[QUOTE=Barney Stinson;993026]הרעיון זה שאתם לא יכולים, או לא רוצים?[/QUOTE]
לא רוצים מה הבעיה!
Printable View
[QUOTE=Barney Stinson;993026]הרעיון זה שאתם לא יכולים, או לא רוצים?[/QUOTE]
לא רוצים מה הבעיה!
[quote=Barney Stinson;993026]הרעיון זה שאתם לא יכולים, או לא רוצים?[/quote]
סלח לי על ההתערבות, אך אינני מבין איזה טיעון אתה מנסה להעביר בכך שאתה אומר שמשחקים שאינם משחקי פוקימון קשים בהרבה ממשחקים שהם משחקי פוקימון.
חזרתי
היי איתי
[QUOTE=LordAbizi;993030]סלח לי על ההתערבות, אך אינני מבין איזה טיעון אתה מנסה להעביר בכך שאתה אומר שמשחקים שאינם משחקי פוקימון קשים בהרבה ממשחקים שהם משחקי פוקימון.[/QUOTE]
אתה מכניס לי דז'וו קשה, אני וניב רבנו עם שני אנשים אחרים על אותו נושא בדיוק.
אני אסביר לך את זה ככה, משחק פוקימון זה משחק של עולם סגור, אם אני רוצה לבעוט בפוקימון, לא יאפשרו לי.
בקרבות, לכל פוקימון יש X מתקפות וזה הכל, דבר שלאחר כמה זמן אתה תמצא כמשעמם מאוד.
לעומת זאת, במשחקים אחרים, יש לך עולם פתוח לגמרי, יש לך אין סוף קומבואים בקרבות, אתה יכול לעשות מה שבראש שלך.
אני מעדיף שלא להיכנס לנושא הזה יותר עמוק.
אצלך אני ראיתי פוטנציאל עצום, אתה בקלות יכול לפתוח משחק שהוא לא של פוקימון ולהצליח איתו. אשמח גם אם תירשם למשחק החדש שאני עומד לפתוח.
היי איתי מה קורה?
אופיר אני רוצה להירשם למשחק שלך...
אתה אוהב דבז? אם אתה אוהב דבז אז בשמחה.
אני אוהב דרגון בול z...
אבל לא יהיה לי רקע אני חושב...
תעשה רקע, אתה חייב לספר איכשהו על העבר שלך. זה יהיה צריך להיות 3 שורות.
היום עושים משחקי פוקימון פתוחים יותר
תעזרו לי לשכנע את איתי למשחק שלי
[quote=Barney Stinson;993035]אתה מכניס לי דז'וו קשה, אני וניב רבנו עם שני אנשים אחרים על אותו נושא בדיוק.
אני אסביר לך את זה ככה, משחק פוקימון זה משחק של עולם סגור, אם אני רוצה לבעוט בפוקימון, לא יאפשרו לי.
בקרבות, לכל פוקימון יש X מתקפות וזה הכל, דבר שלאחר כמה זמן אתה תמצא כמשעמם מאוד.
לעומת זאת, במשחקים אחרים, יש לך עולם פתוח לגמרי, יש לך אין סוף קומבואים בקרבות, אתה יכול לעשות מה שבראש שלך.
אני מעדיף שלא להיכנס לנושא הזה יותר עמוק.
אצלך אני ראיתי פוטנציאל עצום, אתה בקלות יכול לפתוח משחק שהוא לא של פוקימון ולהצליח איתו. אשמח גם אם תירשם למשחק החדש שאני עומד לפתוח.[/quote]
ראה, זה שעושים את משחקי הפוקימונים סגורים זה לא מכיוון שמדובר במשחקי פוקימון, אלא בגלל השקפת העולם של פותח המשחק.
אני בא בגישה פתוחה למשחק, ועל כן אני מאפשר לאנשים לבעוט בפוקימונים, להמציא מתקפות, ואני מעודד אותם לעשות דברים לא שגרתיים. אם השחקנים יעשו זאת או לא זו דעתם. למשל, מישהו התאמן עם מתקפה על עץ, והוא כתב שהוא מקווה שהשרף מהעץ יגרום לאיזשהו פוקימון להופיע. הרעיון הזה הרשים אותי, אז שלחתי הרקרוס לעץ.
באופן כללי אני בא בגישה מאוד ליברלית למשחקי תפיקידים. בגישה ליברלית יש התערבות מינימלית של המשטר, והגישה מבוססת על תבוניות האדם. לכן משחק לא יחזיק מעמד זמן רב אם הוא נתפס כלא טוב בידי המשתמשים (וזה בכלל לא משנה מה הרמה "הגבוהה" לכאורה). אם פותח משחק רוצה את עצת מנהלי הפורום, בבקשה. אך אני אישית שאין זה הגיוני כל כך שתהיינה בלעדיות על המשחקים אצל גוף אחד.
Just my two pence.
אין כזה דבר. משחק פוקימון תמיד יהיה משחק פוקימון. אין מה לעשות בנוגע לזה.
ואביזי, כמו שאמרתי, רק המשחק שלך היה שונה. לך יש פוטנציאל ענק, וכפי שראיתי בחידון שלי שזכית בו, אתה גם אוהב דבז בצורה זו או אחרת ובכך, אשמח מאוד אם תירשם למשחק שלי.
[QUOTE=Barney Stinson;993042]תעשה רקע, אתה חייב לספר איכשהו על העבר שלך. זה יהיה צריך להיות 3 שורות.[/QUOTE]
טוב...
[QUOTE=Barney Stinson;993049]אין כזה דבר. משחק פוקימון תמיד יהיה משחק פוקימון. אין מה לעשות בנוגע לזה.
ואביזי, כמו שאמרתי, רק המשחק שלך היה שונה. לך יש פוטנציאל ענק, וכפי שראיתי בחידון שלי שזכית בו, אתה גם אוהב דבז בצורה זו או אחרת ובכך, אשמח מאוד אם תירשם למשחק שלי.[/QUOTE]
אביזי צודק הוא הסביר לך איך משחק פוקימון יכול להיות פתוח ואתה כמו קיר לא מקשיב זו בעיה שלך
איתי אתה כאן?
[QUOTE=KillerBee;993056]אביזי צודק הוא הסביר לך איך משחק פוקימון יכול להיות פתוח ואתה כמו קיר לא מקשיב זו בעיה שלך[/QUOTE]
המשחק שלו שונה, הוא יותר טוב משל כולכם גם אם תשלבו אותם ביחד.
[QUOTE=Barney Stinson;993058]המשחק שלו שונה, הוא יותר טוב משל כולכם גם אם תשלבו אותם ביחד.[/QUOTE]
אז למה אתה לא נרשם אליו?
[quote=Barney Stinson;993049]אין כזה דבר. משחק פוקימון תמיד יהיה משחק פוקימון. אין מה לעשות בנוגע לזה.
ואביזי, כמו שאמרתי, רק המשחק שלך היה שונה. לך יש פוטנציאל ענק, וכפי שראיתי בחידון שלי שזכית בו, אתה גם אוהב דבז בצורה זו או אחרת ובכך, אשמח מאוד אם תירשם למשחק שלי.[/quote]
זה לא ש[B]המשחק [/B]שלי שונה, זה פשוט שאני משו גע גע גע.
אין שום היגיון בלטעון שמשחק תפקידים הוא לא טוב (ואל החלל הגדול והנורא שבשמים לבדו יודע מה פירוש הדבר) רק בגלל סוג המשחק.
ואם אותו ניב שדיברת עליו זה מישהו עם אובססיה למרילים והשם norg, אז אני ארצח את הכלבלב הראשון שאני אראה.
[QUOTE=Barney Stinson;993058]המשחק שלו שונה, הוא יותר טוב משל כולכם גם אם תשלבו אותם ביחד.[/QUOTE]
זה המחשבה שלך למשל אני חושב שהמשחק של אביזי טוב מכו המשחק של ליאור (למרות שאביזי יודע קצת יותר להקשיב להגיון)
כל משחק קשור לדרך החשיבה של השה"ם וזה משקף אותו בצורה הטובה ביותר
אני נירשם למשחק של ניר
ואז איתי תגיב בגלגל המזלות הפתוח של פורום טוו"ס
[QUOTE=LordAbizi;993060]זה לא ש[B]המשחק [/B]שלי שונה, זה פשוט שאני משו גע גע גע.
אין שום היגיון בלטעון שמשחק תפקידים הוא לא טוב (ואל החלל הגדול והנורא שבשמים לבדו יודע מה פירוש הדבר) רק בגלל סוג המשחק.
ואם אותו ניב שדיברת עליו זה מישהו עם אובססיה למרילים והשם norg, אז אני ארצח את הכלבלב הראשון שאני אראה.[/QUOTE]
כן זה אותו ניב.
וזה לא שהמשחק שלך יותר טוב, אתה פשוט שה"מ יותר טוב.
ועדיין לא ענית על שאלה פשוטה.
לוקאס, על תתערב, בכלל רמת הדיבור שלך לא מתאימה לדיון הזה, אתה מחפש ריב, לא דיון.
[quote=Barney Stinson;993066]כן זה אותו ניב.
לוקאס, על תתערב, בכלל רמת הדיבור שלך לא מתאימה לדיון הזה, אתה מחפש ריב, לא דיון.[/quote]
אוי לי, אני... לא...זה קשה מדי.... רק לא הוא.... די.... זה הורג אותי....
סלח לי, הוא פשוט הותיר בי טראומה נוראית.
ובנוגע למשחק שלך, אני לא יודע. כשהוא יצא, אני אקרא אותו, אבדוק אם אני עובר התמוטטות עצבים, ואז אשקול זאת.
ואגב, אם אתה שופט את המשחק שלי רק לפי העלילה, אתה צפוי להתאכזב. רבים וטובים יעידו שהמשחק שלי מאוד מונוטוני, ואיטי נורא, וקורה משהו מעניין פעם במאה שנה, וגם אז זה קצר נורא.
כל מי שנרשם למשחק שלי, מתחילים ב6 וחצי.
בסדר ניר
[QUOTE=LordAbizi;993074]אוי לי, אני... לא...זה קשה מדי.... רק לא הוא.... די.... זה הורג אותי....
ובנוגע למשחק שלך, אני לא יודע. כשהוא יצא, אני אקרא אותו, אבדוק אם אני עובר התמוטטות עצבים, ואז אשקול זאת.
ואגב, אם אתה שופט את המשחק שלי רק לפי העלילה, אתה צפוי להתאכזב. רבים וטובים יעידו שהמשחק שלי מאוד מונוטוני, ואיטי נורא, וקורה משהו מעניין פעם במאה שנה, וגם אז זה קצר נורא.[/QUOTE]
משחק לא אמור לרוץ קדימה.
[QUOTE=LordAbizi;993074]אוי לי, אני... לא...זה קשה מדי.... רק לא הוא.... די.... זה הורג אותי....
ואגב, אם אתה שופט את המשחק שלי רק לפי העלילה, אתה צפוי להתאכזב. רבים וטובים יעידו שהמשחק שלי מאוד מונוטוני, ואיטי נורא, וקורה משהו מעניין פעם במאה שנה, וגם אז זה קצר נורא.[/QUOTE]
אתה לא יכול למות לא?
[QUOTE=Barney Stinson;993066]כן זה אותו ניב.
לוקאס, על תתערב, בכלל רמת הדיבור שלך לא מתאימה לדיון הזה, אתה מחפש ריב, לא דיון.[/QUOTE]
עכשיו אתה יורד על רמת הדיבור שלי אני רואה...
[quote=Barney Stinson;993078]משחק לא אמור לרוץ קדימה.[/quote]
אולי לא להיות יוסיין בולט, אבל משחק לא אמור גם לזחול למות (מה שניתן לאמר על המשחק שלי ללא היסוס).
איזה יופי זה, אני מנסה לשכנע מישהו שהמשחק שלי לא טוב. ם.ם
לוקאס דאבל פוסט!!!
[QUOTE=KillerBee;993083]עכשיו אתה יורד על רמת הדיבור שלי אני רואה...[/QUOTE]
אני לא יורד עליך. השקפה הראייה שלך רואה את זה ככה כי אתה רוצה לנסות להעיף אותי ולחפש ריבים.
[QUOTE=Barney Stinson;993086]אני לא יורד עליך. השקפה הראייה שלך רואה את זה ככה כי אתה רוצה לנסות להעיף אותי ולחפש ריבים.[/QUOTE]
שיהיה העיקר שתשמח
שלום!
KillerBee, שאלה:
אם אתה שונא יוגיהו, ואין לינק לפורום מהדף הראשי, אז כדאי שתראה את הפורום בכלל אתה צריך להתאמץ ולעבוד קשה. ואם אתה עובד כל כך קשה כדי להיכנס לפורום יוגיהו, אולי יהיה זה במקום לתמוהה, מדוע אתה מוגיע עצמך כה רבות כדי להיכנס לפורום שאתה שונא..?
[QUOTE=LordAbizi;993098]KillerBee, שאלה:
אם אתה שונא יוגיהו, ואין לינק לפורום מהדף הראשי, אז כדאי שתראה את הפורום בכלל אתה צריך להתאמץ ולעבוד קשה. ואם אתה עובד כל כך קשה כדי להיכנס לפורום יוגיהו, אולי יהיה זה במקום לתמוהה, מדוע אתה מוגיע עצמך כה רבות כדי להיכנס לפורום שאתה שונא..?[/QUOTE]
לא יודע רק בדקתי אם הפורום באמת קיים עד כדי כך שאני יכול לפתוח בתוכו נושאים...
טוב אני כנראה אלך לראות "איך פגשתי את אמא"..
אף אחד לא מתייחס אליי :-(
חכה רובין!
הפורום נהיה מזופת...