-
[quote]סטיב
אתה מתוך התיק שלך מוציא את סמל קרב האגדי שמוכיח שניצחת את ג'יראצ'י. השומר השמאלי אומר לך " כול הכבוד לך.טוב אתה רשאי לעזוב את העיר ". שני השומרים פותחים לך את שער היציאה מן העיר. השומרים אומרים לך " להתראות לך ". אתה ואקסיו נכנסים דרך השער ומתחילים ללכת.כעבור כמה דקות של הליכה מולכם מופיע שלט שכתוב עליו " כיוון ימין כפר דרייק.כייון שמאל כפר אוקסוב "[/quote]
"אקסיו-רוצה ללכת לכפר דרייק או לכפר אוקסוב?" אשאל את אקסיו ואניח אותו על כתפי.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1103286][COLOR=red][/COLOR]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ליט משתמש בבילבול על פעימת המים של קויסגר.הוא מצליח לשלוט בפעימת המים של קויסגר.הוא מחזיר לקויסגר את פעימת המים שלו.בנוסף לזה ליט שולח בילבול משולב עם מלא כדורי צל..אתה רואה שכול המתקפות פוגעות בקויסגר .קויסגר מצליח לספוג את רוב הנזק ולהיפגע קצת מזה.קויסגר משתמש במשאבת הידרו על ליט.הוא שולח משאבת הידרו חזקה ביותר לעבר ליט שלך.[/COLOR][/B][/quote]
"ליט תשתמש שוב בבלבול ותחזיר את משאבת ההידרו לכיוונו! לאחר מכן תשתמש שוב שטורנדו האש כדי ליצור הסחה,ותיכנס לתוכו תוך כדי שאתה מתקרב לקווגסייר,לבסוף כאששר טורנדו האש יתפוס את קווגסייר תשתמש בהמון כדורי צל ותשלב אותם עם הטורנדו,כך זה יצור טורנדו אש אפל,נקרא לטקטיקה הזו טורנדו להבה אפלה! לאחר מכן תצא משם ותשתמש בבלבול על הטורנדו ושוב תעניק לו חיים ומהירות עד שהוא יעלף את קווגסייר!" אומר לו.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1102527][B][COLOR="Red"]דארן
עניתי לך בה.פ
-----------------------------------
אני נבהל ממה שקורה מסביבך ואתה מעיר את צ'ארמנדאר משנתו.צ'ארמנדאר קצת מתעצבן שהאפרת לו לישון.אתה מתלבש במהירות ואז יוצא מהחדר עם צ'ארמנדאר כדי לראות מה קרה.בלובי האכסנייה אתה רואה מלא אנשים מבוהלים.אתה ניגש אל אחד מהם ושואל מה קרה.האיש אומר לך " גנבי השאול באו.גנבי השאול הם צמד גנבים שרוכבים על אופנוע וגונבים כול לילה אנשים מהעיר.היום הם באו לחטוף את אייזיק ". אתה יוצא מהאכסניה עם צ'ארמנדאר לראות מה קורה.על גגות אתה רואה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/65.png[/IMG] את 2גנבי השאול רוכבים על האופנוע שלהם.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'שיט...' אני חושב לעצמי בכעס, ומיד אחפש דרך לעלות לגג, ואנסה לאתגר ולגרש את רוכבי השאול מהמקום.
בינתיים, אני פונה גם אל צ'ארמנדר, "תתכונן צ'ארמנדר, יש לי הרגשה שיהיה קרב קשה עוד מעט..." אני אומר במעט חשש, וממשיך לחפש דרך לעלות לגג.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה שואל את אקסיו לאן הוא רוצה ללכת לכפר דרייק או לכפר אוקסוב.אקסיו מתחיל לחשוב ולהתלבט במה לבחור באיזה דרך ללכת.אתה מרים אותו ושם אותו על כתפייך.לבסוף לאחר כמה דקות אקסיו מחליט על תשובה.הוא מראה לך שהוא רוצה ללכת לכפר דרייק.אתה מקשיב לו ומתחיל ללכת לכפר דרייק.לאחר הליכה של חצי שעה אתה רואה מולך את כפר דרייק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ראלסט משתמש במתקפת על חושי. בעזרת העל חושי הוא תופס את הלהביור של ראפידיאש ומחסל את הלהביור שלו.ראלסט משתמש בפעם נוספת בעל חושי על ראפידיאש.הוא מצליח לתפוס את ראפידיאש עם העל חושי שלו.לאחר מכן הוא משתמש בעלים קסומים על ראפידיאש.מלא עלים קסומים עפים לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים פוגעים בו אבל לא חזק.ראפידיאש מצליח לצאת מהעל חושי והוא תוקף בהתקפה מהירה את ראלסט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
ליט משתמש בילבול על משאבת הידרו.הוא מצליח להחזיר את משאבת הידרו לקויסגר.קויסגר מצליח להתחמק מזה בקלות רבה.ליט שוב פעם משתמש בטקטיקת מערבולת האש שלו.הוא מרחף במהירות לעבר קויסגר עם טורנדו האש שלו.לבסוף ליט לוכד את קויסגר בתוך מערבולת האש.ליט מכין כדורי צל ויורה אותם על קויסגר.לאחר כמה דקות אתה רואה שקויסגר עדין עומד על רגליו למרות כול הנזק שחטף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה מתרגש וגם קצת מפוחד מן גנבי השאול האלו.אתה מחפש משהו שיעזור לך לעלות על גגות הבמנים.אתה רואה סולם שיעזור לך להגיע לאחד מן גגות הבניין.אתה עולה על הסולם ומיד אחריך עולה צ'ארמנדאר.לבסוף אתם מגיעים לגג.צ'ארמנדאר מוכן להילחם מול גנבי השאול. אחד מן גנבי השאול אומר לך " אני רואה שיש לך אומץ להילחם נגדינו.כול הכבוד על האומץ אבל אתה לא תשרוד את הקרב נגדינו.". מתוך קלפי התפיסה שלהם יוצאים [IMG]http://imgboot.com/images/aragornbird/064.gif[/IMG] 2קדברה.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
ראלסט משתמש במתקפת על חושי. בעזרת העל חושי הוא תופס את הלהביור של ראפידיאש ומחסל את הלהביור שלו.ראלסט משתמש בפעם נוספת בעל חושי על ראפידיאש.הוא מצליח לתפוס את ראפידיאש עם העל חושי שלו.לאחר מכן הוא משתמש בעלים קסומים על ראפידיאש.מלא עלים קסומים עפים לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים פוגעים בו אבל לא חזק.ראפידיאש מצליח לצאת מהעל חושי והוא תוקף בהתקפה מהירה את ראלסט[/quote]
שראפידש יהיה 5 מטר ליד ראלטס אפקוד על ראלטס: "תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז תשתמש בעלים קסומים כדי להעיף אותו מהזירה!"
-
[quote=גאנחשנ''ד;1103903]
[B][COLOR=green]ליט משתמש בילבול על משאבת הידרו.הוא מצליח להחזיר את משאבת הידרו לקויסגר.קויסגר מצליח להתחמק מזה בקלות רבה.ליט שוב פעם משתמש בטקטיקת מערבולת האש שלו.הוא מרחף במהירות לעבר קויסגר עם טורנדו האש שלו.לבסוף ליט לוכד את קויסגר בתוך מערבולת האש.ליט מכין כדורי צל ויורה אותם על קויסגר.לאחר כמה דקות אתה רואה שקויסגר עדין עומד על רגליו למרות כול הנזק שחטף[/COLOR][/B]
[/quote]
"מהר,תשתמש בערפיח! לאחד מכן בלבול ושוב את טסטרטגיית כדור הצל הענק!" אומר לליט.
-
[quote]סטיב
אתה שואל את אקסיו לאן הוא רוצה ללכת לכפר דרייק או לכפר אוקסוב.אקסיו מתחיל לחשוב ולהתלבט במה לבחור באיזה דרך ללכת.אתה מרים אותו ושם אותו על כתפייך.לבסוף לאחר כמה דקות אקסיו מחליט על תשובה.הוא מראה לך שהוא רוצה ללכת לכפר דרייק.אתה מקשיב לו ומתחיל ללכת לכפר דרייק.לאחר הליכה של חצי שעה אתה רואה מולך את כפר דרייק.[/quote]
"קדימה אקסיו, בוא נלך לכפר דרייק!" אומר לאקסיו ואתקדם איתו לכיוון הכפר.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1103903][[B][COLOR="DarkRed"]דארן
אתה מתרגש וגם קצת מפוחד מן גנבי השאול האלו.אתה מחפש משהו שיעזור לך לעלות על גגות הבמנים.אתה רואה סולם שיעזור לך להגיע לאחד מן גגות הבניין.אתה עולה על הסולם ומיד אחריך עולה צ'ארמנדאר.לבסוף אתם מגיעים לגג.צ'ארמנדאר מוכן להילחם מול גנבי השאול. אחד מן גנבי השאול אומר לך " אני רואה שיש לך אומץ להילחם נגדינו.כול הכבוד על האומץ אבל אתה לא תשרוד את הקרב נגדינו.". מתוך קלפי התפיסה שלהם יוצאים [IMG]http://imgboot.com/images/aragornbird/064.gif[/IMG] 2קדברה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צא אוניקס!" אני צועק ומוציא את אוניקס מקלף התפיסה, אך אני מוציא אותו לכיוון הקרקע כדי שלא יעלה וימוטט את הבניין. "אם יש לכם אומץ, בואו תלחמו בי.." אני אומר ומצחקק קצת בזלזול, ויורד למטה במהירות עם צ'ארמנדר, מחכה ששני הגנבים ירדו למטה.
-
[SIZE=2][COLOR=#000000]כינוי: DarkTiger[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]שם:אייס דיאמונד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]תיאור או תמונה: אייס בגובה ממוצע, לא גבוה ולא נמוך, עורו שזוף באופן קבוע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]עינייו ירוקות, שיערו בצבע חום ומזדקר באופן תמידי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]גיל 13[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]רקע: [SIZE=2][COLOR=#000000]אייס נולד בעיר גולדנרוד שבמקור במחוז ג'וטו, אמו מתה בלידתו ואביו אינו חיבב אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]לפני שנפטרה, עבדה אמו בתור שוטרת, אביו היה חוקר מאובנים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]הוא עבר לעולם החדש בגיל 13.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]הוא היה בודד, חברה אחת הייתה לו, סאלי שמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]לסאלי היה שיער בגוון זהוב ועיניים ירוקות, היא הייתה מבין החכמות שבכיתתו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ליום הולדתו ה-12, סאלי הגיעה לביתו, איווי קטן וחמוד הציץ ממאחורי רגליה ואז היא הושיטה אותו לאייס, בתור מתנה.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000000]פוקימון התחלתי:איווי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יכולת הפוקימון: איווי מסוגל לחקות מתקפה אחת בכל קרב שלו [הוא יכול לבחור מתקפה אחת מקרב שהוא בוחר אחרי הקרב] ומקבל אותה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ציוד:לא לגעת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]כסף:לא לגעת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]הערות בקשות: הרקע הוא ממשחק אחר ישן ששיחקתי בו [ערכתי אותו טיפה], ובעיקרון רשמת שיש לי מקום שמור. ולתפוס לארביטר.[/COLOR][/SIZE]
-
אייס רשום תגיב להתחלה שבעמ' 2
[B][COLOR="SandyBrown"]דארן
אתה מוציא את אוניקס מחוץ לקלף התפיסה אל הקרקע ולא אל הבנין שאתה עומד עליו.אוניקס מופיע על האדמה לידכם.אתה וצ'ארמנדאר יורדים מהגג ונצבים ליד אוניקס.הגנב השמאלי אומר לך " יש לנו אומץ אנחנו לא מפחדים מן האוניקס שלך ומן הצ'ארמנדאר שלך.אם תנצח אותנו בקרב אנחנו נפסיק לחטוף אנשים מהעיר.אם תפסיד לנו אנחנו נהרוג אותך. קדברה על חושי ". שני הקדברה משתמשים בעל חושי על אוניקס וצ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיבן
אתה מורה לאקסיו להתקדם לעבר כפר דריק.לאחר הליכה של דקה אתם מגיעים כבר לכניסה של הכפר.בכניסה אתם רואים שכול תושב לידו מסתובב זוראה קטן.אתם נכנסים לכפר ומשוטטים בו אחר חיפוש דבר מעניין.אישה זקנה רואה אותכם וניגשת אליכם.היא אומרת לכם " שלום ברוך הבא לכפר דרייק.היום נערכת אצלנו תחרות קרבות פוקימונים.המנצח בה יזכה בזוראה משלו.אז אם אתה מעונין אז רוץ להירשם.פשוט רוץ ישר ואז בפניה הראשונה פנה ימינה.בעוד חצי שעה נסגרת הרשמה לתחרות ".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
זכור מותר רק 2 מתקפות בהמשך
-----------------------------
ליט משתמש בערפיח על כול זירת הקרב.הערפיח מכסה את כול זירת הקרב.לפתע אתה שומע את המאמן של קויסגר אומר " התאחדות מים ". אתה לא מבין מה זה אומר.ליט מוכן להשתמש בבילבול על קויסגר לשם הגנה.לאחר דקה של שקט אה רואה שמשהו פגע קשה בליט.הערפיח נעלם.מול ליט עומד קויסגר ומולו ליט עומד תשוש.המאמן של קויסגר אומר " עוד התאחדות מים אחת וליט גמור.התאחדות מים זה היכולת של קויסגר.הוא יכול להיות כמו מים וום דבר אינו פוגע בו."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ראלסט מחכה שראפידיאש היה קרוב אליו במרחק של 5מטר.ראפידיאש רץ במהירות לעבר ראלסט בהתקפה מהירה.המרחק בין ראפידיאש לראלסט הוא 5 מ'.ראלסט משתמש במהירות בשיגור כדי להתחמק מן המתקפה המהירה של ראפידיאש.ראפידיאש מפספס את ראלסט.ראלסט מופיע מאחורי ראפידיאש ותוקף אותו בעלים קסומים.עלים קסומים עפים לעבר ראפידיאש ופוגעים בו.ראפידיאש שולח גחלת קטנה לעבר ראלסט .[/COLOR][/B]
-
[quote=גאנחשנ''ד;1106459]
[B][COLOR=green]זכור מותר רק 2 מתקפות בהמשך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]-----------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ליט משתמש בערפיח על כול זירת הקרב.הערפיח מכסה את כול זירת הקרב.לפתע אתה שומע את המאמן של קויסגר אומר " התאחדות מים ". אתה לא מבין מה זה אומר.ליט מוכן להשתמש בבילבול על קויסגר לשם הגנה.לאחר דקה של שקט אה רואה שמשהו פגע קשה בליט.הערפיח נעלם.מול ליט עומד קויסגר ומולו ליט עומד תשוש.המאמן של קויסגר אומר " עוד התאחדות מים אחת וליט גמור.התאחדות מים זה היכולת של קויסגר.הוא יכול להיות כמו מים וום דבר אינו פוגע בו."[/COLOR][/B]
[/quote]
"ליט! אם הוא משתמש בהתאחדות מים תשתמש ביכולת שלך!" אקרא לעבר ליט.
"בסדר,אבל עד אז תשתמש בערפיח ואז את כדור הצל הענקי!" אומר לליט.
-
[quote]סטיבן
אתה מורה לאקסיו להתקדם לעבר כפר דריק.לאחר הליכה של דקה אתם מגיעים כבר לכניסה של הכפר.בכניסה אתם רואים שכול תושב לידו מסתובב זוראה קטן.אתם נכנסים לכפר ומשוטטים בו אחר חיפוש דבר מעניין.אישה זקנה רואה אותכם וניגשת אליכם.היא אומרת לכם " שלום ברוך הבא לכפר דרייק.היום נערכת אצלנו תחרות קרבות פוקימונים.המנצח בה יזכה בזוראה משלו.אז אם אתה מעונין אז רוץ להירשם.פשוט רוץ ישר ואז בפניה הראשונה פנה ימינה.בעוד חצי שעה נסגרת הרשמה לתחרות ".[/quote]
"קדימה אקסיו!בוא לתחרות!" אומר לאקסיו וארוץ איתו לתחרות לפי המיקום שהאישה הזקנה אמרה לי.
-
[quote]תומר
ראלסט מחכה שראפידיאש היה קרוב אליו במרחק של 5מטר.ראפידיאש רץ במהירות לעבר ראלסט בהתקפה מהירה.המרחק בין ראפידיאש לראלסט הוא 5 מ'.ראלסט משתמש במהירות בשיגור כדי להתחמק מן המתקפה המהירה של ראפידיאש.ראפידיאש מפספס את ראלסט.ראלסט מופיע מאחורי ראפידיאש ותוקף אותו בעלים קסומים.עלים קסומים עפים לעבר ראפידיאש ופוגעים בו.ראפידיאש שולח גחלת קטנה לעבר ראלסט . [/quote]
"תשתמש בעל-חושי כדי להשמיד את הגחלת ואז תשלח עלים קסומים עם על-חושי על ראפידש בכול הכוח!" אפקוד על ראלטס.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1106459]אייס רשום תגיב להתחלה שבעמ' 2
[B][COLOR="SandyBrown"]דארן
אתה מוציא את אוניקס מחוץ לקלף התפיסה אל הקרקע ולא אל הבנין שאתה עומד עליו.אוניקס מופיע על האדמה לידכם.אתה וצ'ארמנדאר יורדים מהגג ונצבים ליד אוניקס.הגנב השמאלי אומר לך " יש לנו אומץ אנחנו לא מפחדים מן האוניקס שלך ומן הצ'ארמנדאר שלך.אם תנצח אותנו בקרב אנחנו נפסיק לחטוף אנשים מהעיר.אם תפסיד לנו אנחנו נהרוג אותך. קדברה על חושי ". שני הקדברה משתמשים בעל חושי על אוניקס וצ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
][/B][/QUOTE]
"אוקיי אוניקס, תגיב מיד עם זנב ברזל על קדברה אחד! ואתה צ'ארמנדר, מיד זעם דרקון בכל הכוח על השני!" אני צועק במהירות ובנחישות, מקווה ששניהם יצליחו לצאת מהעל חושי, ולתקוף.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס משתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן באור חזק מאוד.בעזרת זנב הברזל שלו הוא תוקף את העל חושי ומצליח לבטל אותו.לאחר מכן הוא ממשיך לתקוף עם זנב הברזל שלו את הקדברה השמאלי.הקדברה השמאלי לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס ונפגע קשה.צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את העל חושי.זעם הדרקון מכסח ומבטל את העל חושי.זעם הדרקון עף בכול הכוח לעבר הקדברה השני.הקדברה השני נפגע מן זעם הדרקון קשה מאוד.שני הקדברה משתמשים בקרן בילבול על אוניקס וצ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
ראלסט משתמש בכול כוחו על הגחלת של ראפידיאש.העל חושי שלו מוחץ ומשמיד את הגחלת של ראפידיאש.לאחר מכן הוא משתמש בעלים קסומים ואז משלב את העלים הקסומים שלו עם מתקפת העל חושי שלו.העל חושי מחזק בהרבה מאוד את העלים הקסומים של ראלסט.העלים הקסומים עם העל חושי מרחפים לעבר ראפידיאש.ראפידיאש לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.מהפגיעה הוא כמעט יוצא מהזירה.ראפידיאש תוקף בלהביור את ראלסט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה רץ עם אקסיו שלך לעבר מיקום של התחרות לפי הדרכה שהזקנה אמרה לך.אתה ואקסיו פונים איפה שצריכים ואז רצים מהר ישר למיקום של התחרות.כעבור 2דקות אתם מגיעים למיקום של התחרות.אתם רואים 2 ספסלי ישיבה גדולים שבהם יושבים אנשים.ליד הספסלים נמצאת זירת הקרב.אתה הולך ורואה את דוכן הרשמה.האיש רושם את שמך.לאחר כמה דקות השופט אומר " המתמודד סטיב נגד סאי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה שם לב שקויסגר שוב נעלם.אתה מבין שהוא השתמש בהתאחדות מים פעם נוספת.ליט משתמש במהרה ביכולת שלו.אך זה מאוחר מדי קויסגר פוגע בו.מרוב העוצמה של הפגיעה עשן קטן נמצא בזירה ומסתיר את ליט.לאחר שהעשן נעלם אתה לא רואה את ליט אתה רואה פוקימון אחר במקומו.במקום ליט נמצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/608.png[/IMG] למפט.אתה מבין שליט התפתח בזמן העשן ללמפרט.למפרט משתמש במתקפת אש חזקה שעפה לעבר קויסגר.קויסגר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ממכת האש.למפרט למד תופת[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1111266]
[B][COLOR=green]אתה שם לב שקויסגר שוב נעלם.אתה מבין שהוא השתמש בהתאחדות מים פעם נוספת.ליט משתמש במהרה ביכולת שלו.אך זה מאוחר מדי קויסגר פוגע בו.מרוב העוצמה של הפגיעה עשן קטן נמצא בזירה ומסתיר את ליט.לאחר שהעשן נעלם אתה לא רואה את ליט אתה רואה פוקימון אחר במקומו.במקום ליט נמצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/608.png[/IMG] למפט.אתה מבין שליט התפתח בזמן העשן ללמפרט.למפרט משתמש במתקפת אש חזקה שעפה לעבר קויסגר.קויסגר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ממכת האש.למפרט למד תופת[/COLOR][/B][/quote]
[I]מה זה תופת?[/I]
[I]~~~~~[/I]
"קדימה! תשתמש בערפיח ואז בכדור הצל הענק שוב! קדימה! אתה חייב לנצח!" אומר ללמפט בחיוך.
-
[quote=Woodpecker;1071395]אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי אייס, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. אייס דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr132.png[/IMG]. האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" .[/quote]
שיניתי איפה שרשום ג'ייסון לאייס
---
"אני רוצה להתחיל במסע שלי" אגיד לו "אני אייס דיאמונד".
"באתי כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אגיד לפרופ. קוא
-
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
איוי כבר איתך הוא נמצא בפוכדור שלך שקיבלת
---------------------------------------------
קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [SPOILER][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/SPOILER] .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
[url]http://www.serebii.net/attackdex-bw/inferno.shtml[/url]
---------------------------------------------
למפרט פותח את הפה שלו ומכסה את כול הזירה בערפיח הסמיח שלו.הערפיח סמיח ובגללו קויסגר לא מצליח לראות כלום בתוכו.למפט מנצל את זה שהוא רואה בתוך הערפיח וקויסגר לא.הוא משתמש בטקטיקת כדור הצל הענקי שלו.הוא מייצר כדור צל ענקי מאוד ואז מעיף אותו לעבר קויסגר.כדור הצל הענקי פוגע בקויסגר קשה מאוד.קויסגר לא מבין מאיפה זה בא לו.הערפיח עדין נמצא בזירה.קויסגר יורה לכול עבר פצצות בוץ.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1111419][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]איוי כבר איתך הוא נמצא בפוכדור שלך שקיבלת [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]---------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/spell-tag.png[/IMG] קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים [IMG]http://gpxplus.net/files/images/items/wide-lens.png[/IMG] פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב [spoiler][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/4629/20195460.png[/IMG][/spoiler] .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.[/COLOR][/B][/quote]
אני לוקח את חפציי "תודה פרופסור"
אצא החוה ואתחיל ללכת לעיר הקרובה, אזרוק את הפוקדור "היי איווי, אני אייס, המאמן שלך מעכשיו"
-
[QUOTE=Woodpecker;1111266][B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס משתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן באור חזק מאוד.בעזרת זנב הברזל שלו הוא תוקף את העל חושי ומצליח לבטל אותו.לאחר מכן הוא ממשיך לתקוף עם זנב הברזל שלו את הקדברה השמאלי.הקדברה השמאלי לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס ונפגע קשה.צ'ארמנדאר תוקף בזעם דרקון את העל חושי.זעם הדרקון מכסח ומבטל את העל חושי.זעם הדרקון עף בכול הכוח לעבר הקדברה השני.הקדברה השני נפגע מן זעם הדרקון קשה מאוד.שני הקדברה משתמשים בקרן בילבול על אוניקס וצ'ארמנדאר.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"קדימה תתחמקו!" אני צועק במהירות ובבהלה, 'אוקיי מה אני יכול לעשות כדי להביס אותם...' אני חושב לעצמי במהירות.
"אוקיי צא צ'ארמנדר! גחלת על אחד מהם! ואתה אוניקס, תקוף בזנב ברזל נוסף!" אני מוסיף בצעקה נחושה ומצביע לעבר שני הקדברות.
-
[quote=Woodpecker;1111419]
[B][COLOR=green][URL]http://www.serebii.net/attackdex-bw/inferno.shtml[/URL][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]---------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]למפרט פותח את הפה שלו ומכסה את כול הזירה בערפיח הסמיח שלו.הערפיח סמיח ובגללו קויסגר לא מצליח לראות כלום בתוכו.למפט מנצל את זה שהוא רואה בתוך הערפיח וקויסגר לא.הוא משתמש בטקטיקת כדור הצל הענקי שלו.הוא מייצר כדור צל ענקי מאוד ואז מעיף אותו לעבר קויסגר.כדור הצל הענקי פוגע בקויסגר קשה מאוד.קויסגר לא מבין מאיפה זה בא לו.הערפיח עדין נמצא בזירה.קויסגר יורה לכול עבר פצצות בוץ.[/COLOR][/B][/quote]
[I]מתי הקרב הזה ייגמר?! :)[/I]
[I]ובטח בסוף תפגיש אותי עם אלריק [/I]
[I]~~~~~~[/I]
"תשתמש בבלבול ותחזיר אותם לכיוון קווגסייר! בזמן שפצצות הבוץ עפות לכיוונו תשלח עליו גם את טקטיקת כדור הצל הגדול שוב,רק תגרום לכדור הצל להסתובב באוויר וליצור טורנדו צל כמו ממקודם ותפגע חזק בקויסגר!" אומר ל-למפ.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
תקרא את המשך
בקשר שתילחם נגד אלריק בסוף יש סיכוי שדכן ויש סיכוי שלא
---------------------------------
למפרט מפעיל על חושי על פצצות הבוץ שקויסגר מעיף לעברו.למפרט מתחיל לשלוט על פצצות הבוץ של קויסגר והוא מעיף אותם לכיוון קויסגר.לאחר מכן למפרט שוב משתמש בטקטיקת כדור הצל הענקי שלו.הוא מעיף את כדור הצל שלו לעבר קויסגר.הפעם כדור הצל מסתובב מהירות אדירה שנוצר טורנדו.הטורנדו שואב את כול הערפיח לתוך כדור הצל.קויסגר לא מצליח התחמק מכול המתקפות שלאמפרט שולח לעברו.הוא נפגע מאוד קשה ומתעלף.היריב מחזיר אותו לקלף שלו.השופט אומר " המנצח הוא לאמפרט"..אתה יורד מהזירה ואלריק אומר לך" מזל טוב על למפרט שלך" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה צועק לעבר שני הפוקימונים שלך שיתחמקו מקרן הבילבול של שני הקדברה.אוניקס מצליח להתחמק מקרן הבילבול של קדברה.גם צ'ארמנדאר מצליח להתחמק מקרן הבילבול של קדברה.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על קדברה השמאלי.הוא שולח לעברו גחלת חזקה מאוד.קדברה השמאלי מצליח להתחמק מהגחלת.אוניקס תוקף בבזנב ברזל את קאדברה השני.הקאדברה לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ומפסיד בקרב.הקדבארה שנשאר תוקף בראית הנולד.[/COLOR][/B]
אתה לוקח את חפציך מן הפרופסור קוא ושם אותך בכיסך.אתה מודה לו ואז אתה יוצא מהמעבדה שלו.כשאתה יוצא אתה זורק את הפוכדור שלך החוצה ופותח אותו.מן הפוכדור יוצא איווי שלך.הפוכדור נשבר לרסיסים ואתה לא יכול להשתמש בו שוב.איווי שמח להכיר אותך בתור המאמן שלו.לאחר מכן אתם רואים שמולכם מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/27.png[/IMG] שנדרשו קטן פראי.אתה שם לב שאיווי רוצה להילחם נגדו ולהביס אותו.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1111642][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]תקרא את המשך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בקשר שתילחם נגד אלריק בסוף יש סיכוי שדכן ויש סיכוי שלא[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]---------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]למפרט מפעיל על חושי על פצצות הבוץ שקויסגר מעיף לעברו.למפרט מתחיל לשלוט על פצצות הבוץ של קויסגר והוא מעיף אותם לכיוון קויסגר.לאחר מכן למפרט שוב משתמש בטקטיקת כדור הצל הענקי שלו.הוא מעיף את כדור הצל שלו לעבר קויסגר.הפעם כדור הצל מסתובב מהירות אדירה שנוצר טורנדו.הטורנדו שואב את כול הערפיח לתוך כדור הצל.קויסגר לא מצליח התחמק מכול המתקפות שלאמפרט שולח לעברו.הוא נפגע מאוד קשה ומתעלף.היריב מחזיר אותו לקלף שלו.השופט אומר " המנצח הוא לאמפרט"..אתה יורד מהזירה ואלריק אומר לך" מזל טוב על למפרט שלך" [/COLOR][/B]
[/quote]
"תודהה.." אומר ואחייך אל למפנט.
"היית מעולה!" אומר לו ואחייך.
"טוב..תורך לא?" אשאל את אלריק ואתבונן בקרב שלו.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
למפרט שמח מהמחמאה שנתת לו.אלריק אומר לך " כן עכשיו הקרב שלי ". .אלריק עולה לזירה וגם יריבו.אלריק מוציא את פליגון שלו לקרב.היריב שלו מוציא סוייפר לקרב.פליגון תוקף בקרן על שמחסלת את סויפר במכה אחת.אלריק מנצח בקרב ויורד אליך.השופט אומר " מחר בשעה 7 בבוקר התחרות תמשיך.מחר היו קרבות חצי גמר וגמר.המתמודדים שעלו הם : אבי,יאמאטו, קודאק,ואלריק.מחר נעשה הגרלה מי ילחם נגד מי.אז יש לכם הרבה מאוד זמן להתכונן למחר.לפתע ניכם רואים קרן אדומה יורדת אל הכפר ופוגעת במרכז. הכפר[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה רץ עם אקסיו שלך לעבר מיקום של התחרות לפי הדרכה שהזקנה אמרה לך.אתה ואקסיו פונים איפה שצריכים ואז רצים מהר ישר למיקום של התחרות.כעבור 2דקות אתם מגיעים למיקום של התחרות.אתם רואים 2 ספסלי ישיבה גדולים שבהם יושבים אנשים.ליד הספסלים נמצאת זירת הקרב.אתה הולך ורואה את דוכן הרשמה.האיש רושם את שמך.לאחר כמה דקות השופט אומר " המתמודד סטיב נגד סאי "[/quote]
אתה רומז שגם פה אתה משלב את נארוטו?
----------------------------------------------------
"כבר אנחנו בקרב אקסיו, הא?" אומר לאקסיו ואלך אל הזירה.לאחר שאגיע אל הזירה אגיד לסאי:"שלום, אני סטיב!"
-
[quote]ג'ון
ראלסט משתמש בכול כוחו על הגחלת של ראפידיאש.העל חושי שלו מוחץ ומשמיד את הגחלת של ראפידיאש.לאחר מכן הוא משתמש בעלים קסומים ואז משלב את העלים הקסומים שלו עם מתקפת העל חושי שלו.העל חושי מחזק בהרבה מאוד את העלים הקסומים של ראלסט.העלים הקסומים עם העל חושי מרחפים לעבר ראפידיאש.ראפידיאש לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.מהפגיעה הוא כמעט יוצא מהזירה.ראפידיאש תוקף בלהביור את ראלסט.[/quote]
"תתחמק בעזרת שיגור ואז תפגע בראפידש בעלי קסם בכול הכוח!" אפקוד על ראלטס במהירות.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
לא, אני פשוט אוהב שמות יפנייים שאני משלב במשחק
--------------------------------------------
אתה מופתע שכבר אתה עומד להילחם.אתה ואקסיו עולים לזירת הקרב ומולכם מופיע סאי היריב שלך.השופט אומר לכם " החוקים הם פשוטים.: הפוקימון הראשון שמתעלף מפסיד.הפוקימון שיוצא מהזירה גם מפסיד.מותר לכם להשתמש בשלב הזה רק בפוקימון.מותר לכם להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.תתחילו בקרב ". סאי מתוך קלף התפיסה שלו מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bws/371.png[/IMG] באגון זוהר.סאי אומר לך" אתה יכול להתחיל בקרב "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ראלסט משתמש במהירות בשיגור כדי להתחמק מהלהביור של ראפידיאש.הלהביור של ראפידיאש מפספס את ראלסט.לאחר מכן ראלסט משתמש במתקפת עלים קסומים.הוא מעיף מלא עלים קסומים לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים מקפים את ראפידיאש ולא נותנים לו לצאת.לאחר שניה כול העלים הקסומים שמקיפים את ראידיאש טסים במהירות ותוקפים את ראפידיאש.ראפידיאשלא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד מזה.אתה שם לב שראפידיאש כבר תשוש מהקרב ואין לו כוח לתקוף את ראלסט.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
לא, אני פשוט אוהב שמות יפנייים שאני משלב במשחק
--------------------------------------------
אתה מופתע שכבר אתה עומד להילחם.אתה ואקסיו עולים לזירת הקרב ומולכם מופיע סאי היריב שלך.השופט אומר לכם " החוקים הם פשוטים.: הפוקימון הראשון שמתעלף מפסיד.הפוקימון שיוצא מהזירה גם מפסיד.מותר לכם להשתמש בשלב הזה רק בפוקימון.מותר לכם להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.תתחילו בקרב ". סאי מתוך קלף התפיסה שלו מוציא באגון זוהר.סאי אומר לך" אתה יכול להתחיל בקרב "[/quote]
"קדימה אקסיו, צא לקרב!" אומר לאקסיו "תשתמש נגדו בזעם דרקון!" ולאחר מכן אוציא את הפוקידע שלי ואבדוק מידע על הבאגון, תוך כדי אי הסרת עיני מהקרב.
-
[quote]ג'ון
ראלסט משתמש במהירות בשיגור כדי להתחמק מהלהביור של ראפידיאש.הלהביור של ראפידיאש מפספס את ראלסט.לאחר מכן ראלסט משתמש במתקפת עלים קסומים.הוא מעיף מלא עלים קסומים לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים מקפים את ראפידיאש ולא נותנים לו לצאת.לאחר שניה כול העלים הקסומים שמקיפים את ראידיאש טסים במהירות ותוקפים את ראפידיאש.ראפידיאשלא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד מזה.אתה שם לב שראפידיאש כבר תשוש מהקרב ואין לו כוח לתקוף את ראלסט. [/quote]
"תגמור אותו בעל-חושי עם עלים קסומים!" אוסיף בשמחה, שמח בגלל שראלטס הקטן מצליח לנצח את ראפידש שהוא פוקימון ענקי.
-
[quote=Woodpecker;1111665][B][COLOR=green]קודאק [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]למפרט שמח מהמחמאה שנתת לו.אלריק אומר לך " כן עכשיו הקרב שלי ". .אלריק עולה לזירה וגם יריבו.אלריק מוציא את פליגון שלו לקרב.היריב שלו מוציא סוייפר לקרב.פליגון תוקף בקרן על שמחסלת את סויפר במכה אחת.אלריק מנצח בקרב ויורד אליך.השופט אומר " מחר בשעה 7 בבוקר התחרות תמשיך.מחר היו קרבות חצי גמר וגמר.המתמודדים שעלו הם : אבי,יאמאטו, קודאק,ואלריק.מחר נעשה הגרלה מי ילחם נגד מי.אז יש לכם הרבה מאוד זמן להתכונן למחר.לפתע ניכם רואים קרן אדומה יורדת אל הכפר ופוגעת במרכז. הכפר[/COLOR][/B][/quote]
"מה זה!?" אקרא בבהלה ואוציא את אוניקס מקלף התפיסה.
"אלריק בוא תעלה!" אומר לו ואעזור לו לעלות על אוניקס ואז אורה עלל אוניקס "קדימה! אל מרכז הכפר!" ואחזיק באוניקס חזק ובידי השנייה אחזיר בלמפנט ואלריק.
-
[QUOTE=Woodpecker;1111642][B][COLOR="Green"]קודאק
תקרא את המשך
בקשר שתילחם נגד אלריק בסוף יש סיכוי שדכן ויש סיכוי שלא
---------------------------------
למפרט מפעיל על חושי על פצצות הבוץ שקויסגר מעיף לעברו.למפרט מתחיל לשלוט על פצצות הבוץ של קויסגר והוא מעיף אותם לכיוון קויסגר.לאחר מכן למפרט שוב משתמש בטקטיקת כדור הצל הענקי שלו.הוא מעיף את כדור הצל שלו לעבר קויסגר.הפעם כדור הצל מסתובב מהירות אדירה שנוצר טורנדו.הטורנדו שואב את כול הערפיח לתוך כדור הצל.קויסגר לא מצליח התחמק מכול המתקפות שלאמפרט שולח לעברו.הוא נפגע מאוד קשה ומתעלף.היריב מחזיר אותו לקלף שלו.השופט אומר " המנצח הוא לאמפרט"..אתה יורד מהזירה ואלריק אומר לך" מזל טוב על למפרט שלך" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה צועק לעבר שני הפוקימונים שלך שיתחמקו מקרן הבילבול של שני הקדברה.אוניקס מצליח להתחמק מקרן הבילבול של קדברה.גם צ'ארמנדאר מצליח להתחמק מקרן הבילבול של קדברה.לאחר מכן צ'ארמנדאר משתמש בגחלת על קדברה השמאלי.הוא שולח לעברו גחלת חזקה מאוד.קדברה השמאלי מצליח להתחמק מהגחלת.אוניקס תוקף בבזנב ברזל את קאדברה השני.הקאדברה לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ומפסיד בקרב.הקדבארה שנשאר תוקף בראית הנולד.[/COLOR][/B]
אתה לוקח את חפציך מן הפרופסור קוא ושם אותך בכיסך.אתה מודה לו ואז אתה יוצא מהמעבדה שלו.כשאתה יוצא אתה זורק את הפוכדור שלך החוצה ופותח אותו.מן הפוכדור יוצא איווי שלך.הפוכדור נשבר לרסיסים ואתה לא יכול להשתמש בו שוב.איווי שמח להכיר אותך בתור המאמן שלו.לאחר מכן אתם רואים שמולכם מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/27.png[/IMG] שנדרשו קטן פראי.אתה שם לב שאיווי רוצה להילחם נגדו ולהביס אותו.[/COLOR][/B][/QUOTE]
''אוקיי'' אגיד ואסרוק את איווי עם הפוקדע כדי לראות את המתקפות שלו ואז את סנדשרו כדי לקבל מידע עליו.
-
אתה מוציא את הפוקידע שקיבלת מפרופסור קוא ומתחיל בעזרתו לסרוק את איווי שלך .הפוקידע אומר " האוי הוא פקימון מיוחד שיכול להתפתח ל7 צורות שונות.איווי שלך הוא זכר והוא יודע את המתקפות הבאות :מכת חול, התקפה מהירה , כדור צל". לאחר מכן אתה מתחיל לסרוק עם הפוקידע את שנדרשו שמולך .הפוקידע אומר " שנדרשו סוגו אדמה.המתקפות שהוא יודע הם : סופת חול,שריטה,גילגול,פצצת בוץ.היכולת שלו להב גדול מאפשרת להגדיל את טפריו עד ל 5מטר."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה נבהל מן האור שהופיע מולכם לפני כמה דקות.אתה מוציא את אוניקס מקלף התפיסה שלו.אלריק למפרט ואתה עולים על אוניקס.אוניקס רוכב לעבר כיוון האור החזק מאוד.בזמן שאוניקס רוכב במהירות לעבר האור אתם רואים מלא אנשים מהכפר בורחים בבהלה וגם הזוראה שלהם בורחים בבהלה אדירה.לאחר דקה וחצי של רכיבה אתם מגיעים למרכז הכפר.מולכם נמצא חור גדול מאוד שנפער כנראה מהאור שראיתם מקודם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ראלסט משתמש בעלים קסומים.לאחר מכן הוא משתמש בעל חושי על העלים הקסומים כדי לחזק אותם.העלים הקסומים מתחזקים ועפים לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים מקיפים את ראפידיאש בצורת עיגול שלם.ראפידיאש לא יכול לצאת מן העיגול הזה.העלים הקסומים עפים במהירות לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים פוגעים בעוצמה רבה בראפידיאש ומביסים אותו.היריב מחזיר את רפידיאש לקלף שלו.השופט אומר " המנצח ג'ון. עלית לחצי הגמר ". אתה יורד מהזירה עם ראלסט וקרל אומר לך " הית גדול "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אקסיו מתחיל בקרב והוא תוקף בזעם דרקון את באגון של סאי.באגון זז במהירות ומצליח להתחמק מזה בקלות.אתה מוציא את הפוקידע שלך ואתה סורק את באגון .הפוקידע אומר " באגון תמיד חולם שיום אחד הוא יכול לעוף בשמיים.היכולת שלו היא דרקון שלילי.כשהוא נלחם נגד פוקימוני דרקון מתקפות הדרקון של היריב נלחשות ושלו מתחזקות". סאי אומר לך " עשית טעות שאתה משתמש באקסיו.באגון זעם דרקון ". באגון שולך זעם דרקון לעבר אקסיו[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1112057][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מוציא את הפוקידע שקיבלת מפרופסור קוא ומתחיל בעזרתו לסרוק את איווי שלך .הפוקידע אומר " האוי הוא פקימון מיוחד שיכול להתפתח ל7 צורות שונות.איווי שלך הוא זכר והוא יודע את המתקפות הבאות :מכת חול, התקפה מהירה , כדור צל". לאחר מכן אתה מתחיל לסרוק עם הפוקידע את שנדרשו שמולך .הפוקידע אומר " שנדרשו סוגו אדמה.המתקפות שהוא יודע הם : סופת חול,שריטה,גילגול,פצצת בוץ.היכולת שלו להב גדול מאפשרת להגדיל את טפריו עד ל 5מטר."[/COLOR][/B]
[/quote]
'אז...' אחשוב לעצמי 'כשסנדשרו ישתמש בסופת חול אני אשתמש ביכולת של איווי ואז הוא ילמד סופת חול'
"איווי!" אורה לו "כדור צל!"
-
[B][COLOR="Olive"]אייס
בראשך אתה חושב על טקטיקה איך איוי ילמד להשתמש בסופת חול.אתה מורה לאיווי להשתמש בכדור צל על שנדרשו.איווי מכין כדור צל ואז מעיף אותו לעבר סנדרשו.סנדרשו זז קצת ומצליח להתחמק מן כדור הצל של איווי.איווי לא מוותר הוא מעיף לעברו עוד כדור צל.הפעם כדור הצל פוגע בשנדרשו.סנדרשו נפגע קצת.לאחר מכן סנדרשו מתגלגל לכיוון איוי הוא תוקף בגילגול את איווי[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1112073][B][COLOR=olive]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]בראשך אתה חושב על טקטיקה איך איוי ילמד להשתמש בסופת חול.אתה מורה לאיווי להשתמש בכדור צל על שנדרשו.איווי מכין כדור צל ואז מעיף אותו לעבר סנדרשו.סנדרשו זז קצת ומצליח להתחמק מן כדור הצל של איווי.איווי לא מוותר הוא מעיף לעברו עוד כדור צל.הפעם כדור הצל פוגע בשנדרשו.סנדרשו נפגע קצת.לאחר מכן סנדרשו מתגלגל לכיוון איוי הוא תוקף בגילגול את איווי[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש במכת חול כדי לעצור את הגלגול!" אורה לאיווי "תתקוף אותו במתקפה מהירה!"
-
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי משתמש במכת חול על הגלגול של סנדרושו.איווי מתחיל להעיף חול לעברו כדי לעצור את מתקפת הגלגול שלו.החול מצליח לעצור את מתקפת הגלגול של סנדרושו.לאחר מכן איווי תוקף בהתקפה מהירה את סנדרושו.איווי מתחיל לרוץ במהירות אדירה לעבר סנדרשושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של איווי ונפגע קשה.סנדרשו מתעצבן ומתחיל לרוץ לעבר איוי במתקפת שריטה.[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אקסיו מתחיל בקרב והוא תוקף בזעם דרקון את באגון של סאי.באגון זז במהירות ומצליח להתחמק מזה בקלות.אתה מוציא את הפוקידע שלך ואתה סורק את באגון .הפוקידע אומר " באגון תמיד חולם שיום אחד הוא יכול לעוף בשמיים.היכולת שלו היא דרקון שלילי.כשהוא נלחם נגד פוקימוני דרקון מתקפות הדרקון של היריב נלחשות ושלו מתחזקות". סאי אומר לך " עשית טעות שאתה משתמש באקסיו.באגון זעם דרקון ". באגון שולך זעם דרקון לעבר אקסיו[/quote]
"אקסיו-תתחמק במהירות ולאחר מכן תשתמש בפרצוף מפחיד ובזעם דרקון!" אומר לאקסיו בתקווה שזה יצליח.
-
[quote=Woodpecker;1112105][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איווי משתמש במכת חול על הגלגול של סנדרושו.איווי מתחיל להעיף חול לעברו כדי לעצור את מתקפת הגלגול שלו.החול מצליח לעצור את מתקפת הגלגול של סנדרושו.לאחר מכן איווי תוקף בהתקפה מהירה את סנדרושו.איווי מתחיל לרוץ במהירות אדירה לעבר סנדרשושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של איווי ונפגע קשה.סנדרשו מתעצבן ומתחיל לרוץ לעבר איוי במתקפת שריטה.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בכדול צל ביחד עם מתקפת חול!" אורה לו ואקווה לשילוב הרסני
-
[quote]ג'ון
ראלסט משתמש בעלים קסומים.לאחר מכן הוא משתמש בעל חושי על העלים הקסומים כדי לחזק אותם.העלים הקסומים מתחזקים ועפים לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים מקיפים את ראפידיאש בצורת עיגול שלם.ראפידיאש לא יכול לצאת מן העיגול הזה.העלים הקסומים עפים במהירות לעבר ראפידיאש.העלים הקסומים פוגעים בעוצמה רבה בראפידיאש ומביסים אותו.היריב מחזיר את רפידיאש לקלף שלו.השופט אומר " המנצח ג'ון. עלית לחצי הגמר ". אתה יורד מהזירה עם ראלסט וקרל אומר לך " הית גדול "[/quote]
אני ארפא את ראלטס ואז אחזיר אותו לקלף שלו ואז אחפש דברים מעניינים בתוך העיר.
-
[B][COLOR="Green"]אייס
איווי שומע בקולך הוא משתמש במתקפת כדור צל.הוא מכין כדור צל די גדול ואז משתמש במכת חול.הוא מעיף הרבה חול לעבר כדור הצל שלו.הוא הופך את כדור הצל שלו לכדור צל חול.הוא מעיף את כדור הצל חול שלו לעבר סנדרושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק מכדור הצל חול ונפגע קשה.כדור הצל חול מעיף אותו למרחק של 5 מטר.סנדרושו קם על רגליו ומייצר סופת חול קטנה.הוא מעיף את סופת החול לעבר איווי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אקסיו זז במהירות אדירה ומתחמק מן זעם הדרקון שבאגון שולח לעברו.לאחר מכן אקסיו משתמש בפרצוף מפחיד.הפרצוף המפחיד מפחיד את באגון ומרטיע אותו מפני אקסיו.סאי מתחיל קצת לחשוש מזה.אקסיו מנצל את המצב שבאגון נמצא בו ותוקף אותו בזעם דרקון.זעם הדרקון פוגע באגון די קשה.באגון יוצא מהמצב היה בו.סאי אומר לו" באגון ראשיה על אקסיו ". באגון רץ לעבר אקסיו במתקפת ראשיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה בכפר
--------------------
אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את ראלסט בעזרתו.לאחר מכן אתה מחזיר את ראלסט לקלף התפיסה שלו.אתה רואה שקרל כבר עולה לזירת הקרב וזה תורו להילחם אך אתה לא נשאר לצפות בו.אתה מתחיל לטייל בכפר ולחפש משהו מעניין לעשות בו.אתה לא מוצא שום דבר לעשות בכפר הזה המשעמם הזה.אתה חור לתחרות ורואה שקרל ניצח בקרב שלו. השופט אומר " מחר יתקימו קרבות חצי גמר וגמר.העולים לחצי גמר הם ג'ון, קרל,יוסי,וללילה. מחר נעשה הגרלה מי ילחם נגד מי.אז עד תוכלו להתאמן לקראת מחר ". קרל יורד מהזירה ופוגש אותך.אתתה רואה אור חזק יורד על הכפר.האור פוגע במרכז הכפר ואנשים מתחילים לרוץ בהיסטריה.[/COLOR][/B]