חזרזרתי ותכף הולך..
Printable View
חזרזרתי ותכף הולך..
הידד, פתרתי את השאלה האחרונה במטלה הראשונה בפונקציות מרוכבות. אי לכך, אני אחוש אופוריה ואושר עילאי למשך חצי השעה הקרובה.
תהנה?
[quote=LordAbizi;1255224]הידד, פתרתי את השאלה האחרונה במטלה הראשונה בפונקציות מרוכבות. אי לכך, אני אחוש אופוריה ואושר עילאי למשך חצי השעה הקרובה.[/quote]
חוש אופוריה ואושר עילאי ככל אשר תתווה נפשך, בן המאדים.
[QUOTE=LordAbizi;1255224]הידד, פתרתי את השאלה האחרונה במטלה הראשונה בפונקציות מרוכבות. אי לכך, אני אחוש אופוריה ואושר עילאי למשך חצי השעה הקרובה.[/QUOTE]
כל הכבוד! (לא ציני).
[QUOTE=LordAbizi;1255224]הידד, פתרתי את השאלה האחרונה במטלה הראשונה בפונקציות מרוכבות. אי לכך, אני אחוש אופוריה ואושר עילאי למשך חצי השעה הקרובה.[/QUOTE]
אתה יודע, פעם ניסיתי לבדוק כמה משולשים רואים בסה"כ במשולש שווה שוקיים שמעבירים לו שלושה חוצי זוית וגבהים אנכים.
מוציאים מהנקודות האלה שלושה קטעי אמצעים במשולש, ובכל משולש קטן שנוצר (הארבעה הברורים, ישרי הזווית) שוב מורידים שלושה חוצי זוית.
בסוף פתרתי את זה והרגשתי ממש ממש טוב, אבל אז גיליתי שטעיתי, ולא הצלחתי בסוף לגלות מה התשובה האמיתית.
[quote=RabbiKingler;1255236]אתה יודע, פעם ניסיתי לבדוק כמה משולשים רואים בסה"כ במשולש שווה שוקיים שמעבירים לו שלושה חוצי זוית וגבהים אנכים.
מוציאים מהנקודות האלה שלושה קטעי אמצעים במשולש, ובכל משולש קטן שנוצר (הארבעה הברורים, ישרי הזווית) שוב מורידים שלושה חוצי זוית.
בסוף פתרתי את זה והרגשתי ממש ממש טוב, אבל אז גיליתי שטעיתי, ולא הצלחתי בסוף לגלות מה התשובה האמיתית.[/quote]
קצת התקשיתי לעקוב, אבל זה לא נראה מעניין במיוחד. אם לעומת זאת, היה מדובר בהמשכה של התהליך הזה עד אינסוף, אז אולי זה היה מעניין.
[url]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4147154,00.html[/url]
בהלם:oing:
אני גם בהלם ליאור.
אהלן אנשים (:
אהלן ברני
חזרתי
עידו, איטס רילי יו?
היי דניס
מגיב במ"ת
[QUOTE=Tigraro;1255265]מגיב במ"ת[/QUOTE]
יופי D=
סיימתי המשך אחד..
[QUOTE=LordAbizi;1255240]קצת התקשיתי לעקוב, אבל זה לא נראה מעניין במיוחד. אם לעומת זאת, היה מדובר בהמשכה של התהליך הזה עד אינסוף, אז אולי זה היה מעניין.[/QUOTE]
אבל אם הייתי ממשיך את זה עד אינסוף, התשובה הייתה פשוטה, כמות המשולשים הייתה אינסוף.
בכל מקרה, מוסר השכל, מאופוריה נוחתים חזק.
סיימתי 2.5
אדון טיגרארו, האם הינך חפץ בדו קרב?
יש לי לוסטים.. אפילו לבנות דק אני לא יכול..
[quote=RabbiKingler;1255271]אבל אם הייתי ממשיך את זה עד אינסוף, התשובה הייתה פשוטה, כמות המשולשים הייתה אינסוף.
בכל מקרה, מוסר השכל, מאופוריה נוחתים חזק.[/quote]
אם התשובה לשאלה טריוויאלית, ומתעסקים עם אינסוף, סימן שלא שואלים את הדבר הנכון.
המשך אחרון..
תגידו במקום כל הזמן שאתם מבזבזים על הפורום ועל אשכרה אשכול נ"וד חשבתם לעשות משהו מועיל לחיים שלכם? ._.
מילא הילדים בני 10 פה 11 שגם הם צריכים לצאת קצת מהבית ולעזוב את המחשב אבל אנשים תצאו קצת מהבית,תתעדכנו,תדברו עם חברים.. אי אפשר ליהיות 24/7 על פורום xD
[quote=סאות' פארק;1255285]תגידו במקום כל הזמן שאתם מבזבזים על הפורום ועל אשכרה אשכול נ"וד חשבתם לעשות משהו מועיל לחיים שלכם? ._.
מילא הילדים בני 10 פה 11 שגם הם צריכים לצאת קצת מהבית ולעזוב את המחשב אבל אנשים תצאו קצת מהבית,תתעדכנו,תדברו עם חברים.. אי אפשר ליהיות 24/7 על פורום xD[/quote]
בשביל מה לדבר עם בני אדם אם יש את המתמטיקה המושלמת שאפשר לשקוע בה במשך שנים?
[QUOTE=סאות' פארק;1255285]תגידו במקום כל הזמן שאתם מבזבזים על הפורום ועל אשכרה אשכול נ"וד חשבתם לעשות משהו מועיל לחיים שלכם? ._.
מילא הילדים בני 10 פה 11 שגם הם צריכים לצאת קצת מהבית ולעזוב את המחשב אבל אנשים תצאו קצת מהבית,תתעדכנו,תדברו עם חברים.. אי אפשר ליהיות 24/7 על פורום xD[/QUOTE]
אנחנו לא, זה לא חוכמה להגיד בעוד שזה מה שאתה עושה ברגע זה
והגבתי
[QUOTE=LordAbizi;1255288]בשביל מה לדבר עם בני אדם אם יש את המתמטיקה המושלמת שאפשר לשקוע בה במשך שנים?[/QUOTE]
ומה יצא לך מזה?
שלא יהיה לך חברים בעתיד,תיהיה בתול בן 40 ולא תיהיה לך עבודה ותנדוד לרחוב כי ההורים שלך זרקו אותך מהבית? לא צוחק,יש אנשים כאלו במציאות ;]
הלכתי ואחזור מאוחר יותר מהאייפוד
[QUOTE=Tigraro;1255293]והגבתי[/QUOTE]
והגבתי גם :-)
[QUOTE=LordAbizi;1255288]בשביל מה לדבר עם בני אדם אם יש את המתמטיקה המושלמת שאפשר לשקוע בה במשך שנים?[/QUOTE]
אל תגזים-מתמטיקה זה בסדר(כשמצטיינים בה XD) אבל לא צריך להתאהב בה כאילו היא בר רפאלי..
אתה יודע מה התוצאה לזה?שלדון קופר(למקרה שאתה רואה את "המפץ הגדול")
[quote=גרסררה;1255291]אנחנו לא, זה לא חוכמה להגיד בעוד שזה מה שאתה עושה ברגע זה[/quote]
אוקיי בו אני יסכם לך קצת.
למה אתה אומר אנחנו? אמרתי אתה?
אמרתי בכללי כל האלו שכל יום פה [u][b]אולי זה כולל גם אותך [/b][/u] אני לא מכיר אותך ככה שאין לי מושג אבל אני אומר בכללי לכל הילדים שלפחות שעה או יותר בפורום..
[u][b]אם אתה אחד מהם וואלה זה נחשב מוגזם.[/b][/u]
ואם תשים לב אני בפורום אולי בלחץ פעם בשבועיים ואני לא מגיב בכלל,עכשיו נכנסתי הגבתי 2 דקות אל תשווה את זה.. וגם זה רק בשביל לדפדף בפורום מוזיקה..
[QUOTE=סאות' פארק;1255299]אוקיי בו אני יסכם לך קצת.
למה אתה אומר אנחנו? אמרתי אתה?
אמרתי בכללי כל האלו שכל יום פה [u][b]אולי זה כולל גם אותך [/b][/u] אני לא מכיר אותך ככה שאין לי מושג אבל אני אומר בכללי לכל הילדים שלפחות שעה או יותר בפורום..
[u][b]אם אתה אחד מהם וואלה זה נחשב מוגזם.[/b][/u]
ואם תשים לב אני בפורום אולי בלחץ פעם בשבועיים ואני לא מגיב בכלל,עכשיו נכנסתי הגבתי 2 דקות אל תשווה את זה.. וגם זה רק בשביל לדפדף בפורום מוזיקה..[/QUOTE]
אמרתי [B]באותו הרגע[/B], אם אתה חושב ככה אל תהיה פה
[quote=גרסררה;1255300]אמרתי [b]באותו הרגע[/b], אם אתה חושב ככה אל תהיה פה[/quote]
תגיד אתה בכלל קראת שורה אחת מתוך מה שאמרתי?
כי זה תשובה לא קשורה..
ומי אמר שאני לא רוצה מדי שבועיים ליהיות בפורום תפסיק לקפוץ כפרה. ם_ם
[quote=סאות' פארק;1255294]ומה יצא לך מזה?
שלא יהיה לך חברים בעתיד,תיהיה בתול בן 40 ולא תיהיה לך עבודה ותנדוד לרחוב כי ההורים שלך זרקו אותך מהבית? לא צוחק,יש אנשים כאלו במציאות ;][/quote]
ומה יכול לצאת כבר מ"חיים"? כל מה שיוצא זה אכזבה אחת גדולה כשמבינים שהמוות קרב ובא. אי לכך, אין שום טעם בלהשתדל להשיג משהו בחיים. מכיוון שהחיים זה מושג כל כך בלתי מושלם וכל כך לא אסתטי, עדיף להתמקד במשהו הרבה יותר מושלם - המתמטיקה. שמה הנפש יכולה להיות שלווה.
[QUOTE=LordAbizi;1255302]ומה יכול לצאת כבר מ"חיים"? כל מה שיוצא זה אכזבה אחת גדולה כשמבינים שהמוות קרב ובא. אי לכך, אין שום טעם בלהשתדל להשיג משהו בחיים. מכיוון שהחיים זה מושג כל כך בלתי מושלם וכל כך לא אסתטי, עדיף להתמקד במשהו הרבה יותר מושלם - המתמטיקה. שמה הנפש יכולה להיות שלווה.[/QUOTE]
חחחח לגבי: "הנפש יכולה להיות שלווה". ראיתי תכנית מעניינת על ההיסטוריה של המתמטיקה. נחש כמה מהם היו משוגעים?:D לא יודע למה, חייב להודות, הרבה מתמטיקאים מאוד מוצלחים הם היו קצת משוגעים (או עצבניים).
[quote=סאות' פארק;1255301]תגיד אתה בכלל קראת שורה אחת מתוך מה שאמרתי?
כי זה תשובה לא קשורה..
ומי אמר שאני לא רוצה מדי שבועיים ליהיות בפורום תפסיק לקפוץ כפרה. ם_ם[/quote]
אין לי כוח להתווכח איתך, יתננו לך משהו על זה, זה יכול להעליב
הלכתי
[QUOTE=גרסררה;1255304]אין לי כוח להתווכח איתך, יתננו לך משהו על זה, זה יכול להעליב
הלכתי[/QUOTE]
תתמודד עם העובדות,למה אתה כזה אדיש..
ולא הבנתי אותך,יש לך שפה של ילד בן 12..
"יתננו לך משהו על זה,זה יכול להעליב"
ושום דבר לא מעליב אותי שזה בא מפי ילדים מהפורום.
[U][B]אני רק מנסה לעזור לאנשים לא להראות להם כמה שהחיים שלהם חרא שזה מובן מעליו.. ס.ס
[/B][/U]
[QUOTE=LordAbizi;1255302]ומה יכול לצאת כבר מ"חיים"? כל מה שיוצא זה אכזבה אחת גדולה כשמבינים שהמוות קרב ובא. אי לכך, אין שום טעם בלהשתדל להשיג משהו בחיים. מכיוון שהחיים זה מושג כל כך בלתי מושלם וכל כך לא אסתטי, עדיף להתמקד במשהו הרבה יותר מושלם - המתמטיקה. שמה הנפש יכולה להיות שלווה.[/QUOTE]
זה תלוי איך אתה חי את החיים ואיך אתה מתנהג לאנשים בסביבה שלך..
ואני לא מסכים איתך בכלל,אבל שמע אם זה מה שבחרת מראש ואתה לא מצפה לחיים יותר טובים זה כבר הבחירה שלך אז תהנה עם המתטמיקה.
אני בכל מקרה לא הייתי רוצה ליהיות בנאדם כזה:
בלי עבודה,בלי חברים,בן 56,מרגיש שהזמן עובר מהר מאד(20 שנה עוברים כמו שנה..),בתול,בלי אישה,ילדים,משפחה.
אני מעדיף ליהיות אדם כזה:
עובד בהיי-טק,מצליח חברתית,בן 20,אני לא חושב על למות בכלל שכל כך טוב לי בחיים ואני חושב רק על לעשות חיים ולהנות,נשוי,ילדים,משפחה וכד'.
אבל באמת כל מה שמעניין אותך זה מתמטיקה? טוב זה די מוזר אבל או-קיי..
[quote=Ace Ventura;1255303]חחחח לגבי: "הנפש יכולה להיות שלווה". ראיתי תכנית מעניינת על ההיסטוריה של המתמטיקה. נחש כמה מהם היו משוגעים?:D לא יודע למה, חייב להודות, הרבה מתמטיקאים מאוד מוצלחים הם היו קצת משוגעים (או עצבניים).[/quote]
זה הכל כי הם באים במגע עם העולם המשוחת והמקולקל הזה. מה לעשות, כולם אמרו שגאורג קנטור מדבר שטויות, והדבר הרגיז אותו, והוא התחרפן, כי הוא בן אדם. כי הוא (כמו כולנו) לא מושלם בעליל. אבל אם שוקעים לתוך המתמטיקה ומתעלמים מכל מיני מגבלות אחרות, אתה מגלה שלוות נפש ותו לא. לפחות עד שאתה עושה טעות של סימן, ואז בא לך לשחוט חתול. אבל אין דבר כזה חתול, כי אתה חי בעולם מושלם, וחתולים הם לא יצורים מושלמים.
@מעליי:
אני שמח שהגענו בינינו להבנה. אחרי הכל, כפי שאמר צ'ארלס זי בריטניה המהולל:
"All men - are not created equal!"
[YOUTUBE]3HqV03Jouzk[/YOUTUBE]
לילה גשום ... :(
[QUOTE=LordAbizi;1255307]זה הכל כי הם באים במגע עם העולם המשוחת והמקולקל הזה. מה לעשות, כולם אמרו שגאורג קנטור מדבר שטויות, והדבר הרגיז אותו, והוא התחרפן, כי הוא בן אדם. כי הוא (כמו כולנו) לא מושלם בעליל. אבל אם שוקעים לתוך המתמטיקה ומתעלמים מכל מיני מגבלות אחרות, אתה מגלה שלוות נפש ותו לא. לפחות עד שאתה עושה טעות של סימן, ואז בא לך לשחוט חתול. אבל אין דבר כזה חתול, כי אתה חי בעולם מושלם, וחתולים הם לא יצורים מושלמים.
@מעליי:
אני שמח שהגענו בינינו להבנה. אחרי הכל, כפי שאמר צ'ארלס זי בריטניה המהולל:
"All men - are not created equal!"
[YOUTUBE]3HqV03Jouzk[/YOUTUBE][/QUOTE]
הייתה הבנה מחתחילה מה הכוונה שלך?
וניסיתי סה"כ להבין למה אתה לא מעדיף ליהיות טיפוס חברתי...
יש אנשים שהיו רוצחים בשביל שיהיה להם חברים,ואתה מעדיף פשוט שלא יהיה לך..
זה מאד מוזר,חברים שנמצאים בשבילך תמיד ובכל מצב לפי דעתי זה Must.
אבל תשמע תן לזה קצת מחשבה..
טוב אנשים מקווה שתקחו את זה קצת למחשבה בראש,אני חושב שאתם יכולים לחיות חיים מעולים בלי ליהיות בנ"וד 24/7.
אני הולך לדבר עם ידידות קצת בפייסבוק,זזתי :-)