים להכיר. טוב עדיף שנתחיל עכשיו באימונים של טורצ'יק"
אני מחזיר את דליבירד לפוכדור שלו ואומר לטורצ'יק:"טורצי'ק אנחנו צריכים לאמן אותך שתשתמש במתקפות אש, כאן יכול להיות נוח, תנסה לעשות גחלת על הקרח כאן" ואני מסתכל על טורצ'יק בנחישות שינסה ללמוד מתקפת אש.
-
[quote=אדון פלריון;737116][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
אני אומר לרד: "ייאלה, אנחנו צריכים להתחיל להלחם מולו", אז אני אומר ללוחם בצוות D: "ייאלה, תוציא את הפוקימון שלך כדי שנוכל להתחיל להלחם מולך ולנצח אותך".
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הלהבות ממשיכות להסתובב מסביב לזירה לואיס צוחק[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ואומר :"להבות מסתוריות היא מתקפה שנשארת עד שהקרב נגמר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] מתקרב במהירות רבה בעזרת האגרוף הממוקד אל עבר אך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG] מתחמק ומשתמש בלהביור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]רד אומר לך בזעם רב:"אתה לך תעזור ללואיס אני אלחם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לואיס אומר לרד בעצבים:"תן לו להילחם רד!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*קיבלת עוד כוכב על הודעה משוקעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך בזעם רב :"הקרב נגמר ילד רד אל הלובי הראשי עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה יוצא מין החדר ואתה רואה את וויל מדבר איש זקן בעל חולצה תכלת ושיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]מי שפותח את ע''מ 30 יקבל פוקימון מסתורי.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;738621][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*קיבלת עוד כוכב על הודעה משוקעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך בזעם רב :"הקרב נגמר ילד רד אל הלובי הראשי עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה יוצא מין החדר ואתה רואה את וויל מדבר איש זקן בעל חולצה תכלת ושיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]מי שפותח את ע''מ 30 יקבל פוקימון מסתורי.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מתעלם ממנו ויוצא החוצה עם צ'ימצ'אר למצוא מקום שלא יפריע לאף אחד כדי להתאמן עם צ'ימצ'אר שינסה לעשות גחלת.
-
[COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה יוצא מין מרכז הפוקימונים אתה רואה את השמש בשמיים ואתה רואה שני ילדים משחקים אתה רואה שמצד אחד דרך מספר אחד שמובילה לפאלט מצד שני לדרך מספר עשרים ושתיים המובילה לרמת אינדיגו ואת יער ורידיאן אזור שליו בעל פוקימוני חרק נדירים שמוביל לעיר פיוטר.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738621][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הלהבות ממשיכות להסתובב מסביב לזירה לואיס צוחק[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ואומר :"להבות מסתוריות היא מתקפה שנשארת עד שהקרב נגמר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] מתקרב במהירות רבה בעזרת האגרוף הממוקד אל עבר אך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG] מתחמק ומשתמש בלהביור.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק ואז אגרוף ממוקד ושריטות על ולקוויס"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס צוחק שוב ואומר בקור שלא מתאים לסביבת הקרב :"אי אפשר להתחמק מין המתקפות שלי ושל הוולוויקס האדיר שלי" וכך באמת קורה אתה רואה [/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] לא הספיק להתחמק מין הלהביור והוא נפגע,לואיס אומר :"להבות אש תקיפה" הלהבות המסתוריות תוקפות עכשיו את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;739077][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס צוחק שוב ואומר בקור שלא מתאים לסביבת הקרב :"אי אפשר להתחמק מין המתקפות שלי ושל הוולוויקס האדיר שלי" וכך באמת קורה אתה רואה [/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] לא הספיק להתחמק מין הלהביור והוא נפגע,לואיס אומר :"להבות אש תקיפה" הלהבות המסתוריות תוקפות עכשיו את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תקוף באגרוף מוקד על המתקפה של ולפקיס"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר ל שלו בקור רוח צונן במיוחד :"וולוויקס משאבת הידרו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה מופתע מאוד שפוקימון אש יודע מתקפת מים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מין פיו של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]יוצא גל מים אדיר שעומד לפגוע ב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;739127][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר ל שלו בקור רוח צונן במיוחד :"וולוויקס משאבת הידרו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה מופתע מאוד שפוקימון אש יודע מתקפת מים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מין פיו של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG]יוצא גל מים אדיר שעומד לפגוע ב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בתור אגרוף ממוקד כאגמנה ממשאבת הידרו"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר :"לצ'ימצ'אר שלך אין סיכוי להגן על עצמו תחשב את זה לבד שתי מתקפות שפגעו בו ישירות ועוד מתקפת מים אדירה שווה לצ'ימצ'אר מפסיד וגם אתה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] לא מצליח להגן על עצמו בעזרת האגרוף הממוקד וגל המים של משאבת ההידרו פגעה בו ישירות והביסה אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?הפסדת בקרב המכון![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;739149][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר :"לצ'ימצ'אר שלך אין סיכוי להגן על עצמו תחשב את זה לבד שתי מתקפות שפגעו בו ישירות ועוד מתקפת מים אדירה שווה לצ'ימצ'אר מפסיד וגם אתה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] לא מצליח להגן על עצמו בעזרת האגרוף הממוקד וגל המים של משאבת ההידרו פגעה בו ישירות והביסה אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?הפסדת בקרב המכון![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללאויס"אני עוד יביס אותך.אני אלך להתאמן ואז אני יחזור ואבביס את הולפקיס שלך.אז כדי שתכונן להפסיד"אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תדאג אני יאמן אותך שתצליח להביס את הולפקיס.בינתים תנוח בתוך הפוכדור שלך."אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו והולך למרכז הפוקימונים של ורידיאן
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר לך :"יש לך ברירה אחת לתפוס פוקימון מים אדמה כי רק מתקפות עשב הוולוויקס שלי לא יודע".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את הילד שהפסיד לפניך במכון והוא אומר לך :"נו הצלחת?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;739048][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה יוצא מין מרכז הפוקימונים אתה רואה את השמש בשמיים ואתה רואה שני ילדים משחקים אתה רואה שמצד אחד דרך מספר אחד שמובילה לפאלט מצד שני לדרך מספר עשרים ושתיים המובילה לרמת אינדיגו ואת יער ורידיאן אזור שליו בעל פוקימוני חרק נדירים שמוביל לעיר פיוטר.[/FONT][/COLOR]
אני אחשוב לעצמי מעט זמן, אסתכל קצת מסביב, ואז אחליט ללכת לאזור השליו שמוביל לעיר פיוטר, ואומר לטורצ'יק תוך כדי:"טורצ'יק, שם אנחנו הולכים להתאמן על מתקפות האש שלך!"
-
[QUOTE=אדון פלריון;739179][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר לך :"יש לך ברירה אחת לתפוס פוקימון מים אדמה כי רק מתקפות עשב הוולוויקס שלי לא יודע".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה יוצא מין המכון ואתה רואה את הילד שהפסיד לפניך במכון והוא אומר לך :"נו הצלחת?".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לילד"לא אבל הוא נתן לי טיפ תפוס פוקימן מים אדמה"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]הילד אומר בחיוך :"כמו וופר או קוויקסייר או מרצ'ומפ כאלה למשל כי יש לי וופר רוצה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*פתחת את ע''מ שלושים קיבלת קורפיש![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה הולך אל עבר יער ורידיאן,אתה רואה שלט עץ ישן שכתוב בו :"יער ורידיאן יציאות:דרך מספר שתיים,מערת הדיגלטים,העיר פיוטר והעיר ורידיאן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה נכנס ליער ואתה רואה מאמן שאומר לך :"שלום אמרו לי למסור לך את הפוקימון הזה" הוא נותן לך פוכדור.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;739226][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הילד אומר בחיוך :"כמו וופר או קוויקסייר או מרצ'ומפ כאלה למשל כי יש לי וופר רוצה?".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לילד" כן תביא תרצה משהו בתמורה"
-
[quote=אדון פלריון;739226]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*פתחת את ע''מ שלושים קיבלת קורפיש![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה הולך אל עבר יער ורידיאן,אתה רואה שלט עץ ישן שכתוב בו :"יער ורידיאן יציאות:דרך מספר שתיים,מערת הדיגלטים,העיר פיוטר והעיר ורידיאן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה נכנס ליער ואתה רואה מאמן שאומר לך :"שלום אמרו לי למסור לך את הפוקימון הזה" הוא נותן לך פוכדור.[/FONT][/COLOR]
אני אומר כזה מופתע:"אוקיי... תודה לך" ואני לוקח את הפוכדור מוציא את הפוקימון כדי לראותו ואומר לו:"שלום לך, אני המאמן החדש שלך" ואחרי דקה אני אחזיר אותו לפוכדור ואני אמשיך לעבר יער ורידיאן, כדי למצוא שם מקום טוב להתאמן שם עם טורצ'יק על מתקפות האש.