[quote]ג'ואי ~
'אין לי מושג!' ענה סאנדמן 'אולי כדאי ללכת לחנויות ולבדוק.'[/quote]
'סבבה.' אומר לסאנדמן ואלך לאחת החנויות לבדוק.
Printable View
[quote]ג'ואי ~
'אין לי מושג!' ענה סאנדמן 'אולי כדאי ללכת לחנויות ולבדוק.'[/quote]
'סבבה.' אומר לסאנדמן ואלך לאחת החנויות לבדוק.
[QUOTE=ヒトカゲ;1367099][b]ג'ואי ~
[/b]
אתה מושיט ידיים קדימה לאחר אמירת המילים (אתה אמור להגיד את זה Xd זה חלק מחווית המשחק אבל נניח לזה כרגע Xd) עפר הארץ הופך לכדור אנרגיה בצבע חום בהר ומסתחרר במהירות עד שנשאב אל כפות ידיך, אז אתה משליך אותו לריצפה והוא חוזר לצורתו המקורית ונעמד. הוא מביט בך בחיוך. גובהו לא יותר מברכיך. 'שלום לך!'
אתה שומע קול בקרקעית מוחך.
[b]לוק ~[/b]
לוק 8
נברן כפייתי 4
החזרת לנברן הכפייתי בעיטות רבות היישר אל פניו והוא הועף אחורה במשך פעמיים. לאחר מספר שניות באופן מפתיע למדי פניך הפסיקו לכאוב. כאילו כלום לא קרה להם קודם.
הנברן לא מוותר הוא שולח נחירה עוצמתית ומעין סכינים חדים יוצאים מגופו, הוא מתחיל לרוץ לעברך, כולו עטוף בסכינים הללו.
[b]אנג'ל ~
[/b]
"תשובות מעולות." אמרה סטף והתיישבה על הספה בעייפות. "אני מאמינה שאני חייבת לך הסבר קל. הדמון שלך ואתה עליתם רמה. מה שאומר שתוחלת החיים שלכם הוכפלה. זה הולך לקרות כל פעם שאתה עולה רמה. שים לב גם שפאנג משתמש בהתקפה שהיא גם קרח וגם חשמל בצורה משולבת. זה די נדיר, אבל זה לא שצייתי לפחות מאראן צחור.
אתה תלמד בבית הספר כבר את ההבדלים בין כל דבר. ואת הייתרונות שלך בקרב. האראן הצחור הוא ממשפחת האראנים והם לא פראיירים בכלל אחי. בכל אופן, אולי אוכל להשתמש בך בשביל המשימה שלי? יש לך שבוע עד בית הספר בכל מקרה. מעוניין? אתה פשוט נראה לי מספיק חזק בשביל משימה לאחותך הגדולה. ואני לא מדברת על סנדוויץ."[/QUOTE]
אביט על הגודל שלו, ואנסה לחשוב על דרכי התחמקות. 'שום דבר לא ממש יועיל, הוא יתפוס אותי מתישהו..' אסיק ואתחיל לרוץ רחוק ממנו, מנסה למצוא חפץ או עץ לגרום לו להיתקע בו.
במידה והוא ממש קרוב אנסה להעיף חול בעזרת הרגליים שלי על העיניים שלו, שאקווה שיגרום לו לעיוורון זמני.
[b]אנג'ל ~
[/b]
'אני בסדר אנג'ל. אני מקווה שאני לא הכאבתי לך. אחרי הכל אני יותר חזק ממך אל תשכח.' צחק פאנג. 'הוא אמר שעלינו להגיע לפאב, הוא יילחם איתנו שם. הוא אמר שהוא יודע מה אנחנו צריכים. מצמצץ פעמיים ותמצא את עצמך בפאב. זה מעין קסם שהוא יצר.
לאחר שמצמצת, גילית את עצמך בתוך פאב מעושן של קוסמים. הם היו נראים כמו בני אדם רגילים והם שתו משקאות חריפים על אף שהיה זה צהריים.
לא זיהית שם אף אחד.
'אולי כדאי לשאול אנשים? או שלא כדאי למשוך תשומת לב?'
[b]וונדי ~
[/b]
"מתוקה שלי!" קראה אמך והביאה לך חיבוק. היא הגישה לך את הגלידה ביד ואמרה לך שלאחר שתאכלי אותה תוכלי לרחף קלות באוויר.
"דמון הינו השותף לנשמה שלך." החל להסביר אביך (קראי בעמוד הראשון פרטים על דמונים). לאחר שאביך הסביר לך את הכל התחלתם לצעוד לעבר קניון גדול. אביך שאל אותך מה ברצונך לעשות קודם. "עם מי תרצי ללכת? אחד מאיתנו חייב לעשות סידורים לבית. תישארי עם אמא או איתי?"
[b]ג'ואי ~
[/b]
אתה ניגש לאחת החנויות ונכנס פנימה. אחד המוכרים ניגש לדבר איתך ואומר שהוא מוכן לעשות איתך עיסקה. הוא לא מצליח למצוא את מנורת הזהב שיש לו במחסן. אם תמצא לו את המנורה הוא יגלה לך פרטים על מה שאתה מחפש.
[b]לוק ~
[/b]
לוק 8
נברן כפייתי 2
הוא היה קטן מימדים פחות או יותר. לאחר שניסית לחמוק וראית שהוא ניגש אליך ישירות, בעטת ברצפה והטזת לו חול אל תוך העיניים. דבר שהיאט אותו. לבנתיים.
[QUOTE=ヒトカゲ;1371096][b]אנג'ל ~
[/b]
'אני בסדר אנג'ל. אני מקווה שאני לא הכאבתי לך. אחרי הכל אני יותר חזק ממך אל תשכח.' צחק פאנג. 'הוא אמר שעלינו להגיע לפאב, הוא יילחם איתנו שם. הוא אמר שהוא יודע מה אנחנו צריכים. מצמצץ פעמיים ותמצא את עצמך בפאב. זה מעין קסם שהוא יצר.
לאחר שמצמצת, גילית את עצמך בתוך פאב מעושן של קוסמים. הם היו נראים כמו בני אדם רגילים והם שתו משקאות חריפים על אף שהיה זה צהריים.
לא זיהית שם אף אחד.
[b]וונדי ~
[/b]
"מתוקה שלי!" קראה אמך והביאה לך חיבוק. היא הגישה לך את הגלידה ביד ואמרה לך שלאחר שתאכלי אותה תוכלי לרחף קלות באוויר.
"דמון הינו השותף לנשמה שלך." החל להסביר אביך (קראי בעמוד הראשון פרטים על דמונים). לאחר שאביך הסביר לך את הכל התחלתם לצעוד לעבר קניון גדול. אביך שאל אותך מה ברצונך לעשות קודם. "עם מי תרצי ללכת? אחד מאיתנו חייב לעשות סידורים לבית. תישארי עם אמא או איתי?"
[b]ג'ואי ~
[/b]
אתה ניגש לאחת החנויות ונכנס פנימה. אחד המוכרים ניגש לדבר איתך ואומר שהוא מוכן לעשות איתך עיסקה. הוא לא מצליח למצוא את מנורת הזהב שיש לו במחסן. אם תמצא לו את המנורה הוא יגלה לך פרטים על מה שאתה מחפש.
[b]לוק ~
[/b]
לוק 8
נברן כפייתי 2
הוא היה קטן מימדים פחות או יותר. לאחר שניסית לחמוק וראית שהוא ניגש אליך ישירות, בעטת ברצפה והטזת לו חול אל תוך העיניים. דבר שהיאט אותו. לבנתיים.[/QUOTE]
זה נתן לי זמן להרגיע את הנשימה ולחשוב עמוק. אבעט בו, קצת באכזריות, ואתנשף בכבדות, "אתה חתיכת דמון עצבן הא?"
[b]וונדי ~
[/b]
''אומ.... אני מעדיפה עם אמא'' אומר בביישנות.
אני אלך עם אמא אל הקניון ואשאל ''אמא איך אוכל להשיג דמון? ומה זו רכישה?W' שאלתי בסקרנות
[QUOTE=ヒトカゲ;1371096][b]אנג'ל ~
[/b]
לא זיהית שם אף אחד.
[/QUOTE]
'אני חושב שלא מומלץ למשוך תשומת לב מיותרת' אומר לפאנג, ואנסה לחפש את האדם שהפעיל את האשליה, 'סביר להניח שהוא יזהה אותי'אחשוב לעצמי.
[b]לוק ~
[/b]
לוק 8
נברן כפייתי 0
בעיטה אחת חסרת רחמים הובילה למעשה לנקודה אחת ברורה. הנברן שכב מעולף על הקרקע בעיניים עצומות. ניצחת אותו.
[b]וונדי ~
[/b]
אמך יורדת לקומה התחתונה בקניון ואת אחריה. "הדרך להשיג דמון לרכישה ראשונה נמצאת דווקא בקומה הזאת. יהיה עליך לרכוש דמון בצורה המקובלת. להביס אחד מבלי לקבל עזרה מאף אחד. הכניסה היא דרך השער הזה!" מצביעה אימך לעבר דלת מפלדה. שומר שמנמן הגיע לעברכם ולקח מאימך סכום כסף. היא ממשיכה לצעוד לעבר הדלתות ואור לבן מסנוור אותך.
[b]אנג'ל ~
[/b]
'אני לא יודע אם הוא לא מחכה שאנחנו נמצא אותו. הוא מוזר, נראה לי שהוא משחק איתנו אנג'ל.' אמר פאנג וחיפש בעיניו אחר האדם.
[QUOTE=ヒトカゲ;1372346]
[b]אנג'ל ~
[/b]
'אני לא יודע אם הוא לא מחכה שאנחנו נמצא אותו. הוא מוזר, נראה לי שהוא משחק איתנו אנג'ל.' אמר פאנג וחיפש בעיניו אחר האדם.[/QUOTE]
'סביר להניח שהוא משחק איתנו אחרת הוא לא היה עושה את האשליה ממקודם.'אומר לפאנג ואמשיך לחפש מישהו שיזהה אותי.
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מביט סביבך ורואה שכולם למעשה בעלי אותו פרצוף. כל סועדי הבר בעלי גוף שונה אך בעלי אותו פרצוף בדיוק!
[QUOTE=ヒトカゲ;1372348][b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מביט סביבך ורואה שכולם למעשה בעלי אותו פרצוף. כל סועדי הבר בעלי גוף שונה אך בעלי אותו פרצוף בדיוק![/QUOTE]
'תודיע לי שנמאס לך להשתעשע איתי'אומר לכל שבראשי.
אנג'ל ~
'אני דווקא נהנה.' צחק לפתע פאנג. 'ואולי עליך לתקוף אותי? או שמא עליי לתקוף אותך.'
[quote=ヒトカゲ;1372350]אנג'ל ~
'אני דווקא נהנה.' צחק לפתע פאנג. 'ואולי עליך לתקוף אותי? או שמא עליי לתקוף אותך.'[/quote]
' אז מתי אני אזכה לפגוש אותך פנים לפנים ?' אשאל ואתיישב על אחד מהכיסאות בבר.
[b]אנג'ל ~
[/b]
'מה רע באיך שאני נראה כרגע?' שאל פאנג וירה לעברך קרן קרח חזקה במיוחד.
[QUOTE=ヒトカゲ;1372354][b]אנג'ל ~
[/b]
'מה רע באיך שאני נראה כרגע?' שאל פאנג וירה לעברך קרן קרח חזקה במיוחד.[/QUOTE]
'שאתה נראה כמו השותף שלי 'אומר לו אנשך את שפתיי ואנסה לעמוד בקרן הקרח.
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 17
פאנג 20
'אל תזלזל בקרן הקרח שלי אנג'ל.' חייך פאנג וירה קרן קרח נוספת.
[QUOTE=ヒトカゲ;1372356][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 17
פאנג 20
'אל תזלזל בקרן הקרח שלי אנג'ל.' חייך פאנג וירה קרן קרח נוספת.[/QUOTE]
'אני חשבתי שזה עוד אשליה' אומר בזמן שאני קופץ הצידה,מיד לאחר כך אזנק לעברו של פאנג על מנת לתפוס את צווארו ובעזרת רגליי אנסה להפיל אותו על הרצפה במטרה לרתק אותו.
[b]אנג'ל ~
[/b]
'אני מאוד מקווה שאתה נהנה להכות את הגופה המוכפלת שלי.' חייך פאנג. עומד כמטר ממך על הדלפק של הבר. בידיך אתה אוחז גופה תואמת לשל פאנג. פאנג יורה לעברך קרן קרח נוספת.
[quote=ヒトカゲ;1372362][B]אנג'ל ~[/B]
'אני מאוד מקווה שאתה נהנה להכות את הגופה המוכפלת שלי.' חייך פאנג. עומד כמטר ממך על הדלפק של הבר. בידיך אתה אוחז גופה תואמת לשל פאנג. פאנג יורה לעברך קרן קרח נוספת.[/quote]
'או יופי עכשיו נתת לו עוד כוחות ' אומר בזמן שאני מתחמק מהקרן במטרה לבעוט בראשו של פאנג.
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מזנק היישר לעבר פאנג ובועט בראשו, כשבתוך ראשך שמעת נאקת כאב ותחנונים. פאנג הזדקף וצחק לעצמו.
'זה כל מה שיש לך?'
[QUOTE=ヒトカゲ;1372364][b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מזנק היישר לעבר פאנג ובועט בראשו, כשבתוך ראשך שמעת נאקת כאב ותחנונים. פאנג הזדקף וצחק לעצמו.
'זה כל מה שיש לך?'[/QUOTE]
' מה לעזאזל'זה אשליה חייב להיות כאן משהו לא הגיוני'אחשוב לעצמי, בזמן שאהיה דרוך לכל קרן קרח שפאנג ישלח
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מתרכז בפאנג. הוא הביט בך במבט מרוכז מאוד. משהו בעיניים שלך החל להכאיב לך אך מאידך פאנג מעט נרתע לאחור. אתה שומע את קולו של פאנג מגיע מקול מיני מקומות בראש שלך והראש מתחיל לכאוב בטירוף.
[QUOTE=ヒトカゲ;1372367][b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מתרכז בפאנג. הוא הביט בך במבט מרוכז מאוד. משהו בעיניים שלך החל להכאיב לך אך מאידך פאנג מעט נרתע לאחור. אתה שומע את קולו של פאנג מגיע מקול מיני מקומות בראש שלך והראש מתחיל לכאוב בטירוף.[/QUOTE]
'צא לי מהראש 'אומר לקול בזמן שאני מחזיק בראשי.
[b]אנג'ל ~
[/b]
'לצאת לך מהראש?' שואל פאנג. 'אני נמצא ממש כאן. אני בכלל לא בראש שלך.'
[QUOTE=ヒトカゲ;1372371][b]אנג'ל ~
[/b]
'לצאת לך מהראש?' שואל פאנג. 'אני נמצא ממש כאן. אני בכלל לא בראש שלך.'[/QUOTE]
'פאנג למה תקפת אותי?' אשאל.
[b]אנג'ל ~
[/b]
'אתה עדיין משוכנע שזה פאנג הא?' צחק פאנג והתקדם לעברך לאט. הוא חיכך את הפרווה הקרה שלו בין אצבעותיך והתרחק ממך בדילוג קל. 'אתה נמצא בתוך אשלייה מתוק. ואתה יודע איך לצאת ממנה.'
[QUOTE=ヒトカゲ;1372374][b]אנג'ל ~
[/b]
'אתה עדיין משוכנע שזה פאנג הא?' צחק פאנג והתקדם לעברך לאט. הוא חיכך את הפרווה הקרה שלו בין אצבעותיך והתרחק ממך בדילוג קל. 'אתה נמצא בתוך אשלייה מתוק. ואתה יודע איך לצאת ממנה.'[/QUOTE]
'פאנג אמר לי משהו בקשר לזה שניסיתי לתקוף אותו, ואני לא הולך לתקוף אותו שוב ' אומר לקוסם בחיוך.
[b]פאנג ~
[/b]
'מה אתה עושה פה בכלל. מי שלח אותך?'
[QUOTE=ヒトカゲ;1372376][b]פאנג ~
[/b]
'מה אתה עושה פה בכלל. מי שלח אותך?'[/QUOTE]
"סטף וסטן"
[b]אנג'ל ~
[/b]
פניו של פאנג לא היו ברורות. כאילו החווירו לרגע. פאנג הפך לקוסם גבוה בן רגע. זקן צרפתי וחולצה שחורה צמודה. הוא אחז בידו הימנית שרביט. הוא היה נראה מבולבל מאוד.
"ס.. סטף?"
[QUOTE=ヒトカゲ;1372378][b]אנג'ל ~
[/b]
פניו של פאנג לא היו ברורות. כאילו החווירו לרגע. פאנג הפך לקוסם גבוה בן רגע. זקן צרפתי וחולצה שחורה צמודה. הוא אחז בידו הימנית שרביט. הוא היה נראה מבולבל מאוד.
"ס.. סטף?"[/QUOTE]
"כן היא שלחה אותי להביא משהו מאדם בשם לאונרד, שאני מניח שזה אתה ?"אשאל את הקוסם.
[b]אנג'ל ~
[/b]
"למה שאאמין לך שאתה שליח של סטף וסטן. סטף לא היתה שולחת פליצה כמוך. יש לך מלא אנשים שיעשו כל מה שהיא תבקש."
[QUOTE=ヒトカゲ;1372380][b]אנג'ל ~
[/b]
"למה שאאמין לך שאתה שליח של סטף וסטן. סטף לא היתה שולחת פליצה כמוך. יש לך מלא אנשים שיעשו כל מה שהיא תבקש."[/QUOTE]
"במקרה אני האח הקטן שלה, היא החליטה שמשעמם לי ובשביל להעביר את הזמן ...אני מניח שאם אתה מכיר אותה אתה מבין את ההמשך של הסיפור"אומר לו
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אני לא מאמין שהיא תשלח את אחיה הקטן לקוסם אחד מני מועטים שיודעים להרוג אלפים. אתה מבין?" צחק הקוסם. "אבל התחלת למצוא חן בעיניי ווסטן, וכמחווה לאחותך אני אנהל נגדך קרב. אם תביס אותי, החפץ שאני חייב לאחותך יהיה שלך."
[QUOTE=ヒトカゲ;1372382][b]אנג'ל ~
[/b]
"אני לא מאמין שהיא תשלח את אחיה הקטן לקוסם אחד מני מועטים שיודעים להרוג אלפים. אתה מבין?" צחק הקוסם. "אבל התחלת למצוא חן בעיניי ווסטן, וכמחווה לאחותך אני אנהל נגדך קרב. אם תביס אותי, החפץ שאני חייב לאחותך יהיה שלך."[/QUOTE]
"הפעם לא תלחם נגדי בתור פאנג? "אשאל את הקוסם ואחייך טיפה.
[b]וונדי ~
[/b]
אמך יורדת לקומה התחתונה בקניון ואת אחריה. "הדרך להשיג דמון לרכישה ראשונה נמצאת דווקא בקומה הזאת. יהיה עליך לרכוש דמון בצורה המקובלת. להביס אחד מבלי לקבל עזרה מאף אחד. הכניסה היא דרך השער הזה!" מצביעה אימך לעבר דלת מפלדה. שומר שמנמן הגיע לעברכם ולקח מאימך סכום כסף. היא ממשיכה לצעוד לעבר הדלתות ואור לבן מסנוור אותך.
אני לא מאמינה שקמתי ב7 וחצי;;;;;;;;;;;;
[/b]
לוק 8
נברן כפייתי 0
בעיטה אחת חסרת רחמים הובילה למעשה לנקודה אחת ברורה. הנברן שכב מעולף על הקרקע בעיניים עצומות. ניצחת אותו.
[b]וונדי ~
[/b]
[b]אנג'ל ~
[/b]
'אני לא יודע אם הוא לא מחכה שאנחנו נמצא אותו. הוא מוזר, נראה לי שהוא משחק איתנו אנג'ל.' אמר פאנג וחיפש בעיניו אחר
האדם.[/QUOTE]
"אוקיי.." ניענתי את החזיר דמון עם הרגל שלי. "ומה אני עושה עכשיו..? איך אני רוכש אותו?" אביט בו ואתקרב אליו, מחפש אם יש לו כפתור או משהו ללחוץ עליו.
בזמן שאצעק כאילו אני צריך להודיע. "אמממ.. אני רוצה את האנרגיה של הדמון הזה.. אתם יכולים לסדר לי אותו?"
[B]אנג'ל ~[/B]
"אני שמח שאני מצחיק אותך." חייך לאונרד והניף את שרביטו לאוויר. הצל תחת לרגליו של פאנג שלך גדל וגדל עד שעמד מולך.
[IMG]http://www.chickensmoothie.com/oekaki/image/image.php?id=506882&size=large&format=auto&rev=1309305744[/IMG]
הוא היה נראה כמו פאנג, אך הפעם ההפך המוחלט ממנו. "הפעם אנג'ל. זאת אינה אשלייה. ומכיוון שיש לך 20 נקודות חיים, כך גם לי יש, 20 נקודות חיים. מוכן?"
[B]וונדי ~
[/B]
"כדי לרכוש לך דמון עלייך להחליש אותו קודם כל. על כן החלטת להראות לך איך לעשות זאת קודם כל. אני הולכת לחפש דמון וארכוש את האנרגיה שלו מבלי להשתמש בדמון שלי." הסבירה לך אימך בזמן שצעדתם אל תוך שדה חמניות גבוה. ההרגשה שעטפה אותך מיד היא כאילו היית חרק קטן בתוך עשב ענק. כאילו... כאילו התכווצת.
אימך פגשה בדמון שנראה כחיפושית זבל.
[IMG]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/63/Green_bug.svg/548px-Green_bug.svg.png[/IMG]
אימך החלה להכות את החיפושית הענקית וזינקה מעבר לראשה של החיפושית. מסתבר שהיא שלטה ביכולת לבעוט ולהתאגרף די בקלות. החיפושית עמדה במקום ונראתה מותשת.
"שימי לב למילים שאני אומרת עכשיו!" צרחה אימך לעברך. "כוח האנרגיה הטמון בחרק הירוק, אני מצווה עליך בזכות שליטתי, השתחרר!" אמך אמרה את המילים הללו והושיטה את ידיה קדימה. רוח חזקה נשבה והחיפושית הפכה לכדור אנרגיה ירוק בוהק ועפה לעבר אימך. הכדור נשאב אל ידיה של אימך והיא בחיוך הביטה בך.
"מוכנה לקרב מול הדמון שלך?" אמרה והצביעה לעבר דמון שנראה כמו שועל קטן.
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSr6yA47LMPYyPdBK-mToG-S_p0XuVTrc0kP9QfLjPXo-kpJY8XhQ[/IMG]
[B]לוק ~
[/B]
הנברן הסתכל עליך בהלם.
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmrqvPsBCN1drxAiBDfGe3WK-3rjfzrThYQc3LC2sOnMbFkGBLEw[/IMG]
ניסית כל דבר. לתע נזכרת בדברי אנג'ל, שהסביר לך כיצד לרכוש דמונים בעבר. הרגשת פלאש חזק וראית אותו ממלמל לפני שהוא עזב אותך. "פשוט תרים את הידיים קדימה ותצעק שאתה מצווה עליו לחזור לצורה האמיתית שלו..."
[B]וונדי ~
[/B]
"כדי לרכוש לך דמון עלייך להחליש אותו קודם כל. על כן החלטת להראות לך איך לעשות זאת קודם כל. אני הולכת לחפש דמון וארכוש את האנרגיה שלו מבלי להשתמש בדמון שלי." הסבירה לך אימך בזמן שצעדתם אל תוך שדה חמניות גבוה. ההרגשה שעטפה אותך מיד היא כאילו היית חרק קטן בתוך עשב ענק. כאילו... כאילו התכווצת.
אימך פגשה בדמון שנראה כחיפושית זבל.
[IMG]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/63/Green_bug.svg/548px-Green_bug.svg.png[/IMG]
אימך החלה להכות את החיפושית הענקית וזינקה מעבר לראשה של החיפושית. מסתבר שהיא שלטה ביכולת לבעוט ולהתאגרף די בקלות. החיפושית עמדה במקום ונראתה מותשת.
"שימי לב למילים שאני אומרת עכשיו!" צרחה אימך לעברך. "כוח האנרגיה הטמון בחרק הירוק, אני מצווה עליך בזכות שליטתי, השתחרר!" אמך אמרה את המילים הללו והושיטה את ידיה קדימה. רוח חזקה נשבה והחיפושית הפכה לכדור אנרגיה ירוק בוהק ועפה לעבר אימך. הכדור נשאב אל ידיה של אימך והיא בחיוך הביטה בך.
"מוכנה לקרב מול הדמון שלך?" אמרה והצביעה לעבר דמון שנראה כמו שועל קטן.
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSr6yA47LMPYyPdBK-mToG-S_p0XuVTrc0kP9QfLjPXo-kpJY8XhQ[/IMG]
יאאאי הוא חמודXD
[b]וונדי ~
[/b]
"עלייך לודא שהדמון יהיה מותש!" קראה אימך כשראתה שאת מתבלבלת שם. "כל דבר שתרצה בקרב, מותר."
[quote]אנג'ל ~
"אני שמח שאני מצחיק אותך." חייך לאונרד והניף את שרביטו לאוויר. הצל תחת לרגליו של פאנג שלך גדל וגדל עד שעמד מולך.
הוא היה נראה כמו פאנג, אך הפעם ההפך המוחלט ממנו. "הפעם אנג'ל. זאת אינה אשלייה. ומכיוון שיש לך 20 נקודות חיים, כך גם לי יש, 20 נקודות חיים. מוכן?"[/quote]
"מוכן"אומר לקוסם 'פאנג תתחיל בקרן קרח תכוון לרגליו'אומר לפאנג.