-
[B]אליסה וניל~[/B]
תזכרו שזה רק בגלל שזה פוקימון ענק מותר לכם להשתמש ביותר פוקימונים ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שניכם מסכימים לנסות ללכוד את טרופיוס ושניכם משחררים את הפוקימונים שלכם והם יוצאים לקרב. בזמן שהפוקימונים של אליסה תוקפים בתיאום מושלם בזמן שטוטדייל תוקף את טרופיוס עם אגרופי קרח פו'ציאנה קופץ ומצליח לטפס עד לאחת מהכנפיים של טרופיוס והוא נושך אותה עם ניב רעל ענקי.
טרופיוס מנסה לנער את שני אלה ממנו. מהצד השני, זובאט של ניל מתחילה לעוף לגובה העיניים של טרופיוס והיא מנסה להפנט אותו, אבל טרופיוס פשוט מנער את ראשו ומעיף את זובאט הצידה.
ואילו סניזל מסרבת לזוז והיא מסתכלת על ניל בזעם. אחרי הכל הוא זה שרצח את המאמנת שלה.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצאר רצ מאחורי הרוח הקרה ומצליח לשרוט את מריל, אבל אז בלאספורט לוכד אותו עם ההצלפת גפן והוא זורק אותו באוויר לעבר אקדח מים של מייטי! "אוי אני מצטערת!" אומרת תמי "קרן קרח!" קוראת תמי ומצביעה על בלאספורט
"מריל דחיפה!" "בלאספורט הצלפת גפן!" קוראות המעודדות.
[B]תומאס~[/B]
נו יאללה תנסה לגוון או אפילו להלחם ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל לנסות לחתוך את היער ואחרי שעה של נסיונות ומבואים חסומים אתה מוצא סוף סוף את דרך 25. אתה מתחיל ללכת בה ועד מהרה אתה שומע רעש בהמשך הדרך. אתה מתקרב וקולט בידוף [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333524][B]אליסה וניל~[/B]
שניכם מסכימים לנסות ללכוד את טרופיוס ושניכם משחררים את הפוקימונים שלכם והם יוצאים לקרב. בזמן שהפוקימונים של אליסה תוקפים בתיאום מושלם בזמן שטוטדייל תוקף את טרופיוס עם אגרופי קרח פו'ציאנה קופץ ומצליח לטפס עד לאחת מהכנפיים של טרופיוס והוא נושך אותה עם ניב רעל ענקי.
טרופיוס מנסה לנער את שני אלה ממנו. מהצד השני, זובאט של ניל מתחילה לעוף לגובה העיניים של טרופיוס והיא מנסה להפנט אותו, אבל טרופיוס פשוט מנער את ראשו ומעיף את זובאט הצידה.
ואילו סניזל מסרבת לזוז והיא מסתכלת על ניל בזעם. אחרי הכל הוא זה שרצח את המאמנת שלה.
[/QUOTE]
ידוע :ם
-----------------
"טוטודייל ופוצ'יאנה, עבודה טובה! פוצ'יאנה, אל תרפה! טוטודייל, שלח אקדח מים במלוא העוצמה ישר לפרוצף של טרופיוס בשביל להטות אותו לצד ושלא יוכל להזיז אותו, ככה שזובאט יוכל לנצל את הרגע ולהפנט אותו!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333524][B]אליסה וניל~[/B]
[/QUOTE]
"סניזל חזור סידוט צא והשתמש ברוח חדה לכיוון הרגלים שלו, זובאט תמשיך לנסות להפנט"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333524]
[B]תומאס~[/B]
נו יאללה תנסה לגוון או אפילו להלחם ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל לנסות לחתוך את היער ואחרי שעה של נסיונות ומבואים חסומים אתה מוצא סוף סוף את דרך 25. אתה מתחיל ללכת בה ועד מהרה אתה שומע רעש בהמשך הדרך. אתה מתקרב וקולט בידוף [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/be/Spr_5b_399_m.png[/IMG][/QUOTE]
"בידוף, מה?" אני ממלמל ומביט בו "שרומיש, צא! בוא נבחן את כוחיך! השתמש באבקת שיתוק!" אני פוקד עליו ומצביע לעבר בידוף.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333511][B]דארן~[/B]
"אתה יודע שאלו חדרים בחינם?" היא אומרת בחיוך "אבל אין לי בעיה לישון איתך באותו חדר" היא מוסיפה ומתחילה ללכת לכיוון איזור החדרים בקומה השנייה. אתה עוקב אחריה והיא פותחת את הדלת ואתם נכנסים לחדר גדול עם סלון גדול, יחד עם פינת אוכל, חדר אמבטיה ושני חדרי שינה גדולים ומרווחים.
"אני הולכת להתקלח" היא אומרת ומורידה את התיק שלה על הרצפה, מוציאה מספר דברים והולכת למקלחת. משאירה אותך לבד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"רוצה לבוא" היא שואלת וקורצת את אחת מעיניה מהדלת :P
[/QUOTE]
אוף :ם
------
אני מחכה בחוץ שתסיים להתקלח, 'אוף...' אני חושב לעצמי ומתבאס.
לאחר שהיא מסיימת אני נכנס להתקלח בעצמי.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333524][B]
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצאר רצ מאחורי הרוח הקרה ומצליח לשרוט את מריל, אבל אז בלאספורט לוכד אותו עם ההצלפת גפן והוא זורק אותו באוויר לעבר אקדח מים של מייטי! "אוי אני מצטערת!" אומרת תמי "קרן קרח!" קוראת תמי ומצביעה על בלאספורט
"מריל דחיפה!" "בלאספורט הצלפת גפן!" קוראות המעודדות.
MG][/QUOTE]
"צריכים לעבוד ביחד תמי" אומר לה ואגבש רעיון בראש, "צ'ימצ'אר תנצל את מיקומך באוויר בשביל לספוג את אור השמש ולשחרר מטר של גחלת לכיוון בלאספורט! כשאתה נוחת תשתמש מהר במיקוד אנרגיה ותעיף את מריל בעזרת שריטה חזקה לאוויר! אם בלאספורט כובל אותך בידיך תירה גחלת מידייך כדי שיכבה" אדריך את צ'ימצ'אר 'ההתעסקות בגחלת של צ'ימצ'אר תאפשר מייטי לפגוע בבלאספורט בלי שישים לב' אחשב לעצמי בחיוך ואראה איך הקרב ממשיך
-
[B]אליסה וניל~[/B]
פוצ'יאנה של אליס ממשיך עם הניב רעל שלו וטוטדייל מנסה לשלוח אקדח מים לעבר הראש של טרופיוס, אבל הראש נמצא גבוה מידי בשביל האקדח מים שלו וזה פשוט מדגדג לו בצוואר. בינתיים ניל מחזיר את סניזל לפוקדור שלה ושולח את סידוט המתחיל להסתובב במהירות ויוצר שברי רוח לפני ומחכה לשלוח אותם.
מהצד השניף זובאט מנסה להמשיך עם ההיפנוזה, אבל אז טרופיוס מותך את העלים הגדולים שעל גבו ואז מתמתח ועף במהירות באוויר, מה שגורם לפו'צאנה ליפול מגובה רם ולהתרסק על האדמה.
טרופיוס מסתובב ומכוון את ראשו אליכם ופיו מתחיל לזהור באור כתום בהיר הוא טוען קרן סולרית!
[B]תומאס~[/B]
אתה משחרר את שרומיש מהפוקדור שלו, והוא עדיין נראה מותש מהקרב האחרון שלו אבל למרות זאת, הוא מתחיל להסתובב במהירות ומשחרר מקצה ראשו אבקה צהובה-כתומה והיא עפה במהירות לעברו של בידוף ונדבקת על כל גופו. בידוף משותק, אבל למרות זאת בידוף יוצא עם מתקפת מהירות ופוגע בקטנה בשרומיש.
[B]דארן~[/B]
אל תדאג מתישהו זה יקרה :wink:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתיישב בסלון, מתבאס מזה שלא תוכל להיכנס עם דון למקלחת ארוכה. אחרי עשר דקות היא יוצאת מהמקלחת עם מגבת קצרה העוטפת את גופה ונכנסת לאחד מהחדרים.
אתה נכנס להתקלח ואחרי מספר דקות אתה יוצא נקי ורענן. אתה מוצא את דון יושבת על הספה ורואה טלוויזיה. אתה מתיישב לידה ואתם מתחילים לדבר. היא מספרת לך על משפחתה, ואתה מספר לה על שלך כולל על אחותך ואז היא מניחה את ידה על רגלך "אני מצטערת לשמוע" היא אומרת לך בקול מנחם "אבל אני מבטיחה לך שאני אעזור לך!" היא אומרת בחיוך בחיוך.
"נראה לי אני אזוז לי למיטה" היא אומרת בחיוך ונושקת ללחייך "לילה טוב" היא אומרת ונכנסת לאחד מהחדרים.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר בעודו באוויר מתכווץ ומשחרר מידיו מטח כבר של כדורי אש העוטפים את בלאספורט ופוגעים בו קשות. צ'ימיצ'אר אז נופל על הריצפה וזוהר באדום בהיר ואז יוצא עם שריטות לעברו של מריל והוא פוגע בו בחוזקה.
בינתיים מייטי של תמי שולח מבין זרועותיו הקטנות קרן קרח ענקית הפוגעת בבלאספורט הפצוע גם ככה.
"בלאספורט רישרוש ואז שאיבת מגה!" קוראת המאמנת שלו "מריל גילגול!" קוראת המעודדת השנייה.
"זה הולך להיות קרב קשה" אומרת לך תמי "מייטי השתמש בהגנה עליך ועל צימיצ'אר!" היא קוראת
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333544][B]אליסה וניל~[/B]
פוצ'יאנה של אליס ממשיך עם הניב רעל שלו וטוטדייל מנסה לשלוח אקדח מים לעבר הראש של טרופיוס, אבל הראש נמצא גבוה מידי בשביל האקדח מים שלו וזה פשוט מדגדג לו בצוואר. בינתיים ניל מחזיר את סניזל לפוקדור שלה ושולח את סידוט המתחיל להסתובב במהירות ויוצר שברי רוח לפני ומחכה לשלוח אותם.
מהצד השניף זובאט מנסה להמשיך עם ההיפנוזה, אבל אז טרופיוס מותך את העלים הגדולים שעל גבו ואז מתמתח ועף במהירות באוויר, מה שגורם לפו'צאנה ליפול מגובה רם ולהתרסק על האדמה.
טרופיוס מסתובב ומכוון את ראשו אליכם ופיו מתחיל לזהור באור כתום בהיר הוא טוען קרן סולרית!
[/QUOTE]
"סידוט חזור , קלפה צאי, זובאט תרים את קלפה למעלה, קלפה שאת מספיק גבוה תשתמשי במשיכה, זובאט אחר כך תניח את קלפה על טרופיוס ותשתמש בהיפנוזה"אומר במהירות.
"אליסה אנחנו צריכים לתפוס מחסה"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333544]
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר בעודו באוויר מתכווץ ומשחרר מידיו מטח כבר של כדורי אש העוטפים את בלאספורט ופוגעים בו קשות. צ'ימיצ'אר אז נופל על הריצפה וזוהר באדום בהיר ואז יוצא עם שריטות לעברו של מריל והוא פוגע בו בחוזקה.
בינתיים מייטי של תמי שולח מבין זרועותיו הקטנות קרן קרח ענקית הפוגעת בבלאספורט הפצוע גם ככה.
"בלאספורט רישרוש ואז שאיבת מגה!" קוראת המאמנת שלו "מריל גילגול!" קוראת המעודדת השנייה.
"זה הולך להיות קרב קשה" אומרת לך תמי "מייטי השתמש בהגנה עליך ועל צימיצ'אר!" היא קוראת[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תסתתר מאחורי ההגנה של מייטי!" אקרא במהירות, " תשתמש במיקוד אנרגייה בשביל לנוע במהירות ובדיוק ששון מתקפה לא תפגע ותגמור את בלאספורט עם שריטות אימתניות! אחר כך תקפוץ לאוויר ותספוג את טר השמש ותסנוור את מריל תוך כדי שאתה תוקף בגחלת!" אומר לצ'ימצ'אר
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333544][
[B]דארן~[/B]
אל תדאג מתישהו זה יקרה :wink:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתיישב בסלון, מתבאס מזה שלא תוכל להיכנס עם דון למקלחת ארוכה. אחרי עשר דקות היא יוצאת מהמקלחת עם מגבת קצרה העוטפת את גופה ונכנסת לאחד מהחדרים.
אתה נכנס להתקלח ואחרי מספר דקות אתה יוצא נקי ורענן. אתה מוצא את דון יושבת על הספה ורואה טלוויזיה. אתה מתיישב לידה ואתם מתחילים לדבר. היא מספרת לך על משפחתה, ואתה מספר לה על שלך כולל על אחותך ואז היא מניחה את ידה על רגלך "אני מצטערת לשמוע" היא אומרת לך בקול מנחם "אבל אני מבטיחה לך שאני אעזור לך!" היא אומרת בחיוך בחיוך.
"נראה לי אני אזוז לי למיטה" היא אומרת בחיוך ונושקת ללחייך "לילה טוב" היא אומרת ונכנסת לאחד מהחדרים.
[/QUOTE]
"איי..." אני נאנח קלות ונשאר לצפות מיד בטלוויזיה.
'טוב כדאי שאני אלך לישון, כבר מאוחר...' אני אחשוב לעצמי לאחר כמה דקות של צפייה, ואלך לישון באחד החדרים.
-
[QUOTE=Flupy;1333545]"סידוט חזור , קלפה צאי, זובאט תרים את קלפה למעלה, קלפה שאת מספיק גבוה תשתמשי במשיכה"אומר במהירות.
"אליסה אנחנו צריכים לתפוס מחסה"[/QUOTE]
אני מחזירה את פוצ'יאנה וטוטודייל לכדורים ורצה עם פלופי לתפוס מחסה כלשהו.
-
[B]אליסה+ניל~[/B]
אליסה מחזירה את הפוקימונים שלה לפוקדור, ואילו ניל מחליף את סידוט בקלפה, הקופצת במהירות על גבו של זובאט ושניהם עפים במהירות לעברו של טרופיוס, אשר עדיין טוען את הקרן הסולרית שלו. קלפה קופצת באוויר וקורצת לעברו של טרופיוס ועשרות ללבבות ורודים נוצרים באוויר והם עוטפים את ראשו של טרופיוס. באותה שנייה טרופיוס עוצר את המתקפה ועיניו מתחלפות בזוג ללבות גדולים והוא מתחיל לחייך לעברה של קלפה והוא יורד מהאוויר ונוחת על האדמה ברעש אדיר.
בינתיים שניכם מתחבאים בבול עץ חלול אשר נפל על האדמה לפני, מי יודע כמה זמן. קלפה נוחתת על ראשו של טרופיוס ושניהם מתחילים לפלרטט אחד עם השנייה ואילו זובאט מתחיל להשתמש בהיפנוזה ומסיח את דעתו של טרופיוס המתעמק בתנועה הסיבובית של זובט ועד מהרה עיניו נעצמות וראשו נשמט ברעש אדיר על אדמת היער.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר נעמד בצמוד למייטי ושניהם מצליחים להתחמק ממתקפת הדחיפה של מריל הנהדף אחורה. ההגנה נעלמת וצ'ימיצ'אר רץ במהירות לעברו של בלאספורט, המתחיל לזהור באדום וקרן ארוכה נשלחת לעברו של מייטי ובלאספורט מצליח להחזיר לעצמו כוחות חדשים ועוד יותר מזה להתחמק בקלות מהמתקפה של צ'ימיצ'אר.
צ'ימיצ'אר ממשיך עם פקודתך ואז קופץ לאוויר ומשחרר עשרות כדורי גחלת לעברו של מריל הנפגע מהמתקפה, אבל בגלל סוגו המתקפה לא כ"כ השפיע עליו. לפתע כדור אור לבן ובהיר נוצר מלפני הפה של צ'ימיצ'אר ואז הוא יוצא עם מתקפת ניקור על מריל והכדור אור מנקר את גופו הקטן של מריל
"מה?!" צועקת אחת מהמעודדות "נראה לי שצ'ימיצ'אר השתמש בסיוע (Assist )!" אומרת לך תמי באושר.
"מייטי שוב קרן קרח על בלאספורט ואז קשירה על מריל!" היא קוראת.
[B]דארן~[/B]
אתה מכבה את הטלוויזיה ונכנס לחדר השני ונרדם. אתה קם משינה מעולה ומגלה שדון כבר ערה ומכונה לתזוזה "קדימה ישנוני!" היא אומרת בחיוך ומעלה על גבה את התיק. "היום אנחנו מגיעים לעיר ג'נטה!" היא מוסיפה בחיוך
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333555][
[B]דארן~[/B]
אתה מכבה את הטלוויזיה ונכנס לחדר השני ונרדם. אתה קם משינה מעולה ומגלה שדון כבר ערה ומכונה לתזוזה "קדימה ישנוני!" היא אומרת בחיוך ומעלה על גבה את התיק. "היום אנחנו מגיעים לעיר ג'נטה!" היא מוסיפה בחיוך[/QUOTE]
אני מפהק ומתמתח, "בסדר בסדר הנה אני קם..." אני ממלמל בעייפות וקם על רגליי באיטיות.
אני מצחצח שיניים, מתקלח ועושה כל מה שדרוש על מנת להתארגן לגמרי לקראת היום הארוך. לאחר מכן, אני יורד למטה יחד עם דון, ואני מחכה שתוביל אותנו לעיר ג'נטה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333555][B]אליסה+ניל~[/B]
אליסה מחזירה את הפוקימונים שלה לפוקדור, ואילו ניל מחליף את סידוט בקלפה, הקופצת במהירות על גבו של זובאט ושניהם עפים במהירות לעברו של טרופיוס, אשר עדיין טוען את הקרן הסולרית שלו. קלפה קופצת באוויר וקורצת לעברו של טרופיוס ועשרות ללבבות ורודים נוצרים באוויר והם עוטפים את ראשו של טרופיוס. באותה שנייה טרופיוס עוצר את המתקפה ועיניו מתחלפות בזוג ללבות גדולים והוא מתחיל לחייך לעברה של קלפה והוא יורד מהאוויר ונוחת על האדמה ברעש אדיר.
בינתיים שניכם מתחבאים בבול עץ חלול אשר נפל על האדמה לפני, מי יודע כמה זמן. קלפה נוחתת על ראשו של טרופיוס ושניהם מתחילים לפלרטט אחד עם השנייה ואילו זובאט מתחיל להשתמש בהיפנוזה ומסיח את דעתו של טרופיוס המתעמק בתנועה הסיבובית של זובט ועד מהרה עיניו נעצמות וראשו נשמט ברעש אדיר על אדמת היער.
[/QUOTE]
"צאו טוטודייל ופוצ'יאנה! טוטודייל, קפוץ על הראש של טרופיוס ופשוט תחבוט בו עם אגרופי קרח. תנסה להישאר עליו גם אם הוא מתעורר, תאחז ואל תעזוב! פוצ'יאנה, אתה תשתמש בניב רעל שבעזרת תאחז בצוואר של טרופיוס! בסופו של דבר ננצח ככה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333555][B]אליסה+ניל~[/B]
[/QUOTE]
"זובאט תשתמש במציצת חיים, קלפה תשתמשי בחבטה על עיניו"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333544]
[B]תומאס~[/B]
אתה משחרר את שרומיש מהפוקדור שלו, והוא עדיין נראה מותש מהקרב האחרון שלו אבל למרות זאת, הוא מתחיל להסתובב במהירות ומשחרר מקצה ראשו אבקה צהובה-כתומה והיא עפה במהירות לעברו של בידוף ונדבקת על כל גופו. בידוף משותק, אבל למרות זאת בידוף יוצא עם מתקפת מהירות ופוגע בקטנה בשרומיש.
/QUOTE]
"אל תוותר שרומיש! תשתמש בספיגה ואז עבור לדחיפה!" אני פוקד עליו.
-
[B]דארן~[/B]
אתה מתארגן במהירות ורץ למטה, ששם דון מחכה לך בחיוך "מוכן?" היא שואלת בחיוך ואתה מהנהן בהסכמה. אתם נפרדים מהאחות ג'וי ויוצאים לדרך. אחרי שעה ארוכה של הליכה בשמש בקופחת שניכם מחליטים לקחת מנוחה קלה ומתיישבים לצד עץ גדול, בצל הנעים. לפתע אתה שומע יללה קטנה אתה מחפש עם ראשך את מקול הרעש וקולט פוקימון חתולי קטן וורוד [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Spr_5b_300.png[/IMG] המילל לעברכם בחיבה.
[B]אליסה+ניל~[/B]
אליסה משחררת שוב את הפוקימונים שלה בחזרה והם יוצאים לעברו של טרופיוס ומתחלים לתקוף את ראשו. קלפה וזובט גם הם מצטרפים להתקפה ועד מהרה פניו של טרופיוס חבולות, והוא מתחיל להראות סימני התעוררות.
[B]תומאס~[/B]
שרומיש מתחיל לזהור באדום וקרן של אור יוצאת במקצה ראשו ונשלחת לעבר של שרומיש והוא מצליח לספוג מעט חיים ולהתאושש. ואז שרומיש קופץ באוויר ודוחף את בידוף המשותק ופוגע בו. בידוף נעמד על ארבעת רגליו, בקושי ומנסה לצאת בדחיפה, אבל השיתוק מפיל אותו בחזרה על האדמה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333564]
[B]תומאס~[/B]
שרומיש מתחיל לזהור באדום וקרן של אור יוצאת במקצה ראשו ונשלחת לעבר של שרומיש והוא מצליח לספוג מעט חיים ולהתאושש. ואז שרומיש קופץ באוויר ודוחף את בידוף המשותק ופוגע בו. בידוף נעמד על ארבעת רגליו, בקושי ומנסה לצאת בדחיפה, אבל השיתוק מפיל אותו בחזרה על האדמה.[/QUOTE]
"סיים את הקרב עם מתקפת דחיפה נוספת!" אני קורא ומצביע לעבר בידוף.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333555][B]
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר נעמד בצמוד למייטי ושניהם מצליחים להתחמק ממתקפת הדחיפה של מריל הנהדף אחורה. ההגנה נעלמת וצ'ימיצ'אר רץ במהירות לעברו של בלאספורט, המתחיל לזהור באדום וקרן ארוכה נשלחת לעברו של מייטי ובלאספורט מצליח להחזיר לעצמו כוחות חדשים ועוד יותר מזה להתחמק בקלות מהמתקפה של צ'ימיצ'אר.
צ'ימיצ'אר ממשיך עם פקודתך ואז קופץ לאוויר ומשחרר עשרות כדורי גחלת לעברו של מריל הנפגע מהמתקפה, אבל בגלל סוגו המתקפה לא כ"כ השפיע עליו. לפתע כדור אור לבן ובהיר נוצר מלפני הפה של צ'ימיצ'אר ואז הוא יוצא עם מתקפת ניקור על מריל והכדור אור מנקר את גופו הקטן של מריל
"מה?!" צועקת אחת מהמעודדות "נראה לי שצ'ימיצ'אר השתמש בסיוע (Assist )!" אומרת לך תמי באושר.
"מייטי שוב קרן קרח על בלאספורט ואז קשירה על מריל!" היא קוראת.
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר מצוין! למדת סיוע!" אריע לפוקימון שלי ואתמלא באנדרנלין, "צ'ימצ'אר תתקדם בנירות לכיוון בלאספורט ותסיח את דעתו בזמן שקרן הקרח תפגע בו! לאחר מכן תשתמש במיקוד אנרגיה בשביל לנוע במהירות ולקפוץ לאוויר ולסנוור את מריל! בזמן הזה תשתמש בסיוע!" אדריך את צ'ימצ'אר ואביט בתמי, "תגידי למייטי להיות מוכנה להשתמש בהגנה כשיהיה צריך,צ'ימצ'אר כשאתה רואה כשתוקפים אותך תקפוץ להגנה של מייטי" אוסיף , "קרב מצוין!" אריע למייטי וצ'ימצ'אר כדי להחדיר בהם מוטיבציה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333564]
[B]אליסה+ניל~[/B]
אליסה משחררת שוב את הפוקימונים שלה בחזרה והם יוצאים לעברו של טרופיוס ומתחלים לתקוף את ראשו. קלפה וזובט גם הם מצטרפים להתקפה ועד מהרה פניו של טרופיוס חבולות, והוא מתחיל להראות סימני התעוררות.
[/QUOTE]
אני מהר שולפת את הכדור השחור וזורקת על הטרופיוס, לפני שיתעורר ויהיה מאוחר מדי.
-
[quote=הקדוש ברוך הוא;1333569]אני מהר שולפת את הכדור השחור וזורקת על הטרופיוס, לפני שיתעורר ויהיה מאוחר מדי.[/quote]
"קדימה תיתפס"אומר בלחש,אבדוק מה השעה ,ואראה עוד כמה זמן נשאר לנו.
-
[B]תומאס~[/B]
תקפת אותו פעמיים וכבר אתה חושב שתנצח? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שרומיש קופץ לאוויר ושוב דוחף את בידוף, אבל בידוף לא מתעלף והוא נלחם בשתיוק והוא יוצא עם מתקפה מהירה ופוגע ישירות בשרומיש התשוש גם ככה.
[B]פלינט~[/B]
נירות? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימיצ'אר מסתער לעברו של בלאספורט ומנסה להסיח את דעתו, אבל בלאספורט שוב קושר את צ'ימיצ'אר עם גפן מצליפה ומעיף אותו לעברו של מריל, הפוגע בו עם מתקפת בועות. למרות הפגיעה צ'ימיצ'אר הוא לא מוותר יוצא מולו שוב את כדור האור, אבל הפעם הכדור אור פשוט צורח על מריל, הכדור העתיק את מתקפת הנהמה של טיילו. מריל מנסה שוב להשתמש במתקפת בועות, אבל צ'ימיצ'אר קופץ לאחור ומסתתר תחת ההגנה של מייטי. אחרי שההגנה נעלמת מייטי שולח קרן קרח לעברו של בלאספורט ופוגע בו ישירות.
בלאספורט נהפך להיות גוש של קרח ואינו מסוגל לזוז. ואז הוא שולח את זרועתיו הקטנות וקושר את מריל ומתחיל להטיח אותו בכוח על הרצפת האבן.
מריל ובלאספורט לא יכולים להלחם.
המעודדות מחזירות את הפוקימונים שלהם וזורקות פוקדורים חדשים מתוכם יוצאים שני פוקימונים קטנים וצהובים המזכירים לך סוג של פיקאצ'ו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/bb/Spr_5b_311.png[/IMG] [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/82/Spr_5b_312.png[/IMG]
"מינו!" קוראת אחת "פלוסל!" קוראת השנייה "יד עוזרת ואז ניצוצות!" קוראות שתיהן ביחד. מינו ופלאסל מחזיקים ידיים ואז חשמל מתחיל לצאת מהם במהירות לעבר הפוקימונים שלכם.
[B]אליסה+ניל~[/B]
אליסה זורקת את הפוקדור השחור במהירות לעברו של טרופיוס והכדור נפתח ואז נופל על האדמה, מתגלגל מצד לצד ואחרי חמש דקות ארוכות הוא נעצר.
טרופיוס הענק נלכד.
ניל מסתכל בשעון שלו ומגלה שנשארו לכם עוד שלוש שעות.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333583]
[B]אליסה+ניל~[/B]
אליסה זורקת את הפוקדור השחור במהירות לעברו של טרופיוס והכדור נפתח ואז נופל על האדמה, מתגלגל מצד לצד ואחרי חמש דקות ארוכות הוא נעצר.
טרופיוס הענק נלכד.
ניל מסתכל בשעון שלו ומגלה שנשארו לכם עוד שלוש שעות.[/QUOTE]
"עבודה טובה כולם" אני אומרת בחיוך ומחזירה את הפוקימונים לכדורים שלהם. אני מרימה את הכדור השחור ומסתכלת עליו. "אז מה... המשימה הראשונה לא הייתה כזו נוראה אחרי הכל, אה?" אני אומרת לניל ומוציאה את הכדור של הגולבאט שלי. "יש לנו שעתיים להסתובב פה ואז נצטרך לחזור לבסיס, אני חושבת שכדאי שנחזור עכשיו"
-
[quote=הקדוש ברוך הוא;1333586]"עבודה טובה כולם" אני אומרת בחיוך ומחזירה את הפוקימונים לכדורים שלהם. אני מרימה את הכדור השחור ומסתכלת עליו. "אז מה... המשימה הראשונה לא הייתה כזו נוראה אחרי הכל, אה?" אני אומרת לניל ומוציאה את הכדור של הגולבאט שלי. "יש לנו שעתיים להסתובב פה ואז נצטרך לחזור לבסיס, אני חושבת שכדאי שנחזור עכשיו"[/quote]
אחזיר את זובאט וקלפה,"נאממ למרות שבא לי למצוא את המערה, באמת לא כדאי לאחר "אומר אוציא את הפוכדור של גולבט "נעוף?"
-
[b]אליסה וניל~[/b]
שניכם מחזירים את הפוקימונים שלכם לפוקדורים ומשחררים את גולבטים שלכם ועד מהרה אתם בחזרה בבסיס. ראשונים. רייבן מקבלת את פניכם בחיוך מרושע "מעניין מה לכדתם לנו" היא אומרת בקולה הנבזי "אתם צריכים להיות ממש אמיצים או ממש טיפשים להגיע כ"כ מוקדם" היא אומרת ואז לוקחת את הפוקדורים של הגולבטים ממכם והולכת. משאירה אתכם באולם התפילות לבד.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333583][B]תומאס~[/B]
תקפת אותו פעמיים וכבר אתה חושב שתנצח? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שרומיש קופץ לאוויר ושוב דוחף את בידוף, אבל בידוף לא מתעלף והוא נלחם בשתיוק והוא יוצא עם מתקפה מהירה ופוגע ישירות בשרומיש התשוש גם ככה.
[/QUOTE]
"קדימה שרומיש, אתה לא תפסיד לו! ספיגה ואז... המתנה טבעית!" אני פוקד עליו.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333606][b]אליסה וניל~[/b]
שניכם מחזירים את הפוקימונים שלכם לפוקדורים ומשחררים את גולבטים שלכם ועד מהרה אתם בחזרה בבסיס. ראשונים. רייבן מקבלת את פניכם בחיוך מרושע "מעניין מה לכדתם לנו" היא אומרת בקולה הנבזי "אתם צריכים להיות ממש אמיצים או ממש טיפשים להגיע כ"כ מוקדם" היא אומרת ואז לוקחת את הפוקדורים של הגולבטים ממכם והולכת. משאירה אתכם באולם התפילות לבד.[/QUOTE]
"אני מתחיל להתחרט על זה שחזרנו מוקדם"אלחש לאליסה.
-
[QUOTE=Flupy;1333612]"אני מתחיל להתחרט על זה שחזרנו מוקדם"אלחש לאליסה.[/QUOTE]
"ואני מתחילה להתחרט על זה שהתגייסתי לפה, אז?" אשאל בעצבנות.
"תפסנו פוקימון חזק, ולא כל יום פוגשים פוקימון בגובה 15 מטרים ככה שזה גם נדיר. זהו. אין מה לדבר פה בכלל"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333583]
[B]פלינט~[/B]
נירות? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ימיצ'אר מסתער לעברו של בלאספורט ומנסה להסיח את דעתו, אבל בלאספורט שוב קושר את צ'ימיצ'אר עם גפן מצליפה ומעיף אותו לעברו של מריל, הפוגע בו עם מתקפת בועות. למרות הפגיעה צ'ימיצ'אר הוא לא מוותר יוצא מולו שוב את כדור האור, אבל הפעם הכדור אור פשוט צורח על מריל, הכדור העתיק את מתקפת הנהמה של טיילו. מריל מנסה שוב להשתמש במתקפת בועות, אבל צ'ימיצ'אר קופץ לאחור ומסתתר תחת ההגנה של מייטי. אחרי שההגנה נעלמת מייטי שולח קרן קרח לעברו של בלאספורט ופוגע בו ישירות.
בלאספורט נהפך להיות גוש של קרח ואינו מסוגל לזוז. ואז הוא שולח את זרועתיו הקטנות וקושר את מריל ומתחיל להטיח אותו בכוח על הרצפת האבן.
מריל ובלאספורט לא יכולים להלחם.
המעודדות מחזירות את הפוקימונים שלהם וזורקות פוקדורים חדשים מתוכם יוצאים שני פוקימונים קטנים וצהובים המזכירים לך סוג של פיקאצ'ו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/bb/Spr_5b_311.png[/IMG] [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/82/Spr_5b_312.png[/IMG]
"מינו!" קוראת אחת "פלוסל!" קוראת השנייה "יד עוזרת ואז ניצוצות!" קוראות שתיהן ביחד. מינו ופלאסל מחזיקים ידיים ואז חשמל מתחיל לצאת מהם במהירות לעבר הפוקימונים שלכם[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר נהדר!" אקרא בשמחה, "היית מעולה! גם את מייטי!" אומר ואחמיא לאומנייט, "וגם את" אומר לתמי בחיוך.
צ'ימצ'אר תקפוץ ותתחמק מהמתקפה! אחר כך תשתמש שוב בסיוע! כשאתה נוחת תשתמש במיקוד אנרגיה ואז תשחרר צרור של גחלת לכיוון שני הפוקימונים! אם הם תוקפים תתחבא מאחורי ההגנה של מייטי!" אדריך את צ'ימצ'אר
-
[B]תומאס~[/B]
אתה יודע שמתנה טבעית צריכה שיהיה לשרומיש ברי נכון? ם: כי אם לא, היא פשוט לא עושה כלום..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שרומיש שוב זוהר באדום וקרן אור נמתחת אל עבר בידוף ועוטפת אותו באור האדום.
שרומיש מתרפא.
בידוף משותק מידי כדי לזוז.
[B]אליסה וניל~[/B]
שניכם מתיישבים בשקט באולם ועד מהרה רוב האנשים מתחילים לחזור ומתיישבים לידיכם בספסלים של אולם התפילה. מריק עולה לבמה בליווי של קול ורייבן.
"אנחנו נקרא עכשיו שמות של צוותים. כל צוות צריך לעלות לפה ולהציג את הפוקימון שהוא לכד" היא אומרת וחוזרת לעמוד ליד מריק וקול.
קול מתקרב למקרפון ומתחיל לקרוא שמות של צוותים, ואתם רואים זוגות זוגות של צמדים עולים על הבמה ומשחררים פוקימונים כאלה ואחרים. אתם מבחינים גם בסייטר ובוויגורט שראיתם מקודם וכמה פוקימונים הנראים לכם מפתיעים במיוחד [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/2/29/Spr_5b_022.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/e/ea/Spr_5b_044_m.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/aa/Spr_5b_114.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/e/e3/Spr_5b_130_m.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/7/7f/Spr_5b_234.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/c/c0/Spr_5b_284.png[/IMG].
לבסוף קוראים בשמכם.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר קופץ באוויר בניסיון להתחמק, אבל אז אתה מבחין שהמתקפה לא נועדה לצ'ימיצ'אר שלך אלא למייטי של תמי והוא חוטף במלוא העוצמה את מתקפת הניצוצות של מיינו ופלוסל ומתעלף במקום.
"אוי לא מייטי!" קוראת תמי בדאגה ומחזירה את מייטי שלה לפוקדור ונראית זועמת "אין בעיות, אם ככה אתן משחקות! צאי מיני!" היא קוראת וזורקת פוקדור. מתוכו יוצאת פוקימונן ענקית בגודלה הנראית כמו נחש אבן [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/2/29/Spr_5b_095.png[/IMG]
כל הסובבים אתכם מסתכלים בפליאה על האוניקס הענקית הנמצאת במגרש אתה מבחין שגם צ'ימיצ'אר מסתכל בפחד לעומת נחש האבן. ואילו פלאסל ומינו בוכות בהיסטריה מחובקים אחת בשנייה."תותח פלאש!" היא צורחת בזעם ומיני שלה פותחת את פיה ומשחררת אנרגיה כסופה במהירות למגרש ומחסלת במכה אחת את פלאסל ומינון. "פעם אחרונה שאני רואה אתכן כאן!" היא צורחת על השתי מועדוות הזורקות את הפונפונים שלהן ובורחות בריצה. משאירה אתכם מסתכלים על תמי בפליאה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333648]
[B]אליסה וניל~[/B]
שניכם מתיישבים בשקט באולם ועד מהרה רוב האנשים מתחילים לחזור ומתיישבים לידיכם בספסלים של אולם התפילה. מריק עולה לבמה בליווי של קול ורייבן.
"אנחנו נקרא עכשיו שמות של צוותים. כל צוות צריך לעלות לפה ולהציג את הפוקימון שהוא לכד" היא אומרת וחוזרת לעמוד ליד מריק וקול.
קול מתקרב למקרפון ומתחיל לקרוא שמות של צוותים, ואתם רואים זוגות זוגות של צמדים עולים על הבמה ומשחררים פוקימונים כאלה ואחרים. אתם מבחינים גם בסייטר ובוויגורט שראיתם מקודם וכמה פוקימונים הנראים לכם מפתיעים במיוחד [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/2/29/Spr_5b_022.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/e/ea/Spr_5b_044_m.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/a/aa/Spr_5b_114.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/e/e3/Spr_5b_130_m.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/7/7f/Spr_5b_234.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/c/c0/Spr_5b_284.png[/IMG].
לבסוף קוראים בשמכם.
[/QUOTE]
אני מסמלת לניל לעלות איתי לבמה.
"היינו מראים לכם את הפוקימון שלכדנו" אני מתחילה להגיד, "אבל זה לא אפשרי כאן. אנחנו נצטרך לצאת החוצה בכדי להציג אותו. תאמינו לי, זה שווה את זה. פוקימון כזה אני בטוחה שרובכם לא ראה מעולם"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333648][B]
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר קופץ באוויר בניסיון להתחמק, אבל אז אתה מבחין שהמתקפה לא נועדה לצ'ימיצ'אר שלך אלא למייטי של תמי והוא חוטף במלוא העוצמה את מתקפת הניצוצות של מיינו ופלוסל ומתעלף במקום.
"אוי לא מייטי!" קוראת תמי בדאגה ומחזירה את מייטי שלה לפוקדור ונראית זועמת "אין בעיות, אם ככה אתן משחקות! צאי מיני!" היא קוראת וזורקת פוקדור. מתוכו יוצאת פוקימונן ענקית בגודלה הנראית כמו נחש אבן [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/2/29/Spr_5b_095.png[/IMG]
כל הסובבים אתכם מסתכלים בפליאה על האוניקס הענקית הנמצאת במגרש אתה מבחין שגם צ'ימיצ'אר מסתכל בפחד לעומת נחש האבן. ואילו פלאסל ומינו בוכות בהיסטריה מחובקים אחת בשנייה."תותח פלאש!" היא צורחת בזעם ומיני שלה פותחת את פיה ומשחררת אנרגיה כסופה במהירות למגרש ומחסלת במכה אחת את פלאסל ומינון. "פעם אחרונה שאני רואה אתכן כאן!" היא צורחת על השתי מועדוות הזורקות את הפונפונים שלהן ובורחות בריצה. משאירה אתכם מסתכלים על תמי בפליאה.[/QUOTE]
"וואוו זה היה מדהים! איזו אנרגיה יש לאוניקס שלך!" אקרא בהתלהבות בעודי מתפעל מגדולה העצום של מיני, אביט על צ'ימצ'אר שלי,אחייך אליו,אתקדם אליו באיטיות ואחבק אותו, "היית נהדר,למדת מתקפה חדשה שיכולה לשרת אותנו מצוין,אני גאה בך מאוד" אומר לצ'ימצ'אר בחיוך גדול ואחזיר אותו לפוכדור.
"תמי זה היה קרב נהדר! ניצחנו אותן בקלות! את רוצה אולי להילחם בעוד קרב כפול?" אשאל אותה ואביט על האנשים סביבי, "מי יכול עלינו בקרב?" אקרא בקול מצחיק ואירוני
-
[B]אליסה וניל~[/B]
אתם שומעים לחשושים בקרב שאר החיילים וגם מלמולים מרייבן,מריק וקול. "אין בעיות" אומרת רייבן ואתם כולכם עולים למעלה, בכניסה אחרת, המובילה אתכם לשטח פתוח בפאתי העיר. "קדימה שחררו את הפוקימון שלכם" אומר מריק בזלזול מוחלט.
אליסה, את זורקת את הפוקדור לאוויר ומתוכו יוצא טרופיוס הענק בשאגה אימתנית ומשגר מפיו קרן על אדירה "הוא ענקי!" אתם שומעים את מריק צועק בקול מופתע. אתם מעברים מבט בין כולם ורואים את פני ההלם של כולם.
לפתע אתם שומעים מחיאות כפיים מדמות היוצאת מהכניסה השנייה למנזר שלכם [IMG]http://i50.tinypic.com/14tlg1f.png[/IMG] "אני מאוד מתרשמת מהיצור ענקי הזה" הבחורה אומרת בקול קר המלחיץ אתכם ברמות אתם מסתכלים סביב ורואים שכל שאר החיילים משתחווים לבחורה ואפילו רייבן,קול ומרים קדים לה קידה עמוקה "מישל" אומר מריק בקול מפחוד "האם יצור זה מספק מספיק, הוד קדושתך?" הוא שואל ואוזניכם כמעט מתפוצצות מלשמוע את מריק מדבר ככה לנערה צעירה. "אתם שם איך אתם מעיזים להסתכל עליי בכלל?!" היא צורחת ועוד לפני שאתם מבינים פוקימון חום בהיר קופץ עליהם ודוחף את ראשיכם על הרצפה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/87/Spr_5b_053.png[/IMG] "החוצפה, של זוכים במשימה כזאת פשוטה" היא אומרת ואתם שומעים את צעדיה כשהיא מתקרבת אליכם ודורכת על גבכם." דבר ראשון, בתור הפרס שלכם, אתם לא תוצאו להורג על חוצפתכם" היא אומרת ומסובבת את רגליה על עמוד השדרה שלכם ואז משמיעה צחקוק קטן "דבר שני, הפרס שלכם הוא שדרוג בדרגה" היא אומרת ומרימה את ראשיכם עם ידיה "אתם הולכים להיות סוכני השטח שלנו" היא אומרת ומעלה על פניה חיוך מרושע ואז עוזבת את סנטריכם ומפילה את פניכם על האדמה. אתם מרגישים את הפוקימון יורד ממכם . אתם לבסוף קמים כשהנערה נעלמת לה במעמקי המנזר. רייבן וקול מרימים אתכם וסוחבים אתכם במהירות בחזרה למנזר עד שאתם עומדים שוב באום התפילות "עליכם לצאת עכשיו. הגולבטים האלה יהיו רק ככלי תחבורה בשבילכם. עכשיו הם נועדו להעיף אתכם לעיר ג'נטה. אנחנו ניצור קשר אתכם כבר. תעשו מה שעולה על ראשכם. הכי חשוב זה שלא תתפסו ושלא יתגלה הסוד שלכם" קול אומר לכם בקול מבוהל אז הוא ורייבן נעלמים בריצה דרך גרם מדרגות ומשאירים אתכם לבד באולם התפילה.
[B]פלינט~[/B]
"תודה אומרת תמי ונראה שהיא חזרה לעצמה אתה מחבק את צ'ימיצ'אר הצוהל מאושר מהניצחון, אבל מסתכל על תמי באימה.
אתה שואל מי רוצה להלחם מולכם, אבל כל המאמנים מרבים ומתחילים להתרחק מהמקום.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333654][B]
[B]פלינט~[/B]
"תודה אומרת תמי ונראה שהיא חזרה לעצמה אתה מחבק את צ'ימיצ'אר הצוהל מאושר מהניצחון, אבל מסתכל על תמי באימה.
אתה שואל מי רוצה להלחם מולכם, אבל כל המאמנים מרבים ומתחילים להתרחק מהמקום.[/QUOTE]
"פוחדים להילחם נגדנו" אומר בהומור ואצחק מעט, "אנחנו צוות מעולה" אומר לתמי בחיוך ואקרוץ לה, "מה את רוצה שנעשה עכשיו? אני חושב שכדאי ללכת למרכז הפוקימונים ולרפאות את הפוקימונים שלנו" אומר לה ואשמע את דעתה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333654][B]אליסה וניל~[/B]
אתם שומעים לחשושים בקרב שאר החיילים וגם מלמולים מרייבן,מריק וקול. "אין בעיות" אומרת רייבן ואתם כולכם עולים למעלה, בכניסה אחרת, המובילה אתכם לשטח פתוח בפאתי העיר. "קדימה שחררו את הפוקימון שלכם" אומר מריק בזלזול מוחלט.
אליסה, את זורקת את הפוקדור לאוויר ומתוכו יוצא טרופיוס הענק בשאגה אימתנית ומשגר מפיו קרן על אדירה "הוא ענקי!" אתם שומעים את מריק צועק בקול מופתע. אתם מעברים מבט בין כולם ורואים את פני ההלם של כולם.
לפתע אתם שומעים מחיאות כפיים מדמות היוצאת מהכניסה השנייה למנזר שלכם [IMG]http://i50.tinypic.com/14tlg1f.png[/IMG] "אני מאוד מתרשמת מהיצור ענקי הזה" הבחורה אומרת בקול קר המלחיץ אתכם ברמות אתם מסתכלים סביב ורואים שכל שאר החיילים משתחווים לבחורה ואפילו רייבן,קול ומרים קדים לה קידה עמוקה "מישל" אומר מריק בקול מפחוד "האם יצור זה מספק מספיק, הוד קדושתך?" הוא שואל ואוזניכם כמעט מתפוצצות מלשמוע את מריק מדבר ככה לנערה צעירה. "אתם שם איך אתם מעיזים להסתכל עליי בכלל?!" היא צורחת ועוד לפני שאתם מבינים פוקימון חום בהיר קופץ עליהם ודוחף את ראשיכם על הרצפה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/8/87/Spr_5b_053.png[/IMG] "החוצפה, של זוכים במשימה כזאת פשוטה" היא אומרת ואתם שומעים את צעדיה כשהיא מתקרבת אליכם ודורכת על גבכם." דבר ראשון, בתור הפרס שלכם, אתם לא תוצאו להורג על חוצפתכם" היא אומרת ומסובבת את רגליה על עמוד השדרה שלכם ואז משמיעה צחקוק קטן "דבר שני, הפרס שלכם הוא שדרוג בדרגה" היא אומרת ומרימה את ראשיכם עם ידיה "אתם הולכים להיות סוכני השטח שלנו" היא אומרת ומעלה על פניה חיוך מרושע ואז עוזבת את סנטריכם ומפילה את פניכם על האדמה. אתם מרגישים את הפוקימון יורד ממכם . אתם לבסוף קמים כשהנערה נעלמת לה במעמקי המנזר. רייבן וקול מרימים אתכם וסוחבים אתכם במהירות בחזרה למנזר עד שאתם עומדים שוב באום התפילות "עליכם לצאת עכשיו. הגולבטים האלה יהיו רק ככלי תחבורה בשבילכם. עכשיו הם נועדו להעיף אתכם לעיר ג'נטה. אנחנו ניצור קשר אתכם כבר. תעשו מה שעולה על ראשכם. הכי חשוב זה שלא תתפסו ושלא יתגלה הסוד שלכם" קול אומר לכם בקול מבוהל אז הוא ורייבן נעלמים בריצה דרך גרם מדרגות ומשאירים אתכם לבד באולם התפילה.
[/QUOTE]
"מה זה היה "אומר ,אקח נשימה עמוקה ואוציא את האוויר.
"אז אנחנו לא שבוע כאן וקודמנו"
"שנצא?"
-
[QUOTE=Flupy;1333657]"מה זה היה "אומר ,אקח נשימה עמוקה ואוציא את האוויר.
"אז אנחנו לא שבוע כאן וקודמנו"
"שנצא?"[/QUOTE]
"לא שבוע? אני פה יומיים" אני אומרת בספק צחוק ספק הפתעה.
אני מוציאה את גולבאט מהכדור ואומרת לניל "קדימה, נצא לעיר ג'נטה!"
-
[b]פלינט~[/b]
"תלך, אני כבר אבוא" היא אומרת בשקט ומחייכת ואז מתחילה ללכת לכיוון השני. אתה מסתכל עליה זמן שהיא הולכת ומחליט ללכת למרכז לבדך. אתה נכנס ונפגש עם אחות ג'וי חייכנית המרפאת במהירות את הפוקימונים שלך. אתה חזור למקום שנפרדת מתמי, אבל אין סימן אליה.
[b]אליסה וניל~[/b]
שניכם מעט מופתעים מהקידום אבל מחליטים לזוז במהירות. אתם יוצאים מהמבוך במהירות ועולים על גולבטים ועפים בשמיים לעבר העיר ג'נטה.
אתם מגיעים לשם בשעות הערב המאוחרות שרוב המקומות סגורים.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333673][b]
[b]אליסה וניל~[/b]
שניכם מעט מופתעים מהקידום אבל מחליטים לזוז במהירות. אתם יוצאים מהמבוך במהירות ועולים על גולבטים ועפים בשמיים לעבר העיר ג'נטה.
אתם מגיעים לשם בשעות הערב המאוחרות שרוב המקומות סגורים.[/QUOTE]
"כדאי שנמצא מקום לישון בו"אומר לאליסה, ואסתכל סביב בחיפוש אחר מרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333648][B]תומאס~[/B]
אתה יודע שמתנה טבעית צריכה שיהיה לשרומיש ברי נכון? ם: כי אם לא, היא פשוט לא עושה כלום..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שרומיש שוב זוהר באדום וקרן אור נמתחת אל עבר בידוף ועוטפת אותו באור האדום.
שרומיש מתרפא.
בידוף משותק מידי כדי לזוז.
[/QUOTE]
"עכשיו שרומיש, בוא ננסה לסיים את הקרב, והפעם באמת. ספיגה עוד קצת ואז דחיפה! קדימה!" אני קורא ומצביע לעברו של בידוף.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1333673][b]פלינט~[/b]
"תלך, אני כבר אבוא" היא אומרת בשקט ומחייכת ואז מתחילה ללכת לכיוון השני. אתה מסתכל עליה זמן שהיא הולכת ומחליט ללכת למרכז לבדך. אתה נכנס ונפגש עם אחות ג'וי חייכנית המרפאת במהירות את הפוקימונים שלך. אתה חזור למקום שנפרדת מתמי, אבל אין סימן אליה.
[/QUOTE]
אסתובב מעט בעיר,לא אתרחק ממרכז הפוקימונים,אחרי 10 דקות של טיול אחזור למרכז הפוקימונים ואשכיר חדר ללילה