-
[QUOTE=Astral;1237584][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ניקו מרימה את ראשה מחייכת היא אומרת לך:"תשמור אותו,אם אתה מוכן לסכן קלף שקיבלת מהוריך זה מספיק" היא מחבקת אותך.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שומע את קאלין אומר:"טוב זוג אוהבים,הבוקר העיר כבר,אסור לנו להיות באותו מקום זמן ממושך" אתה שומע את הכלב נובח,קאלין שואל:"יש לנו כלב?".[/FONT][/QUOTE]
*מה זה עכשיו i am nuber 4?
"הוא בא אלינו בלילה.אתה רוצה שנשמור אותו?" אשאל את קאלין בזמן שנלך "רגע ניקו, אמרת שלאח שלך הייתה חפיסת מכונות נכון?את יודעת במקרה איפה הוא שומר אותה?"
-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*?[/FONT]
[FONT=Arial]ניקו אומרת לך:"הוא שומר אותם בבית שלנו" קאלין נזכר במשהו:"חכו רגע" הוא שוב עולה לחדר שלו,שהוא יורד יש איתו חבילה קטנה,הוא פותח אותה ואומר:"החפיסה הישנה שלי עדיין נמצאת פה,יוסיי הצליח במשימה,הוא פרץ למחסניי המשטרה והחזיר את הקלפים שלי,הקלף החזק ביותר לא פה כמובן".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237617][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*?[/FONT]
[FONT=Arial]ניקו אומרת לך:"הוא שומר אותם בבית שלנו" קאלין נזכר במשהו:"חכו רגע" הוא שוב עולה לחדר שלו,שהוא יורד יש איתו חבילה קטנה,הוא פותח אותה ואומר:"החפיסה הישנה שלי עדיין נמצאת פה,יוסיי הצליח במשימה,הוא פרץ למחסניי המשטרה והחזיר את הקלפים שלי,הקלף החזק ביותר לא פה כמובן".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT][/QUOTE]
*אני מבין שלא ראית את הסרט.וטוב שכך.צריך לקרוא לזה i am nuber 2(כי number 2 זה שם אחר לקקי,סטאגאדיש).
"ומה החפיסה הזאת?" אשאל את קאלין.
-
[QUOTE=Astral;1237599][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*הסרטון מדבר אל מי שבחדר.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה אוסף כול מסמך בערך שמי שזה לא יהיה השאיר על השולחן,אתה מוצא קסדה שחורה שמתאימה לאופנוע שלך ולוקח אותה,אתה שם את הקסדה,עולה על האופנוע ובורח מהמקום,אתה רואה שאחרי כמה שניות של נסיעה האורות נכבים אתה שומע קול מתכתי בוקע מהקסדה שאומר:"מצב ראיית לילה מופעל" אתה רואה יותר בברירות ממקודם,אתה שומע מרחוק שיחה:"החבורה של ריילי ברחה במנהרות,אני אלך למנהרות הימניות ואתה לשמאליות" אתה שומע קול נוסף שאומר:"השתגעת המנהרות האלה יכולות להוביל אותך למקומות שאתה לא יכול לחזור מהם,לא נכנסים למנהרות וזה סופי!".[/FONT][/QUOTE]
אני מחכה כמה דקות עד שהם יהיה רחוקים ואני אחזור ל"בית" של החבורה של ריילי
-
[QUOTE=Astral;1237531][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*היצור הזה גרם לך להפסיד לי ב-[/FONT][FONT=Arial]DN[/FONT][FONT=Arial],זה אותו אחד עם 1900 התקפה,הסיכרון בדרגה 6,אבל שוב אתה גם טוב.[/FONT]
[FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial] מחייך ואומר לך:"בני האדם הם יצורים דגולים,במצרים העתיקה סלעי אבן גדולים מאוד שימושו כשער מעבר בין אזור המפלצות לממלכת בני האדם,הקרבות בין בני האדם נהיו מסוכנים מיום ליום,ובסוף פרעה אמיץ כלא את כוחות המשחק האלה בשבעה חפצים קדומים" אחרי זה [/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial] עף לשמיים.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה סורק את האזור,אתה רואה למרות שזה אזור עשוי קרח,יש בו הרים מוצקים מאוד,אתה רואה שמעופף בשמיים מפלצת דרקון חזקה שאתה מזהה בתור "[/FONT][FONT=Arial]Ice Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]ניקו אומרת לך:"בליסטר הוא בעל לב טוב,אבל הוא נוקשה,אני לא מכירה אותו,אבל יש לי כישרון לראות את הלב של בני האדם,הכי עצוב היה להכיר את קאלין,לב מלא שנאה עצמית,עצב,דיכאון זה לא כיף לראות דבר כזה בבן אדם כול כך נחמד".[/FONT]
[B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*אתה יכול לצרף כאלו שלא קיבלו את המכתב.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה הולך לכיוון הספסלים,אתה נעמד על אחד מהם ואתה רואה שכולם מסתכלים עליך,אתה שואל אם עוד מישהו קיבל את המכתב[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה את הישורי,הנער שניצח עם "[/FONT][FONT=Arial]Great Tornado[/FONT][FONT=Arial]" אומר לך:"אני גם קיבלתי את המכתב,אין לי צוות אבל אני חושב להציע את עצמי לצוות שרי,חסר להם אחד,אם אתה רוצה שאני ואתה נקים צוות אין לי בעיה" אתה רואה את הנערה שהודיע קודם מי המנצח היא מחפשת בתיק שלה ואומרת:"גם אני קיבלתי את המכתב הזה,קוראים לי טרי ואני משתמשת בחפיסת פיות,אני מדורגת במקום השלישי בקרבות הרחוב" הישורי אומר:"הכישרון עובר במשפחה" אתה שם לב באמת שטרי והישורי באמת דומים.[/FONT][/QUOTE]
אין מפלצת כזאת למיטב הידוע לי
---
״אתה יכול לעזור לי לחפש את ממותת האמבר?״ אשאל אותו
-
[quote=Astral;1237582][B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הישורי וטרי מסכימים לעסקה הזו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה והישורי הולכים לזירה המרכזית,אתה רואה את טרי עולה גם היא על הבמה ואומרת:"שינוי של הרגע האחרון,נכנס בסערה עם מטרה,לחפש שותפים לצוות ב-[/FONT][FONT=Arial]World Racing Grand Prix[/FONT][FONT=Arial],קבלו את אלסטר!בצד השני של הזירה,אחי המדהים,אלוף הזירה המרכזית 49 קרבות רצופים ללא שום הפסד קבלו את אחי הישורי!".[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי-8000[/FONT]
[FONT=Arial]אתה-8000[/FONT]
[FONT=Arial]תורך:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף:[/FONT]
[FONT=Arial]Future Fusion[/FONT]
[FONT=Arial]Trap Stun[/FONT]
[FONT=Arial]Dragunity Dux X2[/FONT]
[FONT=Arial]Dragunity Pilum[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מקבל ליד את [/FONT][FONT=Arial]Pot of Avarice[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"אני מקווה שזה יהיה קרב טוב,אני והטורנדו שלי מחכים ללוחם אמיתי".[/FONT][/quote]
אביט בוא בעיניים להוטות לקרב ונעוצות במטרה, חיוך קטן שלא מגלה הרבה ואומר "אז אין צורך עוד לחכות, הגעתי!"
לאחר שאשלוף אחשוב לעצמי 'מממ... יד לא רעה.'
מהלך הטור:
"אוקיי הישורי, אני משתמש בקלף מיזוג עתידי. אני שולח 5 דרקונים מחפיסה לבית הקברות והם:
שתי פאלאנקס, אקליס אחד ופאלאנקס אחד!"
ואז הוסיף "בעוד שתי טורות תזכה לראות קלף מאין כמותו..." והשאיר אותו במטח.
אחשוב לרגע ואז אומר "עכשיו תכיר את דרגוניטי דוקס, ואת היכולת שלו. אני לוקח מבית הקברות את דרגוניטי פאלאנקס כחפץ"
"בזכות היכולת של פאלאנקס גם הוא עולה אל שטח המפלצות שלי.. וזה בשביל לזמן את בריאונק הדרקון של מערת הקרח!"
לאחר מכן אניח קלף אחד הפוך ואסיים את הטור.
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*איזו?[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Ice Dragon[/FONT][FONT=Arial]" מתקרב אליך אתה רואה שהוא יצור זקן מאוד,אתה שואל אותו איפה ממותת ענבר והוא אומר לך:"היא נמצאת בקצה האחר של האי,האזור הזה שייך למפלצות עם השם "[/FONT][FONT=Arial]Ice[/FONT][FONT=Arial]" והארצ'טייפ "[/FONT][FONT=Arial]Ice Barrier[/FONT][FONT=Arial]" בצד השני של האי זה המפלצות שלא קשורות באופן פיזי לאזור".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"לפי ששיחקתי עם מפלצות "[/FONT][FONT=Arial]Infernity[/FONT][FONT=Arial]" חזקות ומרשימות עבדתי עם דק "[/FONT][FONT=Arial]Archfiend[/FONT][FONT=Arial]" לא פחות טובים,קלף המפתח שלי היה "[/FONT][FONT=Arial]Skull Archfiend of Lighting[/FONT][FONT=Arial]" שהוא גירסא קיצונית יותר וטובה יותר ל-"[/FONT][FONT=Arial]Summoned Skull[/FONT][FONT=Arial]" של יוגי מוטו האגדי,מצאתי את הקלף הזה ליד מסכת טיטניום שהייתה ליד מחסנים פה בלווין,אני לא יודע מי בעל הקלף או מי בעל המסכה אבל בזכותו היה לי קלף חדש מאוד".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה מחכה כמה דקות,אתה רואה שיש באופנוע שעון,אתה רואה שהשעה היא 17:23,אתה נזכר שנפרדת מריילי ומכולם ב-16:20,ואמרת להם שיפגשו אותך אחרי שעה שוב באוהל,מה שאומר שאתה מאחר![/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה משחק ב-"[/FONT][FONT=Arial]Future Fusion[/FONT][FONT=Arial]" ומשליך את הדרגוניטי הבאים:[/FONT]
[FONT=Arial]פלאנקס [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]לייבטאן [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ו-אקליס.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1500] שבזכות יכולתו מקבל 200 נקודות על כול קלף דרגוניטי בזירה [1700] עכשיו בזכות יכולתו השנייה אתה הופך את פלאנקס לציוד שלו [1900 התקפה ל-[/FONT][FONT=Arial]Dux[/FONT][FONT=Arial]],בזכות היכולת של פלאנקס אתה מזמן אותו במצב הגנה [1100],אתה מסכרן את שתי המפלצות ויוצר את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc Dragon of Ice Barrier[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2300].[/FONT]
[FONT=Arial][אתה צריך להגיד לי איזה קלף הפוך זה אתה יודע].[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של הישורי,הישורי שולף קלף אחד ומשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Fusion Gate[/FONT][FONT=Arial]" על ידי הוצאת 2 או יותר מרכיבי מיזוג הוא יכול לזמן את המיזוג שלהם,הוא מוציא מהמשחק את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Ocean[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Avian[/FONT][FONT=Arial]" ויוצר את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Absolute Zero[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2500] שעל כול מפלצת מים בזירה הוא מקבל עוד 500 התקפה,ובזכות זה שיש לך את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc[/FONT][FONT=Arial]" ל-"[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" יש 3000 התקפה,"[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" מתקיף ומשמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc [/FONT][FONT=Arial]" שלך ומותיר אותך עם 7300 נקודות חיים,נקודות ההתקפה של "[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" חוזרות להיות 2500.[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי שם שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף קלף "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]",נשאר עוד תור אחד עד בואו של [/FONT][FONT=Arial]F.G.D[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
-
[QUOTE]"Ice Dragon" מתקרב אליך אתה רואה שהוא יצור זקן מאוד,אתה שואל אותו איפה ממותת ענבר והוא אומר לך:"היא נמצאת בקצה האחר של האי,האזור הזה שייך למפלצות עם השם "Ice" והארצ'טייפ "Ice Barrier" בצד השני של האי זה המפלצות שלא קשורות באופן פיזי לאזור".[/QUOTE]
אין אייס דרגון
---
''תודה'' אגיד לו ואצעק לvarj שיבוא, ויעזור לי להגיע לצד השני במהירות
-
[FONT=Arial]לא,אז מה זה [/FONT][FONT=Arial]http://yugioh.wikia.com/wiki/Dragon_Ice[/FONT][FONT=Arial] ?[/FONT]
[FONT=Arial]אתה קורא ל-"[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight-Varj[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"לאן עכשיו אדון?" אתה אומר לו לצד השני של האי הוא מרים אותך ובטיסה מהירה מאוד אתם מגיעים לחוף ים,אך במקום חולות יש קרח,אתה רואה שהשילוב בין מים לקרח די מרשים,[/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial] אומר לך:"תקרא לי שתצטרך אותי".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237823]
[FONT=Arial]אתה מחכה כמה דקות,אתה רואה שיש באופנוע שעון,אתה רואה שהשעה היא 17:23,אתה נזכר שנפרדת מריילי ומכולם ב-16:20,ואמרת להם שיפגשו אותך אחרי שעה שוב באוהל,מה שאומר שאתה מאחר![/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[/QUOTE]
אני אחזור ל"בית" של ריילי, (אני לא בטוח שיש, אבל אם יש לי פתק או כל דבר אחר שאפשר לכתוב עליו אני אכתוב איפה שהו שאני בבית של רילי כדי שבליסטר יראה
-
[QUOTE=Astral;1237832][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]לא,אז מה זה [/FONT][FONT=Arial]http://yugioh.wikia.com/wiki/Dragon_Ice[/FONT][FONT=Arial] ?[/FONT]
[FONT=Arial]אתה קורא ל-"[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight-Varj[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"לאן עכשיו אדון?" אתה אומר לו לצד השני של האי הוא מרים אותך ובטיסה מהירה מאוד אתם מגיעים לחוף ים,אך במקום חולות יש קרח,אתה רואה שהשילוב בין מים לקרח די מרשים,[/FONT][FONT=Arial]Varj[/FONT][FONT=Arial] אומר לך:"תקרא לי שתצטרך אותי".[/FONT][/QUOTE]
''כן'' אענה לו ''אני אקרא לך''
'איפה ממותת האמבר הזאת?!' אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת, מחפש מפלצות ממותה.
-
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתחיל לחפש את ממותת ענבר,אתה רואה אותה ישנה ליד אחד העצים,אתה מעיר אותה והיא אומרת לך:"אהה זה אתה" היא הופכת להיות אבן ענבר בתוך דיסק הדו-קרב שלך,'אוקיי נשארו ספיר,רובי וקובלט,הפגסוס,הכלב והנשר".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*בליסטר ואתה לא נמצאים באותו אזור בכלל.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למפקדה של ריילי,אתה רואה את החבורה יושבת באוהל,שאתה נכנס החבורה קמה להתקפה אך נרגעת שרואה שזה אתה,ריילי אומר לך:"סייר הזה חלקלק כמו נחש,לא ברור לי אם הוא טוב או רע או סתם אחד כזה שאין לו מטרה בחיים,הכוח העל חושי הזה,זה לא טבעי,שמתי שתנועת ארקדיה קשורה לדברים האלה אבל לפני שנתיים הבניין נהרס מסיבה מוזרה.[/SIZE][/FONT]
-
[quote]אתה מתחיל לחפש את ממותת ענבר,אתה רואה אותה ישנה ליד אחד העצים,אתה מעיר אותה והיא אומרת לך:"אהה זה אתה" היא הופכת להיות אבן ענבר בתוך דיסק הדו-קרב שלך,'אוקיי נשארו ספיר,רובי וקובלט,הפגסוס,הכלב והנשר".[/quote]
אוציא את חתולת אחלמה ''את יודעת אולי איפה הפגסוס הזה?''
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]החתולה אומרת לך:"אני יודעת בדיוק איפה כול השלישייה,רובי נמצא ביער איפה שמצאת אותי,וספיר וקובלט נמצאים מעל השמיים,מעל העננים המוצקים,ממלכת השמיים קוראים למקום הזה" טיגריס יוצא גם הוא והוא אומר לך:"את רובי יהיה קל להשיג,וכך גם את קובלט ברגע שנשיג את הזוג הזה ספיר יסכים להצטרף" אתה רואה משהו יוצא מהתיק שלך,אתה רואה זה רובי,אתה שומע אותו משחרר קול לא ברור,אתה רואה גם את אבן הרובי נוצרת.[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237840]
[SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]*בליסטר ואתה לא נמצאים באותו אזור בכלל.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למפקדה של ריילי,אתה רואה את החבורה יושבת באוהל,שאתה נכנס החבורה קמה להתקפה אך נרגעת שרואה שזה אתה,ריילי אומר לך:"סייר הזה חלקלק כמו נחש,לא ברור לי אם הוא טוב או רע או סתם אחד כזה שאין לו מטרה בחיים,הכוח העל חושי הזה,זה לא טבעי,שמתי שתנועת ארקדיה קשורה לדברים האלה אבל לפני שנתיים הבניין נהרס מסיבה מוזרה.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"מה זאת אומרת ארקדיה ואיזה בניין נהרס ? אתם הכרתם את סייר מקודם, כמה אתם יודעים עליו ?"
-
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"תנועת ארקדיה היא קבוצה של אנשים כמו סייר,בעלי כוחות על חושיים שמשתמשים בכוחות שלהם בשביל להשמיד את הכוחות האפלים בעולם בשביל שסייר יהיה השליט,בקרב בין אקיזה למיסטי האפלה וסייר נגד קרלי האפלה הבניין הושמד,סייר מת,אקיזה ושתיים האחרות נמלטו,לא ברור לי איך סייר הצליח לחזור לחיים,כנראה הוא הצליח לשרוד".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1237854][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"תנועת ארקדיה היא קבוצה של אנשים כמו סייר,בעלי כוחות על חושיים שמשתמשים בכוחות שלהם בשביל להשמיד את הכוחות האפלים בעולם בשביל שסייר יהיה השליט,בקרב בין אקיזה למיסטי האפלה וסייר נגד קרלי האפלה הבניין הושמד,סייר מת,אקיזה ושתיים האחרות נמלטו,לא ברור לי איך סייר הצליח לחזור לחיים,כנראה הוא הצליח לשרוד".[/FONT][/QUOTE]
"מצאתי את זה באחת מהתעלות, אספתי כל מה שיכולתי, היה שם אזהרה לבידוד החדר. הייתי נשאר שם לתמיד אם לי הייתי יוצא... (אני מראה להם את המסמכים) מה זה אומר לכם ?"
-
[QUOTE=Astral;1237850][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]החתולה אומרת לך:"אני יודעת בדיוק איפה כול השלישייה,רובי נמצא ביער איפה שמצאת אותי,וספיר וקובלט נמצאים מעל השמיים,מעל העננים המוצקים,ממלכת השמיים קוראים למקום הזה" טיגריס יוצא גם הוא והוא אומר לך:"את רובי יהיה קל להשיג,וכך גם את קובלט ברגע שנשיג את הזוג הזה ספיר יסכים להצטרף" אתה רואה משהו יוצא מהתיק שלך,אתה רואה זה רובי,אתה שומע אותו משחרר קול לא ברור,אתה רואה גם את אבן הרובי נוצרת.[/FONT][/QUOTE]
''הוא התגנב לתיק שלי?'' אשאל ''מגניב!''
אקרא לוארג' כדי שיטיס אותי לממלכת השמיים, אודה לו על העזרה
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"לפי ששיחקתי עם מפלצות "Infernity" חזקות ומרשימות עבדתי עם דק "Archfiend" לא פחות טובים,קלף המפתח שלי היה "Skull Archfiend of Lighting" שהוא גירסא קיצונית יותר וטובה יותר ל-"Summoned Skull" של יוגי מוטו האגדי,מצאתי את הקלף הזה ליד מסכת טיטניום שהייתה ליד מחסנים פה בלווין,אני לא יודע מי בעל הקלף או מי בעל המסכה אבל בזכותו היה לי קלף חדש מאוד".[/QUOTE]
"אם אתה אומר שהחפיסה הזאת חזקה יותר אז תשתמש בה במקום חפיסת הinfernity שלך." אומר לקאלין.
-
[quote=Astral;1237823]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה משחק ב-"[/FONT][FONT=Arial]Future Fusion[/FONT][FONT=Arial]" ומשליך את הדרגוניטי הבאים:[/FONT]
[FONT=Arial]פלאנקס [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT]
[FONT=Arial]לייבטאן [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT]
[FONT=Arial]ו-אקליס.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [1500] שבזכות יכולתו מקבל 200 נקודות על כול קלף דרגוניטי בזירה [1700] עכשיו בזכות יכולתו השנייה אתה הופך את פלאנקס לציוד שלו [1900 התקפה ל-[/FONT][FONT=Arial]Dux[/FONT][FONT=Arial]],בזכות היכולת של פלאנקס אתה מזמן אותו במצב הגנה [1100],אתה מסכרן את שתי המפלצות ויוצר את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc Dragon of Ice Barrier[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2300].[/FONT]
[FONT=Arial][אתה צריך להגיד לי איזה קלף הפוך זה אתה יודע].[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של הישורי,הישורי שולף קלף אחד ומשחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Fusion Gate[/FONT][FONT=Arial]" על ידי הוצאת 2 או יותר מרכיבי מיזוג הוא יכול לזמן את המיזוג שלהם,הוא מוציא מהמשחק את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Ocean[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Avian[/FONT][FONT=Arial]" ויוצר את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Absolute Zero[/FONT][FONT=Arial]" במצב תקיפה [2500] שעל כול מפלצת מים בזירה הוא מקבל עוד 500 התקפה,ובזכות זה שיש לך את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc[/FONT][FONT=Arial]" ל-"[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" יש 3000 התקפה,"[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" מתקיף ומשמיד את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc [/FONT][FONT=Arial]" שלך ומותיר אותך עם 7300 נקודות חיים,נקודות ההתקפה של "[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" חוזרות להיות 2500.[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי שם שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף קלף "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]",נשאר עוד תור אחד עד בואו של [/FONT][FONT=Arial]F.G.D[/FONT][FONT=Arial].[/FONT][/quote]
מה יש לי לכתוב.. נשאר לי רק הפוך 1 לשים וזה Trap Stun... זה לא שאתה אמור לנחש.. זה מה שנשאר לי. נהרס לי המהלך עכשיו כי אני צריך לחכות עוד טור להפעיל אותו.
~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא רע..." אומר לו בחיוך מלא בטחון, אחשוב לעצמי 'מהלך נחמד מאוד. הוא לא פראייר'
לאחר מכן שאפשף מעט את הסנטר עם ידי תוך כדי חשיבה ואהרהר לעצמי "אוקיי יש לי דוקס אחד, פילום, זיעזוע מלכודת והחייאת המפלצת. אני יכול להפיק מיזה מהלך נהדר"
מהלך הטור:
"אוקיי אני משתמש בהחייאת המפלצת ומחזיר את בריונק לזירה, לאחר מכן אני זורק שתי קלפים, זיעזוע מלכודת ואת הדרגוניטי פילום בשביל להחזיר את המפלצת שלך ואת המלכודת הימנית ליד שלך" אומר לו בחיוך רחב על פני.
לאחר מכן אזמן שוב את דרגוניטי דוקס והעשה שוב את המהלך אם פאלאנקס כדי לזמן בתיאום את וורגיאינה לוחם הדרגוניטי לזירה!"
"עכשיו אשתמש ביכולת שלו ואקח כחפץ את אקליס מבית הקברות ואז אשלח אותו חזרה בשביל להשמיד את הקלף הנותר לך ולזכות את וורגיאנה ב-3800 נקודות תקיפה!"
ואז אור בקול חזק ורם "ביורנאק, וורגיאנה תקפו!!!"
ואז אומר "עוד טור אחד למפלצת שלי!"
-
[FONT=Arial]אתה קורא שוב לורץ',אתה טס איתו לממלכת השמיים,אתה רואה עשרות מפלצות מעופפות,אתה מנסה למצוא את נשר קובלט או את פגסוס ספיר,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אמרתי לך שאני לא מסכים" אתה מסתובב ורואה את פגסוס ספיר.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"לא אמרתי שדק ה-"[/FONT][FONT=Arial]Archfiend[/FONT][FONT=Arial]" יותר חזקים מדק ה-"[/FONT][FONT=Arial]Infernity[/FONT][FONT=Arial]" שלי שתיהן חזקות באותה מידה,אך המפלצות החזקות ביותר לא חזקות באותה מידה,דום דרקון חזק יותר מסקוול לייטיניג ב-500 התקפה,אך עם השילוב הנכון כול דק יכול להביס כול דק".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]נרווין אומר לך:"זה מחקר על דרקון הארגמן,תראו את השותפים למחקר,רקס גודווין,רומן גודווין ופרופסור יוליוס פודו,אבא של יוסיי!" אתה קורא את העמוד השני ואתה רואה הניסוי נכשל,רומן נעלם,רקס ברח,פרופסור פודו ואישתו נהרגו,הבן שלהם נעלם ועיר הדומינו התפצלה לשני איים,עיר הדומינו החדשה והלווין".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]בזכות "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]" אתה מחייה את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc[/FONT][FONT=Arial]",בזכות יכולתו של "[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" הוא מקבל עוד 500 התקפה [3000].[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מוריד מהיד את דרגוניטי פליום ואת טראפ סטאם ומחזיר את זירו והקלף ההפוך הימני של הישורי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]" ומשחזר את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Phalanx[/FONT][FONT=Arial]" ובזכות יכולתו אתה מזמן אותו במצב הגנה [1100].[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן בתיאום את [/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight Varj[/FONT][FONT=Arial] במצב תקיפה [1900] ובזכות יכולתו אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Akyls[/FONT][FONT=Arial]" בתור נשק ובזכות יכולתו השנייה ורץ' מאבד את הנשק שלו ומקבל עוד 1900 התקפה [3800] ובזכות יכולתו של "אקלייס" הקלף האחרון של הישורי מושמד.[/FONT]
[FONT=Arial]בירונק מתקיף את הישורי ומשאיר לו 5700 נקודות חיים.[/FONT]
[FONT=Arial]ורץ' מתקיף אותו ומשאיר אותו עם 1900 נקודות חיים.[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של הישורי,הוא שולף קלף ומשחק עם [/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial] ומשמיד את פיוצ'ר פיושן שלך,הוא משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Lighting Vortex[/FONT][FONT=Arial]" ומוריד את "[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Necroshed[/FONT][FONT=Arial]" ומשמיד את שתי המפלצות שלך,הישורי משתמש שוב במימד מיזוג ומוציא מהמשחק את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Neos Alius[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Clayman[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"עכשיו תכיר את המפלצת החזקה ביותר שלי,"[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero The Shining[/FONT][FONT=Arial]"!" במצב תקיפה [2600] ובזכות יכולתו על כול קלף מחוץ למשחק הוא מקבל עוד 300 התקפה [3800] הוא מתקיף אותך ישירות ואתה נשאר עם 3500,הישורי אומר לך:"בתור הבא אני הולך לשלוף כנראה גיבור יסודות חדש,אני אוציא את הגיבור החדש ואת הזריחה שלי ואצור זריחה חזקה יותר".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף קלף "[/FONT][FONT=Arial]Bottomless Trap Hole[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1238275]
[FONT=Arial]נרווין אומר לך:"זה מחקר על דרקון הארגמן,תראו את השותפים למחקר,רקס גודווין,רומן גודווין ופרופסור יוליוס פודו,אבא של יוסיי!" אתה קורא את העמוד השני ואתה רואה הניסוי נכשל,רומן נעלם,רקס ברח,פרופסור פודו ואישתו נהרגו,הבן שלהם נעלם ועיר הדומינו התפצלה לשני איים,עיר הדומינו החדשה והלווין".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[/QUOTE]
"אז ככה זה קרה, לא היה לי מושג, (למרות שראיתי את הסידרה XD) מישהו מכן ידע על זה ?"
"אני דואג לבליסטר, למישהו יש מושג אם יש דרך יצור איתו קשר ?"
-
[quote=Astral;1238275][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה קורא שוב לורץ',אתה טס איתו לממלכת השמיים,אתה רואה עשרות מפלצות מעופפות,אתה מנסה למצוא את נשר קובלט או את פגסוס ספיר,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אמרתי לך שאני לא מסכים" אתה מסתובב ורואה את פגסוס ספיר.[/FONT]
[/quote]
"האמת, אני מחפש את נשר קובלט, חוץ ממך וממנו כולם הצטרפו אליי" אראה לו את האבנים ואמשיך לחפש.
-
[FONT=Arial]פגסוס אומר לך:"אם חמישה הצטרפו ורק אני וקובלט לא,אז..."[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]הוא מרים את הקרן לשמיים ויוצאת ממנה קרן אור כחולה בוהקת,אתה רואה שנשר בעל אבן בצבע כחול כהה,אתה רואה את שתי האבנים האחרונות בדיסק הדו-קרב שלך,אתה רואה פלאש נוסף ואתה מוצא את עצמך עם דיסק הדו-קרב המקורי שלך ליד הבית שלך ושל בליסטר.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]*תפסיק לחפור עם בליסטר,הם לא ראו אותו 3 שנים![/FONT]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"שמע,אני יודע שאתה דואג לבליסטר אבל..." נרווין עוצר את ריילי ואומר לכולם:"בליץ',יש לנו עדיין את שלושת הדגמים הישנים של יוסיי?" בליץ' אומר:"כן,יוסיי אסר עלינו לזרוק אותם",טנק מבין מה שנרווין מתכוון להגיד ואומר:"אנחנו יוצאים מכאן!".[/FONT]
-
[quote=Astral;1238375][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]פגסוס אומר לך:"אם חמישה הצטרפו ורק אני וקובלט לא,אז..."[/FONT][FONT=Arial]הוא מרים את הקרן לשמיים ויוצאת ממנה קרן אור כחולה בוהקת,אתה רואה שנשר בעל אבן בצבע כחול כהה,אתה רואה את שתי האבנים האחרונות בדיסק הדו-קרב שלך,אתה רואה פלאש נוסף ואתה מוצא את עצמך עם דיסק הדו-קרב המקורי שלך ליד הבית שלך ושל בליסטר.[/FONT][/quote]
מי זה בליסטר? תזכיר לי כי לא נראלי פגשתי אותו בכלל..
---
"מה עם בעל שבעת הכוחות הקדומים?" אמלמל לעצמי "מי זה היה?"
-
[FONT=Arial]*איך אתה לא מכיר אותו?הוא הביא לך את החפיסה,הוא גידל אותך,הוא נתן לך בית,הוא כמו אבא שלך במשחק![/FONT]
[FONT=Arial]אתה מנסה לחשוב מי יכול להיות בעל שבע הכוחות,נופל מהחפיסה שלך קלף,אתה מרים אותו ורואה את "[/FONT][FONT=Arial]Rainbow Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שגופו נראה בדיוק כמו דיסק הדו-קרב שלך,והאבנים משובצות לפי הסדר של האבנים של הדיסק דו-קרב,אתה מבין שבעל הכוח הוא דרקון הקשת.[/FONT]
-
[quote=Astral;1238409][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*איך אתה לא מכיר אותו?הוא הביא לך את החפיסה,הוא גידל אותך,הוא נתן לך בית,הוא כמו אבא שלך במשחק![/FONT]
[FONT=Arial]אתה מנסה לחשוב מי יכול להיות בעל שבע הכוחות,נופל מהחפיסה שלך קלף,אתה מרים אותו ורואה את "[/FONT][FONT=Arial]Rainbow Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה שגופו נראה בדיוק כמו דיסק הדו-קרב שלך,והאבנים משובצות לפי הסדר של האבנים של הדיסק דו-קרב,אתה מבין שבעל הכוח הוא דרקון הקשת.[/FONT][/quote]
אההה טוב XD
---
"דרקון הקשת, אין ספק שאתה האס של הדק הזה" אגיד לו בייראת כבוד, ואחפש מקום שאפשר לעשות בו קרבות דואל.
-
מצטער על הספאם... למחוק!
[b][/b]
-
[QUOTE=Astral;1238375][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]פגסוס אומר לך:"אם חמישה הצטרפו ורק אני וקובלט לא,אז..."[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]הוא מרים את הקרן לשמיים ויוצאת ממנה קרן אור כחולה בוהקת,אתה רואה שנשר בעל אבן בצבע כחול כהה,אתה רואה את שתי האבנים האחרונות בדיסק הדו-קרב שלך,אתה רואה פלאש נוסף ואתה מוצא את עצמך עם דיסק הדו-קרב המקורי שלך ליד הבית שלך ושל בליסטר.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]*תפסיק לחפור עם בליסטר,הם לא ראו אותו 3 שנים![/FONT]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"שמע,אני יודע שאתה דואג לבליסטר אבל..." נרווין עוצר את ריילי ואומר לכולם:"בליץ',יש לנו עדיין את שלושת הדגמים הישנים של יוסיי?" בליץ' אומר:"כן,יוסיי אסר עלינו לזרוק אותם",טנק מבין מה שנרווין מתכוון להגיד ואומר:"אנחנו יוצאים מכאן!".[/FONT][/QUOTE]
*סליחה שאני לא מוחק את הקטע של תיגרארו גי קצת הסבכתיי עם זה. ואני חופר על בליסטר כי הוא אמר לי להיפגש איתו והוא לא בא !!!
"איזה דגמים ? דגמים של אופנועי דו קרב ?" (אם זה אכן אופנועים אז אני שואל לאן נוסעים
-
*מגיב מהאייפון, לא יכול לצטט...
״נכון, עם הקלפים הנכונים החפיסה יכולה לקרוע גם את החפיסה הנגדית לה.״ אומר לקאלין ״קדימה.בואו נתחיל לזוז.״ ואלך עם קאלין וניקו.
-
[FONT=Arial]אתה מחפש קרבות שאפשר להילחם מולם,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה דו-קרב בין שוטר תנועה לנער בגילך,אתה רואה שהנער גם הוא משתמש בחפיסת חיות קריסטל,אתה רואה שהוא משתמש בפגסוס ספיר,הוא אומר לו:"פגסוס חסל את השוטר הזה!"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה רואה שפגסוס מתקיף ישירות את השוטר ומביס אותו.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*אני מוותר לך רק הפעם,ראיתי בנו''ד שלמדת לצטט מהאייפון אז אתה מבין שזה חד פעמי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה שקאלין הולך טיפה מאחוריך ומאחוריי ניקו,הוא אומר לכם:"חכו דקה" אתם מסתובבים וקאלין חוזר למפקדה של האוכפים,אתם מחכים דקה,אתם מחכים עוד דקה,בסופו של דבר ניקו אומרת לך:"אתה לא רוצה לבדוק מה קורה עם קאלין?".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*הוא אמר שתיפגשו,הוא לא אמר איפה ומתי,זה יכול להיות גם בצרפת בעוד 15 שנה,ותבין הוא הלך לצפון,אתה לדרום,רדפו אחריו הרעים,איך אתה רוצה שהוא יבוא?[/FONT]
[FONT=Arial]ריילי אומר:"כן של אופנועי קרב,אבל הם לא עובדים" נרווין אומר:"שיט,שכחתי מזה,טוב אז נצטרך לברוח ברגל" כול החבורה עוזרים בתיקים קטנים כמה דברים חשובים,דיסק הדו-קרב שלהם,החפיסה שלהם,ועוד כמה דברים,אחרי חצי שעה הם מוכנים ליציאה ואומרים לך:"אתה תיסע לצידנו,אם המשטרה תבוא תשים גז למלוא המהירות,יהיה מרדף ואתה תעלם להם,בזמן שאנחנו נתחבא לנו באחד הבניינים הנטושים מחכים לך,אחרי שאתה רואה שהשוטרים נעלמים,חכה 10 דקות ותחזור לנקודת ההיפרדות".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]שלחתי לך ה''פ,בפעם הבאה,דברים כאלה רק בה''פ בסדר?[/FONT]
[FONT=Arial]צטט את ההודעה הקודמת.[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1238717]
[FONT=Arial]*הוא אמר שתיפגשו,הוא לא אמר איפה ומתי,זה יכול להיות גם בצרפת בעוד 15 שנה,ותבין הוא הלך לצפון,אתה לדרום,רדפו אחריו הרעים,איך אתה רוצה שהוא יבוא?[/FONT]
[FONT=Arial]ריילי אומר:"כן של אופנועי קרב,אבל הם לא עובדים" נרווין אומר:"שיט,שכחתי מזה,טוב אז נצטרך לברוח ברגל" כול החבורה עוזרים בתיקים קטנים כמה דברים חשובים,דיסק הדו-קרב שלהם,החפיסה שלהם,ועוד כמה דברים,אחרי חצי שעה הם מוכנים ליציאה ואומרים לך:"אתה תיסע לצידנו,אם המשטרה תבוא תשים גז למלוא המהירות,יהיה מרדף ואתה תעלם להם,בזמן שאנחנו נתחבא לנו באחד הבניינים הנטושים מחכים לך,אחרי שאתה רואה שהשוטרים נעלמים,חכה 10 דקות ותחזור לנקודת ההיפרדות".
[FONT=Arial] [/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
"קיבלתי, אז יוצאים ?" אני מתניע את המנוע...
-
[QUOTE]Vanguard
*אני מוותר לך רק הפעם,ראיתי בנו''ד שלמדת לצטט מהאייפון אז אתה מבין שזה חד פעמי.
אתה רואה שקאלין הולך טיפה מאחוריך ומאחוריי ניקו,הוא אומר לכם:"חכו דקה" אתם מסתובבים וקאלין חוזר למפקדה של האוכפים,אתם מחכים דקה,אתם מחכים עוד דקה,בסופו של דבר ניקו אומרת לך:"אתה לא רוצה לבדוק מה קורה עם קאלין?".[/QUOTE]
*אני לא אצליח לצטט ציטוטים ארוכים.בנוסף אני לא מגיב הרבה עם האייפון היום...
"אני אלך לשם.שמרי בינתיים על המקום." אומר לניקו ואלך לבדוק מה קורה עם קאלין.
-
[FONT=Arial]*אם אתה לא יכול לצטט,אל תגיב בכלל.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה הולך לבדוק מה קורה עם קאלין,אתה נכנס למפקדה ואתה רואה אותו נלחם נגד מישהו שדומה לקאלין רק צעיר יותר,חכם יותר וטיפה שטני יותר,אתה רואה שלקאלין השני יש מעגל קסמים מוזר מסביבו.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה מתניע את האופנוע שלך,אתה נוסע ליד החבורה,אתה רואה שלאט לאט אתם מתקרבים לגשר,אתה רואה מכונית חונה ליד המדרכה,נרווין בודק את המכונית ואומר לחבורה:"האוטו הזה יכול לנסוע עוד חמישים קילומטר בערך,והמפתח בפנים!".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
*אם אתה לא יכול לצטט,אל תגיב בכלל.
אתה הולך לבדוק מה קורה עם קאלין,אתה נכנס למפקדה ואתה רואה אותו נלחם נגד מישהו שדומה לקאלין רק צעיר יותר,חכם יותר וטיפה שטני יותר,אתה רואה שלקאלין השני יש מעגל קסמים מוזר מסביבו.[/QUOTE]
"קאלין-מה קורה פה?" אשאל את קאלין "אתה צריך עזרה?"
-
[QUOTE=Astral;1238846]
[FONT=Arial]אתה מתניע את האופנוע שלך,אתה נוסע ליד החבורה,אתה רואה שלאט לאט אתם מתקרבים לגשר,אתה רואה מכונית חונה ליד המדרכה,נרווין בודק את המכונית ואומר לחבורה:"האוטו הזה יכול לנסוע עוד חמישים קילומטר בערך,והמפתח בפנים!".[/FONT][/QUOTE]
"חכו !!! זה לא יכול ליהיות כל כך פשוט, אני לא מאמין שבמקרה נמצא מכונית פתוחה רק בשבילנו, בטוח יש עליה צ'יפ איתור או משהו כזה, אולי אפילו פצצה..."
-
[quote=Astral;1238275]
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]בזכות "[/FONT][FONT=Arial]Monster Reborn[/FONT][FONT=Arial]" אתה מחייה את "[/FONT][FONT=Arial]Brionc[/FONT][FONT=Arial]",בזכות יכולתו של "[/FONT][FONT=Arial]Zero[/FONT][FONT=Arial]" הוא מקבל עוד 500 התקפה [3000].[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מוריד מהיד את דרגוניטי פליום ואת טראפ סטאם ומחזיר את זירו והקלף ההפוך הימני של הישורי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Dux[/FONT][FONT=Arial]" ומשחזר את "[/FONT][FONT=Arial]Dragunity Phalanx[/FONT][FONT=Arial]" ובזכות יכולתו אתה מזמן אותו במצב הגנה [1100].[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן בתיאום את [/FONT][FONT=Arial]Dragunity Knight Varj[/FONT][FONT=Arial] במצב תקיפה [1900] ובזכות יכולתו אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Akyls[/FONT][FONT=Arial]" בתור נשק ובזכות יכולתו השנייה ורץ' מאבד את הנשק שלו ומקבל עוד 1900 התקפה [3800] ובזכות יכולתו של "אקלייס" הקלף האחרון של הישורי מושמד.[/FONT]
[FONT=Arial]בירונק מתקיף את הישורי ומשאיר לו 5700 נקודות חיים.[/FONT]
[FONT=Arial]ורץ' מתקיף אותו ומשאיר אותו עם 1900 נקודות חיים.[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של הישורי,הוא שולף קלף ומשחק עם [/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial] ומשמיד את פיוצ'ר פיושן שלך,הוא משחק עם "[/FONT][FONT=Arial]Lighting Vortex[/FONT][FONT=Arial]" ומוריד את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Necroshed[/FONT][FONT=Arial]" ומשמיד את שתי המפלצות שלך,הישורי משתמש שוב במימד מיזוג ומוציא מהמשחק את "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Neos Alius[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero Clayman[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"עכשיו תכיר את המפלצת החזקה ביותר שלי,"[/FONT][FONT=Arial]Elemental Hero The Shining[/FONT][FONT=Arial]"!" במצב תקיפה [2600] ובזכות יכולתו על כול קלף מחוץ למשחק הוא מקבל עוד 300 התקפה [3800] הוא מתקיף אותך ישירות ואתה נשאר עם 3500,הישורי אומר לך:"בתור הבא אני הולך לשלוף כנראה גיבור יסודות חדש,אני אוציא את הגיבור החדש ואת הזריחה שלי ואצור זריחה חזקה יותר".[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף קלף "[/FONT][FONT=Arial]Bottomless Trap Hole[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/quote]
סליחה שאני שוב מעיר.. אבל ממש יעזור לי אם תכתוב בעדכונים את מצב בין הקברות ואת היד ככה בקצרה, לא צריך תשם המלא. נגיד: בית קברות - 2 דוקס, 2 לייבטן וכך הלאה...
אני פשוט לא מצליח לזכור בראש הכל =/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אביט בשני הקלפים הנותרים לי ביד ואומר 'קדימה, בוא נבצע כאן מהפך...' אומר בליבי.
מהלך הטור:
אניח הפוך את קלף המלכודת "חור ללא תחתית" ואז אשתמש ב- "כלי תעוות הבצע" ואחזיר את שני הדוקסים את בריונק, וורגיאנה, ולייבטן.
ואז אשלוף שתי קלפים. (לא סיימתי את הטור, אני צריך לדעת אילו שתי קלפים אשלוף)
-
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"הקשבתי למה שאמרת,אני הולך לברר מי יותר חזק" אתה לא מבין וקאלין מסביר לך:"זימנתי את אחד האני האחרים,יש לי כמה יכולות,אחת מהן היא לפצל את נשמתי לשלושה גופים,בקראש טאון כוח הצללים שלט בי והשתמש בכוח הזה בשביל להוציא את הכוח האפל שלי,עכשיו הוצאתי את הצד שחי פה,את הצד ששייך לאוכפים".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*פתחת את ע''מ 30,תבחר מפלצת מסוג [/FONT][FONT=Arial]Wind[/FONT][FONT=Arial] דרגה 4 ומעטה.[/FONT]
[FONT=Arial]בליץ',ההגיוני שבחבורה אומר:"הוא צודק,המשטרה לא הצליחה לתפוס אותנו,סייר התגלה כחלאה,ומקרה אנחנו מוצאים רכב שטח חדש מאוד זרוק פה עם מפתחות,משהו פה לא הגיוני".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]*מהקרב הבא טוב?
אתה שולף שני קלפים,אתה לא מספיק לראות מהם ואתה שומע סירנות משטרה,אתה שומע את אחותי של הישורי,טרי אומרת:"כמו שאתם יודעים,ליגת קרבות הרחוב היא לא חוקית,המשטרה פה אז לברוח!" אתה רואה את הישורי ובורח עם אחותו,אתה רואה שוטרים עוצרים אנשים בלי היסוס,אתה מצליח להתחמק לסמטה צרה וארוכה,המשטרה לא תצליח לתפוס אותך פה.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
קאלין אומר לך:"הקשבתי למה שאמרת,אני הולך לברר מי יותר חזק" אתה לא מבין וקאלין מסביר לך:"זימנתי את אחד האני האחרים,יש לי כמה יכולות,אחת מהן היא לפצל את נשמתי לשלושה גופים,בקראש טאון כוח הצללים שלט בי והשתמש בכוח הזה בשביל להוציא את הכוח האפל שלי,עכשיו הוצאתי את הצד שחי פה,את הצד ששייך לאוכפים".[/QUOTE]
"אוקיי." אומר לקאלין וארד לניקו להגיד לה מה קרה.
-
[FONT=Arial]אתה יורד לניקו ומספר לה מה ראית ומה קאלין סיפר לך,היא אומרת:"זה מה שקורה למי שהנשמה שלו קרועה,היא באמת נקרעת,ככול שהצער גדול יותר ככה הכוח הזה יותר חזק,לקאלין יש שלושה צדדים,שקט,מסוכן ועוד אחד שאנחנו לא מכירים,זה הצד שקאלין שלנו נלחם בו".[/FONT]