-
[quote=_KoDaK_;1035666]
[SIZE=4][COLOR=magenta][B]לין[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=magenta]את שואלת אותם והם לא עונים לך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לפתע יוצא מהבור איש מוזר [IMG]http://www.israup.net/images/cc44b9a629b99cddff88cf8f2b32c8d0.bmp[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא אומר לך " היי ! מה את עושה פה ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]ואז בא [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=305[/IMG][ליירון] אחד ענק של אחד החיילים ותוקף אותך בקרן על .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את לא יודעת מה לעשות שפתאום את רואה שאת עפה ואור וורוד מקיף אותך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את עוצמת את עייניך וכשאת פותחת אותם את רואה שאת ליד האיש עם הפריליש . [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא שואל אותך " את מרגישה יותר טוב ? "[/COLOR][/B]
[COLOR=magenta][B]מה תעשי[/B] ?[/COLOR][/quote]
"כן, אני חושבת.." אני ממלמלת מעט בשקט ועוברת למצב ישיבה, "מה אני עושה פה? מה קרה? מה זה המקום הזה?" אני שואלת ומצפה לתשובות.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035666][SIZE=5][B]תוצאות לבינתיים[/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]1-:sunglasses:[/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]2-[/B][/SIZE]
[SIZE=4][B]3-:sunglasses::sunglasses:[/B][/SIZE]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]אתה הולך למשימה הבאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ואתה רואה את המזכירה שאומרת ללכת ימינה לפעילות הבאה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ואז אתה רואה שלט :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה ולולה הולכים ורואים את הפצים הבאים :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]חישוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צלחת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בקבוק באולינג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דיסק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ענפים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פירות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בומרנג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה אומרת " אני אקח את הבומרנג ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[/ [/COLOR][/QUOTE
"אני אקח את החישוק!"אומר ללולה ואז אוציא את אקסאדריל ואגיד לו:"תראה לולה עומדת לנצח אותנו אז תעשה דברים מצחיקים עם החישוק!"ואז אעשה דברים עם החישוק שאני לקחתי.
-
[B][SIZE=4][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=magenta]ג'יי (השם שלו) אומר לך " מה שקרה זה שליירון של אחד מהחיילים עמד להתקיף אותך ופריליש..כלומר ג'ליקנט שלי ..חח סלחי לי עדיין לא התרגלתי לזה שהוא התפתח..הוא הציל אותך עם העל-חושי שלו .."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא ממשיך " כאן אנחנו בטוחים ..אנחנו נמצאים על בית העץ שלי כשהייתי ילד..תמיד באתי לכאן .."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את מסתכלת על המקום ורואה ארגז מלא בפוכדורים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]אקסדריל לוקח את החישוק בידו ולא יודע מה לעשות ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מבין שהוא מאוד מאוד תחרותי אבל אתה רוצה לגרום לו שיציית גם בלי תחרות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה לוקח את החישוק ומסובב אותו ביד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה בפעם הראשונה שאקסדריל צוחק מזה .[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035677][B][SIZE=4][COLOR=magenta][B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]אקסדריל לוקח את החישוק בידו ולא יודע מה לעשות ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מבין שהוא מאוד מאוד תחרותי אבל אתה רוצה לגרום לו שיציית גם בלי תחרות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה לוקח את החישוק ומסובב אותו ביד .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה בפעם הראשונה שאקסדריל צוחק מזה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אקסאדריל תעשה כמוני אבל רק על הראש שלך!"אומר לאקסאדריל בעידוד ואעשה עם החישוק רק בבטן ואז אעביר אותו לראש עד שאקסאדריל יעשה כמוני.
-
[quote=_KoDaK_;1035677][B][SIZE=4][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=magenta]ג'יי (השם שלו) אומר לך " מה שקרה זה שליירון של אחד מהחיילים עמד להתקיף אותך ופריליש..כלומר ג'ליקנט שלי ..חח סלחי לי עדיין לא התרגלתי לזה שהוא התפתח..הוא הציל אותך עם העל-חושי שלו .."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הוא ממשיך " כאן אנחנו בטוחים ..אנחנו נמצאים על בית העץ שלי כשהייתי ילד..תמיד באתי לכאן .."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]את מסתכלת על המקום ורואה ארגז מלא בפוכדורים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR][/B][B][COLOR=blue][/COLOR][/B][/quote]
"תודה רבה, איך אוכל להודות שלך?" אני מודה לו בנימוס ומביטה בארגז הפוכדורים, "מה זה הארגז הזה?" אני שואלת אותו בסקרנות.
-
[COLOR=#ff0000][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr056.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כינוי בפורום[/COLOR][COLOR=#000000] : DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]שם במשחק[/COLOR] : אייס דיאמונד[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]גיל במשחק :[/COLOR] 16[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]מחוז :[/COLOR] מים[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]אופי[/COLOR] : עקשן, פסימיסט, חרוץ, אמיץ, אדם סגור, עצמאי, איכפתי, בעל לב זהב, תמים.[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]רקע[/COLOR] : אייס נולד לאם חד הורית, אפילו היא אינה ידעה מיהו אביו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא התגורר בעיר רסקט, מכיוון שהפרופסור רובין היה בן דודה של אימו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא לימד את אייס כל שידע על עולם הפוקימונים, וכך אייס החכים על האגדות השונות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אך למרות שאייס נראה שמח לעיניי כל בצעירותו, התחושה של ללמוד בבית לבד היא תחושה בודדה, שהשפיעה רבות על אופיו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הפרופסור נתן לו כחודש לפני היעד לקבלת הפוקימון את הפוקימון שלו, לארביטר- מכיוון שזהו פוקימון סגור יותר מיתר הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]בחודש ההוא אייס נהיה חברו הטוב של לארביטר, ולארביטר כבר לא סגור בפניו.[/COLOR]
[COLOR=red][B][COLOR=red][U]זכר[/U][/COLOR][/B] \ נקבה[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]התחלתי : [/COLOR][/COLOR][COLOR=black]לארביטר[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]פוקימונים[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]כסף [/COLOR]: 1,500 שקלים , [/COLOR][COLOR=red]לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]ציוד[/COLOR] :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/COLOR][COLOR=red](לא לגעת !)[/COLOR]
[COLOR=red]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]בקשות מיוחדות[/COLOR] : [/COLOR]
-
[SIZE=4][COLOR=blue][B][U]תומר[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]אקסאדריל בהתחלה חושב שאתה סתם עושה את זה ולא מסכים כי הוא מתבייש ..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבל אתה מעודד אותו והוא זורם איתך .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא שם את החישוק על הקרן שלו ומתחיל להסתובב .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]כולם מסתכלים עליו והוא מעט מתבייש .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא לא יודע מה לעשות ושובר את החישוק ויושב בצד בגלל שהוא מרגיש מושפל .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה דווקא חושב שזה היה מרשים ויפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לולה אומרת לך " לבוא איתך לעודד איתו ? " בעוד ולאבי עף אליה עם הכדור ויושב על כתפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR]
[U][SIZE=4][COLOR=magenta][B]לין[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=magenta][B]הוא אומר לך שאין צורך להודות לו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא עונה לך " זה ארגז פוקימונים מהילדות שלי ..אני אהבתי לתפוס אותם ולשחק איתם בלי לחשוב..קחי..את יוכלה לבחור משם פוקימון אם תרצי .."[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מה תעשי ?[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מצטער על התגובה הקצרה ..[/B][/COLOR]
[quote=DarkTiger;1035707][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr056.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כינוי בפורום[/COLOR][COLOR=#000000] : DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]שם במשחק[/COLOR] : אייס דיאמונד[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]גיל במשחק :[/COLOR] 16[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]מחוז :[/COLOR] מים[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]אופי[/COLOR] : עקשן, פסימיסט, חרוץ, אמיץ, אדם סגור, עצמאי, איכפתי, בעל לב זהב, תמים.[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]רקע[/COLOR] : אייס נולד לאם חד הורית, אפילו היא אינה ידעה מיהו אביו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא התגורר בעיר רסקט, מכיוון שהפרופסור רובין היה בן דודה של אימו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא לימד את אייס כל שידע על עולם הפוקימונים, וכך אייס החכים על האגדות השונות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אך למרות שאייס נראה שמח לעיניי כל בצעירותו, התחושה של ללמוד בבית לבד היא תחושה בודדה, שהשפיעה רבות על אופיו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הפרופסור נתן לו כחודש לפני היעד לקבלת הפוקימון את הפוקימון שלו, לארביטר- מכיוון שזהו פוקימון סגור יותר מיתר הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]בחודש ההוא אייס נהיה חברו הטוב של לארביטר, ולארביטר כבר לא סגור בפניו.[/COLOR]
[COLOR=red][B][COLOR=red][U]זכר[/U][/COLOR][/B] \ נקבה[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]התחלתי : [/COLOR][/COLOR][COLOR=black]לארביטר[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]פוקימונים[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]כסף [/COLOR]: 1,500 שקלים , [/COLOR][COLOR=red]לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]ציוד[/COLOR] :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/COLOR][COLOR=red](לא לגעת !)[/COLOR]
[COLOR=red]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]בקשות מיוחדות[/COLOR] : [/COLOR][/quote]
[B][U][SIZE=5][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5][COLOR=darkslategray]רשום ! ~ [/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=darkslategray]התחלה חדשה בשבילך :[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][B][U]אייס [/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]יום בהיר אחד..[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה מתעורר לבדך בבית ברסקט והולך לפגוש את לארביטר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה הולך לפרופ' והוא נותן לך שוב את לארביטר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה לא רצית להיות לבד עם הפוכדור כי פחדת שייגנבו אותו ממך .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אז אתה הולך ולוקח אותו והיום הפרופ' רוצה לתת לך מתנה נוספת ! [/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]הפרופ' אומר לך " אמ..אייס ! הרבה זמן אתה רק עם לארביטר משחק אז חשבתי..קח את אלה .."[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]והוא מגיש לך פוקדע,5 פוכדורים ופוקטץ' .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]"חשבתי שתרצה ללמוד על שאר הפוקימונים בעולם ..." הוא אומר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה ולארביטר נרגשים מאוד לוקחים את החפצים ומכניסים לתיק .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]הפרופ' אומר לך " ואם תרצה...תוכל סופסוף להתחיל את המסע שלך ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035708][SIZE=4][COLOR=blue][B][U]תומר[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]אקסאדריל בהתחלה חושב שאתה סתם עושה את זה ולא מסכים כי הוא מתבייש ..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבל אתה מעודד אותו והוא זורם איתך .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא שם את החישוק על הקרן שלו ומתחיל להסתובב .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]כולם מסתכלים עליו והוא מעט מתבייש .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא לא יודע מה לעשות ושובר את החישוק ויושב בצד בגלל שהוא מרגיש מושפל .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה דווקא חושב שזה היה מרשים ויפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לולה אומרת לך " לבוא איתך לעודד איתו ? " בעוד ולאבי עף אליה עם הכדור ויושב על כתפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
"בוא אקסאדריל עשית את זה יפה אני מאמין בך!אתה יכול לעשות את זה שוב כמוני!"אומר לאקסאדריל בעידוד ואז אגיד ללולה:"כן את יכולה!"ואז אעשה את הדברים עם החישוק.
-
[quote=_KoDaK_;1035647]
[B][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר "יודע מה ? הגזמת ..אני מנסה לעזור לך מאוד ואתה לא אומר תודה אפילו ! הלכתי ! בוא שינקס ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא אומר והם הולכים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בינתיים הקרב ממשיך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא קופץ בסחרור תוך כדי לעיסה אבל אנפאנט משתמש בסופה ומפיל אותו ללמטה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סאנדייל משתמש בסופת חול ומעיף אותו אחורה מעט אך לא גורם לנזק כלל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אנפאנט משתמש באס אווירי וסאנדייל הזריז קופץ עליו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][/COLOR][/quote]
אני אומר לקווין"להתראותץ לך חבר". אני אומר לסאנדייל"יופי עכשיו שאתה מעל אנפאט תנשך לו את הראש בנשיכה הכי חזקה שלך שאתה יכול.ואז תשתמש בלעיסה על הגוף שלו כך שיתמוטט לקרקע ותנצח אותו"
-
[quote=_KoDaK_;1035708]
[U][SIZE=4][COLOR=magenta][B]לין[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=magenta][B]הוא אומר לך שאין צורך להודות לו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא עונה לך " זה ארגז פוקימונים מהילדות שלי ..אני אהבתי לתפוס אותם ולשחק איתם בלי לחשוב..קחי..את יוכלה לבחור משם פוקימון אם תרצי .."[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מצטער על התגובה הקצרה ..[/B][/COLOR]
[/quote]
"באמת? איזה מגניב!" אני אומרת בהתרגשות ומתקדמת אל הארגז ומתחילה לגושש בין הפוכדורים. אני לוקחת פוכדור אקראי ופותחת אותו, סקרנית לראות מה יצא.
-
[quote=_KoDaK_;1035708][SIZE=4][COLOR=darkslategray][B][U]אייס [/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]יום בהיר אחד..[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה מתעורר לבדך בבית ברסקט והולך לפגוש את לארביטר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה הולך לפרופ' והוא נותן לך שוב את לארביטר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה לא רצית להיות לבד עם הפוכדור כי פחדת שייגנבו אותו ממך .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אז אתה הולך ולוקח אותו והיום הפרופ' רוצה לתת לך מתנה נוספת ! [/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]הפרופ' אומר לך " אמ..אייס ! הרבה זמן אתה רק עם לארביטר משחק אז חשבתי..קח את אלה .."[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]והוא מגיש לך פוקדע,5 פוכדורים ופוקטץ' .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]"חשבתי שתרצה ללמוד על שאר הפוקימונים בעולם ..." הוא אומר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה ולארביטר נרגשים מאוד לוקחים את החפצים ומכניסים לתיק .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]הפרופ' אומר לך " ואם תרצה...תוכל סופסוף להתחיל את המסע שלך ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR][/quote]
"תודה" אענה לו בהתלהבות כשאקבל את החפצים.
"באמת?" אשאל כלא מאמין כאשר הוא יודיע לי שאני מוכן להתחיל את המסע "תודה רבה".
אצא עם לארביטר [אני אקרא לו לארי] מהמעבדה ומיד אחזור פנימה ואשאל את פרופ. רובין "לאן כדאי לי ללכת?"
-
[quote=_KoDaK_;1035607][SIZE=7][COLOR=black][B]איוונט ![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=black]מה אתם מעדיפים ?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green][B]*1. מבט אל העבר - איוונט מאובנים[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B]*2. חנות שימושית בחינם - איוונט חפצים כמו אופניים,חכה,וכו' ..[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]*3. ביקור בבסיס הרשע! - ביקור אל תוך הבסיס של צוות O .[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]תצביעו 1,2 או 3 ! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=black][B][U]תחרות[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=blue][SIZE=4][COLOR=black]מי שישקיע הכי הרבה ממחר ועד יום שבת הבא יזכה[/COLOR][/SIZE] [B]באגדי ! [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]את זורקת אל אייפום פוכדור .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 2...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 3...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]ונתפס ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את הולכת למרכז הפוקימונים עם בל ואתן מרפאות את הפוקימונים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]ואתן ממשיכות לעיר הבאה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]יש 3 דרכים ללכת בהן .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רואה שלט שבו כתוב [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]:" בפנייה השמאלית יש את דרך השביל ,עם הפוקימון החלשים והידודיתיים ביותר אך הדרך הארוכה ביותר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue]בפנייה הישרה הלא היא דרך הביצות ישנה דרך רגילה לא קצרה ולא ארוכה ועם פוקימונים נורמליים לא חזקים ולא חלשים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]בפנייה הימנית הלא היא דרך הערפל והעפר היא הדרך הקלה ביותר ללכת לעיר הבאה אך הקשה ביותר מבחינת הפוקימונים ."[/COLOR][/B][/quote]
2
---
"בואי נלך בדרך הארוכה וככה נתאמן יותר עם הפוקימונים ונתפוס אותם." אומר לה ואוציא את אייפום ואת דירלינג ואכיר בינהם מעט. "אייפום, קצת אימון בעצים לא יזיק לך ודירלינג, ריצה קלה גם לא תזיק לך." אומר לה. "טוב, אני רוצה להתאמן איתם ולכן אעשה קרב בינהם. אייפום, צא!" אקרא ואז אזכר שלא בדקתי את אייפום בפוקטץ' שלי. אבדוק אותו ואת המתקפות שלו ואבחון את מינו ואת סוגו ואראה את רמתו. "בל, אולי תתאמני קצת בדרך גם?" אשאל אותה בינתיים.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035607][SIZE=7][COLOR=black][B]איוונט ![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=black]מה אתם מעדיפים ?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B]*2. חנות שימושית בחינם - איוונט חפצים כמו אופניים,חכה,וכו' ..[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]*3. ביקור בבסיס הרשע! - ביקור אל תוך הבסיס של צוות O .[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=black][B][U]תחרות[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=blue][SIZE=4][COLOR=black]מי שישקיע הכי הרבה ממחר ועד יום שבת הבא יזכה[/COLOR][/SIZE] [B]באגדי ! [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]פתליל מבין אותך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הוא משתמש בצמיחה כמה פעמים אך הוא לא מספיק להתחמק לעוקץ רעל בגלל שהוא היה שקוע בצמיחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הוא נפגע מהעוקץ רעל ועף אחורה . הוא משתמש שוב בצמיחה אך זובאט שוב פוגע בו עם עוקץ רעל והוא מתעלף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]זובאט עוזב את המקום . [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"פתליל מצטער עשיתי טעות אתה כנראה עוד לא מוכן, קדימה אנחנו חייבים למצוא איזה פרח קטן חזור הוציא אותך שיהיה, ליאנה קדימה בואי נלך למצוא" אגיד והלך לחפש פרח.
כשהמצא פרח אגיד: "צא פתיל בשארית ככוחותך תשתמש בשאיבה על הפרח שהיתמלאו כוחותיך אתה תצליח זה כלום את תתמלא באנרגיה אני מבטיח לך קדימה חבר" אגיד לו בעידוד רב
- - - - - -- - - - - - -
1
-
[RIGHT][B][U][SIZE=5]תוצאות האיוונט לבינתיים[/SIZE][/U][/B][/RIGHT]
[SIZE=4]1-:):)[/SIZE]
[SIZE=4]2-:)[/SIZE]
[SIZE=4]3-:):)[/SIZE]
[SIZE=4][B][U]כל מי שעוד לא ענה!יש את סקר האיוונט בעמוד הקודם!נא לענות![/U][/B][/SIZE]
[B][COLOR=blue]אקסדריל מקשיב שנייה ללולה ומסכים למה שהיא אומרת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מתקרב ושואל מה היא אמרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה מסבירה לך "יש לי רעיון ..תגיד אתה אוהב כדורסל ? אז ככה..מסתבר שאקסדריל אוהב כדורסל..לםי מה שהבנתי ואם תיתן לי שנייה את החישוק .." היא באה ולוקחת את החישוק ונותנת לואלבי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא ממשיכה " ולאבי יעוף עם החישוק ואני ואתה נצטרך לקלוע סלים לחישוק עם הכדור..ואקדריל יגן על הסל שלא נוכל לקלוע ..מה אתה אומר ? " והיא מחכה לתשובתך .[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]סאנדייל נושך את אנפאנט אך אנפאנט מתמקד במטרתו.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הוא עף בסיבובים אך סאנדייל לא יורד ממנו .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לפתע אנפאנט יורד לכיוון סלע ומשתמש בציפור אמיצה .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סאנדייל לא יודע זאת וממשיך להיות עליו .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אנפאנט פוגע בסלע ונגרם לו מעט נזק אך פחות ממה שנגרם לסאנדייל .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סאנדייל בקושי עומד על רגליו ומתעלף .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]את מוציאה פוכדור מהארגז ובטעות את מפילה עוד כמה פוכדורים , כך שנפתחו 3 פוכדורים .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]מהפוכדור הראשון יוצא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=517[/IMG][מונה] קטן , הוא מרחף אלייך ומצחקק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta] מהפוכדור השני יוצא [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=313[/IMG][וולביט] מבוהל . הוא הולך אל ג'יי ומסתתר האחוריו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מהפוכדור השלישי יוצא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=158[/IMG][טוטודייל] עליז. הוא ניגש אלייך ונושך אותך ברגל לאות שמחה .(לא כהתקפה )[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"נו את רוצה מישהו? " אומר ג'יי (זה ג'יי [IMG]http://www.israup.net/images/41b9140f62a017488b99c3f1aa02221d.bmp[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הפוקימונים שלך יוצאים וכל אחד מהם רוצה שתבחרי מישהו אחר חוץ מהאונדור שלא בוחר אף אחד.[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][B]אייס [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]תוכל להגיב לסקר על האיוונט בעמוד הקודם ?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]והצבע הזה נוח לך ?[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]הפרופ' אומר לך "אין בעד מה בני ! ותזכור אם תצטרך אני כאן ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה חוזר והוא שואל "מה קרה ? "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה שואל אותו לאן כדי ללכת והוא עונה "מדובר בסוגי הפוקימון... יש את היער שנמצא מלפני העיר רסקט ויש את הנהר שכאן ממש אחרי העיר .." אתה ולארביטר חושבים לאן ללכת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את בודקת בפוקטץ' את אייפום והפוקטץ' אומר :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]שם: אייפום[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]סוג: נורמל[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מין: זכר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]יודע: שריטה,מכת חול,הנפת זנב,הבהלה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue]את מתרגשת מהמתקפות ובל שואלת אותך "עכשיו שלשנינו יש 2 פוקימונים ..רוצה קרב זוגות ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אייפום ודירלינג מתרגשים מההצעה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פתליל עצוב ואתם הולכים לחפש פרח אבל אתם לא מוצאים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]המקום נראה כאילו הייתה בו מלחמה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע אתה רואה שני פוקימונים עצומים בגודלם רבים בינהם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מצליח לזהות [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=34[/IMG][נידוקינג] ולידו [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=31[/IMG][נידוקווין] .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שהם נלחמים בינהם וכנראה שהם נלחמים על השטח הזה ובגלל השטח נראה נורא .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע מתקפת גל ארס\רעל עפה לעברכם ואתם לא מצליחים להתחמק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אבל אתה רואה שמגן נבט מגן עליכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מסתכל סביבך ורואה את טרטוויג שלך ו[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=465[/IMG][טאנגרות'] מגנים עליכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שליאנה ועוד מישהו רצים אליכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]כשהיא מגיעה היא אומרת לך שזה אח שלה שהיה במקרה במקום הזה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טאנגרות' ניגש לפתליל ומגיש לו ברי (גרגיר) שמרפא אותו מיד והוא רגיש הרבה יותר טוב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
-
[quote=_KoDaK_;1035876]
[COLOR=magenta][B]את מוציאה פוכדור מהארגז ובטעות את מפילה עוד כמה פוכדורים , כך שנפתחו 3 פוכדורים .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]מהפוכדור הראשון יוצא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=517[/IMG][מונה] קטן , הוא מרחף אלייך ומצחקק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta] מהפוכדור השני יוצא [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=313[/IMG][וולביט] מבוהל . הוא הולך אל ג'יי ומסתתר האחוריו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מהפוכדור השלישי יוצא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=158[/IMG][טוטודייל] עליז. הוא ניגש אלייך ונושך אותך ברגל לאות שמחה .(לא כהתקפה )[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"נו את רוצה מישהו? " אומר ג'יי (זה ג'יי [IMG]http://www.israup.net/images/41b9140f62a017488b99c3f1aa02221d.bmp[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הפוקימונים שלך יוצאים וכל אחד מהם רוצה שתבחרי מישהו אחר חוץ מהאונדור שלא בוחר אף אחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B][/quote]
אני מהרהרת כמה רגעים ומצחקקת למראה הטוטודייל שנושך אותי ברגל. "אני בוחרת במונה." אני אומרת ומחייכת אליו.
-
[COLOR=magenta][B]"מונה אה.." אומר ג'יי וקורא שנייה למונה אליו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא אומר לך "מונה מסכימה ..אבל תטפלי בה טוב,בסדר? " ג'יי שואל אותך ומצחקק .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא גם אומר לך "מונה יודעת :קרן על-חושית,סלסול הגנה,פיהוק,שיר מזל."[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מונה מרחפת לעברך ומחבקת אותך .[/B][/COLOR]
-
[quote=_KoDaK_;1035876][B][U][SIZE=5]תוצאות האיוונט לבינתיים[/SIZE][/U][/B]
[SIZE=4][B][U]כל מי שעוד לא ענה!יש את סקר האיוונט בעמוד הקודם!נא לענות![/U][/B][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]את בודקת בפוקטץ' את אייפום והפוקטץ' אומר :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]שם: אייפום[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]סוג: נורמל[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מין: זכר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]יודע: שריטה,מכת חול,הנפת זנב,הבהלה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue]את מתרגשת מהמתקפות ובל שואלת אותך "עכשיו שלשנינו יש 2 פוקימונים ..רוצה קרב זוגות ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אייפום ודירלינג מתרגשים מההצעה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשי?[/COLOR][/B][/quote]
"בואי!" אומר לה. "אייפום, צא! דירלינג, צאי!" אקרא להם. "אייפום, תשתמש במכת חול ותסתובב במקום! גם את דירלינג!" אקרא להם ואוסיף: "אם הם תוקפים אתכם תשתמש בהנפת זנב, אייפום! ודירלינג, אם הם תוקפים תשתמשי בבלימה!" אקרא להם ואחכה שבל תתקיף.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035647][SIZE=6][B]
[SIZE=4][COLOR=sienna][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=sienna][B]אני אשים ..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]תענה על השאלה (בהודעה הקודמת שלי לאחרים ..זה חובה לענות על זה אם אתה רוצה איוונט ! )[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה בודק אותם והפוקטץ' אומר : [/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]שם: בליצל[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]סוג: חשמל[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]יודע: ניצוץ,מתקפה מהירה,הנפת זנב.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]שם: ריולו[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]סוג: לחימה[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]יודע: סבל(Endure),ראיית מראה(Foresight),מתקפה מהירה[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]שם: תרנקוויל[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]סוג: נורמל\תעופה[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]יודע: סופה,מתקפה מהירה,נהימה,פזילה,חתך אוויר,לול(roost)[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתם מוציאים את כולם ועושים הכרות .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]לפתע דרומקה ניגש אליך ואומר לך שהוא רעב .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR][/QUOTE]
*2
----------------------------------------------------------------
''לאון מה דעתך שנצא החוצה והאכל כולם ביחד??'',
אומר ללאון ואצא עם כולם החוצה, אפתח את תיקי ואוציא משם אוכל לפוקימונים ואביא לכל אחד מנה,
לאחר שאוודא שכולם אוכלים אוכל בעצמי ואחכה ללאון.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035876]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][B]אייס [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]תוכל להגיב לסקר על האיוונט בעמוד הקודם ?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]והצבע הזה נוח לך ?[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]הפרופ' אומר לך "אין בעד מה בני ! ותזכור אם תצטרך אני כאן ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה חוזר והוא שואל "מה קרה ? "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה שואל אותו לאן כדי ללכת והוא עונה "מדובר בסוגי הפוקימון... יש את היער שנמצא מלפני העיר רסקט ויש את הנהר שכאן ממש אחרי העיר .." אתה ולארביטר חושבים לאן ללכת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
3, אני מעדיף ירוק כהה, אבל הוא בסדר.
״לאן אתה רוצה ללכת?״ אשאל את לארי
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035876][RIGHT][B][U][SIZE=5]תוצאות האיוונט לבינתיים[/SIZE][/U][/B][/RIGHT]
[B][COLOR=blue]אקסדריל מקשיב שנייה ללולה ומסכים למה שהיא אומרת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מתקרב ושואל מה היא אמרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה מסבירה לך "יש לי רעיון ..תגיד אתה אוהב כדורסל ? אז ככה..מסתבר שאקסדריל אוהב כדורסל..לםי מה שהבנתי ואם תיתן לי שנייה את החישוק .." היא באה ולוקחת את החישוק ונותנת לואלבי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא ממשיכה " ולאבי יעוף עם החישוק ואני ואתה נצטרך לקלוע סלים לחישוק עם הכדור..ואקדריל יגן על הסל שלא נוכל לקלוע ..מה אתה אומר ? " והיא מחכה לתשובתך .[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רעיון מצוין לולה!"אומר ללולה ואז אגיד לאקסאדריל:"אתה צריך להגן שאני לא אצליח לקלוע בתוך החישוק מוכן?"ואז אזרוק כדורים לתוך החישוק.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035375]
[SIZE=4][COLOR=green][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][B]ההתקדמות שלך יפה מאוד ..O:[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]הפרופ' אומר " היא כבר קיבלה.."[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מודה לפרופ' ושוף את הפוכדור שממנו יוצא [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-hgss/sprite.php?natid=446[/IMG][מאנצ'לקס] קטן וישנוני .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]לפתע אתה שומע דפיקה בדלת ושומע " היי ! זו אני דנה ! הבת של השכנים ..אפשר להיכנס ? "
[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ואתם פותחים לה ואתה רואה שעל כתפה עומד לו [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=175[/IMG][טוגפי] קטן ומבוהל .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
סורי
אמרתי לך שאני שומר שבת
מאדים כולי ומביט ימינה ושמאלה
אני בודק על הפנים שלה אם היא שמעה מה אמרתי ומחליט שלא
דנה-כמה טוב לראות אותך,איזה פוקימון מגניב יש לך,למרות שהוא נראה....חמוד מדי
טוב נו גם את אז...אתם מתאימים כנראה
אני מקווה שגם אני לא אהיה מתאים כזה לשלי...הוא נראה עצלן ובטלן(את המשפט האחרון לחשתי לה כדי שמנצלאקס לא ישמע)
פרופסור-תודה רבה-חבר חדש זה יפה=]
מנצאלקס-נעים להכיר אותך,אני שמח מאוד לפגוש אותך ומקווה שנהיה חברים טובים-אני מושיט לו יד ומחכה לראות מה הוא יעשה
-
[quote=_KoDaK_;1035897][SIZE=4][COLOR=magenta][B]לין[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta][B]"מונה אה.." אומר ג'יי וקורא שנייה למונה אליו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא אומר לך "מונה מסכימה ..אבל תטפלי בה טוב,בסדר? " ג'יי שואל אותך ומצחקק .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא גם אומר לך "מונה יודעת :קרן על-חושית,סלסול הגנה,פיהוק,שיר מזל."[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מונה מרחפת לעברך ומחבקת אותך .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מה תעשי ?[/B][/COLOR][/quote]
"אטפל בה הכי טוב שאפשר." אני אומרת בחיוך ומחבקת אותה בחזרה. אני מחזירה את כל הפוקמונים שלי אל הפוכדורים וכך גם את מונה.
"נראה לי שהגיע הזמן שאלך להלחם במכון הראשון שלי. מה דעתך?" אני אומרת ושואלת לדעתו של ג'יי.
-
[quote=_KoDaK_;1035876]
[COLOR=red][B]סאנדייל נושך את אנפאנט אך אנפאנט מתמקד במטרתו.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הוא עף בסיבובים אך סאנדייל לא יורד ממנו .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לפתע אנפאנט יורד לכיוון סלע ומשתמש בציפור אמיצה .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סאנדייל לא יודע זאת וממשיך להיות עליו .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אנפאנט פוגע בסלע ונגרם לו מעט נזק אך פחות ממה שנגרם לסאנדייל .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סאנדייל בקושי עומד על רגליו ומתעלף .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסאנדייל"לא נוראשהפסדת נת את כול כולך בבקרב הזה.מה שעשית לא היה לשווא". אני מחזיר את סאנדייל לפוכדור שלו וומוציא את טיפגיט ואומר לו"תשתמש בלהביור על אנפאט ואז בבגחלת הכי חזקה שלך עליו"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035607][SIZE=7][COLOR=black][B]
[B][COLOR=purple]עמרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פאווניארד חושב האם כדי לו ובסוף מסכים וסופג את העל-חושי בשביל קובצ'ו אך נפגע מאקדח המים שהשתלב בעל-חושי . קובצ'ו מנסה לספוג את קרן הקרח בקצה כפול,אומנם הוא לא נפגע קשה אך חלק מגבו מוקפא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פאווניארד רואה שזה הזמן ליריית סכין אך הוא רואה שקובצ'ו ניסה להגן עליו ולכן הוא מתקרב אל קובצ'ו ומתחיל לשלוף את ציפורניו ולהוריד את הקרח .פאווניארד למד ציפורן צל !
שרון אומרת "חח..איך אתה רוצה לנצח אותי אם עוד לא בדקת את המתקפות שלו ? חח ...."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה נזכר שבאמת עוד לא בדקת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
חחח..
באמת לא בדקתי את המתקפות אבל זה לא עומד להפריע לי!
קובצ'ו! תשתמש ברוח קרה על גות'וריטה!
פאווניארד תרכב על המהירות של הרוח הקרה ותתקוף את גות'וריטה בציפורן צל!
אני לא רוצה שגות'ריטה תקום אחרי המתקפה הזאת!
עריכה: 1
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035876][RIGHT][B][U][SIZE=5]תוצאות האיוונט לבינתיים[/SIZE][/U][/B][/RIGHT]
[B][COLOR=blue]
[B][COLOR=darkorange]פתליל עצוב ואתם הולכים לחפש פרח אבל אתם לא מוצאים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]המקום נראה כאילו הייתה בו מלחמה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע אתה רואה שני פוקימונים עצומים בגודלם רבים בינהם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מצליח לזהות [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=34[/IMG][נידוקינג] ולידו [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=31[/IMG][נידוקווין] .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שהם נלחמים בינהם וכנראה שהם נלחמים על השטח הזה ובגלל השטח נראה נורא .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע מתקפת גל ארס\רעל עפה לעברכם ואתם לא מצליחים להתחמק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אבל אתה רואה שמגן נבט מגן עליכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מסתכל סביבך ורואה את טרטוויג שלך ו[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=465[/IMG][טאנגרות'] מגנים עליכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שליאנה ועוד מישהו רצים אליכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]כשהיא מגיעה היא אומרת לך שזה אח שלה שהיה במקרה במקום הזה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טאנגרות' ניגש לפתליל ומגיש לו ברי (גרגיר) שמרפא אותו מיד והוא רגיש הרבה יותר טוב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יו ממש תודה הצלתם אותי ואוו זה טאנגרוט' הוא פוקימון שאני ממש אוהב, הוא בטח ממש חזק, פתליל אני מקווה שאתה מרגיש טוב יותר" גיד להם.
"טוב תקשיבו אנחנו צריכים לפתור את הבעיה של שניי הנידויים האלו הם ממש מחריבים פה את המקום, קדימה פתליל טרטוייג בואי אחריי" אגיד להם שוב והלך לכיוון הנידויים ואגיד להם להפסיק והשמע את הוויכוח
-
[SIZE=5][COLOR=#000000][B]הודעות ! [SIZE=6][U]חובה[/U][/SIZE] לקרוא ~[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=purple][U]הגרלה ![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=purple]עשיתי הגרלה קטנה כפרס על השקעתכם וכפיצוי על שלא הגבתי..[/COLOR]
[COLOR=purple]הזוכים הם ! [/COLOR]
[COLOR=purple]מקום ראשון : מקבל פוקימון - בר ![/COLOR]
[COLOR=purple]מקום שני : מקבל ביצת פוקימון -אייס ![/COLOR]
[COLOR=purple]מקום שלישי : מקבל 1,000$ - תומר ! [/COLOR]
[COLOR=purple]מזל טוב לזוכים ! [/COLOR]
[SIZE=5][COLOR=#000000][B]האיוונט ![/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=7][B][SIZE=2]כולכם מחכים בציפייה לתוצאות ...[/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=7][B][SIZE=2]והתוצאות הן ! [/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=7][SIZE=2]1.:embarrassed::embarrassed::embarrassed:[/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=7][SIZE=2]2.:):)[/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=7][SIZE=2]3.:big_wink::big_wink::big_wink:[/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=7][SIZE=2][COLOR=black][B]יש תיקו ! בינתיים היחיד שלא הגיב לאיוונט הוא [SIZE=5][COLOR=red][U]קניצ'י (barak302)[/U][/COLOR][/SIZE] אז אם אתה רואה את זה ! תכתוב איזה איוונט אתה מעדיף מהבאים ! : (איוונט זה כלומר מה יהיה אירוע מיוחד )[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]נל[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]את אומרת לפוקימונים שלך לבצע מתקפות ובל אומרת לשלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]לפתע הקרב מופסק בגלל שאתן שומעות רעש חזק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אייפום אומר שיש לו חוש שמיעה מעולה ואתן הולכות אחריו לכיוון הרעש .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]לפתע אתן רואות שחפור ענקי שבתוכו חייל מצוות O .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]ליד הדחפור ישנה חיילת מצוות O . [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]היא מבחינה בכם וקוראת לעוד חייל נוסף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]החיילים אומרים שהם ייתנו לכם לעבור רק אם תנצחו אותם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשי ?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]עידן[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]כולכם אוכלים ונהנים שלפתע מגיע פליפר ונותן לך מכתב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה פותח את המכתב וקורא : [/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][quote][B][SIZE=4]לעידן היקר![/SIZE][/B][/quote][/COLOR][quote]
[COLOR=sienna][B]שלום זה הפרופ' ! רציתי להמליץ לך לבוא לעיר ליונלי ! מנהיגת המכון רוז כבר מחכה לך פה ! [/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]נתראה..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]הפרופסור ![/B] [/COLOR][/quote]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ביקשת קיבלת D:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]לארויטר אומר שלא משנה לו ואתם הולכים לכיוון הנהר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]בנהר אתה רואה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסתכל על העצים הגדולים ומבחין שם ב :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][דקלט][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=580[/IMG][מריל][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=183[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][מיצ'ינו][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=572[/IMG][פידוב][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=519[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסתכל ליד החומה שמצאת מאחורי העץ ורואה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][טיירוג][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=236[/IMG][מיים.ג'וניור][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=439[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה חושב לעצמך 'וואו..יש לי פה מבחר עצום של פוקימונים! '[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסתכל על כולם ומתלבט מה לעשות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מנסה לקלוע סלים ולא מצליח .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אקסדריל כל הזמן עוצר אותך ואת לולה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שלאקסדריל יש כישרון למשחק ושהוא ממש ממש נהנה ממנו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע הוא רואה עוד קבוצה אחרת של שחקנים במחנה שגם משחקים כדורסל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא רואה שבקבוצה השנייה [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=424[/IMG]שיותר טובה ממנו והוא מקנא .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא מקנא כלכך עד שהוא מתחיל לטעון קרן על לכיוון אמביפום .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה שומע את הקריינית אומרת "עוד כמה שניות לגמירת הפעילות ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה צועקת לך "תומר ! מהר ! "[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkolivegreen][B]קניצ'י [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkolivegreen][B]אל תדאג ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]אם אמרת לי אז זה בסדר ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]הפרופ' מגחגח מעט ואומר "אתה יודע שאנחנו לא חרשים ..ותאמין לי שלמאנצ' (קיצור למאנצ'לקס) יש שמיעה מעולה ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]מאנצ' הולך מאחוריי הפרופ' ומפחד ממך שתפגע בו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]אתה מנסה להסביר אך הפרופ' אומר "גם לפוקימונים יש רגשות ! תתנהג אליהם יפה ולא לא תוכל לקבל פוקימון ולצאת למסע ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]לפתע אתה נזכר ששכחת את ילקוטך למעלה ואתה ניגש להביא .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]אך לפני שאתה צועד צעד אחד אתה רואה שמאנצ' רץ למעלה ותוך מספר שניות חוזר עם הילקוט ומגיש לך אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]הפרופ' אומר "אה..ושכחתי לומר ! זה המאנצ' הכי מהיר ביבשת הזו ! " הפרופ' אומר בהתרגשות ואתה נדהם מזה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]ג'יי אומר לך את הדרך הקצרה ביותר למכון ואת מודה לו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]את יוצאת שמח ונרגשת מכיוון שיש לך חברה חדשה בצוות .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]לפתע את רואה צללים על השביל , את מסתכלת סביבך ורואה מולך :[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=478[/IMG][פרוסלאס][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=429[/IMG][מימאגיוס][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=93[/IMG][האנטר][/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]"בוס מצאנו אותה ! " את שומעת קולות ולפתע את רואה 3 חיילים מצוות O .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]את מבינה שלא תוכלי לצאת מפה בלי קרב .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]"קרב שלישיה ! " אוימר אחד החיילים .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]לפתע בא ג'יי ואומר שהוא יילחם איתך בהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא שורק שריקה חזקה ומן השמיים את רואה שמגיע [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=144[/IMG] [אריטקונו] ענק ! [/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]החיילים נבהלים מעט . הפוקימון אומר "ארט ! ארטיקונו ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]ג'יי אומר לך "אני אספר לך עליו אחר כך ..עכשיו יש לך אולי פוקימון אופל שיהיה חזק עליהם ? ואת רוצה שאני אשתמש בשני פוקימונים או אחד ? "[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]את מהרהרת לעצמך לשנייה 'האם כדי לי להוציא את האונדור ? ומה אם הוא ייפגע ? הוא רק תינוק ! אבל זה אולי יכול להיות אימון טוב ..הרי ארטיקונו יגן עליו ! ...' כך את מהרהרת לעצמך מה לעשות .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]מה תעשי ? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את פיגנייט ורואה שהוא שמח לצאת מהפוכדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא משתמש בלהביור עוצמתי שפוגע באנפאנט ומפיל אותו ארצה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא משתמש בגחלת אל אנפאנט מתחמק ומשתמש בחתך אוויר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא פוגע בפיגנייט , ופיגנייט עף אחורה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה שומע קול של איש מבוגר "אנפאנט ! אנפאנט ! הנה אתה ! הוא הנה ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ואתה רואה הבזק פוכדור פוגע באנפאנט מתוק אחד העצים ומחזיר אותו .[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=purple]עמרי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=purple]אתה רואה שסופסוף הם מתחברים ונהיים חברותיים זה לזה ..אבל ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו משתמש ברוח קרה ופאווניארד "מרחף" על הרוח ומשתמש בציפורן צל לעבר גות'וריטה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]גות'ריטה נראת לא מפוחדת מכלום .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]רגליו של פשווניארד קופאות קצת אך זה לא משנה לא והוא ממשיך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]גות'ריטה משתמשת בעל-חושי על הרוח הקרה ומסיטה את מסלולו של פאווניארד לעבר קובצ'ו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פוליוואג משתמש בקרן בועות ובכך מעיף את פאווניארד על קובצ'ו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הם מתחילים להאשים זה את זה בגלל מי זה קרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ושרון נועצת בך מבט שעוזר לך להבין משהו , שאתה צריך לומר להם שזו אשמתך שלא חשבת על זה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פתליל מהנהן בראשו ואומר לך שהוא מרגיש טוב יותר בהרבה ושהוא מרגיש חזק יותר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה טרטוויג ופתליל הולכים לעבר הנידויים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מבין שהם נלחמים על השטח . (כתבתי לך את זה בהודעה הקודמת כבר..)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע אתה רואה המון נידורנים זכרים ונקבות עומדים בצד מפוחדים מהמלחמה בין הוריהם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
-
[quote=_KoDaK_;1036887]
[COLOR=magenta][B]ג'יי אומר לך את הדרך הקצרה ביותר למכון ואת מודה לו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]את יוצאת שמח ונרגשת מכיוון שיש לך חברה חדשה בצוות .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]לפתע את רואה צללים על השביל , את מסתכלת סביבך ורואה מולך :[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=478[/IMG][פרוסלאס][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=429[/IMG][מימאגיוס][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=93[/IMG][האנטר][/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]"בוס מצאנו אותה ! " את שומעת קולות ולפתע את רואה 3 חיילים מצוות O .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]את מבינה שלא תוכלי לצאת מפה בלי קרב .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]"קרב שלישיה ! " אוימר אחד החיילים .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]לפתע בא ג'יי ואומר שהוא יילחם איתך בהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא שורק שריקה חזקה ומן השמיים את רואה שמגיע [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=144[/IMG] [אריטקונו] ענק !
[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]החיילים נבהלים מעט . הפוקימון אומר "ארט ! ארטיקונו ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]ג'יי אומר לך "אני אספר לך עליו אחר כך ..עכשיו יש לך אולי פוקימון אופל שיהיה חזק עליהם ? ואת רוצה שאני אשתמש בשני פוקימונים או אחד ? "[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]את מהרהרת לעצמך לשנייה 'האם כדי לי להוציא את האונדור ? ומה אם הוא ייפגע ? הוא רק תינוק ! אבל זה אולי יכול להיות אימון טוב ..הרי ארטיקונו יגן עליו ! ...' כך את מהרהרת לעצמך מה לעשות .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]מה תעשי ? [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בשני פוקמונים, אני אשתמש בהאנדוור." אני אומרת בהחלטיות ומוציאה החוצה את האנדוור, "האנדוור, אנחנו זקוקים לך ואתה יכול לעשות את זה!" אני מעודדת אותו, "השתמש בערפיח ותערפל את ראייתם של שלושת הפוקמונים. תקוף מיד את פרוסלאס בגחלת!" אני פוקדת עליו במהירות.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1036887][SIZE=5][COLOR=#000000][B]הודעות ! [SIZE=6][U]חובה[/U][/SIZE] לקרוא ~[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000][SIZE=7][B][SIZE=2]כולכם מחכים בציפייה לתוצאות ...[/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=7][SIZE=2]1.:embarrassed::embarrassed::embarrassed:[/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][SIZE=7][SIZE=2]3.:big_wink::big_wink::big_wink:[/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=7][SIZE=2][COLOR=black][B]יש תיקו ! בינתיים היחיד שלא הגיב לאיוונט הוא [SIZE=5][COLOR=red][U]קניצ'י (barak302)[/U][/COLOR][/SIZE] אז אם אתה רואה את זה ! תכתוב איזה איוונט אתה מעדיף מהבאים ! : (איוונט זה כלומר מה יהיה אירוע מיוחד )[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkolivegreen][B]קניצ'י [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkolivegreen][B]אל תדאג ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]אם אמרת לי אז זה בסדר ..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]הפרופ' מגחגח מעט ואומר "אתה יודע שאנחנו לא חרשים ..ותאמין לי שלמאנצ' (קיצור למאנצ'לקס) יש שמיעה מעולה ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]מאנצ' הולך מאחוריי הפרופ' ומפחד ממך שתפגע בו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]אתה מנסה להסביר אך הפרופ' אומר "גם לפוקימונים יש רגשות ! תתנהג אליהם יפה ולא לא תוכל לקבל פוקימון ולצאת למסע ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]לפתע אתה נזכר ששכחת את ילקוטך למעלה ואתה ניגש להביא .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]אך לפני שאתה צועד צעד אחד אתה רואה שמאנצ' רץ למעלה ותוך מספר שניות חוזר עם הילקוט ומגיש לך אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]הפרופ' אומר "אה..ושכחתי לומר ! זה המאנצ' הכי מהיר ביבשת הזו ! " הפרופ' אומר בהתרגשות ואתה נדהם מזה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkolivegreen][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
ואווו מדהים
מאנצ'לאקס אתה גאון,נראית כל כך עצלן ממקודם-אל תדאג,זה לעולם לא יקרה שוב.
וחוץ מזה,מהיום אנחנו נהיה החברים הכי טובים.
אנחנו נגיע עד סוף תבל,אתה עוד תראה.אני ואתה-ביחד
אתה סולח לי?
אגב מאנצ'י-איך זה שזיהית את התיק שלי?
אני רק התחלתי ולכן אין לי סיבה להיכנס לבסיס של הרעים
לכן אני בוחר 1(טכנית אני ממש מעדיף את 2 אבל אז יהיה תיקו משולש וזה לא יהיה נחמד)
-
[QUOTE=_KoDaK_;1036887]
[B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ביקשת קיבלת D:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]לארויטר אומר שלא משנה לו ואתם הולכים לכיוון הנהר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]בנהר אתה רואה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסתכל על העצים הגדולים ומבחין שם ב :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][דקלט][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=580[/IMG][מריל][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=183[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][מיצ'ינו][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=572[/IMG][פידוב][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=519[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסתכל ליד החומה שמצאת מאחורי העץ ורואה :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][טיירוג][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=236[/IMG][מיים.ג'וניור][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=439[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה חושב לעצמך 'וואו..יש לי פה מבחר עצום של פוקימונים! '[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מסתכל על כולם ומתלבט מה לעשות .[/COLOR][/B]
/QUOTE]
׳אני לא בטוח את מי אני רוצה׳ אחשוב לעצמי ׳אני רוצה את טיירוג אבל בשבילו אני אצטרך פוקימון שטוב על לחימה׳
״לארביטר במי תרצה להלחם?״ אשאל אותו
-
[COLOR=black][SIZE=6][U]גמר האיוונט !
[/U][/SIZE][SIZE=4]האיוונט הוא "מסע אל העבר!-איוונט מאובנים! "[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=black]כלוכלם תיודעו על תאריך מסוים בו תקבלו את האיוונט . [/COLOR]
[/SIZE]
[B][COLOR=magenta]"אוקיי" אומר ג'יי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"גלייסקור צא ! " והוא מוציא גלייסקור ענק ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"שניכם סופה ! " וארטיקונו וגליסקור משתמשים בסופה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]האונדור משתמש בערפיח וכך נצר סוג של עשן עם הסופה והאויבים לא רואים כלום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]האונדור משתמש בגחלת ואת שומעת את פרוסלאס צועק מכאב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לפתע את רואה כמה כדורי צל מתקרבים לאריטקונו ולהאונדור .[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkred][B]קניצ'י [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]מאנצ' סולח לך מהר מאוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא אומר לך שהוא זיהה את התיק כי על תיקך רשום "קניצ'י" והפרופ' לימד אותו שקניצ'י זה אתה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתם יוצאים החוצה ביחד עם דנה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]אייס[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkgreen]לארויטר חושב וחושב והוא מחליט לקחת סיכון ולהילחם נגד טיירוג .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הוא שואל אותך אם אתה מסכים לו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ואז אתה גם נזכר שהפרופ' אמר לך לבדוק את המתקפות שלו בפוקטץ'.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1036887][SIZE=5][COLOR=#000000][B]
[B][COLOR=purple]אתה רואה שסופסוף הם מתחברים ונהיים חברותיים זה לזה ..אבל ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו משתמש ברוח קרה ופאווניארד "מרחף" על הרוח ומשתמש בציפורן צל לעבר גות'וריטה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]גות'ריטה נראת לא מפוחדת מכלום .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]רגליו של פשווניארד קופאות קצת אך זה לא משנה לא והוא ממשיך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]גות'ריטה משתמשת בעל-חושי על הרוח הקרה ומסיטה את מסלולו של פאווניארד לעבר קובצ'ו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פוליוואג משתמש בקרן בועות ובכך מעיף את פאווניארד על קובצ'ו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]הם מתחילים להאשים זה את זה בגלל מי זה קרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ושרון נועצת בך מבט שעוזר לך להבין משהו , שאתה צריך לומר להם שזו אשמתך שלא חשבת על זה .[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אומר להם:
די!
זה לא שווה לריב בגלל זה בואו ננצח את הקרב הזה ביחד שלושתנו!
קובצ'ו! תצא בקצה כפול מהיר לעבר פוליוואג ופאווניארד ציפורן צל על גות'וריטה!
ובשום פנים ואופן אל תתנו להם להתקרב אחד אל השניה אני צריך שהם ישארו רחוקים!
-
[QUOTE=_KoDaK_;1036950]
[COLOR=darkred][B]מאנצ' סולח לך מהר מאוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הוא אומר לך שהוא זיהה את התיק כי על תיקך רשום "קניצ'י" והפרופ' לימד אותו שקניצ'י זה אתה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתם יוצאים החוצה ביחד עם דנה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
מנצ'י אתה יודע לקרוא?ואוו גם הכי מהיר-גם הכי חכם
אני בר מזל על כך שאתה רוצה להיות חבר שלי בכלל
אז מה אתה אומר?רוצה להמשיך להסתובב עם דנה?או שנלך לנו לדרכינו?(מסמן לו שאנחנו רוצים ללכת עם דנה ושישקול את זה:P)
-
סורי שאני לא מצטט, אני מהאייפוד וזה ממש לא נוח וגם זה מצטט לי את ההודעה הלא נכונה כל הזמן..
---
״אוקיי טיירוג״ אגיד ללארי ״אנחנו באים לנצח!״
אסרוק אותו עם הפוקטאץ׳ כדי לראות אלו מתקפות יש לו
-
[quote=_KoDaK_;1036950]
[B][COLOR=magenta]"אוקיי" אומר ג'יי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"גלייסקור צא ! " והוא מוציא גלייסקור ענק ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"שניכם סופה ! " וארטיקונו וגליסקור משתמשים בסופה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]האונדור משתמש בערפיח וכך נצר סוג של עשן עם הסופה והאויבים לא רואים כלום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]האונדור משתמש בגחלת ואת שומעת את פרוסלאס צועק מכאב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]לפתע את רואה כמה כדורי צל מתקרבים לאריטקונו ולהאונדור .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR][/B][B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B][/quote]
"מהר, האנדוור, רוץ משם ותתחמק מכדורי הצל!" אני פוקדת עליו במהירות, "השתמש שוב בגחלת על פרוסלאס!"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1036887][SIZE=5][COLOR=#000000][B][B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מנסה לקלוע סלים ולא מצליח .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אקסדריל כל הזמן עוצר אותך ואת לולה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שלאקסדריל יש כישרון למשחק ושהוא ממש ממש נהנה ממנו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע הוא רואה עוד קבוצה אחרת של שחקנים במחנה שגם משחקים כדורסל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא רואה שבקבוצה השנייה [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=424[/IMG]שיותר טובה ממנו והוא מקנא .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא מקנא כלכך עד שהוא מתחיל לטעון קרן על לכיוון אמביפום .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה שומע את הקריינית אומרת "עוד כמה שניות לגמירת הפעילות ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה צועקת לך "תומר ! מהר ! "[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אזרוק לתוך הסלים כדורים ואז אגד לאקסאדריל:"תפסיק הם המתקפה!אנחנו ננצח אם תמשיך את מה שאנחנו עושים!"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1036887][SIZE=5][COLOR=#000000][B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את פיגנייט ורואה שהוא שמח לצאת מהפוכדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא משתמש בלהביור עוצמתי שפוגע באנפאנט ומפיל אותו ארצה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא משתמש בגחלת אל אנפאנט מתחמק ומשתמש בחתך אוויר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא פוגע בפיגנייט , ופיגנייט עף אחורה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה שומע קול של איש מבוגר "אנפאנט ! אנפאנט ! הנה אתה ! הוא הנה ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ואתה רואה הבזק פוכדור פוגע באנפאנט מתוק אחד העצים ומחזיר אותו .[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיגנייט"היית מעולה בקרב כול הכבוד לך". אני מחזיר את פיגניט לפוכדור שלו ואומר לאיש"אני מבין לפי הפוכדור שזרקת על אנפאט אז הוא שלח.תגיד ראיתמאמן עם שינקס עובר מולך. אני מחפש מאמןן שנפרד מימני לאחר כמה דקות הוא ברח מימני אז אני רוצה למצוא אותו"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1036887][SIZE=5][COLOR=#000000][B]הודעות ! [SIZE=6][U]חובה[/U][/SIZE] לקרוא ~[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkorange]פתליל מהנהן בראשו ואומר לך שהוא מרגיש טוב יותר בהרבה ושהוא מרגיש חזק יותר .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה טרטוויג ופתליל הולכים לעבר הנידויים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מבין שהם נלחמים על השטח . (כתבתי לך את זה בהודעה הקודמת כבר..)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע אתה רואה המון נידורנים זכרים ונקבות עומדים בצד מפוחדים מהמלחמה בין הוריהם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חכו, אל תקיבו בטח אפשר לפתור את הבעיה בואו נרגע קודם" איגד להם ואתן להם אוכל פוקימונים שירגעו.
"טוב תקשיבו בואו נעשה פס אמצע בין השטח שלכם (הצביע לכיוון השטח של נידוקויין) לבין השאח שלכם (והצביע לשטח של נידוקינג, נעשה פס עשב גבוהה שידעו שזאת ההפרדה, פתליל תנסה להשתמש בצמיחה על הצמחים האלו שפה שיהפכו לגבוהים ויצרו חומה גבוהה שתבדיל בין כל שטח" אגיד לשניהם ולפתליל
-
[quote=_KoDaK_;1036887][SIZE=5][COLOR=#000000][B]הודעות ! [SIZE=6][U]חובה[/U][/SIZE] לקרוא ~[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkslateblue]את אומרת לפוקימונים שלך לבצע מתקפות ובל אומרת לשלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]לפתע הקרב מופסק בגלל שאתן שומעות רעש חזק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אייפום אומר שיש לו חוש שמיעה מעולה ואתן הולכות אחריו לכיוון הרעש .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]לפתע אתן רואות שחפור ענקי שבתוכו חייל מצוות O .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]ליד הדחפור ישנה חיילת מצוות O . [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]היא מבחינה בכם וקוראת לעוד חייל נוסף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]החיילים אומרים שהם ייתנו לכם לעבור רק אם תנצחו אותם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשי ?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אוקיי. בל, את באה להילחם גם?" אומר להם ואשאל את בל.
"אייפום, צא! דירלינג, צאי!" אקרא להם.
"מתקפת חול בסיבוב, שניכם!" אקרא להם.
"אייפום, אחרי מתקפת החול שריטה! ודירלינג, אחרי המתקפה בלימה!" אומר לה.
-
[B][COLOR=purple]הם מחליטים לעבוד ביחד בשבילך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו משתמש בקצה כפול ופוגע בפוליוואג .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פאווניארד חמשתמש בציפורן צל ופוגע בגות'ריטה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]גות'ריטה ופוליווג נפגעים מעט אבל לא הרבה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]פוליוואג משתמש בקרן קרח על פאווניארד ומקפיא אותו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]קובצ'ו משתמש בכדורי שלג אך גות'ריטה משתמשת בעל-חושי ומעיפה אותם לכיוונו בחזרה .[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]מאנצ'י מסכים והוא רוצה לצאת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתם יוצאים ומגיעים אל יער גדול .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]דנה אומרת לך "תבדוק את המתקפות של מאנצ'י בפוקטץ' ... "[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה ? [/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]אייס[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkgreen][B]אתה בודק את המתקפות והפוקטץ אומר :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]שם: לארויטר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]כינוי: לארי[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]סוג: אדמה\סלע[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]יודע: נשיכה,פזילה,סערת חול[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]לארי מתלהב מהמתקפות שהוא יודע .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]האונדור מתחמק בזירזות מכדורי הצל אך לא מספיק להשתמש בגחלת כי האנטר פגע בו עם כדור צל אחד .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]לפתע מיסמאגיוס משתמשת בכוח פנינה (power gem) ועומדת לפגוע קשה בהאונדור ואולי לעלף אותו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]האונדור משתמש ביללה , ארטיקונו שומע זאת ויורד בצלילה למטה .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא עומד מול האונדוור ופורס את כנפיו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]את רואה פתאום שיש ניצוצות קפואים ליד ארטיקונו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]כוח הפנינה מתקרב אך כשמגיע לאריטקונו הוא משתמש בקרן קרח ושובר את כוח הפנינה .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]גליסקור יורד ללמטה והאונדור עולה עליו ומשתמש בגחלת .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]לפתע את רואה שיוצא מפיו קרן אש .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]האונדוור למד להביור ! [/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]אתה רואה שאקסדריל לא מפסיק אותה ..הוא מקנא באמביפום .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אז אתה מחזיר אותו מהר מאוד לפוכדור ואתה מסביר לו שזה לא נחמד .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתם ממשיכים לתחנה הבאה והאחרונה ואתה מתפלל שזה יעזור לאקסדריל .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][QUOTE] [SIZE=4]קרב ![/SIZE] [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]בתחנה זו לאחר כל התחנות שעברנו תצטרכו להילחם עם הפוקימון שלכם במישהו אחר .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבל תזכרו ! לאחר שהפוקימון מתעלף אין עוד להמשיך להילחם ! [/QUOTE][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה הולך לזירה ורואה שמולך נילחם האיש עם האמביפום .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתם לוחצים ידיים ואמביפום ואקסדריל לוחצים ידיים אבל אקסדריל לוחץ בכוונה חזק מדי . [/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אתם מתחילים את הקרב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"קרב צמוד ! " האיש צועק לאמביפום .[/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]אתה הולך אל האיש והוא נראה כך : [IMG]http://www.israup.net/images/2c6d68f0983f7e3f3429a9b5782fb658.bmp[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הוא אומר לך "אמ..את האמת כשאתה אומר את זה כן ..ראיתי אבל ראיתי מאמן צעיר עם לוקסיו שנלחם נגד סנדשרו ..יכול להיות שזה הוא..? " הוא שואל אותך ומצביע לכיוון שבו הוא הלך . (לוקסיו זו ההתפתחות של שינקס)[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"אותו הנער שאל אותי איך מתקדמים לעיר הארט .." הוא אומר לך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]מה תעשה ? [/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][B]אתה נותן להם אוכל והם מעיפים אותו משם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הנידורנים הזכריים והנקבות הולכים ואוכלים מעט ממנו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פתליל משתמש בצמיחה ומצמיח חומה קטנה והם נרגעים סופסוף .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]כפיתרון לכך הם נותנים לך אבן ירח .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לפתע אתה רואה נידורן זכר אחד שנושך לך את המכנס ומחייך אליך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את מוציאה את אייפום ודירלינג והחייל שמולך מוציא את :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=23[/IMG](אקנס)[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=544[/IMG](וויריליפד)[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]איפום ודירלינג מסתובבים במתקפת חול ויוצרים סוג של "טורנדו" חול קטן שעף לעברם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]וויריליפד משתמש בהגנה וזה מגן עליהם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום משתמש בשריטהה ופוגעים באקנס .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]דירלניג משתמשת בבלימה ופוגעת באקנס שוב .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אחרי זה היא משתמשת בבעיטה כפולה ופוגעת בוויריליפד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אקנס תופס את אייפום ומשתמש בחהק בעוד ווירי פוגע בדירלינג עם עוקץ רעל .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מה תעשי ?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1037150][B][SIZE=4][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]אתה רואה שאקסדריל לא מפסיק אותה ..הוא מקנא באמביפום .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אז אתה מחזיר אותו מהר מאוד לפוכדור ואתה מסביר לו שזה לא נחמד .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתם ממשיכים לתחנה הבאה והאחרונה ואתה מתפלל שזה יעזור לאקסדריל .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה הולך לזירה ורואה שמולך נילחם האיש עם האמביפום .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתם לוחצים ידיים ואמביפום ואקסדריל לוחצים ידיים אבל אקסדריל לוחץ בכוונה חזק מדי . [/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אתם מתחילים את הקרב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"קרב צמוד ! " האיש צועק לאמביפום .[/COLOR][/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אקסאדריל תשתמש בחפירה ואז שאתה מתחת לכפילים של אמביפום תשתמש בקרן על!אתה מסוגל אקסאדריל חברי הטוב!אני מאמין בך!"אומר לאקסאדריל בעידוד.