-
[QUOTE=טום רידל;[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הנער צועק לך בעצב:"אתה לא יכול לעזור לי,אני תקוע פה לנצח!" אתה רואה שהאי נעלם,מזלך שניצלת,אך נותרה בעיה אחת קטנה,הסירה של צ'רלס שטה חזרה מזמן,אתה תקוע באמצע ים סוער ואין לך לאן ללכת.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אחפש משהו צף להישען עליו אם אמצא אשען עליו ואתן לו לסחוף אותי,
אם לא אמצא אשאר במקומי ואצעק לעזרה בתקווה שמישהו אשמע ותוך כדי זה אחפש פוקימון במים,
שאולי יסכים לעזור לי.
-
[QUOTE=טום רידל;1042134][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שברמי שלך לא מגיבה לפקודות שלך,אתה רואה שטוד משתעמם ואומר לאיווזור שלו:"איווזור,תשתמש פשוט בניב אש בשביל שהברמי הזו תוכל לצאת".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"כן אין שום בעיה שאני ארפא לך אותם,כול שמרכזי הפוקימונים סגורים יש תורנות מסביב לעיר של האחיות למקרה הצורך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הנער אומר לך:"ברגע שהאי נעלם ואתה בתוכו הוא הופך להיות כלא,אם לא תקפוץ עכשיו מהאי תהיה כלוא פה איתי לעד,הפוקימונים שלך לא יתפתחו ולא תזכה בליגה,חלומי התנפץ בגלל שדחפתי את האף שלי לאי הזה,קפוץ עכשיו,ואם אתה מעוניין לחזור,תחזור מחר,עם זריחה,יהיה לך את כול היום,האחים לא יוצאים ביום רק בלילה,עם שקיעה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהים סביבך נעלם,אתה שוב בעולם המסתורי הזה של ראשיהם,הוא מחייך אליך ואומר לך:"תודה לך,פתרת את התעלומה שאני לא הצלחתי לפתור".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה שאלו לא דארקאי ולא לטיאוס אלה אתה רואה שלושה אנשים בעלי גלימות שחורות,אתה רואה ששניים מהם מחזקים פוכדור מוזר,הפוכדור הוא סגול,עם פסים אדומים ועם האות [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]M[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] על המכסה,זה מאסטרבול![/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריקואזה אומר לך:"מצטער,אך לא אני קובע את שבילי הים,אם שליט הימים-מאנפי החליט שהוא לוקח אותך לעיר סנופויט,יש לך שתי אופציות,לחכות עד שספינה תגיע לפה ותציל אותך,או ללכת פשוט לעיר סנופויט,הבחירה בידך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס משתמש במתקפה על חושית,פעם אחר פעם בשביל לפגוע בהם אחד-אחד,לא כמכה סדרתית,אתה שומע קול שאומר:"בליטזלה תשתמש במכת ברק!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=olive][FONT=Arial][בליטזלה=[/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial]Blitzle[/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial],פוקימון הזברה החשמלית צורה ראשונה מדור 5][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]חפצי האגדה חולקו,כול משתמש מוזמן לדעת איזה חפץ אגדי השיג,בעוד שלושה ימים,ה-12.3.2011,שני המשתמשים בעלי הכי הרבה הודעות במשחק,ישיגו את האגדיים של החפץ,בהצלחה לכולם,יש לכם שלושה ימים להשיג הכי הרבה הודעות בשביל לקבל את ביצת האגדי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר בכעס ''היי אני רוצה לתפוס אותם''
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*סתם כי בא לי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עומר אומר לך:"הכול עניין של טקטיקה,הפיקאצ'ו שלי פשוט היה זריז מידי בשביל פוקימוני הרעל שלו,הוא פעם אחת נפגע מזנב רעל של נינדורן אך למזלי פיקאצ'ו לא קיבל הרעלה,יש לי רעיון,לך למרכז הפוקימונים ותפגוש אותי פה".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאפיני משתמשת במתקפת אגרוף ממוקד על צ'ימצ'אר שלך,אתה רואה אותו שולח מתקפת גחלת על האפיני ופוגע בה,אתה רואה שהיא מתחילה להאדים,אתה מבין שהאפיני חטפה כיווה וצ'ימצ'אר למד גחלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר למד גחלת![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה גל אדיר מתקרב אליך,הדבר האחרון שאתה זוכר הוא מכה חזקה מאוד,אתה רואה אור כחול,אתה שומע קול מרוחק של בן שאומר:"הוא מת?" אתה שומע קול של נערה שאומרת:"לא ג'ו,אני רואה שהוא מתעורר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שני מאמנים שנלחמים זה בזה,אתה רואה שאחד מהם משתמש בפיצ'ו ואחד מהם משתמש בטיירוג,אתה רואה שהטיירוג משתמש במיוחד בהגנה,אתה מבין שהמאמן שלו רוצה שהוא יתפתח להיטמונצ'אן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבידריל יותר מהיר מסניבי שלך והוא משתמש במתקפת עוקץ רעיל שפוגע בסניבי שלך,אתה שומע קול של נערה שאומרת לך:"אתה מודע לזה ששליחת פוקימון עשב על פוקימון רעל שחזק ממנו זה לא רעיון טוב נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שאגה רמה,אתה רואה שרג'יגיגאס מתחיל לזוז,אתה מתרחק ממנו במהירות רבה מאוד,אתה שומע קול רובוטי מזמזם משהו,אתה שומע קול שאומר לך:"למה הערת אותי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אחד יהיה שלך אחד יהיה שלי,מה הבעיה,לי חסר פוקימון אדמה טוב,אז אני אתפוס את הברמי הזו,אתה תלכוד אחד אחר,הולך,אני הייתי ממליץ על הברמי שהיא מסוג מתכת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1042382][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאפיני משתמשת במתקפת אגרוף ממוקד על צ'ימצ'אר שלך,אתה רואה אותו שולח מתקפת גחלת על האפיני ופוגע בה,אתה רואה שהיא מתחילה להאדים,אתה מבין שהאפיני חטפה כיווה וצ'ימצ'אר למד גחלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר למד גחלת![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד למדת את מתקפת האש הראשונה שלך.יופי עכשיו רוץ אל האפיני ותשתמש עליה בגחלת שתחטוף עוד כויה חזקה לגוף שלה.לאחר מכן תשתמש בשריטות במקום שהיא חטופה כוויות כך ה יכאב לה יותר"
-
[QUOTE]YamiYugi
אתה שומע שאגה רמה,אתה רואה שרג'יגיגאס מתחיל לזוז,אתה מתרחק ממנו במהירות רבה מאוד,אתה שומע קול רובוטי מזמזם משהו,אתה שומע קול שאומר לך:"למה הערת אותי?".[/QUOTE]
"סליחה סליחה רג'יגיגאס!" אומר בטון מחילה "ריקואזה ביקש ממני להעיר אותך,ממש מצטער אם הפרעתי לך.." ואניח את ידי בתנוחת הגנה ואתרחק.
-
[quote=טום רידל;1042382]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבידריל יותר מהיר מסניבי שלך והוא משתמש במתקפת עוקץ רעיל שפוגע בסניבי שלך,אתה שומע קול של נערה שאומרת לך:"אתה מודע לזה ששליחת פוקימון עשב על פוקימון רעל שחזק ממנו זה לא רעיון טוב נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מי את ? " אשאל את הנערה ואכניס את סניבי לפוכדור.
ואנסה למצוא את הנערה
-
[QUOTE=טום רידל;1042382][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עומר אומר לך:"הכול עניין של טקטיקה,הפיקאצ'ו שלי פשוט היה זריז מידי בשביל פוקימוני הרעל שלו,הוא פעם אחת נפגע מזנב רעל של נינדורן אך למזלי פיקאצ'ו לא קיבל הרעלה,יש לי רעיון,לך למרכז הפוקימונים ותפגוש אותי פה".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"אוקי עומר"אומר לעומר ואז אלך למרכז הפוקימונים, ארפא את הפוקימונים שלי ואז אלך למקום שדיברתי עם עומר ואקווה שהוא יסביר לי איך לנצח את טוד.
-
[QUOTE=טום רידל;1042382][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה גל אדיר מתקרב אליך,הדבר האחרון שאתה זוכר הוא מכה חזקה מאוד,אתה רואה אור כחול,אתה שומע קול מרוחק של בן שאומר:"הוא מת?" אתה שומע קול של נערה שאומרת:"לא ג'ו,אני רואה שהוא מתעורר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שני מאמנים שנלחמים זה בזה,אתה רואה שאחד מהם משתמש בפיצ'ו ואחד מהם משתמש בטיירוג,אתה רואה שהטיירוג משתמש במיוחד בהגנה,אתה מבין שהמאמן שלו רוצה שהוא יתפתח להיטמונצ'אן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שאגה רמה,אתה רואה שרג'יגיגאס מתחיל לזוז,אתה מתרחק ממנו במהירות רבה מאוד,אתה שומע קול רובוטי מזמזם משהו,אתה שומע קול שאומר לך:"למה הערת אותי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אחד יהיה שלך אחד יהיה שלי,מה הבעיה,לי חסר פוקימון אדמה טוב,אז אני אתפוס את הברמי הזו,אתה תלכוד אחד אחר,הולך,אני הייתי ממליץ על הברמי שהיא מסוג מתכת".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''אני יקח את שני הבורמיים שנשארו ואתה אחד'' ואחרי זה אני אומר לפוקימון שלי ''תתקוף את שלושתם בעל חושי ואחרי זה אני זורק פוכדור על שניים מהם''
-
[QUOTE]Bhrui10
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שני מאמנים שנלחמים זה בזה,אתה רואה שאחד מהם משתמש בפיצ'ו ואחד מהם משתמש בטיירוג,אתה רואה שהטיירוג משתמש במיוחד בהגנה,אתה מבין שהמאמן שלו רוצה שהוא יתפתח להיטמונצ'אן.[/QUOTE]
ממשיך להביט בקרב,לאחר כמה דקות חוזר לחיפוש פוקימונים לתפיסה
-
[QUOTE=טום רידל;1042382]
[[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אפתח את עיניי ואומר,
''מה זה איפה אני??'',תוך כדי שפשוף ראש מהמכה מסתכל על מי שסביבי.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה חוזר ממרכז הפוקימונים ואתה רואה את עומר מדבר עם הפיקאצ'ו שלו,הוא מביט בך ואומר לך:"טוב,תוציא פוקימון,ונתחיל עם הקרב שלנו".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר ממשיך להשתמש בגחלת,אתה מבין שהוא אוהב להשתמש במתקפה הזו,אתה רואה שהכיווה של האפיני מחמירה,אתה רואה שבסוף היא נופלת מובסת,האחות ג'וי מחזירה את האפיני ומוציא את צ'לסי שלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר הביס את האפיני,1-0 לטובתך,האחות ג'וי הוציאה צ'לסי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאתה על חוף הים אך אתה לא יודע באיזה עיר אתה או באיזה מחוז אתה בכלל,מסביבך יש שני ילדים,כנראה אלה שטיפלו בך,אתה שומע את הילדה אומרת בהתרגשות:"ג'ו הוא התעורר!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתחיל לחפש פוקימונים לתפיסה,זה לא היה קשה במיוחד תוך חמש דקות מצאת:מנצ'קלס שמשחק עם ברמי,קומבי עוד מנצ'קלס וסניבי,וראית גם שלושה טריקו ישנים על עץ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה יוצאת מהעצים,אתה רואה שיש לה עיניים ירוקות כמו אזמרגד,בגדיה לבנים כמו השלג,היא מחייכת ואומרת לך:"אני מי שאני,אתה ראית את שני האנשים המוזרים האלה,הם תפסו לטיאוס!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את קולו המתכתי של רג'יגיגאס אומר לך:"אם ריקואזה קרא לי,זה בוודאי חשוב מאוד,הובל אותי אל ריקואזה" אתה רואה שרג'יגיגאס קטן וקטן,אתה רואה אותו משתנה לפוכדור מוזר מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילד צוחק ואומר לך:"למה אתה רוצה ליצור כפל סוגים,זה מיותר ולא רצוי עדיף לך לתפוס פוקימון אחד מהשניים,תתקוף אחד,אני אתקוף את שלי והשלישי נניח לו,הולך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1042726][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה חוזר ממרכז הפוקימונים ואתה רואה את עומר מדבר עם הפיקאצ'ו שלו,הוא מביט בך ואומר לך:"טוב,תוציא פוקימון,ונתחיל עם הקרב שלנו".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"טוב אני אוציא את איווי שלי אז צא איווי!"אומר בשמחה ואז אוציא את איווי תוך כדי שאני אומר לאיווי:"איווי תתכונן לקרב קשה אבל אני יודע שתנצח!"
-
[QUOTE=טום רידל;1042726]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאתה על חוף הים אך אתה לא יודע באיזה עיר אתה או באיזה מחוז אתה בכלל,מסביבך יש שני ילדים,כנראה אלה שטיפלו בך,אתה שומע את הילדה אומרת בהתרגשות:"ג'ו הוא התעורר!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''שלום אתה בטח ג'ו'', אומר לילד ואפנה לילדה,
''ומי את??'', לאחר שהיא תענה אומר,''וואו תודה רבה שהצלתם אותי דרך אגב איפה אני?''.
-
[QUOTE]YamiYugi
אתה שומע את קולו המתכתי של רג'יגיגאס אומר לך:"אם ריקואזה קרא לי,זה בוודאי חשוב מאוד,הובל אותי אל ריקואזה" אתה רואה שרג'יגיגאס קטן וקטן,אתה רואה אותו משתנה לפוכדור מוזר מאוד.[/QUOTE]
אקח את הפוכדור ואומר לו:"אוקיי רג'יגיגאס!",אשים את הפוכדור בכיס ואלך אל השביל שהוביל אותי אל ריקואזה.
-
[QUOTE=טום רידל;1042726][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר ממשיך להשתמש בגחלת,אתה מבין שהוא אוהב להשתמש במתקפה הזו,אתה רואה שהכיווה של האפיני מחמירה,אתה רואה שבסוף היא נופלת מובסת,האחות ג'וי מחזירה את האפיני ומוציא את צ'לסי שלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר הביס את האפיני,1-0 לטובתך,האחות ג'וי הוציאה צ'לסי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אני אטומר לצ'ימצ'אר"יופי שאתה אהוב להשתמש בגחלת אני אתןן לך להשתמש הרבה פעמיים בגחלת.טוב רוץ לעבר צ'לסי ותקוף אותו בגחלת בלי הפסקה.לאחר זאת תקוף אותה בשריטות חזקות"
-
[QUOTE=טום רידל;1042726][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאתה על חוף הים אך אתה לא יודע באיזה עיר אתה או באיזה מחוז אתה בכלל,מסביבך יש שני ילדים,כנראה אלה שטיפלו בך,אתה שומע את הילדה אומרת בהתרגשות:"ג'ו הוא התעורר!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתחיל לחפש פוקימונים לתפיסה,זה לא היה קשה במיוחד תוך חמש דקות מצאת:מנצ'קלס שמשחק עם ברמי,קומבי עוד מנצ'קלס וסניבי,וראית גם שלושה טריקו ישנים על עץ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה יוצאת מהעצים,אתה רואה שיש לה עיניים ירוקות כמו אזמרגד,בגדיה לבנים כמו השלג,היא מחייכת ואומרת לך:"אני מי שאני,אתה ראית את שני האנשים המוזרים האלה,הם תפסו לטיאוס!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את קולו המתכתי של רג'יגיגאס אומר לך:"אם ריקואזה קרא לי,זה בוודאי חשוב מאוד,הובל אותי אל ריקואזה" אתה רואה שרג'יגיגאס קטן וקטן,אתה רואה אותו משתנה לפוכדור מוזר מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילד צוחק ואומר לך:"למה אתה רוצה ליצור כפל סוגים,זה מיותר ולא רצוי עדיף לך לתפוס פוקימון אחד מהשניים,תתקוף אחד,אני אתקוף את שלי והשלישי נניח לו,הולך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מצטער שהעתקתי את הכל..
---
"אני יודע ! וגם ממקודם לטיאוס נלחם עם דארקריי וניצח אותו! לדארקריי היה ריולו מוזר... את יודעת על זה משהו ? "
אשאל אותה בבהלה
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עומר מלטף את פיקאצ'ו ואומר לו:"תנצח את האיווי הזה,בעזרת גל הלם!" אתה רואה שפיקאצ'ו קופץ לשמיים,הוא מסתובב סיבוב בורג ואז זה קורא,פיקאצ'ו שולח גל שנראה כמו ברק כחול שפוגע באיווי שלך,אתה רואה שאיווי נרתע לאחור פתאום,אתה רואה שלעומר יש חיוך שאומר "הכול לפי התוכנית".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'לסי משתמשת במתקפת שאגה,המתקפה יוצאת מפיה של צ'לסי בצורת הד אדום-סגול שפוגע בצ'ימצ'אר שלך וגורם לו סבל רב,אתה שומע את האחות ג'וי אומרת:"שאגה היא מתקפה מסוג אופל,פוקימונים מסוג אופל לא מרחמים על אויביהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה לא עונה לך,אך הנער אומר בהיסוס:"אתה בעיר סאנישור,מה שמוזר הוא שנראת כמו מת,מאיפה אתה מגיע,מאמליה,הואן או מחוז אחר,אני אתפלא אם הגעת מג'וטו או אורן,כי לא היית שורד מסע כה ארוך בים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מסתכלת עליך במבט מהורהר,היא לא יודעת אם לחשוב שאתה צודק או לחשוב שאתה פסיכי היא לבסוף אומרת:"לא,לא שמעתי על ריאולו אך פוקימוני החרק והעשב של האזור חשו שמשהו קרה,אתה מבין פוקימונים אגדיים לא אמורים להיות בשבי,כול פעם שזה קורה,זה מסוכן מאוד!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש איך האנרגיה של רג'יגיגאס פוגעת בתוך כיסך,אתה מתקרב למקום שבו אמור להיות הגשר אך אתה נזכר לפתע במשהו,אתה צעדת והגעת רק לחצי הדרך ואז שוגרת לפתח המקדש,אתה רואה נער מוכר לך מקום,זה ריקואזה![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1042919][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עומר מלטף את פיקאצ'ו ואומר לו:"תנצח את האיווי הזה,בעזרת גל הלם!" אתה רואה שפיקאצ'ו קופץ לשמיים,הוא מסתובב סיבוב בורג ואז זה קורא,פיקאצ'ו שולח גל שנראה כמו ברק כחול שפוגע באיווי שלך,אתה רואה שאיווי נרתע לאחור פתאום,אתה רואה שלעומר יש חיוך שאומר "הכול לפי התוכנית".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"למה אתה מתכוון?"אשאל את עומר בעודי אומר לאיווי:"איווי תשתמש בכדור צל על פיקאצ'ו ואז עם הוא מתחמק תפתיע אותו בעל-חושי בכול כוחך!"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי לא משתמש במתקפת כדור צל כפי שביקשת אלא מסתכל במבט מפוחד על פיקאצ'ו ועל עומר,אתה רואה שפיקאצ'ו משתמש במתקפת רעם אך לא על איווי,אתה רואה שהרעם האדיר והצהוב שיצא מגופו של פיקאצ'ו פוגע בענן לבן שלאט לאט מתחיל להשחיר בצורה מדהימה ומפחידה בו זמנית.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1042919][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'לסי משתמשת במתקפת שאגה,המתקפה יוצאת מפיה של צ'לסי בצורת הד אדום-סגול שפוגע בצ'ימצ'אר שלך וגורם לו סבל רב,אתה שומע את האחות ג'וי אומרת:"שאגה היא מתקפה מסוג אופל,פוקימונים מסוג אופל לא מרחמים על אויביהם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"שאגה זה מתקפה טובה יופפי שאת לא מרחמת על צ'ימצ'אר שלי זה טוב מאוד". אני אומ ר לצ'ימצ'אר"רוץ אל צ'נסי וץתקוף אותו בשריטות על תרחם עליה כמו שהיא לא מרחמת עליך שכתקפה בשאגה.לאחר מכן תקוף את צ'נסי בגחלת"
-
[QUOTE=טום רידל;1042927][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי לא משתמש במתקפת כדור צל כפי שביקשת אלא מסתכל במבט מפוחד על פיקאצ'ו ועל עומר,אתה רואה שפיקאצ'ו משתמש במתקפת רעם אך לא על איווי,אתה רואה שהרעם האדיר והצהוב שיצא מגופו של פיקאצ'ו פוגע בענן לבן שלאט לאט מתחיל להשחיר בצורה מדהימה ומפחידה בו זמנית.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"למה פיקאצ'ו עשה זאת?!תענה לי עומר!"אצעק לעבר עומר תוך כדי שאני תופס את איווי בחוזקה כדי שלא אברח לי.
-
[QUOTE=טום רידל;1042919]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה לא עונה לך,אך הנער אומר בהיסוס:"אתה בעיר סאנישור,מה שמוזר הוא שנראת כמו מת,מאיפה אתה מגיע,מאמליה,הואן או מחוז אחר,אני אתפלא אם הגעת מג'וטו או אורן,כי לא היית שורד מסע כה ארוך בים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
*כתוב בהתחלה שאנחנו כולם במשחק מטווינליף אז אני אתייחס בהתאם
-------------------------------------
''האמת היא,היא שאני מטווינליף פשוט הגעתי לאי שנקרא האי הנעלם ובקיצור הייתי חיי לברוח משם והים היה סוער,
אז קפצתי למים והדבר האחרון שאני זוכר זה שעלה עליי גל גדול מאוד ואז בום אני פה איתכם'',
דרך אגב אל תפחדו ממני תאמינו לי כרגע אני זה שצריך לחשוש,אני פה תשוש עם שני זרים שאני לא מכיר,
אז לא נראה לי שאתם צריכים לדאוג אם אני לא דואג'', אומר להם באדיבות.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שעומר מחייך ואומר לך:"כדי שזה יפגע בפיקאצ'ו וזה יגרום שמתקפות החשמל שלו יביסו את איווי שלך,לכן גם השתמשתי במתקפת הרתעה,בשביל שהוא לא יפריע לי ולפיקאצ'ו אל תדאג הוא לא יברח לך יש לך אולי פחות מחמש דקות לפני שהחשמל יחזור בצורת ברק אדיר לפיקאצ'ו שלי".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר אינו מוותר לצ'לסי,אתה רואה סימני פגיעה חמורים מאוד על כול גופו,צ'ימצ'אר מתחיל לזהור בהילה אדומה,אישוניו מצטמצמים עיניו אדומות,הוא משתמש בלהט,אתה מבין שזה הצ'אנס שלך להביס את צ'נסי-להשתמש בגחלת עם צ'ימצ'אר-להט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר משתמש ביכולת להט!
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ו אומר לך:"אז,ילד מהעיירה טוונליף אתה מוכן להילחם נגד מנהיג המכון פה,לדעתי הוא יקבל אותך גם אם פוקימון אחד,אגב קח את צ'רמנדר שלך" הוא זורק אליך את הפוכדור של צ'רמנדר הוא מוסיף:"הוא צף לידך אז שמרתי לך אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1042951][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שעומר מחייך ואומר לך:"כדי שזה יפגע בפיקאצ'ו וזה יגרום שמתקפות החשמל שלו יביסו את איווי שלך,לכן גם השתמשתי במתקפת הרתעה,בשביל שהוא לא יפריע לי ולפיקאצ'ו אל תדאג הוא לא יברח לך יש לך אולי פחות מחמש דקות לפני שהחשמל יחזור בצורת ברק אדיר לפיקאצ'ו שלי".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"אני כולה רציתי לדעת איך מנצחים את טוד!"אומר לעומ תוך כדי שאני מלטף את איווי במהירות כדי שהוא יתעורר מהרתעה ואז אגיד לו:"איווי תתקוף את פיקאצ'ו בכדור צל ואז בעל-חושי שיעיף אותו מכאן!"
-
[QUOTE=טום רידל;1042951][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר אינו מוותר לצ'לסי,אתה רואה סימני פגיעה חמורים מאוד על כול גופו,צ'ימצ'אר מתחיל לזהור בהילה אדומה,אישוניו מצטמצמים עיניו אדומות,הוא משתמש בלהט,אתה מבין שזה הצ'אנס שלך להביס את צ'נסי-להשתמש בגחלת עם צ'ימצ'אר-להט.[/SIZE][/FONT]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצצמ'ימצ'אר "יופי זה הצ'אנס שלנמו להביס את הצ'אנסי של האחות גכ'וי.טוב תשתמש בגחלת שתהיה מחוזקת מיכולת הלט שלך.הגחלת האשדירה שלך תפגע בצ'אנסי ותגרום לו לכוויות קשות ואלי להפסד.לאחר מכן רוץ אליה ותרוף בשריטות אותה"
-
[QUOTE=טום רידל;1042951]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ו אומר לך:"אז,ילד מהעיירה טוונליף אתה מוכן להילחם נגד מנהיג המכון פה,לדעתי הוא יקבל אותך גם אם פוקימון אחד,אגב קח את צ'רמנדר שלך" הוא זורק אליך את הפוכדור של צ'רמנדר הוא מוסיף:"הוא צף לידך אז שמרתי לך אותו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''תודה אבל לא נראה לי שאני יכול לנצח את מנהיג המכון אתה מבין אני אף פעם לא נלחמתי עוד אפילו לא קרב נגד פוקימון פראי,יש מצב שנילחם אחד על אחד כדי שאוכל להתאמן ולחזק את הצ'ארמנדרית שלי??'',
אומר לילד ואפנה לילדה,''דרך אגב עוד לא אמרת לי איך קוראים לך כמו שאת יודעת קוראים לי עידן נעים מאוד'', אומר לה ואושיט יד ללחיצה.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עומר אומר את המילים הבאות:"מאוחר מדי" אתה רואה ברק ענקי פוגע בפיקאצ'ו אתה רואה אותו מחייך כמו עומר,אתה רואה שהוא משתמש במכת ברק שדומה יותר לפיצוץ חשמלי,אתה רואה שהגל הצהוב המסוכן מתקרב לאיווי ומביס אותו,עומר מחזיר את פיקאצ'ו ואומר לך:"הבעיה שלך היא שאתה מתעסק יותר מדי בפוקימונים ולא בזירה" והוא ממשיך בדרכו.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הפסדת לעומר.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר-להט משתמש בגחלת-להט שפוגעת בצ'לסי ומביסה גם אותה במהירות,אתה רואה שהאחות ג'וי מעט נלחצת,אתה רואה שהיא מוציאה את הבליסי שלה,הפוקימון האחרון שיש לה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר-להט הביס את צ'לסי,האחות ג'וי הוציאה את בליסי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ו מחייך ואומר לך:"בטח,אין שום בעיה,אני משתמש בפוקימוני דרקון,כמו מנהיג המכון שלנו פה,הוא מנהיג עוצמתי,מסוכן וחזק,אבא שלי" הילדה מוסיפה:"וגם שלי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהוא מוציא את הפוקימון הראשון שלו,דרטיני.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1042967][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]עומר אומר את המילים הבאות:"מאוחר מדי" אתה רואה ברק ענקי פוגע בפיקאצ'ו אתה רואה אותו מחייך כמו עומר,אתה רואה שהוא משתמש במכת ברק שדומה יותר לפיצוץ חשמלי,אתה רואה שהגל הצהוב המסוכן מתקרב לאיווי ומביס אותו,עומר מחזיר את פיקאצ'ו ואומר לך:"הבעיה שלך היא שאתה מתעסק יותר מדי בפוקימונים ולא בזירה" והוא ממשיך בדרכו.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הפסדת לעומר.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]
"בוא איווי תחזור לפוקדור שלך"אומר לאיווי בכעס ותוך כדי אחזיר אותו לפוקדור שלו בכעס, אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות אותו ואז אלך לאתמן עם הפוקימונים שלי כדי להילחם נגד טוד.
-
[QUOTE=טום רידל;1042967][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר-להט משתמש בגחלת-להט שפוגעת בצ'לסי ומביסה גם אותה במהירות,אתה רואה שהאחות ג'וי מעט נלחצת,אתה רואה שהיא מוציאה את הבליסי שלה,הפוקימון האחרון שיש לה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר-להט הביס את צ'לסי,האחות ג'וי הוציאה את בליסי.[.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"הפוקימוניםשלך הם רק שושלת התפחות של אפיני את לא יכולה לגוון קצת בפוקימונים שלך.אפילו שאת אחות ג'וי אל תשתמש בפוקמני נורמל הם חלשים מאוד.טוב צ'ימצ'אר שלי יביס גם בליסי שלך ".אני אומר לצ'ימצ'אר"תגמור את בליסי בגחלת"
-
[QUOTE=טום רידל;1042967]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ו מחייך ואומר לך:"בטח,אין שום בעיה,אני משתמש בפוקימוני דרקון,כמו מנהיג המכון שלנו פה,הוא מנהיג עוצמתי,מסוכן וחזק,אבא שלי" הילדה מוסיפה:"וגם שלי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהוא מוציא את הפוקימון הראשון שלו,דרטיני.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''אה אז אתם אחים?,קול צ'ארמנדר צאי'' אומר,
''צ'ארמנדר תשתמשי בצעקה כדי לעצבן את דרטיני ואז תשתמשי במהירות עליו בשריטה!!'',
אומר לצ'אמנדר בנחישות ואדיבות
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה מחזיר את איווי לפוכדור שלו,אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך ולוקחת את הפוקימונים שלך ומחזירה לך אותם תוך חמש דקות,היא מחייכת ואומרת:"מקווה שעזרתי,להתראות",אתה יוצא מהמרכז,אבל עדיין הקול של עומר מהדהד בראשך:"אתה מתעסק יותר מדי בפוקימונים ולא בזירה".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבליסי מעט יותר חזקה מהקודמות שלך,אתה רואה שהיא משתמשת במתקפת על חושי,אתה רואה את ההילה הכחולה שפוגעת בצ'ימצ'אר,אתה נזכר במשהו,להט מופיע רק שהפוקימון חלש מאוד,אתה רואה שצ'ימצ'אר מתעלף,בליסי ניצחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר שלך הובס על ידי בליסי,2-1 לך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדרטיני של ג'ו משתמש במתקפת זעם דרקון שפוגע בצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהמתקפה פוגעת חזק מאוד בצ'רמנדר,הלהבה הסגולה של המתקפה גורמת לצ'רמנדר ליפול על ברכיה ולצרוח מכאב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1042993][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה מחזיר את איווי לפוכדור שלו,אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מקבלת את פניך ולוקחת את הפוקימונים שלך ומחזירה לך אותם תוך חמש דקות,היא מחייכת ואומרת:"מקווה שעזרתי,להתראות",אתה יוצא מהמרכז,אבל עדיין הקול של עומר מהדהד בראשך:"אתה מתעסק יותר מדי בפוקימונים ולא בזירה".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
'מעניין מה זה אומר...'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני הולך שוב ליער אטרנה כדי לחפש פוקימונים כדי לאמן את הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=טום רידל;1042993][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבליסי מעט יותר חזקה מהקודמות שלך,אתה רואה שהיא משתמשת במתקפת על חושי,אתה רואה את ההילה הכחולה שפוגעת בצ'ימצ'אר,אתה נזכר במשהו,להט מופיע רק שהפוקימון חלש מאוד,אתה רואה שצ'ימצ'אר מתעלף,בליסי ניצחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר שלך הובס על ידי בליסי,2-1 לך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"חבל שפתחתי את הפה שלי דיברתי יותר מדי ולכן צ'ימצ'אר הפסיד.טוב לא נורא נותרו לי 2פוקימונים".אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ואז מוציא טדיאורסה מחוץ לפוכדור שלו ואומר לו"תקוף את בליסי בציפורן מתכת הכי חזקה שלך"
-
[QUOTE=טום רידל;1042993]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדרטיני של ג'ו משתמש במתקפת זעם דרקון שפוגע בצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהמתקפה פוגעת חזק מאוד בצ'רמנדר,הלהבה הסגולה של המתקפה גורמת לצ'רמנדר ליפול על ברכיה ולצרוח מכאב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''צ'רמנדר את בסדר?!?!'', אצעק בדאגה,
אם היא תאמר שכן אומר לה,''יופי אני מאוד גאה בך את יכולה לנצח תשתמשי בשריטה!'',
אם היא תאמר שלא אומר ''ג'ו אני מצטער כנראה שצ'רמנדר עדיין צריכה קצת אימונים לפני שהיא אפילו תוכל להילחם בך,אני צריך לקחת אותה למרכז פוקימונים הקרוב סורי שאני קוטע את הקרב אבל אתה יודע איפה המרכז?''.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה נכנס לתוך יער אטרנה שוב,ואתה רואה את טוד מנהיג המכון שהביס אותך מתאמן עם הפוקימונים שלו הוא אומר להם:"איווזור כמעט הילד הזה הביס אותנו,רק חסר שהוא ילמד מעומר הזה,להשתמש בזירה,טוב לפחות אם הוא יאתגר אותי גם זה הזירה הביתית שלי".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]טדיאורסה רץ לכיוונה של בליסי אתה רואה שהיא למרות גופה הכבד משתמשת במתקפה מהירה למדי שפוגעת בטדיאורסה שעף על הרצפה,אתה רואה שטדיאורסה אינו מוכן לקום.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שג'ון מחזיר את דרטיני שלו לפוכדור מאוכזב הוא אומר לך:"אבא שלי לא אוהב שמפסיקים לו קרבות באמצע,אם תעשה את זה,הוא לא ישמח בכלל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1043015][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה נכנס לתוך יער אטרנה שוב,ואתה רואה את טוד מנהיג המכון שהביס אותך מתאמן עם הפוקימונים שלו הוא אומר להם:"איווזור כמעט הילד הזה הביס אותנו,רק חסר שהוא ילמד מעומר הזה,להשתמש בזירה,טוב לפחות אם הוא יאתגר אותי גם זה הזירה הביתית שלי".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"עומר אמר לי להשתמש בזירה אבל לא לסמוך על פוקימונים מה הכוונה בזה?מה קרה לעומר הזה?"אשאל את טוד ואצפה לתגובתו במהירות.
-
[QUOTE=טום רידל;1043015]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שג'ון מחזיר את דרטיני שלו לפוכדור מאוכזב הוא אומר לך:"אבא שלי לא אוהב שמפסיקים לו קרבות באמצע,אם תעשה את זה,הוא לא ישמח בכלל".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''גם אני לא אוהב להפסיק קרב באמצע אבל במקרה כזה אני פשוט חייב,
כרגע הבנתי דרטיני מאומן וחזק וצ'רמנדר אפילו לא נלחמה עוד, לא נראה לי שזה שוויון כוחות,
זה אפילו יכול להזיק לצ'רמנדר ולעשות לה טראומה מקרבות אני מצטער, אבל כרגע אני הולך למרכז הפוקימונים ולא אכפת לי מהקרב שלום ,תודה על העזרה היה נעים להכיר אתכם ותודה על העזרה שוב'', אומר לג'ו ואחותו תוך כדי ריצה ללב העיר על מנת למצוא את מרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=טום רידל;1043015][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Sa
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]טדיאורסה רץ לכיוונה של בליסי אתה רואה שהיא למרות גופה הכבד משתמשת במתקפה מהירה למדי שפוגעת בטדיאורסה שעף על הרצפה,אתה רואה שטדיאורסה אינו מוכן לקום.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אוטמר לטדיארסה"לעזעל איתך אסור לך לפחד .אני מזיר אותך פוכדור כי אתה פחדן ואני לא צריך פחדנים אצלי בשישיה".אני מחזיר את טדיאורסה לפוכדור שלו ואז מוציא את פלאסאל ואומר לו"מכת סופת ברקים על בליסי"
-
[QUOTE]YamiYugi
אתה מרגיש איך האנרגיה של רג'יגיגאס פוגעת בתוך כיסך,אתה מתקרב למקום שבו אמור להיות הגשר אך אתה נזכר לפתע במשהו,אתה צעדת והגעת רק לחצי הדרך ואז שוגרת לפתח המקדש,אתה רואה נער מוכר לך מקום,זה ריקואזה![/QUOTE]
"היי ריקואזה!" אומר לריקואזה ואנופף לו לשלום "רג'יגיגאס רוצה לדבר איתך!" ואלך לריקואזה ולאחר שאגיע אליו אוציא את רג'יגיגאס מהפוכדור שלו.
-
[quote=טום רידל;1042919]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מסתכלת עליך במבט מהורהר,היא לא יודעת אם לחשוב שאתה צודק או לחשוב שאתה פסיכי היא לבסוף אומרת:"לא,לא שמעתי על ריאולו אך פוקימוני החרק והעשב של האזור חשו שמשהו קרה,אתה מבין פוקימונים אגדיים לא אמורים להיות בשבי,כול פעם שזה קורה,זה מסוכן מאוד!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
" נו ? ואיזה פוקימונים יש לך ? " אשאל את הילדה .
ואחשוב לעצמי 'איזו ילדה מוזרה זו..'