-
[SIZE="3"][B][COLOR="Magenta"]יאללה אנשים! פותח עמוד 30 יקבל את הדיסק של גלישה!
אז יאללה בואו נריץ את זה![/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
לא. כל המתקפות נשארות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מגיש לה את ארבע הדיסקים והיא מריצה אותם בקופה ולבסוף מחשבת ואומרת לך על ארבעתם 450$.
אתה שואל אותה גם מה עוד יש בחנות "יש לנו גם מבחר ציוד מקיף למאמנים ולפוקימונים. אבני התפתחות, חפצי חיזוק ויש לנו גם ויטמינים." היא עונה בחיוך
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]ניק-
פלאפי מנסה שוב ומחזק את האגרוף רעם שלו אבל המתקפה הזו מכוונת רק למכום ספציפי אחד והיא פוגעת הפעם רק בחמישה נבגים ההופכים לזיקוקים קטנים. מהצד השני נאמל עושה את אותו תרגיל שוב ומסתובבת מהאוויר בחזרה על האדמה ונעצרת מעט פגועה ממכת הנחיתה.
מה תעשה?[/quote]
''פלאפי תסתחרר עם אגרוף הרעם ותשתמש באגרוף רעם בשתי הידיים, נאמל תנסי שוב, אני בטוח שתצליחי בסוף!''
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244034][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
תהרוג אותה כבר! החוצפה שיש לה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סניזל יוצא במהירות ושורט את את גופו של יאנמה ואז משתמש באגרוף קרח עם כנפיו המפרפרות של יאנמה ופוגע בדיוק בנקודת היציאה שלהן מהגוף ומגדיל את ההקפאה וכנפיו מפסיקות לזוז ויאנמה קופא. פאנפי שוב מתגלגלת בעצמה ואז יוצאת עם חבטת ראש ומתנגחת שוב בבידוף המתחיל להסתחרר מהמכות בראש.
"יאנמה תנסה עדיין להפוצץ את הקרח! בידוף זנב אקווה!" קוראת המכוערת.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"סניזל תעזור לפאנפי בעזרת מתקפת מהירות משולבת באגרוף קרח, פאנפי תשתמשי בחבטת ראש לכיוונו של יאנמה על מנת לחסלו!"אומר עם חיוך קטן.
-
[quote=Ritsuka Kun;1243911]
[SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה משחרר את הפוקימונים שלך מהפוקדורים שלהם ומסביר להם מה לעשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]קורפיש פותח את צבטותיו ויוצר מהן כדור מים כחור וגדול ושולח אותו במהירות לעברה של מטרה נייחת ופוגע בה בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]ראלטס קופץ אחריו ומרים את ידיו לראשו וכדור של אנרגיה שחורה- סגלגלה נצרת כיש מאין ונשלחת לעבר אותה מטרה ופוגעת גם היא בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]תורו של קאמובסקין והוא מניף את ידו לאחור ומתחיל לרוץ במהירות לעבר המטרה ופוגע בה ישירות עם אגרופו הטעון ומפוצץ את המטרה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"יפה יפה" אני אומר להם "עכשיו נעשה משהו אחר. ראלטס, אתה תישב בינתיים לצידי. קורפיש וקומאבסקין, אני רוצה שתילחמו אחד בשני. קורפיש, אתה תשתמש בפגימת מים לעבר קומבאסקין, שינסה לחמוק ולתקוף עם אגרוף רעם. בואו נראה אז מה יקרה" אני אומר להם וצופה במה שקורה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244096][SIZE="3"][B][COLOR="Magenta"]
לא. כל המתקפות נשארות.
אתה מגיש לה את ארבע הדיסקים והיא מריצה אותם בקופה ולבסוף מחשבת ואומרת לך על ארבעתם 450$.
אתה שואל אותה גם מה עוד יש בחנות "יש לנו גם מבחר ציוד מקיף למאמנים ולפוקימונים. אבני התפתחות, חפצי חיזוק ויש לנו גם ויטמינים." היא עונה בחיוך
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"יש לך את חפץ הפיתוח שנקרא מגן? שמפתח את ריידון לריפריהור?" אשאל אותה
-
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
פלאפי מתחיל שוב את התהליך ואז יוצר אגרוף חשמל בשני אגרופיו ומתחיל להסתובב במהירות ומצליח להפוך את כל הנבגים לזיקוקים קטנים וצהובים המתפוצצים אחד אחרי השני ויוצרים מראה מדהים ביופיו.
מהצד השני נאמל מנסה שוב את התרגיל ומצליחה בצורה יפה ולא נפגעת אבל זה לא הכי מרשים במיוחד כל התהליך אתה חושב לעצמך ומנסה לחשוב מה חסר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
בידוף משחרר את זנב המים שלו אבל סניזל מגיח משום מקום עם האגרוף קרח המהיר שלו ומטיח אותו לאחור. פאנפי בינתיים יוצאת עם נגיחת ראש לעבר יאנמה הקפוא ופוגעת בו ישירות. אבל המכה שלה החילה לסדוק את הקרח ויאנמה מצליח להשתחרר והוא שולח על פאנפי סוניקבום.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
ראלטס משגר את עצמו לידך וצופה יחד איתך בקרב של קורפיש נגד קאמבוסקין. קורפיש נעמד מול קאמובסקין במבט רציני ושולח מבין צבתותיו כדור מים גדול במיוחד הנשלח במהירות לעברו של קאמובסקין הקופץ מעליו ויוצא עם אגרופו המושט לאחור ומתחיל להעלות ניצוצות חשמליים והוא מתקרב איתו אל קורפיש- אשר משתמש בצבת שלו ותופס בידו של קאמובסקין ומצליח להעיף אותו הרחק משם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
"נראה לי שכן" היא אומרת בחיוך מהוסס ומתחילה ללכת לאחד מהמדפים ומתחילה לסרוק אותו בעיניה עד שאחרי כמה דקות היא היא מתייאשת והולכת לחדר אחורי ויוצאת משם עם חפץ כתום וגדול ומביאה לך אותו. "זה עולה 550$" היא אומרת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244132]
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
בידוף משחרר את זנב המים שלו אבל סניזל מגיח משום מקום עם האגרוף קרח המהיר שלו ומטיח אותו לאחור. פאנפי בינתיים יוצאת עם נגיחת ראש לעבר יאנמה הקפוא ופוגעת בו ישירות. אבל המכה שלה החילה לסדוק את הקרח ויאנמה מצליח להשתחרר והוא שולח על פאנפי סוניקבום.
מה תעשה? [/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
"פאנפי תתחמקי ותשתמשי בגלגול לעברו של יאנמה,סניזל תשתמש בשבר קרח לעברו של בידוף אחר כך תשתמש בשריטה."אומר.
-
[quote=Ritsuka Kun;1243911]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]רודני-
נעע אין לי כוח יותר XD
אולי אני אנסה להכין אחת אחרת חח אני ממש אוהב את הקלף של הקומנד נייט זאת שמביאה עוד התקפה לכל הלוחמים ואי אפשר להרוג אותה XP
גרובייל משגר את עצמו במהירות מעל הכדור בעזרת מתקפה מהירה, בועט פעמיים בכדור ואז צולל לעברו של פוליוואג כשידיו מושטות קדימה ומסתובב במהירות ומפליק לפוליוואג בפרצופו ומעלף אותו אחרי שהוא גם נוחת עליו עם כל גודלו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"מצויין גרובייל, כל הכבוד, ביצועים מדהימים!" אומר ואקרוץ אליו בחיוך.
לאחר מכן אביט בפוליוואג הקטן וחמוד ואהרהר לעצמי "הוא היה לא רע, נלחם איתן.. אולי.."
אשלוף פוקדור מהכיס באלגנטיות ואשליח אל פוליוואג ואחכה לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244132][SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]
"נראה לי שכן" היא אומרת בחיוך מהוסס ומתחילה ללכת לאחד מהמדפים ומתחילה לסרוק אותו בעיניה עד שאחרי כמה דקות היא היא מתייאשת והולכת לחדר אחורי ויוצאת משם עם חפץ כתום וגדול ומביאה לך אותו. "זה עולה 550$" היא אומרת בחיוך.
אבל אם הוא ירצה לשכוח?
"אני אקח אותו" אומר לה ואשאל אותה, "כמה זה ייצא לי בלי מתקפת הבולדוז?" אשאל אותה
-
[quote]ניק-
פלאפי מתחיל שוב את התהליך ואז יוצר אגרוף חשמל בשני אגרופיו ומתחיל להסתובב במהירות ומצליח להפוך את כל הנבגים לזיקוקים קטנים וצהובים המתפוצצים אחד אחרי השני ויוצרים מראה מדהים ביופיו.
מהצד השני נאמל מנסה שוב את התרגיל ומצליחה בצורה יפה ולא נפגעת אבל זה לא הכי מרשים במיוחד כל התהליך אתה חושב לעצמך ומנסה לחשוב מה חסר.
מה תעשה?[/quote]
''פלאפי מעולה, נאמל אולי תנסי לשלב גחלת עם תזוזת האדמה כדי שהיא תבער?'' אציע ואגיד לה לנסות שוב, אגיד לפלאפי להמשיך להתאמן על שלו.
-
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
פאנפי רצה במהירות אבל אינה מצליחה להתחמק מהמתקפה ונפגעת ישירות בצידה. למרות זאת פאנפי מכדררת את עצמה ככדור ומתחילה להתגלגל במהירות לעברו של יאנמה ופוגעת בו ישירות בבטן- אבל יאנמה לא מראה שום סימני חולשה כ"כ. מהצד השני סניזל פותח את פיו ויוצר שבר קרח מפיו וזורק אותו על ראשו של בידוף המתנפץ עליו. לאחר חצי שנייה סניזל כבר עומד מעד סניזל ושורט לו את כל הפרצוף ומעלף אותו.
יאנמה שוב משתמש בסוניק בום אבל הפעם לכיוון סניזל.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]רודני-
עם מעט היסוס אתה זורק פוקדור חדש לעברו של פוליוואג- אשר נכלא בתוך הפוקדור. הפוקדור נופל על החול ומתחיל להתגלגל במהירות מצד לצד ולבסוף נעצר.
פוליוואג נלכד. גרובייל המאושר מהניצחון שלו זורק לך את הפוקדור עם הפוקימונן החדש שלך וחוזר לצדך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
למה שירצה לשכוח? זה לא מפריע שיש עוד מתקפות.. ם=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אממ בלי הבולדוזר זה 300$ ויחד עם המגן יעלה לך הכל ביחד 850$" אומרת המוכרת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="SeaGreen"][SIZE="1"]ניק-
פלאפי ממשיך להתאמן על השילוב מתקפות בעודך עומד ומסתכל על נאמל בזמן שהיא מתחפרת באדמה ומתחילה להזיז אותה מצד לצד בעודה בתוך האדמה ויוצרת עשרות סדקים ושם מתוך האדמה משתמשת בגחלת היוצאת מהסדקים והם עולים לאט לאט מלמטה ונופלים בצורת קשת, מה שמשווה לכל הדבר מראה של כיפת אש עדינה ואז היא יוצאת מבין הסדקים עם גילגול אש ונוחתת יחד איתו על האדמה של המגרש.
'המראה הרבה יותר מרשים' אתה חושב לעצמך.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244157][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]
למה שירצה לשכוח? זה לא מפריע שיש עוד מתקפות.. ם=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אממ בלי הבולדוזר זה 300$ ויחד עם המגן יעלה לך הכל ביחד 850$" אומרת המוכרת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
אין הגבלה על מתקפות שפוקימון יכול ללמוד נכון?
אני אשלם למוכרת על הכל כולל מתקפת הבולדוז,אצא ואשחרר את הפוקימונים שלי,אתן את קרן הקרח לפיפלאפ,קצה האבן והבולדוז לריידון ואת קרן האיתור לסורסקיט ואשים את המגן במקום בטוח בתיק
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244157][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
פאנפי רצה במהירות אבל אינה מצליחה להתחמק מהמתקפה ונפגעת ישירות בצידה. למרות זאת פאנפי מכדררת את עצמה ככדור ומתחילה להתגלגל במהירות לעברו של יאנמה ופוגעת בו ישירות בבטן- אבל יאנמה לא מראה שום סימני חולשה כ"כ. מהצד השני סניזל פותח את פיו ויוצר שבר קרח מפיו וזורק אותו על ראשו של בידוף המתנפץ עליו. לאחר חצי שנייה סניזל כבר עומד מעד סניזל ושורט לו את כל הפרצוף ומעלף אותו.
יאנמה שוב משתמש בסוניק בום אבל הפעם לכיוון סניזל.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
][/QUOTE]
ניצחתי את אלוהים!
-------------
"סניזל תתחמק בעזרת מתקפת מהירות ואז תשתמש באגרוף קרח,פאנפי תחכי שסניזל ישתמש באגרוף הקרח ואז תשתמשי בחבטת ראש"אומר בהתלהבות.
-
[quote]ניק-
פלאפי ממשיך להתאמן על השילוב מתקפות בעודך עומד ומסתכל על נאמל בזמן שהיא מתחפרת באדמה ומתחילה להזיז אותה מצד לצד בעודה בתוך האדמה ויוצרת עשרות סדקים ושם מתוך האדמה משתמשת בגחלת היוצאת מהסדקים והם עולים לאט לאט מלמטה ונופלים בצורת קשת, מה שמשווה לכל הדבר מראה של כיפת אש עדינה ואז היא יוצאת מבין הסדקים עם גילגול אש ונוחתת יחד איתו על האדמה של המגרש.
'המראה הרבה יותר מרשים' אתה חושב לעצמך.
מה תעשה?[/quote]
אנסה להזכר מתי התחרות מתחילה, בעוד הם ממשיכים להתאמן
-
[quote=Ritsuka Kun;1244157]
עם מעט היסוס אתה זורק פוקדור חדש לעברו של פוליוואג- אשר נכלא בתוך הפוקדור. הפוקדור נופל על החול ומתחיל להתגלגל במהירות מצד לצד ולבסוף נעצר.
פוליוואג נלכד. גרובייל המאושר מהניצחון שלו זורק לך את הפוקדור עם הפוקימונן החדש שלך וחוזר לצדך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אביט בפוקדור ואחשוב לעצמי 'ברוכה הבאה... מעניין איך נסתדר'
לאחר מכן אתנתק מכל המחשבות ואומר לגרובייל, בוא נצא מהמקום וניסע לאי נחמד. אפתח את המפה והעיין בה קצת.
ואז אומר בהחלטיות ואראה לגרובייל את המפה כאשר אני מצביע אל נקודה מסויימת "אל האי שאמוטי!"
-
[COLOR="MediumTurquoise"][SIZE="1"]סם-
ממש לא. אתה יכול ללמד אותו את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד מכל הדורות. כמובן זה יהיה ארוך וקשה לזכור את הכל XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אין בעיות אז זה יעלה לך בדיוק 1000$!" היא אומרת בחיוך "אבל אני אעשה לך הנחה אז רק 900$" היא אומרת בחיוך וממשיכה לפוצץ בלונים. אתה מגיש לה את הכסף ויוצא משם ואז משחרר את הפוקימונים שלך ומביא לפיפלאפ את הדיסק של הקרן קרח והוא ניספג לתוכנה ונעלם וכך כנ"ל גם לכל הפוקימונים שלך.
הדיסקים נעלמים כלא היו ברגע שהם נוגעים בפוקימונים שלך.
אחר כך אתה מכניס את המגן לתיק שלך.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
כל הכבוד! כופר!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סניזל קופץ לאוויר ומתחמק מהסוניקבום של יאנמה ואז קופץ במהירות לעברו של יאנמה ופוגע בו בחוזקה עם האגרוף קרח ומפיל אותו על האדמה בדיוק בשביל שפאנפי תחסל אותו עם חבטת ראש שלה.
ניצחת בקרב.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מנסה להזכר ואחרי כמה דקות אתה נזכר שקים אמרה שהתחרות היא אחרי ההופעה בערב. אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה חמש וחצי בערב כבר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מסתכל במפה ומחליט לשוט לאי שאמוטי. אתה חוזר בחזרה לאזור השוק ונכנס במהירות למנהל הנמל- שם אתה יכול לקנות כרטיסים לשיט לאיים ומתחיל לחפש אחרי דוכן היכול להוביל אותך לשם אבל כולם אומרים לך שאין ספינה השטה לשם והגעה לשם היא רק בדרך פרטית או על פוקימונים היכולים לשוט.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244192][COLOR="MediumTurquoise"][SIZE="1"]סם-
ממש לא. אתה יכול ללמד אותו את כל המתקפות שהוא יכול ללמוד מכל הדורות. כמובן זה יהיה ארוך וקשה לזכור את הכל XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אין בעיות אז זה יעלה לך בדיוק 1000$!" היא אומרת בחיוך "אבל אני אעשה לך הנחה אז רק 900$" היא אומרת בחיוך וממשיכה לפוצץ בלונים. אתה מגיש לה את הכסף ויוצא משם ואז משחרר את הפוקימונים שלך ומביא לפיפלאפ את הדיסק של הקרן קרח והוא ניספג לתוכנה ונעלם וכך כנ"ל גם לכל הפוקימונים שלך.
הדיסקים נעלמים כלא היו ברגע שהם נוגעים בפוקימונים שלך.
אחר כך אתה מכניס את המגן לתיק שלך.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוקיי חברים,הרגע למדתם מתקפות חדשות,אבל אני לא רוצה להעמיס באימונים בגלל שאפשר להנות עכשיו,אתם רוצים ללכת להסתובב ולאכול בבתי קפה? לראות סרט? או סתם להסתובב?" אשאל אותם בחיוך
-
[quote]ניק-
אתה מנסה להזכר ואחרי כמה דקות אתה נזכר שקים אמרה שהתחרות היא אחרי ההופעה בערב. אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה חמש וחצי בערב כבר.
מה תעשה?[/quote]
אלך לראות אם המופע התחיל- אם כן, אשאר לראות אותו, אם לא, אמשיך להתאמן
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244192]
כל הכבוד! כופר!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סניזל קופץ לאוויר ומתחמק מהסוניקבום של יאנמה ואז קופץ במהירות לעברו של יאנמה ופוגע בו בחוזקה עם האגרוף קרח ומפיל אותו על האדמה בדיוק בשביל שפאנפי תחסל אותו עם חבטת ראש שלה.
ניצחת בקרב.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"בגללך אני כופר !"אומר ואסקול את השמנה באבנים!
-------------
"יש!"אומר בתלהבות ' אף פעם לא מתרגלים להרגשה הזאת "אחשוב לעצמי
"טוב אני יודע שיש היום תחרות אבל אני לא יודע מתי "אמלמל לעצמי,
"טוב תחזרו שניכם "אומר לפאנפי וסניזל, אחר כך אחפש את אחד מאנשי צוות הסיפון על מנת לשאול אותו לגבי התחרות.
-
[quote=Ritsuka Kun;1244132]
[SIZE=1][COLOR=red]ראלטס משגר את עצמו לידך וצופה יחד איתך בקרב של קורפיש נגד קאמבוסקין. קורפיש נעמד מול קאמובסקין במבט רציני ושולח מבין צבתותיו כדור מים גדול במיוחד הנשלח במהירות לעברו של קאמובסקין הקופץ מעליו ויוצא עם אגרופו המושט לאחור ומתחיל להעלות ניצוצות חשמליים והוא מתקרב איתו אל קורפיש- אשר משתמש בצבת שלו ותופס בידו של קאמובסקין ומצליח להעיף אותו הרחק משם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE] [/quote]
מסן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי קומבאסקין, בוא נעבוד על המהירות שלך. קורפיש, תקוף אותו במתקפות המים בלי הפסקה, ותוסיף מתקפות משלך לפי בחירתך! אתה קומבאסקין, תנסה לחמוק מהם, ולחסום חלק מהם אם אתה לא מצליח לחמוק! קדימה!" אני קורא.
-
הפוקימונים שלך קופצים במקום וכל אחד מהם מצביע לכיוון אחר אבל בסופו של דבר אתם מסכימים כולם על ללכת לראות את הסרט האימה המצליח 'סיוט ברחוב טלם 5' ואחרי שעה וחצי ובה מסיבה נורא מוזרה ריידון פחד כל הסרט וניסה להתחבא ,למרות גודלו העצום, מאחורי סורסקיט הקטן אתם יוצאים החוצה ורואים שמתחילים כבר להחשיך בחוץ וממש בקרוב עומד להתחיל התחרות!
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מגיע בדיוק לתחילת המופתע של האחת והיחידה אנגלי ספירס! והיא מתחילה לשיר בקול מהמם על בחור שהיא זרקה אחרי שהוא היכה אותה שוב פעם ואז היא עוברת לשיר שהיא כבר לא ילדה אבל לא מספיק מפותחת מספיק בזמן שכל הקהל מדליק מצתים או פלאפונים ומתנדנדים לצלילי השירה שלה אחרי הופעה ארוכה של כמעט שעה וחצי מלאה בשירים וריקודים אנגלי מודה לכולכם ואומרת שהייתם קהל נהדר ומנשקת את האוויר ומנופפת לשלום לכולם.
אחרי כמה דקות שהיא יורדת והקהל נרגע עולה לבמה גבר גבוה המודיע שהתחרות תתחיל עוד רבע שעה בדיוק ויש לכם עוד זמן להתכונן.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ומגלה שהתחרות היא בערב בשעה תשע. אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה רק שלוש.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
קורפיש מתחיל במתקפת בועות המשתגרות במהירות לעברו של קאמובסקין המפוצץ אותן עם חיתוך זעם וככה הם ממשיכים כרבע שעה. קורפיש תוקף את קאמובסקין בזמן שהוא מנסה להתחמק או להגן על עצמו מהמתקפות וכל פעם שהוא מתקרב יותר מידי אל קורפיש קורפיש הודף אותו עם מתקפות כמו אחיזת צבת או פעימת מים ממרחק אפס.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244237][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
הפוקימונים שלך קופצים במקום וכל אחד מהם מצביע לכיוון אחר אבל בסופו של דבר אתם מסכימים כולם על ללכת לראות את הסרט האימה המצליח 'סיוט ברחוב טלם 5' ואחרי שעה וחצי ובה מסיבה נורא מוזרה ריידון פחד כל הסרט וניסה להתחבא ,למרות גודלו העצום, מאחורי סורסקיט הקטן אתם יוצאים החוצה ורואים שמתחילים כבר להחשיך בחוץ וממש בקרוב עומד להתחיל התחרות!
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"ריידון" אומר ואצחקק מעט ואקרוץ לו,אחר כך אביט בהם, "רוצים לצפות בתחרות? לדעתי גם עכשיו זה זמן טוב להתאמן כי לא יהיה פה אף אחד אבל בחירה שלכם" אומר להם ואראה מה הם מחליטים.
-
[quote]ניק-
אתה מגיע בדיוק לתחילת המופתע של האחת והיחידה אנגלי ספירס! והיא מתחילה לשיר בקול מהמם על בחור שהיא זרקה אחרי שהוא היכה אותה שוב פעם ואז היא עוברת לשיר שהיא כבר לא ילדה אבל לא מספיק מפותחת מספיק בזמן שכל הקהל מדליק מצתים או פלאפונים ומתנדנדים לצלילי השירה שלה אחרי הופעה ארוכה של כמעט שעה וחצי מלאה בשירים וריקודים אנגלי מודה לכולכם ואומרת שהייתם קהל נהדר ומנשקת את האוויר ומנופפת לשלום לכולם.
אחרי כמה דקות שהיא יורדת והקהל נרגע עולה לבמה גבר גבוה המודיע שהתחרות תתחיל עוד רבע שעה בדיוק ויש לכם עוד זמן להתכונן.
מה תעשה?[/quote]
ארוץ אל מי שאחראי על ההרשמה וארשם, אח''כ אעשה עוד חזרה חפוזה עם פלאפי ונאמל
-
[quote=Ritsuka Kun;1244237]
[SIZE=1][COLOR=red]קורפיש מתחיל במתקפת בועות המשתגרות במהירות לעברו של קאמובסקין המפוצץ אותן עם חיתוך זעם וככה הם ממשיכים כרבע שעה. קורפיש תוקף את קאמובסקין בזמן שהוא מנסה להתחמק או להגן על עצמו מהמתקפות וכל פעם שהוא מתקרב יותר מידי אל קורפיש קורפיש הודף אותו עם מתקפות כמו אחיזת צבת או פעימת מים ממרחק אפס.[/COLOR][/SIZE]
"קומבאסקין אתה חייב לשפר את המתקפות שלך פנים מול פנים!" אני קורא לעברו "יש לי רעיון! השתמש בגחלת כדי ליצור הסחה, ואז מהר אגרוף רעם!" אני פוקד עליו "קורפיש, המטרה שלך זה למנוע ממנו לעשות זאת. ועכשיו קדימה!" אני קורא ומחכה לראות מה יקרה הפעם.
-
אתה לא רוצה להשתתף בתחרות? ם=
הפוקימונים שלך לא נראה שאכפת להם כ"כ מה לעשות והם יסכימו לכל דבר שתאמר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה רץ במהירות לאיש שפרסם מחדש את הטורניר והוא מאשר לך להירשם אצלו לתחרות ואתה ממלא על גבי טופס נייר את שמך ועוד מספר פרטים ורץ מהר לאחת מהזירות ומתאמן עוד כמה פעמים על הכל עד שלפתע אתה שומע בכריזה "כל המאמנים המשתתפים בתחרות נא להגיע עכשיו לסיפון העליון!" אתה מסתכל ורואה שהמון אנשים נוהרים לשם. אתה מחזיר את פלאפי ונאמל לפוקדורים שלהם ורץ לעבר המקום של ההתקהלות ורואה שבנו מבנה מאולתר למאמנים המשתתפים בתחרות ונכנס לשם אתה מוצא את עצמך בחדר גדול עם מספר טלוויזיות המשדרות את הבמה.
"התהליך של התחרות הוא כזה" אומר הבחור שנרשמת אצלו שהחליף בינתיים לבגדים מהודרים יותר "כל מאמן יעלה לבמה ויציג את אחד מפוקימוניו בצורה הכי יפה שהוא יכול. ארבע עשרה המתמודדים עם הציונים בעלי הציונים הכי גבוהים יעברו לשלב השני הצגת שני פוקימונים בצורה חדישה ויצירתית" הוא מוסיף וממשיך "ששת האנשים עם הציון הכי גבוהה יעברו לקרבות כפולים ובסופם יהיה מנצח אחד שיקבל פרס ייחודי וגם סכום כסף לא קטן על סך של 1500$!" הוא מכריז בהתלהבות בזמן שקהל של אנשים מתאסף סביבו "ועכשיו היום יש לנו שופטת מיוחדת הגברת והזמרת הנודעת אנגלי ספירס!" הוא קורא בזמן שכולם מוחאים כפיים וצורחים את שמה.
"עכשיו למתמודד הראשון אני קורא לאלכס!" הוא קורא ועולה מאמן בעד רטטה קטן המתחיל לעשות טריקים. ככה הולכים אחד אחרי השני מאמנים ומאמנות על הבמה ומציגים את הפוקימונים שלהם.
לבסוף קורא הכרוז את שמך. איך שאתה בא לצאת לבמה קים תופסת את ידך ומאחלת לך בהצלחה.
אתה עולה לבמה ועשרות אנשים מוחאים כפיים ושורקים לך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
קאבוסקין מהנהן בראשו ומתחיל לרוץ במהירות לעברו של קורפיט ושולח גחלת ענקית לעברו- אבל קורפיש מגיב בבועות המתנגדות למתקפה ויוצרות פיצוץ קטן המעלה עשן ואחרי שהעשן מתפזר אתה מבחין שקאמובסקין קופץ באוויר עם אגרוף חשמלי לעברו של קורפיש, אבל קורפיש מגיב עם פעימת מים הפוגעת ישירות בפרצופו של קאמובסקין ומעיפות אותו לאחור.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244237
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך ומגלה שהתחרות היא בערב בשעה תשע. אתה מסתכל על השעון ורואה שהשעה רק שלוש.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
][/QUOTE]
'שעה תשע ' אחשוב בראשי על צירוף המילים פעמים רבות על מנת לזכור,"רגע לא צריך להירשם לתחרות ?"אשאל את עצמי ואז אחפש מישהו אשר יוכל לענות על שאלה זו.
-
[quote=Ritsuka Kun;1244294][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה רץ במהירות לאיש שפרסם מחדש את הטורניר והוא מאשר לך להירשם אצלו לתחרות ואתה ממלא על גבי טופס נייר את שמך ועוד מספר פרטים ורץ מהר לאחת מהזירות ומתאמן עוד כמה פעמים על הכל עד שלפתע אתה שומע בכריזה "כל המאמנים המשתתפים בתחרות נא להגיע עכשיו לסיפון העליון!" אתה מסתכל ורואה שהמון אנשים נוהרים לשם. אתה מחזיר את פלאפי ונאמל לפוקדורים שלהם ורץ לעבר המקום של ההתקהלות ורואה שבנו מבנה מאולתר למאמנים המשתתפים בתחרות ונכנס לשם אתה מוצא את עצמך בחדר גדול עם מספר טלוויזיות המשדרות את הבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"התהליך של התחרות הוא כזה" אומר הבחור שנרשמת אצלו שהחליף בינתיים לבגדים מהודרים יותר "כל מאמן יעלה לבמה ויציג את אחד מפוקימוניו בצורה הכי יפה שהוא יכול. ארבע עשרה המתמודדים עם הציונים בעלי הציונים הכי גבוהים יעברו לשלב השני הצגת שני פוקימונים בצורה חדישה ויצירתית" הוא מוסיף וממשיך "ששת האנשים עם הציון הכי גבוהה יעברו לקרבות כפולים ובסופם יהיה מנצח אחד שיקבל פרס ייחודי וגם סכום כסף לא קטן על סך של 1500$!" הוא מכריז בהתלהבות בזמן שקהל של אנשים מתאסף סביבו "ועכשיו היום יש לנו שופטת מיוחדת הגברת והזמרת הנודעת אנגלי ספירס!" הוא קורא בזמן שכולם מוחאים כפיים וצורחים את שמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"עכשיו למתמודד הראשון אני קורא לאלכס!" הוא קורא ועולה מאמן בעד רטטה קטן המתחיל לעשות טריקים. ככה הולכים אחד אחרי השני מאמנים ומאמנות על הבמה ומציגים את הפוקימונים שלהם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]לבסוף קורא הכרוז את שמך. איך שאתה בא לצאת לבמה קים תופסת את ידך ומאחלת לך בהצלחה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה עולה לבמה ועשרות אנשים מוחאים כפיים ושורקים לך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"תודה" אודה לקים ואאחל גם לה בהצלחה לפני שאכנס לזירה.
"רוצים ממני? תקבלו ממני!" אמלמל ואזרוק את הפוקדור "צא פלאפי!".
"כמו שתרגלנו, תטעין את נבגי הכותנה!" אורה לו בהתלהבות "הגיע הזמן לזנק לאוויר באגרופי חשמל מסתחררים! אבל הפעם אני רוצה שתוסיף עוד טאצ' אישי! מכת ברק לשמיים תוך כדי הסחרור!"
-
אתה מתחיל לחפש ברחבי הסירה ונתקל לפתע ברוז אשר ממלה את שמה בטופס הרשמה לתחרות "היי. אתה גם נרשם לטורניר?" היא שואלת בחיוך ומביאה לך את העט.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
פלאפי יוצא מהפוקדור שלו בהתלהבות רבה ומנופף לאנשים לשלום ושולח אליהם נשיקות לאוויר ואז מטעין את עצמו ויוצר סביבו עשרות ניצוצות של חשמל ואז מסתובב במהירות ומפזר לכל עבר נבגי כותנה הזוהרים בצבע מהמם של ירוק חשמלי ואז קופץ לאוויר ושולח שני אגרופי חשמל לכל עבר בעודו מסתובב באוויר ויוצר סביבו עשרות זיקוקים המתפוצצים בצבעים ירוקים, צהובים ולבנים ואז בעודם מתפוצצים שולח מכת ברק גדולה לעבר השמיים אשר מתפוצצת גם היא בצורה של זיקוק וניצוצות קטנים נופלים מהשמיים ויוצרות מראה עוצר נשימה.
הקהל מתפרע במקומו ומוחא כפיים ושורק וקורא בשמך בהערצה.
אתה מנופף להם לשלום ויורד מהבמה. אחריך עולה קים והיא משחררת את קלפייבל שלה והיא משתמשת באגרוף דינאמיט ויוצרת באדמת הזירה חור ענקי בזמן שעשרות אבנים עולות לשמיים ומתחילות להסתובב בצורה ספירלית בעזרת מתקפת על חושי שקלפייבל משתמשת בה ואז היא משתמשת במטרונום ויוצרת משם סופת שלגים כבדה ההופכת את כל האבנים לצורות ולחיות בעודם ממשיכות להסתובב באוויר בצורה מדהימה.
לבסוף היא יורדת והאיש מודיע שכאן נגמר השלב הראשון ובעוד מספר דקות יתקבלו השמות של 14 המתמודדים שעלו.
אתה יושב בחדר ליד קים בציפייה ומתחיל לאכול ציפורניים מהלחץ ולבסוף השופט מתחיל לקרוא שמות "המתמודד הראשון שעלה בציון מושלם הוא דני! ואחריו עולה גם ביאנקה.. וככה הוא ממשיך ואז הוא קורא בשמך וממשיך ולבסוף עולה גם המאמנת קים!" הוא אומר בקול ומברך את כל המתמודדים שלא עברו ומאחל בהצלחה לכל המתמודדים שעלו.
"עכשיו נתחיל את הסיבוב השני שלנו והראשונה שתעלה אלינו היא דייאנה!" הוא אומר ומתוך החדר עולה מאמנת בעלת שיער סגול האסוף בקוקו והיא משחררת ליקיטונג וג'ירפריג ושניהם עושים את התצוגה שלהם המהממת בעינייך. וכך הוא ממשיך ואז הוא קורא בשמך ואתה עולה לבמה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244309][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
אתה מתחיל לחפש ברחבי הסירה ונתקל לפתע ברוז אשר ממלה את שמה בטופס הרשמה לתחרות "היי. אתה גם נרשם לטורניר?" היא שואלת בחיוך ומביאה לך את העט.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"כן"אומר בבושה אקח את העט ואמלא את הטופס עם ידיים רועדות.
-
[quote=Ritsuka Kun;1244294]
[SIZE=1][COLOR=red]קאבוסקין מהנהן בראשו ומתחיל לרוץ במהירות לעברו של קורפיט ושולח גחלת ענקית לעברו- אבל קורפיש מגיב בבועות המתנגדות למתקפה ויוצרות פיצוץ קטן המעלה עשן ואחרי שהעשן מתפזר אתה מבחין שקאמובסקין קופץ באוויר עם אגרוף חשמלי לעברו של קורפיש, אבל קורפיש מגיב עם פעימת מים הפוגעת ישירות בפרצופו של קאמובסקין ומעיפות אותו לאחור.[/COLOR][/SIZE]
"קומבאסקין, אתה בסדר?" אני קורא לעברו בדאגה, והולך לבדוק מה מצבו "בסדר תעצרו, הגיע הזמן לנוח" אני אומר לשניהם "איך אתה מרגיש?" אני שואל את קומבאסקין ומתכופף אליו "אל תדאג, אנחנו נמצא דרך לפתור זאת" אני אומר לו בשקט ולאחר מכן מתרומם "טוב, בואו נחזור לחדר לנוח קצת. יש לנו תחרות על הראש עוד היום :O".
אני מחזיר את כולם והולך לחדר.
-
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
"אתה מרגיש טוב?" היא שואלת אותך בזמן שאתה יותר מרועד מאשר רושם את השם שלך "אתה לא נראה כל כך טוב. כדאי שתבדוק את זה" היא אומרת בחצי חיוך והולכת משם ומסתכלת עליך מוזר ומנערת את ראשה ומתרחקת משם. אתה מסתכל ורואה שסתם קשקשת על כל הדף עם העט ובסוף מתאפס ורושם את שמך כמו שצריך..
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
קאמובסקין מתיישב ומנער את ראשו ואז מחייך בנבוכות.אתה מחזיר אותם לפוקדורים שלהם וחוזר לחדר ומתמקם שם בסלון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244294][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
אתה לא רוצה להשתתף בתחרות? ם=
הפוקימונים שלך לא נראה שאכפת להם כ"כ מה לעשות והם יסכימו לכל דבר שתאמר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
זו תחרות יופי לא?
"טוב תשתמשו במתקפות החדשות שלכם!" אומר ואצפה
בפוקימונים שלי
-
[quote]אינג'ל-
מה תעשה?
ניק-
פלאפי יוצא מהפוקדור שלו בהתלהבות רבה ומנופף לאנשים לשלום ושולח אליהם נשיקות לאוויר ואז מטעין את עצמו ויוצר סביבו עשרות ניצוצות של חשמל ואז מסתובב במהירות ומפזר לכל עבר נבגי כותנה הזוהרים בצבע מהמם של ירוק חשמלי ואז קופץ לאוויר ושולח שני אגרופי חשמל לכל עבר בעודו מסתובב באוויר ויוצר סביבו עשרות זיקוקים המתפוצצים בצבעים ירוקים, צהובים ולבנים ואז בעודם מתפוצצים שולח מכת ברק גדולה לעבר השמיים אשר מתפוצצת גם היא בצורה של זיקוק וניצוצות קטנים נופלים מהשמיים ויוצרות מראה עוצר נשימה.
הקהל מתפרע במקומו ומוחא כפיים ושורק וקורא בשמך בהערצה.
אתה מנופף להם לשלום ויורד מהבמה. אחריך עולה קים והיא משחררת את קלפייבל שלה והיא משתמשת באגרוף דינאמיט ויוצרת באדמת הזירה חור ענקי בזמן שעשרות אבנים עולות לשמיים ומתחילות להסתובב בצורה ספירלית בעזרת מתקפת על חושי שקלפייבל משתמשת בה ואז היא משתמשת במטרונום ויוצרת משם סופת שלגים כבדה ההופכת את כל האבנים לצורות ולחיות בעודם ממשיכות להסתובב באוויר בצורה מדהימה.
לבסוף היא יורדת והאיש מודיע שכאן נגמר השלב הראשון ובעוד מספר דקות יתקבלו השמות של 14 המתמודדים שעלו.
אתה יושב בחדר ליד קים בציפייה ומתחיל לאכול ציפורניים מהלחץ ולבסוף השופט מתחיל לקרוא שמות "המתמודד הראשון שעלה בציון מושלם הוא דני! ואחריו עולה גם ביאנקה.. וככה הוא ממשיך ואז הוא קורא בשמך וממשיך ולבסוף עולה גם המאמנת קים!" הוא אומר בקול ומברך את כל המתמודדים שלא עברו ומאחל בהצלחה לכל המתמודדים שעלו.
"עכשיו נתחיל את הסיבוב השני שלנו והראשונה שתעלה אלינו היא דייאנה!" הוא אומר ומתוך החדר עולה מאמנת בעלת שיער סגול האסוף בקוקו והיא משחררת ליקיטונג וג'ירפריג ושניהם עושים את התצוגה שלהם המהממת בעינייך. וכך הוא ממשיך ואז הוא קורא בשמך ואתה עולה לבמה.
מה תעשה?
[/quote]
'המם לא חשבתי שאני אשתמש בהם ביחד, נאלתר' אוציא את פלאפי ואת נאמל ואורה להם:
''נאמל צאי במה שעבדנו עליו קודם! תזוזת אדמה, חפירה וגחלת!
פלאפי מכת ברק עם נבגי כותנה על הסדקים.
נאמל צאי בגלגול וסחרור אש! פלאפי אגרוף רעם על הסדקים הבוערים והמחושמלים, תיצור פיצוץ של אבנים!
נאמל ופלאפי תסיימו בשילוב של נבגי הכותנה של פלאפי וסחרור האש של נאמל!''
-
[quote=Ritsuka Kun;1244329]
[SIZE=1][COLOR=red]קאמובסקין מתיישב ומנער את ראשו ואז מחייך בנבוכות.אתה מחזיר אותם לפוקדורים שלהם וחוזר לחדר ומתמקם שם בסלון.[/COLOR][/SIZE]
'חייבת להיות מתקפה שתעזור לקומבאסקין לחסום מתקפות מים פנים מול פנים...' אני חושב לעצמי. אני מחליט לצאת לסיבוב חשיבה בספינה, אולי אמצא איזה מאמן או קרב כלשהו שעיציג פיתרון לבעיה הזאת.
-
[quote=Ritsuka Kun;1244192]
אתה מסתכל במפה ומחליט לשוט לאי שאמוטי. אתה חוזר בחזרה לאזור השוק ונכנס במהירות למנהל הנמל- שם אתה יכול לקנות כרטיסים לשיט לאיים ומתחיל לחפש אחרי דוכן היכול להוביל אותך לשם אבל כולם אומרים לך שאין ספינה השטה לשם והגעה לשם היא רק בדרך פרטית או על פוקימונים היכולים לשוט.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"אוקיי..." אומר מעט מאוכזב, אפתח שוב את המפה ואחשוב לעצמי 'אם לא לשאמוטי אז... קדימה אל קומקואט!'
ואז אחפש אחר ספינה שתוביל אותי לאי קומקואט, אביט בחיוך לגרובייל ואומר "לפי מה שאומרים... האי הזה מפותח מאוד. בוא נקווה שגם הספינה תיהיה כזו!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244329][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
"אתה מרגיש טוב?" היא שואלת אותך בזמן שאתה יותר מרועד מאשר רושם את השם שלך "אתה לא נראה כל כך טוב. כדאי שתבדוק את זה" היא אומרת בחצי חיוך והולכת משם ומסתכלת עליך מוזר ומנערת את ראשה ומתרחקת משם. אתה מסתכל ורואה שסתם קשקשת על כל הדף עם העט ובסוף מתאפס ורושם את שמך כמו שצריך..
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]][/QUOTE]
"אידיוט !"אמלמל לעצמי בעצבים שוב ושוב, 'אני חייב להתגבר על הבעיה הזאת !'אחשוב ואז אזכר בכך שמול השמנה לא היה לי בעיות בדיבור.
''טוב אז נשאר עוד קרב לצארמיליון, ואז נחים לתחרות'' אומר לעצמי בהתלהבות וארוץ לחפש עוד קרב אחד.
-
לא.. בחלק זה תחרות תיאום חלק זה קרבות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לזירה פנויה ומשחרר את הפוקימונים שלך ומבקש מהם להראות את המתקפות החדשות שלהם וכל אחד בתורו מראה לך את המתקפה שהוא למד בזכות הדיסקים שהבאת להם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה משחרר את פלאפי ואת נאמל והקהל קורא בקולות נאמל יוצאת קודם ומתחילה להתחפר באדמה ומתחתיה יוצרת עשרות סדקים על המגרש ואז משחררת גחלת ענקית היוצאת מהסדקים ושוב יוצרת קשת של גחלת גבוהה בשמיים ואז פלאפי שולח נבגי כותנה לעבר הסדקים המרחפים בגלל החום היוצא מתחת לאדמה ואז שולח מכת ברק לעברם ברגע שהם מגיעים גבוהה עד כמה שאפשר ולפני שהם נשרפים מהחום, ומפוצץ אותם והופך אותם לזיקוקים יותר גדולים המתנים לכיפת אש מראה זוהר יותר ומנצנץ. לאחר מכן נאמל יוצאת מתחת לאדמה עם גלגול והסתערות אש ומשאירה אחריה שובל של אש. פלאפי ,בשנייה שהיא יוצאת מהאדמה, משתמש באגרוף חשמל היוצר עשרות סדקים באדמה ומוסיף לכיפה הדועכת גלים חשמליים. מיד אחרי זה נאמל מתחילה להסתובב לרדת עם הגילגול וההסתערות אש ופלאפי שולח מסביב לסילון אש עוד נבגי כותנה ומשווה לסילון מראה מהמם כי הנבגים נשרפים בגלל האש וגורמים להתפרץ עוד יותר.
לבסוף הפוקימונים שלך נעמדים ביחד על הבמה חצי הרוסה בזמן שהקהל פורץ בצהלות וכפיים. "תודה רבה ניק" אומר המנחה "אנחנו נקח כמה דקות של הפסקה בשביל לסדר מחדש את הזירה שלנו ואז נמשיך" הוא אומר במעט טון נרגז בזמן שאתה יורד מהבמה.
"נו איך הלך?" שואלת אותך קים ברגע שאתה חוזר לחדר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][SIZE="1"]תומאס-
אתה מתחיל ללכת מנסה לחשוב מה יכול לעצור מתקפות מים ומתהלך לך ליד הזירות מנסה לחשוב על משהו שיכול להיות ומבחין בקרב של שתי מאמנות הנלחמות עם וולפיקס האחת והשנייה עם פסידאק. והבחורה עם הוולפיקס משתמשת עם צוות כפול כדי להתחמק מהמתקפות של פסיידאק. אחרי עוד כמה מטרים אתה רואה קרב בין גרבלר ולפיקאצ'ו המשתמש בעליית מגנט כדי להתחמק ממתקפות אדמה.
אחרי עוד כמה דקות אתה רואה קרב של אלקאזם נגד ארידוס המשתמש בהגנה (Protect) כדי להגן על עצמו ממתקפות העל חושיות של אלאקזם.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
אתה מוצא בקלות דוכן המאפשר לך לקנות כרטיסים לשיט לאי שברצונך ושם יושבת אישה צעירה המחייכת אליך שאתה מתעניין על שייט למקום "טוב יש לנו שלושה הצעות שיכולות לעניין אותך. הראשונה היא בספינת תענוגות לאי שיקח רק יומיים של התהוללות ומסיבות והמחיר מצחיק של 1500$. יש לנו גם בספינה לא פחות מפנקת שתיקח אותך בזמן מובטח של שלושה ימים לאי והמחיר הוא סמלי ביותר של 700$ ובנוסף בשיט הזו תהיה גם הופעה וטורניר מאמנים! ויש לנו עוד שיט של ספינת מהגרים המחיר הוא סמלי ביותר של 300$ וייקח לך שמונה עד שניים עשר ימים להגיע לשם" היא אומרת בחיוך מעט צבוע כשהיא מספרת על האחרון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
מזל טוב פתחת את עמוד 30 זכית בדיסק של גלישה! (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה בחזרה לעבר היזרות ומחפש קרב כשלפתע אתה שומע את שמך "אינג'ל? אינג'ל קאנון?!" אתה שומע בקול מעט מוכר. אתה מסתובב ורואה בחור הנראה לך מוכר "זה אני בליין!" הוא אומר בהתלהבות ורץ אליך "לא זוכר היינו ביחד ביסודי ואז עזבתי בכיתה ח'!" הבחור אומר וניצוצות של זיכרון עולות בך של הבחור [IMG]http://i51.tinypic.com/2gxent2.png[/IMG] "מה גם אתה הגעת לפה?" הוא שואל בחיוך
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244802]
מזל טוב פתחת את עמוד 30 זכית בדיסק של גלישה! (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה בחזרה לעבר היזרות ומחפש קרב כשלפתע אתה שומע את שמך "אינג'ל? אינג'ל קאנון?!" אתה שומע בקול מעט מוכר. אתה מסתובב ורואה בחור הנראה לך מוכר "זה אני בליין!" הוא אומר בהתלהבות ורץ אליך "לא זוכר היינו ביחד ביסודי ואז עזבתי בכיתה ח'!" הבחור אומר וניצוצות של זיכרון עולות בך של הבחור [IMG]http://i51.tinypic.com/2gxent2.png[/IMG] "מה גם אתה הגעת לפה?" הוא שואל בחיוך
אני רוצה להודות לאמא אבא סבא סבתא אחותי אחי הילדים הנכדים ואישתי היקרה אשר רק בזכותם הינני כאן
----------------------------------
"כנראה שכן, וואו השתנת! כמה זמן לא ראיתי אותך"אומר בחיוך.
"תזכיר לי למה עברת ?"אשאל ואמשיך עם החיוך.
-
[quote=Ritsuka Kun;1244802][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]אתה משחרר את פלאפי ואת נאמל והקהל קורא בקולות נאמל יוצאת קודם ומתחילה להתחפר באדמה ומתחתיה יוצרת עשרות סדקים על המגרש ואז משחררת גחלת ענקית היוצאת מהסדקים ושוב יוצרת קשת של גחלת גבוהה בשמיים ואז פלאפי שולח נבגי כותנה לעבר הסדקים המרחפים בגלל החום היוצא מתחת לאדמה ואז שולח מכת ברק לעברם ברגע שהם מגיעים גבוהה עד כמה שאפשר ולפני שהם נשרפים מהחום, ומפוצץ אותם והופך אותם לזיקוקים יותר גדולים המתנים לכיפת אש מראה זוהר יותר ומנצנץ. לאחר מכן נאמל יוצאת מתחת לאדמה עם גלגול והסתערות אש ומשאירה אחריה שובל של אש. פלאפי ,בשנייה שהיא יוצאת מהאדמה, משתמש באגרוף חשמל היוצר עשרות סדקים באדמה ומוסיף לכיפה הדועכת גלים חשמליים. מיד אחרי זה נאמל מתחילה להסתובב לרדת עם הגילגול וההסתערות אש ופלאפי שולח מסביב לסילון אש עוד נבגי כותנה ומשווה לסילון מראה מהמם כי הנבגים נשרפים בגלל האש וגורמים להתפרץ עוד יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]לבסוף הפוקימונים שלך נעמדים ביחד על הבמה חצי הרוסה בזמן שהקהל פורץ בצהלות וכפיים. "תודה רבה ניק" אומר המנחה "אנחנו נקח כמה דקות של הפסקה בשביל לסדר מחדש את הזירה שלנו ואז נמשיך" הוא אומר במעט טון נרגז בזמן שאתה יורד מהבמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"נו איך הלך?" שואלת אותך קים ברגע שאתה חוזר לחדר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"הקהל ממש התלהב" אגיד בהתלהבות ואז אגיד "אבל המנחה לא אהב שהרסתי את כל הזירה"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244802][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
לא.. בחלק זה תחרות תיאום חלק זה קרבות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לזירה פנויה ומשחרר את הפוקימונים שלך ומבקש מהם להראות את המתקפות החדשות שלהם וכל אחד בתורו מראה לך את המתקפה שהוא למד בזכות הדיסקים שהבאת להם.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
לא עבדתי איתם על שום תיאום
"טוב! מתחילים להתאמן! פיפלאפ תשתמשי בקרן קרח על סורסקיט! תתחמק במתקפה מהירה ותתקוף בקרן איתור את ריידון שישתמש בקצה אבן עליך! תתחמק הכי מהר שאתה יכול עם מתקפה מהירה! ריידון אחר כך תתקוף את פיפלאפ במתקפת קרן! פיפלאפ קפצי והשתמשי בבועות! ריידון תנסה להתגונן!" אדריך אותם