-
[COLOR=#ff8c00][B][QUOTE]
[COLOR=#ff8c00][B]עומר
[/B]"אתה לא מבין כמה היער הזה ענק ומסובך אני תקוע כאן יומיים כמעט!" אומר ריקו במשפט דיי מלחיץ.
"אוקיי סוף סוף מחסה נורמלי תמיד הסתתרתי וישנתי בשיחים" אומר ריקו ונרדם מהר על הסלע בו אתה ישנת.
"צ'ימ צ'ימ" צ'ימצ'אר מסתכל עליך ומתחיל לצחוק טיפה.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מה קרה..?" אשאל את צ'ימצ'אר
"מה מצחיק..?" לא אבין מה קורה
אתבונן בו ולא אבין, 'מה קרה שהוא צוחק ככה...?' אשאל את עצמי בלב[/B][/COLOR]
-
שקד-רשום ובגלל שיש לי 7 שחקנים ומספיק עמוס אני מצפה ממך להשקעה...
[COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
אחי אתה יכול ללחוץ אנטר מתי שצריך? זה יעזור מאוד כי זה לא נוח לקריאה ככה...
-------------------------
טפיג משתמש במתקפת הרעל אך אין לה השפעה כי קריקטון כבר מודבק בה.
טפיג מנסה להשתמש בגחלת אבל המתקפה עצמה חלשה מידי.
אתה רואה את טפיג נעשה טיפה אדום כמו מקודם שלמד טעינת להבה אך הפעם הוא לא מכחה כמה שניות הוא לפתע משחרר להביור עצום מימדים וחזק מפיו הקטנטן מה שעוזר לכם להביס את כריס והקריקטון שלו סופית!
טפיג למד להביור וניצחת בקרב.
"כל הכבוד" הוא אומר לך בלי מילה נוספת מחזיר את קריקטון ומבקש ממך לחכות בנתיים עד שיביא את הפרס.
טפיג רץ אליך ומפיל אותך ארצה מרוב התרגשות.[/COLOR]
[COLOR="green"][B]עמית[/B]
"אוקיי אז רק שנייה" היא אומרת וניגשת להביא לך מפתח לחדר מספר 6 ובנוסף לזה היא גם מחזירה לך את הפוכדורים שלך.
"הנה הפוכדורים והמפתח,בהצלחה מחר בקרב המכון" היא אומרת בחיוך הנחמד שלה.
אתה עובר דרך דלת שעליה כתוב מגורים ונכנס לבניין המגורים האחורי.
המסדרון ריק ואתה מבין שכל המאמנים ששם כבר הלכו לישון,מוכנים כמוך למכון העיר סלורין ואתה יודע שעליך להקדים יום למחרת כדי להספיק.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]יובל[/B]
כמו ליאור,בבקשה תשים אנטר! זה ממש קשה לקריאה ולא נוח...
פעם הבאה שמארשטומפ בחוץ תציין את זה
-----------------------
"פיקה פי פיקה פי!" הוא אומר לכם.
אתה מבין שלפיקאצ'ו יש מאמן ושפיקאצ'ו נחטף מידי המאמן על ידי צוות רייג'.
מארשטומפ נראה מאוד מודאג ונראה שהוא רוצה לעזור לבחור הקטן למצוא את המאמן שלו.[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][B]אדם[/B]
"באמת? תודה רבה לך אני לא ידעתי איך אעשה זאת לבד ללא פוקימונים ועכשיו יש לי אותך ואת קומבסקין לצידי!" הוא אומר בשמחה ונרגע לפתע.
"אני מניח שהם לא התרחקו היער הזה גדול מאוד ואני מניח שהם באו ברגל.
"בנוגע למאמנת אני חושב שהיא חיילת מצוות רייג',מכיר? הם צוות רע שמבצעים פשעים והם חוטפים גם פוקימונים מידי מאמנים כדי לעשות בהם ניסויים ולפעמים הם הורגים אותם!" הוא אומר לך בצורה מבהילה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
ציניות זה טוב
------------
אתה מתארגן בבוקר ומתכונן ליציאה,יום חדש וגדול עומד לפניך והדרך לעיר ויקטוריה עדיין ממשיכה.
אתה שם את ביצת הפוקימון המסתורית שזה עתה קיבלת בתיק ואתה יודע שצריך לשמור עליה היטב.
אתה בודק במפה לאין אתה יכול ללכת אך היא מאוד מסורבלת ואתה שם לב לגודלו של יער איירוסטה במפה,הוא גדול יותר משני ערים יחד.
אתה ממשיך בדרכך שטריקו איתך בחוץ ואתם מנסים למצוא את דרכם.
"היי זה אתה לא?" אתה שומע קול מאחוריך ולמולך מופיע ריקו,הילד בו נלחמת בדרך 1([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG]).
"רוצה קרב?" הוא מוסיף ונראה בעל בטחון רב יותר ממקודם.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]עומר[/B]
אתה מבין שצ'ימצ'אר צוחק על זה שריקו לקח לך את מקום השינה ואז אתה מסתכל ושם לב שזה באמת כך.
צ'ימצ'אר עצמו נכנס לישון וכולם כבר ישנים.
אתה מסתכל אל שמי הלילה חושב על מחר וחושב על מה שמסתתר פה ביער.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1125638]שקד-רשום ובגלל שיש לי 7 שחקנים ומספיק עמוס אני מצפה ממך להשקעה...
אתה רואה את טפיג נעשה טיפה אדום כמו מקודם שלמד טעינת להבה אך הפעם הוא לא מכחה כמה שניות הוא לפתע משחרר להביור עצום מימדים וחזק מפיו הקטנטן מה שעוזר לכם להביס את כריס והקריקטון שלו סופית!
"כל הכבוד" הוא אומר לך בלי מילה נוספת מחזיר את קריקטון ומבקש ממך לחכות בנתיים עד שיביא את הפרס.
[COLOR="green"][B]עמית[/B]
"אוקיי אז רק שנייה" היא אומרת וניגשת להביא לך מפתח לחדר מספר 6 ובנוסף לזה היא גם מחזירה לך את הפוכדורים שלך.
המסדרון ריק ואתה מבין שכל המאמנים ששם כבר הלכו לישון,מוכנים כמוך למכון העיר סלורין ואתה יודע שעליך להקדים יום למחרת כדי להספיק.[/COLOR]
כמו ליאור,בבקשה תשים אנטר! זה ממש קשה לקריאה ולא נוח...
פעם הבאה שמארשטומפ בחוץ תציין את זה
-----------------------
"פיקה פי פיקה פי!" הוא אומר לכם.
אתה מבין שלפיקאצ'ו יש מאמן ושפיקאצ'ו נחטף מידי המאמן על ידי צוות רייג'.
מארשטומפ נראה מאוד מודאג ונראה שהוא רוצה לעזור לבחור הקטן למצוא את המאמן שלו.[/COLOR]
"באמת? תודה רבה לך אני לא ידעתי איך אעשה זאת לבד ללא פוקימונים ועכשיו יש לי אותך ואת קומבסקין לצידי!" הוא אומר בשמחה ונרגע לפתע.
"אני מניח שהם לא התרחקו היער הזה גדול מאוד ואני מניח שהם באו ברגל.
"בנוגע למאמנת אני חושב שהיא חיילת מצוות רייג',מכיר? הם צוות רע שמבצעים פשעים והם חוטפים גם פוקימונים מידי מאמנים כדי לעשות בהם ניסויים ולפעמים הם הורגים אותם!" הוא אומר לך בצורה מבהילה.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
ציניות זה טוב
------------
אתה מתארגן בבוקר ומתכונן ליציאה,יום חדש וגדול עומד לפניך והדרך לעיר ויקטוריה עדיין ממשיכה.
אתה שם את ביצת הפוקימון המסתורית שזה עתה קיבלת בתיק ואתה יודע שצריך לשמור עליה היטב.
אתה בודק במפה לאין אתה יכול ללכת אך היא מאוד מסורבלת ואתה שם לב לגודלו של יער איירוסטה במפה,הוא גדול יותר משני ערים יחד.
"היי זה אתה לא?" אתה שומע קול מאחוריך ולמולך מופיע ריקו,הילד בו נלחמת בדרך 1([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG]).
אתה מבין שצ'ימצ'אר צוחק על זה שריקו לקח לך את מקום השינה ואז אתה מסתכל ושם לב שזה באמת כך.
אתה מסתכל אל שמי הלילה חושב על מחר וחושב על מה שמסתתר פה ביער.[/COLOR][/QUOTE]
"יאללה מארשטומפ בוא נעזור לו!" אגיד למארשטומפ ואז אפנה לפיקאצ'ו "איפה המאמן שלך?"
-
[QUOTE=kickass;1125638]שקד-רשום ובגלל שיש לי 7 שחקנים ומספיק עמוס אני מצפה ממך להשקעה...
[/COLOR][/QUOTE]
טוב
---------------------
אני אומר לטאפיג " הית תרגע קצת .כול הכבוד לך למדת להביור וניצחת בקרב אני גאה בך."
אני משיך לומר לטאפיג " טוב עכשיו בוא תעמוד בשקט עד שכריס יחזור ויביא לנו את הפרס ".
אני מחכה בצפירה רבה לעבר הפרס שכריס עומד לתת לי
-
[quote=kickass;1120224][COLOR=Red][B]התחלה[/B][/COLOR]
"והאלוף הוא... הוא..." אתם מתעוררים לפתע מחלום,רעשי האוניה העוגנת לא נותנים מנוח.
"קדימה ילדון כדאי שתתחיל לארגן את הדברים שלך,הגענו" אומר לכם אחד עובדי הספינה.
אתם קמים וממהרים לארגן את הדברים המפוזרים על הספספל בו נחתם ואתם ממהרים לרדת לחדרכם באונייה בכדי לקחת את התיק.
"לא לדחוף לבסוף כולנו נרד מהאוניה" אומר עובד הספינה לקהל הנלהב.
אתם שמים לב שרובו מכיל מאמנים כמוכם שבאו לנסות את מזלם בליגה החדשה.
לאחר דקות קצרות של המתנה אתם יורדים ודורכים על אדמת האי מהאלו שהפוקימון שלכם נמצא בחוץ לצידכם מביט גם הוא אל הקהל הרועש בנמל.
'יבשה' אתם חושבים בצחוק.
אתם מביטים סביב ורואים בעיניכם מרכז פוקימונים גדול ומרהיב ולידו חנות למאמנים בעל עיצוב נעים לעין וקצת רחוק משניהם בצידו השני של הנמל אתם שמים לב לשלט גדול וזוהר"דוכן ההרשמה לליגה" שם אתם רואים מאמנים רבים עומדים בתור.[/quote]
'כדאי לחכות שיתפנה שם' אני חושב לעצמי בזמן שאני מסתכל על דוכן ההרשמה.
"בוא טוטודייל, נעביר את הזמן בחנות למאמנים הזאת ששם" אני אומר ומצביע עליה.
אני מתחיל ללכת יחד עם טוטודייל אל עבר החנות ונכנס אליה לראות מה יש שם.
-
אחלה עכשיו יותר נוח לקריאה
-----------------------
טפיג מקשיב לך ונרגע מיד וכמו פוקימון טוב מחכה בשקט לקבלת התג.
"הנה זה" יוצא כריס מן המשרד שלו ומגיעה בחזרה לאיזור הזירה.
"זהו תג מכון החרק ולמרות שנאתך לחרקים אני מקווה שתצליח בהמשך דרכך כמאמן" הוא אומר בחיוך ובצחוק ומגיש לך את תג החרק([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/trozei/trozei167.png[/IMG])
זכית גם ב300$~
לאחר קבלת התג אתה יוצא מן המכון שלפניך מספר אפשרויות
מרכז הפוקימונים
חנות
מרכז ההחלפות
יער איירוסטה[/COLOR]
[COLOR="Blue"]יובל
"פיקה פיקה פיק" הוא אומר לכם מודאג שהוא לא יודע היכן המאמן שלו הוא רק אומר שהוא נחטף על ידי צוות רייג' והצליח לחמוק מהם מה שהוביל אותו לכאן.
"הנה אתה" אתה שומע קול ומן השיחים ואל מולך יוצאת בחורה עם חולצה אדומה ומבט רע בעיניים([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/25.png[/IMG]).
"תתחפף מכאן ילד אם אתה יודע מה טוב עבורך" היא אומרת ומרימה את פיקאצ'ו בשני ידיה והוא מנסה להתנגד במכת חשמל אך היא לובשת כפפות שמבודדות את החשמל.[/COLOR]
[COLOR="SandyBrown"][B]שקד[/B]
אתה מחכה לתור שיתפנה ומציע לטוטודייל טייל בנמל הגדול.
אתה ניגש לחנות הפוקימונים שנמצאת בצידו השמאלי של הנמל,חנות גדולה ומרהיבה אשר מלאה במאמנים המצטיידים למסע החדש להם בדיוק כמוך.
"שלום לך אדוני אתה צריך עזרה?" שואל אותך אחד העובבדים בחנות בנימוס רב.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125655][COLOR=DarkRed][/COLOR][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
אתה ניגש לחנות הפוקימונים שנמצאת בצידו השמאלי של הנמל,חנות גדולה ומרהיבה אשר מלאה במאמנים המצטיידים למסע החדש להם בדיוק כמוך.
"שלום לך אדוני אתה צריך עזרה?" שואל אותך אחד העובבדים בחנות בנימוס רב.[/COLOR][/quote]
"כן, אני צריך עזרה, תודה" אני אומר לו בנימוס.
"תוכל להגיד לי בבקשה אילו דברים יש לכם לקנייה במחיר של עד 500$?" אני שואל אותו ומחכה בסבלנות
-
[QUOTE=kickass;1125655][COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
-----------------------
"זהו תג מכון החרק ולמרות שנאתך לחרקים אני מקווה שתצליח בהמשך דרכך כמאמן" הוא אומר בחיוך ובצחוק ומגיש לך את תג החרק([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/trozei/trozei167.png[/IMG])
זכית גם ב300$~
מרכז הפוקימונים
חנות
מרכז ההחלפות
יער איירוסטה[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטאפיג " יאלה בוא למרכז הפוקימונים.שם ירפאו אותך ואת ראפלסט מהנזק שחטפתם בקרב "
אני מתחיל ללכת עם טאפיג לעבר מרכז הפוקימונים של העיר
.כשאגיע לשם אבקש מהאחות שתרפא לי את הפוקימונים
-
"ובכן,יש לנו מתחת ובמחיר הזה את כל סוגי הכדורים מלב מאסטר בול שהוא עולה 1000$ ויש לנו מבחר של אבני פיתוח ב 100$ בלבד" הוא אומר בקולו החלש והמנומס.
"תרצה משהו מבין אלו?" הוא שואל.
באותו הזמן אתה גם מסתכל טיפה החוצה אל עבר הדוכן ושם לב שהוא מתחיל להתרוקן בצורה מהירה.[/COLOR]
"בדיוק חזרת מקרב המכון?ניצחת?" שואלת האחות ג'וי בזמן שהיא לוקחת ממך את הפוקימונים.
לאחר שתי דקות בלבד של המתנה הפוכדורים חוזרים ישר אליך.
"בהצלחה בהמשך המסע ואל תדאג כל האחיות ג'וי ברחביי המחוז הן בדיוק כמוני" היא אומרת לך בחיוך ובצורה נחמדה.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1125670][COLOR="SandyBrown"][B]
"בדיוק חזרת מקרב המכון?ניצחת?" שואלת האחות ג'וי בזמן שהיא לוקחת ממך את הפוקימונים.
לאחר שתי דקות בלבד של המתנה הפוכדורים חוזרים ישר אליך.
"בהצלחה בהמשך המסע ואל תדאג כל האחיות ג'וי ברחביי המחוז הן בדיוק כמוני" היא אומרת לך בחיוך ובצורה נחמדה.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי " תודה על שריפאת לי את הפוקימונים. כן חזרתי מקרב מכון בידיוק ניצחתי את המנהיג של המכון "
אקח את הפוקימונים שלי מהאחות ג'וי ואלך ליער איירוסטה
-
[quote=kickass;1125670][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
"ובכן,יש לנו מתחת ובמחיר הזה את כל סוגי הכדורים מלב מאסטר בול שהוא עולה 1000$ ויש לנו מבחר של אבני פיתוח ב 100$ בלבד" הוא אומר בקולו החלש והמנומס.
"תרצה משהו מבין אלו?" הוא שואל.
באותו הזמן אתה גם מסתכל טיפה החוצה אל עבר הדוכן ושם לב שהוא מתחיל להתרוקן בצורה מהירה.[/COLOR][/quote]
"טוב, תן לי שני גרייט בול בבקשה, ואם אפשר אז זריז" אני אומר לו וסתכל שוב החוצה עם קצת לחץ.
אחרי שהוא נותן לי אותם, אני שם בתיק, אומר לו תודה ויוצא החוצה בריצה אל עבר הדוכן.
-
[COLOR="DarkRed"]ליאור
אתה עוזב את מרכז הפוקימונים שהפוקימונים שלך בריאים,שלמים ומוכנים למעבר המתיש ביער איירוסטה הגדול.
אתה מחפש את הכניסה ליער ולאחר רבע שעה של הליכה בעיר אתה מגיעה לקצה העיר ונכנס ליער.
העצים היפים,הפרחים הצבעונים השמש הזורחת ורעשי הפוקימונים הופכים לדבר נעים ונחמד.
אתה מתחיל ללכת ביער ומתוך השיחים הרבים יוצא לו וופר כחול וקטן ומחייך שמביט לכל עבר([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/194.png[/IMG]).[/COLOR]
אתה מקבל מן המוכר גרייט בול ואתה משלם לו.
בשנייה שהוא נותן לך את השקית אתה ממהר בריצה אל עבר הדוכן הרחוק.
לאחר ריצה של דקה אתה מגיע לדוכן שכבר נותר ריק ממאמנים.
"שלום לך מאמן תביא לי את כרטיס המאמן שלך ואני ארשום אותך" היא אומרת לך ישר שהיא רואה את טוטודייל.
אתה נותן לה את הכרטיס והיא מכניסה אותך לרשומים.
"בהצלחה ועכשיו כדאי שתמשיך לדרך מספר 1" היא אומרת כאשר היא מגישה לך את כרטיס המאמן חזרה ומצביעה לכיוון בו מתחילה הדרך.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1125689][COLOR="DarkRed"]ליאור
אתה עוזב את מרכז הפוקימונים שהפוקימונים שלך בריאים,שלמים ומוכנים למעבר המתיש ביער איירוסטה הגדול.
אתה מחפש את הכניסה ליער ולאחר רבע שעה של הליכה בעיר אתה מגיעה לקצה העיר ונכנס ליער.
העצים היפים,הפרחים הצבעונים השמש הזורחת ורעשי הפוקימונים הופכים לדבר נעים ונחמד.
אתה מתחיל ללכת ביער ומתוך השיחים הרבים יוצא לו וופר כחול וקטן ומחייך שמביט לכל עבר([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/194.png[/IMG]).[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל וופר בנחמדות ושלא ירגיש מאוים.
אני אומר לו " הי ווופר יש לי שאלה אליך .האם תרצה להצטרף לצוות שלי.אני אזדק לפוקימון חזק כמוך "
אני מכין פוכדור שהיה ביד שלי
-
[quote=kickass;1125689][COLOR=DarkRed][/COLOR][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
אתה מקבל מן המוכר גרייט בול ואתה משלם לו.
בשנייה שהוא נותן לך את השקית אתה ממהר בריצה אל עבר הדוכן הרחוק.
לאחר ריצה של דקה אתה מגיע לדוכן שכבר נותר ריק ממאמנים.
"שלום לך מאמן תביא לי את כרטיס המאמן שלך ואני ארשום אותך" היא אומרת לך ישר שהיא רואה את טוטודייל.
אתה נותן לה את הכרטיס והיא מכניסה אותך לרשומים.
"בהצלחה ועכשיו כדאי שתמשיך לדרך מספר 1" היא אומרת כאשר היא מגישה לך את כרטיס המאמן חזרה ומצביעה לכיוון בו מתחילה הדרך.[/COLOR][/quote]
"תודה רבה, הצלת אותי, חשבתי שאני מאחר" אני אומר לה.
אני מתקדם יחד עם טוטודייל לדרך 1 ונכנס אליה.
"תסתכל טוב טוב אם יש פוקימונים באיזור, זה יהיה אימון מצוין" אני אומר לטוטודייל ומחפש גם בעצמי.
-
"וופ וופ!" הוא אומר לך ומקפץ אחורה.
וופר מעוניין בקרב,נראה שהוא לוחם אמיתי והוא מעניין להלכד בכבוד.
"וופ וופ!" הוא מאיץ בך להוציא פוקימון והלחם בו.[/COLOR]
"יש לך מזל באמת עוד כמה דקות והייתי סוגרת" היא אומרת בחיוך.
לאחר מכן את הולך לדרך 1 ואומר לטוטודייל להשאר עירני לכל פוקימון שיגיע.
טוטודייל כמו צייד טוב שם יד על מצחו משקיף לכל עבר ולוקח את עניין ברצינות רבה.
"טוטו טוטו טוטו!" הוא צועק ובשנייה שאתה מסתכל אליו הוא קופץ ותוקף צ'יקוריטה([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/152.png[/IMG]) שיוצאת החוצה מההרתעה של טוטודייל.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125708][COLOR=DarkRed][/COLOR][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
"יש לך מזל באמת עוד כמה דקות והייתי סוגרת" היא אומרת בחיוך.
לאחר מכן את הולך לדרך 1 ואומר לטוטודייל להשאר עירני לכל פוקימון שיגיע.
טוטודייל כמו צייד טוב שם יד על מצחו משקיף לכל עבר ולוקח את עניין ברצינות רבה.
"טוטו טוטו טוטו!" הוא צועק ובשנייה שאתה מסתכל אליו הוא קופץ ותוקף צ'יקוריטה([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/152.png[/IMG]) שיוצאת החוצה מההרתעה של טוטודייל.[/COLOR][/quote]
"זה לא הסוג שאנחנו טובים נגדו, אבל ננסה" אני אומר לטוטודייל קצת בחשש.
"אם הוא תוקף תשתמש באקדח מים על הרצפה כדי לקפוץ גבוה ולהתחמק" אני לוחש לטוטודייל.
"תקוף עם שריטה בזמן הזה" אני קורא ומצביע על צ'יקוריטה בנחישות.
-
כפי שחזית צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ומהעלה שעל ראשה יוצאים עלים רבים אשר עפים לכיוונו של טוטודייל.
"טוטו טוטודייל!" הוא אומר להוט ונלהב מקפץ לכל עבר ולמרבה הפלא גם מתחמק מן העלים.
טוטדייל רץ לעברה של צ'יקוריטה ומשתמש בשריטה אל עבר פניה.
צ'יקוריטה תופסת אותו בעזרת שוטי הגפן שהיא מוציאה מגבה ומחזיקה את טוטודייל באוויר.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125732][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
כפי שחזית צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ומהעלה שעל ראשה יוצאים עלים רבים אשר עפים לכיוונו של טוטודייל.
"טוטו טוטודייל!" הוא אומר להוט ונלהב מקפץ לכל עבר ולמרבה הפלא גם מתחמק מן העלים.
טוטדייל רץ לעברה של צ'יקוריטה ומשתמש בשריטה אל עבר פניה.
צ'יקוריטה תופסת אותו בעזרת שוטי הגפן שהיא מוציאה מגבה ומחזיקה את טוטודייל באוויר.[/COLOR][/quote]
"תשתמש באקדח מים על הפנים שלה כדי שהיא תאבד את הריכוז באחיזה" אני אומר לו.
"עכשיו נשיכה, ישר עליה, בזמן שהיא מתושתשת קצת" אני מוסיף.
-
טוטדייל מקשיב לך ויוצא חיש במתקפת אקדח מים שפוגעת בפניה של צ'יקוריטה.
מהפגיעה הקשה בעיניים צ'יקוריטה לא מתרכזת ומאבדת אחיזה בטוטודייל שרץ אליה ומבצע נשיכה חזקה ביותר!
טוטודייל עוזב אותה מהנשיכה והולך לאחור.
צ'יקוריטה מנסה לזוז אך קשה לה ונראה שהיא נפגעה קשה מהנשיכה של טוטודייל.
[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1125708][COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
"וופ וופ!" הוא אומר לך ומקפץ אחורה.
וופר מעוניין בקרב,נראה שהוא לוחם אמיתי והוא מעניין להלכד בכבוד.
"וופ וופ!" הוא מאיץ בך להוציא פוקימון והלחם בו.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לוופר " טוב רצית קרב אתה תקבל קרב ".
אני מוציא החוצה את פוצ'יאנה מן הפוכדור שלו
אני אומר לו " תשתמש בפרצוף מפחיד ואז במתקפת נשיכה על וופר "
-
[COLOR=#ff8c00][B][QUOTE]
[COLOR=#ff8c00][B]עומר
[/B]אתה מבין שצ'ימצ'אר צוחק על זה שריקו לקח לך את מקום השינה ואז אתה מסתכל ושם לב שזה באמת כך.
אתה מסתכל אל שמי הלילה חושב על מחר וחושב על מה שמסתתר פה ביער.[/COLOR]
[/QUOTE]
אסתכל על כולם ישנים ואוזרים כוחות
"מחר הולך להיות יום ארוך..." אמלמל לעצמי "יהיה קשה להסתדר ביער הזה עם כל מה שיש כאן.." אוומר לעצמי ואתחיל להלחץ
"טוב,כדאי ללכת לישון כבר.." אסתכל על שמיי הלילה ואעצום את עיניי,אתחיל לנמנם קצת ואז להרדם בשינה עמוקה..[/B][/COLOR]
-
[quote=kickass;1125737][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
טוטדייל מקשיב לך ויוצא חיש במתקפת אקדח מים שפוגעת בפניה של צ'יקוריטה.
מהפגיעה הקשה בעיניים צ'יקוריטה לא מתרכזת ומאבדת אחיזה בטוטודייל שרץ אליה ומבצע נשיכה חזקה ביותר!
טוטודייל עוזב אותה מהנשיכה והולך לאחור.
צ'יקוריטה מנסה לזוז אך קשה לה ונראה שהיא נפגעה קשה מהנשיכה של טוטודייל.
[/COLOR][/quote]
"הגיע הזמן!" אני קורא ומכין ביד פוקדור (רגיל).
"קדימה!" אני קורא שוב וזורק את הפוקדור הריק אל צ'יקוריטה.
'אני מקווה שזה יצליח' אני חושב בזמן הזה.
-
פוצ'יאנה יוצא החוצה לאחר הרבה זמן שלא היה בחוץ נרגש לקראת הקרב.
הוא משתמש בפרצוף מפחיד על וופר דבר שמהמם אותו לשנייה ונותן לפוצ'יאנה את ההזדמנות המושלמת להשתמש בנשיכה.
וופר נופל לאחור ואז קם לאחר המכה ונראה שזה כואב לו.
הוא משתמש באקדח מים אל עבר פוצ'יאנה שמנסה להתחמק אך בפעם השלישית פוגע בו ומעיף אותו אחורה.
וופר רץ מהר לפוצ'יאנה ומשתמש בטריקה(slam) עם זנבו הקטן ולמרות שזנבו קטן המכה עדיין משפיעה על פוצ'יאנה שממהר לקום.[/COLOR]
"היי קום קדימה אין לי זמן,קום" אתה שומע את קולו המעצבן של ריקו על הבוקר מעיר אותך.
"קדימה לפני שאני נפרד ממך לשלום הבטחת לי קרב לא? אני רוצה להציג לך את הפוקימון החדש שלי" הוא אומר ושולח יד אל עבר פוליוורל גדול וחזק([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/61.png[/IMG]).
אתה מבין שזהו הפוליווג הקטן שהיה לו בעבר.[/COLOR]
"צ'יקו צ'יקו" היא אומרת ומעיפה את הפוכדור עם הגפנים שלה.
"טוטו טוטו טוטו" אומר לך טוטודייל ומסביר לך שצריך שהיא תהיה מעולפת בכדי שתוכל ללכוד אותה.
טוטודייל מסתובב ומתסכל על צ'יקוריטה ומחכה להוראה ממך.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125747][COLOR=DarkRed][/COLOR][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
"טוטו טוטו טוטו" אומר לך טוטודייל ומסביר לך שצריך שהיא תהיה מעולפת בכדי שתוכל ללכוד אותה.
טוטודייל מסתובב ומתסכל על צ'יקוריטה ומחכה להוראה ממך.[/COLOR][/quote]
הפוכדור חוזר אליי או שזהו, בזבזתי?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
'אני לא בטוח שזה יצליח, אבל זה לא יזיק' אני חושב לעצמי.
"טוטודייל, תשתמש בשריטות כדי לחפור ותעבור מאחוריה, כשתהיה שם תנשוך אותה שוב" אני לוחש לו מה לעשות.
-
[QUOTE=kickass;1125747][COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
הוא משתמש בפרצוף מפחיד על וופר דבר שמהמם אותו לשנייה ונותן לפוצ'יאנה את ההזדמנות המושלמת להשתמש בנשיכה.
הוא משתמש באקדח מים אל עבר פוצ'יאנה שמנסה להתחמק אך בפעם השלישית פוגע בו ומעיף אותו אחורה.
וופר רץ מהר לפוצ'יאנה ומשתמש בטריקה(slam) עם זנבו הקטן ולמרות שזנבו קטן המכה עדיין משפיעה על פוצ'יאנה שממהר לקום.[/COLOR]
"היי קום קדימה אין לי זמן,קום" אתה שומע את קולו המעצבן של ריקו על הבוקר מעיר אותך.
"קדימה לפני שאני נפרד ממך לשלום הבטחת לי קרב לא? אני רוצה להציג לך את הפוקימון החדש שלי" הוא אומר ושולח יד אל עבר פוליוורל גדול וחזק([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/61.png[/IMG]).
אתה מבין שזהו הפוליווג הקטן שהיה לו בעבר.[/COLOR]
טוטודייל מסתובב ומתסכל על צ'יקוריטה ומחכה להוראה ממך.[/COLOR][/QUOTE]
"טוב אחי!" אסתכל אל הפוליווג המפותח "נו יש לך פוליוורל עכשיו.. תתחדש!" אומר לו
"אני אוציא את.." אתלבט בין הפוקימונים שלי "הופהיפ הקטנה! זה יהיה אימון מצוין בשבילה גם אם היא תפסיד!" אחליט לבסוף
"קדימה הופהיפ!" אומר לה "גשי לזירה!" אוסיף
כשהיא תיגש לזירה אשאל את ריקו "תגיד,יש לך עוד פוקימונים..? זה יהיה מצוין אם נוכל לעשות קרב ארבע על ארבע!" אציע לו.
-
חח מה פתאום זה לא משחק גיימבוי
טוטודייל מנסה לחפור ולבסוף מצליח.
טוטודייל למד חפירה.
הוא ממשיך במהלך המתקפה וממשיך לחפור את דרכו למאחורי צ'יקוריטה.
טוטודייל מפתיע אותה מאחור ונושך אותה בחוזקה.
צ'יקוריטה מתעלפת!
טוטודייל זז מן צ'יקוריטה מתקרב אליך ומושך לך בחולצה,"טוטו טוטו" הוא אומר ומצביע על צ'יקוריטה ומסביר לך שזה הזמן לזרוק את הפוכדור.[/COLOR]
אתה מציע לו קרב ארבע על ארבע אבל הוא משיב לך שיש לו רק פוקימון אחד נוסף וזה אודיש.
הוא מוציא את אודיש הקטן([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/43.png[/IMG])
"קדימה אז תבחר עוד פוקימון אחד שילחם לצד הופיפ" הוא אומר לך ואתה שם לב בצורת הדיבור שלו שיש לו יותר בטחון מאשר מבעבר.
"צ'ימ צ'ימ!" אתה שומע את צ'ימצ'אר מתנדב להצטרף לקרב.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125761][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
טוטודייל למד חפירה.
צ'יקוריטה מתעלפת!
טוטודייל זז מן צ'יקוריטה מתקרב אליך ומושך לך בחולצה,"טוטו טוטו" הוא אומר ומצביע על צ'יקוריטה ומסביר לך שזה הזמן לזרוק את הפוכדור.[/COLOR][/quote]
זה כבר קרה לי באיזה משחק אז אני מוודע XD
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אני לוקח את הפוכדור שזרקתי קודם.
"עכשיו זה יעבוד" אני אומר וזורק אותו על צ'יקוריטה.
-
[QUOTE=kickass;1125761][COLOR="SandyBrown"][B]שקד[/B]
טוטודייל למד חפירה.
צ'יקוריטה מתעלפת!
טוטודייל זז מן צ'יקוריטה מתקרב אליך ומושך לך בחולצה,"טוטו טוטו" הוא אומר ומצביע על צ'יקוריטה ומסביר לך שזה הזמן לזרוק את הפוכדור.[/COLOR]
אתה מציע לו קרב ארבע על ארבע אבל הוא משיב לך שיש לו רק פוקימון אחד נוסף וזה אודיש.
הוא מוציא את אודיש הקטן([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/43.png[/IMG])
"קדימה אז תבחר עוד פוקימון אחד שילחם לצד הופיפ" הוא אומר לך ואתה שם לב בצורת הדיבור שלו שיש לו יותר בטחון מאשר מבעבר.
"צ'ימ צ'ימ!" אתה שומע את צ'ימצ'אר מתנדב להצטרף לקרב.[/COLOR][/QUOTE]
אביט אל צ'ימצ'אר בביטחון "אם אתה רוצה להצטרף צ'ימצ'אר,זה אחלה מבחינתי!" אומר לו בשמחה
"אנחנו נתחיל,הופהיפ,תשתמשי באבקת רעל ואז בדחיפה על פוריוול! צ'ימצ'אר,תשתמש בשריטה ואז להביור על אודיש!" אפקוד עליהם
'הוא יותר בטוח בעצמו מפעם,לכן אי אפשר להשתמש בטכניקה של להראות את הביטחון,אפשר רק להתרכז בקרב...' אומר לעצמי
-
[QUOTE=kickass;1125747][COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
.[/COLOR][/QUOTE]
אאני אומר לפוצ'יאנה " תתאוש מן המכה שספגת .לאחר מכן רוץ במהירות לעבר וופר וכשתהיה קרוב אליו תשתמש בשניכה על וופר "
אני מחזיק אצבעות שפוצ'יאנה יצליח להביס את וופר הזה
-
[quote]עמית
המסדרון ריק ואתה מבין שכל המאמנים ששם כבר הלכו לישון,מוכנים כמוך למכון העיר סלורין ואתה יודע שעליך להקדים יום למחרת כדי להספיק.
[/quote]
"קדימה-לחדר!" אומר ואלך לחדרי.לאחר מכן אפתח את דלת החדר ואלך לישון שינה עריבה.
-
חחחח מה? משחק פוקימון אמור להיות משחק שמדמה את הסדרה לפי דעתי ולא את המשחקים : P
--------------------
אתה זורק את הפוכדור בנסיונך השני.
אתה רואה את טוטודייל משלב ידיים ומקווה שיצליח למרות הכל זה הקרב הראשון שלו נגד פוקימון אחר.
אתה גם מחכה בהתמנה ולאחר שלוש דקות ארוכות במיוחד הפוכדור נעצר.
לכדת צ'יקוריטה!
"טוטו טוטו!" מתחיל טוטודייל לקפץ ולשמוח.[/COLOR]
צ'ימצ'אר מצטרף לקרב והקרב הראשון שלך שהוא 2 על 2 מתחיל רישמית!
הופיפ משתמשת ברעל אל עבר פוליוורל וצ'ימצ'אר רץ בשריטה לאודיש.
התוכניות שלך משתנות כאשר ריקו אומר לפוקימונים שלו את הדבר הבא:
"פוליוורל מהר אקדח מים אל עבר צ'ימצ'אר ואודיש תשתמש בעצמך באבקת רעל על המתקפה של הופיפ" לפתע פוליוורל משתמש באקדח מים חזק בהרבה ממה שהיה לפוליווג ומעיף את צימצ'אר לאחור שנחבט בעץ בחוזקה.
אודיש מצליח לפזר את הרעל של הופיפ באמצעות שלו ואתה רואה שריקו נעשה טוב מתמיד כאשר הצליח לסכל לך את כל המתקפות.
"זה מה שיש לך?" הוא אומר בגיחוך.[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]ליאור
פוצ'יאנה מתאושש מן המכה ורץ אל עבר וופר במטרה להשתמש בנשיכה.
וופר מפתיע אותו באקדח מים חזק שמעיף אותו פעם נוספת.
פוצ'יאנה מתעצבן ונראה נואש כאשר לפתע הוא מתחיל לזהור ונעשה גדול יותר.
בין רגע עומד מולך כלב זאב גדול עם מבט רצחני בעיניו([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/262.png[/IMG]).
מיטיאנה החדש שלך מתקדם בביטחון ופותח את פיו כאשר לפתע כדור שחור גדל מחוצה לו ומיטיאנה משחרר כדור צל חזק אל עבר וופר שמפסיד בקרב!.
פוצ'יאנה התפתח למיטיאנה ולמד כדור צל![/COLOR]
[COLOR="Green"][B]עמית[/B]
אתה הולך לישון ומחכה בציפיה ליום הגדול מחר.
מתוך שנתך אתה מרגיש חום על פניך,אתה קם ומגלה כי השמש כבר זרחה לה והשעה תשע בבוקר.
מן הפוכדור שלו יצא במפתיע טוטודייל שנראה נלהב מאוד לבואו של היום החדש.
אתה קם בציפייה ותקווה לנצח בקרב המכון שיתרחש היום![/COLOR]
-
[quote=kickass;1125813][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
חחחח מה? משחק פוקימון אמור להיות משחק שמדמה את הסדרה לפי דעתי ולא את המשחקים : P
--------------------
אתה רואה את טוטודייל משלב ידיים ומקווה שיצליח למרות הכל זה הקרב הראשון שלו נגד פוקימון אחר.
לכדת צ'יקוריטה!
"טוטו טוטו!" מתחיל טוטודייל לקפץ ולשמוח.[/COLOR][/quote]
ככה הוא אמר לי שם (המנהל), זרקתי פוקדור על בידוף וזה לא הצליח והוא לא הרשה לי לקחת את זה חחח
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
'וואו, זה היה ארוך, שלוש דקות!' אני חושב לעצמי ומרים את הפוקדור.
"כל הכבוד, טוטודייל, עכשיו אפשר להמשיך בדרך" אני אומר לו ומתחיל ללכת שוב.
בזמן ההליכה אני שם את הפוקדור שבתוכו צ'יקוריטה במקום.
-
[QUOTE=kickass;1125813][COLOR="SandyBrown"][B]
[COLOR="DarkRed"]ליאור
בין רגע עומד מולך כלב זאב גדול עם מבט רצחני בעיניו([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/262.png[/IMG]).
מיטיאנה החדש שלך מתקדם בביטחון ופותח את פיו כאשר לפתע כדור שחור גדל מחוצה לו ומיטיאנה משחרר כדור צל חזק אל עבר וופר שמפסיד בקרב!.
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למיטיאנה שלי " ואו אתה מפחיד.הית גדול למדת מתקפה חדשה.עכשיו תחזור לפוכדור שלך "
אני מחזיר את מיטיאנה לפוכדור שלו ואז אזרוק פוכדור על וופר בתקוה שיתפס
-
[QUOTE=kickass;1125813][COLOR="SandyBrown"][B]שקד[/B]
--------------------
לכדת צ'יקוריטה!
"טוטו טוטו!" מתחיל טוטודייל לקפץ ולשמוח.[/COLOR]
צ'ימצ'אר מצטרף לקרב והקרב הראשון שלך שהוא 2 על 2 מתחיל רישמית!
הופיפ משתמשת ברעל אל עבר פוליוורל וצ'ימצ'אר רץ בשריטה לאודיש.
התוכניות שלך משתנות כאשר ריקו אומר לפוקימונים שלו את הדבר הבא:
"פוליוורל מהר אקדח מים אל עבר צ'ימצ'אר ואודיש תשתמש בעצמך באבקת רעל על המתקפה של הופיפ" לפתע פוליוורל משתמש באקדח מים חזק בהרבה ממה שהיה לפוליווג ומעיף את צימצ'אר לאחור שנחבט בעץ בחוזקה.
אודיש מצליח לפזר את הרעל של הופיפ באמצעות שלו ואתה רואה שריקו נעשה טוב מתמיד כאשר הצליח לסכל לך את כל המתקפות.
"זה מה שיש לך?" הוא אומר בגיחוך.[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]ליאור
אתה הולך לישון ומחכה בציפיה ליום הגדול מחר.
מתוך שנתך אתה מרגיש חום על פניך,אתה קם ומגלה כי השמש כבר זרחה לה והשעה תשע בבוקר.
מן הפוכדור שלו יצא במפתיע טוטודייל שנראה נלהב מאוד לבואו של היום החדש.
אתה קם בציפייה ותקווה לנצח בקרב המכון שיתרחש היום![/COLOR][/QUOTE]
"ארר...." אתחיל להתעצבן על ריקו
'הוא ממש חזק,זה יהיה ממש קשה לנצח אותו..' אבין בצער 'רגע! אני קולט מה הוא מנסה לעשות פה! הוא מנסה לגרום לי להיות חסר ביטחון כמו שאני עשיתי לו!' אקלוט את התחבולה
בבת אחת אפקח את עייני ואתחיל חייך "לא זה לא מה שיש לי! אין לך מושג מה יש לי!" אשיב לריקו
"צ'ימצ'אר,הופיפ,בוא ננסה לנצח בבת אחת את אודיש! הפיפ,תשתמשי בדחיפה על אודיש וצ'ימצ'אר ישתמש עליו בחפירה,קדימה!" אפקוד עליהם בתקווה
"אני הולך לנצח!" אומר לריקו בתגרה
-
[quote=kickass;1125638]
[COLOR=Red][B]ניב[/B]
ציניות זה טוב
------------
[/quote]
היי זה ההוא מקודם!!! חשבתי שאראה אותו קצת יותר מאוחר.. הוא הספיק לתפוס משהו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי.. אני זוכר אותך, אתה.. ריקו!" אומר בחיוך מנסה לזכור את הבחור. אביט בוא ואחשוב'או! הוא הרבה יותר בטוח בעצמו.. אז הוא היה מפחוד ומגמגם ועכשיו הוא נראה בעל ביטחון'
אחשוב מעט על ההצעה שלו ואומר בנימוס "מצטער, אבל לא תודה הספיקו לי להיום התקלויות במאמנים.. אני מאמין שהקרב החוזר שלנו עוד יתרחש, אל תדאג!"
אלך לדרכי ואז אזכר ואומר בניחושת "אני מקווה שאתה מגיע לעיר ויקטוריה, עם כן.. אז לך לשם ושם נפגש ונלחם!" ואז אמשיך בדרכי.
-
[quote=kickass;1125638][COLOR=indigo][B]אדם[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo]"באמת? תודה רבה לך אני לא ידעתי איך אעשה זאת לבד ללא פוקימונים ועכשיו יש לי אותך ואת קומבסקין לצידי!" הוא אומר בשמחה ונרגע לפתע.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"אני מניח שהם לא התרחקו היער הזה גדול מאוד ואני מניח שהם באו ברגל.[/COLOR]
[COLOR=indigo]"בנוגע למאמנת אני חושב שהיא חיילת מצוות רייג',מכיר? הם צוות רע שמבצעים פשעים והם חוטפים גם פוקימונים מידי מאמנים כדי לעשות בהם ניסויים ולפעמים הם הורגים אותם!" הוא אומר לך בצורה מבהילה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange].[/COLOR][/quote]
"צוות רייג'? אני לא מכיר אותם?" אגיד ואסתכל על קומבסקין במבט של שאלה
'מעניין מי אלה' אחשוב בהתעניינות
"טוב קדימה בוא נצא אחריהם" אגיד בהתלהבות ואתחיל לרוץ עם קומבסקין והילד בכדי לתפוס אותם
-
[QUOTE=kickass;1125655][COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
-----------------------
זכית גם ב300$~
מרכז הפוקימונים
חנות
מרכז ההחלפות
יער איירוסטה[/COLOR]
[COLOR="Blue"]יובל
"פיקה פיקה פיק" הוא אומר לכם מודאג שהוא לא יודע היכן המאמן שלו הוא רק אומר שהוא נחטף על ידי צוות רייג' והצליח לחמוק מהם מה שהוביל אותו לכאן.
"הנה אתה" אתה שומע קול ומן השיחים ואל מולך יוצאת בחורה עם חולצה אדומה ומבט רע בעיניים([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/25.png[/IMG]).
"תתחפף מכאן ילד אם אתה יודע מה טוב עבורך" היא אומרת ומרימה את פיקאצ'ו בשני ידיה והוא מנסה להתנגד במכת חשמל אך היא לובשת כפפות שמבודדות את החשמל.[/COLOR]
"שלום לך אדוני אתה צריך עזרה?" שואל אותך אחד העובבדים בחנות בנימוס רב.[/COLOR][/QUOTE]
"לא את תסתלקי! מארשטומפ מתקפת בוץ על האישה הזאת וצא סטארלי אס אווירי! וצא סידוט כוח טבעי! תצילו את הפיקאצ'ו הזה!" אומר להם
-
[QUOTE=kickass;1125524][B]דוד[/B]
בחר אתה בנתיים זה רגיל
----------------------
"אני לא יודע אם הבנת אותי אבל הכוונה בקרב של שני פוקימונים הוא שרק שני פוקימונים מותר לבחור" אומר כריס.
"ואתה כבר בחרת אז אין לך ברירה אלא להשתמש בפידוב" הוא מוסיף ומחכה לתגובה שלך.
"רק רגע אחד" אומר המוכר וניגש למחסן.
בנתיים אתה סתם מתבונן בחנות ובגודלה,בעיצוב ובמראה.
לאחר דקה מגיע המוכר ומגיש לך חמישה פוכדורים ארוזים בקופסא חדשה עם ריח אהוב של חדש!
אתה יוצא מן החנות וממשיך במסעך ואתה מתכונן ללכת ליער איירוסטה.
לאחר חמש דקות אתה מגיע לכניסתו של היער ואתה מודהם מהטבע של המקום.
לפתע מן אחד השיחים יוצא פיקצ'או חמוד ומתוק שנראה שהלך [/COLOR]לאיבוד([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/25.png[/IMG])
"אתה לא מבין כמה היער הזה ענק ומסובך אני תקוע כאן יומיים כמעט!" אומר ריקו במשפט דיי מלחיץ.
"אוקיי סוף סוף מחסה נורמלי תמיד הסתתרתי וישנתי בשיחים" אומר ריקו ונרדם מהר על הסלע בו אתה ישנת.
"צ'ימ צ'ימ" צ'ימצ'אר מסתכל עליך ומתחיל לצחוק טיפה.[/COLOR]
טפיג מצליח להתחמק מהר בעקבת טעינת הלהבה שהשתמש בה מקודם.
הוא משתמש לאחר מכן ברעל שמפתיע את קריקטון.
אתה רואה את קריקטון מתחיל לפרכס ולזוז מצד לצד בלי שליטתו.
"אוי לא" אתה שומע את כריס מנסה ללחוש את דאגתו.
טפיג משתמש בגחלת ופוגע בקריקטון שנופל על הקרקע.
"קריקטון מספרי אקס שוב!" קורא כריס אבל קריקטון לא מצליח לזוז.[/COLOR]
"שלום מאמן צעיר במה אוכל לעזור לך?" שואלת האות ג'וי ולאחר שאתה משיב לה היא לוקחת את הפוקימונים שלך למכונת הטיפול.
"אתה במקרה תרצה חדר ללינה?" היא אומרת לך בנחמדות.
"אם באת למכון הוא סגור בשעות האלו ויש לנו מלא חדרים פנויים רק תגיד" היא מוסיפה בחיוך רחב וחם.[/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]אדם[/B]
"אני בסדר" אומר לפתע הילדה([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/trainercard/trainers/3.png[/IMG])
קומבסקן מניח אותו על הקרקע והוא קם בעודו מחזיק טיפה את ראשו.
"מה זה איפה הם?","אתה חלק מהם?","תחזיר לי אותם בבקשה!" צועק הילד עליך בצורה נואשת ואתה מבולבל נורא.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
יש להם את הסיבות שלהם חח
------------------
כל הפוקימונים מתחילים להתארגן לפי דבריך ואתה נהנה לראות את עבודת הצוות שלהם.
"פוקימונים חרוצים יש לך" אומרת לינדזי.
היא עוזרת לך לסדר את האוהל שלכם וכל הדברים כבר מוכנים,המדורה אפילו אוכל מאורגן בקערות קטנות כאלה.
"טורטרה צא!" קוראת לינדזי.
"אתה תשמור עם טריקו עלינו.אתה יכול לישון בעצמך אל תדאג פשוט אם תשמע משהו תדאגו לטפל בזה" היא אומרת בחיוך ובגיחוך.
אתם נכנסים לישון באוהל ואתה נכנס לשינה עמוקה...
אתה מתעורר לפתע בבוקר ממכות זנבו של טריקו.
"טרי טרי טרי!" הוא צועק לך.
אתה קם ומגלה שלינדזי נעלמה.
פידג'י וגרולייט מתעוררים גם הם ואתה מגלה שהיא השאירה ביצת פוקימון שעליה פפתק ובו רשום:
"מתנת פרידה,מצטערת שהייתי צריכה לעזוב משהו בלתי צפוי קרה והייתי חייבת להגיע לעיר ויקטוריה במהירות".[/COLOR][/QUOTE]
"סורי פיפלאפ פעם הבאה :("
החזרתי את פיפלאפ בבאסה וישר הוצאתי את פידוב
"צא פידוב!" הייתי עצבנית מאוד כי כבר חשבתי אני יפסיד
פידוב תשוש והיה קשה מאוד
'זהו אני בטח מפסידה'
הבטתי למטה
'לא! אסור לוותר מהר כל כך!'
הרמתי את הראש וישר אמרתי לפידוב
"תשתמש במערבול וישר תברח למקום שלא יתפסו אותך"
לחשתי לו~
________
לך על ורוד...
-
[COLOR="Purple"][B]דוד[/B]
הנה סגול בסדר?
----------------
פידוב אומנם היה תשוש אך הוא יחסית בסדר ומוכן להלחם.
הוא משתמש במערבולת אל עבר ביוטיפליי.
"ביוטיפליי תחמוק ואז מתקפת כנף!" צועק כריס ולאחר שהוא מתחמק כנפו נעשית לבנה זוהרת והוא בא לתקוף את פידוב.
ביוטיפליי נעצר ומסתכל סביב,הוא לא מבין לאן פידוב נעלם.
"תכסיס נחמד לשלוח מתקפה ולהסית את מבטינו ואז להתחבא" אומר כריס ומחייך.
את שמה לב שפידוב ברח לצמרת עץ שבזירה והוא מוסתר היטב.[/COLOR]
אחי כמה פעמים אני צריך להגיד לך כדי שתבין? תלחץ אנטר תעשה כמו ליאור אחרי שהערתי לו הוא כותב נורמלי ונוח לקריאה...
--------
החיילת מתחמקת על תוך השיחים ובורחת אל תיק שמונח על יד עץ.
"אתה רוצה קרב פוקימונים אה?" היא אומרת ומוציאה פוכדור.
"אתה יכול להתחרט ולצאת מזה בשלום" היא אומרת לך ומזהירה.
אתה רואה את סידוט וסטארלי הקטנים חושש ממנה ואת מארשטומפ מוכן לקרב.[/COLOR]
חחח מווזר : P
-----------------
לאחר שלוש דקות המתנה אתה אוסף את הפוכדור ושם אותו בתיק.
אתה וטוטודייל ממשיכים בדרכם אל עבר העיר סלורין.
באמצע הדרך תופס את תשומת לבך קבוצה של סטארלים שעפים ממש מעליכם.
לפתע אחד מן הסטארלים נופל למטה ונראה פצוע בכנף שלו[/COLOR].
"מייטי מיי!" הוא אומר לך ומחייך לרמות שפניו נראו מפחידות אותך הוא מאוד אהב וכיבד.
אתה מחזיר אותו לפוכדור ושולף אחד חדש ויק במטרה לתפוס את וופר.
לאחר חצי דקה חדל הפוכדור מלזוז וופור נתפס!
תפסת וופר.[/COLOR]
אתה מנסה לשדר בטחון שמרתיע טיפה את ריקו.
אתה אומר לפוקימונים שלך לתקוף, בבת אחת את אודיש אף פוליוורל מיד עומד מלפניו ומסכל את התוכניות שלך.
פוליוורל משתמש באקדח מים ומעיף את הופיפ לאחור והיא נחבטת בעץ.
למזלך הם לא שמו לב לצ'ימצ'אר שחפר בור והגיע עד לאודיש.
הוא מגיע מאחורי אודיש ומשתמש בלהביור.
"אוי לא!" צועק ריקו ואודיש שלו מתעלף.
כעת נותרו בקרב הופיפ וצ'ימצ'אר נגד פוליוורל.
"פוליוורל אתה תקוותי האחרונה תשתמש באקדח מים על צ'ימצ'אר מהר!" צועק ריקו.[/COLOR]
"שמי ניק" אומר הילד ומיד אתם יוצאים בחיפושים אחר החיילת מצוות רייג'.
אתה קומבסקין והילד רצים במהרה ולמזלכם תופסים את החיילת([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/25.png[/IMG]) בשעת מנוח שלה והיא אוכלת.
לידה נמצאים שלושת הפוקימונים של ניק ואתם כרגע מסתררים מאחורי השיח.[/COLOR]
[COLOR="Red"][B]ניב[/B]
כן... אבל לא משנה חח
---------------------
"אוקיי לא צריך שיהיה לך בהצלחה לצאת מכאן" הוא אומר בצורה חשודה ולפתע נעלם.
אתה ממשיך בדרכיך עם טריקו ביער הגדול בנותן את התחושה שהוא בלתי סופי.
לאחר חמש דקות הליכה טריקו נעצר לפתע וגורם גם לך לעצור.
"טריקו טרי!" הוא אומר לך ואתה מביט ימינה רואה מקום נפלא של ראית כמותו עץ מטופח וגדול מסביבו מלא פרחים והדיירים של העץ הזה הם לא אחרים מאשר חבורה גדולה של טריקו.
טריקו רץ כדי להתיידד איתם והם מיד מתחבאים.
אתה רואה אותו מרחוק מנהל איתם דו שיח ולאחר מכן הוא חוזר ומספר לך שישנו סייטר ביערות שתוקף אותם כל הזמן ולא נותם להם מנוח והם מפחדים נורא.
הוא אומר לך את זה עם להט בעיניים ברצון לעזור להם.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1126441]
[COLOR=Red][B]ניב:[/B]
כן... אבל לא משנה חח
---------------------
"אוקיי לא צריך שיהיה לך בהצלחה לצאת מכאן" הוא אומר בצורה חשודה ולפתע נעלם.
אתה ממשיך בדרכיך עם טריקו ביער הגדול בנותן את התחושה שהוא בלתי סופי.
לאחר חמש דקות הליכה טריקו נעצר לפתע וגורם גם לך לעצור.
"טריקו טרי!" הוא אומר לך ואתה מביט ימינה רואה מקום נפלא של ראית כמותו עץ מטופח וגדול מסביבו מלא פרחים והדיירים של העץ הזה הם לא אחרים מאשר חבורה גדולה של טריקו.
טריקו רץ כדי להתיידד איתם והם מיד מתחבאים.
אתה רואה אותו מרחוק מנהל איתם דו שיח ולאחר מכן הוא חוזר ומספר לך שישנו סייטר ביערות שתוקף אותם כל הזמן ולא נותם להם מנוח והם מפחדים נורא.
הוא אומר לך את זה עם להט בעיניים ברצון לעזור להם.[/COLOR][/quote]
"אין בעיה טריקו, משפחה זאת משפחה! נעזרו להם!" אחייך עליו בנחישות ואנסה לסמן לטריקואים שאני בעדם!
לאחר מכן אביט קצת סביב ואוסיף "קדימה טריקו, לך ותבקש מידע על הסייטר הזה, כך אנחנו נמצא ונביס אותו"
אלך אחריו ואחכה שיחזור אליי עם תשובה...