-
[QUOTE=Kayoger;1291092][[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]איקו:[/B][/U]
את עולה לבמה וזורקת את הפוכדור של סוולו ונותנת לו את ההוראות לשלב הראשון.
סוולו משתמש בצוות כפול ויוצר שני שורות מקבילות של עצמו,מיד לאחר מכן הוא משתמש באס אווירי כמו כל השיכפולים שלו וזה נראה מחזה מדהים לעין שמרתק את השופטים!
מיד לאחר מכן הוא משתמש במכת כנף וכל השיכפולים מתפיצצים ויצרים הצון ניצוצות וסוולו חוזר ונעמד על כתפיך.
"זה היה יוצא מן הכלל!" אומר ראש ארגון חברי הפוקימונים.
"מחזה מדהים,איזו שליטה במתקפות" אומר אחראי התחרות.
"בחיים שלי לא ראיתי כזו יכולת של פוקימון מעופף!" אומרת האחות ג'וי.
אתה יורדת לחדר ההמתנה ומחכה לתוצאות.
~לאחר סיום השלב הראשון~
את מביטה במסך כדי לראות מי עלה ונדהמת לראות שאת ברשימה,את מחכה להגרלה ומולך בתחרות יוצאת ילדה ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer01.png[/IMG][COLOR=DarkOrchid]).
את עולה לבמה ומולך נעמדת הילדה שהוגרלה מולך "שלום לך!" היא אומרת "קוראים לי מאי!"
"צא עכשיו בלייזיקן!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון גדול מאוד! ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/257.gif[/IMG][COLOR=DarkOrchid])
מה תעשי?[/COLOR]
אני אוהבת את מאי!
''שלום גם לך! אני איקו' אציג את עצמי לפני מאי, ''סוולו צא!'' אומר ואוציא את סוולו מן הפוקדור שלו, ''סוולו, תשתמש בצוות כפול ואז אס אווירי!, עם בלייזיקן יתקיף תן לשיכפולים לספוג את המכה ועוף לאור הניצוצות אשר יצאו'' הורה לסוולו
-
כינוי בפורום: DoR_RoD
שם במשחק: ג'וני בארן Joney Burn
תמונה: [IMG]http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/218/8/5/Arena_Bad_Guys___The_Boss_by_Meishali.png[/IMG]
רקע: ג'וני נולד במחוז קנטו למשפחה של אב, אם ואח גדול בשם לני. לאמו של ג'וני לא הייתה עבודה והיא נשארה כל היום בבית, בעוד שאביו היה חייל של צוות רוקט, אך הוא הסתיר זאת ממשפחתו. אחיו של ג'וני, לני גדול ממנו בעשר שנים, כך שכיום הוא בן 25, לקראת סוף מסע הפוקימונים שלו. ג'וני נקשר הכי הרבה לאביו מבין בני משפחתו, ואת רוב זמנו בילה אתו. כשהגיע ג'וני לגיל 5, לני היה בן 15 והיה באמצע מסע הפוקימונים שלו,מה שלא כל כך עניין את ג'וני עד שהודיעו לאחיו כי הוא יכול להצטרף למחתרת מיוחדת שמטרותיה נגד צוות רוקט. כמובן שאחיו של ג'וני הסכים, אך ג'וני שם לב שאביו לא אוהב את הרעיון והחליט ללכת אחריו ולהיות נגד הרעיון הזה. לאמו של ג'וני לא הייתה ברירה, אלא ללכת עם בעלה ובעקבות זאת הרחיקו בני המשפחה את לני מביתם ועברו דירה למחוז רוקט החדש. כאשר הגיע לגיל 13, יכול היה ג'וני לצאת כבר למסעו, התייעץ עם אביו ולבסוף החליט להמשיך ללמוד עד גיל 15, כדי לצבור עוד ידע לפני המסע. כשג'וני היה כבר בן 14, יום לפני יום הולדתו ה-15, יצא אביו ל"טיול", כמו שאמר לג'וני. כמובן שה"טיול" הזה היה בעצם משלחת של צוות רוקט לעצור משלחת של המחתרת שהסתננה למחוז רוקט. אביו של ג'וני הרגיש לא בנוח בקשר למשלחת הפשוטה הזאת, והחליט לכתוב מכתב בו הוא מסביר על כל הסיפור שלו. הוא נתן את המכתב לג'וני ואמר לו שישמור לו את המכתב עד שיחזור ושלא יציץ. אביו של ג'וני יצא למקום בו נמצאה המשלחת של המחתרת, שם גילה כי האדם שנשלח לחסל חיילים בכירים הוא לא אחר מאשר בנו, לני.לני לא הסתכל בכלל ומיד ציווה על פיקאצ'ו שהיה שלו לתקוף במכת ברק את אביו. כאשר ראה מה עשה, ברח לני מהמחוז אך לא שם לב שמרגל של צוות רוקט צילם את פניו. אותו מרגל הביא את התמונה לאמו של ג'וני, כי הכיר את אביו. כאשר הסביר המרגל את המאורע והראה את התמונה של המחסל לאמו של ג'וני, התחילה לבכות ורצה לחדרה כדי להרגע. ג'וני שם לב למתרחש, הלך למרגל ושאל מה קרה. כאשר הבין ג'וני כי אחיו הגדול רצח את אביו, לקח את המכתב שהביא לו אביו ומהמכתב הבין למה קרה הדבר. החליט ג'וני שכמו בכל חייו, גם הפעם יישאר בצד אביו ויצטרף לצוות רוקט ונשבע לנקום באחיו הגדול, לני.
צד:צוות רוקט
פוקימון התחלתי: טוטודייל
פוקימונים:
שותף/שותפה: אין
חפצים: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG] פוקדורים,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem213.png[/IMG] פוקידע,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem199.png[/IMG] חכה טובה, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem208.png[/IMG]אוכל לכל המסע,[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem196.png[/IMG] 5000$,[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Bag_Vs._Recorder_Sprite.png[/IMG]מכשיר קשר לצוות
תגים:
משימות:
בקשות/הערות: אם תרצה, יש לי ספרייטים מעולים בשבילך של ג'סי וג'יימס ושל פרסיאן עם תלבושת של צוות רוקט. שלח לי ה"פ אם אתה מעוניין.
-
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]1.נגמר האיוונט
2.מה אני יכולתי להגיב?אתה הורג אותי בחוסר השקעה,זו אזהרה אחרונה לפני שאני מוציא אותך מהמשחק,זה לא יכול להמשך ככה
-------------------------------------------------------------------------------------
אתה מגיע למרכז הפוקימונים בעיר סטומפ ומגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים.
~לאחר כמה דקות~
"הנה הפוקימונים שלך מרקוס" אומר תהאחות ג'וי ומגישה לך את הפוכדורים חזרה.
אתה יוצא מהמרכז ורואה עולם שלם של פעילויות:
אולם קרבות,קניון גדול,מכון.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][U][B]מקס:
[/B][/U]קווילבה משתחרר ממכת הברק של מריפ ומתחיל להתחמק מהמכות שלו בקפיצות.
"מריל תשתמש בדחיפה!" אומרת גלי ושמריפ מתקרב לקווילבה התכנית שלך יוצאת לפועל!
קווילבה משגר מתשקפת עמוד אש עוצמתית מתווך אפס על מריפ וגורם לו לנזק גדול, מיד לאחר מכן הוא משתמש בלהביור וגורם לעוד כמות נזק גבוה ולסיום הגדול הוא משתמש בגחלת ומשגר מפיו גיצי אש שפוגעים במריפ ופיצוץ גדול המלווה בעשן מחסה את הזירה.
העשן מתפזר ואתה רואה את קווילבה עומד לעומת מריפ.
~מריפ מעולף~
"מריפ לא יכול להלחם יותר,קווילבה מנצח!" מכריזה השופטת.
"אוקיי חזור מריפ!" אומרת גלי ומחזירה את מריפ "צא עכשיו ראיצ'ו!" היא מוסיפה ומהםוכדור שלה יוצא פוקימון כתום בגודל בינוני ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/026.gif[/IMG][COLOR=DarkOrange]).
"ראיצ'ו תשתמש במכת ברק!".
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]איקו:
[/B][/U]יפה לך
-------------
סוולו יוצא מהר מהפוכדור ומשתמש בצוות כפול.
"תשתמש עכשיו באס אווירי!" את אומרת לסוולו שמתקרב במהירות לעבר בלייזיקן.
"חכה עוד קצת!" אומרת מאי ובלייזיקן ממתין בלי תנועה עד שסוולו מגיע אליו "עכשיו!" אומרת מאי ובלייזיקן מתחמק מהמכה "תשתמש בסחרור להבה!" מאי אומרת וסוולו נפגע מסחרור להבה מדהים שיוצא מבלייזיקן של מאי ואת מאבדת המון נקודות.
מה תעשי?[/COLOR]
[U][B]ג'וני:
[/B][/U]רשום,תגיב להתחלה
-
[QUOTE=Kayoger;1291158][COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]1.נגמר האיוונט
2.מה אני יכולתי להגיב?אתה הורג אותי בחוסר השקעה,זו אזהרה אחרונה לפני שאני מוציא אותך מהמשחק,זה לא יכול להמשך ככה
-------------------------------------------------------------------------------------
אתה מגיע למרכז הפוקימונים בעיר סטומפ ומגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים.
~לאחר כמה דקות~
"הנה הפוקימונים שלך מרקוס" אומר תהאחות ג'וי ומגישה לך את הפוכדורים חזרה.
אתה יוצא מהמרכז ורואה עולם שלם של פעילויות:
אולם קרבות,קניון גדול,מכון.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]קווילבה משתחרר ממכת הברק של מריפ ומתחיל להתחמק מהמכות שלו בקפיצות.
קווילבה משגר מתשקפת עמוד אש עוצמתית מתווך אפס על מריפ וגורם לו לנזק גדול, מיד לאחר מכן הוא משתמש בלהביור וגורם לעוד כמות נזק גבוה ולסיום הגדול הוא משתמש בגחלת ומשגר מפיו גיצי אש שפוגעים במריפ ופיצוץ גדול המלווה בעשן מחסה את הזירה.
~מריפ מעולף~
"אוקיי חזור מריפ!" אומרת גלי ומחזירה את מריפ "צא עכשיו ראיצ'ו!" היא מוסיפה ומהםוכדור שלה יוצא פוקימון כתום בגודל בינוני ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/026.gif[/IMG][COLOR=DarkOrange]).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]איקו:
[/B][/U]יפה לך
-------------
"חכה עוד קצת!" אומרת מאי ובלייזיקן ממתין בלי תנועה עד שסוולו מגיע אליו "עכשיו!" אומרת מאי ובלייזיקן מתחמק מהמכה "תשתמש בסחרור להבה!" מאי אומרת וסוולו נפגע מסחרור להבה מדהים שיוצא מבלייזיקן של מאי ואת מאבדת המון נקודות.
מה תעשי?[/COLOR]
[U][B]ג'וני:
[/B][/U]רשום,תגיב להתחלה[/QUOTE]
אומר בששמחה "וואו זה מדהים לא חשבתי שאי פעם אגיע למבחר כזה בעיר אחת ולשישייה מדהימה כזאת כשחלמתי לצאת למסע" ואוצי את כל הפוקימונים שלי ואומר להם "אתם שישייה נהדרת ואם הייתי צריך לבחור להחליף אחד מכם לא הייתי מסוגל" ואז אלך למכון בשמחה ובתקווה למשימה חדשה בצוות.
(זה בסדר?)
-
[quote]מקס:
קווילבה משתחרר ממכת הברק של מריפ ומתחיל להתחמק מהמכות שלו בקפיצות.
~מריפ מעולף~
"אוקיי חזור מריפ!" אומרת גלי ומחזירה את מריפ "צא עכשיו ראיצ'ו!" היא מוסיפה ומהםוכדור שלה יוצא פוקימון כתום בגודל בינוני ().
מה תעשה?[/quote]
"תשתמש במגדל אש" אומר לקוליבה, ואחרי שראיצו ישתמש במכת הברק אומר ול בזריזות "תוציא להביור וגחלת בו זמנית!"
-
[u][b]איקו:
[/b][/u]יפה לך
-------------
מה תעשי?[/color]
''לא קרה כלום סוולו!'' אצעק לסוולו בעידוד, 'אני מאמינה בך, תשתמש בפיקוס אנרגיה ואז תשתמש בכנף ברזל, לא נורא עם תפספס זו רק הפעם הראשונה שלך אני מאמינה שאתה יכול! אל תיכנע לא משנה כמה המצב נראה בלתי אפשרי!'' אומר לסוולו, אביט בוא בנחישות רבה בתקווה להצליח בקרב זה, מפני שזה הראשון של סוולו בתחרות
-
[QUOTE=Kayoger;1290494][COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]"התחרות נמצאת ליד המכון בבניין גדול" אומרת לך האחות ג'וי.
את מתקדם ורואה את הילד שניסה להכנס לפנייך למכון סוף סוף נכנס אליו וממשיכה להתקדם.
את נכנס לתחרות הסרט ונרשמת בדלפק:
[U][B]שם המתאמת:
הפוקימון הנבחר:
[/B][/U]מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
[U][B]מקס:
[/B][/U]אתה פוקד על גליגר להשתמש ברעידת אדמה נוסף אך המהירות המדימה של פיצ'ו מקדימה אותך וגליגר נפגע מזנב ההברזל של פיצ'ו "עכשיו פפיצ'ו שוב פעם זנב ברזל!" אומר גלי ופיצ'ו שלה שוב פעם מתקרב לגיגר עם מתקפת זנב ברזל.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]
[U][B]ששון:
[/B][/U]לאחר שסיימת לערוך את ההיכרות והגשת את הפוקימונים לטיפול אתה הולך לכיוון המכון.
בכניסה לכון אתה רואה את אותה ילדה בעלת שיער כחול שנכנסה שנייה לפנייך למכון ונכנס.
אתה רואה זירה מלאת מים ואת איריס מנהיגת המכון.([/COLOR][COLOR=darkslategray][I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtrex005.png[/IMG])[/I][/COLOR]
[COLOR=DarkRed]"אוקיי אז אתה המאתגר שלי היום" היא אומרת בגיחוך "צא עכשיו מריל!" היא מוסיפה ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון מים קטן ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/183.gif[/IMG][COLOR=DarkRed]).
"תורך!" אומרת איריס.
מה תעשה?
[U][B][COLOR=Blue]מרקוס:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=Blue]אתה מתקדם לפוקימונים ולפני שאתה מספיק לשאול משהו סוואדל יותא מהפוכדור שלו וניכר לראות שהוא מעוניין להלחם כבר!
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"היום?" אני שואל ומצחקק, "נלחמת מול איזה מאה קודם... צא, מיאו!". אני משליך את מיאו יחד עם אסטרטגיה מיוחדת- להשאיר את כוח השיגור שלו כסוד שיפתיע את היריב מאוחר יותר. "כפת זעם!".
-
[QUOTE=Kayoger;1290480]
[COLOR=YellowGreen]
[U]דרן:
[/U][/COLOR][/B][COLOR=YellowGreen]לאחר שאתה מבקר במרכז הפוקימונים אתה נגש למתחם הקרבות ומדבר עם האחראי.
"יש שם זירה של פוקימוני אבן ומאמן שמחכה להלחם".
אתה ניגש למאמן [/COLOR][COLOR=YellowGreen]([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer47.png[/IMG][COLOR=YellowGreen]) ומבקש קרב.
"אין בעיה,זה יהיה קרב שניים על שניים!" הוא אומר.
"צאו אוניקס וג'יודוד!" ומהוכדורים יוצאים פוקימוני אבן ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/095.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/074.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen])
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
באדו ואת סידוט, ואגיד לסידוט להשתמש בעלי תער על אוניקס, ולבאדו להשתמש בהצלפת גפן על ג'ודוד.
ואני אסתכל על הקרב ואקווה לנצח, בזמן שאמעק להם דברי עידוד ותמיכה.
-
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]כן יותר טוב,אבל אתה יכול למצוא דברים לעשות חוץ מלדבר עם הפוקימונים שלך ושאני נותן לך.
--------------------------------------------------------------------------
אתה מתקדם למכון ונכנס לאזור הקהל.
אתה רואה קרב בין קווילבה לראיצ'ו ומסתקרן מהכוחות של שניהם.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]מגדל האש ומכת הברק נפגשים ויוצרים פיצוץ גדול ומכסים את כל הזירה בעשן ולכן קווילבה לא משתמש בעוד מתקפות בגלל שהוא לא מצליח לראות.
"עכשיו אתה שלי!" אומרת גלי "ראיצ'ו תשתמש במכת חול לעיניים של קווילבה!",
אתה רואה פתאום את ראיצ'ו צץ משום מקום וזורק חול לעיניים של קווילבה המופתע.
"עכשיו תשתמש בחבטת גוף!" גלי מוסיפה וראיצ'ו קופץ באוויר ונוחת עם כל משקלו על קווילבה שלא ידע מאיפה זה בא.
~קווילבה מעולף~
"קווילבה אינו מסוגל להלחם,ראיצ'ו מנצח!" אומרת השופטת.
"זהו הקרב האחרון" אומרת גלי.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid][U][B]איקו:
[/B][/U]סוולו מתקרב לבלייזיקן עם כנף ברזל עוצמתית "עכשיו בלייזיקן תשתמש בבעיטת להבה!" אומרת מאי ובעיטת הלהבה של בלייזיקן עוצרת את המכה של סוולו ויוצרת ניצוצות אש יפים שגורמים לבלייזיקן להראות יפה ואת מאבדת עוד נקודות.
~תם הזמן~
"ונגמר הזמן חברים!" אומרת הקריינית "והמנצחת היא...." הקריינית יוצרת מטח "מאי מהעיר פטרבורג!"
~לאחר סיום התחרות~
"מאי היא הזוכה בסרט של העיר אוקימואה" אומרת הקריינית "זהו הסרט החמישי שלה כבר!"
~לאחר מסיבת הסיום~
"היה קרב מדהים" את שומעת קול מאחורה ורואה את מאי מתקרב "רק שתדעי שמהיום אני באה לראות כל תחרות שתשתתפי בה!" היא אומרת וזיו גם מגיע "נתראה בתחרות הבאה!" אומרת מאי והולכת.
"היה קרב טוב,תצליחי יותר בפעם הבאה!" אומר לך זיו בעידוד.
מה תעשי?
[U][B][COLOR=DarkRed]ששון:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]מיאו יוצא במתקפת כפות זעם אך שנייה לפני שהוא מגיע למריל אתה שומע את איריס "תשתמש באקדח מים!" ומריל משתמש באקדח מים מתווך אפס כדי לפגוע בעוצמה חזקה יותר במיאו.
"עכשיו עוד פעם אקדח מים מריל שלי!" איריס אומרת וסילון מים מתקרב לעבר מיאו.
מה תעשה?
[U][B][COLOR=YellowGreen]דרן:
[/COLOR][/B][/U][COLOR=YellowGreen]באדו וסידוט יוצאים בלהט מהפוכדורים שלהם לקרב הקרב.
"סידוט תשתמש בעלי תער על אוניקס,באדו תשתמש בהצלפת גפן על ג'יודוד" אתה אומר ועלי תער של סידוט עפים לעבר אוניקס והגפנים של באדו לעבר ג'יודוד.
"עכשיו אוניקס תשתמש בחפירה,ג'יודוד תעקוב אחריו!" אומר המאמן ואוניקס וגם ג'יודוד מצליחים להתחמק מהמכות.
"עכשיו צא אוניקס בחניקה,ג'יודוד תשתמש בדחיפה!" אתה שומע את המאמן שלהם ורואה שבאדו נלכד על ידי אוניקס בחניקה וסידוט עף באוויר מהדחיפה של ג'יודוד.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR=Olive][B][U]התחלה:[/U][/B]
השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"
מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
"שמי הוא ג'וני בארן, באתי לקחת את הפוקימון אתו אתחיל." אומר בביטחון מלא ואעמוד זקוף עם מבט רציני היישר אל עיניו של הפרופסור.
-
[quote]מקס:
מגדל האש ומכת הברק נפגשים ויוצרים פיצוץ גדול ומכסים את כל הזירה בעשן ולכן קווילבה לא משתמש בעוד מתקפות בגלל שהוא לא מצליח לראות.
"עכשיו תשתמש בחבטת גוף!" גלי מוסיפה וראיצ'ו קופץ באוויר ונוחת עם כל משקלו על קווילבה שלא ידע מאיפה זה בא.
~קווילבה מעולף~
מה תעשה?[/quote]
"הראיצו הזה טוב" אומר בקול רם בטעות אכסה עם ידי את הפה ואזרוק את הפוקדור של ונפיד "צא ונפיד" אומר "תשתמש בירית חוט על ראיצו,כדי שלא יוכל לזוז,תקרב אליו ותשתמש בעוקץ רעל ואז בנשיכת חרק!" אומר לונפיד
-
[/B][/U]סוולו מתקרב לבלייזיקן עם כנף ברזל עוצמתית "עכשיו בלייזיקן תשתמש בבעיטת להבה!" אומרת מאי ובעיטת הלהבה של בלייזיקן עוצרת את המכה של סוולו ויוצרת ניצוצות אש יפים שגורמים לבלייזיקן להראות יפה ואת מאבדת עוד נקודות.
~תם הזמן~
"ונגמר הזמן חברים!" אומרת הקריינית "והמנצחת היא...." הקריינית יוצרת מטח "מאי מהעיר פטרבורג!"
~לאחר סיום התחרות~
~לאחר מסיבת הסיום~
"היה קרב מדהים" את שומעת קול מאחורה ורואה את מאי מתקרב "רק שתדעי שמהיום אני באה לראות כל תחרות שתשתתפי בה!" היא אומרת וזיו גם מגיע "נתראה בתחרות הבאה!" אומרת מאי והולכת.
מה תעשי?
''אומ................................קצת שחכתי את הוראות המשימה של איריס, ואני ממש לא סומכת על הזיכרו ןשללך זיו'' אומר לזיו בחיוך, ''בוא נחזור למכון, עם יש שם קרב מקסימום נצא החוצה להתאמן קצת(מוחעחעחעחעחעח אוהדXD), אלך למכון ואבדוק עם הוא פנוי, עם כה-אשאל את איריס שוב את פרטי המשימה, עם לא-אצא מחוץ למכון ואתאמן לידו עם איווי על כדור צל
-
[QUOTE=Kayoger;1291242]
[/COLOR][/B][/U][COLOR=YellowGreen]באדו וסידוט יוצאים בלהט מהפוכדורים שלהם לקרב הקרב.
"סידוט תשתמש בעלי תער על אוניקס,באדו תשתמש בהצלפת גפן על ג'יודוד" אתה אומר ועלי תער של סידוט עפים לעבר אוניקס והגפנים של באדו לעבר ג'יודוד.
"עכשיו אוניקס תשתמש בחפירה,ג'יודוד תעקוב אחריו!" אומר המאמן ואוניקס וגם ג'יודוד מצליחים להתחמק מהמכות.
"עכשיו צא אוניקס בחניקה,ג'יודוד תשתמש בדחיפה!" אתה שומע את המאמן שלהם ורואה שבאדו נלכד על ידי אוניקס בחניקה וסידוט עף באוויר מהדחיפה של ג'יודוד.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"סידוט תשתמש בעוצמת הטבע בעוצמה הכי חזקה על אוניקס כדי לשחרר את באדו, ואז באדו, תשתמש בהצלפת גפן על ג'יודוד!" אני צועק להם, בזמן שאני צועק להם עוד דברי עידוד ותמיכה...
-
[QUOTE=Kayoger;1291242][COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]כן יותר טוב,אבל אתה יכול למצוא דברים לעשות חוץ מלדבר עם הפוקימונים שלך ושאני נותן לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]מגדל האש ומכת הברק נפגשים ויוצרים פיצוץ גדול ומכסים את כל הזירה בעשן ולכן קווילבה לא משתמש בעוד מתקפות בגלל שהוא לא מצליח לראות.
~קווילבה מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
~תם הזמן~
~לאחר סיום התחרות~
~לאחר מסיבת הסיום~
מה תעשי?
[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]מיאו יוצא במתקפת כפות זעם אך שנייה לפני שהוא מגיע למריל אתה שומע את איריס "תשתמש באקדח מים!" ומריל משתמש באקדח מים מתווך אפס כדי לפגוע בעוצמה חזקה יותר במיאו.
מה תעשה?
מה תעשה?
"תזנק למעלה כדי להתחמק, ואז תנחת על מריל עם כפות זעם!" אני קורא למיאו.
-
[QUOTE=Kayoger;1291092][COLOR=Blue][U][B]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]אתה מוציא את דרילבור מהפוכדור ונותן לו את ההוראות לקרב.
לדריבור קודח חור באדמה ומתקדם לעבר ג'יודוד וקופץ עליו במפתיע כדי לגרום לו נזק אך המכה לא מזיזה הרבה לג'יודוד שמשתמש בדחיפה עוצמתית על דריבור.
"דרילבור תשתמש בטופר מתכת ודחיפה!" אתה אומר לדרילבור ורואה שטופר המתכת גורם לנזק רב לעומת הדחיפה שלא ממש מזיזה לג'יודוד.
מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
"דרילבור תשתמש שוב ושוב בטופר מתכת עד שג'יאודוד יתעלף" אומר לדרילבור בנחישות. לאחר זמן מה אגיד לדרילבור "עכשיו תנסה לשים את הידיים שלך בצורה כזו" ואני מדגים ועושה עם הידיים כאילו אני רוצה לקפוץ קפיצת ראש "ואז תשתמש בדחיפה לעבר ג'יאודוד מבלי להוריד את הידיים מהראש" אמסור לו את ההוראות בנחרצות ובתיקווה שיצליח. "תנסה אתה יכול" אעודד אותו
-
[COLOR=DarkGreen][U][B]ג'וני:
[/B][/U]"אוקיי מתלמד!" אומר לך פרופסור ג'ושואה ([/COLOR][COLOR=DarkGreen][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][COLOR=olive][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr182.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkGreen]) "הנה הטוטודייל העלוב ושלך והדברים שלך למסע,עכשיו לך ותעה מה שאתה צריך לעשות ועוד כל מיניי יאדה-יאדה" אומר לך הפרופסור בצורה חצופה המאפיינת אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
[U][B]מקס:
[/B][/U]"תודה רבה!" אומרת לך גלי עם חיוך.
"צא וניפיד תשתמש ביריית חוטים!" אתה אומר לוניפיד שלך וראיצ'ו נלכד בחוטים הדביקים של וניפיד.
"תתקרב אליו ותשתמש בעוקץ רעל ונשיכת חרק!" אתה אומר לוניפיד שבהתחלה נושך את ראיצ'ו הסובל ומיד אחר כך משגר מפיו מאות מחטים קטנים מלאים ברעל שפוגעים קשה בראיצ'ו אך לא גורמים לו לחלות.
"ראיצ'ו צא ותשתמש בטעינה ואז מכת ברק!" אומרת גלי ואתה רואה את ראיצ'ו טוען אנרגיה ומשחרר מכת ברק אדירה שפוגעת בוניפיד.
"עכשיו שוב חבטת גוף!" אומרת גלי וראיצ'ו קופץ באוויר במטרה לנחות עם כך גופו על וניפיד.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]"לא נעלבתי בכלל" אומר לך זיו בעצבנות ואת והוא מתקדמים לכיוון המכון של העיר אוקימואה.
את נכנסת פנימה ורואה ילד צעיר ושזוף נמצא בקרב עם איריס מנהיגת המכון ואת יוצאת החוצה כדי לא להפריע.
"היי איקו מה דעתך על קרב קטן ביננו?" שואל אותך זיו "רק בשביל האימונים".
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=YellowGreen]
[U][B]דרן:
[/B][/U]סידוט משתמש בכח הטבע ויוצא לו להשתמש במתקפת זריזות,כוכבים רבים יוצאים מסידוט ופוגעים באוניקס עד שהוא משחרר את באדו שלך.
"באדו הצלפת גפן על ג'יודוד!" אתה אומר לבאדו שמתחיל להצליף בג'יודוד המסכן.
"עכשיו אוניקס שוב פעם חניקה הפעם על סידוט!" אומר המאמן וסידוט שלך נתפס על ידי אוניקס.
"ג'יודוד תשתמש בסיבוב מהיר על באדו!" וג'יודוד מסתובב מהר לכיוון באדו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]
[U][B]ששון:
[/B][/U]בבקשה תעשה לי טובה ותצטט רק את החלק שלך כמו שכל האנשים עושים פה פעם הבאה
----------------------------------------------------------------------
מיאו מצליח להתחמק מאקדח המים המרשים של מריל ונוחת עליו במתקפת כפות זעם חזקה מתמיד.
"אוי לא מריל!" אומרת איריס בחשש ואז פתאום מחייכת "עכשיו תשתמש בגלישה!" היא מוסיפה ומריל עולה על גל וסוחף איתו את מיאו במכה חזקה מאוד.
מיאו מתרומם וקם על הרגליים אך בקושי ואתה רואה שמצבו מחמיר ובהסתכלות על מריל נראה שמריל דווקא במצב טוב!
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]דרילבור מתחיל להשתמש בטופר מתכת בלי הפסקה וג'יודוד נראה כאילו הוא מתחיל לסבול.
אתה מנסה להדגים לדרילבור איך לעשות מתקפה מסוימת אך הוא לא מצליח!
בנתיים ג'יודוד משתמש בריסוק לבנים ומטיח את דרילבור ברצפה ונראה כאילו הוא עומד לעשות זאת פעם נוספת!
מה תעשה? [/COLOR]
-
[/B][/U]"לא נעלבתי בכלל" אומר לך זיו בעצבנות ואת והוא מתקדמים לכיוון המכון של העיר אוקימואה.
את נכנסת פנימה ורואה ילד צעיר ושזוף נמצא בקרב עם איריס מנהיגת המכון ואת יוצאת החוצה כדי לא להפריע.
"היי איקו מה דעתך על קרב קטן ביננו?" שואל אותך זיו "רק בשביל האימונים".
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=YellowGreen]
אביא בזיו ואחשוב מעט, לבסוף ''אין בעיה'' אומר אל זיו בחיוך, אתמקם במקום זלי לקרב, ואומר ''מארשטומפ-זו משימה בשבילך!'' תוך כדי זריקת הפוקדור של מארשטומפ לאוויר אני אוציא את מארשטומפ מן הפוקדור שלו ואביט בזיו בשביל לראות איזה פוקימון הוא יוציא
-
[quote]מקס:
"תודה רבה!" אומרת לך גלי עם חיוך.
"צא וניפיד תשתמש ביריית חוטים!" אתה אומר לוניפיד שלך וראיצ'ו נלכד בחוטים הדביקים של וניפיד.
"תתקרב אליו ותשתמש בעוקץ רעל ונשיכת חרק!" אתה אומר לוניפיד שבהתחלה נושך את ראיצ'ו הסובל ומיד אחר כך משגר מפיו מאות מחטים קטנים מלאים ברעל שפוגעים קשה בראיצ'ו אך לא גורמים לו לחלות.
"ראיצ'ו צא ותשתמש בטעינה ואז מכת ברק!" אומרת גלי ואתה רואה את ראיצ'ו טוען אנרגיה ומשחרר מכת ברק אדירה שפוגעת בוניפיד.
"עכשיו שוב חבטת גוף!" אומרת גלי וראיצ'ו קופץ באוויר במטרה לנחות עם כך גופו על וניפיד.
מה תעשה?
[/quote]
"תשתמש בירית חוט בשביל שיתמוטט בדרך" אומר לו ואז אומר "עוקץ רעל ונשיכת חרק שוב"
-
[quote]
[u][b]ששון:
[/b][/u]בבקשה תעשה לי טובה ותצטט רק את החלק שלך כמו שכל האנשים עושים פה פעם הבאה
----------------------------------------------------------------------
מיאו מצליח להתחמק מאקדח המים המרשים של מריל ונוחת עליו במתקפת כפות זעם חזקה מתמיד.
"אוי לא מריל!" אומרת איריס בחשש ואז פתאום מחייכת "עכשיו תשתמש בגלישה!" היא מוסיפה ומריל עולה על גל וסוחף איתו את מיאו במכה חזקה מאוד.
מיאו מתרומם וקם על הרגליים אך בקושי ואתה רואה שמצבו מחמיר ובהסתכלות על מריל נראה שמריל דווקא במצב טוב!
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"מיאו, חזור לפה" אני אומר ושם את מיאו לנוח בצד, "עוד אזדקק לך בהמשך. תנוח בינתיים".
"עכשיו לאסטרטגיה שלי!" אני קורא, "צא, שרומיש! השתמש ביכולת השאיבה שלך(כן לכל שרומיש יש כזו יכולת) ותשאב את כל המים שיש בזירה!". לאחר שהוא עושה את זה אני קורה "השתמש עכשיו באבקת שיתוק על מריל, ולאחר מכן בעלי תער! בוא נסיים את הקרב הזה!".
-
[QUOTE=Kayoger;1291524][COLOR=DarkGreen][U][B]ג'וני:
[/B][/U]"אוקיי מתלמד!" אומר לך פרופסור ג'ושואה ([/COLOR][COLOR=DarkGreen][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][COLOR=olive][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr182.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkGreen]) "הנה הטוטודייל העלוב ושלך והדברים שלך למסע,עכשיו לך ותעה מה שאתה צריך לעשות ועוד כל מיניי יאדה-יאדה" אומר לך הפרופסור בצורה חצופה המאפיינת אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'אם אני רוצה להיות בצוות רוקט, כדאי שאתרגל לדיבורים כאלה.' אחשוב לעצמי, אסתכל על הפרופסור ואומר:"חכה שאתקדם במסע וטוטודייל יתפתח. אז נסה לומר עליו עלוב!". לאחר מכן אקח את טוטודייל ואת כל הדברים ואצא מהמעבדה בביטחון בו נכנסתי אליה. אחרי שאצא, אוציא את טוטודייל, אסתכל עליון מעט ואומר לו בעיניים קרות:"טוטודייל, אתה הפוקימון שלי. מעכשיו אתה מחוייב לציית לי. חוץ מזה, נוכל להיות גם חברים אם תנסה מעט." ואוציא חיוך קטן.
-
[QUOTE=Kayoger;1291242][COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
מה תעשה?[/COLOR]
~קווילבה מעולף~
מה תעשה?[/COLOR]
~תם הזמן~
~לאחר סיום התחרות~
~לאחר מסיבת הסיום~
מה תעשי?
מה תעשה?
מה תעשה?
אומר לפוקימוננים שלי "אחד מהם הוא מי שנלחם נגדו אז תפנימו טוב טוב את הטכניקות שלהם" ואתרכז במתקפות ובכוח של הפוקימונים הנלחמים ואחשוב בנוסף על אסטרטגיות ומתקפות חדשות ועל הפוקימונים לקרב ולהיזכר באיזה סוג חזק על איזה סוג ואיזה מהפוקימונים שלי חלש אבל מתלהב ולכן מקבל יותר כוח.
-
[QUOTE=Kayoger;1291524][COLOR=DarkGreen][U][B][COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]דרילבור מתחיל להשתמש בטופר מתכת בלי הפסקה וג'יודוד נראה כאילו הוא מתחיל לסבול.
אתה מנסה להדגים לדרילבור איך לעשות מתקפה מסוימת אך הוא לא מצליח!
בנתיים ג'יודוד משתמש בריסוק לבנים ומטיח את דרילבור ברצפה ונראה כאילו הוא עומד לעשות זאת פעם נוספת!
"דרילבור מהר תשתמש בחפירה כיד להתחמק" אגיד במהירות "ואז תצא מאחורי ג'יאודוד ותשתמש בטופר מתכת בכל הכוח. תגמור אותו" אומר בהתלהבות. "אתה יכול קדימה" אעודד אותו בשמחה ובהתרגשות
-
[QUOTE=Kayoger;1291524]
[COLOR=YellowGreen]
[U][B]דרן:
[/B][/U]סידוט משתמש בכח הטבע ויוצא לו להשתמש במתקפת זריזות,כוכבים רבים יוצאים מסידוט ופוגעים באוניקס עד שהוא משחרר את באדו שלך.
"באדו הצלפת גפן על ג'יודוד!" אתה אומר לבאדו שמתחיל להצליף בג'יודוד המסכן.
"עכשיו אוניקס שוב פעם חניקה הפעם על סידוט!" אומר המאמן וסידוט שלך נתפס על ידי אוניקס.
"ג'יודוד תשתמש בסיבוב מהיר על באדו!" וג'יודוד מסתובב מהר לכיוון באדו.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
" סידוט, תשתמש בעלי תער על אוניקס ובאדו בהצלפת גפן על ג'יודוד!"
-
[COLOR=DarkOrchid][U][B][COLOR=Black]מצטער שלקח לי זמן להגיב אבל יש לי עבודה מעצבנת בשל"ח להגיש מחר ושחכתי ממנה לגמרי[/COLOR][/B][/U][B][COLOR=Black] |X[/COLOR][/B][U][B]
איקו:
[/B][/U]אתה מוציאה את מארשטומפ מהפוכדור והוא נראה להוט לקרב עם זיו.
"אוקיי את הוצאת עכשיו פוקימון מים אז צא עכשיו סידוט!" אומר זיו ומהפוכדור שלו יוצא סידוט קטן. ([/COLOR][COLOR=DarkOrchid][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/273.gif[/IMG][/COLOR][COLOR=DarkOrchid])
"עכשיו סידוט עלי תער!" אומר זיו ועלי תער רבים מתקרבים מסידוט למארשטומפ.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
[U][B]מקס:
[/B][/U]"זה לא יעצור את ראיצ'ו שלי!" אומרת לך גלי "ראיצ'ו תשתמש במכת ברק!" היא מוסיפה וברק אדיר נורה מגופו של ראיצ'ו ומפוגע חזק בוניפיד שלך ורוע את החוטים שלו.
"עכשיו תשתמש בחבטת גוף!" אומרת גלי וראיצ'ו פוגע קשה מאוד בוניפיד.
~וניפיד מעולף~
"וניפיד לא מסוגל להלחם,ראיצ'ו המנצח,המנצחת בקרב היא גלי המנהיגה!" מכריזה השופטת.
"תודה על קרב טוב!" אומר לך גלי "נתראה בקרב הבא!"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]
[U][B]ששון:
[/B][/U]שרושמיש שואב את כל המים בזירה ועכשיו חוץ מכה מקומות יבשים יש בעיקר תהום.
"תשתמש באבקת שיתוק!" אתה אומר לשרומיש "תתחמק מריל ואז נגיחה!" אומרת איריס ומריל שלה מתחמק מאבקת השיתוק ונוגח בעוצמה בשרומיש שלך ששכח לגמרי משאר ההוראות שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]טוטודייל מראה בציות את שמחתו ולא משתולל כמו כל טוטודייל אחר.
אתה מתקדם לך בדרך אחד ונתקל באחראי המתחילים של צוות רוקט מורגן! ([/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=70256028.png"][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.up2me.co.il/images/70256028.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL][COLOR=DarkGreen])
"שלום לך ג'וני" הוא אומר בקול העמוק שלו "עכשיו עלייך להראות כמה אתה חזק!" הוא אומר ומביא לך ילד להלחם מולו ([/COLOR][URL="http://berylune-and-kanaloa.deviantart.com/art/Mercurio-Trainer-Sprite-157156779?q=boost%3Apopular%20Pokemon%20Trainer%20Sprite&qo=433"][IMG]http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/072/c/1/c182e444b81a6e92a3ee963ca3317569.gif[/IMG][/URL][COLOR=DarkGreen])
"זהו דרפ!" הוא אומר "עכשיו דירפ יילחם מולך בקרב פוקימונים!"
"צא עכשיו אקנס!" אומר דירפ ופוקימון נחש יוצא מהפוכדור שלו ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/023.gif[/IMG][COLOR=DarkGreen])
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
[/B][/U]אתה מתחיל לחשוב על אסטרטגייה ובנתיים אתה רואה שהמאתגר של המכון הפסיד!
"שלום לך ילד,אתה המאתגר הבא שלי?" שואלת אותך גלי ([/COLOR][COLOR=darkslategray][I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr188.png[/IMG][/I][/COLOR][COLOR=Blue]).
אתה מהנהן בחיוב והיא קוראת לך לקרב "צא עכשיו מריפ!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון כבשה ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/179.gif[/IMG][COLOR=Blue]).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]דרילבור מספיק להשתמש בחפירה כדי להתחמק מהמכה של ג'יודוד בזמן!
דרילבור ממתין מעט זמן ואוגר מספיק כח כדי לצאת במתקפת טופר מתכת עוצמתית מספיק כדי לעלף את ג'יודוד.
~ג'יודוד מעולף~
מה תעשה?
[/COLOR][/B][/U][COLOR=YellowGreen]סידוט משתמש בעלי תער עוצמתיים מטווח אפס על אוניקס ומעיף אותו באוויר עד שהוא נופל ולא זז יותר
~אוניקס מעולף~
באדו שולח הצלפת גפן ומתחיל לפגוע בג'יודוד עד שגם זה מפסיק לזוז
"ג'יודוד מעולף~
"איך הפסדתי?!" שואל המאמן בבכי.
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1291944][COLOR=DarkOrchid][U][B][COLOR=Black]מצטער שלקח לי זמן להגיב אבל יש לי עבודה מעצבנת בשל"ח להגיש מחר ושחכתי ממנה לגמרי[/COLOR][/B][/U][B][COLOR=Black] |X[/COLOR][/B][U][B]
איקו:
"אוקיי את הוצאת עכשיו פוקימון מים אז צא עכשיו סידוט!" אומר זיו ומהפוכדור שלו יוצא סידוט קטן. ([/COLOR][COLOR=DarkOrchid][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/273.gif[/IMG][/COLOR][COLOR=DarkOrchid])
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
[U][B]מקס:
[/B][/U]"זה לא יעצור את ראיצ'ו שלי!" אומרת לך גלי "ראיצ'ו תשתמש במכת ברק!" היא מוסיפה וברק אדיר נורה מגופו של ראיצ'ו ומפוגע חזק בוניפיד שלך ורוע את החוטים שלו.
~וניפיד מעולף~
"וניפיד לא מסוגל להלחם,ראיצ'ו המנצח,המנצחת בקרב היא גלי המנהיגה!" מכריזה השופטת.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed]
[U][B]ששון:
[/B][/U]שרושמיש שואב את כל המים בזירה ועכשיו חוץ מכה מקומות יבשים יש בעיקר תהום.
"תשתמש באבקת שיתוק!" אתה אומר לשרומיש "תתחמק מריל ואז נגיחה!" אומרת איריס ומריל שלה מתחמק מאבקת השיתוק ונוגח בעוצמה בשרומיש שלך ששכח לגמרי משאר ההוראות שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מתקדם לך בדרך אחד ונתקל באחראי המתחילים של צוות רוקט מורגן! ([/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=70256028.png"][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.up2me.co.il/images/70256028.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL][COLOR=DarkGreen])
"שלום לך ג'וני" הוא אומר בקול העמוק שלו "עכשיו עלייך להראות כמה אתה חזק!" הוא אומר ומביא לך ילד להלחם מולו ([/COLOR][URL="http://berylune-and-kanaloa.deviantart.com/art/Mercurio-Trainer-Sprite-157156779?q=boost%3Apopular%20Pokemon%20Trainer%20Sprite&qo=433"][IMG]http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/072/c/1/c182e444b81a6e92a3ee963ca3317569.gif[/IMG][/URL][COLOR=DarkGreen])
"צא עכשיו אקנס!" אומר דירפ ופוקימון נחש יוצא מהפוכדור שלו ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/023.gif[/IMG][COLOR=DarkGreen])
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
"שלום לך ילד,אתה המאתגר הבא שלי?" שואלת אותך גלי ([/COLOR][COLOR=darkslategray][I][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr188.png[/IMG][/I][/COLOR][COLOR=Blue]).
אתה מהנהן בחיוב והיא קוראת לך לקרב "צא עכשיו מריפ!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון כבשה ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/179.gif[/IMG][COLOR=Blue]).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
דרילבור ממתין מעט זמן ואוגר מספיק כח כדי לצאת במתקפת טופר מתכת עוצמתית מספיק כדי לעלף את ג'יודוד.
~ג'יודוד מעולף~
מה תעשה?
[/COLOR][/B][/U][COLOR=YellowGreen]סידוט משתמש בעלי תער עוצמתיים מטווח אפס על אוניקס ומעיף אותו באוויר עד שהוא נופל ולא זז יותר
~אוניקס מעולף~
"ג'יודוד מעולף~
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"עלי תער!" אני קורא לשרומיש, "תעשה סופה מלאה בעלי תער, ותנווט את עצמך דרך הסופה אל מריל, ותעיף אותו לרצפה!".
-
[QUOTE=Kayoger;1291944][COLOR=DarkOrchid][U][B][COLOR=Black]מצטער שלקח לי זמן להגיב אבל יש לי עבודה מעצבנת בשל"ח להגיש מחר ושחכתי ממנה לגמרי[/COLOR][/B][/U][B][COLOR=Black] |X[/COLOR][/B][U][B]
איקו:
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
של''ח....בשביל מה צריך את זה??P:
"זה לא יעצור את ראיצ'ו שלי!" אומרת לך גלי "ראיצ'ו תשתמש במכת ברק!" היא מוסיפה וברק אדיר נורה מגופו של ראיצ'ו ומפוגע חזק בוניפיד שלך ורוע את החוטים שלו.
~וניפיד מעולף~
מה תעשה?
[/quote]
"אני אפס" אומר ואצא מהמקום,הפעם,אני אבין שאני צריך להרוג אנשים מצוות רוקט,במחשבה שאולי זה ישפר את מצבי,אומר לעצמי ואלך לחפש חייל מצוות רוקטבמטרה לחסל אותו או את הפוקימונים שלו
-
[QUOTE=Kayoger;1291944][COLOR=DarkOrchid][U][B][COLOR=Black][COLOR=Red][U][B]אנדרו:
~ג'יודוד מעולף~
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
"אתה נהדר!!" אומר לדרילבור "עכשיו נוכל לנצח את המכון הבא בלי שום בעיה" אומר וכניס את דרילבור לתוך הפוכדור שלו. לאחר מיכן אתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה כשאני מסתכל לצידי הדרכים לראות עם יש פוקימונים מעניניים
-
[QUOTE=Kayoger;1291944]
~אוניקס מעולף~
"ג'יודוד מעולף~
מה תעשה?
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אענה לו:" הפסדת כי אתה אפס." ואז אאסוף את פוקימוניי ואשבחם. לאחר מכן, ארפה את הפוקימונים שלי ואז אלך לראות אם יש איזה משהו לקנות לבאדו כדי שיהיה שמח. אחרי זה אפנה לדרך 4 ואתחיל ללכת.
-
[QUOTE=Kayoger;1291944]
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אין שום בעיה!" אומר ואסתכל על הפוקימון דמוי הנחש אשר יצא מהפוכדור של האדם שמולי. "טוטודייל, זה הזמן שלך להראות למה אתה מסוגל! צא והשתמש באקדח מים ישירות על אקנס, אחרי זה תרוץ אליו, תקפוץ ותיפול עליו במתקפת דחיפה!" אצעק לטוטודייל במהירות ואצפה כיצד הוא מבצע את מהלכיו.
-
[COLOR=DarkRed][U][B]ששון:
[/B][/U]עד שהעתקת רק את החלק שלך חזרת לצטט הכל?
------------------------------------------
שרומיש משתמש בעלי תער שפוגעים במריל ומפילים אותו לרצפה.
"טוב נו הגיע הזמן להחזיר קצת מים לזירה!" אתה שומע תא איריס מדברת "צא עכשיו מריל ותשתמש בגלישה!" היא מוסיפה ומשום מקום גל ענק של מים שוטף את הזירה ואתה שרומיש ומשפריץ גם עליך ומריל נבלע בתוך המים.
"צא מריל אקדח מים!" אומר איריס וזרמי מים מכיוונים שונים פוגעים בשרומיש החסר אונים.
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]מסכים לגמרי,אחד מהשיעורים חסרי החשיבות שאפשר ללמד
------------------------------------------------
מארשטומפ משתמש באקדח מים אך העוצמה של עלי התער חזקה מידי והוא נפגע בעוצמה רבה.
"עכשיו תשתמש בהתמדה!" אומר זיו לסידוט שעומד בלי לזוז ומתחיל לזהור.
"מארשטומפ יריית בוץ!" את אומרת למארשטומפ שפוגע פגיע ישירה בסידוט שעדדין לא זז.
"תודה רבה לך איקו!" אומר זיו "צא עכשיו סידוט!" הוא צועק וסידוט משחרר מכה עוצמתית שמכפילה את עוצמת יריית הבוץ ומעיפה את מרשטומפ באוויר והוא מחוסר הכרה.
~מארשטומפ מעולף~
"טוב נו מי הפוקימון הבא שלך?" שואל זיו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
[U][B]מקס:
[/B][/U]אתה יוצא בבושה וברחמים עצמאים מהמכון ומרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
אתה מסתובב בעיר לחפש אנשי צוות רוקט לקרב ונתקל בשניים מהם ([/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=30878695.png"][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.up2me.co.il/images/30878695.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=32787281.png"][SIZE=2][COLOR=blue][IMG]http://www.up2me.co.il/images/32787281.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/URL][COLOR=DarkOrange])
"אתה רוצה קרב?אין בעיה!" הם אומרים "צאו גולבט ופרסיאן!" ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/042.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/053.gif[/IMG][COLOR=DarkOrange])
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Red][U][B]אנדרו:
[/B][/U]אתה מתקדם לעבר העיר הבאה ומגיע לעיר סטומפ!
אתה מתסכל על עיר הגדולה במחוז ורואה קניון גדול,קזינו מפואר,מרכז פוקימונים אך המכון תפוס על ידי מאמן.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=YellowGreen][U][B]דרן:
[/B][/U]אתה מסתובב בכפר בחיפוש אחר חפץ שיגרום לבאדו שלך להיות שמח.
החיפושים לוקחים לך שעות עד שלפתע אתה נתקל בזקנה ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr035.png[/IMG][COLOR=YellowGreen]) שמציאה לך פעמון רוגע ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem148.png[/IMG][COLOR=YellowGreen]) ב-500$.
מה תעשה? [/COLOR]
[/B][/U]טוטודייל יוצא מהפוכדור שלו וממהר להשתמש באדח מים בעוצמה שלא יכולת לתאר ופוגע באקנס בדיוק בראש.
מיד לאחר מכן הוא מתקרב לאקנס כדי להשתמש בדחיפה אך דרפ מוצא אסטרטגייה כדי לבלום אותו "אקנס תשתמש בחניקה על טוטודייל!" הוא אומר וטוטודייל נקלע לחניקה של אקנס ולא מצליח להשתחרר "חזק יותר אקנס!" צועק דרפ.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Kayoger;1292013]
[/B][/U]אתה מסתובב בכפר בחיפוש אחר חפץ שיגרום לבאדו שלך להיות שמח.
החיפושים לוקחים לך שעות עד שלפתע אתה נתקל בזקנה ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr035.png[/IMG][COLOR=YellowGreen]) שמציאה לך פעמון רוגע ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem148.png[/IMG][COLOR=YellowGreen]) ב-500$.
מה תעשה? [/COLOR]
[/QUOTE]
אקנה ממנה אחד ואז אביא אותו לבאדו. לאחר מכן, אתחיל ללכת לדרך 4.
-
[/B][/U]מסכים לגמרי,אחד מהשיעורים חסרי החשיבות שאפשר ללמד
------------------------------------------------
מארשטומפ משתמש באקדח מים אך העוצמה של עלי התער חזקה מידי והוא נפגע בעוצמה רבה.
"עכשיו תשתמש בהתמדה!" אומר זיו לסידוט שעומד בלי לזוז ומתחיל לזהור.
"מארשטומפ יריית בוץ!" את אומרת למארשטומפ שפוגע פגיע ישירה בסידוט שעדדין לא זז.
"תודה רבה לך איקו!" אומר זיו "צא עכשיו סידוט!" הוא צועק וסידוט משחרר מכה עוצמתית שמכפילה את עוצמת יריית הבוץ ומעיפה את מרשטומפ באוויר והוא מחוסר הכרה.
~מארשטומפ מעולף~
"טוב נו מי הפוקימון הבא שלך?" שואל זיו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]
''זה לא ברור?'' אומר לזיו בחיוך, ''סוולו צא! אז אווירי'' אומר לסוולו ואוציא אותו מהפוקדור, ''לאחר מכן תשרוט אותו עם הציפורניים-ככה תלמד מתקפת שריטה! ואז תשתמש בכנפי ברזל ואל תעדה הפסקה בין המתקפות,שיהיו רציפות!'' אומר לסוולו בנחישות
-
[QUOTE][[COLOR=DarkRed][U][B]ששון:
[/B][/U]עד שהעתקת רק את החלק שלך חזרת לצטט הכל?
------------------------------------------
שרומיש משתמש בעלי תער שפוגעים במריל ומפילים אותו לרצפה.
"טוב נו הגיע הזמן להחזיר קצת מים לזירה!" אתה שומע תא איריס מדברת "צא עכשיו מריל ותשתמש בגלישה!" היא מוסיפה ומשום מקום גל ענק של מים שוטף את הזירה ואתה שרומיש ומשפריץ גם עליך ומריל נבלע בתוך המים.
"צא מריל אקדח מים!" אומר איריס וזרמי מים מכיוונים שונים פוגעים בשרומיש החסר אונים.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
ממתי לעזאזל פוקימון כמו מאריל כזה סוס נגד פוקימון כמו שרומיש?!
~~~~~~
"שרומיש, תתחמק מאקדח המים, ולאחר מכן תשתמש באבקת רעל לאוויר!". אני יודע ומכיר בעובדה ששרומיש חסין נגד הרעלות, ומשתמש בזה לטובתי. "תירה אבקת שיתוק הישר לעבר מאריל!" אני קורא לעבר שרומיש, ע"מ שמאריל יהיה משותק ומורעל באותו הזמן. "שרומיש, סיים את זה עם עלי תער!" אני קורא לבסוף.
-
[quote]מקס:
אתה יוצא בבושה וברחמים עצמאים מהמכון ומרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
אתה מסתובב בעיר לחפש אנשי צוות רוקט לקרב ונתקל בשניים מהם ()[/quote]
"צאו הונצקרו וסקרויטל!" אומר,אזרוק את הפוקדור ואז אומר להם:"תשתמשו באקדח מים ומתקפת כנף!"
-
[/B][/U]אתה קונה את פעמון הרוגע מהאישה הזקנה ומגיש אותו לבאדו שנראה שמח ורגוע הרבה יותר ממקודם.
אתה מתקדם בדרך 4 ועובר בצמחייה הגבוה ונתקל בכמה פוקימונים:
ליינון ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/264.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) אודיש ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/043.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) נאזליף ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/274.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) ואוניקס ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/095.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen])
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]איקו:
[/B][/U]סוולו יוצא מהפוכדור שלך ועולה גבוה באוויר,לאחר כמה רגעים הוא נתחיל לצלול למטה במתקפת אס אויירי קטלני ופוגע בסידוט של זיו ומעיף אותו עליו.
~סידוט מעולף~
"תחזור סידוט" אומר זיו "צא קווילבה ותשתמש בגחלת!" הוא מוסיף ומהפוכדור שלו יוצא קווילבה והוא משגר המון גיצי אש לעבר סוולו.
מה תעשי?[/COLOR]
[/B][/U]אם תשים לב בכל קרב מכון של אש שהיה לו יתרון סוגים הוא לא תמיד ניצח,במכון לא יעזור רק יתרון סוגים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שרומיש משתמש באבקת רעל על המים ואתה רואה את מריל מורעל.
"עכשיו תשתמש באבקת שיתוק!" אתה אומר לשרומיש שמנסה לפגוע עם אבקת שיתוק במריל אך מפספס אותו.
"מריל תשתמש עכשיו בנגיחה!" אומרת איריס ובשארית כוחותיו של מריל הוא פוגע בשרומיש ונופל.
~שרומיש ומריל מעולפים~
"זה תיקו!" מכריז השופט.
"עכשיו צא אושווט!" אומרת איריס ופוקימון דמוי סמור יוצא מהפוכדור ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/501.gif[/IMG][COLOR=DarkRed])
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]אתה מוציא לקרב את הונצ'קרוו ואת סקווירטל ואומר להם להשתמש במתקפת כנף ואקדח מים.
"גולבט תחסום את אקדח המים הזה בעזרת רוח כסופה!" אומר האיש ורוח כסופה ויפייפיה מעלימה את אקחד המים של סקווירטל ומעיפה אותו באוויר.
"פרסיאן תשתמש בנשיכה על הונצ'קרוו!" אומרת האישה ולאחר מכת הכנף של הונצ'קרוו הוא נתפס בשיניו של פרסיאן.
מה תעשה? [/COLOR]
-
[quote]מקס:
אתה מוציא לקרב את הונצ'קרוו ואת סקווירטל ואומר להם להשתמש במתקפת כנף ואקדח מים.
"גולבט תחסום את אקדח המים הזה בעזרת רוח כסופה!" אומר האיש ורוח כסופה ויפייפיה מעלימה את אקחד המים של סקווירטל ומעיפה אותו באוויר.
"פרסיאן תשתמש בנשיכה על הונצ'קרוו!" אומרת האישה ולאחר מכת הכנף של הונצ'קרוו הוא נתפס בשיניו של פרסיאן.
מה תעשה?[/quote]
"עוד כנף ברזל ועוד אקדח מים!" אומר בבטחון בתקווה שיצליחו ובעצבים די גדולים על החיילים האלה מצוות רוקט ואז אוסיף "תתקפו עד שהם יתעיפו בשביל לחסום את המתקפות!"
-
[QUOTE=Kayoger;1292013]
[/B][/U]טוטודייל יוצא מהפוכדור שלו וממהר להשתמש באדח מים בעוצמה שלא יכולת לתאר ופוגע באקנס בדיוק בראש.
מיד לאחר מכן הוא מתקרב לאקנס כדי להשתמש בדחיפה אך דרפ מוצא אסטרטגייה כדי לבלום אותו "אקנס תשתמש בחניקה על טוטודייל!" הוא אומר וטוטודייל נקלע לחניקה של אקנס ולא מצליח להשתחרר "חזק יותר אקנס!" צועק דרפ.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'אוי לא...' אחשוב ואנסה למצוא רעיון. "אוקיי" אומר ואמשיך:"טוטודייל תשתמש בפזילה ישירות אל תוך עיניו של אקנס וכשלא יתרכז תשתמש באקדח מים ישירות על פניו!".
-
[COLOR=Blue][U][B]מרקוס:
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אוציא את רייהורן ואומר לו להשתמש בדחיפה והורדה בשיא הכוח(קשה לתאר קרב).
-
[QUOTE=Kayoger;1292040][COLOR=YellowGreen][U][B]דרן:
[/B][/U]אתה קונה את פעמון הרוגע מהאישה הזקנה ומגיש אותו לבאדו שנראה שמח ורגוע הרבה יותר ממקודם.
אתה מתקדם בדרך 4 ועובר בצמחייה הגבוה ונתקל בכמה פוקימונים:
ליינון ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/264.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) אודיש ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/043.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) נאזליף ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/274.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen]) ואוניקס ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/095.gif[/IMG][COLOR=YellowGreen])
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrchid]
[U][B]איקו:
[/B][/U]סוולו יוצא מהפוכדור שלך ועולה גבוה באוויר,לאחר כמה רגעים הוא נתחיל לצלול למטה במתקפת אס אויירי קטלני ופוגע בסידוט של זיו ומעיף אותו עליו.
~סידוט מעולף~
"תחזור סידוט" אומר זיו "צא קווילבה ותשתמש בגחלת!" הוא מוסיף ומהפוכדור שלו יוצא קווילבה והוא משגר המון גיצי אש לעבר סוולו.
מה תעשי?[/COLOR]
[/B][/U]אם תשים לב בכל קרב מכון של אש שהיה לו יתרון סוגים הוא לא תמיד ניצח,במכון לא יעזור רק יתרון סוגים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שרומיש משתמש באבקת רעל על המים ואתה רואה את מריל מורעל.
"עכשיו תשתמש באבקת שיתוק!" אתה אומר לשרומיש שמנסה לפגוע עם אבקת שיתוק במריל אך מפספס אותו.
"מריל תשתמש עכשיו בנגיחה!" אומרת איריס ובשארית כוחותיו של מריל הוא פוגע בשרומיש ונופל.
~שרומיש ומריל מעולפים~
"זה תיקו!" מכריז השופט.
"עכשיו צא אושווט!" אומרת איריס ופוקימון דמוי סמור יוצא מהפוכדור ([/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/501.gif[/IMG][COLOR=DarkRed])
מה תעשה?[/COLOR]
[/B][/U]אתה מוציא לקרב את הונצ'קרוו ואת סקווירטל ואומר להם להשתמש במתקפת כנף ואקדח מים.
מצטער שאני מצטט הכל אני פשוט מהגלאקסי...
---------------------
"צא, סטארלי!" אני קורא, השתמש בניקור על אושאווט!!"