-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041388][B]תומר~[/B]
אתה מצווה על רוזליה לתפוס את בויזל והוא רץ מהר, תופס אותו ומטיח אותו בקרקע, ומסיים את הקרב עם שאיבת מגה נוספת שמעלפת באופן סופי את את בויזל. בויזל שוכב על הקרקע מעולף, וכמעט לא זז ממקומו.
[/QUOTE]
"יפה רוזליה!"אומר לרוזליה בעידוד ואז אזרוק על בויזל פוקדור, אחכה שהוא יתפס, אקח את הפוקדור שלו ואז אמשיך בדרכי עם רוזליה ועם הפוקימון החדש שלי בויזל.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041388][B]ליאור~[/B]
אתה צועד אל עבר אקדמיית האימונים של ארל, וכעבור רבע שעה אתה מגיע לבניין גדול. אתה מבחין בזירות קרב מחוץ למבנה ובהם כמה ילדים נלחמים אחד בשני. אתה שומע צעקות של הילדים ואתה חש את השמחה שבהם. "היי אתה!" אתה שומע קול, ואתה מבחין בבחור שמתקרב אליך "אני ארל מהאקדמייה! אולי תרצה להלחם מולי בקרב? נילחם מול הילדים כדי שילמדו על הקרב" הוא מציע לך. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr054.png[/IMG].
.[/QUOTE]
אני אומר לאקרל"אוקי אלחם נגדך אבל כמה פוקימונים מותר לי להשתמש בהם ומהם חוקי הקרב?.לא אמרת אותם".אני מוציא את לוקסיו לקרב ואומר לו"תתכונן להילחם אתה נלחם ראשון"
-
[SIZE=6]שימו לב לפרס שיש בעמוד 30![/SIZE]
[B][SIZE=3]תומר~[/SIZE][/B]
[SIZE=3]אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר בויזל המעולף. הפוכדור נוגע בבויזל והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נסגר ומתחיל לנוע מספר פעמים על הקרקע, ולבסוף נעצר. בויזל נלכד![/SIZE]
[SIZE=3]שמח מלכידת הבויזל, אתה מרים את הפוכדור שלו ואתה ממשיך להתקדם על הגשר יחד עם רוזליה. כעבור הליכה לא ארוכה, צץ פתאום מאמן מתוך המים "היי! רוצה להילחם נגדי?" הוא שואל אותך ומוציא פוכדור מבגד הים שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr084.png[/IMG].[/SIZE]
[B][SIZE=3]עמית~[/SIZE][/B]
[SIZE=3]אתה מצווה על טנטקול להשתמש בעוקצי רגל על אבן אחד ועל הרקרוס לתקוף את השנייה עם חתך לילה. שני הפוקימונים שלך מבצעים את המהלכים, אך אתה רואה שכמעט ולא נגרם נזק לאבנים.[/SIZE]
[SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][SIZE=3]ליאור~[/SIZE][/B]
[SIZE=3]"נילחם קרב 2-2 רגיל" אומר לך ארל. אתה מוציא החוצה את לוקסיו והוא נראה מוכן לקרב "יש לך לוקסיו נחמד מאוד, נראה אם הוא יצליח לנצח את הסקיפלום שלי" אומר ארל ומוציא החוצה סקיפלום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/188.png[/IMG] "תתחיל אתה" הוא אומר לך. [/SIZE]
-
[quote]עמית~
אתה מצווה על טנטקול להשתמש בעוקצי רגל על אבן אחד ועל הרקרוס לתקוף את השנייה עם חתך לילה. שני הפוקימונים שלך מבצעים את המהלכים, אך אתה רואה שכמעט ולא נגרם נזק לאבנים.
מה תעשה?[/quote]
"קדימה-יותר חזק!" אומר להם.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041402][SIZE=6]שימו לב לפרס שיש בעמוד 30![/SIZE]
[B][SIZE=3]תומר~[/SIZE][/B]
[SIZE=3]אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו אל עבר בויזל המעולף. הפוכדור נוגע בבויזל והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נסגר ומתחיל לנוע מספר פעמים על הקרקע, ולבסוף נעצר. בויזל נלכד![/SIZE]
[SIZE=3]שמח מלכידת הבויזל, אתה מרים את הפוכדור שלו ואתה ממשיך להתקדם על הגשר יחד עם רוזליה. כעבור הליכה לא ארוכה, צץ פתאום מאמן מתוך המים "היי! רוצה להילחם נגדי?" הוא שואל אותך ומוציא פוכדור מבגד הים שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr084.png[/IMG].[/SIZE]
[/QUOTE]
"ברור שאני רוצה קרב אבל אני לא אבחר ברוזליה שלי בגלל שהיא תשושה בטח אז אני אבחר בפוקימון שקיבלתי מהפורפסור!צא לקרב אברה שלי!"אומר בשמחה תוך כדי שאני מחזיר את רוזליה לפוקדור שלה ואז מוציא את אברה החוצה בשמחה רבה.
'מה כדי לעשות בנתיים שהאיש מוציא את הפוקימון שלו?אה יש לי'אחשוב לעצמי ואז תוך כדי שהשחיין יוציא את הפוקימון שלו אוציא את גלמיאו החוצה בשמחה ואגיד לה בהפתעה:"גלמיאו תצפי בקרב כדי שתלמדי טכניקות של פוקימוני מים ועוד טכניקות למסע!אני יודע שאת תלמדי הרבה מהקרב הזה!"
-
[B]עמית~[/B]
תשקיע בתגובות שלך אל תכתוב לי המשך עם 4-5 מילים בלבד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצווה עליהם לתקוף שוב עם ההתקפות, ואתה מבחין שיש סדק קטן בסלעים. זה סדק מאוד מאוד קטן שבקושי אפשר לראות.
[B]תומר~[/B]
אתה מסכים לקרב ומוציא החוצה את אברה שמרחף לו בנמנום אל מול המאמן. בינתיים, אתה משיב את רוזליה לפוכדור שלו ומוציא את גלמיאו שתצפה בקרב. המאמן משליך את הפוכדור שלו קדימה ומתוכו מגיח החוצה פיפלאפ קטן שנראה מוכן לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/393.png[/IMG] "פיפלאפ, השתמש בבועות!" פוקד המאמן. פיפלאפ רץ קדימה ומשחרר בועות קטנות שעפות אל עבר אברה ופוגעות בו, אך אברה נראה כאילו הם לא פגעו בו כלל וכלל.
-
QUOTE=Kogarasumaru;1041413]] [B]תומר~[/B]
אתה מסכים לקרב ומוציא החוצה את אברה שמרחף לו בנמנום אל מול המאמן. בינתיים, אתה משיב את רוזליה לפוכדור שלו ומוציא את גלמיאו שתצפה בקרב. המאמן משליך את הפוכדור שלו קדימה ומתוכו מגיח החוצה פיפלאפ קטן שנראה מוכן לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/393.png[/IMG] "פיפלאפ, השתמש בבועות!" פוקד המאמן. פיפלאפ רץ קדימה ומשחרר בועות קטנות שעפות אל עבר אברה ופוגעות בו, אך אברה נראה כאילו הם לא פגעו בו כלל וכלל.[/QUOTE]
"אברה אתה מעולה!עכשיו תשתמש בשיגור כדי להיות מאחורי פיפלאפ ואז תבלבל אותו בעזרת בילבול!אתה מסוגל אברה!"אצעק לעבר אברה בשמחה כדי שהוא ישמח ואז יפגע בפיפלאפ קשות.
-
[b]ליאור - ערכתי לך בסוף עמוד קודם.[/b]
[b]תומר~[/b]
אברה משתמש בשיגור ונעלם, הוא מופיע מאחורי פיפלאפ ופוגע בו ישירות עם בילבול, מעיף את פיפלאפ קדימה אך פיפלאפ חוזר לעצמו די מהר "בסדר פיפלאפ, עבור לניקור!" קורא המאמן. פיפלאפ רץ קדימה כאשר מקורו זוהר באור לבן וגדל, ופיפלאפ מתקרב אל אברה במהירות מדהימה.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041402][SIZE=6
[B][SIZE=3]ליאור~[/SIZE][/B]
[SIZE=3]"נילחם קרב 2-2 רגיל" אומר לך ארל. אתה מוציא החוצה את לוקסיו והוא נראה מוכן לקרב "יש לך לוקסיו נחמד מאוד, נראה אם הוא יצליח לנצח את הסקיפלום שלי" אומר ארל ומוציא החוצה סקיפלום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/188.png[/IMG] "תתחיל אתה" הוא אומר לך. [/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לארל"תודה אימנתי את לוקסיו שלי שהיה פוקימון חזק.הלוקסיו שלי הולך לנצח את הסקיפלום שלך.בהצלחה לשנינו שהטוב ביותר ינצח". אני אומר ללוקסיו"טוב קוץ אליו מהירות ואז תסתער עליו בניב חשמלי לאחר מכן תנשוך לו תגוף"
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041419]
[b]תומר~[/b]
אברה משתמש בשיגור ונעלם, הוא מופיע מאחורי פיפלאפ ופוגע בו ישירות עם בילבול, מעיף את פיפלאפ קדימה אך פיפלאפ חוזר לעצמו די מהר "בסדר פיפלאפ, עבור לניקור!" קורא המאמן. פיפלאפ רץ קדימה כאשר מקורו זוהר באור לבן וגדל, ופיפלאפ מתקרב אל אברה במהירות מדהימה.[/QUOTE]
אומר לאברה בעצלנות רבה:"אברה זה בשבילך בדיחה אז תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז תשתמש בבילבול ואז תנסה לעשות כדור צל או על-חושי לעבר פיפלאפ כדי שהוא יתעלף!אני מאמין בך אברה!"
-
[b]ליאור~[/b]
"סקיפלום, התחמק" אומר ארל. לוקסיו רץ וקופץ עם ניב חשמלי על סקיפלום שמתחמק בקלות מההתקפה "עבור לכדורי זרע" מצווה ארל. לוקסיו מסתובב כדי לתקוף עם נשיכה, אל סקיפלום פוגע בו קודם עם כדורי זרע ומוריד לו חלק נאה מהחיים "השתמש באבקת שיתוק" אומר ארל וסקיפלום מפזר אבקה שמתקרבת אל לוקסיו במהירות.
[b]תומר~[/b]
אברה ממתין לרגע הנכון ועומד להשתגר אך פיפלאפ רץ מהר יותר פתאום ופוגע בו עם ניקור. אברה נהדף לאחור אך מספיק לשלוח בילבול ולפגוע בפיפלאפ, שמתחיל להיות מסוחרר ולתת מכות לעצמו. הוא מבולבל! "קדימה אל תוותר! תקוף עם בועות!" קורא המאמן, אולם פיפלאפ עדיין מושפע מהבילבול ולא תוקף.
-
[quote]
עמית~
תשקיע בתגובות שלך אל תכתוב לי המשך עם 4-5 מילים בלבד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצווה עליהם לתקוף שוב עם ההתקפות, ואתה מבחין שיש סדק קטן בסלעים. זה סדק מאוד מאוד קטן שבקושי אפשר לראות.[/quote]
אני מנסה..
--------------
"קדימה תנסו שוב-אתם יכולים להרוס את האבן." אעודד את טנטקרול והרקרוס ואחשוב לעצמי 'מעניין איזו אסטרטגיה צריך בשביל לשבור את האבנים.."
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041433][b]תומר~[/b]
אברה ממתין לרגע הנכון ועומד להשתגר אך פיפלאפ רץ מהר יותר פתאום ופוגע בו עם ניקור. אברה נהדף לאחור אך מספיק לשלוח בילבול ולפגוע בפיפלאפ, שמתחיל להיות מסוחרר ולתת מכות לעצמו. הוא מבולבל! "קדימה אל תוותר! תקוף עם בועות!" קורא המאמן, אולם פיפלאפ עדיין מושפע מהבילבול ולא תוקף.[/QUOTE]
"אברה תסיים את הקרב הזה בבילבול בכול כוחך!אתה מסוגל אברה!"אצעק לעבר אברה בשמחה כדי שהוא ינצח את פיפלאפ במהירות.
-
[b]עמית~[/b]
טנטקול והרקרוס ממשיכים לתקוף את האבנים עם ההתקפות, אבל לא נראה שיש שינוי כלשהו, עד שטנטקול שולח חומצה לאבן של הרקרוס והיא מתחילה להינמס ולהיסדק.
[b]תומר~[/b]
אתה מעודד את אברה לסיים את הקרב והוא שולח בילבול שפוגע ישירות בפיפלאפ. פיפלאפ מסתחרר מהמכה, ונופל מעולף על הקרקע "חזור!" קורא המאמן ומשיב אותו "היה לך מזל ילד!" הוא אומר, קופץ וצולל בחזרה אל המים. אתה מביט בו במבט מופתע שכזה.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041433][b]ליאור~[/b]
"סקיפלום, התחמק" אומר ארל. לוקסיו רץ וקופץ עם ניב חשמלי על סקיפלום שמתחמק בקלות מההתקפה "עבור לכדורי זרע" מצווה ארל. לוקסיו מסתובב כדי לתקוף עם נשיכה, אל סקיפלום פוגע בו קודם עם כדורי זרע ומוריד לו חלק נאה מהחיים "השתמש באבקת שיתוק" אומר ארל וסקיפלום מפזר אבקה שמתקרבת אל לוקסיו במהירות.
.[/QUOTE]
אני אומר ללוקסיו"תעמוד במקום אל תתחמק שיתוק לא עובד על פוקימוני חשמל ואתה פוקימון חשמל.רוץ במהירות אל סקיפלום ותקוף אותו בניב חשמלי לאחר מכן רוץ אליו ותרוץ במעגלי סביבו כשהוא היה מבולבל תקוף אותו בנשיכה"
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041439][b]תומר~[/b]
אתה מעודד את אברה לסיים את הקרב והוא שולח בילבול שפוגע ישירות בפיפלאפ. פיפלאפ מסתחרר מהמכה, ונופל מעולף על הקרקע "חזור!" קורא המאמן ומשיב אותו "היה לך מזל ילד!" הוא אומר, קופץ וצולל בחזרה אל המים. אתה מביט בו במבט מופתע שכזה.[/QUOTE]
"גלמיאו למדת משהו מהקרב הזה?"אשאל את גלמיאו ישר ואז אגיד לאברה:"אברה אתה גדול עכשיו תנוח בפוקדור"ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו בשמחה תוך כדי שאני מחכה לתשובה של גלמיאו.
אחרי התשובה של גלמיאו אחזיר אותה לפוקדור שלה ואז אמשיך במסעי לעיר אזליה.
-
[quote]עמית~
טנטקול והרקרוס ממשיכים לתקוף את האבנים עם ההתקפות, אבל לא נראה שיש שינוי כלשהו, עד שטנטקול שולח חומצה לאבן של הרקרוס והיא מתחילה להינמס ולהיסדק.[/quote]
"עבודה טובה טנטקרול!" אומר לטנטקרול ואחפש מטרה טובה בשביל הרקרוס ואחזיר את טנטקרול לפוכדור שלו.
-
[quote=Kogarasumaru;1041388]
[B]ניב~[/B]
גרואולייט פוצח בריצה על השביל ומתקרב במהירות אל עבר באנירי. גורואלייט משתמש בנשיכה, אך באנירי משתמשת בניתור ומצליח לחמוק מהמכה. היא משתמשת במתקפה מהירה שפוגעת בגרואולייט, אך הוא מפתיע אותה עם הנשיכה, תופס ברגלה ומטיח אותה בקרקע. שני הפוקימונים פצועים בינוני.
באנירי מתרוממת לאט לאט מהקרקע ומשתמשת בתיסכול, והמתקפה מתקרבת במהירות אל עבר גרואולייט.[/quote]
אחי לא תארת לי את פני הזירה.. ומה עושה תיסכול?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אסתכל על גרולייט במעט לחץ, אך אמשיך לעודד אותו ולתת לו מוטיבציה לנצח "זה היה טוב מאוד גרולייט!"
ואז מיד אמהר לפקוד עליו "קדימה במהירות זנק הצידה ומתחמק!"
ולאחר מכן מיד אוסיף "עכשיו תתקדם אליה לעט תוך כידי שאתה תוקף בגחלת חזקה ואל תרפא ממנה, נסה לדחוק אותה לפינה מסויימת!"
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041388]
[B]עומר~[/B]
אתה משליך פוכדור נוסף לעבר מסקריין, הפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. כעבור כמה שניות בלבד, הפוכדור נעצר. מסקריין נלכד! כעת יהיה עליך לבחור בין שני הפוקימונים כשהתחרות תסתיים "נותרה עוד רבע שעה לסיום התחרות!" נשמע קולו של הכרוז. אתה מבחין במאמנים שרצם לידך ומחפשים אחר פוקימון מעניין.
אתה מתחיל לחפש אחרי פוקימון מעניין נוסף, אך לדאבונך אינך מוצא אחד.
"והזמן... נגמר!" קורא הכרוז וצפירה נשמעת ברחבי המתחם, והפוכדורים הרקים שברשותך נעלמים. כעת עליך לבחור באיזה פוקימון אתה רוצה - בידריל או מסקריין?
[/QUOTE]
אפשר לדעת את המתקפות שלהם לפני זה?
-
אחי תקפיא אותי זמנית בבקשה אם ההקפאה ההיא לא נשארה תודה מראש =]
-
[B]לא לשכוח עמוד 30 עם פרס![/B]
[B]עומר~[/B]
בידריל: Fury Attack, Twineedle, Rage, Hadren, Porsuit, Toxic Spikes
מסקריין: Ominous Wind, Bubble, Quick Attack, Gust, Stun Spore, Sweet Scent
[B]ניב~[/B]
אתה נלחם בשביל די קטן שמסביבו נמצא שדה רחב עם עשבים גבוהים יחסית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תיסכול - מתקפה מסוג נורמל שעוצמתה נקבעת לפי השנאה שבין המאמן לפוקימון.
גרואולייט ממתין לרגע המתאים ואז מזנק הצידה, מתחמק ממתקפת תיסכול של באנירי. הוא ממתין רגע ואז פוצח את פיו ומתוכו מגיחים החוצה כדורי אש קטנים שעפים לעבר באנירי ופוגעים בה. היא נופלת על תוך העשבים שמאחוריה פצועה יחסית קשה. היא מנסה לקום ולהשתמש בסטירה כפולה, אך נופלת באמצע הדרך.
[B]עמית~[/B]
טנטקול! אבל זה בסדר כולם מתבלבלים :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משיב את טנטקול לפוכדור שלו ומתחיל לחפש אחר משהו שיהווה אימון בשביל הרקרוס, וכעבור זמן קצר אתה מוצא עץ יחסית גדול שיכול להתאים לאימון.
[B]ליאור~[/B]
אתה מורה ללוקסיו להישאר במקומו והוא מקשיב לך, אבקת השיתוק מתקרבת ועוטפת אותו, ולהפתעתך היא מצליחה לפגוע בו ולשתק אותו "זה שהוא מסוג חשמל לא אומר שהוא לא יכול להיות משותק" אומר לך ארל "קדימה סקיפלום, השתמש בכדורי זרע!" קורא ארל, וסקיפלום משתמש שוב בכדורי זרע שפוגעים בלוקסיו שמנסה לזוז, ומצליח לתקוף! אולם הוא מפספס את הניב החשמלי בכמה סנטימטרים ונופל על הקרקע, אך נראה שהוא התגבר על השיתוק "אוקיי בוא ננסה לסיים את הקרב. קרן סולרית!" קורא ארל, וסקיפלום מתחיל לטעון קרן סולרית.
[B]תומר~[/B]
"גלאם!" אומרת לך גלאמיו בהנהון. אתה משיב את אברה ואת גלמיאו לפוכדור שלהם וממשיך בדרך לעיר אזליה. כעבור הליכה של כשלוש שעות אתה מגיע סוף סוף לצד השני של האגם. אתה מבחין שם במאמנים רבים שיושבים להם ונחים. לא רחוק משם, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1045633][B]תומר~[/B]
"גלאם!" אומרת לך גלאמיו בהנהון. אתה משיב את אברה ואת גלמיאו לפוכדור שלהם וממשיך בדרך לעיר אזליה. כעבור הליכה של כשלוש שעות אתה מגיע סוף סוף לצד השני של האגם. אתה מבחין שם במאמנים רבים שיושבים להם ונחים. לא רחוק משם, אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן.[/QUOTE]
ארוץ במהירות למרכז הפוקימונים כדי לרפא את בויזל התשוש, את גלמיאו המופתעת ואת אברה החזק שלי.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1045633][B]
[B]ליאור~[/B]
אתה מורה ללוקסיו להישאר במקומו והוא מקשיב לך, אבקת השיתוק מתקרבת ועוטפת אותו, ולהפתעתך היא מצליחה לפגוע בו ולשתק אותו "זה שהוא מסוג חשמל לא אומר שהוא לא יכול להיות משותק" אומר לך ארל "קדימה סקיפלום, השתמש בכדורי זרע!" קורא ארל, וסקיפלום משתמש שוב בכדורי זרע שפוגעים בלוקסיו שמנסה לזוז, ומצליח לתקוף! אולם הוא מפספס את הניב החשמלי בכמה סנטימטרים ונופל על הקרקע, אך נראה שהוא התגבר על השיתוק "אוקיי בוא ננסה לסיים את הקרב. קרן סולרית!" קורא ארל, וסקיפלום מתחיל לטעון קרן סולרית.
[/QUOTE]
אני אומר לוקסיו"תתחמק במהירות הכי אפשרית שאתה יכול מן קרן העל של סקיפלום.לאחר מכן רוץ אליו במהירות אדירה ותקוף אותו בניב חשמלי הכי חזק שלך.לאחר את תשתמש בנשיכה תנשוך לו את העלים שעל ראשו"
-
[B]תומר~[/B]
אתה רץ אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה ניגש אל האחות גו'י ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומטפלת בהם וכעבור זמן קצר ניגשת אלייך בחזרה ומוסרת לך אותם.
לפתע, ניגש אלייך אדם עם חכה בידיו "היי, אולי אתה רוצה להרוויח חכה?" הוא שואל אותך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr022.png[/IMG].
ליאור~
[B]קרן סולרית~[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B]
לוקסיו מנצל את זמן הטעינה של הקרן הסולרית ורץ במהירות לעבר סקיפלום, נושך אותו בניב חשמלי וסקיפלום זועק בכאב, אך ממשיך עם הקרן הסולרית. לוקסיו לא משחרר אותו ועובר לנשיכה, שמשפיע בצורה חזקה על סקיפלום. סקיפלום נהדף אחורנית, אולם אז משחרר את הקרן הסולרית ופוגע ישירות בלוקסיו. נוצר פיצוץ גדול ועשן מכסה את הזירה, ושניכם לא יכולים לראות את מה שקורה.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1045679][B]תומר~[/B]
אתה רץ אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה ניגש אל האחות גו'י ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומטפלת בהם וכעבור זמן קצר ניגשת אלייך בחזרה ומוסרת לך אותם.
לפתע, ניגש אלייך אדם עם חכה בידיו "היי, אולי אתה רוצה להרוויח חכה?" הוא שואל אותך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr022.png[/IMG].
[/QUOTE]
"ברור שכן אדוני"אומר לאדון בנימוס רב ואז אחכה לחכה שאני הולך לקבל מהאדון הנחמד ואז אמשיך במסעי לעיר אזליה כדי לקבל את תג המכון השני שלי.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1045679][B]
ליאור~
[B]קרן סולרית~[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B]
לוקסיו מנצל את זמן הטעינה של הקרן הסולרית ורץ במהירות לעבר סקיפלום, נושך אותו בניב חשמלי וסקיפלום זועק בכאב, אך ממשיך עם הקרן הסולרית. לוקסיו לא משחרר אותו ועובר לנשיכה, שמשפיע בצורה חזקה על סקיפלום. סקיפלום נהדף אחורנית, אולם אז משחרר את הקרן הסולרית ופוגע ישירות בלוקסיו. נוצר פיצוץ גדול ועשן מכסה את הזירה, ושניכם לא יכולים לראות את מה שקורה.[/QUOTE]
אני צועק בקול רם בתקוה שלוקסיו ישמע אותי"לוקסיו אני מקווה שאתה בסדר ויכול להמשיך להילחם.אני רוצה שתראה לי סימן שאתה אכן חחי ויכול להמשיך להילחם.תשלח יצוץ לאויר וכך אני ידע שאתה חי ויכול להמשיך לבילחם.תיזהר מסקיפלום".אני מחכה לסימן של לוקסיו
-
[quote]עמית~
טנטקול! אבל זה בסדר כולם מתבלבלים :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משיב את טנטקול לפוכדור שלו ומתחיל לחפש אחר משהו שיהווה אימון בשביל הרקרוס, וכעבור זמן קצר אתה מוצא עץ יחסית גדול שיכול להתאים לאימון.[/quote]
"קדימה הרקרוס!תשתמש בחיתוך לילה!" אומר להרקרוס.
-
[quote=Kogarasumaru;1045633] [B]ניב~[/B]
אתה נלחם בשביל די קטן שמסביבו נמצא שדה רחב עם עשבים גבוהים יחסית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תיסכול - מתקפה מסוג נורמל שעוצמתה נקבעת לפי השנאה שבין המאמן לפוקימון.
גרואולייט ממתין לרגע המתאים ואז מזנק הצידה, מתחמק ממתקפת תיסכול של באנירי. הוא ממתין רגע ואז פוצח את פיו ומתוכו מגיחים החוצה כדורי אש קטנים שעפים לעבר באנירי ופוגעים בה. היא נופלת על תוך העשבים שמאחוריה פצועה יחסית קשה. היא מנסה לקום ולהשתמש בסטירה כפולה, אך נופלת באמצע הדרך.
[/quote]
אסתכל על באנירי בחיוך ואחשוב "קדימה אנחנו מסוגלים להביס אותה!"
מיד אביט בגרולייט במבט רציני ואפקוד עליו בקול רם ויציב "גרולייט מהר, השתמש בשאגה, שאג בעצמה מפנים גרונך והפחד אותה כך שלא תוכל לזוז!"
ואז מיד אוסיף "לאחר מכן תפוס אותו בנשיכה ונשוך אותה עד שתתעלף!"
-
[quote=Kogarasumaru;1045633][B]לא לשכוח עמוד 30 עם פרס![/B]
[B]עומר~[/B]
בידריל: Fury Attack, Twineedle, Rage, Hadren, Porsuit, Toxic Spikes
מסקריין: Ominous Wind, Bubble, Quick Attack, Gust, Stun Spore, Sweet Scent
.[/quote]
אני בוחר במסקריין
"בכל מקרה אפשר למצוא בידריל ביותר קלות" אומר לנייניטילס שלי ואחזור בחזרה.
-
[B]עומר~[/B]
אתה בוחר בפוכדור של מסקריין, ולפתע הפוכדור של בידריל נפתח לבדו, מתוכו מגיח החוצה בידריל באור כחול, מסתכל עליך לרגע ועף לו מהמקום, מותיר בעקבותיו שובל של ניצוץ זהוב. אתה ממשיך להתקדם בחזרה אל הדוכן הראשי של התחרות כשניינטיילס לצידך, שם אתה מוסר את הפוכדור של מסקריין והפקיד לוקח אותו, סורק אותו במחשב ומניח אותו עם מדבקה מיוחדת מאחוריו בתוך מתקן יחד עם פוכדורים של אנשים אחרים "ההכרזה על הזוכה תגיע בעוד כמה דקות, אז תמתין בסבלנות" הוא אומר לך.
מה תעשה?
[B]ניב~[/B]
גרואולייט שומע את הוראותיך והוא יוצא מיד לממש אותם - תחילה הוא רץ אליה ומשתמש בשאגה, שגורם לבאנירי פשוט לפחד. היא מנסה לברוח מהמקום בעקבות מתקפת השאגה, אך גרואולייט רץ במהירות ועוקף אותה, חוסם את דרכה. באנירי מנסה להתחמק, אך המהירות של גרואולייט גדולה יותר והוא משתמש במתקפת נשיכה ופוגעת חזיתית בבאנירי. באנירי עפה אחורנית, ונופלת על השביל החשוף מעולפת.
[B]עמית~[/B]
הרקרוס עף אל עבר העץ ומשתמש בחתך לילה. העץ מתנועע מעט כשהמתקפה פוגעת בו, והרקרוס תופס אותו ומתחיל ללקק מעט שרף שנחשף בו. לפתע, מצמרת העץ נופל על ראשו של הרקרוס פיינקו, שנראה מעט עצבני. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/204.png[/IMG]
[B]תומר~[/B]
"ובכן, קח את זאתי" הוא אומר לך וזורק לעברך חכה שנראית מעט ישנה "אולי זאת חכה ישנה, אך היא שירתה אותי טוב מאוד במהלך השנה האחרונה. בעזרתה יש לי צוות פוקימונים מעולה" הוא אומר לך. "בהצלחה בדרכך!" הוא מוסיף ומתרחק מהמקום. אתה מביט בחכה שבידך, ואתה רואה סימני ידייםן לאורכה. אתה קושר אותה לתיקך בזהירות רבה. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר מאוחר להיום.
[B]ליאור~[/B]
לא מת, מתעלף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
העשן מתפזר לאט לאט, ולדאבונך אתה מגלה את לוקסיו מעולף על הקרקע, בעוד שסקיפלום מרחף לו באוויר, מחייך. "אני חושב שניצחתי" אומר לך ארל, ומשיב את סקיפלום לפוכדור שלו, בעוד מסביב מריעים התלמידים שלו על ניצחונו בקרב "אל תהיה עצוב, יש לך לוקסיו חזק. אם תאמן אותו כמו שצריך הוא יהפוך לפוקימון חשמל חזק במיוחד" הוא אומר לך.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1047083][B]תומר~[/B]
"ובכן, קח את זאתי" הוא אומר לך וזורק לעברך חכה שנראית מעט ישנה "אולי זאת חכה ישנה, אך היא שירתה אותי טוב מאוד במהלך השנה האחרונה. בעזרתה יש לי צוות פוקימונים מעולה" הוא אומר לך. "בהצלחה בדרכך!" הוא מוסיף ומתרחק מהמקום. אתה מביט בחכה שבידך, ואתה רואה סימני ידייםן לאורכה. אתה קושר אותה לתיקך בזהירות רבה. אתה מסתכל על השעון ורואה שכבר מאוחר להיום.
[/QUOTE]
'כדי שאני אלך לאחות ג'וי לבקש חדר ללון בו היום' אחשוב לעצמי ואז אלך לאחות ג'וי, אבקש ממנה חדר ואז שהיא תיתן לי את החדר אשן בו ליום חדש.
-
[b]תומר~[/b]
אתה ניגש חזרה לאחות גו'י ומבקש ממנה חדר ללילה. היא מסתכלת במפתחות שמאחורה ואומרת לך "מצטערת אך כל החדרים תפוסים, אך אני בטוחה שבחדר הזה יסכימו לקבל אותך" היא אומרת לך ומוסרת לך מפתח לחדר "זה חדר לכמה מקומות אז זו לא תהיה בעיה" היא אומרת לך וחוזרת לעסוק בעניינה.
-
[quote=Kogarasumaru;1047083]
[B]ניב~[/B]
גרואולייט שומע את הוראותיך והוא יוצא מיד לממש אותם - תחילה הוא רץ אליה ומשתמש בשאגה, שגורם לבאנירי פשוט לפחד. היא מנסה לברוח מהמקום בעקבות מתקפת השאגה, אך גרואולייט רץ במהירות ועוקף אותה, חוסם את דרכה. באנירי מנסה להתחמק, אך המהירות של גרואולייט גדולה יותר והוא משתמש במתקפת נשיכה ופוגעת חזיתית בבאנירי. באנירי עפה אחורנית, ונופלת על השביל החשוף מעולפת.
[/quote]
"יש מעולה!" אקרא בקול ובחיוך גאה.
"ההית ענק גרולייט כל הכבוד לך!" אשבח אותו ואקרוץ עליו, אחזיר אותו לפוקדור ואשלוף מהתיק פוקדור ריק.
אנשק אותו למזל ואלחש "קדימה, תפוס אותה!" ואז אזרוק את הפוקדור על באנירי במדוייק!
ואחכה בציפייה ובמתח לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1047083][B]
[B]ליאור~[/B]
לא מת, מתעלף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
העשן מתפזר לאט לאט, ולדאבונך אתה מגלה את לוקסיו מעולף על הקרקע, בעוד שסקיפלום מרחף לו באוויר, מחייך. "אני חושב שניצחתי" אומר לך ארל, ומשיב את סקיפלום לפוכדור שלו, בעוד מסביב מריעים התלמידים שלו על ניצחונו בקרב "אל תהיה עצוב, יש לך לוקסיו חזק. אם תאמן אותו כמו שצריך הוא יהפוך לפוקימון חשמל חזק במיוחד" הוא אומר לך.[/QUOTE]
אני אומר לארל"תודה על הטיפ שנתת לי אני לא אשכח אתו.הסקיפלום גם שלך באמצת חזק מאוד".אני מחזיר את לוקסיו לפוכדור שלו והולך למרכז הפוקימונים של העיר
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1047087][b]תומר~[/b]
אתה ניגש חזרה לאחות גו'י ומבקש ממנה חדר ללילה. היא מסתכלת במפתחות שמאחורה ואומרת לך "מצטערת אך כל החדרים תפוסים, אך אני בטוחה שבחדר הזה יסכימו לקבל אותך" היא אומרת לך ומוסרת לך מפתח לחדר "זה חדר לכמה מקומות אז זו לא תהיה בעיה" היא אומרת לך וחוזרת לעסוק בעניינה.[/QUOTE]
אני אלך לקומה שהאחות נתנה לי בעזרת המספר של המפתח ואז שאני אגיע לחדר אדפוק בדלת בעזרת ידי ואז שיפתחו לי את החדר אגיד:"שלום אני שותף רק להערב כי כול החדרים תפוסים אז זה אפשרי?!"
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1047083][B]עמית~[/B]
הרקרוס עף אל עבר העץ ומשתמש בחתך לילה. העץ מתנועע מעט כשהמתקפה פוגעת בו, והרקרוס תופס אותו ומתחיל ללקק מעט שרף שנחשף בו. לפתע, מצמרת העץ נופל על ראשו של הרקרוס פיינקו, שנראה מעט עצבני. [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/204.png[/IMG][/QUOTE]
"סליחה פינקו!" אומר לפינקו בסלחנות "לא ידעתי שהיית על העץ,פשוט רציתי לאמן את הרקרוס.אשמח אם תסלח לי."
-
[B]תומר~[/B]
אתה עולה לאט לאט אל החדר, וכעבור זמן קצר ניצב מולו. אתה מתקרב אל הדלת כשלפתע היא נפתחת ואתה מתנגש בבחור שמגיח החוצה מתוכה "אאוץ! מזה היה?!" אתה שומע קול. אתה מתאושש לאט לאט ומביט בבחור, מזהה שזהו ברי! "אוי לא, לא אתה שוב!" הוא אומר לך ונעמד מיד על רגליו "אתה הולך לשלם על זה שניצחת את הפרינפלאפ שלי!" הוא קורא לעברך בנחישות ומיד מוציא פוכדור החוצה "או כן, כדאי שנילחם בזירה הגדולה שבחוץ" הוא אומר ורץ החוצה במהירות [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG].
[B]ליאור~[/B]
אתה מודה לארל על הקרב ועל מה שלמדת ממנו, אתה משיב את לוקסיו המעולף לפוכדור שלו ואתה פונה אל עבר מרכז הפוקימונים של העיר, וכעבור כעשר דקות מגיע אליו. אתה נכנס פנימה ופונה אל עבר האחות גו'י, שם אתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים שלך ומניחה אותם במכונה שמאחורייך, וכעבור כמה דקות מחזירה לך אותם.
[B]ניב~[/B]
אתה שמח מהניצחון של גרואולייט כנגד באנירי, ואתה שולף פוכדור ריק מחגורתך "פוכדור... צא!" אתה קורא ומשליך אותו אל עבר באנירי המעולפת. הפוכדור נוגע בה, ושואב אותה פנימה. לאחר מכן הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה מספר פעמים. לבסוף, הוא נעצר. באנירי נלכדה!
[B]עמית~[/B]
[B]פתחת עמוד 30! פוצי'אנה שלך נשלח לפרופסור.[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B]
פיינקו לא ממש מקשיב לך, והוא תוקף את הרקרוס עם נשיכת חרק שפוגעת בו ומפילה אותו מהעץ. הרקרוס קם מיד כועס, על כך שהפריעו לו לאכול.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1047098][B]תומר~[/B]
אתה עולה לאט לאט אל החדר, וכעבור זמן קצר ניצב מולו. אתה מתקרב אל הדלת כשלפתע היא נפתחת ואתה מתנגש בבחור שמגיח החוצה מתוכה "אאוץ! מזה היה?!" אתה שומע קול. אתה מתאושש לאט לאט ומביט בבחור, מזהה שזהו ברי! "אוי לא, לא אתה שוב!" הוא אומר לך ונעמד מיד על רגליו "אתה הולך לשלם על זה שניצחת את הפרינפלאפ שלי!" הוא קורא לעברך בנחישות ומיד מוציא פוכדור החוצה "או כן, כדאי שנילחם בזירה הגדולה שבחוץ" הוא אומר ורץ החוצה במהירות [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG].
[/QUOTE]
"טוב בארי...אז בוא נלך אם אתה רוצה!"אומר לבארי ואז אלך עם בארי לזירה הגדולה שבחוץ.
-
[quote=Kogarasumaru;1047098]
[B]ניב~[/B]
אתה שמח מהניצחון של גרואולייט כנגד באנירי, ואתה שולף פוכדור ריק מחגורתך "פוכדור... צא!" אתה קורא ומשליך אותו אל עבר באנירי המעולפת. הפוכדור נוגע בה, ושואב אותה פנימה. לאחר מכן הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להתנדנד ימינה ושמאלה מספר פעמים. לבסוף, הוא נעצר. באנירי נלכדה!
[/quote]
"ייששש באנירי שלי!" אצהל בקול גדול ומאושר ואלך לקחת את הפוקדור.
ארים אותו אביט בוא ואמלמל "ברוכה הבאה לצוות!" ומיד אשים אותו בחגורה במעט התלהבות.
ואז אביט לשמיים לראות מה המצב (לילה, יום, מחשיך.. צהריים) ואתחיל להתקדם לעבר היעד הבא שלי בצעדים בטוחים!
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1047098]
[B]עמית~[/B]
[B]פתחת עמוד 30! פוצי'אנה שלך נשלח לפרופסור.[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B]
פיינקו לא ממש מקשיב לך, והוא תוקף את הרקרוס עם נשיכת חרק שפוגעת בו ומפילה אותו מהעץ. הרקרוס קם מיד כועס, על כך שהפריעו לו לאכול.[/QUOTE]
אוקיי..
---------
"טוב הרקרוס!הינה אימון מצוין!" אומר להרקרוס "תתקוף את פינקו עם חיתוך לילה!"