-
[quote=מאסטר אספיון;898025]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]המאמן מוריד את המסכה שהוא עוטה על פניו ואתה מזהה שזהו אותו אחד בעל הפוקימון המוזר ששמו הוא פרוזן,הוא אומר לך:"מיג'ומרו שלך לא יודעת להילחם היא מתאימה לתחרויות יופי,אם היו כאלה בקנטו,גרווליט מתאים לקרבות,אבל רק קרבות יופי".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אתה... מה אתה רוצה ממני?" אני שואל אותו "קרבות יופי?!" אני אומר בזילזול "אתה ממש טועה!"
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*מעודכן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי יוצאת המכון איתך והיא אומרת לך:"זה יהיה ככה רטטה נגד סניזל,לאלקיד יש חשבון עם מונוזו אז שניהם ילחמו זה בזה,אז בסוף קומטנה נגד טרטוויג,הולך,זה יהיה קרב בלי החלפות,הטוב משלוש,גם אם תנצח שניים מין הפוקימונים שלי אז תזכה בתג".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה מרגיש קור כביר ואת המאמן המסתורי נעלם,אתה נמצא לבדך בעיר פיושה שמלאה בשלג לבן,השמיכה הלבנה שמכסה את העיר גורמת להרבה פוקימוני קרח,ביניהם נמצאים סניזל,וויבל,סנובר ועוד רבים אחרים לצאת ממקום מחבואם.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מסתכל אליך במבט מאוכזב והוא אומר לך:"תבין האי ספרון מחזיק את אחד משלושת עמודי הטוטם ששומרים את קנטו על המים,טוטם הקרח,אם טוטם האש וטוטם העשב יושמדו כולנו נושמד!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;898244]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מסתכל אליך במבט מאוכזב והוא אומר לך:"תבין האי ספרון מחזיק את אחד משלושת עמודי הטוטם ששומרים את קנטו על המים,טוטם הקרח,אם טוטם האש וטוטם העשב יושמדו כולנו נושמד!".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"אז אם קנטו יושמד ישעוד מחוזות שאפשר להתחיל בהם תמסע שלי.איפהנמצא טום העשב?
-
[quote=מאסטר אספיון;898244]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה מרגיש קור כביר ואת המאמן המסתורי נעלם,אתה נמצא לבדך בעיר פיושה שמלאה בשלג לבן,השמיכה הלבנה שמכסה את העיר גורמת להרבה פוקימוני קרח,ביניהם נמצאים סניזל,וויבל,סנובר ועוד רבים אחרים לצאת ממקום מחבואם.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"לאן הוא הלך?" אני אומר בכעס "טוב לא משנה" אני אומר בזמן שאני מיתקדם לעבר מרכז הפוקימונים שבדרך אני חושב על מה שהוא אמר
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;896878][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול קטן שאומר לך:"כאן ביער ורידיאן,חבורות פוקימונים נלחמות זו בזו בשביל לשלוט על היער,קבוצת הפיקאצ'ו והראיצ'ו שלוטת בצפון היער והלוקסיו והלקסריי שלוטים בדרום,זוהי המלחמה האחרונה שתקבעה את עתיד היער,אני הוא שומר היערות הקדום".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מזהה את הדמות מוציאה עוד שתי זרועות בנוסף לשתי הזרועות שיש לה עכשיו,ואתה רואה את דיאוקסיס במצב התקיפה שלו תופס את כדור האנרגיה,את רטטה ואת כדור החשמל של אלקיד,והוא אומר לך:"חבל ילד רציתי את העזרה שלך,אבל עכשיו רטטה הולך!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו קד קידה ליצור המוזר והוא אומר לחלל:"אני שאדו,מאסטר קרבות השאדו בארצי,סיוסטיאן,מצדיע לך בנאמנות לאומנות השאדו הכבירה שיצרת,הפוקימון הראשון שהוא מסוג שאדו,אני מצדיע לך שאדו-לוגיה האגדי!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את שריון האש של גרווליט הופך להיות כדור אש כביר שמשוגר מפיו של גרווליט החזק שלך לעברו של קרובט שמצליח להדוף את מתקפת האש החזקה של גרווליט אל עבר השמיים,אתה רואה בינתיים את אקנס ואת מיג'ומרו כנראה מובסים.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]אקנס ומיג'ומרו לא יכולים להילחם 1-1![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הדמות אומרת לך:"זה לא כישוף,אתה לא יודע את המידע על קורומורי נכון,הוא הפוקימון האוהב,שהוא פוגש מאמן שעוזר לו והוא מחבב אותו הוא עוקב אחריו כול הזמן,קורומורי הם הפוקימונים הכי נדירים שתמצא פראיים היות ורובם אצל מאמנים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מתקפת הגחלת החזקה של צ'אובו מתחברת עם מתקפת שברי הקרח של הסניזל של המאמן המסתורי,אתה מבחין שיש עוד דמות בחדר,אתה שומע את המאמן המסתורי אומר:"סניזל,מהלך נינג'ה,סוג אופל וקרח!",אתה רואה את סניזל מתעטף בקרח ואז נעלם באור שחור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס מסתובב והוא נעלם במהירות ואתה שומע צעדים ואתה רואה את חבורת הטריקו בורחת,אתה רואה גבר לבוש שחורים והוא אומר לך:"ילד אני ג'ק סמית הידוע בתור 'החיפושית האדומה' זקוק לעזרה,ראית נער מוזר בעל כוחות על טבעיים,כמו של פוקימון,ולא סתם פוקימון,פוקימון אגדי?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך צעד אחורה וממלמל ''זה שאדו לוגיה''
ואחרי זה אני חושב שאולי כדי לי להילחם נגדו כדי לבדוק כמה אני חזק
ואני אומר לשאדו סטרביה ''לתקוף את שאדו לוגיה בשאדו חיתוך''
-
[quote=מאסטר אספיון;898025][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*תגיד אתה יודע מה זה אומר 'המטפחת השחורה'? [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האיש המכונה 'האיש בעל חמשת הפרצופים' מוציא מכשיר קשר קטן והוא אומר:"דמוקליטוס,דמוקליטוס ענה בבקשה מדבר א''ז,אני מצאתי את מפת סירס!",אתה שומע קול מתכתי שאומר:"כאן מדבר אייזקס,דמוקליטוס נעלם חזור למטה!".[/FONT][/COLOR][/quote]
*אני יודע שזה מין קבוצה עם מטלות נהלות או טובות או רעות לא יותר מזה!
"קורומורי,קטרפיח תנסו ללמוד מהחבורה שלהם.שישי בעיה אצל אחד השותפים השאר באים לעזרתו לא נלחמים זה בזה!"אני אומר להם ופונה לא"ז "הייתי שמח לעזור לך אבל גם לי יש בעיות כרגע אז בהצלחה במשימה!"
-
[quote=מאסטר אספיון;898244][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*מעודכן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי יוצאת המכון איתך והיא אומרת לך:"זה יהיה ככה רטטה נגד סניזל,לאלקיד יש חשבון עם מונוזו אז שניהם ילחמו זה בזה,אז בסוף קומטנה נגד טרטוויג,הולך,זה יהיה קרב בלי החלפות,הטוב משלוש,גם אם תנצח שניים מין הפוקימונים שלי אז תזכה בתג".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"בסדר אני מוכן,אתם מוכנים חברים?" אומר ואחייך אליהם ואז אומר לגולי:"אני מקווה שהפעם לא תהיי מרשעת,קדימה סניזל נגד רטטה" אחייך אלייה ואחשוב לעצמי:' יש לי יתרון,עיני העשב זה מתקפת עשב ולעשב יש יתרון על קרח,זה טוב,קדימה כדי שנתחיל' אחייך אל רטטה ואלחש לו באוזן:"זה הקרב השני שלך,הריאשון שהוא רשמי,תקשיב בגלל שלמדתה את המתקפה עיני עשב,יש לך יתרון על קרח,אתה מוכן לנצח?" אחייך אליו הוריד אותו מהידיים אלך לקצה שלי של הזירה ואומר לרטטה:"קדימה הגיע הזמן שלך להוכיח את עצמך רטטה צא!,אתה יכול לעשות את זה,גולי תתחילי" אחייך לגולי מבט חמוד ואתחיל את הקרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;896878]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס מסתובב והוא נעלם במהירות ואתה שומע צעדים ואתה רואה את חבורת הטריקו בורחת,אתה רואה גבר לבוש שחורים והוא אומר לך:"ילד אני ג'ק סמית הידוע בתור 'החיפושית האדומה' זקוק לעזרה,ראית נער מוזר בעל כוחות על טבעיים,כמו של פוקימון,ולא סתם פוקימון,פוקימון אגדי?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'ק: "שלום אני בר נעים להכיר, אני יכול לעזור לך לגבי השאלה שלך עם ראיתי ילד עם כוחות על טבעיים כמו של פוקימון".
"התשובה לשאלה שלך היא שכן ראיתי מישהו כזה קוראים לו סירס והוא ממש נחמד הוא הבן של ארסיוס" אגיד לג'ק בחשדנות שהוא מישהו רע שרוצה לפגוע בסיריס.
~~~~~~~~~~~~~~~;
מצטער שלא הגבתי הרבה זמן פשוט היום היה לי מבחן אז למדתי כמה ימים טובים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;898025][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות אומר לך:"יש לי חידה קטנה אם תענה אליה הדרך לשם תיפתח,החידה היא:'ביום שחור העננים קודרים ביום לבן העננים נעלמים,רוחות גומרות לעננים לזוז,אז איך אפשר לגרום לשמש לצוץ?".[/FONT][/COLOR]
!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחשוב מעט ואומר:"מממממ, אולי... אם הרוח תזיז את העננים מיום שחור ליום הלבן השמש תצוץ?" אגיד לא בטוח.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות אומר לך:"התשובה היא פשוטה,ביום שחור השמיים שחורים כמו היום,במקום אחד,במקום אחר היום הוא יום לבן השמיים בהירים,אתה מבין יש משפט שאומר התמונה בעייני המתבונן ולא בעיניי האמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סניזל של ג'ולי והרטטה שלך יוצאים לתוך זירת המכון השחורה,אתה רואה את האור מתחיל להיחלש,ואתה רואה את עיניו של רטטה מתחילות לזהור באור ירוק מיסטי מוזר מאוד,אתה רואה שלושה גפנים יוצאים לכיוונו של סניזל.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו-סטרביה משתמש במתקפת חיתוך-שאדו אך ברגע ששאדו-לוגיה רואה אותו אתה רואה איך שאדו סטרביה נופל במהירות רבה מאוד,אתה מרגיש כאב חד בידך הימנית,שאדו אומר לך:"אנחנו עדיין בקרב שאדו,האופל נגמר צא עכשיו!",אתה רואה את כלא קרב השאדו נעלם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קרב השאדו נגד שאדו נגמר![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו מלאה באבקה מוזרה מאוד,אבקה צהובה,שאתה מתקרב אל עבר האבקה ואתה מרגיש עייפות מוזרה מתחילה לך בגוף,אתה מבין למה מיג'ומרו כול הזמן נרדמת,בגלל שהאבקה היא אבקת שינה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*תכתוב בגוגל 'המטפחת השחורה'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]א''ז אומר לך:"מצטער אבל אני לא יכול לעזור לך,אבל אם תסכים לעזור לי למצוא את המפקד שלי,דמוקליטוס אני אגמול לך אפיים,זאת אומרת שאם תעזור לי זה ישתלם לך מאוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"הנה חידה קטנה,במעמקי יער שפיקאצ'ו חי בו,יער צהוב נמצא בחלקו,מחבר בין שתי ערים,עיר שהיא צפונית מהעיר הכי חשובה,מזרחית מהר הניצחון ודרום מהעיר של המוזיאון,אז הגד נא לי איפה טוטם העשב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]ג'ק סמית דוחף אותך והוא אומר לך:"נעים מאוד ג'ק סמית,'החיפושית האדומה' לשעבר בלש של סוכנות ג'וטו-קנטו בהווה צייד ראשים מסוכן מאוד,וכרגע,עזרת לי להשיג את הכוח הכי חזק בעולם!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;899630][COLOR=blue][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו מלאה באבקה מוזרה מאוד,אבקה צהובה,שאתה מתקרב אל עבר האבקה ואתה מרגיש עייפות מוזרה מתחילה לך בגוף,אתה מבין למה מיג'ומרו כול הזמן נרדמת,בגלל שהאבקה היא אבקת שינה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"מעניין איל האבקה הגיע לפה" אני חושב לעצמי "מיג'מרו תחזרי" אני אומר והולך לכיוון מרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899630][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות אומר לך:"התשובה היא פשוטה,ביום שחור השמיים שחורים כמו היום,במקום אחד,במקום אחר היום הוא יום לבן השמיים בהירים,אתה מבין יש משפט שאומר התמונה בעייני המתבונן ולא בעיניי האמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סניזל של ג'ולי והרטטה שלך יוצאים לתוך זירת המכון השחורה,אתה רואה את האור מתחיל להיחלש,ואתה רואה את עיניו של רטטה מתחילות לזהור באור ירוק מיסטי מוזר מאוד,אתה רואה שלושה גפנים יוצאים לכיוונו של סניזל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו-סטרביה משתמש במתקפת חיתוך-שאדו אך ברגע ששאדו-לוגיה רואה אותו אתה רואה איך שאדו סטרביה נופל במהירות רבה מאוד,אתה מרגיש כאב חד בידך הימנית,שאדו אומר לך:"אנחנו עדיין בקרב שאדו,האופל נגמר צא עכשיו!",אתה רואה את כלא קרב השאדו נעלם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קרב השאדו נגד שאדו נגמר![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]א''ז אומר לך:"מצטער אבל אני לא יכול לעזור לך,אבל אם תסכים לעזור לי למצוא את המפקד שלי,דמוקליטוס אני אגמול לך אפיים,זאת אומרת שאם תעזור לי זה ישתלם לך מאוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"הנה חידה קטנה,במעמקי יער שפיקאצ'ו חי בו,יער צהוב נמצא בחלקו,מחבר בין שתי ערים,עיר שהיא צפונית מהעיר הכי חשובה,מזרחית מהר הניצחון ודרום מהעיר של המוזיאון,אז הגד נא לי איפה טוטם העשב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]ג'ק סמית דוחף אותך והוא אומר לך:"נעים מאוד ג'ק סמית,'החיפושית האדומה' לשעבר בלש של סוכנות ג'וטו-קנטו בהווה צייד ראשים מסוכן מאוד,וכרגע,עזרת לי להשיג את הכוח הכי חזק בעולם!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את סטרביה והולך לדרכי כדי להיתאמן
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899630][
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"זה חידה קשה.טוב נאמר על העיר פיושה.צדקתי?אם כן זה רחוק מהאי סינבר.אני מעדיף מקום קרוב לפה"
-
[quote=מאסטר אספיון;899630]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד רטטה,התכנית עובדת,עכשיו מתקפת זנב בשביל שלא יזוז" אומר לו בחיוך ואז אלחש לאלקיד:"תגיד לטרטוויג שיתחיל לעודד ותעודד גם אתה,תשתמש באגרוף רעם חלש בשביל ליזרוק ניצוצות של עידוד,וטרטוויג תשתמש בכדור אנרגיה קטן כדי שיזהר,ויעזור לרטטה ליראות" אחייך אל שניהם ואז אחזור לקרב ואומר לגולי:"אז מה,נכון הוא ניראה חזק?,הוא לא רק ניראה חזק,הוא גם חזק פיזית,רוצה ליראות?,קדימה רטטה,מתקפת זנב שוב ושוב,תעזר באור שטרטוויג ואלקיד מאירים בשבילך" אחייך אליו ואומר להם:"קדימה מהר כדי שיוכל ליראות" אומר לגולי:"מקווה שיהיה כיף,עם גורג היה כיף" אחייך שוב ואחזור להסתכל על הקרב בעיניים מצומצמות בשביל ליראות דרך החושך
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899630]
[COLOR=lime][FONT=Arial]ג'ק סמית דוחף אותך והוא אומר לך:"נעים מאוד ג'ק סמית,'החיפושית האדומה' לשעבר בלש של סוכנות ג'וטו-קנטו בהווה צייד ראשים מסוכן מאוד,וכרגע,עזרת לי להשיג את הכוח הכי חזק בעולם!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'ק: "תזהר לך אני השיב לך מלחמה אני לא התן לך לעשות זאת אני יגיד לסירס שמישהו מחפש אותך ושהיה מוכן."
"קדימה טריקו צא ותשתמש בחבטה על ג'ק המסוכן שרוצה לפגוע בסירס תחשוב על זה סירס המציא אותך אז תיתן את כל מה שיש לך" אגיד לטריקו בעידוד.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את סניזל רץ במהירות רבה מאוד בעזרת טופר מתכת והוא גוזר את שלושת הגפנים הענקיים,אתה רואה את סניזל משתמש במתקפת אגרוף ממוקד,אתה נזכר שהמתקפה היא מסוג לחימה מה שיכול לגמור את רטטה במכה אחת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אתה עדיין בעולם השאדו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו רץ אליך והוא אומר לך:"ילד זה אינו שייך לעולמנו יהיה שלום לו מין המקום!",אתה רואה אור שחור ואז אור לבן חזק ואתה מוצא את עצמך בעיר ורידיאן,ליד המקום שבו תפסת את הפיקאצ'ו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך בשמחה רבה והיא אומרת לך:"שלום לך מאמן צעיר,אהה אני זוכרת אותך,אתה הילד שבא לפה מהעיירה פאלט לא,מה מעשיך פה עכשיו האם נלחמת מול מנהיג המכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר עושה לא עם הראש והוא אומר לך:"במעמקי היער שפיקאצ'ו חי זה אומר יער ורידיאן,יש שם חלקה קטנה בשם היער הצהוב שבו חיים רב פיקאצ'ו,העיר הדרומית מין היער היא ורידיאן והיא צפונית מפאלט המקום הכי חשוב,ביתו ומעבדו של הפרופסור,העיר ורידיאן נמצאת ליד רמת אינדיגו,יש בעיר פיוטר שצפונית מורידיאן מוזיאון,נס פא,בעברית זה הלוא כן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טריקו מפחד מין ג'ק סמית 'החיפושית האדומה' צייד הראשים,אתה רואה את סירס מתקרב אליך והוא אומר:"להבא בקש עוד מידע על האנשים שמסביבך אתה לא יודע מי חבר ומי אויב!",אתה רואה את סירס משתמש בגל הלם על ג'ק סמית.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899729][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את סניזל רץ במהירות רבה מאוד בעזרת טופר מתכת והוא גוזר את שלושת הגפנים הענקיים,אתה רואה את סניזל משתמש במתקפת אגרוף ממוקד,אתה נזכר שהמתקפה היא מסוג לחימה מה שיכול לגמור את רטטה במכה אחת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אתה עדיין בעולם השאדו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו רץ אליך והוא אומר לך:"ילד זה אינו שייך לעולמנו יהיה שלום לו מין המקום!",אתה רואה אור שחור ואז אור לבן חזק ואתה מוצא את עצמך בעיר ורידיאן,ליד המקום שבו תפסת את הפיקאצ'ו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך בשמחה רבה והיא אומרת לך:"שלום לך מאמן צעיר,אהה אני זוכרת אותך,אתה הילד שבא לפה מהעיירה פאלט לא,מה מעשיך פה עכשיו האם נלחמת מול מנהיג המכון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר עושה לא עם הראש והוא אומר לך:"במעמקי היער שפיקאצ'ו חי זה אומר יער ורידיאן,יש שם חלקה קטנה בשם היער הצהוב שבו חיים רב פיקאצ'ו,העיר הדרומית מין היער היא ורידיאן והיא צפונית מפאלט המקום הכי חשוב,ביתו ומעבדו של הפרופסור,העיר ורידיאן נמצאת ליד רמת אינדיגו,יש בעיר פיוטר שצפונית מורידיאן מוזיאון,נס פא,בעברית זה הלוא כן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טריקו מפחד מין ג'ק סמית 'החיפושית האדומה' צייד הראשים,אתה רואה את סירס מתקרב אליך והוא אומר:"להבא בקש עוד מידע על האנשים שמסביבך אתה לא יודע מי חבר ומי אויב!",אתה רואה את סירס משתמש בגל הלם על ג'ק סמית.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את פיקאצ'ו ואומר לו ''שעכשיו אני רוצה שהוא ילמד לתקוף במתכפת וולט''
ואני אומר לו'' לרוץ מהר והישתמש במכת ברק''
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899729]
/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"הטוטם בחר לעצמו מקום גרוא ולא קשור לעשב.טוב אני הרוס גם תטוטם הזה.אני לא ארוס אותו .לא בא ילי שאני היה מבוקש.תגיד אפשר להילחם נגדך 1 על 1?"
-
[quote=מאסטר אספיון;899729][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"רטטה תקשיב טוב ותיזהר,קודם כל תפנה לצדדים בזיג זג,ועכשיו בגלל שהוא מרוכז במקום אחד והיד שלו תפוסה תבוא מאחורי הגב שלו ותשתמש בעיני עשב!" אומר בלחץ אל רטטה ואז אומר לאלקיד:"תשתמש במכת וולט ותקיף את כל המגרש בלי להיכנס אליו,זה יאיר את כל הזירה" אחייך אליו ואבקש מימנו לעשות את זה"
-
[quote=מאסטר אספיון;899729][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B]
"לא, אני נילחמתי באמנת והפסדתי" אני אומר לאחות ג'וי בעצב קל "את יכולה לרםא את הפוקימונים שלי?" אני שואל אותה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899729]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טריקו מפחד מין ג'ק סמית 'החיפושית האדומה' צייד הראשים,אתה רואה את סירס מתקרב אליך והוא אומר:"להבא בקש עוד מידע על האנשים שמסביבך אתה לא יודע מי חבר ומי אויב!",אתה רואה את סירס משתמש בגל הלם על ג'ק סמית.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"סירסס מעולה באת בדיוק בזמן להציל אותי תראה לג'ק מה אתה שווה, אני מצטער זאת טעות שלי שסיפרתי לג'ק שראיתי אותך אני ממש מצטער" אגיד לסירס בשמחה.
"עכשיו טריקו תעזור לסירס תלחם איתו תשתמש בחבטה חזקה שתעזור לסירס לגמור את ג'ק המנובל" אגיד לטריקו בגאווה
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שמכת הוולט לא עוזרת להאיר את המכון,אתה רואה רטטה ואת סניזל רצים זה אל זה במהירות רבה מאוד,ואתה רואה את שניהם נופלים להם על רצפת המכון,הניב של רטטה גדל,הוא השתמש בסופר ניב וסניזל השתמש בציפורן צל,אתה רואה את שניהם מובסים,ג'ולי מחזירה את סניזל והיא מוציאה את קומטנה,אתה מבין שעכשיו תורו של טרטוויג.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]סניזל ורטטה הפסידו,1-1![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה ענן שחור מקיף את אזור ורידיאן-פאלט אתה רואה ברק נוחת לידך וממנו יוצא דמות מוזרה עם חולצה צהובה עם ברקים אליה והוא אומר לך:"שלום לך איתי,לצערי פיקאצ'ו שלך לא מחזיק את כדור החשמל,ולכן הוא לא יכול ללמוד בטח שלא לשלוט במכת וולט".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את שני הפוכדורים שלך והיא מחזירה את הפוכדור של גרווליט כעבור מספר שניות,והיא אומרת לך:"מיג'ומרו שלך נפגעה מאבקת שנייה באזור פאלט,היא הייתה ליד פרחים באזור הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מהנהן והוא אומר לך:"אם תהרוס את שני העמודים האחרים קנטו כולה תיהרס לא יהיו ניצולים אם אתה תעשה את זה תהרוג את עצמך לעד גופך יישמד מי שיהרוס אחד יקבל אזהרה מרוחות השמיים,אחד כמוני,מי שישמיד שתיים יאבד את חבריו מי שיהרוס את שלושתם ימות מות ישיר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס משתמש בגל כוח חזק מאוד שמעלים את ג'ק סמית הקטלני והוא אומר לך:"זכור מה שאמרתי לך,רק שתדע בר אתה סיכנת אותי,את ארסיאוס וכעת אני צריך להעיר את שלושת האגמים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]מי שיפתח את ע''מ 30 יקבל פוקימון דרקון בצורתו הראשונה[הדרקון ידע:מטאור דרקון,ציפורן דרקון ודופק דרקון].[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899799][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שמכת הוולט לא עוזרת להאיר את המכון,אתה רואה רטטה ואת סניזל רצים זה אל זה במהירות רבה מאוד,ואתה רואה את שניהם נופלים להם על רצפת המכון,הניב של רטטה גדל,הוא השתמש בסופר ניב וסניזל השתמש בציפורן צל,אתה רואה את שניהם מובסים,ג'ולי מחזירה את סניזל והיא מוציאה את קומטנה,אתה מבין שעכשיו תורו של טרטוויג.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה ענן שחור מקיף את אזור ורידיאן-פאלט אתה רואה ברק נוחת לידך וממנו יוצא דמות מוזרה עם חולצה צהובה עם ברקים אליה והוא אומר לך:"שלום לך איתי,לצערי פיקאצ'ו שלך לא מחזיק את כדור החשמל,ולכן הוא לא יכול ללמוד בטח שלא לשלוט במכת וולט".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את שני הפוכדורים שלך והיא מחזירה את הפוכדור של גרווליט כעבור מספר שניות,והיא אומרת לך:"מיג'ומרו שלך נפגעה מאבקת שנייה באזור פאלט,היא הייתה ליד פרחים באזור הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מהנהן והוא אומר לך:"אם תהרוס את שני העמודים האחרים קנטו כולה תיהרס לא יהיו ניצולים אם אתה תעשה את זה תהרוג את עצמך לעד גופך יישמד מי שיהרוס אחד יקבל אזהרה מרוחות השמיים,אחד כמוני,מי שישמיד שתיים יאבד את חבריו מי שיהרוס את שלושתם ימות מות ישיר!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס משתמש בגל כוח חזק מאוד שמעלים את ג'ק סמית הקטלני והוא אומר לך:"זכור מה שאמרתי לך,רק שתדע בר אתה סיכנת אותי,את ארסיאוס וכעת אני צריך להעיר את שלושת האגמים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]מי שיפתח את ע''מ 30 יקבל פוקימון דרקון בצורתו הראשונה[הדרקון ידע:מטאור דרקון,ציפורן דרקון ודופק דרקון].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את הדמות ''איפה אני יכול להשיג את הכדור?''
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899799]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר,אני לא רוצה למות אז להרוס תטום את העשב הזה.טוב איפה אני יכול להשיג פוקימון לצוות שלי?"
-
[quote=מאסטר אספיון;899799][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"לא יודע" אני אומר לאחות ג'וי "מה אני יכול לעשות לגביה?" אני שואל בדאגה את האחות ג'וי
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899799]
[COLOR=black][FONT=Arial]מי שיפתח את ע''מ 30 יקבל פוקימון דרקון בצורתו הראשונה[הדרקון ידע:מטאור דרקון,ציפורן דרקון ודופק דרקון].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס בלחץ שלא ילך: "רגע חכה אל תלך, אני צריך שתעזור לי עם טריקו, אני יודע שטריקו יצירה שלך וביגלל זה אני מבקש ממך עזרה השאלה שלי היא האם אתה יכול לעזור לי ללמד את טריקו מתקפות חזקות? לפני שאתה הולך להעיר את שלושת האגמים"
-
[quote=מאסטר אספיון;899799][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אני מקווה שזה יהיה קרב טוב,קדימה טרטוויג!" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו ואומר לו:"אתה יכול לעשות את זה חבר,חבטה!" אחייך אליו ואז אומר לגולי:"טרטוויג הוא הפוקימון הריאשון שלי" אחייך אליו ואז הוציא את רטטה מהפוקדור ואלחש לו:"הייתה טוב,ואחייך אליו"
-
[quote=מאסטר אספיון;899630][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"בשביל לעשות שלום צריך שיהיה עם עצמך שלום,אחרי שהם יפיסקו לריב אני יוכל לעזור לך!"אני אומר ובודק האם סוף סוף קורומורי וקטרפי עשו הפסקת אש או שלום.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את קומטנה משתמש במתקפת אגרוף פלדה חזק מאוד,מתקפת החבטה ומתקפת אגרוף הפלדה מתנגשות זו בזו,אתה רואה את טרטוויג משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שנהדף בעזרת אגרוף פלדה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]המאמן המוזר שבא עם הברק אומר לך:"ביער ורידיאן,בחלקה מוזרה שנקראת 'היער הצהוב' נמצא בתוכו כדור צהוב שנותן לפיקאצ'ו של היער כוחות חזקים יותר מכול פיקאצ'ו אחר,אך הם לא יוותרו בקלות על התכשיט שלהם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אל תדאג תן לנו לילה ואנחנו מסירים את אבקת השינה,במילא לילה,קח את מפתח חדר מספר אחד,למזלך הוא פנוי וקרוב מאוד לחדר הטיפול של פוקימוני מים בשלב ראשון,כמו מיג'ומרו",היא מושיטה לך מפתח זהב שכתוב בו 'חדר מספר אחד'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את שניהם מבקשים סליחה ממדקיפ העצבנית מאוד שהם רבים להם,אתה רואה ילדה בערך בגילך מתקרבת שקיבאגו ודרטיני משחקים לידה והיא אומרת:"איזה מדקיפ חמודה,שלך ילד?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"יש לך מזל,שיש בכוחי לרפאות את הטוטם של יסוד הקרח,בגלל זה אני מנהיג מכון סינבר,ג'ורג' מנהיג ורידיאן הוא שומר טוטם העשב,טוטם האש שנמצא בתוך רמת אינדיגו מוגן על ידי מולטרס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס מוציא ניבים ואתה נרתע לאחור מבהלה והוא אומר לך:"מזלך שתכשיט החיים נאבד מידי אזלף,אבל בכול זאת,אבן הטופז וכתר המלכות נמצאים אצל מספרייט ואצל יוקסי הרגיש ביותר והחכם ביותר".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;900240]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"יש לך מזל,שיש בכוחי לרפאות את הטוטם של יסוד הקרח,בגלל זה אני מנהיג מכון סינבר,ג'ורג' מנהיג ורידיאן הוא שומר טוטם העשב,טוטם האש שנמצא בתוך רמת אינדיגו מוגן על ידי מולטרס!".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לחעומר"אז תרפא כבר את טוטם הקרח הזה.ואני אלך מהאי הזה לעיר אחרת ואילחם במכון אחר.כי בשלך לא יכול"
-
[quote=מאסטר אספיון;900240][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אל תדאג תן לנו לילה ואנחנו מסירים את אבקת השינה,במילא לילה,קח את מפתח חדר מספר אחד,למזלך הוא פנוי וקרוב מאוד לחדר הטיפול של פוקימוני מים בשלב ראשון,כמו מיג'ומרו",היא מושיטה לך מפתח זהב שכתוב בו 'חדר מספר אחד'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה רבה לך" אני אומר לאחות ג'וי והולך לחדר
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;900240][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את קומטנה משתמש במתקפת אגרוף פלדה חזק מאוד,מתקפת החבטה ומתקפת אגרוף הפלדה מתנגשות זו בזו,אתה רואה את טרטוויג משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שנהדף בעזרת אגרוף פלדה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]המאמן המוזר שבא עם הברק אומר לך:"ביער ורידיאן,בחלקה מוזרה שנקראת 'היער הצהוב' נמצא בתוכו כדור צהוב שנותן לפיקאצ'ו של היער כוחות חזקים יותר מכול פיקאצ'ו אחר,אך הם לא יוותרו בקלות על התכשיט שלהם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה את שניהם מבקשים סליחה ממדקיפ העצבנית מאוד שהם רבים להם,אתה רואה ילדה בערך בגילך מתקרבת שקיבאגו ודרטיני משחקים לידה והיא אומרת:"איזה מדקיפ חמודה,שלך ילד?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס מוציא ניבים ואתה נרתע לאחור מבהלה והוא אומר לך:"מזלך שתכשיט החיים נאבד מידי אזלף,אבל בכול זאת,אבן הטופז וכתר המלכות נמצאים אצל מספרייט ואצל יוקסי הרגיש ביותר והחכם ביותר".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''שגם אני לא הבתר אלו בקלות'' ואני הולך לחלק של היער הצהוב
-
[quote=מאסטר אספיון;900240][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
"טרטוויג תפער את הפה ותתפוס את כדור האנרגיה,ואז עם כל הכוח המצטבר תשתמש בכדור אנרגיה!" אומר לו בחיוך רחב ואז אצעק לגולי:"אז אנחנו משחקים מסירות מה?" אצחקק קצת ואמשיך לצפות בקרב
-
[quote=מאסטר אספיון;900240][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"כן היא שלי וקורומורי וקטרפי עדיין פראיים אבל אני עומד לתפוס אותם,אני רואה שגם לך יש פוקימונים טובים,דרך אגב שמי ברונד ומה שמך?"אני אומר ופונה לקורומורי ולקטרפי "אתם רוצם שאתפוס אתכם או להשאר פראיים?"
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שטרטוויג מתחמק מין מתקפת כדור האנרגיה שמתקרבת אליך,אתה רואה את ג'ולי קופצת וחוסמת את הפגיעה של כדור האנרגיה בך,אתה רואה את ג'ולי מחייכת אליך,היא חוזרת למקומה במהירות הבזק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מרגיש שוק חשמלי פוגע בגבך אתה רואה את המאמן המסתורי והוא אומר לך:"אתה לא יכול לגשת ליער הצהוב,ברגע שהפיקאצ'ו יגלו את זה,כול האזור יהיה תחת הזעם של פיקאצ'ו,ואני חשבתי שאתה אוהב פוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה מגיע לחדר שבו רשום:"חדר מספר אחד",אתה רואה שלידו נמצאת מיטת מתכת שבה שוכבת מיג'ומרו שלך,אתה רואה את גרווליט מסתכל בדאגה על מיג'ומרו שלך,אתה רואה שלושה אחיות ניגשות אל עבר מיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קורומורי וקטרפי מחייכים אליך והילדה אומרת לך:"נראה לי הבנתי למה הם רבים,כול אחד מהם רוצה להיות הפוקימון הראשון שלך,ואגב שמי לילי ואני מאמנת ממחוז סינו אני פה בשביל להתחיל את המסע שלי ותכיר,קיבאגו וגם דרטיני".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]פגשת את לילי!
[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר שולח קרן אור כחולה-לבנה שלאט לאט בונה מחדש את האי ספרון,אתה רואה את הקרן לאט נגמרת,ואחרי זה עומר מתמוטט על רצפת האי סינבר,אתה רואה את פניו הופכות להיות חיוורות יותר מתמיד,אתה רואה את ארטיקונו חוזר לאי שלו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;900662][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה שטרטוויג מתחמק מין מתקפת כדור האנרגיה שמתקרבת אליך,אתה רואה את ג'ולי קופצת וחוסמת את הפגיעה של כדור האנרגיה בך,אתה רואה את ג'ולי מחייכת אליך,היא חוזרת למקומה במהירות הבזק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה,זה היה קרוב,טרטוויג תשתמש בחבטה שוב!" אחייך אליו ואומר לו ולגולי ואז אומר לאלקיד:"תנסה לגרום לרטטה להחלים מהר כדי שיוכל ליראות את הקרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;900662][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מרגיש שוק חשמלי פוגע בגבך אתה רואה את המאמן המסתורי והוא אומר לך:"אתה לא יכול לגשת ליער הצהוב,ברגע שהפיקאצ'ו יגלו את זה,כול האזור יהיה תחת הזעם של פיקאצ'ו,ואני חשבתי שאתה אוהב פוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה מגיע לחדר שבו רשום:"חדר מספר אחד",אתה רואה שלידו נמצאת מיטת מתכת שבה שוכבת מיג'ומרו שלך,אתה רואה את גרווליט מסתכל בדאגה על מיג'ומרו שלך,אתה רואה שלושה אחיות ניגשות אל עבר מיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]קורומורי וקטרפי מחייכים אליך והילדה אומרת לך:"נראה לי הבנתי למה הם רבים,כול אחד מהם רוצה להיות הפוקימון הראשון שלך,ואגב שמי לילי ואני מאמנת ממחוז סינו אני פה בשביל להתחיל את המסע שלי ותכיר,קיבאגו וגם דרטיני".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]פגשת את לילי!
[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר שולח קרן אור כחולה-לבנה שלאט לאט בונה מחדש את האי ספרון,אתה רואה את הקרן לאט נגמרת,ואחרי זה עומר מתמוטט על רצפת האי סינבר,אתה רואה את פניו הופכות להיות חיוורות יותר מתמיד,אתה רואה את ארטיקונו חוזר לאי שלו.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''שאני אוהב פוקימונים אבל אני רוצה גם לחזק את הפוקימונים שלי''
-
[quote=מאסטר אספיון;900662][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]פגשת את לילי![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"יש לך פוקוונים מרשימים,וכיף לראות אנשים שממתחילים גם את מסעם מלא מזמן כמוני!"אני אומ 'אם קורומורי וקרפי שניהם רוצים להיות ראשונים אז אזרוק על שניהם בו זמנית ואזזה יהיה הבדר רק של שניות'אני חושב וזורק פוקדור על שניהם בו זמנית,פוקדור אחד מכל יד.
-
[quote=מאסטר אספיון;900662][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"אל תידאג גרווילט, אני בטוח שהיא תיהיה בסדר" אני אומר לגרווילט בניסיון להרגיע אותו
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;900240]
[COLOR=lime][FONT=Arial]סירס מוציא ניבים ואתה נרתע לאחור מבהלה והוא אומר לך:"מזלך שתכשיט החיים נאבד מידי אזלף,אבל בכול זאת,אבן הטופז וכתר המלכות נמצאים אצל מספרייט ואצל יוקסי הרגיש ביותר והחכם ביותר".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לסירס: "כן באמת דיי מזלי אחרת העולם היה נחרב על ידי שליט ממש לא רצוי וגם ארקאוס ואתה היו נעלמים ממש מזל יש לי".
"תגיד אוליי בכל זאת בגלל שטריקו יצירה שלך תעזור לי קצת ותלמד אותו מתקפות בבקשה" הגיד לסירס בבקשה