אה יופי גם אותי הוא מעצבן D:
Printable View
אה יופי גם אותי הוא מעצבן D:
[QUOTE=Salamander;1355626]ה-2012[/QUOTE]
הא?
[quote=Reborn;1355628]הא?[/quote]
העומר 2012 הזה מעצבן אותי
[QUOTE=Spider Man;1355624]נזכרתי שנרשמתי לפורום וליאור שאל איך קוראים לי וחשבתי שהוא פדופיל בהתחלה. D:
עריכה: איזה עומר?[/QUOTE]
אני פדופיל?
אני אוהב בנות לא בנים.
מה..? >:
כל השקפת העולם שלי ירדה לטמיון /=
סתם סתם
[quote=Rias Gremory;1355635]אני פדופיל?
אני אוהב בנות לא בנים.[/quote]
אין סתירה. פדופדיל זה אוהב ילדים. אין כאן העדפה לילדים ממין מסויים.
[QUOTE=LordAbizi;1355452]לא, יש לי סיפור שמציג הרבה יותר את חולי הנפש שלי. האם סיפרתי לך על 'תקרית הפייסבוק'?[/QUOTE]
לא, תספר לי בבקשה..
סיימתי את הפרק הכי עדכני :)
[quote=Uzumaki Naruto;1355638]לא, תספר לי בבקשה..[/quote]
הו יופי, יש לי תעסוקה. סיפור ארוך למדי.
אחד הדברים שאני שונא הכי הרבה בעולם זה פייסבוק. מיותר לציין שאין לי.
כנראה ביום ראשון, 04/12/11 מישהו בכיתה שלי פתח חשבון פייסבוק שבו הוא מתחזה להיות אני. ביום למחרת אני מגיע לבית הספר, ואז כמה בכיתה שאלו אותי על פעולות כאלו ואחרות שעשיתי לכאורה במרחב הוירטואלי. מיד הכרזתי שאם מישהו חשב על לעושת משהו מצחיק אני אתלה אותם אחד אחד. מן הסתם ההאזהרה הזו הייתה די מצחיקה. בכל מקרה אחרי השיעור היחיד שהיה לי באותו יום, ניגשתי לחשוד העיקרי ושאלתי אותו מה הוא יודע על הנושא. הוא אמר "שזה געג."
ביום למחרת, היו שעתיים של הכיתה, אחרי זה שעתיים חלון, ולאחר מכן שיעור ספורט אם אני זוכר נכון. לפני שהלימודים החלו, אני שוב תקפתי באכזריות את החשוד העיקרי, ובין השאר, כשהוא ראה אותי עם השרוכים שלי, הוא הותיר את התיק שלו והחל לברוח, ואז אני לקחתי את התיק שלו, קשרתי אותו לשרוכים שלי, והתחלתי לרדוף אחריו עם תיק מתנפנף. אחר מכן ניסיתי לתלוש לו את הזרוע, על ידי כך שקשרתי אותה איכשהו אליי או משהו כזה. בסוף שחררתי אותו. אחרי זה, לפני שעתיים החלון (שהן שעתיים אנגלית למי שטרם סיים ללמוד אנגלית) כתבתי הודעה על הלוח של הכיתה, שאם החשבון הקרוי על שמי לא יימחק עד השעה ארבע אחר הצהריים של אותו היום, אני אכריז JIHAD על כיתה י"ב4. כמה תלמידים צילמו את זה עם האייפונים, ואחר כך בשיעור הספורט גיליתי גם שהמחנכת (שהיא המורה לאנגלית) שמה לב לזה, ולא מחקה את זה. מעניין. בינתיים, כדי להתחיל לפעול בעצמי, פתחתי חשבון פייסבוק העונה לשם Nonsuspicious Person, והתחלתי לחפש את עצמי. לא זוכר כל כך את רצף הארועים, אבל זה ממשיך למחרת, ביום רביעי. שלחתי בקשות חברות למתחזה אליי בפייסבוק, והוא אישר, ולאחר מכן כתבתי על הקיר שלו, את דברי התוכחה הבאים: (איפה שכתוב censored זו עריכה שלי עכשיו)
[LEFT][QUOTE]Thou shalt not kill.
Thou shalt not commit adultery.
Thou shalt not steal.
Thou shalt not bear false witness against thy neighbour.
Thou shalt not covet thy neighbour's house,
thou shalt not covet thy neighbour's wife, nor his manservant, nor his maidservant, nor his ox, nor his ass, nor any thing that is thy neighbour's.
And most importantly -
THOU SHALT NOT LIE!
The person calling himself [censored, my name] is NOT [censored, my name], for the reasons stated below:
i) It's common knowledge that [censored, my name] hates Facebook with his guts.
ii) [censored, my name] will never write his name in Hebrew, on an international website.
iii) [censored, my name] is a fan of theatrality and deception, and thus shall never open a Facebook account on his name.
iv) The first thing that [censored, my name] would have added to his education would be "Open University of Israel".
v) [censored, my name] has NO friends. (Principal no. 1)
vi) [censored, my name]would, first of all, make contact with[censored, my borther's name].
vii) [censored, my name] never publishes a clear photograph of himself in the Internet. (It can be seen a corollary of iii)
viii) [censored, my name]knows that people can truly communicate only through pain, and NOT through Facebook. Because of that, he has no reason, and thus will not open, a Facebook account.
God Almighty always watches.
Help bring salvation to mankind, and destroy this shallow impostor.
Do NOT cooperate with this impostor, and do NOT react to anything he does.
Help me end this pinnacle of foolishness!
Fight! For the future rests in the hands of its leaders!!!
[/QUOTE][/LEFT]
[RIGHT]ואז כעבור כמה שעות סוף סוף התחלתי לדבר עם המתחזה אליי, ובסופו של דבר הגענו להסכם שהוא ישמיד את החשבון על שמי בתנאי שאני לא אתקוף עוד בני אדם עם שרוכים ומסמרים. ואכן, הוא מחק את החשבון על שמי, ואני מחקתי את החשבון על שם Nonsuspicious Person.
הסוף.
(קטעים נרחבים מהודעת התוכחה שלי עלולים להשמע מוכרים לאלו שראו קוד גיאס)[/RIGHT]
אביזי תזכיר לי לא לעצבן אותך
[quote=Flupy;1355648]אביזי תזכיר לי לא לעצבן אותך[/quote]
בינתיים אני רק אזכיר לך שאין לי מושג מי אתה.
[QUOTE=LordAbizi;1355649]בינתיים אני רק אזכיר לך שאין לי מושג מי אתה.[/QUOTE]
זה מעליב.
דניאל :(
אה כן ואחת המסקנות העיקריות מתקרית הפייסבוק, הייתה שאחרי שהסתכלתי בפרופילים של כמה מהאנשים בכיתה, הבנתי שאני לא באמת שייך לכיתה הזו ואני לא קשור אליהם. זה רק עזר לי להבין את המקום שלי בעולם.
אני אף אחד.
לא אתה דניאל :(
[quote=Flupy;1355653]לא אתה דניאל :([/quote]
לא, דניאל הוא מתחזה.
אני Nonsuspicious Person.
אני מעריץ אותך עכשיו יותר..
אביזי אוהבים אותך ):
אני אעז לנחש שזה "אוהבים אותך" כמו שאומרים "אוהבים אותך" לנרקומנים בקבוצות גמילה?
טוב, אני פרשתי לדוקים, יואב לא פה /=
עומר, אתה מתחיל לקרוא את המנגה בסוף..?
[QUOTE=LordAbizi;1355660]אני אעז לנחש שזה "אוהבים אותך" כמו שאומרים "אוהבים אותך" לנרקומנים בקבוצות גמילה?[/QUOTE]
יאפ.
אני לא ממש אוהב מנגות,אבל גם ככה אני בצ'פטר 22 בערך
[quote=buizel שולט;1355662]יאפ.[/quote]
מצויין. אני משתפר בקריאת בני אדם. יום אחד אולי אני גם אצליח לעשות את זה בצורה שוטפת. אבל עד אז אני אדע את מקומי בעולם, כאף אחד.
[QUOTE=LordAbizi;1355664]מצויין. אני משתפר בקריאת בני אדם. יום אחד אולי אני גם אצליח לעשות את זה בצורה שוטפת. אבל עד אז אני אדע את מקומי בעולם, כאף אחד.[/QUOTE]
תנסה לשבט את ההתחלתיים של קאנטו ותזמין מלא מאמנים לאיזה מבנה קת'ולי באי מבודד ותלחם בהם.
זה מה שמיוטו עשה כשהוא ניסה למצוא את מקומו בעולם ):
[IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_m6irq6Rfjl1r1bepv.gif[/IMG]
[quote=buizel שולט;1355669]תנסה לשבט את ההתחלתיים של קאנטו ותזמין מלא מאמנים לאיזה מבנה קת'ולי באי מבודד ותלחם בהם.
זה מה שמיוטו עשה כשהוא ניסה למצוא את מקומו בעולם ):[/quote]
לא אמרתי שאני לא יודע את מקומי בעולם, אמרתי שמקומי בעולם הוא "אף אחד".
בכל מקרה, נתת לי חומר למחשבה.
יש לכם המלצות לשישייה בממלכה ה17? בפוקימון קונקווסט?
אלה כל הפוקימונים שיש לי-
ג'ולטיאון
sealeo
סנוראנט-2
ג'יגליפאף
דרטיני
רייפריאור
דרגונייר
גלייד
אונורית'
צ'אריזארד
quagsire
פיצ'ו
ווירליפד
ספל
סטארלי
[QUOTE=ttrrtte;1355673]יש לכם המלצות לשישייה בממלכה ה17? בפוקימון קונקווסט?
ג'ולטיאון
sealeo
סנוראנט-2
ג'יגליפאף
דרטיני
רייפריאור
דרגונייר
גלייד
אונורית'
צ'אריזארד
quagsire
פיצ'ו
ווירליפד
ספל
סטארלי[/QUOTE]
ג'ולטיאון
צ'אריזארד
דרגונייר
רייפריאור
ג'יגליפאף
quagsire
[QUOTE=LordAbizi;1355671]לא אמרתי שאני לא יודע את מקומי בעולם, אמרתי שמקומי בעולם הוא "אף אחד".
בכל מקרה, נתת לי חומר למחשבה.[/QUOTE]
לכל אחד יש מטרה בעולם ):
אתה רק צריך למצוא אותה ):
[QUOTE=ttrrtte;1355673]יש לכם המלצות לשישייה בממלכה ה17? בפוקימון קונקווסט?
ג'ולטיאון
sealeo
סנוראנט-2
ג'יגליפאף
דרטיני
רייפריאור
דרגונייר
גלייד
אונורית'
צ'אריזארד
quagsire
פיצ'ו
ווירליפד
ספל
סטארלי[/QUOTE]
הממלכה ה17=נובוגה, כן?
יש לו גאבייט שממש עיצבן אותי כי פיתחתי לג'ולטיאון :(
ובכללי זה שלב מעצבן עם כל העמודים שעושים נזק או מרפאים. בעע.
אחרי החלק הזה את עם ארסיאוס ככה שזה לא כזה משנה
ניצחתי אותו עם ג'ולטיאון, וויגליטאף, דארמניטאן, גאלייד, קדברה, אמפוליאון
קחי את דרגונייר ואת צ'אריזארד. סנוראנט או ספיל יעזרו עם מתקפות קרח
גאלייד סוס
ולא'דע, לא שיחקתי עם כל הפוקימונים פה ):
[QUOTE=LordAbizi;1355671]לא אמרתי שאני לא יודע את מקומי בעולם, אמרתי שמקומי בעולם הוא "אף אחד".
בכל מקרה, נתת לי חומר למחשבה.[/QUOTE]
מקום כ"אף אחד"=אין מקום בעולם, ולפי מיוטו לכל אחד יש מקום בעולם ומיוטו ממש חכם וחזק אז הוא בטח צודק ):
[QUOTE=buizel שולט;1355680]מקום כ"אף אחד"=אין מקום בעולם, ולפי מיוטו לכל אחד יש מקום בעולם ומיוטו ממש חכם וחזק אז הוא בטח צודק ):[/QUOTE]
הוא הפוקימון הכי חזק ):
גם יותר משאר הפוקימונים ):
[quote=buizel שולט;1355680]מקום כ"אף אחד"=אין מקום בעולם, ולפי מיוטו לכל אחד יש מקום בעולם ומיוטו ממש חכם וחזק אז הוא בטח צודק ):[/quote]
כפי שאמרתי, נתת לי חומר למחשבה.
יופי אז עכשיו לך תפתח משחק תפקידים על הסרט הראשון ):
אשכרה אני כמו בטא של כל מי שניסה להרשם ><
כל טופס של מישו זה כמו לבדוק משחק מלא במקום להערות
[QUOTE=LordAbizi;1355683]כפי שאמרתי, נתת לי חומר למחשבה.[/QUOTE]
יש ערערתי על צורת החשיבה של אביזי )))))):
[quote=buizel שולט;1355688]יש ערערתי על צורת החשיבה של אביזי )))))):[/quote]
לא.. נתת לי חומר למחשבה. הרבה דברים נותנים לי חומר למחשבה, כי אני כל הזמן חושב...
יש סיפקתי לאביזי חומר
לא פלא שפניתי אליו כאילו הוא נרקומן ):
הלכתי לאכול, חתיכת תגובה הגבתי O.o
חזרתי מביקור של חברות ליום הולדת[הן חברות גם של אחותי אז הן הביאו לי גם עוגה ובלונים הנחמדות..].
מה פיספסתי?
משעמם לי, באלי להתחיל לעבוד.. S:
טוב נו, היום סגרתי לישון אצל חברים, ואז נלך למגרש טניס בבוקר.. נראה איך זה יהיה.
אולי החופש הזה לא יהיה משעמם אחרי הכל.