-
[COLOR=sienna]יוסקה[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מיאו חופר בור, ואז יוצא, אבל הוא לא פוגע בכלל בדראמטיאן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]דראמטיאן משתמש בכוח על, ומעיף את מיאו אחורה בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מיאו מתקשה לקום, אך מצליח.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מיאו משתמש בחבטות זעם על דראמטיאן ופוגע בו קל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"סיים עם זה! התנגשות להבה!" הנער אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]דראמטיאן משתמש בהתנגשות להבה עוצמתית במיוחד, ומעלף לחלוטין את מיאו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"נו, נשאר לך רק את צ'ימצ'אר העלוב, איך תצליח להביס אותי?" הנער שואל אותך בזלזול.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]גולד[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מסביר להם במהירות את התוכנית.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]ראלטס משתגר לאחד העצים וסייטר עף אחרי ששניהם משתמשים בצוות כפול.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"חייל, טפל במי שמצותת לנו." האדון אמר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]החייל מגיע לאזור שלך, ולא רואה אותך כי אחד הסייטרים מסתיר אותך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"נראה שיש לנו קרב, מייטאנה, ויבייל, נזליף, צאו!" האיש אומר וצוציא מייטאנה, נזליף וויבייל.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"ויבייל, שיסוע לילה! מייטאנה, תשתמש בנשיכה! נזליף, עלי תער!" החייל אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ספינראק משתמש בירי חוט על הפנים של החייל וכך החייל מכוסה בחוטים ולא רואה כלום.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סייטר משתמש בגל ואקום על ויבייל, ומעלף אותו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]פלארון בינתיים עוזר לסייטר ומשתמש בגחלת על נזליף, שמתעלף גם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מייטאנה משתמש בנשיכה על ראלטס אחד, אבל הוא נעלם כי הוא לא הראלטס האמיתי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סייטר משתמש בגל ואקום, פלארון בגחלת וסלופוק סוף וסף תוקף עם בלבול, אבל זה לא משפיע על מייטאנה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סייטר גומר אותו עם גל ואקום לאחר שמייטאנה נושך סייטר משוכפל.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]פלאארון נכנס לאזור של האדון, ואיתו סייטר, ראלטס, סלופוק וספינראק.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מצטרף אליהם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתם רואים גב של מישהו אומר:" טוב, החייל בטח טיפל בפולש, גלייד, בוא נשתגר לאיסטה, שמעתי שראיקו נמצא שם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]האיש המסתורי משתגר,ומשאיר אותך לבד.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא שכח את סויקון...[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אבל סויקון תקוע בתוך רשת מיוחדת...[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/245.png[/IMG]
-
[QUOTE=lucario;1197981][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]אני יודע אבל אני קורא לזה מבט עמיד כי זה לא נותן לך לברוח ז"א שאתה עומד במקום אבל לא משנה...[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]הונטר מחייך, ומשתמש עליך בהיפנוזה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה נרדם, ואז קם, שלושת הפוקימונים שלך מסתכלים עליך, והונטר לא שם.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[/QUOTE]
"אוף, מעניין כמה זמן ישנתי" אני אומר באכזבה ומחזיר את הפוקימונים שלי "טוב, אני מניח שכדאי לי להתחיל ללכת לעיר ההיא עם המכון. את דן אני בטח אמצא במרכז."
אני מתחיל ללכת בדיכדוך קל. אחרי קצת זמן אני מתעודד ומןציא את טריקו ובידריל ומזמין אותם לריצה קלה עד לעיר.
-
[COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מוציא את טריקו ובידריל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]בידריל מתעצבן שהערת אותו ולוחץ על הלחצן של הפוכדור כדי לחזור לישון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מתקדם לכיוון העיר לוחגי, כבר ממש מאוחר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה ממשיך לרוץ, טירקו רץ איתך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתם עומדים להגיע, ואתה רואה שוב את יוסקה הפעם הוא נלחם בנער אחד עם דראמטיאן, ואתה רואה את העיר מולך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"טריקו, טריקו טרי... (בוא נלך לעיר, אני עייף...)" טריקו אומר בעייפות ואז מפהק פיהוק גדול.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1200519][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מוציא את טריקו ובידריל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]בידריל מתעצבן שהערת אותו ולוחץ על הלחצן של הפוכדור כדי לחזור לישון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מתקדם לכיוון העיר לוחגי, כבר ממש מאוחר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה ממשיך לרוץ, טירקו רץ איתך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתם עומדים להגיע, ואתה רואה שוב את יוסקה הפעם הוא נלחם בנער אחד עם דראמטיאן, ואתה רואה את העיר מולך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"טריקו, טריקו טרי... (בוא נלך לעיר, אני עייף...)" טריקו אומר בעייפות ואז מפהק פיהוק גדול.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR][/QUOTE]
אני מפהק פיהוק גדול כדי להתעורר ואני מחזיר את טריקו לפוקדור.
'רק נמצא את המרכז ואפשר לישון עד מאוחר." אני חושב לעצמי ומחפש את המרכז ומקסימום שואל מישהו לגביו.
-
[COLOR=darkgreen]אתה מגיע לעיר לוחגי ורואה מרכז פוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה נכנס ורואה שהמרכז ריק.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מצלצל בפעמון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"מי בא לפה בשעה כל כך מאוחרת?" האחות ג'וי ממלמלת לעצמה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הו, מאמן, טוב, אתה רוצה חדר אני מניחה, קח את חדר 26." היא אומרת לך ונותנת לך מפתח כסוף ועליון רשום בכתב גדול: "26".[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה הולך לחדר ורואה חדר בינוני, עם מקלחת, מטבחון, טלוויזיה גדולה, ספה גדולה וכורסה, חדר שינה אחד עם מיטה בינונית, ושלוש מיטות קטנות. [/COLOR]
-
[quote]אתה מסביר להם במהירות את התוכנית.
ראלטס משתגר לאחד העצים וסייטר עף אחרי ששניהם משתמשים בצוות כפול.
"חייל, טפל במי שמצותת לנו." האדון אמר.
החייל מגיע לאזור שלך, ולא רואה אותך כי אחד הסייטרים מסתיר אותך.
"נראה שיש לנו קרב, מייטאנה, ויבייל, נזליף, צאו!" האיש אומר וצוציא מייטאנה, נזליף וויבייל.
"ויבייל, שיסוע לילה! מייטאנה, תשתמש בנשיכה! נזליף, עלי תער!" החייל אומר.
ספינראק משתמש בירי חוט על הפנים של החייל וכך החייל מכוסה בחוטים ולא רואה כלום.
סייטר משתמש בגל ואקום על ויבייל, ומעלף אותו.
פלארון בינתיים עוזר לסייטר ומשתמש בגחלת על נזליף, שמתעלף גם.
מייטאנה משתמש בנשיכה על ראלטס אחד, אבל הוא נעלם כי הוא לא הראלטס האמיתי.
סייטר משתמש בגל ואקום, פלארון בגחלת וסלופוק סוף וסף תוקף עם בלבול, אבל זה לא משפיע על מייטאנה.
סייטר גומר אותו עם גל ואקום לאחר שמייטאנה נושך סייטר משוכפל.
פלאארון נכנס לאזור של האדון, ואיתו סייטר, ראלטס, סלופוק וספינראק.
אתה מצטרף אליהם.
אתם רואים גב של מישהו אומר:" טוב, החייל בטח טיפל בפולש, גלייד, בוא נשתגר לאיסטה, שמעתי שראיקו נמצא שם.
האיש המסתורי משתגר,ומשאיר אותך לבד.
הוא שכח את סויקון...
אבל סויקון תקוע בתוך רשת מיוחדת...[/quote]
"סויקון!בואו כולם חייבים לשחרר את סויקון!"
-
[QUOTE=lucario;1200529][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מגיע לעיר לוחגי ורואה מרכז פוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה נכנס ורואה שהמרכז ריק.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מצלצל בפעמון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"מי בא לפה בשעה כל כך מאוחרת?" האחות ג'וי ממלמלת לעצמה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הו, מאמן, טוב, אתה רוצה חדר אני מניחה, קח את חדר 26." היא אומרת לך ונותנת לך מפתח כסוף ועליון רשום בכתב גדול: "26".[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה הולך לחדר ורואה חדר בינוני, עם מקלחת, מטבחון, טלוויזיה גדולה, ספה גדולה וכורסה, חדר שינה אחד עם מיטה בינונית, ושלוש מיטות קטנות. [/COLOR][/QUOTE]
אני הולך לישון בציפיה ליום חדש.
'היום נגמר היום הראשון שלי בתור מאמן פוקימונים' אני חושב לעצמי 'ואפילו יצא די טוב, יש שלושה פוקימונים נהדרים, וגם אם בידריל עוד לא מחבב אותי הוא לפחות מקשיב לי ואני יודע שנהיה חברים.'
אני חושב ונרדם
-
[COLOR=#ff8c00]סויקון מנסה להשתמש בניב קרח כדי לקרוע את הרשת, אבל הוא מוקף באור שחור שפוגע בו, מה שמחליש אותו יותר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]פלארון משתמש בגחלת ושורף מעט את הרשת.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סויקון משתמש בקרן הילה (aura beam) ופוגע עוד ברשת, וכך גם פוגע מאוד בעצמו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ראלטס מפתיע עם עלי קסם, שחותכים את הרשת ומשחררים את סויקון.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סויקון מודה לך ורץ משם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה ממשיך ומגיע לעיר לוחגי, מתחיל להחשיך, אז אתה מבקש חדר מהאחות ג'וי והיא נותנת לך מפתח שרשום עליו "14".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרפא את הפוקימונים ועולה לחדר 14[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה שם לב שיש שם אמבטיה, טלוויזיה בינונית, חדר אחד עם מיטה בינונית ושתי מיטות קטנות, ספה בינונית ומטבחון.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש שאתה ממש עייף.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה הולך לישון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה קם בבוקר ורואה שהפוקימונים שלך לא במיטות שלהם, טריקו וקטרפי מתעניינים בתוכנית ורואים ילדה שקצת מזכירה את דן נלחמת מול עוד ילד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"התחרות באגם מונוך התחילה! מהר, מהרו להירשם ואולי תזכו בכתר המנצח ששווה 3000$!" השדרן אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו וקטרפי מסתכלים על הטלוויזיה בהערצה, כנראה שהם רוצים להילחם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה נזכר שיש בעיר לוחגי את מכון הנורמל![/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1200548][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה הולך לישון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה קם בבוקר ורואה שהפוקימונים שלך לא במיטות שלהם, טריקו וקטרפי מתעניינים בתוכנית ורואים ילדה שקצת מזכירה את דן נלחמת מול עוד ילד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"התחרות באגם מונוך התחילה! מהר, מהרו להירשם ואולי תזכו בכתר המנצח ששווה 3000$!" השדרן אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו וקטרפי מסתכלים על הטלוויזיה בהערצה, כנראה שהם רוצים להילחם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה נזכר שיש בעיר לוחגי את מכון הנורמל![/COLOR]
אני יורד ללובי לבדוק לגבי ההרשמה לתחרות ולגבי המכון והאם צריך להירשם לליגה בשביל קרב המכון.
-
[COLOR=#006400]אתה יורד ואתה רואה את האחות ג'וי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"לא, לא צריך להירשם לליגה, ובת דודה שלי מאגם מונוך ואתה יכול להירשם בדוכן המתאים לכך באגם מונוך או בטלפון." האחות ג'וי אומרת לך.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1200558][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה יורד ואתה רואה את האחות ג'וי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"לא, לא צריך להירשם לליגה, ובת דודה שלי מאגם מונוך ואתה יכול להירשם בדוכן המתאים לכך באגם מונוך או בטלפון." האחות ג'וי אומרת לך.[/COLOR][/QUOTE]
אני מתקשר לאגם מונך והולך למכון הנורמאל.
-
[COLOR=#006400]תהיה הגיוני, מאיפה אתה יודע את המספר?[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]"המספר הוא 015554789." האחות ג'וי אומרת לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מתקשר ושומע קול של אישה: "התחרות השנתית באגם מונוך שלו." [/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה אומר לה שאתה רוצה להירשם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בסדר, רק תענה לי על השאלות הבאות: שם מלא, גיל, עיר מגורים, מ'ס הפעמים שבהן השתתפת בתחרות הזו, מ'ס הפוקימונים שישתתפו בתחרות (מקסימום ארבעה), שמות הפוקימונים שישתתפו בתחרות, טלפון ליצירת קשר." האישה אומרת לך.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1200599][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]תהיה הגיוני, מאיפה אתה יודע את המספר?[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]"המספר הוא 015554789." האחות ג'וי אומרת לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מתקשר ושומע קול של אישה: "התחרות השנתית באגם מונוך שלו." [/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה אומר לה שאתה רוצה להירשם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בסדר, רק תענה לי על השאלות הבאות: שם מלא, גיל, עיר מגורים, מ'ס הפעמים שבהן השתתפת בתחרות הזו, מ'ס הפוקימונים שישתתפו בתחרות (מקסימום ארבעה), שמות הפוקימונים שישתתפו בתחרות, טלפון ליצירת קשר." האישה אומרת לך.[/COLOR][/QUOTE]
"גלעד ישיבנסקי, בן 15, העיר מוקלה, לא השתתפתי קודם, שלושה פוקימונים: טריקו, בידריל וקטרפי. זה בסדר אם אחד מהפוקימונים שלי יתפתח גם אם אני לא אעדכן שהוא התפתח? המספר שלי הוא 000123455 (אם זה מקובל עליך). תודה רבה לך" אני אומר ומסיים את השיחה, אחר כך אני הולך למכון הנורמאל (סוף סוף).
-
[QUOTE]סויקון מנסה להשתמש בניב קרח כדי לקרוע את הרשת, אבל הוא מוקף באור שחור שפוגע בו, מה שמחליש אותו יותר.
פלארון משתמש בגחלת ושורף מעט את הרשת.
סויקון משתמש בקרן הילה (aura beam) ופוגע עוד ברשת, וכך גם פוגע מאוד בעצמו.
ראלטס מפתיע עם עלי קסם, שחותכים את הרשת ומשחררים את סויקון.
סויקון מודה לך ורץ משם.
אתה ממשיך ומגיע לעיר לוחגי, מתחיל להחשיך, אז אתה מבקש חדר מהאחות ג'וי והיא נותנת לך מפתח שרשום עליו "14".
אתה מרפא את הפוקימונים ועולה לחדר 14
אתה שם לב שיש שם אמבטיה, טלוויזיה בינונית, חדר אחד עם מיטה בינונית ושתי מיטות קטנות, ספה בינונית ומטבחון.
אתה מרגיש שאתה ממש עייף.[/QUOTE]
"אוקיי,כולם צאו!אני גאה בכולכם!עזרנו בשחרור סויקון האגדי וראלטס למד מתקפה חדשה!קחו."אני מושיט לכל אחד חופן של אוכל פוקימונים."ועכשיו הנה מתנה בשבילכם!ראלטס אתה תישן איתי במיטה!סייטר ופלריאון אתם תישנו במיטה אחת,סלופוק וספינראק אתם במיטה השנייה.לילה טוב לכולם!מחר נילחם במכון."אני אומר,עוצם את עיניי ונרדם.
[I]לא מגיע לי איזה מת[I]נה על ששחרתי את סויקון?XD[/I][/I]
-
[COLOR=#006400]ברור, רק תזכור את המספר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה נכנס למכון, ורואה אישה שעומדת בצד השני של הזירה שבאמצע המכון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אתה באת לקרב נכון? טוב, אני מאיה, מנהיגת המכון, יש לך בטח פוקימונים חזקים, כמו לוקאס שנלחם פה אתמול, הוא היה טוב מאוד." מאיה אומרת לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הקרב יהיה קרב 3 על 3, הקרב יסתיים כאשר שלושת הפוקימונים של אחד הצדדים לא יוכל להילחם, בנוסף, רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים, הקרב מתחיל!" השופט אומר ומניף את דגלו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"איווי, צא!" מאיה אומרת וזורקת פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מהפוכדור יוצא שועל חום, קטן וחמוד.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[IMG]http://www.psypokes.com/hgss/trainers/ParasolLady.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/133.png[/IMG]
[COLOR=#ff8c00]סויקון מחבב אותך, יש פוקימון אחד פחות שעלול לתקוף אותך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה הולך לישון, אך הפוקימונים שלך רואים תוכנית.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה שומע: "זה היה קרב מצוין! נינה ניצחה את ניר! אם גם אתם רוצים להשתתף בתחרות באגם מונוך, הירשמו בביתן באגם מונוך, או התקשרו למ'ס [/COLOR][COLOR=#006400] [/COLOR][COLOR=darkorange]015554789.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מהר! מ'ס המשתתפים מוגבל! אם תזכו, תוכתרו כמלך או המלכה השנתי של אגם מונוך ותקבלו כתר בשווי 3000$!" הקריין אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה טלפון ליד המטבחון.[/COLOR]
-
[quote]אתה הולך לישון, אך הפוקימונים שלך רואים תוכנית.
אתה שומע: "זה היה קרב מצוין! נינה ניצחה את ניר! אם גם אתם רוצים להשתתף בתחרות באגם מונוך, הירשמו בביתן באגם מונוך, או התקשרו למ'ס 015554789.
מהר! מ'ס המשתתפים מוגבל! אם תזכו, תוכתרו כמלך או המלכה השנתי של אגם מונוך ותקבלו כתר בשווי 3000$!" הקריין אומר.
אתה רואה טלפון ליד המטבחון.[/quote]
אני מתיישב רגע לפני שאני נרדם ופונה לכל הפוקימונים שלי."מה אתם אומרים?מי שבעד שנשתתף שיצביע.אם שלוש לפחות יצביעו בעד נשתתף."
-
[QUOTE=lucario;1200717][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]ברור, רק תזכור את המספר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה נכנס למכון, ורואה אישה שעומדת בצד השני של הזירה שבאמצע המכון.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אתה באת לקרב נכון? טוב, אני מאיה, מנהיגת המכון, יש לך בטח פוקימונים חזקים, כמו לוקאס שנלחם פה אתמול, הוא היה טוב מאוד." מאיה אומרת לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הקרב יהיה קרב 3 על 3, הקרב יסתיים כאשר שלושת הפוקימונים של אחד הצדדים לא יוכל להילחם, בנוסף, רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים, הקרב מתחיל!" השופט אומר ומניף את דגלו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"איווי, צא!" מאיה אומרת וזורקת פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מהפוכדור יוצא שועל חום, קטן וחמוד.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[IMG]http://www.psypokes.com/hgss/trainers/ParasolLady.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/133.png[/IMG]
[/QUOTE]
"יופי של איווי" אגיד לה ואבדוק עליו בפוקדקס.
"אני בוחר בטריקו לקרב הראשון." אומר בנחישות ואוציא את איווי.
בגלל שיש לי את המהלך הראשון אני מורא לטריקו להשתמש במבט ואז במתקפה מהירה.
-
[COLOR=#ff8c00]כולם מצביעים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה בודק את איווי בפוקדע:[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/133.png[/IMG][COLOR=darkgreen]איווי[/COLOR]
[COLOR=#006400]סוג: נורמל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי, פוקימון השועל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי מסתוב בערים ולפעמים ביערות, הוא פוקימון חברותי וחמוד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הרבה מאמנים מתחברים אליו, משתמשים בו בעיקר מתאמים.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה שמיוחד בו, שזה שהוא הפוקימון היחיד שיש לו יותר מ3 התפתחויות שונות.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מוציא את טריקו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במבט.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"איווי, כדור צל!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"טריקו הוא ההתחלתי שלך, והוא בטח הכי חזק שלך, זו טעות להוציא ישר את החזק ביותר שלך..." מאיה אומרת לך בזלזול.[/COLOR]
[COLOR=#006400]בינתיים טריקו קופץ לגובה ובכך מתחמק מהמתקפה של איווי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במתקפה מהירה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תשתמש בבלימה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו נפגע קל ועף מעט אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בקצב הזה לא נראה לי שאפילו את איווי תוכל להביס..." מאיה אומרת לך בזלזול.[/COLOR]
[COLOR=#006400][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/133.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400] [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/252.png[/IMG][/COLOR]
-
[quote]יוסקה
מיאו חופר בור, ואז יוצא, אבל הוא לא פוגע בכלל בדראמטיאן.
דראמטיאן משתמש בכוח על, ומעיף את מיאו אחורה בחוזקה.
מיאו מתקשה לקום, אך מצליח.
מיאו משתמש בחבטות זעם על דראמטיאן ופוגע בו קל.
"סיים עם זה! התנגשות להבה!" הנער אומר.
דראמטיאן משתמש בהתנגשות להבה עוצמתית במיוחד, ומעלף לחלוטין את מיאו.
"נו, נשאר לך רק את צ'ימצ'אר העלוב, איך תצליח להביס אותי?" הנער שואל אותך בזלזול.[/quote]
"צא צ'ימצ'אר-" אומר ואסמן לצ'ימצ'אר לצאת לשדה הקרב "השתמש בחפירה ואז בגלגל להבה!"
-
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'ר משתמש בחפירה, יוצא ופוגע בדראמטיאן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"תשתמש באגרוף אש!" הנער אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שמתנגש באגרוף האש.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]שני הפוקימונים נפגעים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מעט עשן נוצר בגלל ההתנגשות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה רואה להבה ממש גדולה מהכיוון של צ'ימצ'אר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה רואה את צ'ימצ'אר צורח: "צ'יייימצ'אאר!!!!!!"[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"להט..." ממלמל הנער שיושב וצופה בקרב.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1200883][COLOR=darkorange]גולד[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]כולם מצביעים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה בודק את איווי בפוקדע:[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/133.png[/IMG][COLOR=darkgreen]איווי[/COLOR]
[COLOR=#006400]סוג: נורמל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי, פוקימון השועל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי מסתוב בערים ולפעמים ביערות, הוא פוקימון חברותי וחמוד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הרבה מאמנים מתחברים אליו, משתמשים בו בעיקר מתאמים.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה שמיוחד בו, שזה שהוא הפוקימון היחיד שיש לו יותר מ3 התפתחויות שונות.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מוציא את טריקו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במבט.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"איווי, כדור צל!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"טריקו הוא ההתחלתי שלך, והוא בטח הכי חזק שלך, זו טעות להוציא ישר את החזק ביותר שלך..." מאיה אומרת לך בזלזול.[/COLOR]
[COLOR=#006400]בינתיים טריקו קופץ לגובה ובכך מתחמק מהמתקפה של איווי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במתקפה מהירה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תשתמש בבלימה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו נפגע קל ועף מעט אחורה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בקצב הזה לא נראה לי שאפילו את איווי תוכל להביס..." מאיה אומרת לך בזלזול.[/COLOR]
[COLOR=#006400][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/133.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400] [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/252.png[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי טריקו, תשתמש במתקפה מהירה לחמוק מכל משאיווי ישלח ואז תתקוף ברגע המתאים בשילוב של מתקפה מהירה וחבטה!" אני אומר לו.
-
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במתקפה מהירה ובכך חומק מכדור צל של איווי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"נשיכה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי מוכן לנשיכה באמצעות שיניו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי נושך את ידו של טריקו, וטריקו מעיף אותו בשילוב של חבטה ומתקפה מהירה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי מתחיל להתעייף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תשתמש במתקפה מהירה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי מוכן עם מתקפה מהירה ורץ במהירות כדי לתקוף את טריקו... [/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1201065][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במתקפה מהירה ובכך חומק מכדור צל של איווי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"נשיכה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי מוכן לנשיכה באמצעות שיניו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי נושך את ידו של טריקו, וטריקו מעיף אותו בשילוב של חבטה ומתקפה מהירה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תשתמש במתקפה מהירה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי מוכן עם מתקפה מהירה ורץ במהירות כדי לתקוף את טריקו... [/COLOR][/QUOTE]
"חכה חכה ואז תשתמש בשאיבת גיגה פעמיים!" אני מורה לטריקו.
-
[COLOR=#006400]טריקו משתמש בשאיבת ג'יגה, מתחמק מהמתקפה המהירה ומשתמש שוב בשאיבת ג'יגה.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/133.gif[/IMG]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/252.png[/IMG]
-
[QUOTE=lucario;1201054][COLOR=sienna]יוסקה[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'ר משתמש בחפירה, יוצא ופוגע בדראמטיאן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"תשתמש באגרוף אש!" הנער אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שמתנגש באגרוף האש.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]שני הפוקימונים נפגעים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מעט עשן נוצר בגלל ההתנגשות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה רואה להבה ממש גדולה מהכיוון של צ'ימצ'אר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה רואה את צ'ימצ'אר צורח: "צ'יייימצ'אאר!!!!!!"[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"להט..." ממלמל הנער שיושב וצופה בקרב.[/COLOR][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר-תשתמש בגלגל להבה על הדארמניטאן בחוזקה!" אומר לצ'ימצ'אר.
-
[COLOR=sienna]"צ'ימצ'אר-תשתמש בגלגל להבה על הדארמניטאן בחוזקה!" אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר יוצר גלגל להבה עצום בגודלו, ופוגע בעזרתו בדראמטיאן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אגרוף אש עכשיו!" הנער אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה בלי שתאמר לו, וגלגל הלהבה הענקי מתנגש באגרוף האש בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]פיצוץ גדול נוצר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה רואה את שניהם עומדים אחד מול השני מתנשפים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]שניהם נופלים באותו הזמן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"טוב, ניצחת אותי רק כי לצ'ימצ'אר היה את הלהט!" הנער מתלונן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר חוזר לעצמו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר שמח, יש לו סיבה טובה, הוא הביס 2 פוקימונים וגמר עם אחד בתיקו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר, פיקאצ'ו ומיאו מסתכלים עליך, ועל הפוכדורים שלך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"צימ?" צ'ימצ'אר שואל ומצביע על פוכדור שלך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"מיאו?" מיאו שואל ומצביע על פוכדור שלך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"פיקה?" פיקאצ'ו שואל ומצביע על פוכדור שלך.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1201251][COLOR=sienna]יוסקה[/COLOR]
[COLOR=sienna]"צ'ימצ'אר-תשתמש בגלגל להבה על הדארמניטאן בחוזקה!" אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר יוצר גלגל להבה עצום בגודלו, ופוגע בעזרתו בדראמטיאן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אגרוף אש עכשיו!" הנער אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה בלי שתאמר לו, וגלגל הלהבה הענקי מתנגש באגרוף האש בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]פיצוץ גדול נוצר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה רואה את שניהם עומדים אחד מול השני מתנשפים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]שניהם נופלים באותו הזמן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"טוב, ניצחת אותי רק כי לצ'ימצ'אר היה את הלהט!" הנער מתלונן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר חוזר לעצמו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר שמח, יש לו סיבה טובה, הוא הביס 2 פוקימונים וגמר עם אחד בתיקו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'ימצ'אר, פיקאצ'ו ומיאו מסתכלים עליך, ועל הפוכדורים שלך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"צימ?" צ'ימצ'אר שואל ומצביע על פוכדור שלך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"מיאו?" מיאו שואל ומצביע על פוכדור שלך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"פיקה?" פיקאצ'ו שואל ומצביע על פוכדור שלך.[/COLOR][/QUOTE]
"אתם רוצים להצטרף אליי?בשמחה!" אומר לצ'ימצ'אר,פיקאצ'ו ומיאו ואזרוק עליהם פוכדורים בתקווה שאתפוס אותם.
-
[COLOR=#a0522d]אתה זורק פוכדור על כל אחד מהם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]שלושתם נתפסים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מרגיש שאתה ממש עיף, ואתה רואה את העיר לוחגי מולך![/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1201123][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו משתמש בשאיבת ג'יגה, מתחמק מהמתקפה המהירה ומשתמש שוב בשאיבת ג'יגה.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/133.gif[/IMG]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/252.png[/IMG][/QUOTE]
"קדימה טריקו! אני יודע שאתה יכול! בטח אחרי שלקחת את האנרגיה הזאת! תשתמש במתקפה מהירה שוב ואז תשתמש בהדף כדי לתקוף אחר כך בחבטה!" אני צועק בהתלהבות.
-
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במתקפה מהירה, ובכך חומק מכדור צל נוסף של איווי וגם פוגע באיווי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מההדף הוא משתמש בחבטה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי מתעייף מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"איווי תשתמש בכדור צל!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי משתמש בכדור צל, ופוגע בטריקו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מהמאמץ ליצור כדור צל איווי מתעייף עוד יותר, ומתנשף בכבדות.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/252.png[/IMG]
-
[QUOTE=lucario;1201903][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במתקפה מהירה, ובכך חומק מכדור צל נוסף של איווי וגם פוגע באיווי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מההדף הוא משתמש בחבטה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי מתעייף מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"איווי תשתמש בכדור צל!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]איווי משתמש בכדור צל, ופוגע בטריקו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מהמאמץ ליצור כדור צל איווי מתעייף עוד יותר, ומתנשף בכבדות.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/252.png[/IMG][/QUOTE]
"טריקו! זרום איתי עכשיו!" אני אומר לו "קדימה מתקפה מהירה היישר אל איווי! אל תפגע בו, תשתמש בשאיבת גיגה על איווי מטווח אפס כדי להתחזק" אני אומר לו תוך כדי ביצוע "עכשיו תעשה סלטה לאחור תוך כדי חבטה לסייום מרהיב ואז תברח משם!" אני אומר לו בציפייה למהלך היפה הזה שנרקם לי בדימיון.
-
[QUOTE=lucario;1201293][COLOR=sienna]יוסקה[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה זורק פוכדור על כל אחד מהם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]שלושתם נתפסים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה מרגיש שאתה ממש עיף, ואתה רואה את העיר לוחגי מולך![/COLOR][/QUOTE]
"כדאי שאני אלך לשם וארפא את הפוקימונים שלי ואשן גם שם.." אומר לעצמי ואלך אל עבר העיר לוחגי.
-
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במתקפה מהירה ליד איווי, ואז משתמש בשאיבת ג'יגה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו קופץ לאוויר ועושה סלטה, איווי יורה לעברו כדור צל, איווי קופץ על כדור הצל, מה שנותן לו תנופה לחבטה אדירה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קצת אבק נוצר, ואז רואים את טריקו עומד בגאווה, ואת איווי, מעולף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"איווי לא יכול להילחם יותר, המנצח הוא טריקו!" השופט אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"צ'אנסי, צאי החוצה!" מאיה אומרת ומוציאה צ'אנסי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"פצצת ביצה צאי!" מאיה אומרת, וצ'אנסי יורה לעבר טריקו ביצה גדולה שעומדת להתפוצץ ולגרום נזק רב לטריקו.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/113.gif[/IMG]
[COLOR=#a0522d]אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי חדר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]היא נותנת לך מפתח שעליו רשום: "46".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה עולה אל החדר אחרי שאתה מרפא את הפוקימונים שלך ורואה ספה גדולה, מקלחת, מטבחון, טלפון, טלוויזיה גדולה, שני חדרים גדולים עם שתי מיטות בינוניות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה רואה מקרר עם די הרבה אוכל ושתייה, אתה רואה בארונות הרבה אוכל פוקימונים ואוכל רגיל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מיאו רואה טלוויזיה, צ'ימצ'אר גם, פיקאצ'ו רואה איתו, סקורפי מחליט לראות איתם, וסנייבי הולכת לישון.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה שומע מהטלוויזיה: "זה היה קרב מדהים! ניצחון של נינה על ניר בתחרות שלנו, פה באגם מונוך, אם אתם רוצים להשתתף ואולי לזכות בכתר בשווי 3000$ ולהיות המלך או המלכה השנתי של אגם מונוך הירשמו בביתן המתאים לכך או במספר הטלפון הבא: 015554789" השדרן אומר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"סנייבי!" היא אומרת לך בהתלהבות.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1201922][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו משתמש במתקפה מהירה ליד איווי, ואז משתמש בשאיבת ג'יגה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו קופץ לאוויר ועושה סלטה, איווי יורה לעברו כדור צל, איווי קופץ על כדור הצל, מה שנותן לו תנופה לחבטה אדירה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קצת אבק נוצר, ואז רואים את טריקו עומד בגאווה, ואת איווי, מעולף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"איווי לא יכול להילחם יותר, המנצח הוא טריקו!" השופט אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"צ'אנסי, צאי החוצה!" מאיה אומרת ומוציאה צ'אנסי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"פצצת ביצה צאי!" מאיה אומרת, וצ'אנסי יורה לעבר טריקו ביצה גדולה שעומדת להתפוצץ ולגרום נזק רב לטריקו.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/113.gif[/IMG]
"טריקו! חזור!" אני צועק ומחזיר את טריקו "את לא יככולה לשלוח את הפוקימון שלך לפני שנתת לי אפשרות להחליף פוקימון" אני נוזף בה.
"טוב, לא משנה." אני אומר ונרגע "צא קטרפי! ירי פתיל!" אני מורה לו "תעטוף אותה בכדור ואז תשתמש בעוד פתיל להעיף אותה לצדדים כמו שעשית עם הסדסלאש ההוא!"
-
[COLOR=#006400]"כן..." היא אומרת לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קטרפי קושר את פצצת הביצה ומעיף אותה על צ'אנסי שנפגעת בינוני.[/COLOR]
[COLOR=#006400]ואז הוא משתמש שוב בירי חוט, קושר אותה ומנסה להעיף אותה אך היא כבדה מידי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"צ'אנסי, תשתמשי בסטירה כפולה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי נותנת שתי סטירות לקטרפי, שמתחיל להתעייף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בקשות אחרונות בשביל קטרפי?" מאיה שואלת אותך.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1201945][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"כן..." היא אומרת לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קטרפי קושר את פצצת הביצה ומעיף אותה על צ'אנסי שנפגעת בינוני.[/COLOR]
[COLOR=#006400]ואז הוא משתמש שוב בירי חוט, קושר אותה ומנסה להעיף אותה אך היא כבדה מידי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"צ'אנסי, תשתמשי בסטירה כפולה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי נותנת שתי סטירות לקטרפי, שמתחיל להתעייף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בקשות אחרונות בשביל קטרפי?" מאיה שואלת אותך.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
"קטרפי קדימה! תשתמש בתיקול בכל הכוח שלך! אני יודע שיש לך!" אני צועק לו.
עריכה:
יש הצלחתי! פתחתי את עמוד 30!
-
[COLOR=#006400]נכון, וכפרס אתה יכול לבחור מתקפה בינונית ז"א עד 80 בכוח הבסיסי שלה ללמד את אחד הפוקימונים שלך בתנאי שהוא יכול ללמוד את זה כמובן.[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]קטרפי משתמש בבלימה בכל הכוח שלו, ופוגע בינוני בצ'אנסי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי למרבה הפלא מתחילה להתעייף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"פצצת ביצה צאי!" מאיה אומרת בכעס.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי יורה לכיוון קטרפי ביצה שעומדת להתפוצץ.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1201958][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]נכון, וכפרס אתה יכול לבחור מתקפה בינונית ז"א עד 80 בכוח הבסיסי שלה ללמד את אחד הפוקימונים שלך בתנאי שהוא יכול ללמוד את זה כמובן.[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]קטרפי משתמש בבלימה בכל הכוח שלו, ופוגע בינוני בצ'אנסי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי למרבה הפלא מתחילה להתעייף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"פצצת ביצה צאי!" מאיה אומרת בכעס.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי יורה לכיוון קטרפי ביצה שעומדת להתפוצץ.[/COLOR][/QUOTE]
אני לא יכול לכתוב עכשיו איזו מתקפה אני רוצה בגלל שאני לא בבית אז אני לא יכול לבדוק באתר של סרבי או בלאבפדיה את המתקפות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מעולה!" אני צועק "קטרפי, זוז לצד ותשתמש בירי פתיל על הביצה כדי לתפוס אותה! עכשיו תשתמש בחוט כדי לסובב את הביצה סיבוב מסביבך ותשלח אותה בחזרה על צ'אנסי!" אני צועק אליו. 'ידעתי שצ'אנסי תשתמש בפצצת ביצה' אני חושב לעצמי.
-
[COLOR=#006400]אז אני אגיד לך מה אפשר:[/COLOR]
[COLOR=#006400]אעשה את זה ככה:[/COLOR]
[COLOR=#006400]שם המתקפה סוג כוח וכדאי או לא:[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו:[/COLOR]
[COLOR=#006400]חפירה אדמה 80 כדאי, זה מכסה לו 2 חולשות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]שבירת לבנים לחימה 75 כדאי, אתה כרגע במכון נורמל ומכסה חולשה לקרח.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קבר אבן אבן 50 כדאי, זה מכסה לו 4 חולשות![/COLOR]
[COLOR=#006400]אס אווירי מעופף 60 כדאי, זה מכסה חולשה לחרק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]faced נורמל 70, כדאי כי זה מכפיל את הכוח אם הוא משותק, מורעל או שרוף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]סיבוב נורמל 60 לא כדאי כי זה לא מכסה שום חולשה ולא ממש חזק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]כדור אנרגיה עשב 80 כדאי, זה חזק ויכול להוריד ליריב הגנה מיוחדת ויש לטריקו כמה מתקפות מיוחדות טובות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אקרובטיקה מעופף 65, כדאי זה מכסה חולשה לחרק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]rock slide אבן 75 כדאי מאוד, זה מאוד חזק ומכסה 4 חולשות![/COLOR]
[COLOR=#006400]ריסוק סלעים לחימה 40 לא ממש כדאי זה מתקפה חלשה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]התייחסתי רק לטריקו כי הוא הכי חזק שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]קטרפי משתמש בירי חוט ומעיף אל צ'אנסי את הביצה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מאיה מחייכת ואתה לא מבין למה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"סטירה כפולה על הביצה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]ברגע שצ'אנסי סוטרת לביצה הביצה מתפוצצת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי ממש תשושה מהפיצוץ.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"צ'אנסי תשתמשי בהורדה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי פוגעת בטריקו עם הורדה חזקה אבל פוגעת גם בעצמה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה רואה שכנראה מכה אחת תעלף את צ'אנסי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"ריפוי!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי מרגישה בריאה יותר ולא תשושה בכלל![/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1202148][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]אז אני אגיד לך מה אפשר:[/COLOR]
[COLOR=#006400]אעשה את זה ככה:[/COLOR]
[COLOR=#006400]שם המתקפה סוג כוח וכדאי או לא:[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו:[/COLOR]
[COLOR=#006400]חפירה אדמה 80 כדאי, זה מכסה לו 2 חולשות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]שבירת לבנים לחימה 75 כדאי, אתה כרגע במכון נורמל ומכסה חולשה לקרח.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קבר אבן אבן 50 כדאי, זה מכסה לו 4 חולשות![/COLOR]
[COLOR=#006400]אס אווירי מעופף 60 כדאי, זה מכסה חולשה לחרק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]faced נורמל 70, כדאי כי זה מכפיל את הכוח אם הוא משותק, מורעל או שרוף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]סיבוב נורמל 60 לא כדאי כי זה לא מכסה שום חולשה ולא ממש חזק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]כדור אנרגיה עשב 80 כדאי, זה חזק ויכול להוריד ליריב הגנה מיוחדת ויש לטריקו כמה מתקפות מיוחדות טובות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אקרובטיקה מעופף 65, כדאי זה מכסה חולשה לחרק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]rock slide אבן 75 כדאי מאוד, זה מאוד חזק ומכסה 4 חולשות![/COLOR]
[COLOR=#006400]ריסוק סלעים לחימה 40 לא ממש כדאי זה מתקפה חלשה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]התייחסתי רק לטריקו כי הוא הכי חזק שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]קטרפי משתמש בירי חוט ומעיף אל צ'אנסי את הביצה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מאיה מחייכת ואתה לא מבין למה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"סטירה כפולה על הביצה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]ברגע שצ'אנסי סוטרת לביצה הביצה מתפוצצת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי ממש תשושה מהפיצוץ.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"צ'אנסי תשתמשי בהורדה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי פוגעת בטריקו עם הורדה חזקה אבל פוגעת גם בעצמה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה רואה שכנראה מכה אחת תעלף את צ'אנסי.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"ריפוי!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]צ'אנסי מרגישה בריאה יותר ולא תשושה בכלל![/COLOR]
למען האמת חשבתי על לתת מתקפה לבידריל.
היא השתמשה ב recover? אני צריך לדעת באיזה מתקפת ריפוי. תכתוב את האנגלית של זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אררר" אני נוהם בשקט 'יפה, היא טובה." אני חושב לעצמי ולא מראה החוצה את ההתרשמות.
"טוב, אז אני פשוט נאלץ להשתדל יותר חזק." אני אומר "קטרפי! תשתמש שוב בירי פתיל כדי לעתוף את צא'נסי וגם נסה להדביק לה את הביצה! אחר כך תשתמש שוב בירי פתיל אבל הפעם אל תנסה להעיף אותה אלא את עצמך עליה! תשתמש בתיקול בכל הכוח!" אני אומר לו.