הפורום חי.
ואתה רוצה שמשתמשים ישקיעו, אם משתמש משקיע הוא יצ'ופר, חוץ מזה, אתה מנהל, יש לך אחריות.
Printable View
הפורום חי.
ואתה רוצה שמשתמשים ישקיעו, אם משתמש משקיע הוא יצ'ופר, חוץ מזה, אתה מנהל, יש לך אחריות.
[QUOTE=Real Spartan;1157652]הפורום חי.
ואתה רוצה שמשתמשים ישקיעו, אם משתמש משקיע הוא יצ'ופר, חוץ מזה, אתה מנהל, יש לך אחריות.[/QUOTE]
תענה לנושא.
אתה רוצה שהפורום יחיה יותר טוב?
אני רוצה להזמין Ds מחו"ל ב 120 דולר כמה זה מיסים?
[QUOTE=niv961;1157655]אני רוצה להזמין Ds מחו"ל ב 120 דולר כמה זה מיסים?[/QUOTE]
5-10%
הפורום [B]כבר[/B] חי טוב.
ואל תתחמק, אם אתה [B]לא[/B] רוצה להיות מנהל [B][COLOR=red]תגיד[/COLOR][/B], אם אתה [B]כן [/B]רוצה [B][COLOR=red]תעשה[/COLOR][/B]
[QUOTE=Real Spartan;1157657]הפורום [B]כבר[/B] חי טוב.
ואל תתחמק, אם אתה [B]לא[/B] רוצה להיות מנהל [B][COLOR=red]תגיד[/COLOR][/B], אם אתה [B]כן [/B]רוצה [B][COLOR=red]תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רוצה והוא לא, המשתמשים הם ספאמרים לא מעולם הזה ורק בגלל תחילת הלימודים זה קרה.
דניס תתעורר, אתה צריך לנסות לעשות דברים לפורום הזה כי שהמשתמשים החדשים שלא יספאמו כמו זומבים צמאים ספאם.
אל תגיד, תעשה.
זוכר את הה"פ? הוא באמת היה שווה משהו?
[QUOTE=Real Spartan;1157659]אל תגיד, תעשה.
זוכר את הה"פ? הוא באמת היה שווה משהו?[/QUOTE]
אם תתעלם ממה שכתבתי לך אז אני אתעלם ממה שכתבת לי, זה הדדי.
[QUOTE=~!~Judas~!~;1157647]אני אפרסם, אבל שאני עשיתי כאלה דברים בפורום אף-אחד מגיב מחוץ מחידונים עלובים שיתנו להם ווינר...
תראה, הפורום הדרדר [U][B][COLOR="Black"][SIZE="3"]ואתה עם רותם צריכים לעשות משהו (הכוונה בהחזרת משתמשים ישנים ועוד...), והמשתמשים צריכים להשקיע.[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/QUOTE]
כי זה לא מעניין אף אחד.... אותו דבר. לפחות מבוכים ודרקונים יותר פעיל מאוכל ומתכונים. וואי חרוז
[QUOTE=scizor-x;1157663]כי זה לא מעניין אף אחד.... אותו דבר. לפחות מבוכים ודרקונים יותר פעיל מאוכל ומתכונים. וואי חרוז[/QUOTE]
כי אתה שם מדריכים שמעניינים רק אותך, אבל את המשתמשים לא
יש משתמשים
אוכל ומתכונים לא מעניין אף אחד
אתה לא קורא את המדריכים אז זה לא מעניין אותך אבל אם תקרא את המדריכים זה יעניין אותך
[QUOTE=scizor-x;1157667]יש משתמשים
אוכל ומתכונים לא מעניין אף אחד
אתה לא קורא את המדריכים אז זה לא מעניין אותך אבל אם תקרא את המדריכים זה יעניין אותך[/QUOTE]
לא, זה משחק של אנשים שיחיו במרתף של ההורים שלהם עד גיל 30
צפרא טובא.
היי אחמד
[QUOTE=~!~Judas~!~;1157656]5-10%[/QUOTE]
תודה
מי ערך לי את התגובה????
ניב יש לך נקודות בחנות אתה יכול לקנות איתם
את איזו תגובה?
יונתן, כתבת ת'פרק הראשון?
התגובה שכתבתי למעלה... רותם מחק את התגובות שלו אז כנראה הוא ערך את שלי. הסברתי לתומר שיפסיק להגיד לי שמבוכים ודרקונים לא מעניין אף אחד כי אני משקיע והוא יורק על זה. זה מאוד קשה לעשות את זה והוא סתם אומר לי כל פעם שאני מפרסם אשכול "זה לא מעניין" בלי שהוא נכנס לזה בכלל
מצטער עוד לא ניסיתי להתחיל אבל אני לא יודע איך לכתוב את ההתחלה. הפתיחה הראשונה יש לך מסן או סקייפ? אני אסביר לך בדיוק
אני לא בטוח במה לבחור לתחרות- פוקירדות או בוסט
כדי שתחליט כי עוד 4 שעות זה צריך להיות כתוב
טוב אני אשתמש בפוקירדות
[QUOTE=scizor-x;1157683]התגובה שכתבתי למעלה... רותם מחק את התגובות שלו אז כנראה הוא ערך את שלי. הסברתי לתומר שיפסיק להגיד לי שמבוכים ודרקונים לא מעניין אף אחד כי אני משקיע והוא יורק על זה. זה מאוד קשה לעשות את זה והוא סתם אומר לי כל פעם שאני מפרסם אשכול "זה לא מעניין" בלי שהוא נכנס לזה בכלל
מצטער עוד לא ניסיתי להתחיל אבל אני לא יודע איך לכתוב את ההתחלה. הפתיחה הראשונה יש לך מסן או סקייפ? אני אסביר לך בדיוק[/QUOTE]
אין לי את שניהם...
אני אשלח לך בה"פ את הפרטים שמצאתי ונראה איך נכתוב ת'התחלה.
ראיתי עכשיו את הפרק האחרון של דדמן וונדרלנד!!
תומר אני רוצה להראות לך משהו,נושא ישן שלי:
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=34041&page=2[/url]
בערך חצי אומרים שהם אוהבים מבוכים ודרקונים איזה 2 אומרים שהם אוהבים אבל אין להם אם מי לשחק ויש כאלה שלא יודעים אבל היום כבר מתעניינים
נו איך הפרק בוויזל?
ספרטן, קוראים לי עידן...
והסוף קצת מאכזב.... ציפיתי לסוף אחר..
אני יודע איך קוראים לך [=
דניס,אתה יודעאיך קוראים לי בלי להסתכל בשם למעלה?
המשחק שלי עומד להנעל
רוצה עונה שניה ללדמן ורדלנד
הפרק האחרון היה מצוין
מה קורה אנשים באתי לבקר...:p
ליאור ראית?
הפרק היה יפה אבל אני דיי ציפיתי למשהו אחר....
הסוף גם דיי הצחיק אותי [spoiler]שגנטה לא מבין שהיא זה ה"איש האדום".... חח למה הוא טיפש כל כך? יש רק 3 אנשים בכל העולם שמכירים את השיר אז מי זה כבר יכול להיות??[/spoiler]
כן, יונתן
היי רומה
למה ליאור? ]=
[QUOTE=Krauser;1157544]אוזניי מטעות אותי? שקד שומע מוזיקה מזרחית? חשבתי אתה בקטע של רוק וכאלה חח[/QUOTE]
אני שומע הכל, זה תלוי מה בא לי O:
ושמעתי את זה ברדיו בנסיעה חזרה הביתה אז חיפשתי את זה O:
[QUOTE=buizel שולט;1157709]ליאור ראית?
הפרק היה יפה אבל אני דיי ציפיתי למשהו אחר....
הסוף גם דיי הצחיק אותי [spoiler]שגנטה לא מבין שהיא זה ה"איש האדום".... חח למה הוא טיפש כל כך? יש רק 3 אנשים בכל העולם שמכירים את השיר אז מי זה כבר יכול להיות??[/spoiler][/QUOTE]
כע היום בבוקר ראיתי את פרקים 11 ו12
גאנטה טיפש וגם חלש ורכוכי
[QUOTE=scizor-x;1157679]מי ערך לי את התגובה????
ניב יש לך נקודות בחנות אתה יכול לקנות איתם[/QUOTE]
מי מו מה איפה?
הלכתי להכין עבודה לחופש..
[QUOTE=monster;1157716]כע היום בבוקר ראיתי את פרקים 11 ו12
גאנטה טיפש וגם חלש ורכוכי[/QUOTE]
הוא לא טיפש ולא חלש... הוא היה טיפש רק בקטע של "מי זה יכול להיות כבר האיש האדום".....
גם אני מת שתצא לזה עוד עונה... חח וגם אני ראיתי הבוקר את 11 ו12...
[QUOTE=Real Spartan;1157712]כן, יונתן
היי רומה
למה ליאור? ]=[/QUOTE]
ככה
המשחק ננעל
למי יש את החתימה של השרת מסקראבס שאומ "im going to kill you"?