-
[QUOTE=CrashRide;1171068]התבגר... מסתבר שיש לו גישה לספריית הידע הדרקונית... אז הוא עוצמתי מאוד. איך שלך? ומה עם האברון שלך?[/QUOTE]
האברון שלי התגלה כשומר ספריית הידע האנושית, כל מה שידוע לאדם! אבל הוא עזב אותי כשזה התגלה כדי לשמור על מקום הקודש הזה, בעסה..
הדרקון שלי התבגר, המהירות שלו מדהימה, והזנב שלו יותר, איזה ארוך! כשהוא רץ הזנב שלו מזדקר וזה חותך לו את הרוח מה שגורם לו להיות כזה מהיר.. הוא כבר יודע לנשוף אש כמו שאתה יודע, והסוג שלו (דרקון ארוך-זנב) יודע גם לנשוף צחינת רעל O:
-
-
-
-
-
[QUOTE=Druddigon man;1171077]האברון שלי התגלה כשומר ספריית הידע האנושית, כל מה שידוע לאדם! אבל הוא עזב אותי כשזה התגלה כדי לשמור על מקום הקודש הזה, בעסה..
הדרקון שלי התבגר, המהירות שלו מדהימה, והזנב שלו יותר, איזה ארוך! כשהוא רץ הזנב שלו מזדקר וזה חותך לו את הרוח מה שגורם לו להיות כזה מהיר.. הוא כבר יודע לנשוף אש כמו שאתה יודע, והסוג שלו (דרקון ארוך-זנב) יודע גם לנשוף צחינת רעל O:[/QUOTE]
ענק! שלי יודע לנשוף קרח, אש, ברקים, חומצה, וגז רעיל. הוא כזה מגניב! וגם הוא פשוט ענקי. פגשתי דרקונולוג מקצועי והוא אמר לי שאני יכול להשתתף איתו באליפות הדרקונים! מגניב לא?
ואחי- אתה לא מבין איזה לחש למדתי- למדתי ביוספיק!
-
היי דניס, היי סיגל, מה קורה..?
-
[QUOTE=Real Spartan;1171092]מתן פה.?[/QUOTE]
כן למה?
-
דניס באיזה שעה עומר חוזר מהבאן?
-
-
[QUOTE=CrashRide;1171093]ענק! שלי יודע לנשוף קרח, אש, ברקים, חומצה, וגז רעיל. הוא כזה מגניב! וגם הוא פשוט ענקי. פגשתי דרקונולוג מקצועי והוא אמר לי שאני יכול להשתתף איתו באליפות הדרקונים! מגניב לא?
ואחי- אתה לא מבין איזה לחש למדתי- למדתי ביוספיק![/QUOTE]
אתה יודע לדבר עם חיות?! ענק D:
הדרקון שלי עדיין שובב, אבל הוא מהיר טילים והוא יכול לנשוף כאלה מדהימים!
כמו שאתה יודע, (:wink: ) רק הסוג שלי יכול ללמוד לחשים אבל רק של אש, תלוי איזה דרקון הוא.. לימדתי אותו את הפיירושי העוצמתי שלי, הוא חזק D:
-
סבבה ויואב תגיב במ''ת כדי שהיה לדניס תגובה נורמלית
-
[QUOTE=monster;1171096]דניס באיזה שעה עומר חוזר מהבאן?[/QUOTE]
וואי, הוא חוזר היום?
-
זה לא תגובה תוקעת, היא שאלה למה אתה מתכוון O.o
תערוך בבקשה.
-
[QUOTE=Druddigon man;1171101]וואי, הוא חוזר היום?[/QUOTE]
אני יודע שהיום אבל באיזה שעה אין לי מושג
אתה קורא GANTZ או שהפסקת כבר?
-
-
[QUOTE=monster;1171103]אני יודע שהיום אבל באיזה שעה אין לי מושג
אתה קורא GANTZ או שהפסקת כבר?[/QUOTE]
אני קורא,אבל איכשהו כל עמוד נתקע לי כל הזמן! יש בעיה באתר, כי בפורום זה לא קורה! O:
-
-
[QUOTE=Real Spartan;1171104]בקרוב הקדשה..[/QUOTE]
בקרוב גם אצלי... D:
תקדיש לי בעשרת-חמשת הראשונים P:
-
[QUOTE=Druddigon man;1171098]אתה יודע לדבר עם חיות?! ענק D:
הדרקון שלי עדיין שובב, אבל הוא מהיר טילים והוא יכול לנשוף כאלה מדהימים!
כמו שאתה יודע, (:wink: ) רק הסוג שלי יכול ללמוד לחשים אבל רק של אש, תלוי איזה דרקון הוא.. לימדתי אותו את הפיירושי העוצמתי שלי, הוא חזק D:[/QUOTE]
כן... אתה יודע, קיבלתי אתמול ביצה ממרלין. הוא אמר לי שזה של יצור בשם סוואמפיון.
ולמדתי איתו גם ביוטריקס :) ואתה צריך לראות את הנאוואורה שלי, היא ממש חזקה :)
-
[QUOTE=Real Spartan;1171107]על מה אתם מדברים? O.o[/QUOTE]
על מנגה שקוראיםן להGANZT
עומר ויואב על מכשפים
-
-
[QUOTE=Druddigon man;1171105]אני קורא,אבל איכשהו כל עמוד נתקע לי כל הזמן! יש בעיה באתר, כי בפורום זה לא קורה! O:[/QUOTE]
באיזה אתר אתה קורא?
-
-
ליאור תגיב
סיגל תערכי את שם הקבוצה שלך, אנחנו לא j.o.d יותר
-
-
אחי יש לי עוד מעט קרב בזירת הכשפים, המקום הזה שמספרים שהיה מקדש דרקונים בעבר.. אני נלחם שם נגד אויב וותיק שלי... O:
אני צריך להביא רק קצת ציוד.. הבאתי תליון אש לדרקון שלי כדי שמתקפות האש שלו יתחזקו, כדור כפור, דבר שיחזק את מתקפות המים שלי.. וכובע השיגור, דבר שיעזור לי [b]מאוד [/b]כדי להתחמק..
וכמובן המטה שלי :)
-
[QUOTE=KillerBee;1171116]ליאור תגיב
סיגל תערכי את שם הקבוצה שלך, אנחנו לא j.o.d יותר[/QUOTE]
לאחר שאגמור לקרוא פרק של GANTZ
-
יכול להיות שאני אפרק את ספרטה.. ]=
-
[QUOTE=Druddigon man;1171118]אחי יש לי עוד מעט קרב בזירת הכשפים, המקום הזה שמספרים שהיה מקדש דרקונים בעבר.. אני נלחם שם נגד אויב וותיק שלי... O:
אני צריך להביא רק קצת ציוד.. הבאתי תליון אש לדרקון שלי כדי שמתקפות האש שלו יתחזקו, כדור כפור, דבר שיחזק את מתקפות המים שלי.. וכובע השיגור, דבר שיעזור לי [b]מאוד [/b]כדי להתחמק..
וכמובן המטה שלי :)[/QUOTE]
אוקיי. יודע מה, אני אביא לך את מטה השחר שלי. הוא מאוד חזק והוא יחזק את הכוח שלך ואת המהירות. אני אשלח אותו.
עריכה- קיבלת אותו כבר? דואר מכושף אמור להיות די מהיר.
-
מה?!
זה אומר שאין לי טעם להיות מקדונית יותר!
יואב!
אתה מתעלם ממני או משהו?!
אמרתי תגיב במ''ת!
אני צריכה תתגובה שלך לדניס
-
אין לך טעם מאז שאתונה התפרקה..
-
טוב אגיב במשחק דוקא במתח הכי מותח בפרק איזה ביאוס
לעבודה
-
[quote=CrashRide;1171121]אוקיי. יודע מה, אני אביא לך את מטה השחר שלי. הוא מאוד חזק והוא יחזק את הכוח שלך ואת המהירות. אני אשלח אותו.
עריכה- קיבלת אותו כבר? דואר מכושף אמור להיות די מהיר.[/quote]
ינשוף זה מהיר? O.O
חח סתם.. סתם..
-
[QUOTE=Real Spartan;1171125]ינשוף זה מהיר? O.O
חח סתם.. סתם..[/QUOTE]
באיזה שעה עומר חוזר מהבאן?
-
יש לי טעם, לכבוש את ספרטה, אתונה כבר ממזמן כבשתי
-
[QUOTE=monster;1171124]טוב אגיב במשחק דוקא במתח הכי מותח בפרק איזה ביאוס
לעבודה[/QUOTE]
תגיב גם במ"ת השני שלך P:
עד שהגעתי לעולם התחתון..? ~
-
[QUOTE=sigal123;1171122]מה?!
זה אומר שאין לי טעם להיות מקדונית יותר!
יואב!
אתה מתעלם ממני או משהו?!
אמרתי תגיב במ''ת!
אני צריכה תתגובה שלך לדניס[/QUOTE]
לא ראיתי... ואת במקרה זוכרת איזה עמוד? כי אני לא...
-
[QUOTE=sigal123;1171128]יש לי טעם, לכבוש את ספרטה, אתונה כבר ממזמן כבשתי[/QUOTE]
את בחיים לא תכבשי אתונה!
-
[QUOTE=Druddigon man;1171129]תגיב גם במ"ת השני שלך P:
עד שהגעתי לעולם התחתון..? ~[/QUOTE]
לא מגיב בו