-
[B][U]YellowFlash[/U][/B]
*לא הבנת,זה אתה ודיאנה נגד אלומון אחד,שני הדיג'יזאורים זה אגומון והאלומון.
אתה משתמש בדיג'סול בוהק על אגומון,פלאמון ואגומון מצב בוהק עומדים מול האלומון,,דיאנה מסתכלת עליך ואומרת לך:"הידיים שלו קצרות מאוד,אם נצליח להתקרב אליו מספיק נוכל לפגוע בו,הוא מתמחה בהתקפות לא פיזיות,אז נשימות הפלפל של אגומון לא יעזרו,נסה להשתמש בהילה שמקיפה את הציפורניים בשביל לפגוע בו" פלאמון יורה כבלים ירוקים מגופה שמוקפים בהילה שלוכדים את אלומון שנופל ארצה,דיאנה אומרת לך:"הוא יכול להיות ככה בערך עוד כמה דקות במקרה הטוב,אם לא תביס אותו עכשיו,אחרי זה,זה יהיה קשה יותר".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282172][B][U]Son Goku[/U][/B]
הנער צוחק ואומר:"אז DATS שלח מישהו לחפש את הסוכן הנעדר קאלין קסלר,ואם אתה רוצה קרב של דיג'ימונים,אין בעיה,ויימון צא!" קאלין מוציא דיג'יכלי כחול-שחור שממנו יוצא ויימון שמוכן לקרב,קאלין אומר לך:"יש לך התפתחות שריון במקרה?כי יש לי דיג'יביצה של חברות שאני רוצה לבדוק".
*כן אני זורם עם השם הזה...[/QUOTE]
אני אומר לקאלין" איזה צירוף מקרים הרגע התנגדתי שמאסטר הדיג'יביצים יתן לי את ביצת החברות.הוא רצה לת לי אותה ולא הסכים לי לתת את ביצת הנס וגורל. בכל אופן יש לי את ביצת האומץ. בוא נעשה קרב דיג'ימון שריון ".
אני מפתח את וורמון שלי בעזרת דיג'י ביצת האומץ שלי לפלאוויזארדמון
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
קאלין מחייך חיוך קצר,אתה רואה את הדיג'יביצה של החברות,ספרה שחורה-כחולה מקיפה את הויימון של קאלין ולפניך עומד ריידרמון,אתה מוציא את הוורמון שלך,אתה משתמש בדיג'יביצה של האומץ,קרן מידע יוצאת מהדיג'יכלי ויוצרת ספרה אדומה שמקיפה את וורמון,אחרי זה פלאוויזרדמון עומד מול הריידרמון של קאלין,קאלין אומר:"ריידרמון תשתמש בברק שחור!" הקרן של ריידרמון מתחילה לזהור באור שחור וקרן ברק שחורה נורת אל פלאוויזרדמון.
[spoiler]
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090320020050/digimon/images/thumb/3/31/Raidramon_b.jpg/275px-Raidramon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282203][B][U]YellowFlash[/U][/B]
*לא הבנת,זה אתה ודיאנה נגד אלומון אחד,שני הדיג'יזאורים זה אגומון והאלומון.
אתה משתמש בדיג'סול בוהק על אגומון,פלאמון ואגומון מצב בוהק עומדים מול האלומון,,דיאנה מסתכלת עליך ואומרת לך:"הידיים שלו קצרות מאוד,אם נצליח להתקרב אליו מספיק נוכל לפגוע בו,הוא מתמחה בהתקפות לא פיזיות,אז נשימות הפלפל של אגומון לא יעזרו,נסה להשתמש בהילה שמקיפה את הציפורניים בשביל לפגוע בו" פלאמון יורה כבלים ירוקים מגופה שמוקפים בהילה שלוכדים את אלומון שנופל ארצה,דיאנה אומרת לך:"הוא יכול להיות ככה בערך עוד כמה דקות במקרה הטוב,אם לא תביס אותו עכשיו,אחרי זה,זה יהיה קשה יותר".[/QUOTE]
"אגומון-תשתמש בציפורן טער על האלומון!" אומר לאגומון בזמן שאסרוק את האלומון.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282220][B][U]Son Goku[/U][/B]
קאלין מחייך חיוך קצר,אתה רואה את הדיג'יביצה של החברות,ספרה שחורה-כחולה מקיפה את הויימון של קאלין ולפניך עומד ריידרמון,אתה מוציא את הוורמון שלך,אתה משתמש בדיג'יביצה של האומץ,קרן מידע יוצאת מהדיג'יכלי ויוצרת ספרה אדומה שמקיפה את וורמון,אחרי זה פלאוויזרדמון עומד מול הריידרמון של קאלין,קאלין אומר:"ריידרמון תשתמש בברק שחור!" הקרן של ריידרמון מתחילה לזהור באור שחור וקרן ברק שחורה נורת אל פלאוויזרדמון.
[spoiler]
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090320020050/digimon/images/thumb/3/31/Raidramon_b.jpg/275px-Raidramon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler][/QUOTE]
אני אומר לפלאוויזארדמון" טוב תזוז במהרה וכך תתחמק מן הברק השחור של ריידרמון.לאחר מכן תשיב מלחמה נגד רידרמון במתקפת קסם אש.לאחר קסם האש שלך תשמש במתקפת פיצוץ אש.יאלה אני סומך עליך שתצליח להביס את ריידרמון בקלות"
-
אתה מנסה לסרוק את ארומון אך משהו חוסם אותך,הקול אומר לך:"אתה לא יכול לסרוק את דיג'ימונים שהדאטא שלהם שייך למישהו כבר" אגומון תוקע את ציפורניו בבטנו של ארומון שהופך להיות מידע דיגיטלי,הקול מעלים ארומון ומאפשר לכם ללכת,דיאנה אומרת לקול:"לא דיברנו על אחד עשר קרבות?" אבל הקול לא עונה לה,היא מסתכלת עליך במבט מוזר ואומרת לך:"כנראה אנחנו יכולים להמשיך".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאוויזרדמון משתמש במתקפת אש קסומה על הברק,שתי ההתקפות מתנגדות זו לזו,איכשהו פלאוויזרדמון מצליח להגביר את כוח האש שלו ולהשמיד את הברק להתקדם אל ריידרמון,אך בזכות המהירות הגבוהה שלו הוא מצליח להתחמק,ריידרמון מתקרב במהירות אל פלאוויזרדמון במטרה להתקיף אותו ישירות,הוא שולף את ניביו הארוכים ומסתער על פלאוויזרדמון.
-
[QUOTE]YellowFlash
אתה מנסה לסרוק את ארומון אך משהו חוסם אותך,הקול אומר לך:"אתה לא יכול לסרוק את דיג'ימונים שהדאטא שלהם שייך למישהו כבר" אגומון תוקע את ציפורניו בבטנו של ארומון שהופך להיות מידע דיגיטלי,הקול מעלים ארומון ומאפשר לכם ללכת,דיאנה אומרת לקול:"לא דיברנו על אחד עשר קרבות?" אבל הקול לא עונה לה,היא מסתכלת עליך במבט מוזר ואומרת לך:"כנראה אנחנו יכולים להמשיך".[/QUOTE]
"יאללה,בואי נזוז." אומר לדיאנה ואמשיך איתה לעבר תחנת הרכבת.
-
דיאנה נעצרת ואומרת:"איזה טיפשה אני!" היא מורידה את התיק שלה ומחפשת בו משהו,היא מוציאה פצצת זמן-חלל,היא לוחצת עליו ונפתח שער מעבר,שניכם עוברים בו ואתם מגיעים למקום שבו פגשתם את אחיה של דיאנה.
אתה שומע קול שאומר:"הצילו".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282247][B][U]YellowFlash[/U][/B]
דיאנה נעצרת ואומרת:"איזה טיפשה אני!" היא מורידה את התיק שלה ומחפשת בו משהו,היא מוציאה פצצת זמן-חלל,היא לוחצת עליו ונפתח שער מעבר,שניכם עוברים בו ואתם מגיעים למקום שבו פגשתם את אחיה של דיאנה.
אתה שומע קול שאומר:"הצילו".[/QUOTE]
"מה קורה שם?" אשאל את דיאנה ואלך לכיוון הקול.
-
אתם רצים לכיוון הקול,אתם רואים ילד קטן,בסביבות גיל שבע,מולו עומד דורומון שניביו חשופים,אגומון אומר לך:"הפעם לא צריך להשתמש במצב בוהק,מתקפה קטנה והוא מופל" דיאנה מסתכלת על הסביבה,היא אומרת לך:"אוקיי,אין אף בן אדם חוץ ממני,ממך ומהילד,אחרי שנביס את הדורומון הזה צריך למחוק את הזיכרון שלו".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282307][B][U]YellowFlash[/U][/B]
אתם רצים לכיוון הקול,אתם רואים ילד קטן,בסביבות גיל שבע,מולו עומד דורומון שניביו חשופים,אגומון אומר לך:"הפעם לא צריך להשתמש במצב בוהק,מתקפה קטנה והוא מופל" דיאנה מסתכלת על הסביבה,היא אומרת לך:"אוקיי,אין אף בן אדם חוץ ממני,ממך ומהילד,אחרי שנביס את הדורומון הזה צריך למחוק את הזיכרון שלו".[/QUOTE]
״טוב!״ אומר לדיאנה ולאחר מכן אפקוד על אגומון להשתמש בשאגת דרקון, בזמן שאסרוק את הדורומון.
-
אתה לוחץ על הכפתור הימני בדיג'יכלי שלך,אתה מחכה מספר שניות והדיג'יכלי מצפצף:"DoruData נסרק בהצלחה,נא להגיע ל-PC קרוב ולהוריד את הקובץ,אין עוד מקום פנוי לדאטות",כמו אות מוסכם,אחרי שהדיג'יכלי מסיים את דבריו אגומון מזנק על דורומון בשאגת דרקון LV2,דורומון משתמש בלהבה זהובה-כתומה שמתאזנת עם השאגה של אגומון,הילד הקטן בוכה מפחד,דיאנה מתקרבת אליו ומרגיעה אותו,אתה רואה אותה מוציאה מכיסה עט-מוחק,היא מכוונת אל הילד ומוחקת לו את כול הזיכרון שקשור לדיג'ימונים,היא מניחה אותו ליד בית שכנראה זה הבית של הילד,אגומון מצליח לחזק את השאגה שלו ולפגוע בדורומון,אך למרות זאת הוא נשאר בזירה.
[B]סרקת דורומון![/B]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282232]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאוויזרדמון משתמש במתקפת אש קסומה על הברק,שתי ההתקפות מתנגדות זו לזו,איכשהו פלאוויזרדמון מצליח להגביר את כוח האש שלו ולהשמיד את הברק להתקדם אל ריידרמון,אך בזכות המהירות הגבוהה שלו הוא מצליח להתחמק,ריידרמון מתקרב במהירות אל פלאוויזרדמון במטרה להתקיף אותו ישירות,הוא שולף את ניביו הארוכים ומסתער על פלאוויזרדמון.[/QUOTE]
אני אומר לפלאוויזארדמון" תשמש בשריט שלך כדי להתגונן מן הניבים החזקים שלו . לאחר שתעשה זאת תשמש במתקפת קסף אש. לאחר קסם האש שלך תשמש בפיצוץ אש חזק על ריידרמון"
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282311][B][U]YellowFlash[/U][/B]
אתה לוחץ על הכפתור הימני בדיג'יכלי שלך,אתה מחכה מספר שניות והדיג'יכלי מצפצף:"DoruData נסרק בהצלחה,נא להגיע ל-PC קרוב ולהוריד את הקובץ,אין עוד מקום פנוי לדאטות",כמו אות מוסכם,אחרי שהדיג'יכלי מסיים את דבריו אגומון מזנק על דורומון בשאגת דרקון LV2,דורומון משתמש בלהבה זהובה-כתומה שמתאזנת עם השאגה של אגומון,הילד הקטן בוכה מפחד,דיאנה מתקרבת אליו ומרגיעה אותו,אתה רואה אותה מוציאה מכיסה עט-מוחק,היא מכוונת אל הילד ומוחקת לו את כול הזיכרון שקשור לדיג'ימונים,היא מניחה אותו ליד בית שכנראה זה הבית של הילד,אגומון מצליח לחזק את השאגה שלו ולפגוע בדורומון,אך למרות זאת הוא נשאר בזירה.
[B]סרקת דורומון![/B][/QUOTE]
"קדימה אגומון-תשתמש בשאגת דרקון שוב!" אומר לאגומון.
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאוויזרדמון מצליח להדוף את ריידרמון בעזרת קסמי אש,אתה רואה סופת חול מתקדמת עליכם,אך באיזשהו שלב הסופה נהדפת,אתה רואה דיג'ימון סגול שהגוף שלו הוא כמו שריון עם דוקרנים בצווארון,עוקץ בקצה גופו וקרן אדומה על מצחו,שש זרועות ציד,שלוש בכול צד,זהו צ'ריסלימון,צ'ריסלימון אומר:"אנחנו שוב נפגשים!" אתה שומע את קולו של אמפמון שאומר:"לי,זה הקרמון שנגדו נלחמנו במשימה הראשונה שלנו!".
[spoiler]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110715030848/digimon/images/b/b4/Chrysalimon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
דורומון מתחמק מהמתקפות של אגומון,אתה רואה את הזעם בעיניו של אגומון,הוא שואג בחוזקה,אתה מרגיש גם אתה את הזעם על דורומון,אתה שומע את הקול של הדיג'יכלי שאומר:"דיג'יסול ברמה חדשה,אפשרות לפיתוח:גריימון,ג'יאו גריימון,נוממון".
-
[QUOTE]YellowFlash
דורומון מתחמק מהמתקפות של אגומון,אתה רואה את הזעם בעיניו של אגומון,הוא שואג בחוזקה,אתה מרגיש גם אתה את הזעם על דורומון,אתה שומע את הקול של הדיג'יכלי שאומר:"דיג'יסול ברמה חדשה,אפשרות לפיתוח:גריימון,ג'יאו גריימון,נוממון".[/QUOTE]
"תודה לאל!" אומר בשמחה רבה.לאחר מכן אבחר בפיתוח לגיאו-גריימון,ארים את הדיג'יכלי לעבר אגומון ואומר לו:"התפתח לגיאו גריימון!"
-
אתה בוחר באפשרות הג'יאו גריימון,אתה מרגיש פרץ של אנרגיה בתוכך,אך אחרי כמה שניות התחושה הזו נגמרת ואחריה באה חולשה ואיתה גם ג'יאו גריימון,דיאנה מרימה את אגרופה בגאווה ואומרת:"יש!עכשיו בצוות יש שני מצבים בוהקים עם אפשרות לאלופים!",ג'יאו גריימון שואג במטרה לתקוף את יריבו דורומון,אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דורומון ואחריה הוא הופך לדורוגמון,קרב בין שני אלופים.
[B]יש לך ג'יאו גריימון![/B]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282381][B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאוויזרדמון מצליח להדוף את ריידרמון בעזרת קסמי אש,אתה רואה סופת חול מתקדמת עליכם,אך באיזשהו שלב הסופה נהדפת,אתה רואה דיג'ימון סגול שהגוף שלו הוא כמו שריון עם דוקרנים בצווארון,עוקץ בקצה גופו וקרן אדומה על מצחו,שש זרועות ציד,שלוש בכול צד,זהו צ'ריסלימון,צ'ריסלימון אומר:"אנחנו שוב נפגשים!" אתה שומע את קולו של אמפמון שאומר:"לי,זה הקרמון שנגדו נלחמנו במשימה הראשונה שלנו!".
[spoiler]
[IMG]http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110715030848/digimon/images/b/b4/Chrysalimon_b.jpg[/IMG]
[/spoiler]
.[/QUOTE]
אני אומר לצ'ריסלימון" הי אתה לא רואה שאנחנו באמצה קרב פה? אל תפריע לי פה. אם אתה רוצה לנקום בי אז תנקום בי אחרי שאגמור תקרב שאני בו עכשיו מובן לך?"
אני אומר לפלאויזארדמון" תשמש שוב בקסמי אש על רידרמון"
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
צ'ריסלימון משתמש בזרועות שלו בשביל ללכוד את ריידרמון,הוא חונק אותו בחוזקה ואז הוא חוזר להיות מידע דיגיטלי ומגיע לדיג'יכלי שלך,צ'ריסלימון אומר לך:"קודם הנקמה של צ'ריסלימון!" אמפמון יוצא ואומר:"לי,תהפוך אותו לאייס דוימון,זה היה הקרב שלי מההתחלה" פלאוויזרדמון הולך שני צעדים אחורה,מסמן לאמפמון שהבמה שלו.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282477][B][U]YellowFlash[/U][/B]
אתה בוחר באפשרות הג'יאו גריימון,אתה מרגיש פרץ של אנרגיה בתוכך,אך אחרי כמה שניות התחושה הזו נגמרת ואחריה באה חולשה ואיתה גם ג'יאו גריימון,דיאנה מרימה את אגרופה בגאווה ואומרת:"יש!עכשיו בצוות יש שני מצבים בוהקים עם אפשרות לאלופים!",ג'יאו גריימון שואג במטרה לתקוף את יריבו דורומון,אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דורומון ואחריה הוא הופך לדורוגמון,קרב בין שני אלופים.
[B]יש לך ג'יאו גריימון![/B][/QUOTE]
"קדימה גיאו-גריימון!תשתמש בנהימת דרקון LV3 על דורוגמון!" אומר לגיאו גריימון 'הצלחתי,סוף סוף פיתחתי את אגומון!עכשיו אני ממש יותר חזק!' אחשוב לעצמי בשמחה.
-
ג'יאו גריימון משתמש בשאגת דרקון LV3 שמצליח להדוף את הלהבה הזהובה של דורוגמון,דורוגמון הופך להיות מידע דיגיטלי ומתפוגג באוויר,ג'יאו גריימון חוזר להיות אגומון,אתה מרגיש שאיבדת כוח רב,דיאנה שוב עוזרת לך לקום,היא אומרת לך:"כמו מצב בוהק,צריך אימונים,אם ממש בא לך למות תפתח את אגומון מצב בוהק לג'יאו גריימון מצב בוהק,זה ממש יגמור אותך".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282636][B][U]YellowFlash[/U][/B]
ג'יאו גריימון משתמש בשאגת דרקון LV3 שמצליח להדוף את הלהבה הזהובה של דורוגמון,דורוגמון הופך להיות מידע דיגיטלי ומתפוגג באוויר,ג'יאו גריימון חוזר להיות אגומון,אתה מרגיש שאיבדת כוח רב,דיאנה שוב עוזרת לך לקום,היא אומרת לך:"כמו מצב בוהק,צריך אימונים,אם ממש בא לך למות תפתח את אגומון מצב בוהק לג'יאו גריימון מצב בוהק,זה ממש יגמור אותך".[/QUOTE]
"אחרי שאני אפתח את אגומון לגיאו גריימון בלי להישפך,אני אשנה את גיאו גריימון לגיאו גריימון בוהק.." אומר לדיאנה "קדימה,בואי נלך חזרה למפקדה,אני צריך להוריד את הדורומון לדיג'יכלי שלי." ואלך עם דיאנה חזרה למפקדה.
-
דיאנה מחייכת ואומרת:"ואל תשכח את הטורניר,החצי גמר בינך ולבין דיוויס וביני לבין דאון,נלחמתי נגד דיוויס הרבה פעמים,נקודות התורפה שלו זה האגו שלו,ברגע שתגיד לו מילה טובה אחת,הוא מאבד ריכוז,אבל הקרמון שלו הוא באמת יריב קשוח,הוא לא מאבד ריכוז אף פעם,מכונת תקיפה מושלמת,אם תצליח לעלות לשלב הבא ואני לא,האח של דאון,דאסק זה נקודת התורפה שלו,תגיד לו שדאסק היה נלחם יותר טוב והוא מאבד שליטה,אם אני אנצח וגם אתה,טוב אני לא אספר לך מה נקודות התורפה שלי".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282760][B][U]YellowFlash[/U][/B]
דיאנה מחייכת ואומרת:"ואל תשכח את הטורניר,החצי גמר בינך ולבין דיוויס וביני לבין דאון,נלחמתי נגד דיוויס הרבה פעמים,נקודות התורפה שלו זה האגו שלו,ברגע שתגיד לו מילה טובה אחת,הוא מאבד ריכוז,אבל הקרמון שלו הוא באמת יריב קשוח,הוא לא מאבד ריכוז אף פעם,מכונת תקיפה מושלמת,אם תצליח לעלות לשלב הבא ואני לא,האח של דאון,דאסק זה נקודת התורפה שלו,תגיד לו שדאסק היה נלחם יותר טוב והוא מאבד שליטה,אם אני אנצח וגם אתה,טוב אני לא אספר לך מה נקודות התורפה שלי".[/QUOTE]
"שאלה-מותר להשתמש בהתפתחות בטורניר?" אשאל את דיאנה בזמן שאלך איתה למחשב.
-
אתה ודיאנה חוזרים ל-DATS ומגיעים למתחם המחשבים,בזמן שאתה מוריד את קובץ הדאטא של דורומון דיאנה אומרת לך:"אסור,טורנירי DATS הם של דיג'ימוני טריון בלבד,חוץ מטורנירים מיוחדים,אבל זה טורניר רגיל אז רק אגומון יכול,אבל אתה יכול להשתמש במצב בוהק".
חצי דקה אחרי שדיאנה מסיימת דבריה המחשב מצפצף ואומר:"שגיאה!אין אפשרות להשלים את הדאטא של דורומון".
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1283068][B][U]YellowFlash[/U][/B]
אתה ודיאנה חוזרים ל-DATS ומגיעים למתחם המחשבים,בזמן שאתה מוריד את קובץ הדאטא של דורומון דיאנה אומרת לך:"אסור,טורנירי DATS הם של דיג'ימוני טריון בלבד,חוץ מטורנירים מיוחדים,אבל זה טורניר רגיל אז רק אגומון יכול,אבל אתה יכול להשתמש במצב בוהק".
חצי דקה אחרי שדיאנה מסיימת דבריה המחשב מצפצף ואומר:"שגיאה!אין אפשרות להשלים את הדאטא של דורומון".[/QUOTE]
"מה?!למה אי אפשר להשלים את הסריקה?" אשאל את דיאנה.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1282632][B][U]Son Goku[/U][/B]
צ'ריסלימון משתמש בזרועות שלו בשביל ללכוד את ריידרמון,הוא חונק אותו בחוזקה ואז הוא חוזר להיות מידע דיגיטלי ומגיע לדיג'יכלי שלך,צ'ריסלימון אומר לך:"קודם הנקמה של צ'ריסלימון!" אמפמון יוצא ואומר:"לי,תהפוך אותו לאייס דוימון,זה היה הקרב שלי מההתחלה" פלאוויזרדמון הולך שני צעדים אחורה,מסמן לאמפמון שהבמה שלו.[/QUOTE]
סורי שלא הגבתי , התכונתי למתמטיקה
---------------------------------------
אני אומר לאמפמון " אין בעיה " .אני מפתח את אמפמון לאייס דוימון ואז אומר לו " קדימה שתמש סציפורן תער על צ'ריסזלימון. תראה לו עד כמה אתה התחזקת מהפעם האחרונה שנפגשתם ".
אני אומר לצ'ריזלימון" אתה לא תשיג נקמה!".
-
דיאנה אומרת לך:"לא יודעת,כנראה משהו בדאטא היה פגום או שההורדה נתקעה באמצע",אתה שומע את קול רובוטי שמגיע מין הרמקולים שאומר:"הסוכנים ריו,דיאנה,מלקום ודיוויס נא להגיע לזירה,ריו ודיוויס לזירה מספר אחת,דיאנה ומלקום לזירה מספר שתיים,כול מי שרוצה לצפות בקרב,זה הזמן",דיאנה מחייכת ואומרת:"בהצלחה".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
*בסדר
צ'ריסלימון משתמש בשתיים משש מזרועות הציד שלו בשביל ללכוד את אייס דוימון,אייס דוימון מצליח להתחמק מהראשונה אך השנייה פוגעת בו,אך גם צ'ריסלימון לא יוצא בלי פגע,ציפורניו החדות של אייס דוימון מצליחות לפגוע בו,צ'ריסלימון שואג:"הנקמה שלי היא לא בך!אלא בו!" הוא מצביע על קאלין,הוא מסתכל ואומר:"רצית לגלות מי אני" הוא לוחץ על הדיג'יכלי שלו והוא מוציא דמי דוימון,קאלין הוא הטמר מהצללים.
-
[QUOTE]YellowFlash
דיאנה אומרת לך:"לא יודעת,כנראה משהו בדאטא היה פגום או שההורדה נתקעה באמצע",אתה שומע את קול רובוטי שמגיע מין הרמקולים שאומר:"הסוכנים ריו,דיאנה,מלקום ודיוויס נא להגיע לזירה,ריו ודיוויס לזירה מספר אחת,דיאנה ומלקום לזירה מספר שתיים,כול מי שרוצה לצפות בקרב,זה הזמן",דיאנה מחייכת ואומרת:"בהצלחה".[/QUOTE]
"תודה.אני אזכור את הטיפים שלך.." אומר לדיאנה ואלך לזירה מספר אחת,לעבר הקרב נגד האלוף הנוכחי,דיוויס,נגד האלוף הבא-אני.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1283387][ואומרת:"בהצלחה".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
*בסדר
צ'ריסלימון משתמש בשתיים משש מזרועות הציד שלו בשביל ללכוד את אייס דוימון,אייס דוימון מצליח להתחמק מהראשונה אך השנייה פוגעת בו,אך גם צ'ריסלימון לא יוצא בלי פגע,ציפורניו החדות של אייס דוימון מצליחות לפגוע בו,צ'ריסלימון שואג:"הנקמה שלי היא לא בך!אלא בו!" הוא מצביע על קאלין,הוא מסתכל ואומר:"רצית לגלות מי אני" הוא לוחץ על הדיג'יכלי שלו והוא מוציא דמי דוימון,קאלין הוא הטמר מהצללים.[/QUOTE]
אני אומר לקאלין" או מגניב א תה הטמר מהצללים שפגשתי במשימה ה1 שלי"
אני אומר לצ'ריסלימון" הוא כולו שלך. אין לי שום טעם להילחם בך אם אתה רוצה נקמה על קאלין"
-
אתה מגיע לזירה מספר אחת,דיאנה מגיעה למספר שתיים,דיוויס מסתכל עליך במבט משועשע ומרושע,הדיג'יכלי שלו מוחזק בידו,אתה שומע את הקריין צועק:"הקרב בזירה מספר אחת-ריו ואגומון נגד דיוויס קרמון,בזירה מספר שתיים דיאנה ופלאמון נגד דאון וקרונומון",ארבעתכם משחררים מהדיג'יכלים שלכם את הדיג'ימונים שלכם,אגומון נראה חזק יותר מתמיד אחרי הפיתוח לגריימון,מולו עומד קרמון,דיוויס אומר:"המהלך הראשון שלך".
[B][U]Son Goku[/U][/B]
קאלין מחייך ואומר:"אמרתי לך שבסוף תדע,דיג'יסול!" מסביבו של דמי דוימון נוצרת ספרה אדומה ואז הוא הופך להיות דוימון,קאלין מוציא גם את ויימון שלו ומשתמש בדיג'יביצה של חברות,ספרה כחולה-שחורה נוצרת סביבו והוא הופך להיות ריידרמון,שני הדיג'ימונים נלחמים מול צ'ריסלימון אך לא מצליחים,אייס דוימון אומר לך:"אני לא יכול לעמוד בשקט בלי לעשות כלום,זה הקרב שלי!" הוא יוצא להתקפה ישירה על צ'ריסלימון,פלאוויזרדמון מסתכל עליך,מחכה לפקודה שלך.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1283856]
[B][U]Son Goku[/U][/B]
קאלין מחייך ואומר:"אמרתי לך שבסוף תדע,דיג'יסול!" מסביבו של דמי דוימון נוצרת ספרה אדומה ואז הוא הופך להיות דוימון,קאלין מוציא גם את ויימון שלו ומשתמש בדיג'יביצה של חברות,ספרה כחולה-שחורה נוצרת סביבו והוא הופך להיות ריידרמון,שני הדיג'ימונים נלחמים מול צ'ריסלימון אך לא מצליחים,אייס דוימון אומר לך:"אני לא יכול לעמוד בשקט בלי לעשות כלום,זה הקרב שלי!" הוא יוצא להתקפה ישירה על צ'ריסלימון,פלאוויזרדמון מסתכל עליך,מחכה לפקודה שלך.[/QUOTE]
אני אומר לפלאוויזארדמון" אם אתה רוצה להילחם ולהיכנס לקרב הזה,אתה מוזמן.לא היה אכפת לי שתלחם גם בקרב הזה העיקר שלא תפצע קשה ולא תמות " .אני אצפה בקרב שהולך לי נגד מול עיני
-
[QUOTE]YellowFlash
אתה מגיע לזירה מספר אחת,דיאנה מגיעה למספר שתיים,דיוויס מסתכל עליך במבט משועשע ומרושע,הדיג'יכלי שלו מוחזק בידו,אתה שומע את הקריין צועק:"הקרב בזירה מספר אחת-ריו ואגומון נגד דיוויס קרמון,בזירה מספר שתיים דיאנה ופלאמון נגד דאון וקרונומון",ארבעתכם משחררים מהדיג'יכלים שלכם את הדיג'ימונים שלכם,אגומון נראה חזק יותר מתמיד אחרי הפיתוח לגריימון,מולו עומד קרמון,דיוויס אומר:"המהלך הראשון שלך".[/QUOTE]
"אוקיי,דיוויס." אומר לדיוויס ולאחר מכן אומר לאגומון:"אגומון-השתמש בשאגת דרקון!"
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאווזירדמון מחייך ומוציא את השרביט שלו,הוא מכוון את ההתקפה שלו לפניו של צ'ריסלימון,הוא יורה צרור של להבות אדומות,ואחרי כמה יריות הוא יורה בצרור של להבות כחולות,שני הצרורות פוגעים ישירות בפנים של צ'ריסלימון שלא מצליח להתגונן,הפנים הכחולות של צ'ריסלימון הופכות להיות אדומות,כנראה מזעם או מכיווה,שש זרועות הציד מנסות להגן על הפנים מעוד התקפה,וזה הזמן של ריידרמון,הוא משתמש במתקפת ברק שחור על בטנו של צ'ריסלימון,אייס דוימון ודוימון משלבים את הכוחות שלהם ויורים שד חצי שחור חצי כחול-תכלת שפוגע בצ'ריסלימון בפנים ומביס אותו,ריידרמון חוזר לויימון,דוימון לדמי דוימון,אייס דוימון לאמפמון ופלאוויזרדמון לוורמון,כול הארבעה שוכבים מעולפים על האדמה,חלשים אחרי הקרב,אתה רואה במקוםן שבו עמד צ'ריסלימון,שוכב קרמון,עדיין ער,מנסה לקום אך לא מצליח.
אגומון משתמש בשאגת דרקון LV2 [רק לגריימון יש אפשרות ל-LV3] הלהבה האדומה הבוהקת מקיפה את קרמון של דיוויס,אך לא פוגעת בו,אתה לא מבין למה,אתה רואה את שתי ידיו של קרמון פרוסות לצדדים,כנראה הוא משתמש במגן כולשהו,אחרי כמה דקות של מאמצים רבים,אגומון לא מצליח לעבור את המגן והלהבה נפסקת,קרמון פותח את פיו ויורה שלושה כדורים שחורים-סגולים מסוכנים לעברו של אגומון.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284143][B][U]Son Goku[/U][/B]
פלאווזירדמון מחייך ומוציא את השרביט שלו,הוא מכוון את ההתקפה שלו לפניו של צ'ריסלימון,הוא יורה צרור של להבות אדומות,ואחרי כמה יריות הוא יורה בצרור של להבות כחולות,שני הצרורות פוגעים ישירות בפנים של צ'ריסלימון שלא מצליח להתגונן,הפנים הכחולות של צ'ריסלימון הופכות להיות אדומות,כנראה מזעם או מכיווה,שש זרועות הציד מנסות להגן על הפנים מעוד התקפה,וזה הזמן של ריידרמון,הוא משתמש במתקפת ברק שחור על בטנו של צ'ריסלימון,אייס דוימון ודוימון משלבים את הכוחות שלהם ויורים שד חצי שחור חצי כחול-תכלת שפוגע בצ'ריסלימון בפנים ומביס אותו,ריידרמון חוזר לויימון,דוימון לדמי דוימון,אייס דוימון לאמפמון ופלאוויזרדמון לוורמון,כול הארבעה שוכבים מעולפים על האדמה,חלשים אחרי הקרב,אתה רואה במקוםן שבו עמד צ'ריסלימון,שוכב קרמון,עדיין ער,מנסה לקום אך לא מצליח.
[B][U]YellowFlash[/U][/[/QUOTE]
אני ניגש אל קרמון ומלטף את ראשו שלא ירגיש מאוים ואז אומר לו" קרמון מה דעתך להצטרף לצוות שלי?.אני רוצה דיג'ימון חזק כמוך שהיה לי בצוות ". אני אסרוק את קרמון עם הדיג'סייב שלי
-
[B][U]Son Goku[/U][/B]
אתה מלטף בראשו של קרמון,הוא מגרגר טיפה ואומר לך:"בסדר,שום בעיה" הוא הופך להיות מידע דיגיטלי שנכנס לתוך הדיג'יכלי,קאלין אומר לך:"בניגוד לכדור הארץ,בעולם הדיגיטלי אתה לא יכול לסרוק דיג'ימונים אלא רק לקבל אותם,ורק אם הדיג'ימון רוצה בכך אתה מקבל אותו.
אמפמון מתעורר ואומר מבולבל:"איפה צ'ריסלימון?".
[B]יש לך קרמון![/B]
-
[QUOTE]YellowFlash
אגומון משתמש בשאגת דרקון LV2 [רק לגריימון יש אפשרות ל-LV3] הלהבה האדומה הבוהקת מקיפה את קרמון של דיוויס,אך לא פוגעת בו,אתה לא מבין למה,אתה רואה את שתי ידיו של קרמון פרוסות לצדדים,כנראה הוא משתמש במגן כולשהו,אחרי כמה דקות של מאמצים רבים,אגומון לא מצליח לעבור את המגן והלהבה נפסקת,קרמון פותח את פיו ויורה שלושה כדורים שחורים-סגולים מסוכנים לעברו של אגומון.[/QUOTE]
"מהלך יפה דיוויס,עכשיו אני אנסה משהו שכמובן לא ישתווה למהלכים שלך." אומר לדיוויס בכוונה להחליש אותו.לאחר מכן אומר לאגומון:"אגומון-תקפוץ באוויר ותשתמש בנשימת פלפל!"
-
*מזל טוב,פתחת את ע''מ 30 אתה מקבל את אחד משלושת אלה:קורומון,דמי ויימון או ג'יג'ימון [זה של גולימון].
אגומון מזנק לאוויר,ומתחמק משלושת הכדורים,אגומון יורה כדור אש בגודל בינוני בעזרת התקפת 'נשימת פלפל' שלו,אך קרמון הודף אותה בעזרת היד הימנית שלו,הוא יורה לאוויר סוג של גל הדף שמפיל את אגומון שלך,הוא נוחת על הרגליים אבל בקושי,דיוויס אומר:"בוא נעלה את הרמה!דיג'יסול,אנרגיה טהורה!" אתה רואה את הדיג'יסול של דיוויס מקיפה אותו,זו הילה שחורה-סגולה-כחולה מוזרה מאוד,שעוברת אל הדיג'יכלי,אתה רואה שקרמון מתחזק,דיוויס אומר:"טריק נחמד,יותר חזק ממצב בוהק",הוא אומר את זה בחיוך לעגני ומרושע,הוא יודע על המצב הבוהק של אגומון.
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1284225][B][U]YellowFlash[/U][/B]
*מזל טוב,פתחת את ע''מ 30 אתה מקבל את אחד משלושת אלה:קורומון,דמי ויימון או ג'יג'ימון [זה של גולימון].
אגומון מזנק לאוויר,ומתחמק משלושת הכדורים,אגומון יורה כדור אש בגודל בינוני בעזרת התקפת 'נשימת פלפל' שלו,אך קרמון הודף אותה בעזרת היד הימנית שלו,הוא יורה לאוויר סוג של גל הדף שמפיל את אגומון שלך,הוא נוחת על הרגליים אבל בקושי,דיוויס אומר:"בוא נעלה את הרמה!דיג'יסול,אנרגיה טהורה!" אתה רואה את הדיג'יסול של דיוויס מקיפה אותו,זו הילה שחורה-סגולה-כחולה מוזרה מאוד,שעוברת אל הדיג'יכלי,אתה רואה שקרמון מתחזק,דיוויס אומר:"טריק נחמד,יותר חזק ממצב בוהק",הוא אומר את זה בחיוך לעגני ומרושע,הוא יודע על המצב הבוהק של אגומון.[/QUOTE]
"אז אני מבין שאתה יודע על הטריקים שלי.." אומר לדיוויס ולאחר מכן לאגומון"טוב,הינה זה בא!אגומון-מצב בוהק!".לאחר מכן ארים את הדיג'יכלי שלי לכיוון אגומון ואהפוך אותו למצב בוהק.
-
*תגיד לי את מי אתה רוצה.
אתה משתמש בדיג'יסול מצב בוהק,אגומון מתחזק ואומר:"אני מוכן" הוא משתמש ב'נשימת פלפל בוהקת' שמתקדמת במהירות מפחידה אל קרמון שמצליח להדוף את ההתקפה אל הרצפה,ברצפה נוצר מכתש קטן בעומק של 20 ס''מ,דיוויס אומר לך:"לא רק שאני מכיר את הטריקים שלך,אני זה שחיבל לך בדורומון" הוא צוחק צחוק מרושע ומפחיד,הוא מסביר:"שלחתי את קרמון למחשב של קינן אחרי שהלכתם איתו,צפיתי בכם דרך הדיג'יכלי שלי בהכול,אחרי זה הוא היה בדיג'יכלי שלך,ואפילו לא ידעת,איבדתי קשר שנעלמתם,אבל לפי מה שהבנתי היית בעולם הדיגיטלי באזור החולות ונלחמת נגד דפוטימונים וסופר סטארמון,כשחזרתם ראיתי את אגומון הופך לגריימון,וכשסרקת את דורומון,אמרתי לקרמון למחוק חלק קטן מהדאטא ככה שרק 99.99% יהיו בדיג'יכלי,אבל זה היה אחרי שהקובץ הושלם,ככה שלא יכולת לדעת,אחרי שחיברת את הדיג'יכלי למחשב,קרמון חזר אליי,לא התכוננתי לקרב בעזרת אימונים,אלא בעזרת ריגול והרס היריב".