אוהד-אתה מגיעה למכון העשב
תומר- שלושת החיילים מסתכלים עלייך ומתחילים לרוץ אחרייך לצערך אחריהם נכנסים עוד כ50 חייילים!!!! כול ה53 הוציאו סטארפטורים!!!!
אופק-אתה לא מצליח להשתחרר והם זורקים אותך לתא מעצר
Printable View
אוהד-אתה מגיעה למכון העשב
תומר- שלושת החיילים מסתכלים עלייך ומתחילים לרוץ אחרייך לצערך אחריהם נכנסים עוד כ50 חייילים!!!! כול ה53 הוציאו סטארפטורים!!!!
אני מחפש את מנהיג המכון, ומאתגר אותו לקרב
אתה מוצא את מנהיגת המכון לילי היא מוציאה גלום
צא, איווי!
כדור צל ואז שריטה!
[COLOR="Red"]אני מתקשר ללן ומספר לו מה קרה ואומר לו שישלח מישהוא לעזור לי[/COLOR]
אוהד-איווי פוגע בשתי המתקפות אבל נרדם מאבקת שינה של גלום!!!
אופק-לן אומר לך לשים את הטלפון מול הסורגים
אופק-לן אומר לך לשים את הטלפון מול הסורגים
[COLOR="Red"]אני שם את ההטלפון ליד הסורגים[/COLOR]
אני יודע את הפיתרון..
אני צורח בחזקה את הזיוף הכי גדול שאיווי בטח שמע, ואם הוא מתעורר אני קורא לו "תפגע במרכז ראשו עם כדור צל! וכשהוא מסוחרר תשרוט את עלי ראשו בחזקה!"
אופק-מתוך הטלפון יוצאת קרן לייזר דקיקה בקצה שלה מופיעה מערבולת,לן אומר לך להיכנס למערבולת ושהיא תוביל אותך למפקדה
אהוד-רעיון יפה :) איווי נראה כאילו הוא חולם סיוט אבל לא מתעורר
אופק-מתוך הטלפון יוצאת קרן לייזר דקיקה בקצה שלה מופיעה מערבולת,לן אומר לך להיכנס למערבולת ושהיא תוביל אותך למפקדה
[COLOR="Red"]אני נכנס לוך המערבולת הישר אל המפקדה[/COLOR]
אם זה רעיון יפה למה לא לממש אותו? חח
אני שר לאיווי את השיר שאני אוהב, כדי שיירגע, ואומר לו "תקשיב לי, אתה חייב לנצח, ואם תעשה את זה, אפילו דראגונייר יהיה גאה בך!"
אם הוא מתעורר אני עושה את מה שתכננתי
~~~~~
תגיבי בבקשה מהר כי עוד מעט אני הולך לנמנם
אופק- אתה נכנס היישר למפקדה וראה את לן בוהה כמרותק בספר הזהוב
אוהד- איווי מתעורר ותוקף את גלום שמתעלף לילי מוציאה לודיקולו
אני צוחק מהמראה של האננס הברווזי, ומחזיר את איווי.
זאת לא תהיה בעיה לדראגונייר, צא והשתמש בקרן על, ובזמן שהוא סופג את המכה תנחית עליו זעם דרקון עצמתי!
אוהד-אוף יש לך פוקימון דרקון התפתחות שניייה על התחלה זה פור ממש לא הוגן חח ברור שתנצח מזל טוב קיבלתה תג...
חהחה
אדיר אני ממשיך לכיוון הדרך הבאה ולתג הבא
[COLOR="Orange"]אני לא מעוניין באף אחד מהפוקמונים ואני מוציא אצ כל הפוקמונים את כדי שהם יתאמנו אחד אם [/COLOR]השני
תשני בעמוד הראשון את הדברים עלי ועל הפוקמונים, בסדר?
יונתן-אתה הולך לדרך 2 בדרך אתה רואה את נחות הפוקי :)
יונתן-אתה מסתובב ורואה איווי
ג'ק-אתה מתחיל להתאמן
[COLOR="Orange"]אני מוציא את פלורה ואת מגבי ואזוריל ואומר להם אתם תילחמו בתורות
קודם אזוריל נגד מגבי
מגבי נגד פלורה
פלורה נגד אזוריל
אז בנתיים פלורה תרגעי ואזוריל ומגבי ילחמו.
מגבי סחרור אש על האדמה ואזוריל תקפוץ אם הזנב ותנסה לפגוע במגבי אם אקדח מים בסחרור
בסדר[/COLOR]?
אופק- אתה נכנס היישר למפקדה וראה את לן בוהה כמרותק בספר הזהוב
[COLOR="red"]אני נותן ללן את הספר של שון[/COLOR]
ג'ק-
2 המערבולות נפגשות בפיצוץ אדיר!!! אחרי שהעשן מתפזר אתה רואה את אזורין ומגבי בקושי עומדים,פתאום אזוריל מתחיל לזהור הוא מתפתחל.. מריל!!!!
אופק- כבר נתתה לו זוכר? שפלתץה את התיק לתוך המעבר ורק אז לקחו אותך.. וגם אמרתי שהגעתה פנימה ראיתה את לן נועץ מבט המום בספר
חברה שלי אצלי אני אשתדל להגיב אבל בסביבות 6 אני אהיה כל הזמן מחוברת
[COLOR="Orange"]מצויין יש לי מריל
בוא נראה איזה מתקפות הוא למד ואני בודק בפוקדקס[/COLOR]
ג'ק- ''מריל יודע אקדח מים,דחיפה,מערבולת,משיקה נמתוקה''
[COLOR="Orange"]מגניב אני אומר
מריל תירה עם אקדח מים על האדמה כדי שתיהיה רכה ואז תחפור
בה ותנסה חפירה[/COLOR]!!
ג'ק- מריל מתחיל לחפור ולחפור ופתום הוא נעלם אבל מריל לא יודע עדיין להצמצא מתחת לאדמה ובמקום להתקי את מגבי הוא מתקיף אותך!!
איי[COLOR="Orange"] אני צועק
לא נורא מריל ננסה שוב ותנסה לכוון לכיוון מגבי הפעם
אוקי
מגבי תנסה גם אתה לעשות את זה איפה שהמיים רכים[/COLOR]
ג'ק-מריל מנסה שוב אבל גם אחרי עשר דקות היא לא יוצאת!!!
מריל[COLOR="Orange"] אני צועק בכל בכוח לאדמה
ואני לא מבין לאן היא נעלמה
מגבי לכי בדרך אחרי מריל בחור שלה ותחזי אותה בחזרה
בסדר מגבי[/COLOR]?
מתי תשני את הדברים עלי בדף הראשון
כי הרבה דברים השתנו בצוות שלי
וגם תוסיפי בחנות בבקשה
ג'ק-אתה מתחיל לחפש את מריל אבל לא מוצא!!!
יש אצלי חברה אני אתנתק ואחזור בסיביות 6 אני יעדכן אז הכל
[COLOR="red"]אופק- כבר נתתה לו זוכר? שפלתץה את התיק לתוך המעבר ורק אז לקחו אותך.. וגם אמרתי שהגעתה פנימה ראיתה את לן נועץ מבט המום בספר
[/COLOR]
[COLOR="Red"]אני שואל אותו מה הוא רואה[/COLOR]
[QUOTE=ttrrtte;1219525]יונתן-אתה מסתובב ורואה ווידל
תומר-אתה מרפא את הפוקימונים שלך והלך להאמן בשדה שממול
ג'ק-תסתכל בעמ' הראשון יש את חהות הפוקי סתכל מה יש שם[/QUOTE]
"סייטר,בוא נתפוס לנו חבר צוות!" אצעק
"השתמש במתקפה הכי חזקה שאתה יודע!" אצעק שנית
~~~~~~~~~~~~~~~
עוד לא כתבת מה המתקפות של סייטר...
[quote]תומר- שלושת החיילים מסתכלים עלייך ומתחילים לרוץ אחרייך לצערך אחריהם נכנסים עוד כ50 חייילים!!!! כול ה53 הוציאו סטארפטורים!!!![/quote]
אני אומר לדיטו לעוף הכי מהר שהוא יכול בזמן שאבדוק אם הוא יודע את המתקפה מטאור דרקון
אופק-לן מסמן לך להתקרב,ואז אתה רואה מפה שלמה שמובילה ל.... דרך 10!!! הדרך הנסתרת!! אבל חלק מהמפה היה חסר
יונתן-אתה מתכונן לתקוף אבל פתאום וויד מתפתח ל....... מטאפוד!! ואתה לא מבין איך זה ייתכן!!
תומר-דיטו יודע את המתקפה
[COLOR="Orange"]מעניין מאוד מתי מגבי יחזור עם מריל אני מאוד מודאג
ואני מסתכל לכיוון פלורה שגם היא נראת עצובה מאוד[/COLOR]
אופק-לן מסמן לך להתקרב,ואז אתה רואה מפה שלמה שמובילה ל.... דרך 10!!! הדרך הנסתרת!! אבל חלק מהמפה היה חסר
[COLOR="Red"]רני אסתכל וינסה להבין איפה החלק החסר[/COLOR]
[QUOTE=ttrrtte;1219362]
[COLOR="Magenta"]בר-אתה יוצא למסע לכיוון דרך 1 אבל פיתאום שומע רחש מאחורייך!!![/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
טוב תשמעי זה לא מ"ת דרוש פה השקעה רצינית שתי מילים וחצי לתגובה??? אתה רצינית בישביל זה פתחת מ"ת רק בישביל התואר?? טוב אז עם ככה אני פורש שתי מילים וחצי בתגובה לדעתי מיותר להשתתף בקושי שבוע משחק כבר עמוד 30 במ"ת נורמלי מגיעים בשבועים-שלושה שבועות, אני אישית ועוד מלא אנשים מעדיפים שהמ"ת ילך לאט והתגובות מושקעות הרבה יותר מפורט מעניין פשוט כיף יותר, יש פה ילדים לא משקיעים וגם את אז תשקיעי הרבה יותר ותבקשי גם מהם.
באר מאסטר-תפרוש עם אתה רוצה אבל תאמין לי שהעלילה יותר נופרחת מממה שאתה חושב אני מנסה להגיעה כרגע לחלק מסויים בעלילה כדי שואכל להתחיל את הקשיים האמתיים!! עם אתה לא רוצה משחק כזה תפרוש אין בעיה...
ג'ק-אתה מחליט ללכת עם פלורה ולחפש אותם בעצמך,פתאום אתה שומע זעקה ומסתובב לאחור אתה רואה את מריל ומגבי קורים יחד בתוך רשת!!!
אופק-אתה סורק את כל המפה שוב ושוב ובודק בתיק עם נפל חלק ואז אתה ולן מבינים שלשון אין את החלקהזה!!! אתה מסתכל על המפה ורואה שהיא מגיעה עד דרך 11 .
אני לא יגיב עכשיו כמה דקות כי נימעדכנת דף רשומים
שם:yairb1a
מראה:מישהו גבוה עם שיער שחור
רקע:הוא תמיד רצה להיות מאמן פוקימונים ו...זהו
כסף:3000 ש''ח
הערות:אין
אופק-אתה סורק את כל המפה שוב ושוב ובודק בתיק עם נפל חלק ואז אתה ולן מבינים שלשון אין את החלקהזה!!! אתה מסתכל על המפה ורואה שהיא מגיעה עד דרך 11 .
[COLOR="Red"]אני יגיד ללן שאני יתחיל ללכת לשם[/COLOR]
[QUOTE=yairb1a;1219854]שם:yairb1a
מראה:מישהו גבוה עם שיער שחור
רקע:הוא תמיד רצה להיות מאמן פוקימונים ו...זהו
כסף:3000 ש''ח
הערות:אין[/QUOTE]
רשום תגיב להתחלה אני כבר ירשום אותך
אופק-לן אומר לך שזה לא הרגע התאים ושולח אותך לדרכך אבל לפני זה אומר לך ששיימין חייב לצאת מהפוקדור שהוא לא מרגיש טוב אז צתרך לשים לב שלא יראו אותו כי כרגע המאמן עם הסלבי שעזרתה לו נמצא בצרה ויותר מ50 חיילים של שון רודפים אחריו רק כי שני ילדים בני 5 צילמו את סלבי והעלו לפייסבוק!
דילגת עליי...
בכל מקרה, אני ממשיך לעיר הבאה ולתג השני שלי, בתקווה ואחווה