-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]יש לך גם את דריפלון ><[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]-------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה מוציא את טוטודייל ששוחה לעברו של סיל במהירות ונושך לו את הזנב,סיל נאנק מכאבים,אך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]ממשיך לספוג את הנשיכה,"סיל,תנענע את הזנב במהירות ותעיף את טוטודייל!" ווג פוקד וסיל עושה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]זאת-הוא מנענע את הזנב ונראה שטוטודייל עומד ליפול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]רוזרייד ממשיך לא להקשיב לך,הוא רץ לעברו של מונפרנו,"מונפרנו,תתקוף שוב עם גלגל להבה!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]אדם צועק ומונפרנו מתגלגל במהירות לעבר רוזרייד שנפגע פגיעה ישירה ומתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]רד~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כל הכבוד,אני רואה שאתה משתדל לכתוב בלי שגיאות כתיב...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]בויזל יורה אקדח מים לעברו של צ'ארמנדר,צ'ארנדר תוקף עם להביור,אך נראה שזרם המים גובר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]על הלהביור,כעבור כמה שניות הזרם מים מתגבר על הלהביור ופוגע בצ'ארמנדר בחזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]"קפוץ על צ'אריזארד" סלבדורה אומר,צ'אריזארד עף במהירות מפתיעה ואתם מגיעים תוך רבע שעה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]לעיר פינלו,אתם נוחתים ונגלת אליך עיר מפוארת וידידותית,מלאה במזרקות מים,פארקים ענקיים ומדשאות.
[SIZE=2][SIZE=2]אתה מרפא את הפוקימונים במרכז הקרוב וסלבדורה מחליט לעשות לך סיור בעיר,תחילה אתה רואה מבנה קטן ורשום עליו Market,[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2]אתם ממשיכים לסייר בעיר ורואים מבנה כחול,מפואר וגדול,בקצהו יש שלט ועליו רשום "Trade Station"[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2],אתם ממשיכים להסתובב בעיר ורואים מפל מלאכותי,באמצע המפל יש סוג של דלת מוצקה וכחולה והסלעים שתלויים לאורך המפל יוצרים את המילה:"GYM".[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=darkslateblue]"תפגוש אותי עוד יומיים במרכז הפוקימונים,בנתיים תסתובב בעיר-אתה יכול לנסות להשיג את תג[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b][SIZE=2][COLOR=darkslateblue]הטיפה,שמעתי שמנהיג המכון חלש ברמות מטורפות" הוא אומר לך במבט ספרדי מעצבן ומזלזל.
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE][/COLOR][COLOR=darkslategray] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE][/B]
-
[quote=SexStyle;725678]
[SIZE=2][COLOR=dimgray][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]רוזרייד ממשיך לא להקשיב לך,הוא רץ לעברו של מונפרנו,"מונפרנו,תתקוף שוב עם גלגל להבה!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]אדם צועק ומונפרנו מתגלגל במהירות לעבר רוזרייד שנפגע פגיעה ישירה ומתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני מחזיר את רוזרייד לפוכדור ואומר:"רוזרייד למה אתה לא מקשיב לי? למה?" ואני מכין את הפוכדור הבא והאחרון שלי, של גיבל.
אני מוציא את גיבל מהפוכדור ואומר לו ישר:"גיבל תשתמש במתקפת חול ואז בזעם דרקון!"
-
[QUOTE=SexStyle;725678][B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]יש לך גם את דריפלון ><[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]-------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה מוציא את טוטודייל ששוחה לעברו של סיל במהירות ונושך לו את הזנב,סיל נאנק מכאבים,אך [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]ממשיך לספוג את הנשיכה,"סיל,תנענע את הזנב במהירות ותעיף את טוטודייל!" ווג פוקד וסיל עושה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]זאת-הוא מנענע את הזנב ונראה שטוטודייל עומד ליפול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני יודע, אני שומר פשוט את הפיצוץ שלו לבוויזל כי נראה לי שבערך עוד מכה אחת הוא מחוסל
------------
"טוטודייל, תשחרר עכשיו ותתחיל לשרוט אותו! אחרי זה תנשך אותו שוב בזנב, אבל הפעם עם ניב קרח!"
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"גיבל,אה?" אדם אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]גיבל תוקף עם מתקפת על חול העיניים של מונפרנו,הוא לא יכול לראות שום דבר,"תעצום עיניים ו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]תתגלגל עם גלגל להבה במעגלים כדי שלא תותקף עד שתחזור לראות בבירור שוב" אדם אומר למונפרנו וזה מה שהוא עושה-מתגלגל במהירות במעגלים בעוד הוא נמצא בכדור הלהבה מוגן לגמרי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]טוטודייל משחרר ושורט אותו במהירות בפנים,ואח"כ הוא נושך לו את הראש בחוזקה נשיכה ממושכת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]"סילו סיל!!" סיל קורא וכעבור כמה שניות מתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]"אתה מאמן לא רע,אבל אני אוהב לשמור את האס שלי לסוף" ווג' אומר בעודו זורק פוקדור ומוציא את[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/418.png[/IMG][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;725690][B][SIZE=2][COLOR=navy]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"גיבל,אה?" אדם אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]גיבל תוקף עם מתקפת על חול העיניים של מונפרנו,הוא לא יכול לראות שום דבר,"תעצום עיניים ו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]תתגלגל עם גלגל להבה במעגלים כדי שלא תותקף עד שתחזור לראות בבירור שוב" אדם אומר למונפרנו וזה מה שהוא עושה-מתגלגל במהירות במעגלים בעוד הוא נמצא בכדור הלהבה מוגן לגמרי.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אומר לגיבל בנחישות:"גיבל אתה יכול לעשות את זה, תשתמש במתקפות חול כדי לכבות את האש, ואז מהר תשתמש בזעם דרקון!"
-
[QUOTE][COLOR="DarkRed"]רד~
כל הכבוד,אני רואה שאתה משתדל לכתוב בלי שגיאות כתיב...
------------
בויזל יורה אקדח מים לעברו של צ'ארמנדר,צ'ארנדר תוקף עם להביור,אך נראה שזרם המים גובר
על הלהביור,כעבור כמה שניות הזרם מים מתגבר על הלהביור ופוגע בצ'ארמנדר בחזקה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"צרמנדר תשתמש המון פעמים בשריטת כך שתעיף אותו ותגרור אותו לעבר אחד העצים הקרובים"
אני אומר לצרמנדר.
-
[QUOTE=SexStyle;725690]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]טוטודייל משחרר ושורט אותו במהירות בפנים,ואח"כ הוא נושך לו את הראש בחוזקה נשיכה ממושכת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]"סילו סיל!!" סיל קורא וכעבור כמה שניות מתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]"אתה מאמן לא רע,אבל אני אוהב לשמור את האס שלי לסוף" ווג' אומר בעודו זורק פוקדור ומוציא את[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/418.png[/IMG][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"זה האס שלך?" אני אומר וסורק אותו בפוקידע, ואז צועק לטוטודייל "טוטודייל, תשתמש באקדח מים ואחרי זה תתקוף בשריטה!"
-
[B][SIZE=2][COLOR=indigo]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=indigo]גיבל מנסה לכבות את גלגל הלהבה עם מתקפת חול,אך הוא לא מצליח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]"פרנו פרנו!" מונפרנו מבשר לאדם שהוא רואה בבירור:"טוב מאוד,עכשיו תתקוף עם גלגל להבה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]אדם פוקד עליו ומונפרנו מכוון את גלגל הלהבה לעבר גיבל,גיבל מצליח ברקע האחרון לתקוף את מונפרנו,הוא משחרר מתקפתת זעם דרקון עוצמתית שפוגעת בגלגל של מונפרנו ויוצרת פיצוץ אדיר!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]הפיצוץ יוצר אבק שלא מאפשר לך לראות,כעבור כמה דקות שהכל מתבהר אתה רואה את גיבל מעולף ומונפרנו עומד יציב,פצוע אך יציב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]"הפסדת!" אדם אומר לך בזלזול ועוזב את המקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][B]רד~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]צ'ארמנדר שורט את בויזל בפניו במשך כמה שניות ממושכות,השריטות יוצרות חתכים על פניו של בויזל ומעלפת אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה סורק אותו בפוקידע ומתוך הפוקדע יוצא קול:"בויזל,סמור המים,פוקימון מצוי שנמצא בד"כ[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]באגמים שופעים צמחייה,אך אסור לזלזל במהירות ובכוח שלו".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]טוטודייל משתמש באקדח מים,בויזל מתחמק ממנו באלגנטיות,"בויזל תתקוף עם ניב קרח!" ווג אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ובויזל רץ לעבר טוטודייל כניביו חשופים וגדולים מהרגלים בזכות הקרח שנמצא עליהם,ניב הקרח[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]פוגע בטוטודייל ישירות ומפיל אותו על הרצפה,הוא לא מוותר וקם במהירות,בעודו מלא פצעים וחבלות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]הוא צועק אליו בחיוך:"טוטטוטוטודייל!"[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/B]
-
[QUOTE=SexStyle;725721][
[SIZE=2][COLOR=#000080][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה סורק אותו בפוקידע ומתוך הפוקדע יוצא קול:"בויזל,סמור המים,פוקימון מצוי שנמצא בד"כ[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]באגמים שופעים צמחייה,אך אסור לזלזל במהירות ובכוח שלו".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]טוטודייל משתמש באקדח מים,בויזל מתחמק ממנו באלגנטיות,"בויזל תתקוף עם ניב קרח!" ווג אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ובויזל רץ לעבר טוטודייל כניביו חשופים וגדולים מהרגלים בזכות הקרח שנמצא עליהם,ניב הקרח[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]פוגע בטוטודייל ישירות ומפיל אותו על הרצפה,הוא לא מוותר וקם במהירות,בעודו מלא פצעים וחבלות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]הוא צועק אליו בחיוך:"טוטטוטוטודייל!"[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
"טוטודייל, תשתמש באקדח מים!" אני מצווה ובינתיים מתכנן אסטרטגיה בראש שלי.
"טוטודייל, אל תזוז מהמקום שלך!" אני מוסיף וחושב כבר על תכנית: אני אחכה שבוויזל יתקוף את טוטודייל, וברגע שהוא ישתמש במתקפה אחזיר מהר את טוטודייל ואוציא את אגזקיוט בתקווה שהמתקפה תנפץ את הקרח.
-
[quote=SexStyle;725721][B][SIZE=2][COLOR=indigo]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=indigo]גיבל מנסה לכבות את גלגל הלהבה עם מתקפת חול,אך הוא לא מצליח.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]"פרנו פרנו!" מונפרנו מבשר לאדם שהוא רואה בבירור:"טוב מאוד,עכשיו תתקוף עם גלגל להבה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]אדם פוקד עליו ומונפרנו מכוון את גלגל הלהבה לעבר גיבל,גיבל מצליח ברקע האחרון לתקוף את מונפרנו,הוא משחרר מתקפתת זעם דרקון עוצמתית שפוגעת בגלגל של מונפרנו ויוצרת פיצוץ אדיר!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]הפיצוץ יוצר אבק שלא מאפשר לך לראות,כעבור כמה דקות שהכל מתבהר אתה רואה את גיבל מעולף ומונפרנו עומד יציב,פצוע אך יציב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]"הפסדת!" אדם אומר לך בזלזול ועוזב את המקום.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אלך לגיבל ואגיד לו:"נלחמת היטב, אני גאה בך במאמץ שעשית, עכשיו תנוח ונלך לרפאות אותך ואת שאר החברים שלנו" ואני מחזיר אותו לפוכדור שלו והולך למרכז הפוקימונים הקרוב כדי לרפאות את הפוקימונים שלי.
-----
לא עידכנת את האברה שיש לי...
-
[QUOTE][COLOR="Red"]רד~
צ'ארמנדר שורט את בויזל בפניו במשך כמה שניות ממושכות,השריטות יוצרות חתכים על פניו של בויזל ומעלפת אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אזרוק פוקדור לעבר בוויזל ואומר "צרמנדר אתה גדול אתה הפוקימון הכי טוב בעולם!!!!".
-
[B][SIZE=2]נדב~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]טוטודייל משחרר זרם מים חזק מפיו,אך בויזל מתחמק ממנו באלגנטיות,"בויזל אחלה עבודה,[/SIZE]
[SIZE=2]תמשיך עם אגרוף קרח!" ווג' אומר ובויזל מניף את ידו מיד,היד שלו זוהרת והוא רץ לעברו[/SIZE]
[SIZE=2]של טוטודייל כשהוא מותיר מאחוריו שביל של גושי קרח קטנים.[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אני יעדכן בערך באמצע הלילה כשלא יהיה לי למי להגיב :S[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]---------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אתה מרפא את הפוקימונים במרכז,יוצא החוצה ומבחין במפל מלאכותי יפהפה,יש באמצע שלו דלת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]גדולה ואתה יכול לשים לב שהאבנים שבקצהו מסודרים בצורה שיוצרת את המילה:"GYM"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082][B]רד~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אתה זורק פוקדור לעבר בויזל,הפוקדור מתנדנד 3 פעמים ושומע את הצליל שמבשר שהלכידה הצליחה.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Real J;725750][B][SIZE=2]נדב~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]טוטודייל משחרר זרם מים חזק מפיו,אך בויזל מתחמק ממנו באלגנטיות,"בויזל אחלה עבודה,[/SIZE]
[SIZE=2]תמשיך עם אגרוף קרח!" ווג' אומר ובויזל מניף את ידו מיד,היד שלו זוהרת והוא רץ לעברו[/SIZE]
[SIZE=2]של טוטודייל כשהוא מותיר מאחוריו שביל של גושי קרח קטנים.[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
'עכשיו זאת ההזדמנות'
"טוטודייל, חזור! צא אגזקיוט!" אני אומר בזמן שאני מחליף את הפוקימונים מהר ככל האפשר.
-
[QUOTE=SexStyle;725721][B][SIZE=2][COLOR=indigo]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=indigo]
סורי הגבתי כבר אבל זה נדפק איכשהו, אני גם לא מצליח למוטט מה שכתבת דרך האייפון סורי, אז אני סתם מצוטט את זה לפרוטוקול...
נהיה לי פה בלאגן קיצור הגבתי ככה כי יש סיבה חחחחחחח
------------------
״תודה על הכל סניור סלבדורה״ הודיתי לו בחיוך, אבל בכל זאת לפני שאלך למכון ברצוני לתפוס עוד פוקימון וללמד את הפוקימונים שלי עוד אסורטגיות והתקפות. התחלתי לצעוד לכיון איזור עם דשא.
-
[B][SIZE=2][COLOR=darkslategray]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בויזל פוגע בטוטודייל עם אגרוף הקרח ומטיח אותו ברצפה לפני שאתה מספיק להחליף לאסקיוט,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]טוטודייל מנסה לקום,אך לאחר כמה דקות הוא מפסיד בקרב עם גופו הפצוע ומתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"הבנתי.. אולי זה מכון מים אבל אני חושב שתקבל את ההצעה שלי בשמחה ומאיך שהתפעלת מצ'אריזארד שלי" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]הוא אומר בחיוך ומושיט לך פוקדור,[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000080]אתה לוקח אותו במהרה וזורק אותו בהתרגשות,אפילו שוכח להגיד תודה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מהפוקדור יוצא פוקימון כתום דמוי לטאה,אתה יכול להרגיש את האש מחממת אותך מזנבו הבוער[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Real J;725750]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אני יעדכן בערך באמצע הלילה כשלא יהיה לי למי להגיב :S[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]---------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]אתה מרפא את הפוקימונים במרכז,יוצא החוצה ומבחין במפל מלאכותי יפהפה,יש באמצע שלו דלת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082]גדולה ואתה יכול לשים לב שהאבנים שבקצהו מסודרים בצורה שיוצרת את המילה:"GYM"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני רק רוצה את הדעה שלך, אתה אומר כדאי בשלב כזה להיכנס למכון?
----------
אני חושב לעצמי:'אני צריך עוד קצת להתאמן, לפני שאני אכנס למכון' ואני אחפש עוד פוקימון להילחם נגדו בשביל 4.
-
[QUOTE=Real J;725761][B][SIZE=2][COLOR=darkslategray]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בויזל פוגע בטוטודייל עם אגרוף הקרח ומטיח אותו ברצפה לפני שאתה מספיק להחליף לאסקיוט,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]טוטודייל מנסה לקום,אך לאחר כמה דקות הוא מפסיד בקרב עם גופו הפצוע ומתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"פאק! טוטודייל, חזור..." אני ממלמל, מאוכזב טיפה מטוטודייל למרות שהוא נתן פייט מעולה.
"דריפלון, צא! תטוס מהר אל כיוון בוויזל ותשתמש בפיצוץ!"
-
[QUOTE=Real J;725761][B][SIZE=2][COLOR=darkslategray]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"הבנתי.. אולי זה מכון מים אבל אני חושב שתקבל את ההצעה שלי בשמחה ומאיך שהתפעלת מצ'אריזארד שלי" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]הוא אומר בחיוך ומושיט לך פוקדור,[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000080]אתה לוקח אותו במהרה וזורק אותו בהתרגשות,אפילו שוכח להגיד תודה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מהפוקדור יוצא פוקימון כתום דמוי לטאה,אתה יכול להרגיש את האש מחממת אותך מזנבו הבוער[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/4.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
״אתה מביא לי אותו???״ שואל כולי נרגש קיבלתי פיק ברכיים בשביל הבחורצ׳יק הספרדי החמוד הזה אני גם אעשה שמיניות באויר! אך בכל זאת רציתי לגלות האם תכלס אני מקבל את צ׳ארמנדר...
-
כינוי:niv961
שם:ניב
ספרייט דמות:[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jmzzmuag3nyw.png[/IMG][/URL]
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי:בלבאזור
רקע:ניב היה למשפחה שאביו נילקח על ידי המאפיה כשבוי והוא רוצה להציל אותו
שותף:
רומאנס:
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו:חח כל הפוקימונים מהעונה השניה ניבחרו וזה אלה שאני אוהב
-
[quote=SexStyle;725634]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]צ'יקוריטה שולחת 3 עלים חדים במיוחד לעברו של בויזל,"בויזל,תאגרף גם אותם!" ווג' צועק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בויזל מצליח לאגרף 2 עלים אך האחרון פוגע בו,צ'יקוריטה לא עוצרת ושולח אבקת רעל לעברו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]של בויזל,"בויזל,תזוז הצידה ותתחמק מזה!" ווג פוקד עליו בעוד בויזל פועל מהר ומצליח להתחמק[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מהאבקה הרעילה,הוא מגיע לצ'יקוריטה ופוגע בה עם אגרוף קרח חזק במיוחד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]צ'יקוריטה נופלת על הרצפה,היא מסתכלת עליך בחיוך ומיד קמה ומנערת את ראשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה[/COLOR][/SIZE][COLOR=navy]
[/COLOR][/quote]
"קדימה צ'יקוריטה על הרגליים הישתמשי בעלי קסם בשילוב עלי טער לכל עבר!" אקרא "אז שכהוא מנסה להתחמק כנסי בו עם דחיפה!" אקרא ברצינות
-
[COLOR="DarkOrchid"][QUOTE]רד~
אתה זורק פוקדור לעבר בויזל,הפוקדור מתנדנד 3 פעמים ושומע את הצליל שמבשר שהלכידה הצליחה.
מה תעשה?
___________[/QUOTE][/COLOR]
"יש!!"אני צועק וממשיך "יש לי בוויזל"ואומר לצרמנדר "צרמנדר יש לנו חבר חדש בצוות!!!!!".
אלך מהר לככת את הפוקדור של בוויזל ולהמשיך לעבר מרכז הפוקימונים הבא ולמכון הראשון מכון המיים.
-
[quote]דסו~
יאנמה עף באוויר ושולח סוניק-בום לעברו של סיל,"סיל,תתרחק מגל הקול ככל שאתה יכול" ווג' אומר,
סיל שוחה ומגיע למצוף שבקצה הזירה,אל זה לא עוזר,הוא מתבלבל ודופק את ראשו במצוף
שהוא נמצא עליו,"סיל,צא מזה ותקוף עם קרן קרח!",ווג' צועק.
סיל נשאר מבולבל,אך הפקודה של ווג' מגיעה לאוזניו והוא תוקף עם קרן קרח,אך באותו זמן גם יאנמה יורה לעברו סוניק בום.
הגל העל-קולי מתנגש עם קרן הקרח ונוצר פיצוץ,ההדף של הפיצוץ מעיף את סיל בעוצמה עד
שהוא נעצר בקיר ומעלף,גם יאנמה נפגע מההדף והוא מעיף אותו גבוה עד שהוא נתקל בתקרה
ומתעלף.
שניכם מחזירים את הפוקימונים שלכם,ווג' מוציא מכיסו פוקדור,הוא זורק אותו לכיוון הזירה
ויוצא ממנו סוסון ים קטן וחמוד .
מה תעשה?[/quote]
"אוקי טוטודייל, בוא ננסה שוב!" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו באוויר
"תשתמש בזעם!"
-
[B]וואו,זה הולך להיות ארוך...[/B]
[B][SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]לגמרי כן,רוזליה ממש חזק והוא פוקימון עשב שחזק נגד פוקמוני מים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]אתה הולך לדרך 4 במטרה למצוא פוקימונים להילחם נגדם,לאחר כמה דקות של חיפושים אתה רואה להקה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]"הוא כולו שלך,הוא אחד הבנים של צ'אריזארד שלי וחיפשתי מאמן טוב שייטפל בו,אימנתי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אותו קצת והוא ברמה גבוהה,הוא יישרת אותך מעולה בקרבות רק אל תשכח להתייחס אליו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]כחבר ולא כמכונת קרבות!" סלבדורה משיב לך בחיוך,"אני יעזוב,יש לי יום ארוך..." הוא עוזב את המקום והולך לדרכו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]*אני בהפסקת סיגריה,נח קצת.. עוד כמה דקות אני יעדכן את התגובה ואוסיף המשכים לשאר*[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;727275][B]וואו,זה הולך להיות ארוך...[/B]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]לגמרי כן,רוזליה ממש חזק והוא פוקימון עשב שחזק נגד פוקמוני מים[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]אתה הולך לדרך 4 במטרה למצוא פוקימונים להילחם נגדם,לאחר כמה דקות של חיפושים אתה רואה להקה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/194.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]"הוא כולו שלך,הוא אחד הבנים של צ'אריזארד שלי וחיפשתי מאמן טוב שייטפל בו,אימנתי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]אותו קצת והוא ברמה גבוהה,הוא יישרת אותך מעולה בקרבות רק אל תשכח להתייחס אליו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]כחבר ולא כמכונת קרבות!" סלבדורה משיב לך בחיוך,"אני יעזוב,יש לי יום ארוך..." הוא עוזב את המקום והולך לדרכו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]*אני בהפסקת סיגריה,נח קצת.. עוד כמה דקות אני יעדכן את התגובה ואוסיף המשכים לשאר*[/COLOR][/SIZE][/quote]
מה איתי עמוד אחד הקודם
-
[quote=SexStyle;727275][B]וואו,זה הולך להיות ארוך...[/B]
[/quote]
אני מוציא את רוזרייד מהפוכדור ואומר לו:"רוזרייד תקשיב, לי, אתה צריך להתחיל לציית לי, אוקיי? אני רוצה שתתקוף את אחד מהם בשאיבת מגה, ותקשיב לי הפעם"
-
[quote]אדם~
"הוא כולו שלך,הוא אחד הבנים של צ'אריזארד שלי וחיפשתי מאמן טוב שייטפל בו,אימנתי
אותו קצת והוא ברמה גבוהה,הוא יישרת אותך מעולה בקרבות רק אל תשכח להתייחס אליו
כחבר ולא כמכונת קרבות!" סלבדורה משיב לך בחיוך,"אני יעזוב,יש לי יום ארוך..." הוא עוזב את המקום והולך לדרכו.
מה תעשה?[/quote]
"יש!" מתרגש כולי ורץ לעבר המכון "אם הוא מאומן היטב הוא ישמש אותי טוב בקרב!"
-
[QUOTE=SexStyle;725157][B][SIZE=2][COLOR=navy]]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]דארקון~[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[COLOR=darkred][SIZE=2]אתה נכנס למרכז ההחלפות,אתה מוצא את עצמך במקום עצום ומבריק,הוא נקי כל כך שאתה יכול להריח את הריח של חומרי הניקוי,זה נראה כאילו המקום מתוחזק טוב.[/SIZE]
[SIZE=2]אתה מסתובב במקום שניות ספורות וניגשת אליך אישה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer71.png[/IMG]"אהוייי מאמן פוקימון חמוד שלי,איזה יפה אתה נראה היום... אני לינדסיה המארחת של מרכז ההחלפות,במרכז ההחלפות תוכל להחליף פוקימונים עם המחשבים החדשניים שלנו ע"י זה שתציע את אחד מהפוקימונים שלך למכירה,ברגע שתציע אותו למכירה ותלחץ אנטר תופיע מולך רשימה של אנשים שרוצים את אותו הפוקימון ואתה תוכל לראות את ההצעות שלכם,אם תקבל את אחת ההצעות תוכל להעביר את הפוקדור שלך דרך המחשב ולקבל את הפוקדור שלהם עם הפוקימון הרצוי" היא מסבירה לך בפירוט,אתה הולך לאחד המחשבים ומופיע על המסך תיבת טקסט שמעליה רשום:"רשמו את הפוקימון שיוצע להחלפה".[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/QUOTE]
1...... (סתם צוחק!, אה וואלה, זה בדיחה זה החברים שלי, לא תבין אז אל תתרח..)
דרך אגב סורי שלא הגבתי הרבה זמן..
---------------------------------------------------------
אני מתיישב על הכיסא ומביט בלוסי, "אין לנו טעם בפוקימונים שכמעט ניסו להרוג אותנו נכון?." אני שואל שאלה רטורית את לוסי.
וכותב "קריקטון", עושה 'אנטר.' ומחכה לתוצאות. *בטח יהיו טובות כי קריקטון הוא אחלה פוקימון אם הוא כמעט הרג אותי, את לוסי, את דאסקלון ^^, ואת הרקרוס.*
-
מצטער שלא הגבתי הרבה זמן,בלאגן עם הקטע של הניהול...
כשאני ייצא מהמקלחת אני יגיב
-
[spoiler]מה קרה עם הניהול? למה הפכת ורוד?[/spoiler]
נו תזדרז עם המקלחת שלך עוד מעט שבת >< חחח
-
[B][SIZE=2]סליחה.. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]טבעתי במקלחת XD[/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]נדב~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]אתה מוציא את דריפלון שעף במהירות לעבר בויזל ומחבק אותו-יוצא מדריפלון אור לבן בוהק[/SIZE]
[SIZE=2]וכעבור כמחצית השניה נשמע פיצוץ אדיר שיוצר עשן בכמות בלתי מוגבלת,העשן מתפזר[/SIZE]
[SIZE=2]ואתם רואים את דריפלון ובויזל שוכבים על הרצפה,השופט מכריז על התיקו:"דריפלון ובויזל[/SIZE]
[SIZE=2]לא יכולים להיל...",אך לפתע נשמע קול:"בוי בוי",אתה מסתכל לכיוון הקול ורואה את בויזל עומד[/SIZE]
[SIZE=2]על הרגליים ומלא בפצעים מהפיצוץ,נשאר לך רק את אקזקיוט הקפוא.[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]צ'יקוריטה שולחת 10 עלי קסם ועלי תער משולבים-לבויזל אין סיכוי להתחמק מכולם והוא נפגע מ5 מהם!,צ'יקוריטה לא נחה,היא קופצת מעל עלי התער ומנחיתה מתקפת דחיפה חזקה במיוחד,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]בויזל נהדף בקיר ולא יכול להילחם יותר!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]"בויזל,נלחמת ממש טוב" ווג' אומר ומחזיר אותו לפוקדור,"ובנוגע אליך מר ריטסוקה,הבאת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]לי את אחד הקרבות המהנים שהיו לי-הקשר שלך עם הפוקימונים מצוין,רק אל תסטה מדרך הישר,תג הטיפה שלך!. הוא משבח אותך ומושיט לך תג[IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2jnzywezgomu.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred],"תודה" אתה אומר ולוקח אותו,אתה הולך במהירות למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]טוטודייל רץ במהירות לעבר הורסי,קופץ למים ומנחית עליה 3 מהלומות בפנים שהאחרונה מעיפה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]את הורסי באוויר ומרסקת אותה באחד המצופים,"הורסי!,תשתמשי בקרן בועות!" ווג' צועק והורסי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]פולטת מפיה במהירות כמות מכובדת של בועות יפהפיות,הבועות נעות במהירות לעבר טוטודייל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]רוזרייד לא מקשיב לך,הוא שולח אל כל הוופרים פצצת בוץ עוצמתית-כל אחד בתורו שמעלפת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]אותם במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה רץ לעבר ו[/COLOR][/SIZE][COLOR=darkslategray][SIZE=2]אתה עומד בפתחו של המכון המרשים,המכון נמצא במפל מים מלאכותי ובאמצע המפל נמצאת דלת גדולה,בקצה המפל האבנים הגדולות מסודרות בצורה מיוחדת שהם יוצרות את המילה GYM.
אתה נכנס למכון וצועק:"יש פה מישהו?","רק רגע" קול גברי עונה לך,אתה מסתכל לכיוון הקול ורואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr130.png[/IMG]"שלום,אני מנהיג מכון המים ווג',באת לאתגר אותי לקרב מכון?"[/SIZE]
[SIZE=2]אתה משיב לו בחיוב והוא מוביל אותך לזירה,האזור הוא בתוך מפל ומלא סלעים,אבל הזירה עצמה מלאה במים ועליה יש מצופים שהפוקימונים יכולים לעמוד עליהם בזמן הקרב.[/SIZE]
[SIZE=2]"הקרב שלנו יהיה קרב של 3X3,ברגע שפוקימון לא יכול להילחם הוא מפסיד בקרב,אם 3 הפוקימונים של המנהיג מובסים בקרב המתמודד מנצח וזוכה בתג הטיפה.,כמו כן למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב" הוא מסביר לך את החוקים ומוציא את פוקדור מאחד הכיסים שלו,מהפוקדור יוצא פוקמון לבן דמוי כלב ים[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/86.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red][B]*פרסומת סמויה*[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/iim4g3mz2yzj.png[/IMG][U][B][SIZE=3]משוב על המשחק[/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2]אם אתם שחקנים או סתם שה"מים שעוקבים אחרי המשחק שלי,תשלחו לי ה"פ ובו משוב על המשחק,זה יעזור לי מאוד (בין אם זה שלילי ובין אם זה חיובי),אני לא מגביל אותכם בטופס,פשוט תכתבו לי בה"פ כל מה שאתם חושבים על המשחק.[/SIZE]
[SIZE=2][B]תודה על העזרה ותשומת הלב.[/B][/SIZE] [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red][B]*פרסומת סמויה*[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=blue]דארקון~[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=blue][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue][SIZE=2]אתה מכניס את הפוקדור של קריקטון למכונה ושומע קול מהמחשב:"מנתחת פוקדור-פוליוואג זוהה-מחפשת תוצאות-תוצאות נמצאו,אנא הסתכל בצג ובחר את אחת מההצעות ברשימה".
אתה מסתכל על צג המחשב ורואה את הפוקימונים הבאים:[/SIZE]
[B][SIZE=2]פוקימון:קיובון-----פוקימון:ארון--------פוקימון:פאצ'יריסו[/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]סוג:אדמה----------סוג:אדמה ומתכת--סוג:חשמל[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue][SIZE=2][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/104.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/417.png[/IMG][/SIZE]
[B][SIZE=2]פוקימון:גסטלי--פוקימון:פינקו---פוקימון:בוודו[/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]סוג:רוח ורעל---סוג:חרק,אבן---------------סוג:עשב[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/92.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/204.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;731043][B][SIZE=2]סליחה.. [/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=indigo][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]רוזרייד לא מקשיב לך,הוא שולח אל כל הוופרים פצצת בוץ עוצמתית-כל אחד בתורו שמעלפת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]אותם במקום.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
עכשיו אני מבין למה ישראל מתייבשת... וכמה זמן אפשר כבר להתקלח?
---------
אני צועק על רוזרייד:"למה אתה לא מקשיב לי? מה יש לך? אני המאמן שלך עכשיו! אני לא יודע מה עבר עליך עם המאמן הקודם שלך! אבל אני לא כמוהו! ועכשיו תצטרך לקבל את זה שאני המאמן שלך!"
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]רוזרייד מפנה אליך את התחת ומצליף בו עם ביד 3 פעמים,"רוזרוז.. רוז רוז" הוא צוחק עליך בזלזול.[/COLOR][/SIZE]
-
אחי אתה כול הזמן מדלג עליי.
-
[quote]דסו~
טוטודייל רץ במהירות לעבר הורסי,קופץ למים ומנחית עליה 3 מהלומות בפנים שהאחרונה מעיפה
את הורסי באוויר ומרסקת אותה באחד המצופים,"הורסי!,תשתמשי בקרן בועות!" ווג' צועק והורסי
פולטת מפיה במהירות כמות מכובדת של בועות יפהפיות,הבועות נעות במהירות לעבר טוטודייל.
מה תעשה?[/quote]
"טוטודייל תצלול!" אני אומר, למתקפות מים אין באמת השפעה מתחת למים
"תשחה לעבר הורסי ותשתמש שוב פעם בזעם!
-
[QUOTE=SexStyle;731043][B][SIZE=2]סליחה.. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=blue]דארקון~[/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=blue][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue][SIZE=2]אתה מכניס את הפוקדור של קריקטון למכונה ושומע קול מהמחשב:"מנתחת פוקדור-פוליוואג זוהה-מחפשת תוצאות-תוצאות נמצאו,אנא הסתכל בצג ובחר את אחת מההצעות ברשימה".
אתה מסתכל על צג המחשב ורואה את הפוקימונים הבאים:[/SIZE]
[B][SIZE=2]פוקימון:קיובון-----פוקימון:ארון--------פוקימון:פאצ'יריסו[/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]סוג:אדמה----------סוג:אדמה ומתכת--סוג:חשמל[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue][SIZE=2][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/104.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/417.png[/IMG][/SIZE]
[B][SIZE=2]פוקימון:גסטלי--פוקימון:פינקו---פוקימון:בוודו[/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]סוג:רוח ורעל---סוג:חרק,אבן---------------סוג:עשב[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/92.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/204.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"מה דעתך על ארון קטן?." אני שואל את לוסי בחיוך "הם חמודים מאוד." אני מסביר ולוחץ על ארון.
-
[quote=SexStyle;731050][B][SIZE=2][COLOR=navy]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]רוזרייד מפנה אליך את התחת ומצליף בו עם ביד 3 פעמים,"רוזרוז.. רוז רוז" הוא צוחק עליך בזלזול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני ממש מתעצבן עליו ואומר לו בכעס:"אתה צריך ללמוד להקשיב לי!! אני המאמן כאן!! אווי אתה פוקימון עקשן ומעצבן! למה אתה חושב רק על עצמך?!"
ואני מפנה לו את הגב ומוציא לו לשון.
-
[QUOTE=SexStyle;731043][B][SIZE=2]
[SIZE=2][COLOR=darkred]צ'יקוריטה שולחת 10 עלי קסם ועלי תער משולבים-לבויזל אין סיכוי להתחמק מכולם והוא נפגע מ5 מהם!,צ'יקוריטה לא נחה,היא קופצת מעל עלי התער ומנחיתה מתקפת דחיפה חזקה במיוחד,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]בויזל נהדף בקיר ולא יכול להילחם יותר!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]"בויזל,נלחמת ממש טוב" ווג' אומר ומחזיר אותו לפוקדור,"ובנוגע אליך מר ריטסוקה,הבאת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]לי את אחד הקרבות המהנים שהיו לי-הקשר שלך עם הפוקימונים מצוין,רק אל תסטה מדרך הישר,תג הטיפה שלך!. הוא משבח אותך ומושיט לך תג[IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2jnzywezgomu.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred],"תודה" אתה אומר ולוקח אותו,אתה הולך במהירות למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'יופי התג הראשון שלי. אני על דרך המלך!' אחשוב לעצמי בגאווה ואז אמשיך בדרכי ואחפש פוקימון חדש לצרף אליי 'הייתי רוצה פוקימון מסוג נורמאל' אחשוב לעצמי ואתסכל באזור.
-
[B][SIZE=2]דסו~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]טוטודייל צולל מתחת למים ונמנע מההתקפה של הורסי,טוטודייל תוקף את הורסי עם מתקפות זעם,הוא מנחית לעברו 3 מהלומות שמטיחות אותו בקיר,אך הוא מצליח לקום בכוחות אחרונים.[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][B]דארקון~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אתה לוחץ על ארון וכעבור 3 שניות הפוקדור של ארון מגיע למכונה ומתחלף עם זה של קריקטון,"בחירה טובה,הוא ממש חמוד" לוסי אומרת ואתם יוצאים ממרכז ההחלפות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]רוזרייד לא מקשיב לך וחוזר לפוקדור על דעת עצמו,אתה ממשיך בדרך 4 ורואה באחד האגמים[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/120.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]אתה ממשיך בדרכך ומגיע לדרך 5,אתה מוצא את על אדמה קשה במקצת,אתה יכול לראות נוף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]די עלוב,אדמה קשה עם צמחים לא יפים-אפילו מוזרים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]אחרי כמה דקות שאתה הולך בדרך אתה רואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/446.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;731547]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]רוזרייד לא מקשיב לך וחוזר לפוקדור על דעת עצמו,אתה ממשיך בדרך 4 ורואה באחד האגמים[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/120.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני מוציא את רוזרייד מהפוכדור ואומר לו:"אנחנו נתרגל את זה, עד שאתה תקשיב לי, שמעת? אני לא אעזוב אותך עד שתקשיב לי ותבין שאני המאמן והחבר שלך עכשיו, אז אני רוצה שתקשיב בקולי, ותתקוף אותו בשאיבת מגה, בבקשה"
-
[QUOTE=SexStyle;731547][B][SIZE=2]
[SIZE=2][COLOR=black][B]דארקון~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אתה לוחץ על ארון וכעבור 3 שניות הפוקדור של ארון מגיע למכונה ומתחלף עם זה של קריקטון,"בחירה טובה,הוא ממש חמוד" לוסי אומרת ואתם יוצאים ממרכז ההחלפות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אלכס ממש לא מתאים להיות מנכ"ל חושב כמוני בן אדם?.
--------------------------------------------------------------
אני זורק את הפוקדור ארצה, ומביט ביצור הקטנטן והאפור, "שלום ארון, אני דארקון, המאמן החדש שלך." אני מסביר לו, "ואל תדאג, אני לא אחליף אותך בעד אף אחד." אני אומר לו ומציג גם את לוסי, "וזוהי לוסי, השותפה שלי למסע."