מדהים ומה יקרה כשסנדסלאש יזעם.........
Printable View
מדהים ומה יקרה כשסנדסלאש יזעם.........
תודה רבה, שמח שנהנית.
פרק מצוין! אין לי הערות. הפרקים שלך כ"כ מושלמים שאני מתחיל לחשוב שאני מגיב להם רק בגלל המונה Xd
חח לפחות אתה קורא אותם
תודה רבה :)
[QUOTE=sandslash;1269393]חח לפחות אתה קורא אותם
תודה רבה :)[/QUOTE]
או שכן, או שלא XD
אין בעד מה, כשאני (אם בכלל) אמצא הערות אני אגיד לך XD
אז אפשר לסמוך עליך, טוב מאוד.
פרק נחמד מאוד...מעניין איך ההתפרצות הזאת תיראה עכשיו,כשהוא כבר סנדסלאש.
תודה רבה
ברק שפוגע במכונית לא יזיק לה או ליושבים בה. שי במכונית הארכה אוטומטית לקרקע ופנים המכונית מבודד מחשמל.
[QUOTE=HeavySnorlax;1269597]ברק שפוגע במכונית לא יזיק לה או ליושבים בה. שי במכונית הארכה אוטומטית לקרקע ופנים המכונית מבודד מחשמל.[/QUOTE]
לא בטוח שזה כולל את אותה מכונית שאני מדבר עליה, וגם לא בטוח שברק של ראיקואזה הוא כמו כל ברק רגיל, אני צודק?
[QUOTE=sandslash;1269600]לא בטוח שזה כולל את אותה מכונית שאני מדבר עליה, וגם לא בטוח שברק של ראיקואזה הוא כמו כל ברק רגיל, אני צודק?[/QUOTE]
חשמל הוא חשמל... אפילו חשמל של פוקימונים.
[QUOTE=HeavySnorlax;1269603]חשמל הוא חשמל... אפילו חשמל של פוקימונים.[/QUOTE]
אני קבעתי אחרת בסיפור שלי ^^
וואי וואי וואי איזה פרק מי שרוצה בוא נתערב על מיליון אין סוף דולרים שבפרק הבא סנדסלאש יקבל התקף זעם..איך אהבתי שבסוף הפרק האחרון ראיקוזה צעק להסתער!!איזה חזק.אחי אתה תותח אין מה להגיד.
[QUOTE=bugoji1;1269704]וואי וואי וואי איזה פרק מי שרוצה בוא נתערב על מיליון אין סוף דולרים שבפרק הבא סנדסלאש יקבל התקף זעם..איך אהבתי שבסוף הפרק האחרון ראיקוזה צעק להסתער!!איזה חזק.אחי אתה תותח אין מה להגיד.[/QUOTE]
תודה רבה לך! אני כבר מפרסם את הפרק הבא.
נמחק
וואו! צורה מגניבה! פרק מצוין חוץ מדבר אחד:
[quote]קרא האדם המעובן שדיבר קודם אלינו[/quote]
מעובן? מה הכוונה? מה זה?
[quote=חמין זה נאדים;1269788]וואו! צורה מגניבה! פרק מצוין חוץ מדבר אחד:
מעובן? מה הכוונה? מה זה?[/quote]
טעות הקלדה, זה אומר 'מעוצבן'
תודה רבה.
וואי וואי וואי איזה פרק מי שרוצה בוא נתערב על מיליון אין סוף דולרים שבפרק הבא סנדסלאש יינצח את כולם כי הוא הכי אדיר! איך אהבתי שבסוף הפרק האחרון סנדסךאש בוכה כי יש לו רגשות והוא אדיר!!איזה חזק.אחי אתה תותח אין מה להגיד. וואי וואי וואי!!!
[QUOTE=Seviper;1269798]וואי וואי וואי איזה פרק מי שרוצה בוא נתערב על מיליון אין סוף דולרים שבפרק הבא סנדסלאש יינצח את כולם כי הוא הכי אדיר! איך אהבתי שבסוף הפרק האחרון סנדסךאש בוכה כי יש לו רגשות והוא אדיר!!איזה חזק.אחי אתה תותח אין מה להגיד. וואי וואי וואי!!![/QUOTE]
מעניין מאיפה ההשראה לתגובה ;]
תודה רבה.
פרק מאוד יפה@ כל הכבו'ד
[QUOTE=ttrrtte;1269828]פרק מאוד יפה@ כל הכבו'ד[/QUOTE]
תודה רבה :)
מעניין עד כמה גדול הוא^_^
חח נחכה לפרק הבא לעוד פרטים, בהצלחה ואחלה פרק =]
תודה רבה.
פרק מדהים! אהבתי את הרעיון שלו.
זה מגניב שסנדשרו לא יכול לדבר כשהוא ענק, אבל אני חושב שיכלת להרחיב את התיאור טיפה כשהוא הפך למפלצת.
[QUOTE=scizor-x;1270061]פרק מדהים! אהבתי את הרעיון שלו.
זה מגניב שסנדשרו לא יכול לדבר כשהוא ענק, אבל אני חושב שיכלת להרחיב את התיאור טיפה כשהוא הפך למפלצת.[/QUOTE]
אני חושב שתגלה עוד מידע בפרק הבא. תודה על התגובה.
איזה סיפור אדיר! מתי הפרק הבא?
הפרק הבא בקרוב מאוד.
עכשו אני מבין מה בחתימה שלך?
מה הכוונה?
שסנדסלאש הענק בסמל שלך
כן, זה הוא.
פרק הבא יפורסם כנראה היום
נמחק
וואו! פרק מותח! כמו אמרתי כבר קודם, אין שום הערות באף אחד מהפרקים שלך.
רק רגע, אמרת שיהיו 30 פרקים וזה היה פרק 28, חלק 1. אז אני מהמר שפרק 29 יהיה חלק 2 ופרק 30 יהיה אפילוג (או איך שלא קוראים לזה, מן סגירה של העלילות המשניות)
[quote=חמין זה נאדים;1271076]וואו! פרק מותח! כמו אמרתי כבר קודם, אין שום הערות באף אחד מהפרקים שלך.
רק רגע, אמרת שיהיו 30 פרקים וזה היה פרק 28, חלק 1. אז אני מהמר שפרק 29 יהיה חלק 2 ופרק 30 יהיה אפילוג (או איך שלא קוראים לזה, מן סגירה של העלילות המשניות)[/quote]
נכון. הסיפור קרוב לסיום.
איזה מותח, זה נשמע כמו סוף עצוב- לסאנדלאש נשארו פחות ממאה שניות לחיות, וארבעה טילים מופנים לגבי כולם!
איך תפתור את זה? אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא, תודיע לי בה"פ!
[QUOTE=Cool Nick;1271111]איזה מותח, זה נשמע כמו סוף עצוב- לסאנדלאש נשארו פחות ממאה שניות לחיות, וארבעה טילים מופנים לגבי כולם!
איך תפתור את זה? אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא, תודיע לי בה"פ![/QUOTE]
אין בעיות. שמח שנהנית.
פרק טוב וחדשות טובות. חזר לי האינטרנט אתמול.
ממש מותח
תודה לשניכם.
פרק הבא יצא בקרוב, יש סיכוי שהיום.
פרק טוב