-
[QUOTE=ttrrtte;1271859]
סקוט-פרופסור אוק אומר ''קדימה סקוט תבחר את הפוקימון הראשון שלך אתה יכול לבחור כל הפוקימונים ההתחלתיים מדורות 1-5 כולל פיקצ'ו ופיג'יוטו'', אתה מסתכל על הפוקימונים שלפנייך ומתקשה להחליט הפרופפסור שואל ''אז את מי תיקח?''[/QUOTE]
אני מסתכל על כולם,ובוחן אותם טוב טוב. אני שם לב למשהו מיוחד בעיניים של צ'ימצ'אר-מעין ניצוץ קרבי,משהו שמראה לי שהפוקימון הזה קשוח,וילך איתי עד הסוף.'אומנם ההתחלתי של מייק היה טריקו,אבל אני אל מייק.' אני חושב לעצמי,ואז אומר לפרופסור-"פרופסור.אני אקח את צ'ימצ'אר." בביטחון,ואז מחייך אליו קצת בזווית הפה שלי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271859]תומאס-''תודה רבה'' אומרת לילך באושר, ואז אומרת שוב ''אתה יודע... ממש אבל ממש בא לי לצאת מהיער הזה'' היא אומרת מעט בלחץ כאילו גילתה לך את אמריקה כעט, אתם מתקדמים אל מחוץ ליער כאשר לילך צמודה אלייך מפחד, לפתע אתה מריח עשן ורואה שקצה מכנסך עולה באש בגלל הלהבות שבזנבה של לילך, ''אוי לא! שאני פוחדת הלהבות שלי נהיות דליקות!''
ג'גינה-את לא מוצאת בפוקדע שום מידע נורמאלי למרות שאת מאוד מנסה למצא.
את מוציאה את טום שמעט מתאושש ושוברת את הפוקדור, טום מסתכל עלייך
עדיין כפאריון במבט מבולבל ושואל אותך מה קרה
סקוט-פרופסור אוק אומר ''קדימה סקוט תבחר את הפוקימון הראשון שלך אתה יכול לבחור כל הפוקימונים ההתחלתיים מדורות 1-5 כולל פיקצ'ו ופיג'יוטו'', אתה מסתכל על הפוקימונים שלפנייך ומתקשה להחליט הפרופפסור שואל ''אז את מי תיקח?''
מרקוס- אתה שם לב שלא הורדת ממאיה את הקולר, מאיה עדיין שוכבת ישנה בידייך, אתה מגיע בחזרה למרכז הפוקימונים ונכנס לחדר שקיבלת מהאחות ג'וי ושם את מאיה על המיטה, ושוקל איך להוריד את הקולר ממנה או ש..לא להוריד.
לפתע פוקימון ורוד נכנס לחדר ואחריו מאמנת ''אני ממש מצטערת חשבתי שהמונה שלי פה!'', ''היא כן'' אתה עונה לה ומצביע על הפוקימון הורוד שנכנס עב לחדר ונזכר שהוא יכול לעשות משהו שקשור לחלומות, מונה נוגע במאיה ולפתע החלום שלה נגלה לעינך, אתה רואה את מאיה בצורתה האנושית ולידה עוד כמה בנות ובן, לפתע כולם זוהרים באור צהבהב, מאיה נראת לך כדירלינג הבנות האחרות נראות כאיווי, אספיאון, פוניטה והבן נהפך לפלאריון, החלום מסתיים ואתה חוסר למציאות מונה ומאמנת כבר לא שם ואתה רואה שמאיה מתעוררת[/QUOTE]
"מאיה זאת בחירה לגמרי שלך אם להיות שותפה שלי או להיתפס או ללכת מה תבחרי?" אומר בנחמדות.
-
ג'ק-''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל חטפו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''
ג'ינה-''לא הייתי אומר שאני פוקימון..'' אמר טום והסביר ''אמ...טוב..את מבינה'' הוא מתחיל לומר בגמגום ואז נושם נשימה עמוקה ומתחיל לספר ''שהייתי קטן, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל חטפו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה ילדים ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כול הבנות כינו בשם זואי ואת הבנים בשם זוהר, הם אילצו אותנו להילחם זה בזה אך למען האמת נעשנו חברים טובים מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבן אדם במשך שבוע לפחות, זהו קיבלת את התשובות שלך''
תומאס-''אין בעיה'' אומרת לילך ואתם ממשיכים בדרכם, לא עובר זמן רב ואתם מגלים שלאהייתם רחוקים כל כך מן העיר כבר מההתחלה, העיר נגלת לכם באופק ואתם מתחילים לרוץ אליה במהירות רבה, בכניסה לעיר לילך נצמדת אלייך ומרגיע שהלהבות שלה כבר לא חמות ודליקות ואתם צועדים פנימה, אתה רואה מגדל ענק ועליו השלט ''מועדון הקרב''
סקוט-צ'מצ'אר קופץ באושר והאישה שקראה לך קודם קוראת לך שוב ואתה יוצא
-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, סקוט גרין, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שצ'מצ'אר קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.
מרקוס-מאיב מפהקת ונראת ממש כמו במבי (ראית שהיית קטן את הסרט?) היא נראת מעט מבולבלת ומעיפה בעזרת פרסתה קורי שינה מעיניה, ''אני...אני...לא בטוחה עדין מה אתה היית רוצה?'' היא שואלת בכדי לדעת מה עמדתך בעניין
-
[QUOTE=ttrrtte;1271869]
תומאס-''אין בעיה'' אומרת לילך ואתם ממשיכים בדרכם, לא עובר זמן רב ואתם מגלים שלאהייתם רחוקים כל כך מן העיר כבר מההתחלה, העיר נגלת לכם באופק ואתם מתחילים לרוץ אליה במהירות רבה, בכניסה לעיר לילך נצמדת אלייך ומרגיע שהלהבות שלה כבר לא חמות ודליקות ואתם צועדים פנימה, אתה רואה מגדל ענק ועליו השלט ''מועדון הקרב''
[/QUOTE]
"טוב לפני מועדון הקרב בואי נלך למכון אולי השתמש בל אפילו עם אני ירצה"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271869]ג'ק-''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל חטפו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''
ג'ינה-''לא הייתי אומר שאני פוקימון..'' אמר טום והסביר ''אמ...טוב..את מבינה'' הוא מתחיל לומר בגמגום ואז נושם נשימה עמוקה ומתחיל לספר ''שהייתי קטן, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל חטפו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה ילדים ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כול הבנות כינו בשם זואי ואת הבנים בשם זוהר, הם אילצו אותנו להילחם זה בזה אך למען האמת נעשנו חברים טובים מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבן אדם במשך שבוע לפחות, זהו קיבלת את התשובות שלך''
[/QUOTE]
"למה אתה כבד כל כך?" אשאל "ומה, אתה פשוט תטייל לידי מה אתה רוצה שנעשה?"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271869]
-האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
אז האם אתה, סקוט גרין, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
[/QUOTE]
אין לי אפשרות לסרב נכון XD?
"אין בי שום מחויבות כלפי העולם. אני רק רוצה למצוא את משפחתי ולנקום ברון." אני אומר בקור."אז כן,אני אצטרף לצוות שלכם." אני אומר.ומחייך אל צ'ימצ'אר בזווית פי. אחרי שהיא הולכת משם,אני מרים את צ'ימצ'אר בידי ומחייך אליו חיוך רחב. אני אומר לו-"תקשיב לי,חבר קטן. אתה,נולדת לגדולות.אני רואה את זה בעינייך. אז,אנחנו נתאמן קשה.ונצליח.וגם נהנה מזה." אני אורמ לו בחיוך,ומחבק אותו."אוקיי,פרופסור,מה עם הפוקדקס ושאר הפוקדורים?" אני אורמ לו.
-
תומאס-אתה הולך למכון אך מגלה שבעצם אין מכון בעיר הזאת!, במקום יש את מגדל הקרבות, לילך אומרת ''אני רוצה להתחזק בכדי שאוכל להגן על עצמי אפשר בבקשה ללכת למגדל הקרבות ושתשתמש בי?''
ג'ינה-''את יודעת..לא מנומס לשאול דברים כאלה..ואני כבד כל כך כי תסתכלי עליי יש עליי טונות דל פרווה'', ''ואני חושב'' הוא ממשיך את דבריו ''שפשוט אלך על ידך עד שההשפעה תעבור'' מסיים טןם את דבריו ''מה דעתך?'' הוא שואל רק בכדי לוודא
סקוט-האמת שיש אחד שכן סירבxd
סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה עליו ואמר ''לצ'מצ'אר גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
-
[QUOTE=ttrrtte;1271879]תומאס-אתה הולך למכון אך מגלה שבעצם אין מכון בעיר הזאת!, במקום יש את מגדל הקרבות, לילך אומרת ''אני רוצה להתחזק בכדי שאוכל להגן על עצמי אפשר בבקשה ללכת למגדל הקרבות ושתשתמש בי?''
[/QUOTE]
"אני כל פעם ישתמש במישהוא אחר אז כן את תהיי ראשונה" הולך למגדל הקרבות
-
תומאס-אתה הולך אל מגדל הקרבות ומגלה שהוא גדול יותר אפילו יותר ממה שחשבת, אתה נכנס פנימה ללובי רחב וענק אתה ניגש לדלפק ומבקש להיכנס, האישה בדלפק אומרת ''אין בעיה'' והיא מובילה אותך לכניסה ומסבירה את החוקים ''אתה תיכנס לסוג של מבוך כל פעם יוצבו לפנייך מס' דלתות, אולי בדלת שתיכנס אליה יהיה מאמן רגיל אולי יהיה בא מאמן שיעשה איתך קרב שש על שש או אולי מישהו שירפא את הפוקימונים שלך שתרצא לפרוש תלחץ על הכפתור האדום שנמצא בכל חדר'' אתה נכנס ולפנייך ישנם שלוש דלתות זהות לחלוטין לאיזה תיכנס?אמצעית?שמאלית? או ימנית?
-
[QUOTE=ttrrtte;1271879]\
סקוט-האמת שיש אחד שכן סירבxd
סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה עליו ואמר ''לצ'מצ'אר גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'[/QUOTE]
הו.אבל אל משנה,זה עדיין משרת את המטרות של הדמות XD
~~~
"אוקיי,צ'ימצ'אר,עלה לי על הכתף.אני אומר,ומחכה שהוא יקפוץ.אחרי שהוא קופץ עליי,אני שם את הפוקדור הריק בתיק,שם את התקי חזרה,ומתחיל ללכת בשביל.'אוקיי,אומנם המטרה שלי היא לפגוע ברון,אבל בשביל זה כדאי שאני אמצא פוקימונים טובים,חוץ מצ'ימצ'אר.' אני חושב לעצמי,ואומר לצ'ימצ'אר-"אוקיי חבר,תשים לב אם שי עוד פוקימונים בדרך. אם יש,תשב את תשומת ליבי.אנחנו הולכים ללכוד לנו פוקימון." אני אומר בקול קשוח,וממשיך ללכת.
~~~
אגב,שכחתי לכתוב בטופס-עוד בקשה-לתפוס הרבה פוקימונים ^^
-
[QUOTE=ttrrtte;1271883]תומאס-אתה הולך אל מגדל הקרבות ומגלה שהוא גדול יותר אפילו יותר ממה שחשבת, אתה נכנס פנימה ללובי רחב וענק אתה ניגש לדלפק ומבקש להיכנס, האישה בדלפק אומרת ''אין בעיה'' והיא מובילה אותך לכניסה ומסבירה את החוקים ''אתה תיכנס לסוג של מבוך כל פעם יוצבו לפנייך מס' דלתות, אולי בדלת שתיכנס אליה יהיה מאמן רגיל אולי יהיה בא מאמן שיעשה איתך קרב שש על שש או אולי מישהו שירפא את הפוקימונים שלך שתרצא לפרוש תלחץ על הכפתור האדום שנמצא בכל חדר'' אתה נכנס ולפנייך ישנם שלוש דלתות זהות לחלוטין לאיזה תיכנס?אמצעית?שמאלית? או ימנית?[/QUOTE]
אני הולך על השמאלית
-
סקוט-לא אישרת את השתתפותך באיוונט
אתה הולך כאשר צ'מצ'אר על הכתף שלך ובמהרה רואה שלט עץ ישן ומלא טחב עם הכיתוב ''דרך ''' רק ממבט אחד קדימה אתה מבין שהדרך עוברת דרך יער ענק, אתה נכנס לשביל ומתחיל ללכת לא עוברות כמה דקות ואתה שומע רחש, אתה מסתובב בבהלה ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/092.png[/IMG]
תומאס-אתה נכנס לדלת השמאלית ומגלה שאתה בחדר ג=רחב ידיים ובוא זירת קרב, בקצה השני עומד מאמן רגיל ובלי לומר כלום מוציא בלוסם לזירה, לילך מתקדמת קדימה ומחכה להוראותייך בנוגע להתקפה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271892]
תומאס-אתה נכנס לדלת השמאלית ומגלה שאתה בחדר ג=רחב ידיים ובוא זירת קרב, בקצה השני עומד מאמן רגיל ובלי לומר כלום מוציא בלוסם לזירה, לילך מתקדמת קדימה ומחכה להוראותייך בנוגע להתקפה[/QUOTE]
"לילך להביור בשיא עוצמתך" אני אומר בקשיחות
-
תומאס-לילך משתמשת בלהביור ענקי שכמותו לא ראית מעולם, גם בלוסם מופתעת וגם שמתחמקת הצידה זה לא מספיק מפני שלילך מסיטה את הלהביור הצידה! בלוסם נפגעת קשה והמאמן אומר ''בלוסם עלים קסומים'' לילך מתחמקת מיד ומשתמשת שוב בלהביור ללא פקודותייך, בלוסם מתעלפת
-
[QUOTE=ttrrtte;1271899]תומאס-לילך משתמשת בלהביור ענקי שכמותו לא ראית מעולם, גם בלוסם מופתעת וגם שמתחמקת הצידה זה לא מספיק מפני שלילך מסיטה את הלהביור הצידה! בלוסם נפגעת קשה והמאמן אומר ''בלוסם עלים קסומים'' לילך מתחמקת מיד ומשתמשת שוב בלהביור ללא פקודותייך, בלוסם מתעלפת[/QUOTE]
"אחלה קרב כבוד המאמן" אני אומר בשמחה וממשיך במגדל
-
תומאס-''ולי אתה לא מחמיא?''
שואלת לילך בקול נעלב, שוב מולך עומדות שלוש דלתות זהות ימנית אמצעית ושמאלית לאיזו מהן תיכנס הפעם? לילך אומרת''נלך לאמצעית בבקשה!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271901]תומאס-''ולי אתה לא מחמיא?''
שואלת לילך בקול נעלב, שוב מולך עומדות שלוש דלתות זהות ימנית אמצעית ושמאלית לאיזו מהן תיכנס הפעם? לילך אומרת''נלך לאמצעית בבקשה!''[/QUOTE]
"בסדר" נכנס לאמצעית
-
תומאס-אתה נכנס לדלת האמצעית כאש לילך ראשונה ברגע שהיא נכנסת היא אומרת ''אופס'' אתה נכנס ומבין למה היא התכוונה מולך עומד מאמן בחדר רחב ידיים ומאחוריו שישה פוקימוני אש- צ'מצ'אר,פלאריאון,פוניטה,מגבי,סלוגמה וטורצ'יק
''במי תשתמש ראשון?'' שואל המאמן שבינתיים מעמיד את צ'מצ'אר שלו מלפנים ''אני נגד פוניטה!'' אומרת לילך
-
[QUOTE=ttrrtte;1271904]תומאס-אתה נכנס לדלת האמצעית כאש לילך ראשונה ברגע שהיא נכנסת היא אומרת ''אופס'' אתה נכנס ומבין למה היא התכוונה מולך עומד מאמן בחדר רחב ידיים ומאחוריו שישה פוקימוני אש- צ'מצ'אר,פלאריאון,פוניטה,מגבי,סלוגמה וטורצ'יק
''במי תשתמש ראשון?'' שואל המאמן שבינתיים מעמיד את צ'מצ'אר שלו מלפנים ''אני נגד פוניטה!'' אומרת לילך[/QUOTE]
"אוקיי צא איווי תשתמש בכדור צל בשיא הכח בבקשה" אני אומר בחוזקה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271807]
דרייק-אתה נכנס ליער ובמהרה מוצא את שרלין וצ'ינטר, שרלין אומרת ''טיילנו קצת פה באזור... לאן אתה רוצה ללכת עכשיו?'', מאחוריי שרלין ניצב איווי נוסף, ושרלין אומרת ''הוא...המאהב הבלתי צפוי שלי שאיני מצליחה להיפטר ממנו..'' את המילים האחרונות היא אומרת בהדגשה בתקווה שהאיווי הזכר יבין את הרמז[/QUOTE]
"נדפקת," אני אומר לה ומחייך." נראה לי שלא יזיק לנו חבר לצוות" אני אומר ומוסיף "צ'ינטר מערבולת. ניצוץ חשמלי אפל!" אני מכין פוקדור בידי ומחכה שהוא יתעלף.
-
תומאס-אתה מוציא את איווי שמשתמש בכדור צל חזק מאוד על צ'ימצ'אר אשר
אינו מצליח להתחמק, ''צימ'צאר להביור'' נשמע קולו של מאמנו של צ'ימצ'אר, צ'מצ'אר משתמש להביור אימתני אשר מתקרב יותר ויותר אל איווי אדר מחכה לפקודתך
דרייק-''אתה לא רציני!'' אומרת שרלין, אך מאוחר מידי ואיווי כבר מעולף ואתה זורק עליו פוקדור תוך נידנוד או שניים הוא נתפס, שרלין מביטה בך בזעם ואומרת ''תודה באמת..''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271925]תומאס-אתה מוציא את איווי שמשתמש בכדור צל חזק מאוד על צ'ימצ'אר אשר
אינו מצליח להתחמק, ''צימ'צאר להביור'' נשמע קולו של מאמנו של צ'ימצ'אר, צ'מצ'אר משתמש להביור אימתני אשר מתקרב יותר ויותר אל איווי אדר מחכה לפקודתך
[/QUOTE]
"אוקיי איוווי קפוץ מעל הלהביור ושחרר כדור צל בשיא הכח שלך" אני אומר ברצינות
-
תומאס-איווי קופץ לגובה מרשים מאוד מעל ללהביור ומשחרר כדור צל ענקי אל ער צ'מצ'אר שמתעלף במקום, המאמן מחליף את צ'מצ'אר בטורצ'יק, והמאמן אומר ''טורצ'י גלגל להבה'' טורצ'יק מתקרב בגלגל להבה מהיר ופוגע באיווי שמתאושש אך הוא פצוע
-
[QUOTE=ttrrtte;1271931]תומאס-איווי קופץ לגובה מרשים מאוד מעל ללהביור ומשחרר כדור צל ענקי אל ער צ'מצ'אר שמתעלף במקום, המאמן מחליף את צ'מצ'אר בטורצ'יק, והמאמן אומר ''טורצ'י גלגל להבה'' טורצ'יק מתקרב בגלגל להבה מהיר ופוגע באיווי שמתאושש אך הוא פצוע[/QUOTE]
"איווי אל תיכנע אתה חזק חשוב שזה בשבילך בשבילך שחרר את כדור הצל הכי מרשים שהעולם ידע עכשיו"
-
תומאס-איווי צורח צריחה חזקה ומתחיל לזהור (!!!) הוא גדל ומפני שכעט כבר די מאוחר עומד לפנייך אמבריאון צעיר, אמבריאון משתמש ב[b]דופק אפל[/b]
על טורצ'יק דבר החוסם את מתקפתו ומעלף אותו
-
[QUOTE=ttrrtte;1271949]תומאס-איווי צורח צריחה חזקה ומתחיל לזהור (!!!) הוא גדל ומפני שכעט כבר די מאוחר עומד לפנייך אמבריאון צעיר, אמבריאון משתמש ב[b]דופק אפל[/b]
על טורצ'יק דבר החוסם את מתקפתו ומעלף אותו[/QUOTE]
"איווי או בעצם אמביריון אני גאה בו נחכה למתמודד הבא שיפסיד לך"
-
תומאס-המאמן מוציא את הפוניטה שלו
ולילך מביטה בך במבט מתחנן שתשתמש בא, מצד שני גם אמביראון עושה זאת ולילך אומרת' 'ביקשתי ראשונה'' בקול מתחנן
-
[QUOTE=ttrrtte;1271955]תומאס-המאמן מוציא את הפוניטה שלו
ולילך מביטה בך במבט מתחנן שתשתמש בא, מצד שני גם אמביראון עושה זאת ולילך אומרת' 'ביקשתי ראשונה'' בקול מתחנן[/QUOTE]
"אמביריון אחרי זה אחזיר אותך צאי לילך להביור עוצמתי כמו מקודם"
-
תומאס-לילך יוצרת לקרב ומשתמשת בלהביור ענקי על פוניטה, פוניטה לא ניזוק כל כך מביותו סוג אש גם כן, ''אתה מכרעי אותי לעשות את זה..'' מסננת לילך ומשתמשת בלהביור משולב בגחלת פוניטה, כנראהחכם מאוד מתכופף למטה ומחמק ומשתמש בלהביור בפקודת מאמנו, מאיה ללא פקודתך מתחמקת ומתמשת בדחיפה פוניטה נהדף לאחור וגם משתמש בדחיפה וכעט פוניטה ומטיה ראש אל ראש מנסים לדחוף אחד את השני, לפתע מאיה מצליחה להדוף את פוניטה אשר נופל מאולף על הקרקע והיא מדלגת מאושרת אל מקומה לידך
-
[QUOTE=ttrrtte;1271968]תומאס-לילך יוצרת לקרב ומשתמשת בלהביור ענקי על פוניטה, פוניטה לא ניזוק כל כך מביותו סוג אש גם כן, ''אתה מכרעי אותי לעשות את זה..'' מסננת לילך ומשתמשת בלהביור משולב בגחלת פוניטה, כנראהחכם מאוד מתכופף למטה ומחמק ומשתמש בלהביור בפקודת מאמנו, מאיה ללא פקודתך מתחמקת ומתמשת בדחיפה פוניטה נהדף לאחור וגם משתמש בדחיפה וכעט פוניטה ומטיה ראש אל ראש מנסים לדחוף אחד את השני, לפתע מאיה מצליחה להדוף את פוניטה אשר נופל מאולף על הקרקע והיא מדלגת מאושרת אל מקומה לידך[/QUOTE]
"יש"
-
תומאס-איזו תגובה מושקעת..0_0
לפתע כאשר הקרב הבא עומד להתחיל [b]נתלשת[/b] התקרה על ידי מסוק שחור שאתה מזהה מיד, ''צוות טיי אר חשמל'' ממלמלת לילך, המאמן וכל הפוקימונים שלו בורחים ורק אתה ולילך נותרים שם דוממים נועצים מבטים במסוק, קול נשמע מהמסוק ''הבאנו לך הפתעה זואי'', מן המסוק ירד איש בעל שיער אדום קוצני בעל חליפה שחורה-אדומה וגלימה ''רון..'' מלמלה לילך, רון מנהיג צצות טי אר חשמל פסק את ידיו בתנועת ברכה, לילך מיד נרתעה כמי ש''טעמה'' את חוזק היד הזאת, ''למה את לא חוזרת זואי? אני באמת הייתי צריך לבוא עד לפה?'' לילך מסתתרת מאחורייך ורון אומר ''אני רואה שמצאת חבר חדש..'' ואז מוציא שלט שחור מכיסו אשר גורם ללילך להיכנס לפאניקה ולומר ''לא, בבקשה לא'', ''זה מה שקורה שבורחים'' עונה רון ברשעות ולוחץ על כפתור כלשהוא בשלט, לילך מיד נופלת לרצפה ומתפתלת מכאב, רון רואה את המבט המבוהל שלך ואומר ''כשמונה מאות וולט עוברים בגופה עכשיו, בוא רק נקווה שהיא תשרוד'' והוא מחייך אלייך ברשעות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271973]תומאס-איזו תגובה מושקעת..0_0
לפתע כאשר הקרב הבא עומד להתחיל [b]נתלשת[/b] התקרה על ידי מסוק שחור שאתה מזהה מיד, ''צוות טיי אר חשמל'' ממלמלת לילך, המאמן וכל הפוקימונים שלו בורחים ורק אתה ולילך נותרים שם דוממים נועצים מבטים במסוק, קול נשמע מהמסוק ''הבאנו לך הפתעה זואי'', מן המסוק ירד איש בעל שיער אדום קוצני בעל חליפה שחורה-אדומה וגלימה ''רון..'' מלמלה לילך, רון מנהיג צצות טי אר חשמל פסק את ידיו בתנועת ברכה, לילך מיד נרתעה כמי ש''טעמה'' את חוזק היד הזאת, ''למה את לא חוזרת זואי? אני באמת הייתי צריך לבוא עד לפה?'' לילך מסתתרת מאחורייך ורון אומר ''אני רואה שמצאת חבר חדש..'' ואז מוציא שלט שחור מכיסו אשר גורם ללילך להיכנס לפאניקה ולומר ''לא, בבקשה לא'', ''זה מה שקורה שבורחים'' עונה רון ברשעות ולוחץ על כפתור כלשהוא בשלט, לילך מיד נופלת לרצפה ומתפתלת מכאב, רון רואה את המבט המבוהל שלך ואומר ''כשמונה מאות וולט עוברים בגופה עכשיו, בוא רק נקווה שהיא תשרוד'' והוא מחייך אלייך ברשעות[/QUOTE]
"בוא נקווה שאתה תשרוד" מעיף לכיוונו אגרוף
-
תומאס-אתה מניף את ידך בכדי להעיף לרון אגרוף אך רון חזק מאוד וחוסם אותך בקלות, בינתיים הזרמים בגופה של לילך נפסקים והיא שוכבת המומה על הקרקע, אמבריאון משתמש בכדור צל על רון ללא הוראותך אבל אינפריימפ שגם יורד מן המסוק חוסם אותו, ''תן לנו את זואי'' אומר רון''ואשקול לתת לך לחיות''הוא מוסיף ברשעות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271976]תומאס-אתה מניף את ידך בכדי להעיף לרון אגרוף אך רון חזק מאוד וחוסם אותך בקלות, בינתיים הזרמים בגופה של לילך נפסקים והיא שוכבת המומה על הקרקע, אמבריאון משתמש בכדור צל על רון ללא הוראותך אבל אינפריימפ שגם יורד מן המסוק חוסם אותו, ''תן לנו את זואי'' אומר רון''ואשקול לתת לך לחיות''הוא מוסיף ברשעות[/QUOTE]
"אני מעדיף למות"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271925]
דרייק-''אתה לא רציני!'' אומרת שרלין, אך מאוחר מידי ואיווי כבר מעולף ואתה זורק עליו פוקדור תוך נידנוד או שניים הוא נתפס, שרלין מביטה בך בזעם ואומרת ''תודה באמת..''[/QUOTE]
אני מחייך אליה ואומר "אל תדאגי, הוא לא יציק לך יותר... כדאי שנלך לישון, כי מחר זה יום גדול!" אני מתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים ולבקש מהאחות ג'וי חדר.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271879]ג'ינה-''את יודעת..לא מנומס לשאול דברים כאלה..ואני כבד כל כך כי תסתכלי עליי יש עליי טונות דל פרווה'', ''ואני חושב'' הוא ממשיך את דבריו ''שפשוט אלך על ידך עד שההשפעה תעבור'' מסיים טןם את דבריו ''מה דעתך?'' הוא שואל רק בכדי לוודא
[/QUOTE]
"אין לי בעיה טום" אגיד בחיוך "אני פשוט אצטרך... להתרגל אתה יודע"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271869]ג'ק-''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל חטפו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''
מרקוס-מאיב מפהקת ונראת ממש כמו במבי (ראית שהיית קטן את הסרט?) היא נראת מעט מבולבלת ומעיפה בעזרת פרסתה קורי שינה מעיניה, ''אני...אני...לא בטוחה עדין מה אתה היית רוצה?'' היא שואלת בכדי לדעת מה עמדתך בעניין[/QUOTE]
"שתהיי איתי זה בחירה שלך אני אטפל בך טוב" אומר באבהות
-
[/QUOTE]
"אמ... לא!" אצעק לשליו "את פשוט תישארי לידי, [B]לא[/B] בפוקדור, לידי" אומר לשיו ברוגע כאילו שאני אומר את זה פעמיים ביום
-
תומאס-''איך שאתה רוצה..'' אומר רון ומושך בכתפיו ''קדימה'' הוא אומר בצעקה וכחמישה אנשים מצוות טיי אר חשמל ירדו מטה מן הסולם, שניים מהם תפסו אותך ושלושה החלו לגרור את לילך, לפתע החלה לילך להאבק ולברוח היא שחררה אותך בקלות בעזרת להביור עומתי על שני האנשים,רון אשר הבריחה הפתיעה אותו לא שם לב והצלחתם לצאת מן הבנייין בהצלחה, אתם רואים את המסוק מתרחק, ולילך אומרת ''הוא עוד יחזור...''
דרייק-''כן בטח..'' שרלין רוטנת ולפתע מתחילה לזהור באור קלוש ומולך עומדת שרלין כבן-אדם ''אוי לא!'', היא רוטנת ומסבירה את עצמה ''ההשפעה חלפה מהר יותר מהרגיל לצוות טיי אר חשמל יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי מה אתה אומר להשתנות שוב או לא?'' היא שואלת תוך כדי שאתם נשכבים בחדר שלקחתם
ג'ינה-''בסדר גמוןר'' אומר טום בחיוך ואתם מתחילים ללכת, אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ואת מרפא את כולם כולל את טום, את רואה שכבר מאוחר וטום מציע שאולי לתכו לשכור חדר, אך הוא עשה טעות מפני שחבורת מאמנים שמעה אותו ומיד כשישה או שבעה מאמנים נעמדים סביבך ומציעים לך מגוון פוקימונים על הפלאריון המדבר
מרקוס-''אני...לא בטוחה'' ממלמלת מאיה, ''אני....חושבת...שאני רוצה להיות..טוב..אמ...''
היא עדיין מתקשה להחליט , לבסוף אומרת מאיה ''אני חושבת טוב אני אוהבת את עצמי בתור בן אדם ופוקימון לעת עתה אהיה שלך...''
ג'ק-''גק!'' אומרת שליו מזועזעת,
''עם לא תשחרר אותי גם בעוד שבוע לא אחזור להיות בן-אדם'' , ''אני לא הפוקימון שלך תשחרר אותי או שאשבור את הפוקדור לבדי!'' אומרת שליו בזעם ניכר
-
[QUOTE=ttrrtte;1272018]תומאס-''איך שאתה רוצה..'' אומר רון ומושך בכתפיו ''קדימה'' הוא אומר בצעקה וכחמישה אנשים מצוות טיי אר חשמל ירדו מטה מן הסולם, שניים מהם תפסו אותך ושלושה החלו לגרור את לילך, לפתע החלה לילך להאבק ולברוח היא שחררה אותך בקלות בעזרת להביור עומתי על שני האנשים,רון אשר הבריחה הפתיעה אותו לא שם לב והצלחתם לצאת מן הבנייין בהצלחה, אתם רואים את המסוק מתרחק, ולילך אומרת ''הוא עוד יחזור...''
[/QUOTE]
"שחררת אותי תודה. תגידי את רוצה שנתפוס פוקימון נוסף?" אני שואל בתהיה